Baltimore Ravens

47 feliratkozó

több mint 3 éve
no Baltimore Ravens 8 590
Hiaba varom hogy valaki leirja a mesteri tervet hogy milyen fantasztikus O keret lett itt felepitve passzhoz amit ez ...GR csak visszahuz.
no
Én leírtam, hogy kb. mindenhol ez volt statisztikkál bizonyítva.
Nézzünk más aspektust kedves No.
Ha Roman nem elégedett a kerettel, miért nem áll fel? Miből gondolod, hogy neki nem volt beleszólása a draftokba vagy az fa piac alakulásába?

Ha Roman O-ja olyan jó és csak a keret hátráltatja akkor miért nem viszik el máshova HC-nak? 2022-ben még Lovie Smith is HC tud lenni egy run first alapú csapatnál de Roman nem.

Ravens szurkoló vagyok akárcsak Te, szurkolok a sikerekért ami nekem mindegy, hogy futás vagy passz vagy védelem de legyen.

Nekem a legnagyobb bajom az, hogy úgy akarunk ( fogunk ) valakinek a legnagyobb QB szerződést adni, hogy nem tudjuk képes-e 3500 yardnál többet passzolni. Nem 4 nem 5 ezer, hanem 3500. Hibás EDC, hibás JH, hibás Roman és hibás LJ is. Elkezdhetnénk kibontani kinek mekkora a része ebben, de amíg JH az edző addig sosem lesz Sean Payton szintű OC-HC nálunk, mert az olyanokat kinevezik HC-nak. 2018 ban LJ mentette meg a teljes edzői stábot a lábával és abban Roman is itt volt ha jól emlékszem igaz nem mint OC, azt hiszem Running game coordinator volt ami nem ment.

Hogy lehetne jobb O? Rá kell menni SP-re és mivel draftolni nem tudunk, fizessünk meg egy WR-t. De szerintem már jó pár év következtetésünk van abból mire képes a Roman O és értem amit írsz, nincs AJ Brown ami nincs is ezért kell segíteni az O-t könnyű hívásokkal passz oldalon screenek pl. Évek kellettek begyakorolni őket ami kinek a hibája ha nem Romannek? Romannek kell felkészíteni mindenre az O-t. Azt szoktad írni, nem gyakoroljuk eleget a passzjátékot, ez kinek a hibája ha nem az OC-nek? Számomra ezek nem kifogások, főleg nem hosszútávon.
KeyG
Nem bizonyitottal semmit, hoztal egy passzstatisztikat es nem O-ket. Miert allna fel es miert nem viszik leirtam masnak valaszolva.

Ne viccelj mar, hogy volt beleszolasa a draftba es Phillips-et kinezte maganak Yanda potlasara...stb.

A screen-nel inkabb nezd meg kivel volt jatszva. A gyakorlas ido kerdese. Nekunk az a futasra megy el. A kerdes te mire gyurnal ra? A futasra amire van emberunk is, de sajnos nem az a liga jelene? Vagy a passzra amibol szinte mindenki liga alja? Koztuk GR is. A problema hogy mi miert nem a Liga jelenere epitunk, mert odaig ertheto volt amig LJ nem tudott dobni de 2019 utan szepen fokozatosan terhettunk volna at aminek az aldozata lett volna GR is. De mi nem leptunk erre es most radasul idenre meg egy felet vissza is leptunk.

Itt azt felejtitek el hogy az eredmenyeket amit letett ez a csapat az kiemelkedo magaban. Azt hogy mi ezt futassal erjuk el az kulon kiemelendo. De passzal nem tudnank. Es az eredeti kerdes marad, kivel ernenk el ilyen eredmenyeket ezzel a kerettel, passzal? Nem az a kerdes kivel lenne jobb a passz.
több mint 3 éve
Hiaba varom hogy valaki leirja a mesteri tervet hogy milyen fantasztikus O keret lett itt felepitve passzhoz amit ez ...GR csak visszahuz.
no
Ha lenne mesteri tervem akkor már OC lennék a csapatnál 😛

Én azért nem tudok erre válaszolni,mert én nem állítottam, hogy az O tökéletes és csak Roman a kerékkötője.
Én azt mondtam, hogy a keret szar ÉS Roman is visszafogja azzal, hogy ami van, azt se tudja jól használni.

Ha akkora zseni Roman, akkor hogyhogy folyton ide-oda vándorol a csapatok között, de sehol sem ragad meg hosszabb időre vagy tud előrelépni?
Miért nem tudott az eddigi mobilis irányitóiból 1 évnél hosszabb ideig konstansan eredményt elérni?

Szerintem Roman össze tud rakni jó gameplant, de nem tud alkalmazkodni.
19ben hasítottunk, nem volt sérülés, a védelmek sem találták meg a gyenge pontokat (a PO ig), és mindenki lubickolt a játékban, 20 ban már döcögött, ahogy az ellenfelek épkézléb ötlettekkel álltak elő a 19es játékunkra. tavaly és iden pedig a sérülések megint átírták a kezdeti terveinket, amihez nyilván adott a keret, de akkor sem érzem, hogy tudott volna ebben közepesnél jobban alkalmazkodni.

