Baltimore Ravens

47 feliratkozó

több mint 3 éve
Snagal Baltimore Ravens 1 146
 www.baltimorebeatdown.com/2022/11/28/23482709/baltimore-ravens-four-year-fight-against-play-clock-definition-of-insanity-roman-harbaugh-lamar

Érdekes írás GR-ról.
Kevésbé emlegetett aspektus a játékhívás és az akörüli problémák.

Ha innen nézem, akkor az választ adhat arra is miért olyan lassan tudunk alkalmazkodni egy megváltozott D stratégiára.
A sok sérült miatt pedig rengeteg a kevésbé rutinos fogaskerék a gépezetben és ha túl complexek a playek akkor gondolom magasabb a hibafaktor. Ez magyarázhatja, hogy miért látok ennyiszer inkonzisztens játékot.

Lehet kicsit egyszerűsítenie kéne Romannak, főleg ha alapemberek épp hiányzonak.
Snagal
2019-ben leirtam mi a jatekunk es GR mitr csinal es hogyan. Azt is amikor jott hogy egyeves csoda hogy reszben miert. Egyszeruen csapatvedekezes kell hozzank. Blokkokban kell a vedelmeknek tanulni minket ami eltero egy atlagos csapattol ahol a felallas es a posztok szerint kell kiindulniuk. Ezt lehert leirtam de mindegy is.

Nalunk amit GR muvel az a D-nek a feleloseg valtozasa amit tamad posztonkent. Ezt konnyebb elerniunk ha allandoan valtoztatjuk.

DE mennyivel egyszerubb lenne ha nem kellene cserelgetnunk mert az embereink nem bizonyos dolgokban jok csak. Es persze ennek az elonye hatranya is benne van. Gus kost jatszik, Hill a gyors es a jatek szerint kell cserelgetnunk oket, az elonye hogy ezek amikor nem azt csinaljak ami varhato toluk akkor az "meglepetes". Es sajnos sorban ugyanez az embereinkkel. Egy Kamarat nem kell lehozni egy Kelce-t sem, AJ Brown-t sem de a Panthers-bol az elkapo akit akartunk is jol blokkolt ( egy meccsnbol mondva ).

Amit itt leirtam jatekot a mult hetrol a Ricard nem elkapas is erre egy remek pelda. A szerepek szerint Andrews elkapott volna es neki blokkolt volna Ricard. Ez a legjobb megoldas a kepessegeik szerint, a vedok is ezt jatszottak. Jott a meglepetes de nem is sikerult az elkapas.

Sajnos ez nalunk a keret korlataibol jon a tobbsege. Duve fantasztikus de nem "hiteles" elkapokent. Inkabb hagyom is es hozok egy mara mar pozitiv peldat es egy mindegyet. Andrews pocsek blokkolo volt mara mar sokat fejlodott. Boykin eseten egy vedo tudta hogy mint elkapo nem fenyegetes.

A baj hogy nem tud nem komplex jatekokat hivni, ev elejen ugy indultunk es nagyon nem ment a futas. Johetnek a komplex hosszu gyakorlast igenylo jatekaink, amik egyszeruek es emberekre lebontva nem csinalnak sok felet es emiatt kulon dicseret illeti, de a sebesseg-idozites miatt szarasig kell gyakorolni. Nem tudunk varni az alapemberekre mert hianyzik egy Bateman es meg kozel sem volt meg ideje sem hogy mutassa hogy WR1, JK lehetne a masik de erre varunk mar harmadik eve es ha most visszajon askkor viritania kellene. Andrews utan az aki alapembernek lehet hivni az Ricard. Ricard!! De sebaj TB12-Mahomes-Allen-Tua...stb mind egy jo FB hatan lovagolja meg a sikereket.

