NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Detroit Lions - Pittsburgh Steelers
200
24
Baltimore Ravens
Tudod a csapat nem Lamar-bol áll, van rajta kívül 52 másik játékos. Akor te felfogásod szerint , ha szurkolsz egy foci csapatnak mondjuk legyen az Arsenal , és azt mondom hogy Jesus nem elit csatár akor az a te felfogásod szerint nem szurkol annak csapatnak, istenem inkább visza fogom magam .de te jelenleg nem szurkolsz a ravensnek. mikor leszel boldog? ha nyer a ravens, lamar 6td-t dob vagy ha lamar 3int.-et dob és kikapunk és tudod a mocskot okádni? nem kell válaszolnod, mert a reakcióid beszédesek. te múlthét vasárnap szomorú voltál, akkor vagy elégedett, ha amit te gondolsz az beigazolódva látod (persze egy rossz passztól még nem igazolódik be, csak te azt hiszed). azért javasoltam a facebookot, mert nem azért vagyok ide beregisztrálva, hogy egy mocskos szájú, gyűlölködő papagàj információ nélküli dühöngését olvassam, egy polccal magasabb itt a szint. nálam a sporthoz jobban értő emberek véleményét szeretném olvasni, ezért van ez az fórum (mondjuk nem a meccskövető), ha mocskolódni akarsz ott a facebook, ott lehet kurvaanyázni meg olyanokat írni, hogy “szopkodod”Én nem egy játékos miatt szurkolók a Ravens nek már több mint 12 éve , minden mecset megnézek, ha hoszabitanak Lamaral ha nem. Nem azt mondtam hogy Lamar egy szar játékos ,hanem hogy nem elit, top 10 ben benne van simán ,de nincs meg benne az, ami miatt gyürüt fog nyerni .én nem tudom miért győzködtök egy lamar héter tálibot. ismerjük a fajtájáta: ők már az elején azt mondták, hogy zsákutca nem nfl szint rb, majd fokozatosan emelték az összehasonlítási szintet és most már ott tartunk, hogy lamar csak akkor lehet kezdő qb, ha mindenidők számait megdönti mindenben és egy évben két superbowlt nyer. ezeket a hétereket nem tudod összezavarni statokkal és mindig lesz egy majd akkor ismerem el, ha.. most, hogy jól játszott 1 hétig kuss vót, de minden rossz dobásnál be fog írni egy én megmondtamot. norbit nem értem miért szurkol a ravensnek, mert ha győzünk és lamar szerez 5 td-t tuti felsír és gombóc van a torkában. hétvégén szívből fog szurkolni, hogy nyerjen a buffalo és égjen be lj. norvika húzz már a picsába facebookra, oda írogass, unalmas az agresszív, minden alapot nélkülöző utálatod.Tavaly a sok sérülés miatt be se jutott, azelőtt meg 1-1 volt a mérlegMondom a rájátszásban mutassa meg , eddig is jó volt az alpszakaszban.Are these two the frontrunners for MVP?
— NFL Network (@nflnetwork) September 28, 2022
They highlight the @NFLTotalAccess game of the week 👀 #BUFvsBAL pic.twitter.com/nsN90jc1UB
RedFive
Norbi180
De hasonlót más QB-ra is találnál, Herbert Po-ban sem volt még, Burrowt tavaly a védelem vitte SB-be, Allen 3-3 a PO-ban (ráadásul csak hazai pályán nyert még)
ThySoul
gedam
Te meg a másik véglet vagy, a Lamar szopkodok táborát erösited, aki szerint Lamar a legjobb irányító a ligában,és aki más véleményen van, az minek szurkol a csapatnak. Majd a rájátszásban visza térünk
Norbi180
gedam
Tudod ott a némitás gomb ,megoldja a problémádat egy perc allatt , ha nem vagy rám kíváncsi.
