NFL eredménykövetés
- 5 aktív topik
Denver Broncos - Jacksonville Jaguars
200
16
Detroit Lions - Pittsburgh Steelers
90
21
RedZone week 16
84
16
Arizona Cardinals - Atlanta Falcons
14
4
Houston Texans - Las Vegas Raiders
9
4
Baltimore Ravens
Az sosem jo ha sok a serult es a ketseges, de ez van. Termeszetes, normalis hozza is szokott mindenki. Jobb lenne egeszsegesen jatszani mert VM vs a 4. a rangsorban rookie LT ellen ( aki nem is LT ) nem csak az eredmenybe de az elvezhetosegbe is belerondit. Nalatok detto es nem irok tobb peldat.Dane és Davis azt nyilatkozták hogy játszani fognak (az más kérdés hogy tényleg így van), illetve pletykák szerint morse es poyer is bevethető lesz, több infót nem találtam külföldi fórumokonEbben 3 out van, a kerdojeleseket majd meglatjuk.#Hasn't often been the case last two seasons where the opponent's injury report is a lot more substantial than the Ravens, but it certainly is the case this week. https://t.co/ewUHehCnC2
— Jeff Zrebiec (@jeffzrebiec) September 30, 2022
RedFive
Ha nagyon szarul allnank irj be engem is mert belekaptam a szemembe es alig latok 😊
no
ThySoul
Eselyesebbek vagytok igy is es bevalt erositesekkel meg inkabb azok lesztek, mig nalunk a remelt nyereseg kihozasa a tehetsegekbol a varakozas az ideny masodik feleben. A veglegesen kiesettek mar ne legyenek tobben
Minket 4 dologgal nagyon le lehet lassitani az eddigi meccsek alapjan ( MEG) . Amibol ketto teljesen termeszetes es nem is elvarhato feladat, a 4 emberes nyomasotok jo lesz es ez varhato akkor meg egy felig meddig magatol megoldodik es a negyedik kivenni a jatekbol az egyetlen klasszis jatekosunkat ( akinek meg kellene tanulnia blokkolni. ( please...please )
Don’t know that this means definitively that Ronnie Stanley won’t play but the Ravens have only been having 3 tackles active. And Sharpe would be a third behind Moses and Faalele. https://t.co/CDj4RSO9Mg
— Jeff Zrebiec (@jeffzrebiec) October 1, 2022
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
Dane és Davis azt nyilatkozták hogy játszani fognak (az más kérdés hogy tényleg így van), illetve pletykák szerint morse es poyer is bevethető lesz, több infót nem találtam külföldi fórumokonEbben 3 out van, a kerdojeleseket majd meglatjuk.#Hasn't often been the case last two seasons where the opponent's injury report is a lot more substantial than the Ravens, but it certainly is the case this week. https://t.co/ewUHehCnC2
RedFive
Ha nagyon szarul allnank irj be engem is mert belekaptam a szemembe es alig latok 😊
no
Ebben 3 out van, a kerdojeleseket majd meglatjuk.#Hasn't often been the case last two seasons where the opponent's injury report is a lot more substantial than the Ravens, but it certainly is the case this week. https://t.co/ewUHehCnC2
RedFive
mas szoval 😊A low risk high reward az remek es minden csapat csinalja, de nem fo megoldasnak. M Ingram egy Vasas front 7-be erkezett TJ Watt es tarsai melle es nem TJ Wattnak.Ezek inkább kukázások nálam.
Pl. Villanyora "kivalo" igazolas swing T-nek es par meccses helyettersitonek de kezdonek LT-be viszont borzalmas
no
psychocska
A low risk high reward az remek es minden csapat csinalja, de nem fo megoldasnak. M Ingram egy Vasas front 7-be erkezett TJ Watt es tarsai melle es nem TJ Wattnak.Ezek inkább kukázások nálam.
Pl. Villanyora "kivalo" igazolas swing T-nek es par meccses helyettersitonek de kezdonek LT-be viszont borzalmas
no
More JPP: "At end of last yr, I had supraspinatus, rotator cuff tear, biceps tendon tear, all of that. I basically got a whole new shoulder. I feel way better. Since Game 3, I was playing w/one shoulder. Imagine playing w/one shoulder as DE. I couldn’t grab, I couldn’t snatch."
Amugy JPP azt nyilatkozta, hogy a fent leirt nyavajakhoz kepest a most vasarnapi meccsre mar total fel van keszulve. Ha egeszsegesen hozna egy 8-9 sackes szezont, az ilyen diszkont aron nekunk nagyon baba lenne. Meglatjuk mi az eselye.
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
Hasn't often been the case last two seasons where the opponent's injury report is a lot more substantial than the Ravens, but it certainly is the case this week. https://t.co/ewUHehCnC2
értem én, év közben már olyan veteránokat tudsz leakasztani, akik maradtak, de edc-nek biztos van valami sérült játékos fétise:Emiatt is gondolom h EDC nagyon gaz(meg a 6 7 koros 13 pikkre valo recskazasa miatt). Nem tradel elso masodik kort, nem fizet top penzt bevalt prime jatekosoknak, helyette hozzaa diszkont aras embereke kezdonek akik 50%nal tobb meccs kihagyassal es boven 30+ eletkorral rendelkeznek aztan nem jatszanak v kidolnek(james wolfe pierce stb) ha meg jatszanak vert pisalva hoznak egy mediocore levezetest visszavonulas elott.
Pierre-Paul said he played last year with a torn rotator cuff and biceps damage. Said he essentially played last year with one arm.
nekem nagy kedvencem volt jpp, de elegem van már a sérült játékosokból. mennyi az esélye, hogy 5-6 meccsnél többet pályán lesz? ojabo is biztos jó lesz, de a mi helyzetünkben egy kisebb talent, aki azonnal játszik és végigjátsza a szezont 100* nagyobb érték. pierce is 3 évre lekötve úgy, hogy nem játszott végig egy évet ki tudja mióta. aztán majd évközben rácsodálkozunk, hogy megint 15 fős az indzsöri ápdét hétről-hétre. teszünk is érte bőven.
gedam
NFL Comeback Player of the Year 2023 odds, via DraftKings:
• Damar Hamlin: -150
• Joe Flacco: +100
It's a tough race here folks, they both make good cases
Joe Flacco - sucked last year, doesn't suck this year
Damar Hamlin - died, is not currently dead
Jamesnek is úgy adott szerződést, hogy ha bejött volna, akkor ő lenne a géniusz, hogy apróért van egy kezdő szintű T.
Annyi a probléma, hogy inkább nem jönnek be, mint igen. 😀
értem én, év közben már olyan veteránokat tudsz leakasztani, akik maradtak, de edc-nek biztos van valami sérült játékos fétise:Nepper gm. ☺ Vegyel meg olcson egy serult klasszikust, szereld meg, fenyezd at, ertekednel vagy.
Pierre-Paul said he played last year with a torn rotator cuff and biceps damage. Said he essentially played last year with one arm.
nekem nagy kedvencem volt jpp, de elegem van már a sérült játékosokból. mennyi az esélye, hogy 5-6 meccsnél többet pályán lesz? ojabo is biztos jó lesz, de a mi helyzetünkben egy kisebb talent, aki azonnal játszik és végigjátsza a szezont 100* nagyobb érték. pierce is 3 évre lekötve úgy, hogy nem játszott végig egy évet ki tudja mióta. aztán majd évközben rácsodálkozunk, hogy megint 15 fős az indzsöri ápdét hétről-hétre. teszünk is érte bőven.
gedam
Szerkesztette: gedam
Ha figyelmesen olvastad en a multban levo jovo idorol beszeltem es nem mostrol.Nem érdemel mégegy esélyt a zsirszalonna Roman,elég volt a hülye játékhivásaibol,meg belefutatjuk háromszor a falba a futot .Lj kore nem old school futas volt rakva hanem az erossegere epitett one.nekem annyi volt a gondom, hogy egy normál, jó oc koordinátorral ezt a szintet 2 éve megugorja lamar. teljesen fals az a narratíva, hogy lamar köré egy egzotikus, old school futásorientált o-t kell építeni. (egyébként semmilyen o nem volt építve) hurts hol van lamarhoz képest talentben? kb. /2 mindenben, mégis mert a phily éíteni rá és milyen jól tették. ha besül a projekt max. hoznak mást, de elit az egész környezet. a vezetőség sosem hitt igazán lamarban, ahogy flaccoban sem. ez most is látszik.Ez mindenki problemaja volt, es igen ezekre ido kell begyakorolni, mert tavaly hiaba volt screen hivva ha senki nem vegezte benne jol a dolgat. Azert LJ sem kezelte a legjobban de o is sokat javult es eg es fold a kulonbseg amikor az elso olvasas utan megnezed ot iden es tavaly.szerintem ezt romannek kellett megoldani és az elkapóknak. futóknak. lamar jobban passzol? persze, mert van hova.Ez volt az egyik feladott lecke tavalyrol 😊Lamar Jackson is absolutely DESTROYING the blitz this year
— Warren Sharp (@SharpFootball) September 27, 2022
he ranks:
#1 in EPA/att
#2 in YPA
#3 in success rate
he has 6 passing TDs vs the blitz thru 3 games
but not only is he the NFL's best passer vs the blitz this year... pic.twitter.com/kZTqJDWPMp
RedFive
no
gedam
Pontosan ezert is irtam mar hogy amikor a futasnal nekunk komplex csapatmunka kell azt is ido begyakorolni ami idot vesz el a passztol megint. Egy pl slant orult egyszeru jatek megis szarasig kell gyakorolni.
De az igen egyszeru motion tavaly es iden. A nap sajnos nekik is veges es merlegelni kell mit hangsulyozunk az edzesen. Es az elso es a mostani meccsen a futasunkat kell megnezni es nem JK a lenyeg ( Hill amugy is jobb volt aki volt eddig is )
De ugyanez a szelre, sarokba dobott labdaknal is.
no
gedam
Azert emlekezzunk hogy tenyleg csak felmondatokkal irjak le egy evet, 2018 a karja arra volt a legjobb mint a gepardnak a farka 2019 MVP de korlatozott pQB munkaval, de piszok futasra epitve boven eleg volt. 2020 es 2021 A fal kozepe es vagy a szele teljesen remenytelen helyzetbe hozna jobb QB-kat is. GR biztosan nem kapta meg a tamogatast keretileg ahogy LJ sem es arrol biztosan nem o tehet.
GR egyszeruen egy folyamatosan javulo LJ-vel es romlo OL-el kuzd. De tegyem hozza hogy nem o lett volna es lenne LJ-nek a legjobb mentor mint QB de erre fel van veve egy rakat ember, mert GR feladata egy es egyszeru feladat egy hihetetlen atletabol labon de gyenge karral egy orult gyenge kerettel passzra ebben a ligaban gyozzon futassal. Pipa. Varhato volt a valtasa ennyi ido elteltevel, de tegyuk hozza hogy egy normalis kerettel is megerdemelne egy eselyt meg akkor is ha varhatoan belebukik, de ez fel sem merult es az ellenfelek mindig egy LJ elleni tervvel jottek elo es erre kellett mindig ujra feltalalnia a spanyolviasztfutast.
A keretepites foleg az elmult ket ev egy tragedia, es kulon szinte mindenkire lehetne mondani eleg eros negativ jelzoket de GR-es LJ az osszes hibajukkal egyutt parades eredmenyeket hoztak ossze. Igen ezek az alapszakaszban szulettek, de pl AR ( top QB ) aki az NFC-bol pelda hogy elkeruljuk TB12-t 17 ev alatt 12 PO es 12 win-11 L es egy SB reszvetel.
no
Láthatjuk hogy Lamar tud passzolni, rengeteget fejlődött az elsö évihez képest, lehet hogy Roman fogja visza, és egy normális kordinátoral tudna 4000 yard felett passzolni, csak Roman fogja vissza. Már megnéznem egy paszorientált oc mellett lehet sokkal jobb lenne Lamar, és akkor én voltam a hülye hogy nem bíztam benne ,és lefikáztam, remélem idén végre elköszönünk töle , mert elég volt fogykos hivásaibaol, ami idén is rengeteg van.
Norbi180
A futasrol atterve a passzra es kozben kaphatta volna meg az eselyt. Csak sajnos ket evet kidobtunk az ablakon mind LJ rookie eveibol es a fejlodesebol is.
Es pont az a legnagyobb baj hogy nem dolgozik a FO konzekvensen, dobjuk ki LJ-t vagy epitsunk ra, ami fal-elkapok es csucsrol beszeljunk, OC is ide tartozik.
