NFL eredménykövetés
- 5 aktív topik
RedZone week 16
75
15
Denver Broncos - Jacksonville Jaguars
31
7
Houston Texans - Las Vegas Raiders
3
2
Arizona Cardinals - Atlanta Falcons
1
1
Detroit Lions - Pittsburgh Steelers
1
1
Baltimore Ravens
nagyon nehéz feladat egy olyan edző ellen játszani, aki ennyire ismer minket. 1-1-ben, tehetségből kell megnyerni a párharcokat és több embernek kell jó napot kifognia ahhoz, hogy győzzünk. de ezt csak az oddsok miatt írom, 3*pénzt ér a giants győzelme, szerintem ez túlzás, sőt inkább a giants az esélyesebb.Nem tudja es nem is kell. Nagy munka es nem is igy mukodik.érdekes, hogy a giants ellen minket hoznak ki esélyesnek. mivel a túloldalon ott van wink és nála az előny, idegenben játszunk és az elkapósorunk sem lett erősebb, szerintem lamar legszenvedősebb meccse lesz idén. lábon kell valahogy megoldani a meccset és jól védekezve, 20 pont környékén van esélyünk.Kíváncsi vagyok hogy GR képes lesz-e változtatni vmit a semakon. Félek hogy Wink előre fogja tudni mi következik.
van egy nagyon jó boldom a meccsre: dj-nek több futott yardja lesz, mint lj-nek.
gedam
Benibácsi
Wink donteni fog hogy mire akarja kenyszeriteni az O-unket nekunk meg azt kell megoldanunk.
no
Szerkesztette: gedam
Nem tudja es nem is kell. Nagy munka es nem is igy mukodik.érdekes, hogy a giants ellen minket hoznak ki esélyesnek. mivel a túloldalon ott van wink és nála az előny, idegenben játszunk és az elkapósorunk sem lett erősebb, szerintem lamar legszenvedősebb meccse lesz idén. lábon kell valahogy megoldani a meccset és jól védekezve, 20 pont környékén van esélyünk.Kíváncsi vagyok hogy GR képes lesz-e változtatni vmit a semakon. Félek hogy Wink előre fogja tudni mi következik.
van egy nagyon jó boldom a meccsre: dj-nek több futott yardja lesz, mint lj-nek.
gedam
Benibácsi
Wink donteni fog hogy mire akarja kenyszeriteni az O-unket nekunk meg azt kell megoldanunk.
Injury Report for Week 6: pic.twitter.com/hItDlrGeQ7
— Baltimore Ravens (@Ravens) October 12, 2022
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
érdekes, hogy a giants ellen minket hoznak ki esélyesnek. mivel a túloldalon ott van wink és nála az előny, idegenben játszunk és az elkapósorunk sem lett erősebb, szerintem lamar legszenvedősebb meccse lesz idén. lábon kell valahogy megoldani a meccset és jól védekezve, 20 pont környékén van esélyünk.Kíváncsi vagyok hogy GR képes lesz-e változtatni vmit a semakon. Félek hogy Wink előre fogja tudni mi következik.