És részemről ezt mondom meccsek utáni impulzusaim alapján is: sokszor teljes félidők mennek el, és próbálja 100x ugyanazt ami nem működik.
Szerintem GR pont erre jó amit kaptunk tőle az elmúlt évekbe.
Egy tisztes középszer, amit egy LJ féle QB felhúz "jó"-ra.
Snagal
GR sosem lesz HC. A mai ligaban a futas alulertekelt. Innentol kezdve vandormadar lesz mint mindenki a ligaban. Van egy ket kivetel de az a tulaj turelme miatt van. JH az eredmenyei miatt mar haromszor kirughattak volna. GR a futashoz ert es nagyon keves csapat epit arra es nem is fognak inkabb megint uj QB-t szereznek.

Es amikor a csapatok nem akarnak CK-Tyrod T fele QB-kal csak ideig oraig probalkozni ezert oneki sem lesz sosem olyan neve mint masnak. Ettol nem egy evig hozza veluk. LJ sem kellett senkinek mert nem volt QB es csak a romokban a szar alatt kapalozo Ravens vallalta be mert mi mar rontani sem tudtunk a helyzetunkon vele.
GR itt nem a futast "intezte" 2018-ban csak amikor atvette LJ-vel a stafetat. Elotte is volt palyan LJ es semmi. Egyszeruen nem voltak begyakorolva csak felkuldtek hogy varazsoljon, Flacco meg allt egy helyben. GR munkaja 2018-ban latszik a legjobban nalunk. 2019-ben erre a passzt amit LJ technikajanak a kijavitasa adta csak a csapat erejet. Annyit fejlodott LJ hogy elhiheto volt hogy esetleg evek alatt felepitheto lesz. Erre tonkrement a fal es nem tudta ket evig kijavitani es LJ doglodott a fal mogott es a nagyon jo WR-kel.

A kerdes hiaba teszem fel mert akkor jonne hogy OC lennel akkor.
Kivel mit csinaljon? Hogy alkalmazkodjon? Futasra vagyunk epitve, futunk. Megfogjak a futast akkor a szar elkapok, a tomenytelen blokkolok, a kozepesnel rosszabb futok ( passznal ) es Andrews. En nem vedem GR-t hanem probalok igazsagos lenni vele.

Es a mit kaptunk GR-tol az elmult evekben? Evekben es nem egyben. Amit a romaiak adtak a Brian eletebol.

Mennyi csapat tud tobb gyozelmet felmutatni?
több mint 3 éve
no
Senki nm mondja h jo a keret, szar egyertelmuen de te moge raksz egy elemzest aminel az a verdikt h megvannak GR korlatjai de ennel senki nem lenne jobb. Megnezel hasonlo fostos allomanyu csapatokat szarabb QBvel laikuskenttis feltuno h lenne lehetoseg jobb passzjatekra megha nm is top szinten de gyanitom ahogy en sem mas sem fog/tud irni olyan wall of textet h erre huznak arra megy a blokk es ha wr x 10 yard utan befele mozgas helyett a zonahatarnal kifele mozogna akkor a valtas miatt uresen lehetne es erre GR alkalmatlan de mondjuk 20masik OC nm.
Morfil
Nem figyeltel rendesen.

Eredmenyesseg az alap es ezt passzjatekkal elerni.

Lehetne jobb a passzjatekunk magaval GR-al is csak nem lenne fele ilyen erdemenyes, massal sem menne az elmult evek eredmenyessege hiaba lenne veluk jobb a passz. Az elmult ket evben meg semmikeppen a fal nem engedte.
több mint 3 éve
no
Füzövel kifelén se elégedettek Romanal. A probléma az, hogy nagy szükség is van a védelemre, mivel a támadósornál bőven vannak gondok így, hogy Rashod Bateman kiesett, Greg Roman pedig ahelyett, hogy az egyetlen veszélyes elkapóját (Devin Duvernay) megpróbálná használni, inkább felrajzol wheel útvonalakat a 140 kilós fullback Patrick Ricardnak. Lehet aggódni emiatt a támadósor miatt,
Norbi180
Azert ez magaban egy valasz. "Az egyetlen veszelyes elkapoja Duvernay" Eleve nem sokan tartjak meg jo elkaponak sem es az egyetlen is kiemeli mennyire jol felepitett az O passzra.
több mint 3 éve
KeyG Baltimore Ravens 13 778
no
Én leírtam, hogy kb. mindenhol ez volt statisztikkál bizonyítva.
Nézzünk más aspektust kedves No.
Ha Roman nem elégedett a kerettel, miért nem áll fel? Miből gondolod, hogy neki nem volt beleszólása a draftokba vagy az fa piac alakulásába?

Ha Roman O-ja olyan jó és csak a keret hátráltatja akkor miért nem viszik el máshova HC-nak? 2022-ben még Lovie Smith is HC tud lenni egy run first alapú csapatnál de Roman nem.

Ravens szurkoló vagyok akárcsak Te, szurkolok a sikerekért ami nekem mindegy, hogy futás vagy passz vagy védelem de legyen.

Nekem a legnagyobb bajom az, hogy úgy akarunk ( fogunk ) valakinek a legnagyobb QB szerződést adni, hogy nem tudjuk képes-e 3500 yardnál többet passzolni. Nem 4 nem 5 ezer, hanem 3500. Hibás EDC, hibás JH, hibás Roman és hibás LJ is. Elkezdhetnénk kibontani kinek mekkora a része ebben, de amíg JH az edző addig sosem lesz Sean Payton szintű OC-HC nálunk, mert az olyanokat kinevezik HC-nak. 2018 ban LJ mentette meg a teljes edzői stábot a lábával és abban Roman is itt volt ha jól emlékszem igaz nem mint OC, azt hiszem Running game coordinator volt ami nem ment.

