NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Baltimore Ravens

46 feliratkozó

több mint 3 éve
no Baltimore Ravens 8 301
In order to illustrate how dependent Baltimore has been on Lamar’s legs over the first three weeks of the season, let’s break down how the offense is moving the ball. Outside of the red zone, the Ravens currently rank eighth in total EPA, per TruMedia. But how much of that is just Lamar? Take scrambles out of the equation and the Ravens drop down to 11th. Only four passers have generated more production on scrambles.

And if you take out QB runs altogether, the Ravens drop to 15th. What that means is: The offense has been elite when Lamar ends up running with the football. When the ball ends up in someone else’s hands, it’s been about average—and that’s not even giving Lamar credit for the attention he attracts in the run game when he doesn’t have the ball in his hands. Then, when you exclude scrambles, designed QB keepers, and read-option plays, the Ravens rank last in EPA per rush and 30th in success rate.

The concerns don’t end there. While the passing game has been very productive on early downs, that hasn’t been the case on third down. The Ravens rank a mediocre 23rd in success rate on third-down dropbacks, per RBSDM.com, which means Baltimore hasn’t been able to pass when the defense knows it’s coming. That’s a prerequisite for winning in today’s NFL.

Ezt kuldtek nekem es iderakom mert ugy gondolom hogy igaz (akitol kaptam abban bizok hogy nem valami szennyet masolt nekem be, de barmi lehet 😊)
több mint 3 éve
RedFive Baltimore Ravens 6 878 — maci faszán vitézkötés
Es ha erosodne a fal elotte meg jobb is lenne...

sports.yahoo.com/ronnie-stanley-m-really-close-124903657.html?guccounter=1

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve

RedFive
Ez volt az egyik feladott lecke tavalyrol 😊
no
szerintem ezt romannek kellett megoldani és az elkapóknak. futóknak. lamar jobban passzol? persze, mert van hova.
gedam
Ez mindenki problemaja volt, es igen ezekre ido kell begyakorolni, mert tavaly hiaba volt screen hivva ha senki nem vegezte benne jol a dolgat. Azert LJ sem kezelte a legjobban de o is sokat javult es eg es fold a kulonbseg amikor az elso olvasas utan megnezed ot iden es tavaly.

Pontosan ezert is irtam mar hogy amikor a futasnal nekunk komplex csapatmunka kell azt is ido begyakorolni ami idot vesz el a passztol megint. Egy pl slant orult egyszeru jatek megis szarasig kell gyakorolni.

De az igen egyszeru motion tavaly es iden. A nap sajnos nekik is veges es merlegelni kell mit hangsulyozunk az edzesen. Es az elso es a mostani meccsen a futasunkat kell megnezni es nem JK a lenyeg ( Hill amugy is jobb volt aki volt eddig is )

De ugyanez a szelre, sarokba dobott labdaknal is.
több mint 3 éve
LJ-nek sok pontatlan és érthetetlen dobása van de a fejlődés látszik aminek nem tudom a végét viszont olyan dobásokat mint amire Herbert Allen vagy Mahomes képes nem látok tőle olyan play callingot sem amit Brady vagy Rodgers csinál.
Jobban örülnék ha maradna mint menne, de mindent nem tolnék alá.
KeyG
En utoljara irok ilyenre. Igen jobbak egyenileg mint pQB. Es GR-nal is fel lehet sorolni a neveket hogy ki jobb.

Kerdes hogy fogjuk megszerezni AR-SPaytont vagy Mahomes-Allen akar Herbert-et, vagy az egyik topQB a draftrol aki kesznek igerkezik? Ha erre van valasz akkor rogton lehet merlegelni

Es most direkt kihuzom a nyuszibol a kalapot.
Kinek van a felsoroltak kozul rosszabb kerete O-ben. Ki nyert tobbet a ravensnel kozuluk raadasul egy bena QB-val dolgozva--Keressuk GR utodjat

Kinek van a felsoroltak kozul rosszabb kerete O-ben. Ki nyert tobbet a ravensnel kozuluk raadasul egy bena OC-val dolgozva--Keressuk LJ utodjat.