Nincs turelmem leirni hogy milyen koncepcioval dolgoznak a D-ek ellenunk ami hiaba sokfele egy dkozos dolgon alapszik. A mi szempontunkbol irva csak annyit hogy mi a heavy personnel nelkul nem tudunk futni, azzal meg passzolni mert hianyzik egy hiteles elkapo akit a D-nek korul kellene dolgozni, mint egy Hill-AJ-feher villam..stb.

Sirni tudnek de egy bold. Lesz olyan mikor LB lesz elkaponkon es nem "cselbol"

De egy jatek, nem lehet cserelni es azokkal kell tolni akiket kezdokent jelolunk ( faradtsagot leveve ugyis csak jatek. LJ es a az ot OL utan ki jon. Andrews gondolom mindenkinel. Ki a negy? Mar a futo egy gond mert Gus jobb futo de JK nagyobb potencialja sem szamit de akkor csak N-S futas lenne.

Johewtnek a kezdok jatekra fel 😊
no
Duve, Likely, Ricard és random futó 😊
És itt meg is jegyezném, hogy értem, hogy Ricard posztja nem túl szexi manapság, de Ricard képességeit viszont alulértékelik szerintem.
Többet kéne bevonni futásba (LJ helyett miért nem kap inkább ő egy direct snapet 1 yardos szitukban többet?), szerintem elkapásban is ügyes (persze a vasárnapi pont rossz minta de láttuk már, hogy tud elkapni is), és blokkolni is jól tud.
(arról már nem beszélek, hogy bevetjük még ST-ben de néha LB-ként is mert az már tényleg csak arcoskodás vagy kurva nagy szükség 😀 )
És azért nálunk mindig voltak jó FB-k mikor ment a szekér (Leach, Juszcyk vagy hogy a tökömbe betűzik 😀 )

Itt egy picivel jobb fal (vagy inkább egézsségesebb) hiányzik és egy Boldin vagy egy SSSr és pöpec lenne az O.
több mint 3 éve
no Baltimore Ravens 8 590
 www.baltimorebeatdown.com/2022/11/28/23482709/baltimore-ravens-four-year-fight-against-play-clock-definition-of-insanity-roman-harbaugh-lamar

Érdekes írás GR-ról.

Ha innen nézem, akkor az választ adhat arra is miért olyan lassan tudunk alkalmazkodni egy megváltozott D stratégiára.
A sok sérült miatt pedig rengeteg a kevésbé rutinos fogaskerék a gépezetben és ha túl complexek a playek akkor gondolom magasabb a hibafaktor. Ez magyarázhatja, hogy miért látok ennyiszer inkonzisztens játékot.

Lehet kicsit egyszerűsítenie kéne Romannak, főleg ha alapemberek épp hiányzonak.
Snagal
2019-ben leirtam mi a jatekunk es GR mitr csinal es hogyan. Azt is amikor jott hogy egyeves csoda hogy reszben miert. Egyszeruen csapatvedekezes kell hozzank. Blokkokban kell a vedelmeknek tanulni minket ami eltero egy atlagos csapattol ahol a felallas es a posztok szerint kell kiindulniuk. Ezt lehert leirtam de mindegy is.

Nalunk amit GR muvel az a D-nek a feleloseg valtozasa amit tamad posztonkent. Ezt konnyebb elerniunk ha allandoan valtoztatjuk.

DE mennyivel egyszerubb lenne ha nem kellene cserelgetnunk mert az embereink nem bizonyos dolgokban jok csak. Es persze ennek az elonye hatranya is benne van. Gus kost jatszik, Hill a gyors es a jatek szerint kell cserelgetnunk oket, az elonye hogy ezek amikor nem azt csinaljak ami varhato toluk akkor az "meglepetes". Es sajnos sorban ugyanez az embereinkkel. Egy Kamarat nem kell lehozni egy Kelce-t sem, AJ Brown-t sem de a Panthers-bol az elkapo akit akartunk is jol blokkolt ( egy meccsnbol mondva ).