Hogy lehetne jobb O? Rá kell menni SP-re és mivel draftolni nem tudunk, fizessünk meg egy WR-t. De szerintem már jó pár év következtetésünk van abból mire képes a Roman O és értem amit írsz, nincs AJ Brown ami nincs is ezért kell segíteni az O-t könnyű hívásokkal passz oldalon screenek pl. Évek kellettek begyakorolni őket ami kinek a hibája ha nem Romannek? Romannek kell felkészíteni mindenre az O-t. Azt szoktad írni, nem gyakoroljuk eleget a passzjátékot, ez kinek a hibája ha nem az OC-nek? Számomra ezek nem kifogások, főleg nem hosszútávon.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 3 éve
Snagal Baltimore Ravens 1 146
no
Ha lenne mesteri tervem akkor már OC lennék a csapatnál 😛

Én azért nem tudok erre válaszolni,mert én nem állítottam, hogy az O tökéletes és csak Roman a kerékkötője.
Én azt mondtam, hogy a keret szar ÉS Roman is visszafogja azzal, hogy ami van, azt se tudja jól használni.

Ha akkora zseni Roman, akkor hogyhogy folyton ide-oda vándorol a csapatok között, de sehol sem ragad meg hosszabb időre vagy tud előrelépni?
Miért nem tudott az eddigi mobilis irányitóiból 1 évnél hosszabb ideig konstansan eredményt elérni?

Szerintem Roman össze tud rakni jó gameplant, de nem tud alkalmazkodni.
19ben hasítottunk, nem volt sérülés, a védelmek sem találták meg a gyenge pontokat (a PO ig), és mindenki lubickolt a játékban, 20 ban már döcögött, ahogy az ellenfelek épkézléb ötlettekkel álltak elő a 19es játékunkra. tavaly és iden pedig a sérülések megint átírták a kezdeti terveinket, amihez nyilván adott a keret, de akkor sem érzem, hogy tudott volna ebben közepesnél jobban alkalmazkodni.

És részemről ezt mondom meccsek utáni impulzusaim alapján is: sokszor teljes félidők mennek el, és próbálja 100x ugyanazt ami nem működik.
Szerintem GR pont erre jó amit kaptunk tőle az elmúlt évekbe.
Egy tisztes középszer, amit egy LJ féle QB felhúz "jó"-ra.
több mint 3 éve
Darrell Henderson JR jöhetne
KeyG
A Jags hamar felszedte. 😒
RedFive
Vasárnap még nem játszik ellenetek Pederson elmondása szerint.

Idegenben 4 pont elonyt adnak nekunk. Legyen igy. De hogy 40 re sot 35 re de meg 30ra is undert mondanek az biztos. Mert bizok a D#-unkben es meg nem bizok az O#-ben.
RedFive
A D-nket meg lehet firkálni, főleg egy mobilis QB által, bár állítólag egy kicsit egyszerűsített a stáb a sémán. Majd kíváncsi leszek ér-e ez valamit. Szerintem 35-40 pont lesz a meccsen, szerintem Vegas jól lőtte be a hendit (a Jags 3-7-es mérlege ellenére +11-es pontdifivel rendelkezik, a legnagyobb aranyú vereségünk mínusz 10 volt, Kansasben), A találkozóink általában szorosak, 10 meccsből 7 egy TD különbséggel, vagy annál kevesebbel dőlt el - a mérlegünk ezeken 1-6---
iktriad
szerintem meg pont most fog tudni a Jax D kicsit tündökölni.
Hasonlóra számítok, mint a Panthers meccsen, ráadásul most Stanley sem lesz. Szerintem kevés pontos, szenvedős meccs lesz.
több mint 3 éve
RedFive Baltimore Ravens 6 878 — maci faszán vitézkötés
Milyen erdekes is lenne...

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
Morfil Baltimore Ravens 586
no
Senki nm mondja h jo a keret, szar egyertelmuen de te moge raksz egy elemzest aminel az a verdikt h megvannak GR korlatjai de ennel senki nem lenne jobb. Megnezel hasonlo fostos allomanyu csapatokat szarabb QBvel laikuskenttis feltuno h lenne lehetoseg jobb passzjatekra megha nm is top szinten de gyanitom ahogy en sem mas sem fog/tud irni olyan wall of textet h erre huznak arra megy a blokk es ha wr x 10 yard utan befele mozgas helyett a zonahatarnal kifele mozogna akkor a valtas miatt uresen lehetne es erre GR alkalmatlan de mondjuk 20masik OC nm.

NFL Comeback Player of the Year 2023 odds, via DraftKings:
• Damar Hamlin: -150
• Joe Flacco: +100

It's a tough race here folks, they both make good cases

Joe Flacco - sucked last year, doesn't suck this year

Damar Hamlin - died, is not currently dead
több mint 3 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 713 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Darrell Henderson JR jöhetne
KeyG
A Jags hamar felszedte. 😒
RedFive
Vasárnap még nem játszik ellenetek Pederson elmondása szerint.