gedam
Robinson Poyer és Andrews OPI.Az az erős csúsztatás hogy emiatt kaptatok ki“repül a zászló”- már akinekAzért ez elég erős csúsztatás, tekintve hogy ha nincs a bünti akkor is a ti térfeleteken jövünk 2&15-re,nem valami 4&20-ra bedobott flag volt. És mielőtt a torkomnak ugrotok, nem, én sem dobtam volna be, de egyrészt erre az esetek nagyobb részében repül a zászló a mai ligában, másrészt én a fele rtp-t nem fújnám be.Roughing the passer penalties since 2012…..weird
— Corey B (@CoreyB08) October 10, 2022
Brady 235 games: 27
Rodgers 216 games: 28
Mahomes 79 games: 20
Allen 73 games: 24 https://t.co/IUIm70Tams
lamar 11
főleg allenhez képest érdekes (ugye a bills ellen azzal kaptunk ki)
gedam
ThySoul
a 24-11 az erős csúsztatás
gedam
ThySoul
De ezen kár vitatkoznunk, viszont ez az RTP szabály röhelyes és mindenki kitalálta volna melyik 4 QB ra érkezett ebből a zászlóból a legtöbb.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
Az az erős csúsztatás hogy emiatt kaptatok ki“repül a zászló”- már akinekAzért ez elég erős csúsztatás, tekintve hogy ha nincs a bünti akkor is a ti térfeleteken jövünk 2&15-re,nem valami 4&20-ra bedobott flag volt. És mielőtt a torkomnak ugrotok, nem, én sem dobtam volna be, de egyrészt erre az esetek nagyobb részében repül a zászló a mai ligában, másrészt én a fele rtp-t nem fújnám be.Roughing the passer penalties since 2012…..weird
lamar 11
gedam
ThySoul
gedam
“repül a zászló”- már akinekAzért ez elég erős csúsztatás, tekintve hogy ha nincs a bünti akkor is a ti térfeleteken jövünk 2&15-re,nem valami 4&20-ra bedobott flag volt. És mielőtt a torkomnak ugrotok, nem, én sem dobtam volna be, de egyrészt erre az esetek nagyobb részében repül a zászló a mai ligában, másrészt én a fele rtp-t nem fújnám be.Roughing the passer penalties since 2012…..weird
lamar 11
gedam
ThySoul
Azért ez elég erős csúsztatás, tekintve hogy ha nincs a bünti akkor is a ti térfeleteken jövünk 2&15-re,nem valami 4&20-ra bedobott flag volt. És mielőtt a torkomnak ugrotok, nem, én sem dobtam volna be, de egyrészt erre az esetek nagyobb részében repül a zászló a mai ligában, másrészt én a fele rtp-t nem fújnám be.Roughing the passer penalties since 2012…..weird
lamar 11
gedam
Roughing the passer penalties since 2012…..weird
lamar 11
érdekes, hogy a giants ellen minket hoznak ki esélyesnek. mivel a túloldalon ott van wink és nála az előny, idegenben játszunk és az elkapósorunk sem lett erősebb, szerintem lamar legszenvedősebb meccse lesz idén. lábon kell valahogy megoldani a meccset és jól védekezve, 20 pont környékén van esélyünk.Legyen így 😉 de azért olyan mértékű tehetségkülönbség van a két csapat között,hogy ha ez nem jön ki első perctől az utolsóig,akkor végleg Daboll a HC of the year
gedam
Elvileg Bowser és Ojabo (!) edzeni fog ma.Edzenek
psychocska
We are just the Ravens!
En semmilyen szempontbol nem latom hogy nem fogjuk megfizetni LJ-t.nekem egy bajom van lj-vel: a szurkolók felének hozzáállása. amíg ő az nfl-ben lesz minden rossz dobásánál jön a szokásos szólam. amit próbáltál is kigúnyolni, ebből azt érzékelték, hogy csekdán bürót bántod. nem, no nem őróla írt, hanem arról, hogy allennek, burrownak és majomsznak az összes rossz passza el van nézve, lamarnak meg a jók sincsenek elismerve. mind a két int nagyon csúnya volt, de csak lj-nél jött fel az a hang, hogy ez meg ez a dobás befolyásolja szerződését. az hogy utána a triple cov. ba a pálya szélére, kiélezett helyzetben odadobja andrewsnak, az természetes. az hogy a mi rosterünkön 3. számú elkapó sebességét nem jól méri föl az bizonyíték, hogy szar. mahomes túldobta 3*4* az elkapóját a raiders ellen, nem lett neki felróva, pedig sorsdöntő szitukban hibázott.