Amit itt leirtam jatekot a mult hetrol a Ricard nem elkapas is erre egy remek pelda. A szerepek szerint Andrews elkapott volna es neki blokkolt volna Ricard. Ez a legjobb megoldas a kepessegeik szerint, a vedok is ezt jatszottak. Jott a meglepetes de nem is sikerult az elkapas.

Sajnos ez nalunk a keret korlataibol jon a tobbsege. Duve fantasztikus de nem "hiteles" elkapokent. Inkabb hagyom is es hozok egy mara mar pozitiv peldat es egy mindegyet. Andrews pocsek blokkolo volt mara mar sokat fejlodott. Boykin eseten egy vedo tudta hogy mint elkapo nem fenyegetes.

A baj hogy nem tud nem komplex jatekokat hivni, ev elejen ugy indultunk es nagyon nem ment a futas. Johetnek a komplex hosszu gyakorlast igenylo jatekaink, amik egyszeruek es emberekre lebontva nem csinalnak sok felet es emiatt kulon dicseret illeti, de a sebesseg-idozites miatt szarasig kell gyakorolni. Nem tudunk varni az alapemberekre mert hianyzik egy Bateman es meg kozel sem volt meg ideje sem hogy mutassa hogy WR1, JK lehetne a masik de erre varunk mar harmadik eve es ha most visszajon askkor viritania kellene. Andrews utan az aki alapembernek lehet hivni az Ricard. Ricard!! De sebaj TB12-Mahomes-Allen-Tua...stb mind egy jo FB hatan lovagolja meg a sikereket.

Nincs turelmem leirni hogy milyen koncepcioval dolgoznak a D-ek ellenunk ami hiaba sokfele egy dkozos dolgon alapszik. A mi szempontunkbol irva csak annyit hogy mi a heavy personnel nelkul nem tudunk futni, azzal meg passzolni mert hianyzik egy hiteles elkapo akit a D-nek korul kellene dolgozni, mint egy Hill-AJ-feher villam..stb.

Sirni tudnek de egy bold. Lesz olyan mikor LB lesz elkaponkon es nem "cselbol"

De egy jatek, nem lehet cserelni es azokkal kell tolni akiket kezdokent jelolunk ( faradtsagot leveve ugyis csak jatek. LJ es a az ot OL utan ki jon. Andrews gondolom mindenkinel. Ki a negy? Mar a futo egy gond mert Gus jobb futo de JK nagyobb potencialja sem szamit de akkor csak N-S futas lenne.

Johewtnek a kezdok jatekra fel 😊
több mint 3 éve
De LJ-t elengedni egy oriasi riziko leszEDC-nek ami nem lesz karrier befolyasolo mint lenne mashol, de nekunk 5-6 evre be lesz betonozva a helyunk. Kerdes a liga aljan, PO hataron esetleg contender helyen. Es ez ott indul hogy lekotjuk vagy hozzunk masikat.

2017-tol a QB-k, mogotte hanyadik valasztas volt
Trubi 2, Mahomes 10, DW 12, Kizer 52
Baker M 1, Darnold 3 Allen 7 Rosen 10 LJ 32 Rudi 76
Murray 1, Jones6, Haskins 15 Lock 42
Burrow 1 Tua 5 Herbert 6 Hurst 53

Nem jo a talalati arany es meg azok felenel is voltak kerdojelesek. Tua-Allen-Hurst. DW egy kulon talalmany, de nem a tehetsegevel van a baj.

Meglatjuk.
no
én nem látom a racionalitást LJ elengedésében, maximum ha kialakulna valamilyen kölcsönösen előnyös QB swap.
Ahogy te is írod, szerintem baromi nagy rizikó ha drafttőkére váltjuk Jacksont. Hiába nem top5 irányító (vagy legalábbis nálunk nem néz ki annak), hasonló szintű tehetésget kifogni, ahhoz szerencse is kell.