Idegenben 4 pont elonyt adnak nekunk. Legyen igy. De hogy 40 re sot 35 re de meg 30ra is undert mondanek az biztos. Mert bizok a D#-unkben es meg nem bizok az O#-ben.
RedFive
A D-nket meg lehet firkálni, főleg egy mobilis QB által, bár állítólag egy kicsit egyszerűsített a stáb a sémán. Majd kíváncsi leszek ér-e ez valamit. Szerintem 35-40 pont lesz a meccsen, szerintem Vegas jól lőtte be a hendit (a Jags 3-7-es mérlege ellenére +11-es pontdifivel rendelkezik, a legnagyobb aranyú vereségünk mínusz 10 volt, Kansasben), A találkozóink általában szorosak, 10 meccsből 7 egy TD különbséggel, vagy annál kevesebbel dőlt el - a mérlegünk ezeken 1-6---
több mint 3 éve
Norbi180 Baltimore Ravens 736
no
Csak te vagy az egyetlen ember aki szerint jo munkát végez Roman .

Szerkesztette: Norbi180
több mint 3 éve
Norbi180 Baltimore Ravens 736
no
Füzövel kifelén se elégedettek Romanal. A probléma az, hogy nagy szükség is van a védelemre, mivel a támadósornál bőven vannak gondok így, hogy Rashod Bateman kiesett, Greg Roman pedig ahelyett, hogy az egyetlen veszélyes elkapóját (Devin Duvernay) megpróbálná használni, inkább felrajzol wheel útvonalakat a 140 kilós fullback Patrick Ricardnak. Lehet aggódni emiatt a támadósor miatt,
több mint 3 éve
több mint 3 éve
gedam 6 476
Sok hulye csiposerules. 👿

RedFive
hips don’t lie
több mint 3 éve
Sok hulye csiposerules. 👿

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
A Ravens FO is beszelgetett OBJ vel. Jerry Jonest laposkuszasban kovetve...

- Hy Odell! Nem e jonnel hozzank?
- Nem e.
- Nice! Azert holnap is felhivhatunk?
- Is.

A Boys mellett ki tud meg labdaba rugni? | (Justin Tucker) |

több mint 3 éve
Nezem az elso halaadas napi meccset es konstatalom hogy a Lions qb Goff is mennyivel jobb skill szettel bir mint Lamar. Es elkapofronton ok is meghuztak iden ugyanazt mint mi Ojaboval. A jovo igeretere beruhaztak egy serult top wr prospectbe. Jovore jon az a (az egyetemi Playoffban ACL szakadast szenvedett) Jameson Williams is, akit
siman a legjobb wr nek tekintett a kozerdemu a 22es drafton. Lecsuszott, felszedtek, jovore esellyel szuret (sot, mar iden is aktivalhato lesz a 13.hettol).

Szerkesztette: RedFive

több mint 3 éve
Boykin hova ment? Hogy virit?
no
Piccburger lett. 2/1 11 yard az idei teljesitmenye. Kar erte.

több mint 3 éve
Boykin hova ment? Hogy virit?
több mint 3 éve
Greg Roman mint OC előttünk.
2011 49ers Alex Smith irányitó legjobb elkapó Michael Crabtree 3144 passing yards Crabtreenek 874 elkapott yard, 29. a passzjáték a ligában, futásban 8.
2012 49ers Smith és Kaepernick összességében 3551 passing yards legjobb elkapó szintén Crabtree 1214 yards. 23. a passzjáték a futás a 4.
2013 Kaepernick 3197 yards legtöbb elkapott yard Anquan Boldin 1128. Passzban 24. futásban 3. a ligában a csapat.
2014 Kaepernick 3407 yard Boldin 1062 yard. Passzban 20. futásban 4. a ligában.
2015 a Billsnél Taylor és Manuel 3600 passzolt yard Watkins 1047 yard. Passzban 28 futásban 1 hely a ligában.

Tehát Roman más csapatoknák 29-23-24-20-28 passzolt yardot hozott össze a ligában helyezésben. Nyilván mindenhol minden szar volt.
KeyG
Ugyan mar,1.) megbeszeltuk hogy nem a passzjatek mestere, 2.) rakd ide az elkapokat akiknek a palyafutasa azota mar megitelheto hisz valoszinuleg elotte es utana masok alatt virithattak. Alig varom a vilagsztarok sorat itt akikkel mas hogy hasitott passzjatekban.

De en is ide rakom a listamat. Taylor azert nem rossz es nem is jo QB es senkivel nem viritott.

2010 SF Alex Smith-el 6-10 aki tudott meg passzolni is ellenben CK aki szepen tanulgatta de o sem pQB volt es ebbol GR-al is jott 2011
2011 13-3
2012 11-4-1
2013 12-4 Idaig Div. koron tuljuttak mindig!!!! Barmeddig visszamenve szeretnem latni mennyi OC volt csak kozel ilyen sikeres egy nem elit QB-val.
2014 8-8 Itt en a sack hegyekre emlekszem csak

Csak erdekessegkeppen AR aki viszont jogosan van felszopkodva. Donovan M aki nem akarki volt 11 evad alatt 4szer Div tul, 3 ott kikaptak, 1 mar a WC es 3szor nem jutottak PO-ba es mar akkor is zseninek tartottuk. Megkapta a KC-t Alex S-el aki GR elott ugye 6-10 csinalt a SF-ban es az 5 evad alatt 2 szor nem ugrottak meg a Div meccset, 2szor mar a WC-ot sem es egyszer meg PO sincs.

