NFL eredménykövetés
- 8 aktív topik
RedZone week 16
38
11
19:00
Cleveland Browns - Buffalo Bills
12
4
New Orleans Saints - New York Jets
11
7
Miami Dolphins - Cincinnati Bengals
9
6
Dallas Cowboys - Los Angeles Chargers
6
4
Carolina Panthers - Tampa Bay Buccaneers
4
4
19:00, MAX4
New York Giants - Minnesota Vikings
4
2
Tennessee Titans - Kansas City Chiefs
3
3
Baltimore Ravens
46 feliratkozó
több mint 3 éve
Az utolso play Ha akarom akkor szetszedem hogy GR nem jo route-kra kuldi az embereket. Nem NFL worthy a passzjatekunk. En azt kerdeznem hogy milyen passzjatek es milyen embereket?
Mindenkinek megvan a szerepe es feladata es meg jo is lenne Mekari fo hibaja nelkul. De kozepen is kikaptunk sajnos ami elvette a 2. olvasast a futast. Ez a futas nalunk a falnak ilyen helyzetekben nem segit de ezek sima 4 ember csak erobol nyomja oket. A jatek egy fontos elembol all a palya kozepet kitakaritani es andrews ha egyedul van ami latszott hogy nem ( presnap) lesz akkor kapja o, a WR2 az elso olvasasa es a futas. Mire dobhatna a labdat mert gyozott a WR mar a nyomas ott van es vege a jateknak. Andrews okosan jatszik es a masik ket elkapo szerepe a vedok szethuzasa!!!! erre jok. A WR akarki legyen raadasul nyugodt szivvel dobnank ra? A Futo nem latni ki megint egy darab szart nem er passzjateknal, amikor a kezeben lenne a labda akkor biztos ok de nem lehet rajuk szamitani es addig a pillanatig viszont konkretan fos a jatekuk.
Ezekbol latszik a gyakorlas hianya, Andrews akinek a D olvasassal egyutt jatszik a tobbiek szerepe kavics egyszeru. Milyen fantasztikus dolga van LJ-nek is mert 3 lehetseges elkapobol az egyik szinte biztos duplazva lesz akiben bizna is meg jo is. A masik kettohoz ido es meg tobb ido kellene ami nem adatott meg de nem is bizik es nem is erdemeltek ki ezt, de mindegy is mert a fal elbukott es annyira a kozepe is hogy fellepni se tudjon a zsebben.
LJ hibazik mikor erolteti ezeket a jatekokat, de ez alapvetoen egy kenyszer mert talan tud belole +1-2 yardot hozni, de tudja hogy egy 3 es 15-20 yardot sosem csinalnank meg. Ettol kidobhatta volna csak szinten zenesz es ismetles jott volna.
De LJ nagyon szar volt ma ez teny es kesz es meg ezzel az irto gyenge kerettel ( ez is teny es kesz ) meg mindig amig nem voltunk passzkenyszerben addig nem az ellenfel ( legkisebb reszese volt ) allitotta meg a Ravens O-t.
több mint 3 éve
Nagyon szar volt a stream de nem nezem meg rendesen mert ami a lenyeg az latszott igy is. A D-t hagyom egy dolgot irok csak hogy Humphrey alig birta elverni Barkleyt egy az egyben. Ettol hoztak egy nagy atlagost semmi remenysugarral, illetve annyival hogy jonnek a serultek es osszeallhat a Farmer alatt.
Az O ertekelese erdekesebb.
LJ: 1. nincs mit magyarazni mint pQB. Ha EDC arra szamit hogy mint pQB o a hatara veszi a csapatot akkor takarodjon EDC. TBC
OL: Nagyon nehez mert futas csillagos otos, passz is eleg jo volt most a tobbi szereplo huzta le a dolgot. Viszont a sargak repultek amik egyszeruen lehuzza ezt es drive megallitoak ami gyakorlatilag leosztalyozhatatlan.
Kulon kell vennem a TE-ket, mert JO a blokkolo TE tobb elkapassal all mint az elkapok. Voltak hasznalva es jol is de nem is tudunk mast mert nincs ott minoseg, de mar hosszasan irtam hogy a szemelyzet kialakitasaval mi oriasi korlatok koze vagyunk szorulva. Ez EDC muve, de GR van szidva. 5 nem hibatlan de nem is elvaras az sem.