Burrow aki szinten jobb jatekos egyenileg tavaly igaz egy hasonlo szar mogott de sokkal jobb pajtikkal termelt passzbol 4806 yardot es ebbol 2449 volt YAC
A Ravens ( sokszor LJ nelkul ) termelt 4267 yardot es ebbol 1715 volt YAC.

LJ eseten orulunk mint egy BMW-nek a trabant utan, teljesen termeszetes hogy a ferrarik jobbak nala, de arra nalunk nincs penz vagy valaki irja mar le akar kodolva a mestertervet hogy tudunk szerezni mert hoci ide.
több mint 3 éve
gedam 6 267

RedFive
no
szerintem ezt romannek kellett megoldani és az elkapóknak. futóknak. lamar jobban passzol? persze, mert van hova.
több mint 3 éve

RedFive
több mint 3 éve

RedFive
Amugy Sharpe (es az adatok) szerint az elmult 10 evben nem volt Lamar blitz elleni teljesitmenyenel jobb iranyito teljesitmeny a ligaban.

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
Norbi180 Baltimore Ravens 719
LJ-nek sok pontatlan és érthetetlen dobása van de a fejlődés látszik aminek nem tudom a végét viszont olyan dobásokat mint amire Herbert Allen vagy Mahomes képes nem látok tőle olyan play callingot sem amit Brady vagy Rodgers csinál.
KeyG
Na végre egy normálisan látó ember is van itt.
több mint 3 éve
KeyG Baltimore Ravens 12 999

Szerkesztette: KeyG

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 3 éve

több mint 3 éve
 youtu.be/Yl_vL6OcdWI

Ez kurvajoooo ☺

több mint 3 éve
Az elkaposzekcio altalanos meglepetest keltett, a vart veteran igazolas elmaradasa ellenere. Duv nagyon jo, szerintem Robinson helyett inkabb megtarthattuk volna Boykint, most o is csak eltemeti magat a vasasban, masik hosszu celpontnak es blokkolonak pont megfelelt volna nalunk. Felvetodik a kerdes, hogy az FO hitt e Lamar linearis fejlodeseben amugy igazan. Sztem hitt is meg nem is. Proshe-t sajnalom mert kemeny melot feccolt bele holtidenyben, hogy most megint lagyekserulessel padozzon. Likelytol meg mindig oszinten varom a nagy bemutatkozast, meglesz az!

több mint 3 éve
Sikerult megneznem a meccset.

Egy par gondolat
A C gyerek a harmadik meccsre nem engedett nyomast, es futasban egyszeruen kivalo laba van es mozgasbol nem lesz ellenfele.

GR elkezdte mozgatni a falembereket es haladtunk jobban a foldon marha szorakoztato volt nezni. Mi lenne itt, ha erobol is menne?
Moses 5.20 2. negyedben mit futott Zeitlerrel bar mindenki jo volt, kiveve Andrews ( ha tudna vagy bepiszkitana a kezet a liga egyik legnagyobb sztarja lenne. Remek hivas.
JK hasznalhatatlan blokkolni, elkapasnal meg majd meglatjuk eddig nem vagyok lenyugozve a "fejlodesetol" de adjunk idot bar mar ha jo elkapo lenne is orulnek a blokkolast elengedtem, tiszta suger benne.

LJ Int egy komplex hiba, rosszul dobta. Es nem mentsegkent, de maga a felrajzolt jatek mellett ez csak egy tokeletes jatekkal es dobassal mukodott volna de Bate lemaradva vagy nagyon rossz dobas es igy a S nem tudtuk elmozgatni oda kellett volna egy go route. Tehat GR (hulye es vegre ki lehet rugni) bar szerintem megint jo volt a meccsen osszesegeben. A problema hogy Gyros miatt kellett neki mindig egy blokkolo segitseg es a 3 and 16 jateknal elkuldeni 3 embert route-ra mert a masik ketto aki elkaphat blokkolassal kell hogy kezdjen. Blokk es 16 yardot futni egy TE es FB-nek az keptelenseg de nem tudott mit csinalni, guzsba van kotve a keze.