Nem szamit hanyadik a passzjatek ha eredmenyes vagy es megint az altalad felsoroltbol es majd a fantasztikus elkapokbol amikben nem hiszek az jon ki hogy a futashoz erto, kihasznalva a QB erossegeit ezen a teren es almaszkiro=zza a gyengeit egyben eredmenyesen fut. Ha nem invesztalunk az O-be akkor ez lesz amig ki nem fullad teljesen. De ez nem GR-rol kell hogy szoljon sot ellene is mert nekunk tolodni kell a passz fele addig amig LJ teljesitmenye engedi es ugy szepen atalakitani utana mindent ha megy neki, hisz akkor masfajta OL kell, el fogjuk felejteni a 4millio BTE-t - FB posztot es a futok is maskeppen lesznek itt minosegben es mennyisegben is es WR nem a ST munkaja miatt fogjuk valogatni. Es termeszetesen akkor mar lehet hozni egy passzorientalt OC-t is. Addig egy passzguruval egy valoszinuleg magaban es semmit nem jelentoen a passzjatekunk javulna fel es romlana minden mas kozte az eredmeny is. Jelenleg egy futasra epitett O-el kuzdunk es meg csak meg se kezdtuk az atallitast sot meg inkabb efele leptunk akkor minek jonne ide egy passzguru. Senkinek nem tenne jot sem neki sem a csapatnak, egyedul GR renomeja none hogy o ebbol mit hozott ki.

Egyszeruen vannak tenyek es ebben igazsagok GR-al de a korulmenyeket, elvarasokat melleteve kell nezni az osszkepet.
no
Tehát kezdjük, legyen futás nyomják végig de akkor minek kell egy legnagyobb fizetésű QB? LJ az akar lenni.
Amiket leírtam, ott nem volt LJ mégis top 5 futócsapat volt végig a 49ers. Az eredményekbe azért nem akarok belemenni, mert az a 49ers D az bitang volt az élükön Patrick Willissel.
Az elmúlt 4 drafton kétszer húztunk elsőben WR-t, tehát szeretnének dobni és abban is biztos vagyok, hogy próbálkoztunk folyamatosan értelmes WR-t hozni, de aki akarna egy olyan csapatban játszani mint WR, ahol egy olyan OC a szaki aki láthatóan nem ért a passzjátékokhoz, ezáltal a teljesítménye visszaesik és kevesebbet kap így majd máshol. Legyen, nem számít hanyadik a passzjáték, de a playoffban kell passzolni és akkor az O megint a földbeáll ami EDC-GR sara a keret és a séma miatt amit tud, he doesn't know anything else. Nekem a problémám az, hogy rekordösszeget fogunk adni egy olyan QB-nak akitől nem tudjuk igazán mire képes és ez EDC és GR sara. A futójáték megtartásához meg nem kell LJ ez a múltban is látszódott.
KeyG
CK az egy mobilis QB volt es a keze volt neki is a kerdes. Elkapoit nem soroltad mekkora sztarokkal dolgoztak egyutt. Igen naluk is a D volt a hangsulyos ezert a lenyeg az hogy varod el hogy parades passzjatek es O legyen, amugy szepen kiegeszitettek egymast mert eros futasra epitettek, a D pihent es utott.

Azert mert huztunk ket elsokorost az nem jelent semmit magaban. HBrown nem WR1 hanem nalunk o lett volna aki a spread reszet adta, serult es ezen kivul igazan semmit nem tudott, a fal olyan szar volt hogy vegul rovid passzok es tomenytelen YAC kellett volna tole. Arra nem o a legjobb. Bate serult fel ev alatt szokta az NFL-t es most ujra serult. Termeszetesen akarnak dobni de a megtresznek mindent az azert qva nagy tulzas. Ezek projektek hiaba tehetsegesek a suliban, nekunk egy kiprobalt veteran kell aki mellett a Bate felek konnyebben jutnak levegohoz es nem rogton egyszerre szakad minden a vallukra az oriasi elvaras melle. Megfelelt ennek nalunk Bate. Eddig nem, a harmadik evere meg konyorgom mar ne kelljen ilyen fos probalkozasokbol megtalalni a WR1-t. Egyszeruen tul kell fizetni nekunk egy WR-t, nalunk az RB-t nem kell. Khm? EDC oriasi stratega.

Nem GR sara hogy nem tudjuk mire alkalmas LJ vagy sem. Az elmult ket evben amogott a fos fal mogott nem volt erdemben passzjatek. De TB12 es sorolhatnam aki nem tudja megoldani, van hogy sikerul de akkor ott nagyon jo es sok elkapo van es ok oldjak meg. AJ Brown hozzank is eljott volna, Hurst legalabb ekkora kerdojel volt es maga AJ Brown adja a taktikai elem masik felet mind a Titans-nel es itt is.

Nagyon szeretnem barmelyikotok aki szerint GR jelenleg visszahuzza a csapatot az leirna hogy jatszanank. A futojatekhoz nem kell LJ az teny ahhoz kellene egy OC aki ert hozza de nem jon ide JH ala. Kubiak megoldotta de azon kivul oriasi foldbeallas volt. Meg regebbre visszamenve meg fantasztikus passzjatekunk volt a futas melle. Ja nem, de olyan D sem lesz mar epitve. Foleg nem sikeres.