RB: JK-t megvarom mig azt nem mondjak hogy kesz van ( elso igazan jo meccse lesz az ) es utana majd megitelem, addig itt kb egy nulla, passznal a mozgasa egy hanyadek blokkolasa meg olyan nincs is, de a csapat futasa nem tole fugg szerencsere es Drake 5. LJ 5
Ha contendersegrol beszelnenk es azt varnank el akkor EDC siman kuka. Ha epitkezunk nalam akkor is kuka mert rossz az irany mert az eroforrast es a gyakorlast is a semabol valo futasra hasznaljuk el. Oriasi teher ez LJ-GR-Elkapok fele mikor viszont passzolni KELL, amit raadasul mi elerunk sok zaszloval eleg sokszor.
Viszont ebbol vegyuk ki LJ-GR-t. Pontosan megkapjuk a Flacco-MM jatekot es ez EDC szegyene hogy a mi csapatunk semmit nem fejlodott keretileg. Semmit.
JH Egy igazi fasz es tul okos akar lenni es nem megy neki valljuk be. A Giants TD drive-jaban kerte a buntetest. Egyszeruen a Giants-en volt a dontes terhe es levette rola es meg is erdemelte a faszkalapja hogy rosszul suljon el. 1 Van jopar tenyezo ami megallitja a drive-jainkat ez a hulye tudja fokozni a hatast de itt meg konkretan az ellenfelnek segit be. Nem erdekel hogy az analitika 0.0079% nagyobb eselyt adott igy.
GR Adott alapanyagbol foz es jol, szerintem nem ez a csapat jovobeni erdeke de tole ez van kerve es azt jol hozza, a dontes JH es EDC kezeben van. Es nem lejatszottak a palyarol egyik felidoben sem a vereseghez a legkisebb mertekben van koze az ellenfelhez es donto tobbsegben minden eleme a sajat dolgunk.
Az elso felidoben 4 drivebol 4szer voltunk FG tavolsagban minimum es a sargak, JH dontese es a rovid palya ( visszatero motivum, egyszeruen nincs minoseg ) allitotta meg a jatekot. Az utolso 57mp-t nem szamoltam ott a sack jott ossze ami megint visszatero motivum ( ahogy a long yard szituknal LJ megindul labon mert arra van a legnagyobb esely, vicc ugye )
A 2. felido pont igy folytatodik es FG-TD drive. 6 (7) bol 6 drive minimum FG tavolsagban.
Az utolso ketto:
INT: Meg mindig nem a Giants allit meg minket es haladunk de 1 and 10 helyett 3 and 6 pluszban egy rossz snap es LJ fertelmes dontese ( az elso, hiaba nem jatszott jol sot szarul ) osszehozott egy INT-t. Ebbol mindegyik elkerulheto.
Az utolso meg tipikus megint amikor KELLENE tartania a falnak akkor biztos kikap.
Errol kulon irok.
PS. A Giants-tol elvenni nem akarok semmit
több mint 3 éve
Ami a kozeljovot illeti, a jatekba visszaterok, arra pozitiv befolyast gyakorlok szama noni fog, a bye elott meg kevesbe, a Browns, Tampa, Saints harmast kellene pozitiv merleggel hozni. Hogy aztan "arathassunk" a minosegi ugrast igero visszatero playakkal.Ehhez az is kell, hogy Lamar koncentraltabb, pontosabb is legyen. Tavaly (is) csak 3 forduloig tartott ki az mvp varomanyosok kozott, jobb lett volna iden tovabb huzni, de nem cimekert hajtunk vagymi...
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
gedam
6 267
nyilván ha szarul játszunk akkor mindegy, de én bizakodó vagyok. ezen a meccsen is és szinte minden meccsen a támadók haladnak, vezetünk mindig, a védekezés is feljavult. edző gondok vannak, ezt nem tudom meg lehet-e oldani. ez a szétesett, szélsőséges állapot, amiben évek óta vagyunk harbaugh hibája. valahogy egzaltált körülöttünk mindig minden, most egész nagy volt a kontraszt a giantshez képest: ők összeszedettek voltak végig, mi meg szétesettek, még amikor vezetünk, akkor is. ha offseaason van, akkor is. 2019 egy kivétel, de azóta itt mindig vészhelyzet és idegállapot van. de mind1, azt írtam bizakodó vagyok, mert játékban megvagyunk és ez eredménnyel is fog párosulni előbb-utóbb.nem szabad ezeken a meccseken idegeskedni, mi a bye-ig letudjuk a nehéz részét a szezonnak. ha akarunk valamit idén, ahhoz tökéletes a sorsolásunk. az hogy a giants nyer teljes papírforma volt amiatt, amiket már írtam, ráadásul ők most a játékuk plafonját hozzák hétről-hétre, mi meg nem is a padlóját, hanem a pincéjé. ez azért van, mert a giantsnek van vezetőedzője.Ezt a bye week után könnyebb lesz dolgot már többször írtad. Lehet, látsz valamit, de én nem látom, hogy könnyebb lenne. Egyrészt.