De tegyuk fel hogy elcsereljuk es az osszes kapott ertekbol es a sajat elsokorosunkkel felmegyunk az egyik legjobb ( akar a legjobbert elmeletben, bar nem fog egy Luck-ot elengedni senki ) rookiert. Berakjuk ebbe a keretbe a 9m/ev rookiet es kap egy OC-t ( akirol mar irtam hogy nem latom a zseni idejovetelet ) es egy elvarast hogy harombol ket meccset nyerjen meg es a PO-ban is gyozzon. Ha ez nem jon ossze es ez ritkan jon ossze akkor szardobalas lesz mint a majomhazban. | Olyat nem is irok hogy a 3. es 4. evere inkabb romoljon a kerete mint sem, mert kell egy fasza ILB, aki nem tokeletes es ebbol a kituzesbol eljut a fasz-ig. |
LJ erteke a legjobbakeval fog vetekedni es ha igaz hogy mit kinaltunk neki akkor a ravens stab is igy gondolja, es ezzel mar igy is ugy is kukaba raktuk volna magunkat ha minden rosszul sul el.
Szemely szerint en nekem szorakoztato a jatekunk, de elindulunk az uj ficko iranyba akkor JH-t ki kell rugni es kell egy O zseni aki tud pQB fejleszteni is.
no
és ez lesz mindig, minden meccsen, amíg lj az nfl-ben lesz: minden, mondom minden dobását fel fogják hozni ellene, ami nem sikerül. az hogy milyen all time rekordokat dönt meg passzokkal is, szirszar elkapósorral senkit nem érdekel. én a részemről ezt a gumicsontot már nem rágom tovább, lj képességeiről, szerződéséről nem írok többet, unalmas. aki nem hiszi el, hogy egy különleges tehetség és nyerhetünk vele sb-t (egyelőre ha nyerünk akkor miatta és nem vele) az egyszerűen héterkedik.
De tegyuk fel hogy elcsereljuk es az osszes kapott ertekbol es a sajat elsokorosunkkel felmegyunk az egyik legjobb ( akar a legjobbert elmeletben, bar nem fog egy Luck-ot elengedni senki ) rookiert. Berakjuk ebbe a keretbe a 9m/ev rookiet es kap egy OC-t ( akirol mar irtam hogy nem latom a zseni idejovetelet ) es egy elvarast hogy harombol ket meccset nyerjen meg es a PO-ban is gyozzon. Ha ez nem jon ossze es ez ritkan jon ossze akkor szardobalas lesz mint a majomhazban. | Olyat nem is irok hogy a 3. es 4. evere inkabb romoljon a kerete mint sem, mert kell egy fasza ILB, aki nem tokeletes es ebbol a kituzesbol eljut a fasz-ig. |
LJ erteke a legjobbakeval fog vetekedni es ha igaz hogy mit kinaltunk neki akkor a ravens stab is igy gondolja, es ezzel mar igy is ugy is kukaba raktuk volna magunkat ha minden rosszul sul el.
Szemely szerint en nekem szorakoztato a jatekunk, de elindulunk az uj ficko iranyba akkor JH-t ki kell rugni es kell egy O zseni aki tud pQB fejleszteni is.
Snagal mar felhivta a figyelmedet az utolso szora.Burrow es Queen INT-je. Nem fogom szidni Queen-t mert abba a rozsaszin kodbe burkolozom hogy TUDTA mi fog jonni es ezert nem jatszotta a feleloseget. Viszont Burrow-nak ez egy tiszta egyszeru olvasas lett volna es jonnie kellett volna a labdanak a flat-re aki teljesen uresen volt ugyebar. A csavo kuka es ha a Bengals-nal is igy gondoljak akkor megszerezhetnenk mert mi tudjuk hogy senki nem hibatlan- szarkazmus.Szia az hogy Burrow kuka azt talán te sem gondoltad komolyan legalábbis nagyon remélem! Anno mi éveket adtunk egy olyan Daltonnak akiben fele ennyi tehetség nem volt mint Joe-ban! Ő meg egyből a második évben Super Bowlba vitte a csapatot szerintem nincs több kérdés vele kapcsolatban ő egy Franchise irányító ne nagyon álmodozzatok róla bocsi 😊 ! Aki nálunk most kuka azt úgy hívják hogy Zach Taylor!
no
WhoDey83
Voltak homályos passzai, de minimális faljavulással is jobban néz ki mint tavaly, passzjavulást akarunk de olyan elkapó gárdával dolgozik akik máshol 2 vagy 3 számú opciók lehetnének inkább, és még ezek sem stabilak. (ráadásul meg lehet nézni egy AR is milyen passzokat dob néha most, hogy már nincs Adams... 'oszt még sem vonják kétségbe, hogy top QB).