Amiket irsz az EDC sara. De mindenkinek elhiszem hogy Proche-Duve-Robinson-Andrews-barmelyik RB-vel fantasztikus passzjatekot produkalna. De AR Vick-el nem tudott eredmenyes lenni csak az elso eveben a harombol es a mentseg a kollegatol a DC meg egyeb korulmenyek. Nalunk csak az az egyetlen megoldas hogy GR hulye.
no
Kaepernick első teljes évében a 2 legjobb WR Boldin és Crabtree volt aki megsérült a TE az akkoriban tündöklő Vernon Davis az RB meg Frank Gore. Elsőkörös WR-ek egy olyan csapatba ahol hiányposzt a WR elsőszámúnak jönnek az hogy melléfogás az már más kérdés. Hollywood Brown évében húzták AJ Brownt, DK Metcalfet és Deebo Samuelt is mindet a második körben. Szar a keretünk ami EDC sara de a játékunk is WR riasztó, hogy nem lesz olyan a teljesítmény mint ami máshol, mert Roman.
KeyG
En nem biztos hogy ertem hogy mit akarunk, mert ugy tunik nekem hogy mindketten ugyanazt a sarat tapossuk.
Nekem a mondanivalom az hogy GR elott a SF AS-el rosszabb eredmenyt ertek el mint o vele, CK meg szinte LJ karakterisztikaju es piszok eredmenyes volt mindkettovel. Nem passzjatekban de boven hatekonyan dolgozott. Nem hallottam meg senkit szidni AR-t mert 23 lett futasban 2019 ben. Kit erdekel, de tettek erte es 2020 javultak. Nalunk nem tesz erte EDC. Tua nem volt TH-nek riaszto a mega fizuja melle, Hurst egy picit nem nezett ki jobban, bezzeg most. Az teny hogy azonos feltetelek mellett nem minket fognak valasztani.

Es tenyleg utoljara mert ugy tunik szerintetek a passzjatekunk GR miatt nem jo. Nalam meg a resze a hibanak de jelenleg ezzel a kerettel nem is tudna senki passzal hasonlo eredmenyeket elerni hiaba nezne ki jobban a passzjatek maga. Az elmult ket evben meg a fal is kritikan aluli volt 2019 TB12 ev BB-vel. AR Vickel sem a csodaevek mintapeldanya es LJ sem a pQB alom csak egy par viszonyitas ahol az edzo vagy es a QB is jobb mint nalunk.

Ha a kiemelt reszre van megoldasotok otlet vagy csak beszelgetni rola arrol szivesen. Ha csak szidni akarjatok az megy nelkulem is de hozzatettem ahhoz is a magamet. Ha csak szamokkal dobalozni akkor 2018 ota ki aki tobb gyozelmet ert el mint o, sot akar all-time aki ennyi ido alatt ennyit ert el es nem lesz hosszu a lista szerintem. Azoknal akik megugorjak a lecet meg korszakos zseni lesz a QB. Ha esetleg kell nehezites akkor ezt csapjuk hozza a SF-i eveivel, de nekem ugy tunik mint a focimeccsen a statokkal es minden szarral jonni es a valasz hogy nezz ra az eredmenyjelzore.
több mint 3 éve
2011 49ers Alex Smith irányitó legjobb elkapó Michael Crabtree 3144 passing yards Crabtreenek 874 elkapott yard, 29. a passzjáték a ligában, futásban 8.
2012 49ers Smith és Kaepernick összességében 3551 passing yards legjobb elkapó szintén Crabtree 1214 yards. 23. a passzjáték a futás a 4.
2013 Kaepernick 3197 yards legtöbb elkapott yard Anquan Boldin 1128. Passzban 24. futásban 3. a ligában a csapat.
2015 a Billsnél Taylor és Manuel 3600 passzolt yard Watkins 1047 yard. Passzban 28 futásban 1 hely a ligában.

Tehát Roman más csapatoknák 29-23-24-20-28 passzolt yardot hozott össze a ligában helyezésben. Nyilván mindenhol minden szar volt.
KeyG
Ugyan mar,1.) megbeszeltuk hogy nem a passzjatek mestere, 2.) rakd ide az elkapokat akiknek a palyafutasa azota mar megitelheto hisz valoszinuleg elotte es utana masok alatt virithattak. Alig varom a vilagsztarok sorat itt akikkel mas hogy hasitott passzjatekban.

De en is ide rakom a listamat. Taylor azert nem rossz es nem is jo QB es senkivel nem viritott.

2010 SF Alex Smith-el 6-10 aki tudott meg passzolni is ellenben CK aki szepen tanulgatta de o sem pQB volt es ebbol GR-al is jott 2011
2011 13-3
2012 11-4-1
2013 12-4 Idaig Div. koron tuljuttak mindig!!!! Barmeddig visszamenve szeretnem latni mennyi OC volt csak kozel ilyen sikeres egy nem elit QB-val.

Csak erdekessegkeppen AR aki viszont jogosan van felszopkodva. Donovan M aki nem akarki volt 11 evad alatt 4szer Div tul, 3 ott kikaptak, 1 mar a WC es 3szor nem jutottak PO-ba es mar akkor is zseninek tartottuk. Megkapta a KC-t Alex S-el aki GR elott ugye 6-10 csinalt a SF-ban es az 5 evad alatt 2 szor nem ugrottak meg a Div meccset, 2szor mar a WC-ot sem es egyszer meg PO sincs.

