NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 5 aktív topik

Baltimore Ravens

46 feliratkozó

több mint 3 éve
RedFive Baltimore Ravens 6 878 — maci faszán vitézkötés
egyébként erre az analitikára hivatkozás ott bukik meg, hogy az adott körülmények között lejátszott meccsek statisztikáiból kéne böngészni és döntést hozni. a szakadó esőben biztos nem az jön ki, hogy neki kell menni negyedikre, hanem az hogy rúgd be.
akkor majd ha szakad a hó és 3-3 a meccs vége előtt 2yardra az endzone-tól, akkor is nekimegyünk, mert ezt mondja az analitika?
egyébként
Here's some "analytics". The ravens are 2-8 in their last 10 games. 7 of those losses were by a touchdown or less. 6 of those losses were by 3 points or less. In each of those 6 losses, we had the choice of kicking a fg/Pat or going for 4th down/ 2points. 5 of those losses (consecutively I may add) are at home. I can't think of a time I've ever seen any team not named the lions/browns consistently snatch defeat from the jaws of victory quite this
gedam
Remelem tobb es jobb analitika van e mogott mint hogy allunk a rulettasztal mellett es osszeszoritilott fogakkal ujra meg ujra a pirosra teszunk fel mindent. Hazai nezonek lenni sucks.

Legkozelebb hajnali meccsunk lesz. 2:15 tol talan kevesebb troll fog megerkezni az eredmenykovetobe, aki csak ravens-haterkedni jon hogy felbasszon. Kitartas Ravens flock!

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
Az AFC eszak iden olyan satnya, hogy most mar minden divizion beluli csata duplapontos lesz. Ket szoros vereseg mellett ket lazabb gyozelem az AFC kelettol, ezt elviselem, de lelketlen jatekot nem lennek hajlando se az albino zebracicak se a barna pumuklik se a brigadvezetot keresgelo femmunkasok ellen elviselni. Es ha leveszi az ellen Andrewst a palyarol, legyen mar B tervunk az eg szerelmere! Unalmas, de a tavalyi serultek (ideieket talan mar felejtsd is el?) sovargo visszavarasa lassan = a szent gral megtalalasaval. De amig a coaching nem mutat fel alternativat, marad ez...

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
gedam 6 267
egyébként erre az analitikára hivatkozás ott bukik meg, hogy az adott körülmények között lejátszott meccsek statisztikáiból kéne böngészni és döntést hozni. a szakadó esőben biztos nem az jön ki, hogy neki kell menni negyedikre, hanem az hogy rúgd be.
akkor majd ha szakad a hó és 3-3 a meccs vége előtt 2yardra az endzone-tól, akkor is nekimegyünk, mert ezt mondja az analitika?
egyébként
Here's some "analytics". The ravens are 2-8 in their last 10 games. 7 of those losses were by a touchdown or less. 6 of those losses were by 3 points or less. In each of those 6 losses, we had the choice of kicking a fg/Pat or going for 4th down/ 2points. 5 of those losses (consecutively I may add) are at home. I can't think of a time I've ever seen any team not named the lions/browns consistently snatch defeat from the jaws of victory quite this

Szerkesztette: gedam
több mint 3 éve
Lamar iden nem hibazhat.

...mert nincs aki kisegitse.
Oke, orvendunk, hogy a secondaryt gatyaba raztuk (adzok es az eso), de itt lenne az ideje a linebacker sorral is kezdeni vmit. Nem kiralynozok, de... A picsaba is ha szejjelfutnak.