Szepen csendben azert ideirom hogy mindenkinek lesznek rossz hivasai es lefele meno sikeressege, de a bajnoki cim ota az OC-ink semmit nem adtak nekunk ellenben GR-al ( emiatt nem kell megtartani orokre ) aki jo eredmenyeket es latvanyos futojatekot adott es szorakoztato volt nezni, en pozitivan fogok megemlekezni rola mert pl MM palyafutasanak a gorbejenek a csucsa is piszok alacsonyan volt. A bunos itt EDC, mert KMurray-Burrow es tarsai mind megkapjak a tamogatast is a szerzodesuk melle, de meg egy JHurts is egy AJBrown-t kapott bizonyitani. | Nalunk a legjobb WR: Duve | a visszahordasok miatt | |
Nem érdemel mégegy esélyt a zsirszalonna Roman,elég volt a hülye játékhivásaibol,meg belefutatjuk háromszor a falba a futot .Lj kore nem old school futas volt rakva hanem az erossegere epitett one.nekem annyi volt a gondom, hogy egy normál, jó oc koordinátorral ezt a szintet 2 éve megugorja lamar. teljesen fals az a narratíva, hogy lamar köré egy egzotikus, old school futásorientált o-t kell építeni. (egyébként semmilyen o nem volt építve) hurts hol van lamarhoz képest talentben? kb. /2 mindenben, mégis mert a phily éíteni rá és milyen jól tették. ha besül a projekt max. hoznak mást, de elit az egész környezet. a vezetőség sosem hitt igazán lamarban, ahogy flaccoban sem. ez most is látszik.Ez mindenki problemaja volt, es igen ezekre ido kell begyakorolni, mert tavaly hiaba volt screen hivva ha senki nem vegezte benne jol a dolgat. Azert LJ sem kezelte a legjobban de o is sokat javult es eg es fold a kulonbseg amikor az elso olvasas utan megnezed ot iden es tavaly.szerintem ezt romannek kellett megoldani és az elkapóknak. futóknak. lamar jobban passzol? persze, mert van hova.Ez volt az egyik feladott lecke tavalyrol 😊Lamar Jackson is absolutely DESTROYING the blitz this year
he ranks:
#1 in EPA/att
#2 in YPA
#3 in success rate
but not only is he the NFL's best passer vs the blitz this year... pic.twitter.com/kZTqJDWPMp
RedFive
no
gedam
Pontosan ezert is irtam mar hogy amikor a futasnal nekunk komplex csapatmunka kell azt is ido begyakorolni ami idot vesz el a passztol megint. Egy pl slant orult egyszeru jatek megis szarasig kell gyakorolni.
De az igen egyszeru motion tavaly es iden. A nap sajnos nekik is veges es merlegelni kell mit hangsulyozunk az edzesen. Es az elso es a mostani meccsen a futasunkat kell megnezni es nem JK a lenyeg ( Hill amugy is jobb volt aki volt eddig is )
no
gedam
Azert emlekezzunk hogy tenyleg csak felmondatokkal irjak le egy evet, 2018 a karja arra volt a legjobb mint a gepardnak a farka 2019 MVP de korlatozott pQB munkaval, de piszok futasra epitve boven eleg volt. 2020 es 2021 A fal kozepe es vagy a szele teljesen remenytelen helyzetbe hozna jobb QB-kat is. GR biztosan nem kapta meg a tamogatast keretileg ahogy LJ sem es arrol biztosan nem o tehet.
GR egyszeruen egy folyamatosan javulo LJ-vel es romlo OL-el kuzd. De tegyem hozza hogy nem o lett volna es lenne LJ-nek a legjobb mentor mint QB de erre fel van veve egy rakat ember, mert GR feladata egy es egyszeru feladat egy hihetetlen atletabol labon de gyenge karral egy orult gyenge kerettel passzra ebben a ligaban gyozzon futassal. Pipa. Varhato volt a valtasa ennyi ido elteltevel, de tegyuk hozza hogy egy normalis kerettel is megerdemelne egy eselyt meg akkor is ha varhatoan belebukik, de ez fel sem merult es az ellenfelek mindig egy LJ elleni tervvel jottek elo es erre kellett mindig ujra feltalalnia a spanyolviasztfutast.