Persze hogy boldog vagyok ha Lamar dob 6 td és nyerünk.
de te jelenleg nem szurkolsz a ravensnek. mikor leszel boldog? ha nyer a ravens, lamar 6td-t dob vagy ha lamar 3int.-et dob és kikapunk és tudod a mocskot okádni? nem kell válaszolnod, mert a reakcióid beszédesek. te múlthét vasárnap szomorú voltál, akkor vagy elégedett, ha amit te gondolsz az beigazolódva látod (persze egy rossz passztól még nem igazolódik be, csak te azt hiszed). azért javasoltam a facebookot, mert nem azért vagyok ide beregisztrálva, hogy egy mocskos szájú, gyűlölködő papagàj információ nélküli dühöngését olvassam, egy polccal magasabb itt a szint. nálam a sporthoz jobban értő emberek véleményét szeretném olvasni, ezért van ez az fórum (mondjuk nem a meccskövető), ha mocskolódni akarsz ott a facebook, ott lehet kurvaanyázni meg olyanokat írni, hogy “szopkodod”Én nem egy játékos miatt szurkolók a Ravens nek már több mint 12 éve , minden mecset megnézek, ha hoszabitanak Lamaral ha nem. Nem azt mondtam hogy Lamar egy szar játékos ,hanem hogy nem elit, top 10 ben benne van simán ,de nincs meg benne az, ami miatt gyürüt fog nyerni .én nem tudom miért győzködtök egy lamar héter tálibot. ismerjük a fajtájáta: ők már az elején azt mondták, hogy zsákutca nem nfl szint rb, majd fokozatosan emelték az összehasonlítási szintet és most már ott tartunk, hogy lamar csak akkor lehet kezdő qb, ha mindenidők számait megdönti mindenben és egy évben két superbowlt nyer. ezeket a hétereket nem tudod összezavarni statokkal és mindig lesz egy majd akkor ismerem el, ha.. most, hogy jól játszott 1 hétig kuss vót, de minden rossz dobásnál be fog írni egy én megmondtamot. norbit nem értem miért szurkol a ravensnek, mert ha győzünk és lamar szerez 5 td-t tuti felsír és gombóc van a torkában. hétvégén szívből fog szurkolni, hogy nyerjen a buffalo és égjen be lj. norvika húzz már a picsába facebookra, oda írogass, unalmas az agresszív, minden alapot nélkülöző utálatod.Tavaly a sok sérülés miatt be se jutott, azelőtt meg 1-1 volt a mérlegMondom a rájátszásban mutassa meg , eddig is jó volt az alpszakaszban.Are these two the frontrunners for MVP?
They highlight the @NFLTotalAccess game of the week 👀 #BUFvsBAL pic.twitter.com/nsN90jc1UB
RedFive
Norbi180
De hasonlót más QB-ra is találnál, Herbert Po-ban sem volt még, Burrowt tavaly a védelem vitte SB-be, Allen 3-3 a PO-ban (ráadásul csak hazai pályán nyert még)
ThySoul
gedam
Te meg a másik véglet vagy, a Lamar szopkodok táborát erösited, aki szerint Lamar a legjobb irányító a ligában,és aki más véleményen van, az minek szurkol a csapatnak. Majd a rájátszásban visza térünk
Norbi180
DW 5 ev 230m fg
RW 5 ev 242 aki 5 ev 192m fog fajni minimum
Egy raklapra nem fer ra az ertuk adott draftcetli ertekek.
Ha valami tortenik akkor mar mindegy.
LJ eseten se szamitana az a plusz 30-40 millio?
K Murray detto kb penzben.
Herbert-Burrow nem lesz elerheto, ha megis akkor a gatya le lesz rohasztva a vevorol ( ha maradnak a palyajukon ) mind a mostani csapataik altal es altaluk is.
Viszont a kerdes nem az hogy kiert mennyit adnank hanem hogy mennyit akarunk adni LJ-nek. Valaki keveset, valaki sokat de ebben nem lehet mervado hogy ki jobb vagy rosszabb nala ( a rosszabbak nem is kellenek a jobbakra meg nem halottam egy tervet sem hogy csabitjuk ide oket )
A kerdes inkabb az hogy a fent emlitett uriemberek mennyivel jobb keretbol es jatszopajtasokbol foznek es miert?