több mint 3 éve
gedam 6 267
A meccsről pár mondatban így munkában.
Kurva csalódott vagyok, kurvára, mert megint sikerült kikapni 3 labdabirtoklásos előnyről.
Nem lehet elmenni a coaching mellett a D jó volt, végre éreztem a tüzet amit eddig nem de kijöttek a 3. Negyedre ahol a legjobban szakadt az eső és csak futásokkal átszaladtak rajtunk. Ne már.
John Harbaugh azt nyilatkozta, azért mentek neki a 4.-nek FG helyett, mert analitika, hülyeség ott be kellett volna rúgni, ilyeneket Staley-től lehetett látni tavaly és le is maradtak a rájátszásról.
De ha már oké dönt és go neki, akkor az életben egyszer küldjön már fel 5 elkapót húzza szét a pályát és sikerülni fog, de folyton ezt erőltetni az nem jó. Ha már ezt akarod csinálni legyél kreatívabb.
De analitika, akkor hol volt az analitika amikor 4&1-eket puntol el folyamatosan az ellen térfeléről? Tavaly volt ilyen a Browns ellen az tuti de mások ellen is volt. Nem gondolkozott tisztán egy újabb 3 labdabirtoklásos előnyről való bukásának az esélye miatt, és be is következett. Az meg, hogy LJ nem látta másodpercekig az üres Duvernayt azt nem fogom tudni megint elengedni. Hiba volt nem rúgni, de hiba is volt Lamartól nem olvasni. A második félidőben 0 pontot raktunk fel, nem tudtunk a félidei elemzésekből kihozni semmit, pedig lett volna miből hisz 2/3 részben mi voltunk a pályán, de nem.
Megint bejött mindenhol a hiba és azért vagyok csalódott, mert nem tudom azt mondani, hogy a Dolphins vagy a Bills jobb lett volna, mi magunkat vertük el kétszer de kurvára.

Az eredménykövetőben nagyon rá voltam állva a bíró témára, de mikor az ellen, olyanokat "hány be", hogy a Bills már megint a bírók miatt fog kikapni ( egy holding be nem hívása miatt ) akkor én mit mondjak neki arra, amit Robinsonnal tettek a 2. negyed utolsó Ravens támadásában amiből punt lett aztán TD a Billsnek és 20-10?
Akkor nem böfögött oda olyan dolgokat az értelmiségi. Akit zavart attól elnézését kérek, egy Ravens fan kedvét sem akartam elvenni. Remélem a Bills fan nyugodtan alszik az események tükrében. 😊

Nem vagyunk rosszak, nem leszünk rosszak ha lenne erő az O falban simán 14-15 W-s csapat lenne, de így mindössze 9-12 között vagyunk valahol és már sikerült eladnunk két meccset, mert ezt a kettőt be lehetett volna húzni, függetlenül attól mit fogadtunk volna el idény előtt.

A Bengalst a tavalyi kettő miatt ütni kell nincs mese. Go Ravens!
KeyG

duvnak nem tudott korábban passzolni, mert hátrafele forgolódott sprintelt. egyből a futóhoz kellett volna dobni talán, de ez egy rossz playhívás volt

ez a bogár mindig ellenünk fúj, döntő befolyása volt a mérkőzésre, mindkét félidő végén belenyúlt.
több mint 3 éve
KeyG Baltimore Ravens 12 981
A meccsről pár mondatban így munkában.
Kurva csalódott vagyok, kurvára, mert megint sikerült kikapni 3 labdabirtoklásos előnyről.
Nem lehet elmenni a coaching mellett a D jó volt, végre éreztem a tüzet amit eddig nem de kijöttek a 3. Negyedre ahol a legjobban szakadt az eső és csak futásokkal átszaladtak rajtunk. Ne már.
John Harbaugh azt nyilatkozta, azért mentek neki a 4.-nek FG helyett, mert analitika, hülyeség ott be kellett volna rúgni, ilyeneket Staley-től lehetett látni tavaly és le is maradtak a rájátszásról.
De ha már oké dönt és go neki, akkor az életben egyszer küldjön már fel 5 elkapót húzza szét a pályát és sikerülni fog, de folyton ezt erőltetni az nem jó. Ha már ezt akarod csinálni legyél kreatívabb.
De analitika, akkor hol volt az analitika amikor 4&1-eket puntol el folyamatosan az ellen térfeléről? Tavaly volt ilyen a Browns ellen az tuti de mások ellen is volt. Nem gondolkozott tisztán egy újabb 3 labdabirtoklásos előnyről való bukásának az esélye miatt, és be is következett. Az meg, hogy LJ nem látta másodpercekig az üres Duvernayt azt nem fogom tudni megint elengedni. Hiba volt nem rúgni, de hiba is volt Lamartól nem olvasni. A második félidőben 0 pontot raktunk fel, nem tudtunk a félidei elemzésekből kihozni semmit, pedig lett volna miből hisz 2/3 részben mi voltunk a pályán, de nem.
Megint bejött mindenhol a hiba és azért vagyok csalódott, mert nem tudom azt mondani, hogy a Dolphins vagy a Bills jobb lett volna, mi magunkat vertük el kétszer de kurvára.

