NFL eredménykövetés
- 5 aktív topik
RedZone week 16
75
15
19:00
Denver Broncos - Jacksonville Jaguars
31
7
22:05
Houston Texans - Las Vegas Raiders
3
2
22:25
Arizona Cardinals - Atlanta Falcons
1
1
22:05
Detroit Lions - Pittsburgh Steelers
1
1
22:25
Baltimore Ravens
46 feliratkozó
több mint 3 éve
Akkor LJ-nek kell futni 😊Eljutottam az elso felidoig leirom ami eddig altalanossagban bennem maradt mert elfelejtem es elvileg ez volt a jo felidonk...
A D-rol kb ket jo szot nem tudnek mondani igy nem fogok inkabb semmit, amit Farmer akar most a fiuktol ahhoz nagyon gyengek vagyunk es ehhez amit o megprobal mint rendezett kaosz abbol csak a kaosz sikerul. Oweh hiaba gyors es vissza lehet leptetni, de ha Judonhoz nezem akkor o rossz a passzvedekezesben csak labon utoleri a tamadot de az mar keso. Nyomni nem tud de ha o sem akkor ki. Ha hasonlot akarunk mint Wink akkor kockaztatni kell es mi anelkul szerepelunk le. A LB sor egy tragedia de tenyleg hagyom oket, mert labdaszerzesek nelkul ez egy liga hatso fertalya.
Mivel altalaban 2 ember van szidva ezert rajuk hegyezem ki de meg mindig altalanossagban. Mar irtam a personnel-rol de most mar egy felido alatt.
Ugye a Bills DL-je jo ami alapnak legyen itt es amikor RB nelkul 5 route megy akkor 1 negyed 5.10-nel Bateman egy igen szoros orizetben egy nagyon pici ablakba kapja es teljesiti a passzt. Ezt megnezve ez nem elvarhato hogy LJ es ezen elkapok folyamatosan hozzak ezt. GR-t lehetne hibaztatni hogy futtason jobb route okat de annyi idot nem ad a fal, az elkapok meg nem tudnak ennyi ido alatt elszakadni. Amikor 3 ember megy elkapni arrol irtam hogy egyszeruen mi sajat magunkat bekorlatozzuk.
Tehat arrol az elozoben irtam hogy a 3 route miert nem fog mukodni, az 5 elkapo a fal miatt nem es marad a 4 ahol mar lehet keresni valonk es ez normalis is a ligaban.
15mp-nel 1 negyed az Andrewsnak sarokba dobott labda. 4 utvonal es GR-t AR-hez akarom hasonlitani akkor ez a hivas fantasztikus? Nem. Ahhoz kepest hogy az egyetlen fegyveret tisztara jatsza ahol o is nyer 1-1ben akkor pipa. De ez nemhogy egy evadon keresztul de 2 negyeden keresztul is nehez feladat. Ez nem GR-on mult. LJ dobhatta volna jol es aki 250m akar az dobja is jol mint erv, de kenyelmesen dobott? Nem mar az arcaban voltak. A ket negyed alapjan Allen aki az egyik legjobb es LJ kozott ha ez egy ismeretlen gimis foci ( a D-unk alapjan hiheto is lenne ) akkor nem a ket QB kozti kulonbseg lenne nekem ami leginkabb leugrik hanem az ido es kenyelem a falaik kozott. Persze Allen jobb de latszott itt?
Nem birozni fogok mert nem az a celja az irasomnak nem erdekel ez a L. Andrews OPI ( nem latni es nem ismeteltek vissza ) de TD helyett 3 and 16 es az irasom errol szol hogy mi ezeknel a helyzetekneleselytelenek vagyunk. 4embers nyomas ellen jobbak lettunk magunkhoz kepest de ez meg mindig gyenge. Wr egyenileg nem eleg jok, es GR-LJ. Ezeket kerulnunk kell es eddig jok voltunk a flag elkeruleseben, de itt mar tobb volt es vissza az alapkore. A masik Allen es LJ tisztelete a biroknal a 2 and 19 jateknal nalunk eltiltottak volna a vedot ( direkt tulzok 😊 )
Ezek meg mindig altalanos es nem igazan a meccsrol szol, de marha nehez kitalalni a vedoknek hogy passz jon ha Ricard a baqck es beall blokkolni. 2019 futas magaban nem fog mukodni, de persze ez valakinek ez GR ennyit tud nalam meg a keret a szukebb keresztmetszet.