Az egyetlen pici remeny hogy Gyros javulhat sot mar a meccsen is megtette, de ha megint folyamatosan kell plusz blokkolo akkor tokom szurom magam. Es itt emelnem ki hogy nalam a meccs embere Ricard (gyakorlatilag LT-t jatszott )

LJ a harom meccsen mar dobott jopar olyat ami eddig hiany volt nala. Nem panikol es nem feltetlenul akar futni ha az elso olvasas nem jo. Viszont GR megint kell hogy hasznalja futasnal ami ra van irva ( ami nem feltetlenul jo hogy be kell kuldeni a daraloba. )

Rengeteg jo es szorakoztato pelda van ahogy mozog a fal es egybol jobb lett a futasunk, ( most kellett volna Bus ) de itt egy pelda ami biztos az osszefoglaloban is megvan. A Bate fumble. A jatek az egyetlen route-t futo Bate-re van irva es option-nek az LJ futas ( ez jott volna eddig a palyafutasa alatt ). Itt megemlitem hogy a motion egesz meccsen kivalo idozitessel, pacing-el mukodott. A personnel altal ami kb HAVE TO/ MUST a palyan azzal es a motion-el eladtuk a futast, a D-nek meg is kell torpanni mert a szeleken olvasniuk kell a labdat. A palyan a jatekosaink kette valnak es blokkolnak mindketto iranyba ( a falban is ). Es igy is a passzra megy ra es ossze is jon, de itt futott volna eddig, gyakorlatilag egy az egyben lett volna.

A D-bne a fiatalokat hatul lent kell tartani mert sok nekik meg. Az egyetlen jo hir hogy a kut aljan vagyunk ebbol csak jobb lehet.
no
Hamilton jobban nézett ki a szerintem ezen a meccsen, de jóval kevesebbet is volt a pályán (akár a Miami vagy a Jets ellen). Mit gondolsz ez inkább annak szólt hogy a Pats kevés 12-t játszott vagy a szakvezetés rájött, hogy túl mély volt a víz neki? Egyébként örülnék ha a futásunk meccsről meccsre fejlődne es az egész D több pihenőt kapna.
hamsterdealer
Hamilton a kisebbik baj mert o luxuspick volt. A fiatal CB-kre gondoltam foleg. Clark es foleg MW akit kivetelesen ismerek nagyon jol jatszik. De egyszeruen Haminak is sok volt meg es ha bomba jatekot hozna akkor jatszana ahogy hatul toltuk eddig. Az egyik fiatalnak fel kell lepni mert nem vagyunk meg. A D-t hagyom meg, de sokkal jobbak leszunk, mert van tehetseg tobb mint amit jatekban leraktunk az asztalra. TJones, Marmaduke jo es tetszik egyenileg, es itt csak jobbak lesznek. Az edgek harmatgyengek mind a szel lezarasban mind nyomasban de jonnek az emberek es csak javulhatunk itt, Hamiltontol is rohamos fejlodest varok, ahogy a C gyerek harom meccs alatt mit fejlodott, bar Haminak nehezebb dolga van.

D teren a nyomas-edge lezarasa ( bizom a serultek-ujak kozul valaki fellep )- a fiatal CB-k ( jobbak leszunk altaluk es a nyomas megjelenesevel ) es Farmer a baj ( remeljuk a sok baj miatt van minden )
A ILB-t kihagyom remeljuk Hamilton rohamos fejlodese itt is be tud segiteni ( nem o lesz az ).