Ahogy írtátok, így vagy úgy, de megkapja a nagy lóvét, kérdés csak, hogy kitől.
Egyébként a teljesítményén túl nem szabad elfelejteni, hogy ez egy üzleti befektetés is, márpedig Jackson a csapatnak is jó anyagilag hiszen jelenleg ő a frenchise arca, amit RL és ER távozása óta most először van betöltve ez a szerep. Márpedig ha egy ilyen kvalitású Lamar Jackson van háznál az javítja a jegy és mezeladásokat is, és a 2021-es szezonban a főműsoridős meccseink is szépen mgnőttek, és Bisciottinak talán ez sem mellékes, mint "befektetés" .
Emiatt nem lepődnék meg ha megadnánk a nagy pénzt mi. Kérdés, hogy Jackson a szezon után mennyire fog neheztelni, hogy nem kapta meg a bizalmat a szezon előtt és/vagy a keretet sem sikerül hozzá igazítani (elkapók, fal)
Szerkesztette: Snagal
felhívnám a figyelmed az utolsó szóra, de mivel nem én írtam... 😀Burrow es Queen INT-je. Nem fogom szidni Queen-t mert abba a rozsaszin kodbe burkolozom hogy TUDTA mi fog jonni es ezert nem jatszotta a feleloseget. Viszont Burrow-nak ez egy tiszta egyszeru olvasas lett volna es jonnie kellett volna a labdanak a flat-re aki teljesen uresen volt ugyebar. A csavo kuka es ha a Bengals-nal is igy gondoljak akkor megszerezhetnenk mert mi tudjuk hogy senki nem hibatlan- szarkazmus.Szia az hogy Burrow kuka azt talán te sem gondoltad komolyan legalábbis nagyon remélem! Anno mi éveket adtunk egy olyan Daltonnak akiben fele ennyi tehetség nem volt mint Joe-ban! Ő meg egyből a második évben Super Bowlba vitte a csapatot szerintem nincs több kérdés vele kapcsolatban ő egy Franchise irányító ne nagyon álmodozzatok róla bocsi 😊 ! Aki nálunk most kuka azt úgy hívják hogy Zach Taylor!
no
WhoDey83
Burrow es Queen INT-je. Nem fogom szidni Queen-t mert abba a rozsaszin kodbe burkolozom hogy TUDTA mi fog jonni es ezert nem jatszotta a feleloseget. Viszont Burrow-nak ez egy tiszta egyszeru olvasas lett volna es jonnie kellett volna a labdanak a flat-re aki teljesen uresen volt ugyebar. A csavo kuka es ha a Bengals-nal is igy gondoljak akkor megszerezhetnenk mert mi tudjuk hogy senki nem hibatlan- szarkazmus.Szia az hogy Burrow kuka azt talán te sem gondoltad komolyan legalábbis nagyon remélem! Anno mi éveket adtunk egy olyan Daltonnak akiben fele ennyi tehetség nem volt mint Joe-ban! Ő meg egyből a második évben Super Bowlba vitte a csapatot szerintem nincs több kérdés vele kapcsolatban ő egy Franchise irányító ne nagyon álmodozzatok róla bocsi 😊 ! Aki nálunk most kuka azt úgy hívják hogy Zach Taylor!
no
Welcome To The Jungle
Ha szerencsénk van valamikor a PO-ban visszatér, óriási érvágás a csapatnak.Marcus Williams csuklósérülése mennyi idő? Van itt doktor? 😁IR-re került, szóval minimum 4 hét, JH azt mondta nem súlyos, de egyhamar nem térhet vissza.
KeyG
Rodaron
Marcus Williams csuklósérülése mennyi idő? Van itt doktor? 😁IR-re került, szóval minimum 4 hét, JH azt mondta nem súlyos, de egyhamar nem térhet vissza.
KeyG
www.baltimoreravens.com/news/andy-isabella-signing-ravens-practice-squad
Ezen a meccsen GR hívásai ültek, futás alapú passzjáték volt. Stanley és Mekari sokat segített, Dobbins és ha még Edwards magára talál, akkor lehet egy 2019-es játék egy jobban passzolni tudó LJ-vel. A fal a kérdés, ha lesz erő akkor bármi lehet. A D szerintem rendben lesz, rendben kell lennie ilyen kerettel, bár még mindig zavar 1-2 dolog ha átmegyek és megnézem a Patriots D-jét amióta Judon odament szerzett majdnem 20 sacket...Persze hogy rossz passz volt es nincs is ra mentsege. Viszont mar nem is arrol van szo hogy nem tudja megdobni a technikaja vagy a karereje vagy az olvasasa miatt. Egyszeruen rosszul sikerult es tegnap volt belole par es ez fajt a csapatnak mert egy INT es ket elmaradt TD ( bar az egyik azert nem elvarhato senkitol ). Nem jo de ezt azert megtalalni mindenkinel. Tegnap Burrow dobasa a szelre Hurstnek ami egy olyan korhaz passz volt es konkretan elcsaptak a labat es feltem hogy beleserul, de az INT-je egy borzalmas olvasas volt ami inkabb agasztobb ( persze ott sincs baj de akkor is ), hasonlo dobasa ugyan zaszlot kapott de nem lett volna jo nelkule sem 3n 8.10)Így van, dőlni fog neki a della amit meg is érdemel. Viszont a Wallace passz, Te mint aki érti a játékot az pontosan tudja, hogy LJ hibája.LJ kérdéses passzai nem tesznek jót a szerződésének, az int nagyon ronda a Duvernay deep az belefér viszont a Wallace 4&2 az minősíthetetlen volt.Ez nem igy lesz, lehet nem mi fogjuk megadni de valahol nagyon nagy penzt fog kapni. Senki nem tokeletes es az elmult ket meccsen az egyik aki jelenleg a kremek kremje es nem jatszott jobban mint LJ es most Burrow sokkal jobb fegyverekkel nem jatszott jobban. Az egyik mar a masik meg fogja kapni a nagy dellat. Es megforditom hogy nem adjuk neki a penzt es fine by me. Jatszunk egy evet az 1/1-ert vagy tradeljuk LJ-t, megszerezzuk a legjobb rookiet aki vagy Baker-Goff lesz vagy Burrow ( es ahogy nem lesz tokeletes akkor kibasszuk? ) es kezdhetjuk az O-t nullarol epiteni, ha nem Burrow lesz a szerencses rookie akkor sok evet dobalunk ki az ablakon, de nem gond az se ha szorakoztatnak majd az uj OC-vel minket.
Dobbins más minőség a korábbi futókhoz képest sokszor rak bele plusz yardokat a játékba.
Stanley elég pofásan nézett ki remélem többet nem lesz sérült.
17 pont a Bengals ellen nem rossz, hosszú TD-t nem engedtünk jók voltak a 4 emberes pass rushok.
Tucker meg Tucker nem is tudom mi lenne vagy mi lesz ha nem lesz.
KeyG
Nekem szemely szerint mindegy, de ahogy irtam mar, amikor 5 ev es 250m korul beszelunk akkor a garantalt 30-40m kulonbseg mar teljesen elhanyagolhato a kepletben. A legrosszabb esetben 5 ev kuka es az a 40m sporolas nem mentene meg minket hogy csak negy ev kuka legyen.
no
LJ jobbá tesz egy csapatot ez tény és amíg itt van egy szint alá nem mehetünk, viszont azt a passzt meg kell tudni dobni.
KeyG
Amugy mindketto csapatnal a TD-t annyira akartak mert halalos csapasnak gondoltak pedig naluk a 3 pont egy ilyen szoros csatanal fontos lehet es nalunk ez a rossz dobas egy amugy gyonyoru hivas volt es Andrews tok uresen egy nagyon egyszeru dobassal sima 1st down. Ez JH dontese ami nalam mostanaban tobb a rossz mint jo.
Amugy ha valaki berakja ezt a jatekot ugy hogy latszik is mindenki akkor latszik hogy milyen fantasztikus hivas volt es ket hiba van benne amibol sajnos a dobas az egyik de az mar nem termeszetes hiba a masik az sajnos maradni fog egy darabig. GR ezen a meccsen cserben lett hagyva
no
We are just the Ravens!
Persze hogy rossz passz volt es nincs is ra mentsege. Viszont mar nem is arrol van szo hogy nem tudja megdobni a technikaja vagy a karereje vagy az olvasasa miatt. Egyszeruen rosszul sikerult es tegnap volt belole par es ez fajt a csapatnak mert egy INT es ket elmaradt TD ( bar az egyik azert nem elvarhato senkitol ). Nem jo de ezt azert megtalalni mindenkinel. Tegnap Burrow dobasa a szelre Hurstnek ami egy olyan korhaz passz volt es konkretan elcsaptak a labat es feltem hogy beleserul, de az INT-je egy borzalmas olvasas volt ami inkabb agasztobb ( persze ott sincs baj de akkor is ), hasonlo dobasa ugyan zaszlot kapott de nem lett volna jo nelkule sem 3n 8.10)Így van, dőlni fog neki a della amit meg is érdemel. Viszont a Wallace passz, Te mint aki érti a játékot az pontosan tudja, hogy LJ hibája.LJ kérdéses passzai nem tesznek jót a szerződésének, az int nagyon ronda a Duvernay deep az belefér viszont a Wallace 4&2 az minősíthetetlen volt.Ez nem igy lesz, lehet nem mi fogjuk megadni de valahol nagyon nagy penzt fog kapni. Senki nem tokeletes es az elmult ket meccsen az egyik aki jelenleg a kremek kremje es nem jatszott jobban mint LJ es most Burrow sokkal jobb fegyverekkel nem jatszott jobban. Az egyik mar a masik meg fogja kapni a nagy dellat. Es megforditom hogy nem adjuk neki a penzt es fine by me. Jatszunk egy evet az 1/1-ert vagy tradeljuk LJ-t, megszerezzuk a legjobb rookiet aki vagy Baker-Goff lesz vagy Burrow ( es ahogy nem lesz tokeletes akkor kibasszuk? ) es kezdhetjuk az O-t nullarol epiteni, ha nem Burrow lesz a szerencses rookie akkor sok evet dobalunk ki az ablakon, de nem gond az se ha szorakoztatnak majd az uj OC-vel minket.
Dobbins más minőség a korábbi futókhoz képest sokszor rak bele plusz yardokat a játékba.
Stanley elég pofásan nézett ki remélem többet nem lesz sérült.
17 pont a Bengals ellen nem rossz, hosszú TD-t nem engedtünk jók voltak a 4 emberes pass rushok.
Tucker meg Tucker nem is tudom mi lenne vagy mi lesz ha nem lesz.
KeyG
Nekem szemely szerint mindegy, de ahogy irtam mar, amikor 5 ev es 250m korul beszelunk akkor a garantalt 30-40m kulonbseg mar teljesen elhanyagolhato a kepletben. A legrosszabb esetben 5 ev kuka es az a 40m sporolas nem mentene meg minket hogy csak negy ev kuka legyen.
no
LJ jobbá tesz egy csapatot ez tény és amíg itt van egy szint alá nem mehetünk, viszont azt a passzt meg kell tudni dobni.
KeyG
Amugy mindketto csapatnal a TD-t annyira akartak mert halalos csapasnak gondoltak pedig naluk a 3 pont egy ilyen szoros csatanal fontos lehet es nalunk ez a rossz dobas egy amugy gyonyoru hivas volt es Andrews tok uresen egy nagyon egyszeru dobassal sima 1st down. Ez JH dontese ami nalam mostanaban tobb a rossz mint jo.
Amugy ha valaki berakja ezt a jatekot ugy hogy latszik is mindenki akkor latszik hogy milyen fantasztikus hivas volt es ket hiba van benne amibol sajnos a dobas az egyik de az mar nem termeszetes hiba a masik az sajnos maradni fog egy darabig. GR ezen a meccsen cserben lett hagyva