Este befejezem ( talan ) a 2. felidot is es talan irok a meccsrol is.
no
Az FB kérdés? Miért nem próbálunk meg úgy futni, hogy felküldünk 5 elkapót 3 WR 2 TE a pályán széthúzva és az 5 falember oldja meg? A boxban biztos kevesebb ember lenne, de ha meg se nézik sosem derül ki.
Én bízom még Stanleyben, hogy vele a fal szintet fog lépni, ha nem akkor tudjuk hova kell jövőre húzni. és az a poszt az OT.
KeyG
Ricard passzjateknal van fel es segit blokkolni majd megy check-downra.
Az igazsag viszont egy par hsz-al ezelott leirtam hogy egesz egyszeruen ki a 3 WR, mert nincs 3 jo, ketto se, talan lesz egy. A 2 TE meg egy adott es IL-bol lehet meg alagut es kut is.
Futasnal FB vagy blokkolo TE az mindketto ok es Ricard picit elonyben mert kaphatja a labdat is, de blokkolasnal meg rosszabb picit ( passznal ), de neki csak be kell segiteni mint az elso vedvonal. Ezert inkabb o van sokat fent.
De meg egy csapatot nem talalunk ahol FB fent van a palyan mikor egyertelmu passz-szitu van (akar RB a palyan sincs).
Irtam mar de erdemes megnezni Robinson ( Ricard )-Bate-Duve-JK-Andrews passznal es gondoljuk bele veluk a palyat mennyire tudjuk kihasznalni.
Burrow egy szinten nem top fal mogott viszont Chase-Higgins-Boyd-Hurst-Mixi mellet a palya minden negyzetmeteret ki tudjak hasznalni. Ki csodalkozik hogy tartogatja a labdad es bizik hogy lesz szeparacio.
több mint 3 éve
Bateman és Hill out vasárnapra. 😊 Ki lesz a WR? Ki fog futni?
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 3 éve
Eljutottam az elso felidoig leirom ami eddig altalanossagban bennem maradt mert elfelejtem es elvileg ez volt a jo felidonk.A D nekem sem tetszik sokkal inkább néznék meg egy 49ers D-t ezzel a kerettel, ezzel azt is mondom, hogy az ő DC-jük jobb, mint McKacsa. Azért van 100 milliós secondaryd, hogy egy az egyben meg tudja oldani a dolgokat. Amíg Oweh zónázni fog vagy fog egy TE-et addig nem is lesz pass rush.
A D-rol kb ket jo szot nem tudnek mondani igy nem fogok inkabb semmit, amit Farmer akar most a fiuktol ahhoz nagyon gyengek vagyunk es ehhez amit o megprobal mint rendezett kaosz abbol csak a kaosz sikerul. Oweh hiaba gyors es vissza lehet leptetni, de ha Judonhoz nezem akkor o rossz a passzvedekezesben csak labon utoleri a tamadot de az mar keso. Nyomni nem tud de ha o sem akkor ki. Ha hasonlot akarunk mint Wink akkor kockaztatni kell es mi anelkul szerepelunk le. A LB sor egy tragedia de tenyleg hagyom oket, mert labdaszerzesek nelkul ez egy liga hatso fertalya.
Mivel altalaban 2 ember van szidva ezert rajuk hegyezem ki de meg mindig altalanossagban. Mar irtam a personnel-rol de most mar egy felido alatt.
Ugye a Bills DL-je jo ami alapnak legyen itt es amikor RB nelkul 5 route megy akkor 1 negyed 5.10-nel Bateman egy igen szoros orizetben egy nagyon pici ablakba kapja es teljesiti a passzt. Ezt megnezve ez nem elvarhato hogy LJ es ezen elkapok folyamatosan hozzak ezt. GR-t lehetne hibaztatni hogy futtason jobb route okat de annyi idot nem ad a fal, az elkapok meg nem tudnak ennyi ido alatt elszakadni. Amikor 3 ember megy elkapni arrol irtam hogy egyszeruen mi sajat magunkat bekorlatozzuk.