(norbit meg tiltsátok már légyszi ti is, mert a reblogok miatt látom szalacsobácsi és gino szerelemgyermekének újdonságokat nem tartalmazó gyűlölködését)
gedam
Másrészt: az, hogy háromszor kapunk ki úgy, hogy nagy előnyt adunk le, a rossz csapatok ismérve. Azaz tökmindegy, milyen a sorsolásunk, ha rossz a csapatunk. Márpedig jelenleg rossz.
lucio
több mint 3 éve
lucio
329
nem szabad ezeken a meccseken idegeskedni, mi a bye-ig letudjuk a nehéz részét a szezonnak. ha akarunk valamit idén, ahhoz tökéletes a sorsolásunk. az hogy a giants nyer teljes papírforma volt amiatt, amiket már írtam, ráadásul ők most a játékuk plafonját hozzák hétről-hétre, mi meg nem is a padlóját, hanem a pincéjé. ez azért van, mert a giantsnek van vezetőedzője.Ezt a bye week után könnyebb lesz dolgot már többször írtad. Lehet, látsz valamit, de én nem látom, hogy könnyebb lenne. Egyrészt.
(norbit meg tiltsátok már légyszi ti is, mert a reblogok miatt látom szalacsobácsi és gino szerelemgyermekének újdonságokat nem tartalmazó gyűlölködését)
gedam
Másrészt: az, hogy háromszor kapunk ki úgy, hogy nagy előnyt adunk le, a rossz csapatok ismérve. Azaz tökmindegy, milyen a sorsolásunk, ha rossz a csapatunk. Márpedig jelenleg rossz.
több mint 3 éve
gedam
6 267
egyébként várható volt a kimenetel a meccs képe alapján is: mi szinte mindig a saját tizesünkről indultunk, innen a sok yard, de a driveok végére persze elfáradtunk, ezért a kevés pont. a másik oldal meg rendszeresen félpálya közeléből indult, ez a védelmünket őrölte föl szép lassan. alapvetően a gyenge st munkán ment el főleg: elvesztettük a pozíciósharcot, de nagyon. meg ennyi bénázás sem lehet túlélni persze.
több mint 3 éve
Fumbli: Mekarit megkerülte a védő, de nem Mekari a béna fasz, hanem LJ?A végén hol értek bele a paszába? Vakon eldobott labda volt, vagy a fumblirol is a fal tehet nem ö , értemOk, akkor Lamar a hibás ha beleérnek a passzba, vagy nem tart a fal.Most komolyan,miért ment el Lamaron?Atya ég , Lamar te meg egy kibaszott vicc vagy , szánalmas amit elöadsz az egész szezonban, ez is rajtad ment elEz miért Lamaron ment el?
Norbi180
A védők 2 ostoba hibáját ami NYG pontszerzéssel ért véget ő okozta?
Az ertelmifogyatekos playhivasokat sem neki köszönhetjük.
Az első félidő végen a 2 perces driveunk egy rakás szar volt (3 passz? Mikor időt kéne pörgetni és Drake épp karriernapot tart?), az utolsó támadó driveba szinten szár hívás volt az elsődleges hiba.
Snagal
Mondjuk int a végén, aztán fumble , soroljam még.
Bokán dobott elkapok,tuldobott elkapok, a pali három mecs óta nem paszolt 200 yard felett
Norbi180
Szerintem cseréljük el egy 7koros kompenzációs pickert Geno Smithre...
Snagal
Norbi180
Int: szarul adják fel a snap-et, de Jackson a hibás.
Rossz döntéseket hozott, de mindkettőt megelőzte egy hiba.
De szerinted JAcksonon ment el a meccs.