A futas egy masik es kulon dolog. A holt szezonban errol irtam hogy ketes erzeseim vannak. Kell a futas es sikeresnek kell lennie minden szempontbol de a nagyon sokszor leirt dozerolo fal ami erobol megoldja lenne a legjobb mert mi passzolni szeretnenk es azt segitene egy eros futas. Viszont amikor bash-veer-counter-triple option es ezekkel haladunk akkor egyszeruen nem tudunk a passzjatekba idot fektetni legalabbis minusz ezeknek a begyakorlasa. Erobol nem ment de ezen a meccsen aki szereti a futojatekot az konnyes szemmel nezte ( ezt szeretem GR-ban ), de nekunk ez most pazarlas.

Sajnos az LT poszt megol minket mert ugy nem lehet jatszani hogy plusz blokkolot kell bent tartani allandoan. De futojateknal minden fal jatekost meg kell dicserni mert ahogy irtam futasbol ( mozgasban a faljatekosok ) elsoportek mindenkit, de

az nem normalis hogy 5db OL, FB, blokkolo TE, RB-vel a palyan mi passzjatekot is kell hogy jatszunk. Raadasul az elvaras nem kicsi sem LJ sem GR fele. Sok sikert ehhez az elvarashoz.

De a tavalyi feladott lecket mindketto paradesan megoldotta, (sot pluszban kiemelnem a csapatot a szabalytalansagoknal is javultunk). Ettol meg van fejlodesre room nem is kicsi.
no
Nagyon jo osszefoglalokat irsz, orulok hogy a buntetesek radikalis csokkeneset is leirtad mint pozitivumot, en mar csak a turnover statjaink radikalis javulasat tennem hozza.

több mint 3 éve
Stanley egyre jobban, most epp arrol (is) nyilatkozott, hogy nemcsak a ket bokamutetjet kellett kihevernie de a masodik utan volt meg egy komoly "altesti" mutetje is, akarmit is jelentsen ez.

több mint 3 éve

Egy par gondolat
A C gyerek a harmadik meccsre nem engedett nyomast, es futasban egyszeruen kivalo laba van es mozgasbol nem lesz ellenfele.

GR elkezdte mozgatni a falembereket es haladtunk jobban a foldon marha szorakoztato volt nezni. Mi lenne itt, ha erobol is menne?
Moses 5.20 2. negyedben mit futott Zeitlerrel bar mindenki jo volt, kiveve Andrews ( ha tudna vagy bepiszkitana a kezet a liga egyik legnagyobb sztarja lenne. Remek hivas.
JK hasznalhatatlan blokkolni, elkapasnal meg majd meglatjuk eddig nem vagyok lenyugozve a "fejlodesetol" de adjunk idot bar mar ha jo elkapo lenne is orulnek a blokkolast elengedtem, tiszta suger benne.

LJ Int egy komplex hiba, rosszul dobta. Es nem mentsegkent, de maga a felrajzolt jatek mellett ez csak egy tokeletes jatekkal es dobassal mukodott volna de Bate lemaradva vagy nagyon rossz dobas es igy a S nem tudtuk elmozgatni oda kellett volna egy go route. Tehat GR (hulye es vegre ki lehet rugni) bar szerintem megint jo volt a meccsen osszesegeben. A problema hogy Gyros miatt kellett neki mindig egy blokkolo segitseg es a 3 and 16 jateknal elkuldeni 3 embert route-ra mert a masik ketto aki elkaphat blokkolassal kell hogy kezdjen. Blokk es 16 yardot futni egy TE es FB-nek az keptelenseg de nem tudott mit csinalni, guzsba van kotve a keze.