A keretepites foleg az elmult ket ev egy tragedia, es kulon szinte mindenkire lehetne mondani eleg eros negativ jelzoket de GR-es LJ az osszes hibajukkal egyutt parades eredmenyeket hoztak ossze. Igen ezek az alapszakaszban szulettek, de pl AR ( top QB ) aki az NFC-bol pelda hogy elkeruljuk TB12-t 17 ev alatt 12 PO es 12 win-11 L es egy SB reszvetel.
no
Láthatjuk hogy Lamar tud passzolni, rengeteget fejlődött az elsö évihez képest, lehet hogy Roman fogja visza, és egy normális kordinátoral tudna 4000 yard felett passzolni, csak Roman fogja vissza. Már megnéznem egy paszorientált oc mellett lehet sokkal jobb lenne Lamar, és akkor én voltam a hülye hogy nem bíztam benne ,és lefikáztam, remélem idén végre elköszönünk töle , mert elég volt fogykos hivásaibaol, ami idén is rengeteg van.
pont ezert vannak a csapatok ott es nem QB-k mert a csapat szempontjabol a polip elkapo vagy a jo hivas vagy a jo QB az oka az mindegy. Kulonben is csak mergesitsd fel hogy a masfel yard az nem pontos mert majd megmutatja meg hogy az 😊Trubisky agyonüti a bliccet, ezen röhögök órák óta!Lamar Jackson is absolutely DESTROYING the blitz this year
he ranks:
#1 in EPA/att
#2 in YPA
#3 in success rate
RedFive
EPA hatékonyság az egekben, igaz nyolckezű elkapók kellenek hozzá.
Láttam tweetet, h blitznél átlagosan 1,5 yarddal dob célpont mellé/fölé, de 80% felett behúzzák s WR-ek. (DJ hátmögötti catch meg a Pickens elkapás ide számít pl)
Hashtag statisztika
Willie Parker
Lj kore nem old school futas volt rakva hanem az erossegere epitett one.nekem annyi volt a gondom, hogy egy normál, jó oc koordinátorral ezt a szintet 2 éve megugorja lamar. teljesen fals az a narratíva, hogy lamar köré egy egzotikus, old school futásorientált o-t kell építeni. (egyébként semmilyen o nem volt építve) hurts hol van lamarhoz képest talentben? kb. /2 mindenben, mégis mert a phily éíteni rá és milyen jól tették. ha besül a projekt max. hoznak mást, de elit az egész környezet. a vezetőség sosem hitt igazán lamarban, ahogy flaccoban sem. ez most is látszik.Ez mindenki problemaja volt, es igen ezekre ido kell begyakorolni, mert tavaly hiaba volt screen hivva ha senki nem vegezte benne jol a dolgat. Azert LJ sem kezelte a legjobban de o is sokat javult es eg es fold a kulonbseg amikor az elso olvasas utan megnezed ot iden es tavaly.szerintem ezt romannek kellett megoldani és az elkapóknak. futóknak. lamar jobban passzol? persze, mert van hova.Ez volt az egyik feladott lecke tavalyrol 😊Lamar Jackson is absolutely DESTROYING the blitz this year
he ranks:
#1 in EPA/att
#2 in YPA
#3 in success rate
RedFive
no
gedam
no
gedam
GR egyszeruen egy folyamatosan javulo LJ-vel es romlo OL-el kuzd. De tegyem hozza hogy nem o lett volna es lenne LJ-nek a legjobb mentor mint QB de erre fel van veve egy rakat ember, mert GR feladata egy es egyszeru feladat egy hihetetlen atletabol labon de gyenge karral egy orult gyenge kerettel passzra ebben a ligaban gyozzon futassal. Pipa. Varhato volt a valtasa ennyi ido elteltevel, de tegyuk hozza hogy egy normalis kerettel is megerdemelne egy eselyt meg akkor is ha varhatoan belebukik, de ez fel sem merult es az ellenfelek mindig egy LJ elleni tervvel jottek elo es erre kellett mindig ujra feltalalnia a spanyol