Az eredménykövetőben nagyon rá voltam állva a bíró témára, de mikor az ellen, olyanokat "hány be", hogy a Bills már megint a bírók miatt fog kikapni ( egy holding be nem hívása miatt ) akkor én mit mondjak neki arra, amit Robinsonnal tettek a 2. negyed utolsó Ravens támadásában amiből punt lett aztán TD a Billsnek és 20-10?
Akkor nem böfögött oda olyan dolgokat az értelmiségi. Akit zavart attól elnézését kérek, egy Ravens fan kedvét sem akartam elvenni. Remélem a Bills fan nyugodtan alszik az események tükrében. 😊

Nem vagyunk rosszak, nem leszünk rosszak ha lenne erő az O falban simán 14-15 W-s csapat lenne, de így mindössze 9-12 között vagyunk valahol és már sikerült eladnunk két meccset, mert ezt a kettőt be lehetett volna húzni, függetlenül attól mit fogadtunk volna el idény előtt.

A Bengalst a tavalyi kettő miatt ütni kell nincs mese. Go Ravens!

Szerkesztette: KeyG

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 3 éve
Meg ha vmi tragedia tortent volna. Sem a csapat sem LJ szezonja nem szallt el. Javithato hibak. Inkabb most veszitsunk a Bills ellen mint kesobb... Hehe.

A By week ig hatralevo meccsek siman 4-1 re is hozhatok, es nekunk utana lesz konnyebb a sorsolasunk. Nem persze nem mondom be a 14-3 at, de nnna. Hol van meg a vege?

A korhaz szezon es ami azota tortent vajon hany evre szolo balszerencse? 3? Kettobol megusszuk? Masfel? Azt mar akairnam. Kell Oweh melle passrusher, Ojabo lesz az? Remelem. Oweh sebessege most nem az igazi.

több mint 3 éve
KeyG Baltimore Ravens 12 981
Állítom hogy ez a csapat 4-0 lehetne, de 2-2 mert ilyen ZS kategóriás koordinátoraink vannak.....
Le se esett a D edzőnek és Harbinak hogy nem goal szituáció van, hanem first down-nért mennek és lefőtt a kávé...
Ez a roman meg egy kaki, aki semmi fejlődést se tud hozni.... 20-3 és a miami ellen 3 TD-ről kikapni.....

Egy jó O és D koordinátorral ez 4-0 lenne eddig...
Pool94
Igen, én most nézegettem vissza a lejátszását, hogy mit mondhatott a HC, az első szót nem értem de azután mintha az lenne, hogy "fuck you all" de ez sem biztos, youtubeon fent van mindenkinek akit érdekel.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 3 éve
Pool94 Baltimore Ravens 106 — gabor.koczan@hotmail.com
Állítom hogy ez a csapat 4-0 lehetne, de 2-2 mert ilyen ZS kategóriás koordinátoraink vannak.....
Le se esett a D edzőnek és Harbinak hogy nem goal szituáció van, hanem first down-nért mennek és lefőtt a kávé...
Ez a roman meg egy kaki, aki semmi fejlődést se tud hozni.... 20-3 és a miami ellen 3 TD-ről kikapni.....