Tehat arrol az elozoben irtam hogy a 3 route miert nem fog mukodni, az 5 elkapo a fal miatt nem es marad a 4 ahol mar lehet keresni valonk es ez normalis is a ligaban.
15mp-nel 1 negyed az Andrewsnak sarokba dobott labda. 4 utvonal es GR-t AR-hez akarom hasonlitani akkor ez a hivas fantasztikus? Nem. Ahhoz kepest hogy az egyetlen fegyveret tisztara jatsza ahol o is nyer 1-1ben akkor pipa. De ez nemhogy egy evadon keresztul de 2 negyeden keresztul is nehez feladat. Ez nem GR-on mult. LJ dobhatta volna jol es aki 250m akar az dobja is jol mint erv, de kenyelmesen dobott? Nem mar az arcaban voltak. A ket negyed alapjan Allen aki az egyik legjobb es LJ kozott ha ez egy ismeretlen gimis foci ( a D-unk alapjan hiheto is lenne ) akkor nem a ket QB kozti kulonbseg lenne nekem ami leginkabb leugrik hanem az ido es kenyelem a falaik kozott. Persze Allen jobb de latszott itt?
Nem birozni fogok mert nem az a celja az irasomnak nem erdekel ez a L. Andrews OPI ( nem latni es nem ismeteltek vissza ) de TD helyett 3 and 16 es az irasom errol szol hogy mi ezeknel a helyzetekneleselytelenek vagyunk. 4embers nyomas ellen jobbak lettunk magunkhoz kepest de ez meg mindig gyenge. Wr egyenileg nem eleg jok, es GR-LJ. Ezeket kerulnunk kell es eddig jok voltunk a flag elkeruleseben, de itt mar tobb volt es vissza az alapkore. A masik Allen es LJ tisztelete a biroknal a 2 and 19 jateknal nalunk eltiltottak volna a vedot ( direkt tulzok 😊 )
Ezek meg mindig altalanos es nem igazan a meccsrol szol, de marha nehez kitalalni a vedoknek hogy passz jon ha Ricard a baqck es beall blokkolni. 2019 futas magaban nem fog mukodni, de persze ez valakinek ez GR ennyit tud nalam meg a keret a szukebb keresztmetszet.
no
Az LB sor liga alja ezt tudjuk évek óta, hiába Queen, ő egy nagy bust Harrisonnal együtt. Bynes max csere kaliber a liga csapatainak 90%-ban. Remélem nem LB lesz jövőre az elsőkörös pick, mert akkor falnak megyek.
HA érdekelne az eredmény akkor hozzátenném a 2. negyedben 2 perccel a vége előtt Robinson Poyer esetet az Andrews OPI-hoz. Nevetséges az egész bíráskodás az NFL-ben IS, de ameddig nem érdekel senkit és nincs lázadás addig menni fog a Dynasty építés, mert meggyőződésem, hogy Andrews nem volt szabálytalan viszont Poyer igen, aki ezt tagadja az ne nézzen focit.
Az FB kérdés? Miért nem próbálunk meg úgy futni, hogy felküldünk 5 elkapót 3 WR 2 TE a pályán széthúzva és az 5 falember oldja meg? A boxban biztos kevesebb ember lenne, de ha meg se nézik sosem derül ki.
Én bízom még Stanleyben, hogy vele a fal szintet fog lépni, ha nem akkor tudjuk hova kell jövőre húzni. és az a poszt az OT.
We are just the Ravens!
több mint 3 éve
Eljutottam az elso felidoig leirom ami eddig altalanossagban bennem maradt mert elfelejtem es elvileg ez volt a jo felidonk. A D-rol kb ket jo szot nem tudnek mondani igy nem fogok inkabb semmit, amit Farmer akar most a fiuktol ahhoz nagyon gyengek vagyunk es ehhez amit o megprobal mint rendezett kaosz abbol csak a kaosz sikerul. Oweh hiaba gyors es vissza lehet leptetni, de ha Judonhoz nezem akkor o rossz a passzvedekezesben csak labon utoleri a tamadot de az mar keso. Nyomni nem tud de ha o sem akkor ki. Ha hasonlot akarunk mint Wink akkor kockaztatni kell es mi anelkul szerepelunk le. A LB sor egy tragedia de tenyleg hagyom oket, mert labdaszerzesek nelkul ez egy liga hatso fertalya.
több mint 3 éve
gedam
6 267
A. J. Klein jott a linebacker sort frissitendo.már most a legjobb a posztján
RedFive
több mint 3 éve
A. J. Klein jott a linebacker sort frissitendo.
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
Ex-Cardinals WR Andy Isabella signing with Ravens practice squadÉn college fociban mindig azt hittem, hogy ő lány.