Nem szamit hanyadik a passzjatek ha eredmenyes vagy es megint az altalad felsoroltbol es majd a fantasztikus elkapokbol amikben nem hiszek az jon ki hogy a futashoz erto, kihasznalva a QB erossegeit ezen a teren es almaszkiro=zza a gyengeit egyben eredmenyesen fut. Ha nem invesztalunk az O-be akkor ez lesz amig ki nem fullad teljesen. De ez nem GR-rol kell hogy szoljon sot ellene is mert nekunk tolodni kell a passz fele addig amig LJ teljesitmenye engedi es ugy szepen atalakitani utana mindent ha megy neki, hisz akkor masfajta OL kell, el fogjuk felejteni a 4millio BTE-t - FB posztot es a futok is maskeppen lesznek itt minosegben es mennyisegben is es WR nem a ST munkaja miatt fogjuk valogatni. Es termeszetesen akkor mar lehet hozni egy passzorientalt OC-t is. Addig egy passzguruval egy valoszinuleg magaban es semmit nem jelentoen a passzjatekunk javulna fel es romlana minden mas kozte az eredmeny is. Jelenleg egy futasra epitett O-el kuzdunk es meg csak meg se kezdtuk az atallitast sot meg inkabb efele leptunk akkor minek jonne ide egy passzguru. Senkinek nem tenne jot sem neki sem a csapatnak, egyedul GR renomeja none hogy o ebbol mit hozott ki.

Egyszeruen vannak tenyek es ebben igazsagok GR-al de a korulmenyeket, elvarasokat melleteve kell nezni az osszkepet.
no
Tehát kezdjük, legyen futás nyomják végig de akkor minek kell egy legnagyobb fizetésű QB? LJ az akar lenni.
Amiket leírtam, ott nem volt LJ mégis top 5 futócsapat volt végig a 49ers. Az eredményekbe azért nem akarok belemenni, mert az a 49ers D az bitang volt az élükön Patrick Willissel.
Az elmúlt 4 drafton kétszer húztunk elsőben WR-t, tehát szeretnének dobni és abban is biztos vagyok, hogy próbálkoztunk folyamatosan értelmes WR-t hozni, de aki akarna egy olyan csapatban játszani mint WR, ahol egy olyan OC a szaki aki láthatóan nem ért a passzjátékokhoz, ezáltal a teljesítménye visszaesik és kevesebbet kap így majd máshol. Legyen, nem számít hanyadik a passzjáték, de a playoffban kell passzolni és akkor az O megint a földbeáll ami EDC-GR sara a keret és a séma miatt amit tud, he doesn't know anything else. Nekem a problémám az, hogy rekordösszeget fogunk adni egy olyan QB-nak akitől nem tudjuk igazán mire képes és ez EDC és GR sara. A futójáték megtartásához meg nem kell LJ ez a múltban is látszódott.
KeyG
CK az egy mobilis QB volt es a keze volt neki is a kerdes. Elkapoit nem soroltad mekkora sztarokkal dolgoztak egyutt. Igen naluk is a D volt a hangsulyos ezert a lenyeg az hogy varod el hogy parades passzjatek es O legyen, amugy szepen kiegeszitettek egymast mert eros futasra epitettek, a D pihent es utott.

Azert mert huztunk ket elsokorost az nem jelent semmit magaban. HBrown nem WR1 hanem nalunk o lett volna aki a spread reszet adta, serult es ezen kivul igazan semmit nem tudott, a fal olyan szar volt hogy vegul rovid passzok es tomenytelen YAC kellett volna tole. Arra nem o a legjobb. Bate serult fel ev alatt szokta az NFL-t es most ujra serult. Termeszetesen akarnak dobni de a megtresznek mindent az azert qva nagy tulzas. Ezek projektek hiaba tehetsegesek a suliban, nekunk egy kiprobalt veteran kell aki mellett a Bate felek konnyebben jutnak levegohoz es nem rogton egyszerre szakad minden a vallukra az oriasi elvaras melle. Megfelelt ennek nalunk Bate. Eddig nem, a harmadik evere meg konyorgom mar ne kelljen ilyen fos probalkozasokbol megtalalni a WR1-t. Egyszeruen tul kell fizetni nekunk egy WR-t, nalunk az RB-t nem kell. Khm? EDC oriasi stratega.

Nem GR sara hogy nem tudjuk mire alkalmas LJ vagy sem. Az elmult ket evben amogott a fos fal mogott nem volt erdemben passzjatek. De TB12 es sorolhatnam aki nem tudja megoldani, van hogy sikerul de akkor ott nagyon jo es sok elkapo van es ok oldjak meg. AJ Brown hozzank is eljott volna, Hurst legalabb ekkora kerdojel volt es maga AJ Brown adja a taktikai elem masik felet mind a Titans-nel es itt is.

Nagyon szeretnem barmelyikotok aki szerint GR jelenleg visszahuzza a csapatot az leirna hogy jatszanank. A futojatekhoz nem kell LJ az teny ahhoz kellene egy OC aki ert hozza de nem jon ide JH ala. Kubiak megoldotta de azon kivul oriasi foldbeallas volt. Meg regebbre visszamenve meg fantasztikus passzjatekunk volt a futas melle. Ja nem, de olyan D sem lesz mar epitve. Foleg nem sikeres.