Én nem egy játékos miatt szurkolók a Ravens nek már több mint 12 éve , minden mecset megnézek, ha hoszabitanak Lamaral ha nem. Nem azt mondtam hogy Lamar egy szar játékos ,hanem hogy nem elit, top 10 ben benne van simán ,de nincs meg benne az, ami miatt gyürüt fog nyerni .én nem tudom miért győzködtök egy lamar héter tálibot. ismerjük a fajtájáta: ők már az elején azt mondták, hogy zsákutca nem nfl szint rb, majd fokozatosan emelték az összehasonlítási szintet és most már ott tartunk, hogy lamar csak akkor lehet kezdő qb, ha mindenidők számait megdönti mindenben és egy évben két superbowlt nyer. ezeket a hétereket nem tudod összezavarni statokkal és mindig lesz egy majd akkor ismerem el, ha.. most, hogy jól játszott 1 hétig kuss vót, de minden rossz dobásnál be fog írni egy én megmondtamot. norbit nem értem miért szurkol a ravensnek, mert ha győzünk és lamar szerez 5 td-t tuti felsír és gombóc van a torkában. hétvégén szívből fog szurkolni, hogy nyerjen a buffalo és égjen be lj. norvika húzz már a picsába facebookra, oda írogass, unalmas az agresszív, minden alapot nélkülöző utálatod.Tavaly a sok sérülés miatt be se jutott, azelőtt meg 1-1 volt a mérlegMondom a rájátszásban mutassa meg , eddig is jó volt az alpszakaszban.Are these two the frontrunners for MVP?
RedFive
Norbi180
ThySoul
gedam
Jason Pierre-Paul's 2022 Cap number is $1.15M, which includes his base salary of $1M (15/18th of $1.2M salary) and a $150K Signing Bonus. Deal includes $4.35M in not likely to be earned incentives (which don't count on the 2022 Cap). 1/
— Brian McFarland (@RavensSalaryCap) September 28, 2022
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
én nem tudom miért győzködtök egy lamar héter tálibot. ismerjük a fajtájáta: ők már az elején azt mondták, hogy zsákutca nem nfl szint rb, majd fokozatosan emelték az összehasonlítási szintet és most már ott tartunk, hogy lamar csak akkor lehet kezdő qb, ha mindenidők számait megdönti mindenben és egy évben két superbowlt nyer. ezeket a hétereket nem tudod összezavarni statokkal és mindig lesz egy majd akkor ismerem el, ha.. most, hogy jól játszott 1 hétig kuss vót, de minden rossz dobásnál be fog írni egy én megmondtamot. norbit nem értem miért szurkol a ravensnek, mert ha győzünk és lamar szerez 5 td-t tuti felsír és gombóc van a torkában. hétvégén szívből fog szurkolni, hogy nyerjen a buffalo és égjen be lj. norvika húzz már a picsába facebookra, oda írogass, unalmas az agresszív, minden alapot nélkülöző utálatod.Tavaly a sok sérülés miatt be se jutott, azelőtt meg 1-1 volt a mérlegMondom a rájátszásban mutassa meg , eddig is jó volt az alpszakaszban.Are these two the frontrunners for MVP?
RedFive
Norbi180
ThySoul
Sztem siman Over.
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
Norbi Te nem voltal ott Talmacsi Gabor foruman is? Olyan deja vu erzesem van. ☺Nem
RedFive
Lamar meg 1-3 ,a két kezemet öszeteném ha Herbert kaliberű irányítom lenne, vagy Allen . Van annyira tehetséges hogy rájátszásban mindig ott leszünk, de ott az elsö kör és vége van.Tavaly a sok sérülés miatt be se jutott, azelőtt meg 1-1 volt a mérlegMondom a rájátszásban mutassa meg , eddig is jó volt az alpszakaszban.Are these two the frontrunners for MVP?
RedFive
Norbi180
ThySoul
Szerkesztette: Norbi180
Legyen mar annyi hitele nalad legalabb most, hat latnod kell, hogy cipeli a hatan a csapatot zokszo nelkul hegynek fel, nem picsog. Picsogunk mi helyette a szar D#re, es osszeszoritott foggal meg anusszal nezem ha az ellenfel hosszu passzra keszul ellenunk a palya barmely pontjan. Most epp nem Lamarnak kell bizonyitania, hanem a korbeszopkodott secondarynak. Es majd lesznek ok is meg jobbak... Mert olyan leolvadas mint a Miami ellen, az nem lehet mas csak eves egyszeri foscunami anomalia. ...crossfinger...Mondom a rájátszásban mutassa meg , eddig is jó volt az alpszakaszban.Are these two the frontrunners for MVP?
RedFive
Norbi180
Hogy volt merszed tényekkel megzavarni az éleslátását?Tavaly a sok sérülés miatt be se jutott, azelőtt meg 1-1 volt a mérlegMondom a rájátszásban mutassa meg , eddig is jó volt az alpszakaszban.Are these two the frontrunners for MVP?
RedFive
Norbi180
ThySoul
Tavaly a sok sérülés miatt be se jutott, azelőtt meg 1-1 volt a mérlegMondom a rájátszásban mutassa meg , eddig is jó volt az alpszakaszban.Are these two the frontrunners for MVP?
RedFive
Norbi180
Mondom a rájátszásban mutassa meg , eddig is jó volt az alpszakaszban.Are these two the frontrunners for MVP?
RedFive
Highest graded Ravens in Week 3 win vs Patriots (min. 25 snaps):
— PFF BAL Ravens (@PFF_Ravens) September 26, 2022
Josh Bynes - 91.3
Marcus Peters - 90.5
Mark Andrews - 87.3
Marlon Humphrey - 86.8
Lamar Jackson - 85.6 pic.twitter.com/X1NnSXlZQR
In 3 games, Rookie C Tyler Linderbaum has 103 pass block snaps.
— Cole Jackson (@ColeJacksonFB) September 26, 2022
He has allowed just 3 pressures (all 3 hurries) w/ 0 QB hits or sacks.
2 of the 3 pressures allowed came in his first half of his first game against Quinnen Williams.
C is a lock for 10+ years.#RavensFlock
Lamar Jackson has been nothing but SPECIAL this season 🤩
— NFL on ESPN (@ESPNNFL) September 26, 2022
"When Lamar Jackson is on the football field, I do not care who is across the line of scrimmage from him, he's the best football player on the field." —@mspears96 pic.twitter.com/QENHoiC8Nb
The only team with more Total TD than Lamar Jackson... is Baltimore 🤯 pic.twitter.com/AvPCm1N6zG
— NFL on CBS 🏈 (@NFLonCBS) September 26, 2022
QB Passing DVOA through Week 3 🎯 pic.twitter.com/YnlEBypKvj
— Football Outsiders (@fboutsiders) September 26, 2022
Are these two the frontrunners for MVP?
Pierce sajnos bicepsz szakadás, nemigen játszik már a szezonban. Nagy kár, mert középről komoly penetrátor volt idén, Travis Jones elő kell lépjen.
Illetbe big baby Brandon még mindig FA, lehet vissza kéne hozni.
Nem tom mit hoz a munkaero kozvetites Bisciottinak, de ha ezt hallod, Te mint top QB, akkor ugye azt mondod majd: O.K. Boss, akkor vegyen fel hitelt, irjuk ala a papirokat en megtoltom a stadionjat, you know?mi van ha egyszerüen nincs meg a szükséges liquid cash h berakják escrowba a garantált összeget?Ha Lamar fut egy top 5 MVP szezont, mit tennétek?Ha MVP szezont hoz, kerdes nelkul Top 3 QB. Ne is vicceljunk. Aki az 5 evebol 2x a legjobb, az No.1.szerzodest kap amikor arra kerul a sor. MVP es SB gyuru is? Az mar azt deklaralna hogy No.1.QB. Keresse a legtobbet, es garantaljak neki a 2/3-at. Akkor en meg a 3/4-edet is garantalnam. Ennyi.
KeyG
RedFive
Kúrfürst briareos
Szerkesztette: RedFive