Ahogy tegnap kértem. 😊
KeyG
Szerkesztette: Willie Parker
több mint 3 éve
Én már alíg várom, hogy berakják Maddenbe és tudjam vele nyomatni a Deepeket. 😀Ex-Cardinals WR Andy Isabella signing with Ravens practice squadRemelem zsakszam ontjuk majd fejedre a hala szavait. ☺
Ahogy tegnap kértem. 😊
KeyG
B menu: sziiiiijjel fogunk savazni miatta. 😀
RedFive
Nekem jó lesz mindenképp.
Egyébként forintos játékosért nem illik savazni. 😀
We are just the Ravens!
több mint 3 éve
Ex-Cardinals WR Andy Isabella signing with Ravens practice squadRemelem zsakszam ontjuk majd fejedre a hala szavait. ☺
Ahogy tegnap kértem. 😊
KeyG
B menu: sziiiiijjel fogunk savazni miatta. 😀
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
Ex-Cardinals WR Andy Isabella signing with Ravens practice squadAhogy tegnap kértem. 😊
We are just the Ravens!
több mint 3 éve
Az elso negyed 8.42 jatekig jutottam.Eddig kb a personnel mindig ugyanaz. Andrews-RB-Ricard es ket elkapo.
Duve es Bate es nekik van az uj gyerek meg es Likely aki ugye TE aki be tud forogni ide. Megint csak mint tenyek es nem mentseg senkinek semmire. Sorban jar a pofon mindenkinek de EDC-vel kezdenem.
Igazandibol ket lehetoseg van es passzra jatszunk de akkor egy Robinson-Duve-Bate-Andrews es JK akit meg nem lattam jol jatszani passzjateknal, de meg most jott vissza es meg bizom benne hogy tenyleg fejlodott. Egy Kamara szintuvel sokkal elorebb jarnank. Ha futokent nezem akkor egy JT csak hogy kozel lojjem be hozza a draftrol. Tehat ebbol a passzhoz eddig egy atlagos futo, max atlagos elkapok es elit TE. Oszinten nem jatszanek erre. Foleg hogy jojjon amitol mar mindenkinek all a hatan a szor hogy az 5 faljatekos nem tudna futosavot nyitni nagyon erobol. Igy a futasunk teljesen gyenge-hiteltelen es eladhatatlan lenne es mivel JK nem dual threat eddig igy emberhatrany. Amugy en ezt szerettem volna ha kiprobaljuk amig LJ rookie es akkor kijott volna mar az osszes valasz LJ-rol, GR-rol, hianyokrol a legenyseg koreben.
Amikor a holt szezonban beszelgettunk es az igazolasokbol latszodni velt hogy a 2019-re akarnank epitkezni ( sebaj a 2 kihagyott ev ) akkor irtam hogy ketes erzeseim vannak. Egyszeruen visszatertunk mert nem tudunk futni nelkule es mindenkeppen futasbol kell dobnunk mert igazan Andrews es LJ ( remeljuk tudja es nem megint csak elmaszkirozodik a valasz ) aki igazan alkalmas is ra. Persze nem gond ha visszaterunk csak sajnos ez kenyszer is es nem adalek vagy terv egy resze. Mi nem a route*k fantasztikussagaval vagy egyenileg verjuk el a D passzvedekezeset, mert arra egyedul Andrews kepes. Mit csinalunk? Futunk semabol es ebben nagyon jo GR. Tudja segiteni a falat, mozgasbol megy es igy eladott futasbol amihez termeszetesen LJ laba egy kulon elem es abbol dobunk. Ezzel ket problema van, ha nem lep fel senki a passznal big time akkor teljesen limitalva leszunk mert ebbol a personnel-bol nem tudunk annyi felet szamszakilag futattni. Arrol nem beszelve hogy ezeknek a futasoknak komoly munkaigenye van azzal szemben hogy a B gap-en erobol folyosot nyitnak. Az idozites-pacing kb mint egy passzjateknal es elveszi az idot.