Amiket irsz az EDC sara. De mindenkinek elhiszem hogy Proche-Duve-Robinson-Andrews-barmelyik RB-vel fantasztikus passzjatekot produkalna. De AR Vick-el nem tudott eredmenyes lenni csak az elso eveben a harombol es a mentseg a kollegatol a DC meg egyeb korulmenyek. Nalunk csak az az egyetlen megoldas hogy GR hulye.
no
Kaepernick első teljes évében a 2 legjobb WR Boldin és Crabtree volt aki megsérült a TE az akkoriban tündöklő Vernon Davis az RB meg Frank Gore. Elsőkörös WR-ek egy olyan csapatba ahol hiányposzt a WR elsőszámúnak jönnek az hogy melléfogás az már más kérdés. Hollywood Brown évében húzták AJ Brownt, DK Metcalfet és Deebo Samuelt is mindet a második körben. Szar a keretünk ami EDC sara de a játékunk is WR riasztó, hogy nem lesz olyan a teljesítmény mint ami máshol, mert Roman.

We are just the Ravens!
több mint 3 éve

KeyG

2011 13-3
2012 11-4-1

no
KeyG

több mint 3 éve

KeyG

2011 13-3
2012 11-4-1

no

We are just the Ravens!
több mint 3 éve
Reagálva a GR beszélgetésre, azért ez némileg egy 22es csapdája.
Szeretnék, ha LJ töbet passzolna, az se lenne baj ha sikeresen 😊
GR nem jó passz offensben.
A keret sem jó ehhez, de nem jön senki elit hozzánk, mert nem vagyunk ebben jók.
Ezért LJ és Roman továbbra is futkároznak 😊

Mindeképpen kellene egy éles váltás felfogásban mind OC oldalon, mindpedig a keretet tekintve.
Csak erre meg EDC nem tűnik kompetensnek eddig (ráadásul nem most kellene ezzel foglalkozni hanem 19 után kellett volna amikor "hottopic" voltunk).
Snagal
Ez azert nem 22 csapdaja, mert a ket veglet kozott ugyan nagy kulonbseg van de az oda vezeto ut hosszabb es egy csomo elem hasznalhato mindkettoben, Stanley-Zeitler, de Linderbaum ehhez rossz igazolas mert oneki a laba inkabb a kiemelkedo. Az elsolepes lehetne egy topWR aki mindig es mindenkinek segitseg lenne es jatszhatnank Titans-Sas fele futason alapulo de passzjatekban is alkalmas jatekot, mikor jon a fejlodes akkor GR-t aranylag konnyu upgradelni passznal ( bar az igazi zseninel mar bajban lennenk ). En azert irom AJ Brownt mert ot ismerem, de o ide is eljott volna ahogy a Sasokhoz is elment es o hajlando a csapatert dolgozni es nem feltetlenul kell az osszes labda a kezebe. De az igaz ha azonos felteteleket kinalunk akkor nem minket fog valasztani de szakitani kell ezzel mert a draftrol mire mi beepitunk valakit ebben a szamukra hatranyos helyzetben az hosszu ido es kozel sem biztos a vegeredmeny sem. A keret azert nem jo mert spurok vagyunk mert nem itt akarunk nyerni. KMurray ala mit tesznek es mit LJ ala.
De regota foglalkozunk ezzel es en a mai napig nem terek magasmhoz a2020-as drafttol. Ket ev alatt nem tudtuk felepiteni a falat hogy ne kelljen bravur L:J-tol szinte minden passzjateknal. A passzjatekhoz valo elso lepes es talan legolcsobb hogy amikor a falat epitgettuk akkor egy erobol utat yitni kepes allatok kellettek volna es akkor lehetne passzolgatni es cserelgetni az elemeket ott. De idenre es ezt is irtam mar tobbszor mint magam is nehezen viselem el hogy idenre ugy tunt hogy nem a passz fele hanem inkabb vissza a futasra es megint es mindig a D fele lepunk. HBrown utan meg kiserlet sem volt erositeni es Bate serulesekor sem rebbent a szeme sem a FO-nak. Amikor Andrews lejon mert nem tud fent lenni mindig akkor a passzhoz nulla-nada-zero ertelmes jatekosunk van. De futni is semabol tudunk arra meg kivalo GR meg igy is eredmenyes hogy teljesen egyoldalasak vagyunk, de ehhez meg a gyakorlasi idot el is emesztjuk. Proche dropja erre egy jo pelda az elozo meccsrol

Ez JH-EDC koncepcioja es mukodik amig mukodik de tudjuk 2019-bol es azota is elobb utobb passzolni kell hogy az ellenfel is tudja es akkor jonnek a zaszlok, minosegi hatranyok jatekosoktol az edzokig.

Es kerdezem de a PO aspiransok kozul a D-unk kimagasloan jobb (lesz )? Mert ez a fontos kerdes, ha ezzel akarunk nyerni.
több mint 3 éve
Reagálva a GR beszélgetésre, azért ez némileg egy 22es csapdája.
Szeretnék, ha LJ töbet passzolna, az se lenne baj ha sikeresen 😊
GR nem jó passz offensben.
A keret sem jó ehhez, de nem jön senki elit hozzánk, mert nem vagyunk ebben jók.
Ezért LJ és Roman továbbra is futkároznak 😊

Mindeképpen kellene egy éles váltás felfogásban mind OC oldalon, mindpedig a keretet tekintve.
Csak erre meg EDC nem tűnik kompetensnek eddig (ráadásul nem most kellene ezzel foglalkozni hanem 19 után kellett volna amikor "hottopic" voltunk).