- a Philly csal a cappel 😃nekem annyi volt a gondom, hogy egy normál, jó oc koordinátorral ezt a szintet 2 éve megugorja lamar. teljesen fals az a narratíva, hogy lamar köré egy egzotikus, old school futásorientált o-t kell építeni. (egyébként semmilyen o nem volt építve) hurts hol van lamarhoz képest talentben? kb. /2 mindenben, mégis mert a phily éíteni rá és milyen jól tették. ha besül a projekt max. hoznak mást, de elit az egész környezet. a vezetőség sosem hitt igazán lamarban, ahogy flaccoban sem. ez most is látszik.Ez mindenki problemaja volt, es igen ezekre ido kell begyakorolni, mert tavaly hiaba volt screen hivva ha senki nem vegezte benne jol a dolgat. Azert LJ sem kezelte a legjobban de o is sokat javult es eg es fold a kulonbseg amikor az elso olvasas utan megnezed ot iden es tavaly.szerintem ezt romannek kellett megoldani és az elkapóknak. futóknak. lamar jobban passzol? persze, mert van hova.Ez volt az egyik feladott lecke tavalyrol 😊Lamar Jackson is absolutely DESTROYING the blitz this year
he ranks:
#1 in EPA/att
#2 in YPA
#3 in success rate
RedFive
no
gedam
no
gedam
- Hurts sose kap annyit m ami LJ-nél már reális opció
- az a védelem újjáépülőben van - ti meg veterán sztárokat szedegettek
- a Philly kibaszkodta a drága embereit, fiatalokkal vannak tele
- a ti secondarytek nagyon drága (wr-ek kárára - melyik ujjadba harapjak?)
nekem annyi volt a gondom, hogy egy normál, jó oc koordinátorral ezt a szintet 2 éve megugorja lamar. teljesen fals az a narratíva, hogy lamar köré egy egzotikus, old school futásorientált o-t kell építeni. (egyébként semmilyen o nem volt építve) hurts hol van lamarhoz képest talentben? kb. /2 mindenben, mégis mert a phily éíteni rá és milyen jól tették. ha besül a projekt max. hoznak mást, de elit az egész környezet. a vezetőség sosem hitt igazán lamarban, ahogy flaccoban sem. ez most is látszik.Ez mindenki problemaja volt, es igen ezekre ido kell begyakorolni, mert tavaly hiaba volt screen hivva ha senki nem vegezte benne jol a dolgat. Azert LJ sem kezelte a legjobban de o is sokat javult es eg es fold a kulonbseg amikor az elso olvasas utan megnezed ot iden es tavaly.szerintem ezt romannek kellett megoldani és az elkapóknak. futóknak. lamar jobban passzol? persze, mert van hova.Ez volt az egyik feladott lecke tavalyrol 😊Lamar Jackson is absolutely DESTROYING the blitz this year
he ranks:
#1 in EPA/att
#2 in YPA
#3 in success rate
RedFive
no
gedam
no
Trubisky agyonüti a bliccet, ezen röhögök órák óta!Lamar Jackson is absolutely DESTROYING the blitz this year
he ranks:
#1 in EPA/att
#2 in YPA
#3 in success rate
RedFive
EPA hatékonyság az egekben, igaz nyolckezű elkapók kellenek hozzá.
Láttam tweetet, h blitznél átlagosan 1,5 yarddal dob célpont mellé/fölé, de 80% felett behúzzák s WR-ek. (DJ hátmögötti catch meg a Pickens elkapás ide számít pl)
Hashtag statisztika
And if you take out QB runs altogether, the Ravens drop to 15th. What that means is: The offense has been elite when Lamar ends up running with the football. When the ball ends up in someone else’s hands, it’s been about average—and that’s not even giving Lamar credit for the attention he attracts in the run game when he doesn’t have the ball in his hands. Then, when you exclude scrambles, designed QB keepers, and read-option plays, the Ravens rank last in EPA per rush and 30th in success rate.
The concerns don’t end there. While the passing game has been very productive on early downs, that hasn’t been the case on third down. The Ravens rank a mediocre 23rd in success rate on third-down dropbacks, per RBSDM.com, which means Baltimore hasn’t been able to pass when the defense knows it’s coming. That’s a prerequisite for winning in today’s NFL.
Ezt kuldtek nekem es iderakom mert ugy gondolom hogy igaz (akitol kaptam abban bizok hogy nem valami szennyet masolt nekem be, de barmi lehet 😊)
sports.yahoo.com/ronnie-stanley-m-really-close-124903657.html?guccounter=1