Es akkor a 8.42 jatek ( az altalanosan meglevo problemak utan.)
A personnelunk adja a futast max 3 jatekos aki komolyan veheto es alapvetoen a D egyszem jatekosa dontotte el mi lesz a jatekunk. A hivas zsenialis, LJ olvasasa egyszeru de igy sosem lesz vagy derul ki milyen pQB lesz/lehetne belole. Megy a huzas, power futas, +Ricard-tol is es LJ option olvasasa a edge-n hogy megtartsa vagy odaadja a futonak. Mindketto mukodne de az egyik elkaponk vedoje belepett a futasra es egyedul hagyta az elkapot ( ennyire tisztelik a passzjatekunkat, foleg az elkapoinkat es mindenkit es senkit). Oriasi hiba es hiabavalo lenne mert mukodne a futas meg igy is ( hacsak el nem birna Ricard-al es JK-vel ). De ugye LJ latja hisz az olvasasa mogott tortenik es jon az ures embernek a passz.
Termeszetesen ezt konnyu lesz nekik korrigalni es vissza az altalanossagra egyszeruen magunkra huzzuk ha valaki nem lep fol az elkapok kozul.
De megint a ket elkapoval es meg Andrews-al tudunk 3 route-ot futni es azzal kellene verni man-legvaloszinubb cov-t. amihez gyakorlatilag GR-nak tudnia kellene mit fog a D jatszani es nem tud a ket-harom legvaloszinubb ellen jatszani. Egyeni parharcok gyozelmeiben a minoseg nincs meg. A ket check-down RB-FB nem segitseg ilyen szempontbol.
Ketes erzeseim kibontva a holt szezonbol az O-rol.
több mint 3 éve
Ravens RB Gus Edwards has been activated off PUP. It’s his first practice since September 2021. Edward’s missed all of last season with a knee injury. pic.twitter.com/3MBc7zfC0d
— Jamison Hensley (@jamisonhensley) October 5, 2022
Edwards már szerelésben, elindult a 3 hetes ablak.
több mint 3 éve
gedam
6 267
érdekes hogy ez a stat pont a front7 miatt alakul így. szerintem az nem meki hibája, mint ahogy nem winké volt kb. ugyanez a stat tavaly semThis actually isn't a rumor... 😞 https://t.co/GETH2ksqcB
— Tony Lombardi (@RSRLombardi) October 4, 2022
Ideje lenne osszekapni magunkat kedves Meki...
RedFive
Szerkesztette: gedam
több mint 3 éve
This actually isn't a rumor... 😞 https://t.co/GETH2ksqcB
— Tony Lombardi (@RSRLombardi) October 4, 2022
Ideje lenne osszekapni magunkat kedves Meki...
több mint 3 éve
Cardinals waive WR Andy Isabella after three-plus underwhelming seasons.Rá kell menni a gyorsasága miatt LJ-nek segítség lehet.
+ Nekem is hasznos lenne a Maddenbe a leggyorsabb Ravens elkapó Duvernay 93-as Speeddel, Isabellának 95 a Speedje. 😀
Szerkesztette: KeyG
We are just the Ravens!
több mint 3 éve
Amugy en nem kovetelem a skalpjat es ertelme sincs most, ettol ami miatt megvalnek tole az igaz az elso perctol es igaz ma is. Amugy az elonyei mellett a hatranyai sokkal meghatarozobbak.
Sot nem tudnek olyat mondani amiben o fantasztikusan nelkulozhetetlen lenne.
több mint 3 éve
Bar en meg nem tartok ott hogy JH skalpjat kivanjam de egy gondolatkiserletben magameva teve a multiverzum elmeletet, eltortenek egy evet abban a valosagban ahol JH-t lecserelik (es ide is jon) Sean Paytonra. Mihez kezdene o Lamarral es a rosterrel. 😄SP-re barmikor barkire.