Más kérdés persze, ha a szezon végére megromlik annyira a kapcsolat, hogy nem marad más választás... (amihez félek közel állunk, de persze én ezeket csak a közvetítésen leolvasható reakciókból érzékelem, az öltözőben lehet mindenki hyper optimista és dúl a szerelem Jackson és a csapat között 😊)
több mint 3 éve
gedam 6 476
na, lamar dobott a legjobban a héten az nfl-ben
(de mé nem dobott jobban!!!!!)

gedam

RedFive
Ezekre irtam hogy nem volt eles es pont neki aki lehet soha nem dobja at az autogumin a lasztit kellene a minel jobb elkapok mert ezek boven elkaphatok voltak. A falnal ami rugoztam detto inkabb a plusz segitseg kellene neki.
no
trevor a győztes td-nél pontatlan volt, de mégis behúzta az elkapó. ha ez nálunk van, akkor ujjheggyel beleér vki és az van, hogy lamar pontatlan, má megen elment ezen a meccs de érdemes megnézni jalen hurtsöt, screeneknél is pontatlan, de olyan elkapói vannak, hogy a földről felszedik.
szóval nyilván lamar ezért frusztrált, olyat kérnek rajta számon, amit nem fog tudni letenni az asztalra, önhibáján kívül, mert sem a koordinátorok, sem edc, sem az edző nem tett, tesz érte, hogy fejlődjön. ő akkor lenne pontosabb, ha lenne olyan állandó elkapója, aki pontosabbá teszi.

ha kivesszük lj-t, ez az o tök utolsó talentben, nfl 32., ehhez képest top 10 körüli a produkció yardokban, pontokban. ezt az o-t senki, egyetlen qb sem tudná mozgatni. ehhez képest ugye mindenhol ő van elővéve, hogy hát miért nem csinált 45 pontot. mert ugye a védelem nyeli a dzsúzt. d-ben elvileg top 10 talentek sora és nem nézem meg, de a tavalyi 32. helyről nem nagyot ugorhattunk előre.
több mint 3 éve

Érdekes írás GR-ról.

több mint 3 éve
De LJ-t elengedni egy oriasi riziko leszEDC-nek ami nem lesz karrier befolyasolo mint lenne mashol, de nekunk 5-6 evre be lesz betonozva a helyunk. Kerdes a liga aljan, PO hataron esetleg contender helyen. Es ez ott indul hogy lekotjuk vagy hozzunk masikat.

2017-tol a QB-k, mogotte hanyadik valasztas volt
Trubi 2, Mahomes 10, DW 12, Kizer 52
Baker M 1, Darnold 3 Allen 7 Rosen 10 LJ 32 Rudi 76
Murray 1, Jones6, Haskins 15 Lock 42
Burrow 1 Tua 5 Herbert 6 Hurst 53

Nem jo a talalati arany es meg azok felenel is voltak kerdojelesek. Tua-Allen-Hurst. DW egy kulon talalmany, de nem a tehetsegevel van a baj.

Meglatjuk.
több mint 3 éve

gedam

RedFive
Ezekre irtam hogy nem volt eles es pont neki aki lehet soha nem dobja at az autogumin a lasztit kellene a minel jobb elkapok mert ezek boven elkaphatok voltak. A falnal ami rugoztam detto inkabb a plusz segitseg kellene neki.
több mint 3 éve
RedFive Baltimore Ravens 6 878 — maci faszán vitézkötés

gedam

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
gedam 6 476

több mint 3 éve
KeyG Baltimore Ravens 13 778
Sok mindent lehetne írni a tegnapi napunkról. Hatalmas a plafonunk de egy meccs alatt képesek vagyunk a mélybe taszítani magunkat olyan hibákkal, amik elkerülhetőek plusz egy pontosabb játékkal.
LJ nem volt pontos, aki azt mondja az első deepet Robinson rosszul futotta meg az adja fel a meccsnézést, lefutott két embert, nincs ezzel baj van ilyen.
Dropok az összes, nem akarok mindenkit felsorolni, de Andrewsnek minden éven van 1-2 ilyen meccse, benne van.
A védelem megint nyelte a támadóyardokat egy egyszerű oldalra passzolom játékkal, benne van de itt hol volt az edzői stáb főleg a végén akik hagyták ezt? Se Meki se JH nem csinált semmit csak nézte, mert folyamatosan a deepet védték és nem hitték, hogy átérnek timeout lehetőség nélkül. Itt jön ki az, hogy 1 JH nem alkalmas HC-nak már olyan szinten, mint ami nekünk kellene 2 Meki még fiatal és remélhetőleg tanul, de ezt JH-nak látnia kellene

Partyban voltunk úgy végig egy NFL csapattal szemben, hogy folyamatosan tökön rúgtuk magunkat.
Edwardsnak is megvolt az évi 1 fumble, reméljük ennyi is marad ez is benne van. A tegnapi este is simán 40 pontos csapat voltunk, olyan hibák nélkül amik máskor nem lesznek meg.

Van egy Roman is, akkor run first alapon működtet O-t, viszont a második meccse LJ-n kívül nem tudunk futni.
Tegnap is ha nincs LJ akkor ergya főleg a yard/carry mutató tehát fogják a futásunk és erre lépni kell neki is.

A meccs így is 97%-ban W volt, de elvették tőlünk egy false startos nem elkapásos TD-vel, ami shame az NFL-re nézve, ezt nehéz lenyelni, mert mindenki látta és láthatja bármikor, ezzel szemben a Jaguars topicban olyan bódogság van, mintha Playoff meccset nyertek volna CSAK önerőből. Szép volt amit tegnap csináltak ez tény, de a meccs végitől nem lehet elvonatkoztatni.

Azt is hozzáteszem a plafon sztorihoz, hogy Lawrence eddig kb. karriernapot fogunk ki ellenünk.

Rendkívül fájó L ez is, mert ez is a mi hibánk, hogy nem W. A Jaguars nem rossz csapat, Pederson jó és tökös edző szép O van ott, nem látom azt miért ne lehetne a Jaguarsnak szép jövője, szerintem az is lesz, Playoff csapat lesznek jövőre.

LJ meccsvégi tweetje hát nem tudom, elég gettószerű és remélem a pályán is meg fogja mutatni kinek van nagyobb fasza.

Én JH-t elküldeném idény végén valami jó stábba a Ravensen belül, hoznék egy HC-t aki O guru Roman maradjon OC-nek és Meki is DC-nek.

Ha 11-0 lenne a mérlegünk az is mutatná az a plafonunk de a 7-4 is tökéletesen mutatja.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 3 éve
gedam 6 476
Én is leírom, amit szoktam. 😀
Szerintem láttunk egy idei tipikus Ravens meccset.
Az O esetleges. A D-re már nem mondanám, hogy ementáli sajt, szóval javultak, de a végén ugyanolyan szar, mint volt (kb. beírhatunk mínusz hét pontot a meccs végi drive-ra).
Hova ez a bosszankodás, idegeskedés, tök kiszámíthatóak vagyunk, minden meccsünk izgalmas így. PO meglesz, ha javulunk, ott még meccset is nyerhetünk (futást fogni nem tudó, és/vagy gyengén dobó csapat ellen). Úgyis csak egy csapat nyer SB-t, mi legalább többnyire nyerünk, élvezzük. Én legalábbis próbálom.
lucio
szerintem amíg itt van lamar a vele szembeni gyűlölet mindent megmérgez, a meccsnézést, mindent. egyszerűen ez a projekt kifingott, a coaching stáb nem tudta kimaxolni a képességeit, a gyengéit meg nem tudta elmaszkolni, óriásit hibáztak.sohasem bíztak igazán annyira benne, hogy rá építsenek, hiába a mézes-mázos szavak, de mindig elvárás volt a varázslás a feltételek megteremtése nélkül. közben meg árad a gyűlölet, minden kevés lesz, amit csinál. és ez idegesség, ami a csapaton a fanbasen és lj-n van mindenkinek árt. mindkét fél az elbizniszeléssel jár majd a legjobban és efelé és tartunk, elképzelhetetlennek tartom már a szerződést. és ebbenez a jaguars meccs vízválasztó volt. én nem tudom, de gondolom a ravens rövidke történetének legjobb alapszakasz mérlegével rendelkező qb-ja lamar és az a pronyóság ami árad felé a saját szurkolóitól, a sunyi halgatás az fo-tól, az ilyen feltehetően kamu felelőségáttolás, mint annak az elhintése, hogy hát mi ajánlottunk neki 250 milliót, de ez nem fogadta el, utáljátok, fuuu, nagyon gáz.nem mi nem akarjuk, hogy itt legyen, ő nem fogadja el a mi giga ajánlatunkat. holott de, az fo nem bízik annyira benne, hogy lerakják elé a lét. a népek meg kajolták. engem ez az egész teljesen lehozott a ravensről. a játékosok emberek és azokat a franchiseokat szeretem, akik így bánnak velük.

Szerkesztette: gedam
több mint 3 éve
Decemberben kezdodik a foci.
Valahol november vegen johet jol egy pofon ha ugy vesszuk. Es nem a POban. Es ha pofon, akkor legyen ilyen nagy. Hogy meg a vezer is elveszitse hidegveret. Akar igy is hogy a twitteren is ledobja az agya az ekszijat. Most kell fogcsikorgatva osszetartani es nem elfelejtve a tanulsagokat kiharapni azokat a bizonyos terdkalacsokat.

Nekem mar csak Tucker rugasaert faj a szivem, az valami ujabb ikonikus pillanat lett volna ha bevagja 67 rol. Es a tobbiek elmotyoghattak volna hogy "meg se erdemeljuk a kecskenket!"
Tegnap semmikepp nem... ☺

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
Az O esetleges. A D-re már nem mondanám, hogy ementáli sajt, szóval javultak, de a végén ugyanolyan szar, mint volt (kb. beírhatunk mínusz hét pontot a meccs végi drive-ra).
Hova ez a bosszankodás, idegeskedés, tök kiszámíthatóak vagyunk, minden meccsünk izgalmas így. PO meglesz, ha javulunk, ott még meccset is nyerhetünk (futást fogni nem tudó, és/vagy gyengén dobó csapat ellen). Úgyis csak egy csapat nyer SB-t, mi legalább többnyire nyerünk, élvezzük. Én legalábbis próbálom.
lucio
Ez rendben van es nem is ezen megy a hirig. A hirig azon megy ki a felelos a nem 11-0ert. 😊

Es mikozben alapvetoen elvezem es az elvarasaim se nagyok ( szeretnem azt hinni hgogy realisak 😊 ).
Viszont a masik eleme ami az NFL-ben izgat az maga a fejlodes/ csapatepites mert ehhez nem kell sok meccset neznem. Ez viszont nem tetszik mert a jatekban szerintem tulteljesitunk de csapatepitesben nagyon rosszul all a szenank.
több mint 3 éve
lucio 329
több mint 3 éve
Anelkul hogy lavinat szandekoznek elinditani az LJ es G-RO vedelmezok es tamadok kozt, ezt a meccset kb mindenki elkurta O# oldalon. LJ olyan pontatlan volt mint regen, az elkapoi (MA is) annyit droppoltak mint regen.

LJ hosszu passzait a D-Jax fele kivetelevel mind tuldobta.

Apropo. A mi tamado koncepcionkba miert nem illesztik bele a manapsag olyan divatos es felkapott iranyzatot, hogy a trendi ifju qb-k 50/50 es passzokkal operalnak? Felbasszak a vonal melle 50/50 es az elkapo vagy behuzza vagy o akadalyozza meg az int-et es erre mar qb karriert epitget az ember. Meg mindig hatekonyabb mint 3 yarddal tuldobni az elkapodat...
RedFive
Ezt en kijavitom. Ezt mindenki elbaszta. A D miert kapna felmentest? Mert Peters szarul jatszott, vagy Stephens vagy Queen. Toluk legalabb kettotol legalabb elvarhato hogy jol kellene jatszaniuk. Az O-ben nem igazan.

Szepen sorban a D -t egyben mert a 4. negyedben leolvadtak megint.
JH a fasz dontesevel erre a D-re csak rabassza a terhet a baromja. Csod mindketto reszrol.
Az O-ben kezdem GR-al nem jol reagalt a Jags-re es a megoldas LJ daralasa lett.
LJ nem jatszott jol nem dobott jol nem volt eles, de azert csak oneki kellett futni mint megoldas. Drake tegnap fos. Andrews tegnap nem volt eles es ha lehuzza ami lehuzhato lett volna akkor nyerunk. Edwards Fumble nelkul is nyerhettunk volna. JOliver volt az ude szinfolt ( magahoz kepest ). Elkapok DJax egy hosszuja nelkul ertekelhetetlen szar. A fal hataeset mint "Az afrikai futomadar-pingvin"

Egyszeruen ennyi hibat nem tud elviselni ez a csapat. A jo hir hogy LJ tud elesebb lenni, Andrews 95%-ban megoldja amit ma nem, a fumble nem fog mindig jonni es ennyire szar helyeken. A RZ-ban is jobbak leszunk es ez foleg LJ-GR feladata. JH sem kotelezo allandoan rosszul donteni. A futok is lehetnek jobbak vagy futasban es fumble sem fog jonni a masiknal. Duve is remelhetoleg visszater a normalis ST jatekahoz hulye dontesek nelkul. Az elkapoknal a legnagyobb remenyseg hogy valaki legalabb jo napot fog ki, de ennyi drop sem normalis.

99%-ra gondolom hogy tudom a valaszt miert nem jatszuk ezt de azert inkabb megkerdezem kik ezek a QB-k?
több mint 3 éve
Ezt nem tom elolvasni, de ha vki hozzafer a cikkhez a The Athletic -en...

RedFive
google fordítóval megnyitva (aztán persze visszaállítva angolra, mert magyarul élvezhetetlen lenne 😀) olvasható... 😀
Snagal
Nekem nem engedi megnyitni 😕
RedFive
Roman -ról ennyit ír:

"Jim Harbaugh-era assistants
Greg Roman, Baltimore Ravens offensive coordinator

Roman only spent two seasons with the Cardinal but was a big part of Harbaugh elevating that program into a power. The 50-year-old from New Jersey went with Harbaugh to the NFL, where they turned the San Francisco 49ers around and made it to the Super Bowl. The idea of Roman, with perhaps Vic Fangio coming back too as his defensive coordinator, might sound really good to old Stanford folks. Roman knows what it took and takes to get Stanford going, but does he want to be a college coach again?
"

Meg még kb 5 másik jelölt van hasonló terjedelemben bemutatva.
több mint 3 éve

RedFive
google fordítóval megnyitva (aztán persze visszaállítva angolra, mert magyarul élvezhetetlen lenne 😀) olvasható... 😀
Snagal
Nekem nem engedi megnyitni 😕

több mint 3 éve
gedam 6 476
egy átlagos roman féle passzjáték és jó passzvédelem: persze ha hétemberes a fal 4 ellen úgy tiszta lesz a zseb, csakhát akkor 7 ember marad 3 elkapóra (persze azok se tájrök hilek). zseni ez az ember.

több mint 3 éve
gedam 6 476
az is mekkora okosság, hogy elhozunk egy ütköző, futásmegállító lb-t pickekért, de az ellenfeleink közül senkinek esze ágában sincs futni, mert olyan gyenge a sok erőforrásért felépített sec. nem kell elkapó, hanem kovács kellett nekünk.
egyébként sokat fog javulni a védelem hamiltonnal és ha washington több snapet kap.
több mint 3 éve
gedam 6 476
Anelkul hogy lavinat szandekoznek elinditani az LJ es G-RO vedelmezok es tamadok kozt, ezt a meccset kb mindenki elkurta O# oldalon. LJ olyan pontatlan volt mint regen, az elkapoi (MA is) annyit droppoltak mint regen.

Apropo. A mi tamado koncepcionkba miert nem illesztik bele a manapsag olyan divatos es felkapott iranyzatot, hogy a trendi ifju qb-k 50/50 es passzokkal operalnak? Felbasszak a vonal melle 50/50 es az elkapo vagy behuzza vagy o akadalyozza meg az int-et es erre mar qb karriert epitget az ember. Meg mindig hatekonyabb mint 3 yarddal tuldobni az elkapodat...
RedFive
ha nincsenek dropok 3 td-t dob lj. ha minden red zone driveunk az első félidőben td 14-el megyünk a szünetben kb. az nem olvadt volna el, ha 9 pont 5 perc alatt kámforrá vált? csak kérdezem. mert már ilyen is volt idén. ezt a sok dáböldidzsites vezetést lj rakja ám föl, én értem, hogy szeretnétek +20-30 ponttal menni minden meccsen, ez az elvárás, de ez a csapat nem erre van felépítve. nem tudom mit akartok ezzel a személyzettel lj-től? megcsinálta a game winning drive-ot, 27 pontot rakott föl, kezdő lt, kezdő futók egy 50 éves elkapóval, egy olyan wr1-el, akit a raiders elküldött a gyakorlócsapatából és egy olyan te-el, akit az éppen aktuális ellenfelünk elpasszolt, mert olyan jó. andrews nem egészséges, gusthebus sem és kár volt erőltetni. 27 pont nem kevés, elégnek kellett volna lenni. lj kifejezetten jól játszott, ebben a jelenlegi keretben ennyi van. a d rontotta el, nem az o. ha az ellenfél elkapói nálunk vannak, a mieink meg amott nyerünk +20-al. vagy ha az ellenfél védelme itt, a mienk meg ott. igen, igazad van, ez a védelem 10-12 csapattól is tud kapni 30-40 pont körük és ezen rokkant szmisz sem segít, mert ázdobják a feje fölött a labdát. de az irreális elvárás az o-tól, hogy akkor csináljon 50-et. ez ezzel a személyzettel, ezzel a játékkal lehetetlen.

több mint 3 éve

RedFive
több mint 3 éve
Norbi180 Baltimore Ravens 736
Lol, egy fan kitweetelte, hogy szerinte nem a kickeren kellene mulnia egy ilyen meccsnek, ha a QB-d 250 millio garantalt szerzodest ker eppen, erre Jacksonnak elszallt az agya es olyat tweetelt amiert manapsag cancel-elnek embereket 😀

Azota torolte.
undisputedly
Mit írt ki Lamar?
Norbi180

iktriad
Norbi feltörte LJ accountját, ezt hallottam.
ulpianus
Na most lebuktam a rohadt életbe.
több mint 3 éve

több mint 3 éve

több mint 3 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Lol, egy fan kitweetelte, hogy szerinte nem a kickeren kellene mulnia egy ilyen meccsnek, ha a QB-d 250 millio garantalt szerzodest ker eppen, erre Jacksonnak elszallt az agya es olyat tweetelt amiert manapsag cancel-elnek embereket 😀

Azota torolte.
undisputedly
Mit írt ki Lamar?
Norbi180

iktriad
Norbi feltörte LJ accountját, ezt hallottam.

Állat vagyok, ami enni kér...