Az egyetlen pici remeny hogy Gyros javulhat sot mar a meccsen is megtette, de ha megint folyamatosan kell plusz blokkolo akkor tokom szurom magam. Es itt emelnem ki hogy nalam a meccs embere Ricard (gyakorlatilag LT-t jatszott )

LJ a harom meccsen mar dobott jopar olyat ami eddig hiany volt nala. Nem panikol es nem feltetlenul akar futni ha az elso olvasas nem jo. Viszont GR megint kell hogy hasznalja futasnal ami ra van irva ( ami nem feltetlenul jo hogy be kell kuldeni a daraloba. )

Rengeteg jo es szorakoztato pelda van ahogy mozog a fal es egybol jobb lett a futasunk, ( most kellett volna Bus ) de itt egy pelda ami biztos az osszefoglaloban is megvan. A Bate fumble. A jatek az egyetlen route-t futo Bate-re van irva es option-nek az LJ futas ( ez jott volna eddig a palyafutasa alatt ). Itt megemlitem hogy a motion egesz meccsen kivalo idozitessel, pacing-el mukodott. A personnel altal ami kb HAVE TO/ MUST a palyan azzal es a motion-el eladtuk a futast, a D-nek meg is kell torpanni mert a szeleken olvasniuk kell a labdat. A palyan a jatekosaink kette valnak es blokkolnak mindketto iranyba ( a falban is ). Es igy is a passzra megy ra es ossze is jon, de itt futott volna eddig, gyakorlatilag egy az egyben lett volna.

A D-bne a fiatalokat hatul lent kell tartani mert sok nekik meg. Az egyetlen jo hir hogy a kut aljan vagyunk ebbol csak jobb lehet.
no
Hamilton jobban nézett ki a szerintem ezen a meccsen, de jóval kevesebbet is volt a pályán (akár a Miami vagy a Jets ellen). Mit gondolsz ez inkább annak szólt hogy a Pats kevés 12-t játszott vagy a szakvezetés rájött, hogy túl mély volt a víz neki? Egyébként örülnék ha a futásunk meccsről meccsre fejlődne es az egész D több pihenőt kapna.
hamsterdealer
Hamilton a kisebbik baj mert o luxuspick volt. A fiatal CB-kre gondoltam foleg. Clark es foleg MW akit kivetelesen ismerek nagyon jol jatszik. De egyszeruen Haminak is sok volt meg es ha bomba jatekot hozna akkor jatszana ahogy hatul toltuk eddig. Az egyik fiatalnak fel kell lepni mert nem vagyunk meg. A D-t hagyom meg, de sokkal jobbak leszunk, mert van tehetseg tobb mint amit jatekban leraktunk az asztalra. TJones, Marmaduke jo es tetszik egyenileg, es itt csak jobbak lesznek. Az edgek harmatgyengek mind a szel lezarasban mind nyomasban de jonnek az emberek es csak javulhatunk itt, Hamiltontol is rohamos fejlodest varok, ahogy a C gyerek harom meccs alatt mit fejlodott, bar Haminak nehezebb dolga van.

D teren a nyomas-edge lezarasa ( bizom a serultek-ujak kozul valaki fellep )- a fiatal CB-k ( jobbak leszunk altaluk es a nyomas megjelenesevel ) es Farmer a baj ( remeljuk a sok baj miatt van minden )
A ILB-t kihagyom remeljuk Hamilton rohamos fejlodese itt is be tud segiteni ( nem o lesz az ).

A futas egy masik es kulon dolog. A holt szezonban errol irtam hogy ketes erzeseim vannak. Kell a futas es sikeresnek kell lennie minden szempontbol de a nagyon sokszor leirt dozerolo fal ami erobol megoldja lenne a legjobb mert mi passzolni szeretnenk es azt segitene egy eros futas. Viszont amikor bash-veer-counter-triple option es ezekkel haladunk akkor egyszeruen nem tudunk a passzjatekba idot fektetni legalabbis minusz ezeknek a begyakorlasa. Erobol nem ment de ezen a meccsen aki szereti a futojatekot az konnyes szemmel nezte ( ezt szeretem GR-ban ), de nekunk ez most pazarlas.

Sajnos az LT poszt megol minket mert ugy nem lehet jatszani hogy plusz blokkolot kell bent tartani allandoan. De futojateknal minden fal jatekost meg kell dicserni mert ahogy irtam futasbol ( mozgasban a faljatekosok ) elsoportek mindenkit, de

az nem normalis hogy 5db OL, FB, blokkolo TE, RB-vel a palyan mi passzjatekot is kell hogy jatszunk. Raadasul az elvaras nem kicsi sem LJ sem GR fele. Sok sikert ehhez az elvarashoz.

De a tavalyi feladott lecket mindketto paradesan megoldotta, (sot pluszban kiemelnem a csapatot a szabalytalansagoknal is javultunk). Ettol meg van fejlodesre room nem is kicsi.
több mint 3 éve
hamsterdealer Baltimore Ravens 224

Egy par gondolat

no
több mint 3 éve
hamsterdealer Baltimore Ravens 224
Pierce megmutteti magát, vége a szezonjának. B. Will vagy vki más melyitesnek?
Benibácsi
Williams nem hiszem, ő már tavaly is elég szarul nézett ki. Szerintem Jones megkapja most a lehetőséget.
több mint 3 éve
Benibácsi Baltimore Ravens 920
Pierce megmutteti magát, vége a szezonjának. B. Will vagy vki más melyitesnek?
több mint 3 éve

Egy par gondolat

több mint 3 éve
Morfil Baltimore Ravens 586
Ez bèna Lámár vhogy csak a hónap támadó játèkosa lett az AFCben. Ott is milyen vak mindenki 🤪😏☺️
dande2
Huzzon mar innen Lemarka, majd ha Sb-ben lesz a honap jatekosa megerdemel egy franchisetaget 2023ban

NFL Comeback Player of the Year 2023 odds, via DraftKings:
• Damar Hamlin: -150
• Joe Flacco: +100

It's a tough race here folks, they both make good cases

Joe Flacco - sucked last year, doesn't suck this year

Damar Hamlin - died, is not currently dead
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 167 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ez bèna Lámár vhogy csak a hónap támadó játèkosa lett az AFCben. Ott is milyen vak mindenki 🤪😏☺️
több mint 3 éve

több mint 3 éve
En remelem hogy Stanley-t nem hiaba varjuk vissza. Passrush-t meg addig hozzak a surun rotalhato veteranok, legyen idejuk pihenni es felvaltva mindet beleadni.

Oweh nem tom hol tart, azt irtak hogy folyton beduplazzak, attol meg meg kellene talalnia a kulcsot. Amikor a visszajatszasokban nezem, most epp a reakcioidejet nem talalom elitnek. De tartom, ha az Ojabo Oweh paros vegre osszeall, es a Bowser, Houston + JPP mar valodi fenyegetest kell hogy jelentsen.

Tokom tele, hogy mar most a jovo evi elso koros draftcetlin kell toprengeni hogy majd melyik posztra lojuk el.

Szerkesztette: RedFive

több mint 3 éve
Benibácsi Baltimore Ravens 920
Nekem a legnagyobb problémám most megint az, hogy Hamilton és Ojabo húzása az nem a mostnak szól, több az esélye, hogy jók lesznek de egyre több lyuk megint és megint ott vagyunk, hogy lassan nincs falunk sehol, OLB kirakott emberkékből….
KeyG
Szerintem is OLB poszton egy nagyot kockáztattak, persze azzal nem lehetett számolni ami Fergusonnal történt, de ha még köztünk lenne akkor is vékonyka volna a poszt. Arról viszint nem látok híreket hogy Bowser hogyan halad a rehabbal. Januárban történt az eset. Anno Suggs májusban elszakította aztán asszem novemberben már pályán volt, szóval talán októberben már láthatjuk.
több mint 3 éve
KeyG Baltimore Ravens 12 999
Nekem a legnagyobb problémám most megint az, hogy Hamilton és Ojabo húzása az nem a mostnak szól, több az esélye, hogy jók lesznek de egyre több lyuk megint és megint ott vagyunk, hogy lassan nincs falunk sehol, OLB kirakott emberkékből….

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!