RedFive
De ahogy bejelentik meg 4-5 O igazolas johetne azert ( mondjuk amugy is )
több mint 3 éve
gedam
6 267
Bar en meg nem tartok ott hogy JH skalpjat kivanjam de egy gondolatkiserletben magameva teve a multiverzum elmeletet, eltortenek egy evet abban a valosagban ahol JH-t lecserelik (es ide is jon) Sean Paytonra. Mihez kezdene o Lamarral es a rosterrel. 😄azért én már 16-ban ott tartottam, 18-ban meg már mindenki kb.
RedFive
és akkor jött a nagy maszkmester lamar és a szar edzőkkel, szar kerettel brílliroztunk. ez a csapat annyira jó azóta is, amennyire lamar jó. és persze megértem, hogy miért lj-t szidják, ha kikapunk, mert itt ő minden.
több mint 3 éve
Bar en meg nem tartok ott hogy JH skalpjat kivanjam de egy gondolatkiserletben magameva teve a multiverzum elmeletet, eltortenek egy evet abban a valosagban ahol JH-t lecserelik (es ide is jon) Sean Paytonra. Mihez kezdene o Lamarral es a rosterrel. 😄
több mint 3 éve
Mit limitalnal le neki?kár hogy nem lehet 😊ha lehet választani inkább peters maradjon és hárbó menjen edc-vel együttKivancsi vagyok lesz e Marcus Peters csere. JH nak uvoltve szemrehanyast tenni nem a hosszu elet jele. JH "szereti" meg sokra tartja, de nnna. Vekony a sec.ez mentheti. Amugy en is emelt hangon beszeltem a meccs vegen de engem se cserelt el. Hehe.szezon végén nem fogja zavarnia keret, majd EDC megoldja... ( haha 😀 )
RedFive
Pollardnál is megvárta a szezon végét.
De látva a balhét, nekem inkább az a kérdés Peters egyáltalán akar maradni ezekután?
Snagal
egyébként már az sb győzelmünk alkalmával kiszúrta john, hogy greg roman jókat hív 4.-re, azért erőltetjük. de mintha ugyanazt is hívta volna be, passzjáték a jobb sarokba? ez a 4. és kettős játéka na. roman playbookját játsza el david guetta zongorán.
gedam
Pedig én Haribót mindig bevédtem, szerintem még tavaly is. Sőt most is azt mondanám, az ideális az lenne ha limitáltabb jogkörökkel de maradhatna, viszont unom, hogy 10 éve is egy OC csere kellett a SB évben is, és azóta is emiatt kell hisztizni.
És igen, EDC munkásságát sem ártana mostmár a csapatnak kiértékelni így 3 éve után.
Jó hír, hogy utoljára mikor egy DB összeveszett Haribóval, és az OC-t is le kellett cserélni akkor SB-t nyertünk egy negyedik éves QB-val 😀
Snagal
A pasi egy remek ugyvezeto egy sportklubnal. Ennyi.
Miatta a Ravens a fiatal feltorekvo edzoknek egy zsakutca es maradjunk annyiban hogy csak ha nincs mas akkor valsztanak a ravenst. Raadasul a hosszabb projektek miatt mi sem szeretnenk ha elmennenek egy ev utan.
Ozzie akarta Kubiak-ot mert remek szakember, JH nem akarta mert neki a 3 eshetosegbol mindharom rossz lett volna. Nem jon be-Fejere no es konkurencia-elmegy a sikerek hatasara. Bezzeg egy Trestman es MM, GR a speckosaga miatt nem fogjak vinni es meg sikeres is lehetett. Csodalkoztok hogy nem rohan lecserelni, es ha akarnank is kire?
A jatekhoz nem ert hogy atmeneteknel o vigye akarmelyik csapatreszt. Keksz a foci reszehez nem ert es neki kell adni az iranyt hogy mit akarunk jatszani amihez o csak mint elerhetoseg szempontjabol tud hozzaszolni. AR-nel egy kezben van ez a resze es o nem csak abban jobb hogy felrajzolja a jatekot.
több mint 3 éve
kár hogy nem lehet 😊ha lehet választani inkább peters maradjon és hárbó menjen edc-vel együttKivancsi vagyok lesz e Marcus Peters csere. JH nak uvoltve szemrehanyast tenni nem a hosszu elet jele. JH "szereti" meg sokra tartja, de nnna. Vekony a sec.ez mentheti. Amugy en is emelt hangon beszeltem a meccs vegen de engem se cserelt el. Hehe.szezon végén nem fogja zavarnia keret, majd EDC megoldja... ( haha 😀 )
RedFive
De látva a balhét, nekem inkább az a kérdés Peters egyáltalán akar maradni ezekután?
Snagal
egyébként már az sb győzelmünk alkalmával kiszúrta john, hogy greg roman jókat hív 4.-re, azért erőltetjük. de mintha ugyanazt is hívta volna be, passzjáték a jobb sarokba? ez a 4. és kettős játéka na. roman playbookját játsza el david guetta zongorán.
gedam
Pedig én Haribót mindig bevédtem, szerintem még tavaly is. Sőt most is azt mondanám, az ideális az lenne ha limitáltabb jogkörökkel de maradhatna, viszont unom, hogy 10 éve is egy OC csere kellett a SB évben is, és azóta is emiatt kell hisztizni.
És igen, EDC munkásságát sem ártana mostmár a csapatnak kiértékelni így 3 éve után.
Jó hír, hogy utoljára mikor egy DB összeveszett Haribóval, és az OC-t is le kellett cserélni akkor SB-t nyertünk egy negyedik éves QB-val 😀
több mint 3 éve
Mi az a play aruhaz? Picit bovebben mert annyit ertek a szamitastechnikahoz hogy egy marek faszen be van keszitve ha lassulna a gep.Play áruház , ingyen le lehet tölteni.En nem otthon elek, dofusportot en nem talaltam, de hulye is vagyok ezekhez majd a kolykok megprobaljak.Dofusports app telefonra, nekem Game Passom és Aréna4-em is van viszont én a tegnapi Allen RTP bábszínház után mondtam ugyanezt, jövőre meglátjuk.Nem koltok egy felkrajcart sem az NFL hivatalos szerveinek miota beleszoltak hogy a Rams jusson a dontobeNem lattam a meccset mert nem talaltam stream-t es nem vagyok hajlando megszegni a fogadalmamat aminek persze azota is en iszom a levet 😊. Olvasom itt a reakciokatMi a fogadalmad?
Ha a tenyt leveszem hogy leolvadtunk ami fajo, de a kerdeseim:
-sokkal serultebb volt a Bills mint mi? Mert ugyan az idojaras ahogy olvasom itt nem kedvezett a passznak de akkor is ok hogy tudtak futni, orult jo jatekokat es semabol vagy erobol vagy a benazasunkbol?
-Allen megmutatta hogy ketszer olyan jo pQB mint LJ?
Mert a Bills es Allen a liga es az AFC egyik kimagasloan legjobbja. Ok segitett az idojaras nekunk de a D uj nalunk, az O-ben meg nalunk egy legitime tamado van es egyertelmu hogy mindenki ot fogja akarni kivenni minden aron amig valaki fel nem lep.
no
KeyG
no
KeyG
no
Norbi180
több mint 3 éve
gedam
6 267
ha lehet választani inkább peters maradjon és hárbó menjen edc-vel együttKivancsi vagyok lesz e Marcus Peters csere. JH nak uvoltve szemrehanyast tenni nem a hosszu elet jele. JH "szereti" meg sokra tartja, de nnna. Vekony a sec.ez mentheti. Amugy en is emelt hangon beszeltem a meccs vegen de engem se cserelt el. Hehe.szezon végén nem fogja zavarnia keret, majd EDC megoldja... ( haha 😀 )
RedFive
Snagal
Szerkesztette: gedam
több mint 3 éve
Kivancsi vagyok lesz e Marcus Peters csere. JH nak uvoltve szemrehanyast tenni nem a hosszu elet jele. JH "szereti" meg sokra tartja, de nnna. Vekony a sec.ez mentheti. Amugy en is emelt hangon beszeltem a meccs vegen de engem se cserelt el. Hehe.szezon végén nem fogja zavarnia keret, majd EDC megoldja... ( haha 😀 )
RedFive
több mint 3 éve
ILB Martinez volt nálunk talán múlt héten. Róla.lemaradtunk mert eligazolt a Raiders hez. Pedig azt hittem leigazoljuk mint anno Fort-ot. Queen mellè (helyett) elfért volna.