Egy jó O és D koordinátorral ez 4-0 lenne eddig...
több mint 3 éve
Norbi180 Baltimore Ravens 719
Én ezt a szezont elengedtem, esélyünk sincs, amig ez a szerencsétlen Greg Roman van ott addig tejesen felesleges bármiről is beszélgetni, ellenfélnek elég a félidöben változtatni, és gyöztek is.
több mint 3 éve
rkstzz Baltimore Ravens 472 — justinblackmonpohara
Kedvencem volt a végén, mikor mutatták Harbot és az új Dc-t. Annyira nem értették, hogy lettünk így beszopatva a végén.

Peters elvileg neki is ment Harbonak, szét kellett őket szedni.

Bírók kulcsszitukban csak ellenünk tévedtek, de a fő barom itt csak Roman volt azzal a játékkal, amit negyedikre hívott.
több mint 3 éve
gedam 6 267
tetszett a meccs, sokan nagyot fejlődtek
falevél a baloldalt ugrott egy szintet, a védelem ütött-vágott, az o-fal különösen tetszett, ahogy a futások is. queent el kell cserélni, utálom nézni, ahogy túlfut a játékokon. ráadásul zsinorban másodszor ejti ki a picket. ő lefelé kilógott, a többiek mindent megtettek, ez van.
gedam
???
Nem ugyanazt a meccset néztük. Van egy puha, lyukas D-nk, amely mecscek óta nagyjából akkor állítja meg az ellenfelet, ha szerez egy intet. Ez persze bizonyíthatja a nagyszerűségét is, szerintem nagyszerű akkor lenne, ha egy megbízható védekezést egészítene ki a labdaszerzés. De: csak ez van, de szerencsére van. (Ma ráadásul az rossz idő is besegített.)
Az O meg ugyanez, ma valóban jobban ment az elején, de amint a gameplanünkhöz igazodott a Bills D, és nem szeretünk labdát/rövid pályát/ az O-nak, nulláztunk.
Nekem az a bajom, hogy három hete nem látok olyan ütemű fejlődést, ami a problémáinkat orvosolná.
lucio
félpályán megállítottuk allent, az első eladott labdánk után és a game winning driveban is kellett allen színészete a zászlóhoz, de összességében jól megfogtuk a billst. persze ebben nagy segítségünkre volt az időjárás is. a másik oldalon lamartól is elvette a hosszú passzokat az eső, de ha teszem azt a második picknél a labda felé mozog az elkapó, akkor az td és nem pick és vszeg győzünk. annyi szoros és idegesítő meccset játszottunk, megmondom őszintén nem tudom mibez a nagy idegeskedés itt, ez most annyira nem volt tragikus. nem mondtam, hogy nagyszerűen játszottunk, azt mondtam, hogy sokan nagyot fejlődtek. sokkal bizakodóbb vagyok, mint 1 napja.

több mint 3 éve
Morfil Baltimore Ravens 586
En most pont a jatekosokban nem latom a hibat(kiveve Queent, o valoban konstans hulladek) de az OC DC HC nulla volt. Nem tudtak alkalmazkodni, nem ereztek mikor kellett volna a swing miatt pl field goalt rugni stb

De nem baj Harbo kb 5 minuszos ev utan sem lenne kirakva, EDC szintén jo par evig halmozza a 6 7 koros pikkeket még, az Oc Dck meg maradnak a haverok barmi is tortenik, neha lejjebb neha feljebb(?) rakva a lecet

Biszkottinak lehet vmi fetise h szereti nezni az alkalmazottait bamba fejjel, felhuzott felsoajkakkal es kitagult orrcimpakkal az oldalvonal mellett, mert mostanaban ez latszik Harbon es koordinatorokon minden alkalommal ha nem sima rajt cel gyozelem egy meccs.