Ha nem érted mi a hiba ebbe a kijelentésben akkor régen rossz (ahogyan az is, hogy egyáltalán miért válaszolok egy minden objektivitást nélkülöző hisztire)
Szerintem Tuckert is ki kéne beaszni mert mellé rúgott egy FG-t idén, és még egy blokkot is elrontott a visszahordásnál... micsoda szar játékos...
több mint 3 éve
gedam
6 267
nem szabad ezeken a meccseken idegeskedni, mi a bye-ig letudjuk a nehéz részét a szezonnak. ha akarunk valamit idén, ahhoz tökéletes a sorsolásunk. az hogy a giants nyer teljes papírforma volt amiatt, amiket már írtam, ráadásul ők most a játékuk plafonját hozzák hétről-hétre, mi meg nem is a padlóját, hanem a pincéjé. ez azért van, mert a giantsnek van vezetőedzője. (norbit meg tiltsátok már légyszi ti is, mert a reblogok miatt látom szalacsobácsi és gino szerelemgyermekének újdonságokat nem tartalmazó gyűlölködését)
több mint 3 éve
Miért nem futatjuk Lamart? ,ahoz úgyis ért ha már passzolni nem tud.
több mint 3 éve
Ez volt eddig a legszarabb.Az a durva hogy az utso TD -nk tök szabálytalan volt,mert lejárt az óra. Ha azt levonjuk akkor még elkeseritobb a kép. Nem tudtam nézni az elejétől de nem értettem hogy ha ennyire megy a futás akkor minek passzolgatunk a rend zone-ban. Nem tudom ez volt-e a helyzet egész meccsen.
Mert maskor is vezettunk es leadtuk a vegen de legalabb magabiztosak is voltunk egy ideig. Most meg az se. Tobb mint 400 yardot haladtunk 256 elleneben es ez a vege? 3 negyeden meccsben tartott a D. Ez a D. 😅
RedFive
több mint 3 éve
És miért nem dobja ki ? Hányadik ilyen int amióta itt van , megsugom sokadikszar volt a snap, ott indult az egész te vakhangyaA végén hol értek bele a paszába? Vakon eldobott labda volt, vagy a fumblirol is a fal tehet nem ö , értemOk, akkor Lamar a hibás ha beleérnek a passzba, vagy nem tart a fal.Most komolyan,miért ment el Lamaron?Atya ég , Lamar te meg egy kibaszott vicc vagy , szánalmas amit elöadsz az egész szezonban, ez is rajtad ment elEz miért Lamaron ment el?
Norbi180
Az első félidő végen a 2 perces driveunk egy rakás szar volt (3 passz? Mikor időt kéne pörgetni és Drake épp karriernapot tart?), az utolsó támadó driveba szinten szár hívás volt az elsődleges hiba.
Snagal
Bokán dobott elkapok,tuldobott elkapok, a pali három mecs óta nem paszolt 200 yard felett
Norbi180
Snagal
Norbi180
psychocska
több mint 3 éve
szar volt a snap, ott indult az egész te vakhangyaA végén hol értek bele a paszába? Vakon eldobott labda volt, vagy a fumblirol is a fal tehet nem ö , értemOk, akkor Lamar a hibás ha beleérnek a passzba, vagy nem tart a fal.Most komolyan,miért ment el Lamaron?Atya ég , Lamar te meg egy kibaszott vicc vagy , szánalmas amit elöadsz az egész szezonban, ez is rajtad ment elEz miért Lamaron ment el?
Norbi180
Snagal
Norbi180
Snagal
Norbi180
több mint 3 éve
A végén hol értek bele a paszába? Vakon eldobott labda volt, vagy a fumblirol is a fal tehet nem ö , értemOk, akkor Lamar a hibás ha beleérnek a passzba, vagy nem tart a fal.Most komolyan,miért ment el Lamaron?Atya ég , Lamar te meg egy kibaszott vicc vagy , szánalmas amit elöadsz az egész szezonban, ez is rajtad ment elEz miért Lamaron ment el?
Norbi180
Snagal
Norbi180
Snagal
több mint 3 éve
Ok, akkor Lamar a hibás ha beleérnek a passzba, vagy nem tart a fal.Most komolyan,miért ment el Lamaron?Atya ég , Lamar te meg egy kibaszott vicc vagy , szánalmas amit elöadsz az egész szezonban, ez is rajtad ment elEz miért Lamaron ment el?
Norbi180
Snagal
Norbi180
több mint 3 éve
Most komolyan,miért ment el Lamaron?Atya ég , Lamar te meg egy kibaszott vicc vagy , szánalmas amit elöadsz az egész szezonban, ez is rajtad ment elEz miért Lamaron ment el?
Norbi180
Snagal
Szerkesztette: Norbi180
több mint 3 éve
Ez volt eddig a legszarabb.Mert maskor is vezettunk es leadtuk a vegen de legalabb magabiztosak is voltunk egy ideig. Most meg az se. Tobb mint 400 yardot haladtunk 256 elleneben es ez a vege? 3 negyeden meccsben tartott a D. Ez a D. 😅
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
Atya ég , Lamar te meg egy kibaszott vicc vagy , szánalmas amit elöadsz az egész szezonban, ez is rajtad ment elEz miért Lamaron ment el?
Norbi180
Az első félidő végen a 2 perces driveunk egy rakás szar volt (3 passz? Mikor időt kéne pörgetni és Drake épp karriernapot tart?), az utolsó támadó driveba szinten szar hívás volt az elsődleges hiba.
Szerkesztette: Snagal
több mint 3 éve
Ide írsz egy ekkora faszságot ,mégis mit vársz?Na kb Láma is így tárgyalhat a szerződéséről! 😁Te mégis mi a faszomrol beszélsz te ökör?…ahogy 2 hete irtam : ez a csapat,egy rossz vicc !Szerencsére ezen a fórumon lehet szerkeszteni a neved, úgyhogy várunk szeretettel a Steelers topicban! De Norbit is hozd! 😀
Eljutottam odaig,hogy jovo7en mar nem is nezem ezt a szenvedest .
Ray_bp_Lewis
Szokol
Norbi180
Szokol
több mint 3 éve
Adtam neki 3 évet egyátalán nem írtam róla semmi rosszat, én voltam egyedül szinte aki végig védte, de elég volt, be kell látni hogy tévedtem vele kapcsolatban,Nagyon jól játszott lemar, tudtam hogy ezzel fognak jönni hogy gyenge ez a Miami, de ezek a paszok hajszál pontosan voltak megdobva, rengeteget fejlödöt csak így tovább, károgoknak üzenem hogy bekaphatják. Srác bármit csinálhat, sok buzi soha nem fogja elismerni hogy megkorra tehetség, nagyon jól jártunk vele, tavaly is megmutata....
Norbi180
Atya ég , Lamar te meg egy kibaszott vicc vagy , szánalmas amit elöadsz az egész szezonban, ez is rajtad ment elÍgy múlik el a világ dicsősége. 😀
Norbi180
akdestroyer
több mint 3 éve
😂😂😂Na kb Láma is így tárgyalhat a szerződéséről! 😁Te mégis mi a faszomrol beszélsz te ökör?…ahogy 2 hete irtam : ez a csapat,egy rossz vicc !Szerencsére ezen a fórumon lehet szerkeszteni a neved, úgyhogy várunk szeretettel a Steelers topicban! De Norbit is hozd! 😀
Ray_bp_Lewis
Szokol
Norbi180
Szokol
több mint 3 éve
Na kb Láma is így tárgyalhat a szerződéséről! 😁Te mégis mi a faszomrol beszélsz te ökör?…ahogy 2 hete irtam : ez a csapat,egy rossz vicc !Szerencsére ezen a fórumon lehet szerkeszteni a neved, úgyhogy várunk szeretettel a Steelers topicban! De Norbit is hozd! 😀
Ray_bp_Lewis
Szokol
Norbi180
több mint 3 éve
Nagyon jól játszott lemar, tudtam hogy ezzel fognak jönni hogy gyenge ez a Miami, de ezek a paszok hajszál pontosan voltak megdobva, rengeteget fejlödöt csak így tovább, károgoknak üzenem hogy bekaphatják. Srác bármit csinálhat, sok buzi soha nem fogja elismerni hogy megkorra tehetség, nagyon jól jártunk vele, tavaly is megmutata....
Norbi180
Atya ég , Lamar te meg egy kibaszott vicc vagy , szánalmas amit elöadsz az egész szezonban, ez is rajtad ment elÍgy múlik el a világ dicsősége. 😀
Norbi180
több mint 3 éve
Olyan mintha a védelem a Pees fèle bend but not break vonalat követné. Futás ellen nagyon jók voltak de passz ellen szanalmas. Baszki egy Daniel Jones életképes irányítónak nézett ki!!!!!
több mint 3 éve
Te mégis mi a faszomrol beszélsz te ökör?…ahogy 2 hete irtam : ez a csapat,egy rossz vicc !Szerencsére ezen a fórumon lehet szerkeszteni a neved, úgyhogy várunk szeretettel a Steelers topicban! De Norbit is hozd! 😀
Ray_bp_Lewis
Szokol
több mint 3 éve
Atya ég , Lamar te meg egy kibaszott vicc vagy , szánalmas amit elöadsz az egész szezonban, ez is rajtad ment el