Szerkesztette: Morfil

NFL Comeback Player of the Year 2023 odds, via DraftKings:
• Damar Hamlin: -150
• Joe Flacco: +100

It's a tough race here folks, they both make good cases

Joe Flacco - sucked last year, doesn't suck this year

Damar Hamlin - died, is not currently dead
több mint 3 éve
Lamar elozo MVP szezonjaban is 2-2 vel kezdtunk. 😂😂😂

több mint 3 éve
lucio 329
falevél a baloldalt ugrott egy szintet, a védelem ütött-vágott, az o-fal különösen tetszett, ahogy a futások is. queent el kell cserélni, utálom nézni, ahogy túlfut a játékokon. ráadásul zsinorban másodszor ejti ki a picket. ő lefelé kilógott, a többiek mindent megtettek, ez van.
gedam
???
Nem ugyanazt a meccset néztük. Van egy puha, lyukas D-nk, amely mecscek óta nagyjából akkor állítja meg az ellenfelet, ha szerez egy intet. Ez persze bizonyíthatja a nagyszerűségét is, szerintem nagyszerű akkor lenne, ha egy megbízható védekezést egészítene ki a labdaszerzés. De: csak ez van, de szerencsére van. (Ma ráadásul az rossz idő is besegített.)
Az O meg ugyanez, ma valóban jobban ment az elején, de amint a gameplanünkhöz igazodott a Bills D, és nem szeretünk labdát/rövid pályát/ az O-nak, nulláztunk.
Nekem az a bajom, hogy három hete nem látok olyan ütemű fejlődést, ami a problémáinkat orvosolná.
több mint 3 éve
Valaki magyaráza már el nekem , hogy ez a büdös zsirszalonna Roman, miért nem tud változtatni? Basza meg, az ellenfél változtat a szünetben, erre ez a alkalmatlan szar semmit nem tud.
több mint 3 éve
Ezen a meccsen nem voltak MVP varomanyos teljesitmenyek.

Eso volt, kinlodas, meg ket ellentetes felido.

First down 12 - 3 volt ide, hogy aztan 22 - 22 legyen. A negyedik negyedben hiaba haladtunk a 2 turnover megpecsetelte a sorsunkat.

Szoros lett a vege, ezt vartam. Mondjuk nem igazan 20 - 3 rol...

A vedelem ebredezik.
Ha elegge felkurtuk most magunkat, a cicakon verjuk el a port.

Talan meg par labadozoval kiegeszulve.

több mint 3 éve
Benibácsi Baltimore Ravens 920
gedam
A védelem sokkal jobban teljesített. De ami szembetűnő hogy 4 emberrel nem tudunk nyomást helyezni senkire. Kar volt nem berúgni a mezonygolt a végén....
több mint 3 éve
Snagal Baltimore Ravens 1 069
Részemről a coordinator stáb eltolhatja a biciklit a faszba.
Hogy van az, hogy csak mi nem tudunk sosem adaptálódni az új gameplanehez? Az ellenfél rendre fel tudja magát talalni meccs közben, mi meg toljuk ugyanazt és nézünk bambán.
Román is meg az új dc is szánalmas volt.

Ui: náluk szánalmasabb csak a denver brokis kolléga volt az eredmény követőben.
Mennyire kell unni a saját csapatod hogy máshova járj át fikázni??

Szerkesztette: Snagal
több mint 3 éve
A nagy "elit Lamar" kőkemény 0 pont a második félidőben, szégyen geci, de kibaszott mérges vagyok. Most láthatjuk a 250 milliós garantáltat követelö irányítót, 134 paszolt yard 1td, 2 int.
több mint 3 éve
gedam 6 267

több mint 3 éve
Benibácsi Baltimore Ravens 920
Én a meccs előtt elfogadtam volna egy ilyen szoros eredményt. De így elég nehéz lesz megemészteni. Bengals ellen nem fér bele a botlás...
több mint 3 éve
ThySoul Buffalo Bills 1 988
Kiba… siralmas ez a csapat ! MVP ? Nagy szerzodes ? 🤮
Ray_bp_Lewis
Mondjuk szerintem rajta most nem múlott semmi, az látszott hogy az eső mindkét QB-t megfogta elég rendesen
több mint 3 éve
Ray_bp_Lewis Baltimore Ravens Miami Hurricanes 163
Kiba… siralmas ez a csapat ! MVP ? Nagy szerzodes ? 🤮
több mint 3 éve
Sjoelleer van de Vrij Baltimore Ravens 13 954 — Слава Україні! Героям слава!
abüdöstetvespicsábamár

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil