NFL eredménykövetés
- 5 aktív topik
RedZone week 16
75
15
19:00
Denver Broncos - Jacksonville Jaguars
27
7
22:05
Houston Texans - Las Vegas Raiders
3
2
22:25
Arizona Cardinals - Atlanta Falcons
1
1
22:05
Detroit Lions - Pittsburgh Steelers
1
1
22:25
Baltimore Ravens
46 feliratkozó
több mint 3 éve
Így van, dőlni fog neki a della amit meg is érdemel. Viszont a Wallace passz, Te mint aki érti a játékot az pontosan tudja, hogy LJ hibája.LJ kérdéses passzai nem tesznek jót a szerződésének, az int nagyon ronda a Duvernay deep az belefér viszont a Wallace 4&2 az minősíthetetlen volt.Ez nem igy lesz, lehet nem mi fogjuk megadni de valahol nagyon nagy penzt fog kapni. Senki nem tokeletes es az elmult ket meccsen az egyik aki jelenleg a kremek kremje es nem jatszott jobban mint LJ es most Burrow sokkal jobb fegyverekkel nem jatszott jobban. Az egyik mar a masik meg fogja kapni a nagy dellat. Es megforditom hogy nem adjuk neki a penzt es fine by me. Jatszunk egy evet az 1/1-ert vagy tradeljuk LJ-t, megszerezzuk a legjobb rookiet aki vagy Baker-Goff lesz vagy Burrow ( es ahogy nem lesz tokeletes akkor kibasszuk? ) es kezdhetjuk az O-t nullarol epiteni, ha nem Burrow lesz a szerencses rookie akkor sok evet dobalunk ki az ablakon, de nem gond az se ha szorakoztatnak majd az uj OC-vel minket.
Dobbins más minőség a korábbi futókhoz képest sokszor rak bele plusz yardokat a játékba.
Stanley elég pofásan nézett ki remélem többet nem lesz sérült.
17 pont a Bengals ellen nem rossz, hosszú TD-t nem engedtünk jók voltak a 4 emberes pass rushok.
Tucker meg Tucker nem is tudom mi lenne vagy mi lesz ha nem lesz.
KeyG
Nekem szemely szerint mindegy, de ahogy irtam mar, amikor 5 ev es 250m korul beszelunk akkor a garantalt 30-40m kulonbseg mar teljesen elhanyagolhato a kepletben. A legrosszabb esetben 5 ev kuka es az a 40m sporolas nem mentene meg minket hogy csak negy ev kuka legyen.
no
LJ jobbá tesz egy csapatot ez tény és amíg itt van egy szint alá nem mehetünk, viszont azt a passzt meg kell tudni dobni.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 3 éve
5.8 yardot átlagoltunk futásból, amit most kivételesen nem Lamar húzott fel. A fal kezd összeállni futáshoz, ez tetszik.Ez sajnos nem a fal legalabbis ahogy en szeretnem, de fejlodtek ok is. Most mar egyszeruen futni akartunk es abbol dobni de ehhez kell a sema-LJ labanak a fenyegetese es ugye keret erre sokkal alkalmasabb. Az atlagot nem LJ huzta fel hanem mondjuk Duve aki megint a sema resze inkabb mint sem 😊
psychocska
Amikor kellett akkor LJ elovette a labat. GR vegig sakkozta a meccset a Bengals bal es jobb oldalan is az edge-kel. Ehhez ert.
De a mar emlitett 2 negyed 11.20-nal a jatekot erdemes megnezni mert osszefoglalja a futasunkat.
több mint 3 éve
gedam
6 267
“Hollywood Brown has no YAC ability.” 🥴🥴🥴 pic.twitter.com/w5QvbeWIdg
— Ramey (@HoodieRamey) October 9, 2022
ilyen erőfeszítést én itt sosem láttam ettől a komátol
több mint 3 éve
5.8 yardot átlagoltunk futásból, amit most kivételesen nem Lamar húzott fel. A fal kezd összeállni futáshoz, ez tetszik.
több mint 3 éve
LJ kérdéses passzai nem tesznek jót a szerződésének, az int nagyon ronda a Duvernay deep az belefér viszont a Wallace 4&2 az minősíthetetlen volt.Ez nem igy lesz, lehet nem mi fogjuk megadni de valahol nagyon nagy penzt fog kapni. Senki nem tokeletes es az elmult ket meccsen az egyik aki jelenleg a kremek kremje es nem jatszott jobban mint LJ es most Burrow sokkal jobb fegyverekkel nem jatszott jobban. Az egyik mar a masik meg fogja kapni a nagy dellat. Es megforditom hogy nem adjuk neki a penzt es fine by me. Jatszunk egy evet az 1/1-ert vagy tradeljuk LJ-t, megszerezzuk a legjobb rookiet aki vagy Baker-Goff lesz vagy Burrow ( es ahogy nem lesz tokeletes akkor kibasszuk? ) es kezdhetjuk az O-t nullarol epiteni, ha nem Burrow lesz a szerencses rookie akkor sok evet dobalunk ki az ablakon, de nem gond az se ha szorakoztatnak majd az uj OC-vel minket.
Dobbins más minőség a korábbi futókhoz képest sokszor rak bele plusz yardokat a játékba.
17 pont a Bengals ellen nem rossz, hosszú TD-t nem engedtünk jók voltak a 4 emberes pass rushok.
KeyG
Nekem szemely szerint mindegy, de ahogy irtam mar, amikor 5 ev es 250m korul beszelunk akkor a garantalt 30-40m kulonbseg mar teljesen elhanyagolhato a kepletben. A legrosszabb esetben 5 ev kuka es az a 40m sporolas nem mentene meg minket hogy csak negy ev kuka legyen.
több mint 3 éve
Marcus Williams csuklósérülése mennyi idő? Van itt doktor? 😁
We are just the Ravens!
több mint 3 éve
LJ kérdéses passzai nem tesznek jót a szerződésének, az int nagyon ronda a Duvernay deep az belefér viszont a Wallace 4&2 az minősíthetetlen volt. Dobbins más minőség a korábbi futókhoz képest sokszor rak bele plusz yardokat a játékba.
We are just the Ravens!
több mint 3 éve
gedam
6 267
Felkeltem es megneztem.jpp hatása már az előző meccsen is látszodott. sokkal jobb számokat hozott a sec. így, hogy volt nyomasztás. már a buffalo meccsen egész pofás volt a védekezés, itt meg tulképp a futás és screenek maradtak burrownak.
Alapvetoen tetszett a DL mennyit fejlodott egy JPP miatt. D-nek adok egy dicseretet es egy szemrehanyast is de ezt kesobb.
Az O-ben en tudom hogy ha a passzjatekot nezzuk akkor lehet szidni GR-t, de itt egy ket irasban kifejtettem miert van irto nehez dolga a keret gyengesege miatt. Ezen a meccsen mar nem igazan akartunk passzolo csapat lenni hanem futottunk es abbol dobtunk es ebben a jatekban GR nagyon jo hivasokat hozott.
Itt van ket kedvencem 1. az Andrews TD, elontottuk a palya kozepet es termeszetesen nem tudtak levedekezni. Ami ennel sokkal jobban tetszett es bar ennek semmi koze a passzjatekhoz de megis a palyan levokbol egy mindenkeppen nyero jatek csak egy olvasassal ( 2.negyed 11.20 ). LJ es GR valaszolt megint egy-ket kerdesre a cov0 es a 8 ember hatradobva ( sajnos volt hogy a 3 DL meg igy is gyozott ). Az INT egy nagyon rossz dobas es a ket hosszu labdabol a 4and 2 az nagyon csunya volt. Itt viszont kiemelnem hogy a hivas parades es egy ilyen meccsen es a 1st downt utottem volna be Andrewsnak, ( ettol a hosszut eroltetni kell foleg a jovore nezve, csak nem feltetlenul 4.-re ). LJ most volt a legrosszabb passznal, persze voltak jok is neki de ez nem feltetlenul az o napja volt dobokent. Kiemelem JK-t mert egyre kevesbe tetszik, remek futo amibol van egy jo par de blokk es passznal egyenlore fos.
De akkor aki szerint LJ-t el kell zavarni azt kerdezem hogy mit szol Burrow-hoz. Pedig ugy meg lesz fizetve mint a huzat es D-unk cov-k ellen meg volt szeppenve es nem megoldottak az OC-val hanem futniuk kellett es ezt nem tudtuk fogni ( dicseret-szemrehanyas a D-unknek ). Persze hianyzott Higgins a Boyd-Chase-Hurst mellol, de nem mindenki lehet olyan szerencses mint GR-LJ hogy Andrews melle be tudjuk vetni Duvet meg.
Burrow es Queen INT-je. Nem fogom szidni Queen-t mert abba a rozsaszin kodbe burkolozom hogy TUDTA mi fog jonni es ezert nem jatszotta a feleloseget. Viszont Burrow-nak ez egy tiszta egyszeru olvasas lett volna es jonnie kellett volna a labdanak a flat-re aki teljesen uresen volt ugyebar. A csavo kuka es ha a Bengals-nal is igy gondoljak akkor megszerezhetnenk mert mi tudjuk hogy senki nem hibatlan- szarkazmus.
no
több mint 3 éve
ez nem valasz 😊Handoff volt. 😄A meccs utan Harb kiosztott 3 game ball-t.Es vajon elkapta?
...
| Hanem Queen 🙈🙉🙊 |
RedFive
no
RedFive
több mint 3 éve
Felkeltem es megneztem. Alapvetoen tetszett a DL mennyit fejlodott egy JPP miatt. D-nek adok egy dicseretet es egy szemrehanyast is de ezt kesobb.
Az O-ben en tudom hogy ha a passzjatekot nezzuk akkor lehet szidni GR-t, de itt egy ket irasban kifejtettem miert van irto nehez dolga a keret gyengesege miatt. Ezen a meccsen mar nem igazan akartunk passzolo csapat lenni hanem futottunk es abbol dobtunk es ebben a jatekban GR nagyon jo hivasokat hozott.
Itt van ket kedvencem 1. az Andrews TD, elontottuk a palya kozepet es termeszetesen nem tudtak levedekezni. Ami ennel sokkal jobban tetszett es bar ennek semmi koze a passzjatekhoz de megis a palyan levokbol egy mindenkeppen nyero jatek csak egy olvasassal ( 2.negyed 11.20 ). LJ es GR valaszolt megint egy-ket kerdesre a cov0 es a 8 ember hatradobva ( sajnos volt hogy a 3 DL meg igy is gyozott ). Az INT egy nagyon rossz dobas es a ket hosszu labdabol a 4and 2 az nagyon csunya volt. Itt viszont kiemelnem hogy a hivas parades es egy ilyen meccsen es a 1st downt utottem volna be Andrewsnak, ( ettol a hosszut eroltetni kell foleg a jovore nezve, csak nem feltetlenul 4.-re ). LJ most volt a legrosszabb passznal, persze voltak jok is neki de ez nem feltetlenul az o napja volt dobokent. Kiemelem JK-t mert egyre kevesbe tetszik, remek futo amibol van egy jo par de blokk es passznal egyenlore fos.
De akkor aki szerint LJ-t el kell zavarni azt kerdezem hogy mit szol Burrow-hoz. Pedig ugy meg lesz fizetve mint a huzat es D-unk cov-k ellen meg volt szeppenve es nem megoldottak az OC-val hanem futniuk kellett es ezt nem tudtuk fogni ( dicseret-szemrehanyas a D-unknek ). Persze hianyzott Higgins a Boyd-Chase-Hurst mellol, de nem mindenki lehet olyan szerencses mint GR-LJ hogy Andrews melle be tudjuk vetni Duvet meg.
Burrow es Queen INT-je. Nem fogom szidni Queen-t mert abba a rozsaszin kodbe burkolozom hogy TUDTA mi fog jonni es ezert nem jatszotta a feleloseget. Viszont Burrow-nak ez egy tiszta egyszeru olvasas lett volna es jonnie kellett volna a labdanak a flat-re aki teljesen uresen volt ugyebar. A csavo kuka es ha a Bengals-nal is igy gondoljak akkor megszerezhetnenk mert mi tudjuk hogy senki nem hibatlan- szarkazmus.
több mint 3 éve
Handoff volt. 😄A meccs utan Harb kiosztott 3 game ball-t.Es vajon elkapta?
...
| Hanem Queen 🙈🙉🙊 |
RedFive
no
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
gedam
6 267
most elA meccs utan Harb kiosztott 3 game ball-t.Es vajon elkapta?
...
| Hanem Queen 🙈🙉🙊 |
RedFive
no
több mint 3 éve
A meccs utan Harb kiosztott 3 game ball-t.Es vajon elkapta?
...
| Hanem Queen 🙈🙉🙊 |
RedFive
több mint 3 éve
A meccs utan Harb kiosztott 3 game ball-t.3. -> Tucker kapta
2. -> Andrews kapta
1. -> Nem Duvernay kapta.
| Hanem Queen 🙈🙉🙊 |
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
Nehogy már Wallace legyen a hibás , ha pontosan dobja mindkettő esetben sima td. Utolsó 2 mecsen passzolt 134 yard,170 yard baromi gyenge tejesitmény.Lamar az a csekk egyre kevesebb, ezt elbasztad ,hála istenek remélem jövőre megy a levesbe. Üresen a álló célpontokat három méterel túl dobja.Amugy Duvernay es Wallace se alltak, nyargaltak elore a tuldobas stimmel. Ha idoben indul Wallace, az pl. meglett volna.
Norbi180
RedFive
több mint 3 éve
Jackson: “Thank God we have Justin Tucker on our side.”
— Jeff Zrebiec (@jeffzrebiec) October 10, 2022
Ha Tucker velunk ki ellenunk? 😄
több mint 3 éve
Ujabb hosszadalmas veszteseg:Harbaugh said Marcus Williams has a dislocated wrist and will miss significant amount of time. That’s a huge blow for Ravens.
— Jeff Zrebiec (@jeffzrebiec) October 10, 2022
több mint 3 éve
Lamar az a csekk egyre kevesebb, ezt elbasztad ,hála istenek remélem jövőre megy a levesbe. Üresen a álló célpontokat három méterel túl dobja.Amugy Duvernay es Wallace se alltak, nyargaltak elore a tuldobas stimmel. Ha idoben indul Wallace, az pl. meglett volna.
Norbi180
több mint 3 éve
Lamar az a csekk egyre kevesebb, ezt elbasztad ,hála istenek remélem jövőre megy a levesbe. Üresen a álló célpontokat három méterel túl dobja.
több mint 3 éve
3 pontos gyozelmet boldoltam.Ketpontos lett.
Hoztuk a kotelezot veeeeegre.
3-2 vezetjuk a csoportot kinkeservesen.
Jon a Giants, Browns, Bucks, Saints. By week. Legyen meg a 6-3 addigra. ☺
több mint 3 éve
We are just the Ravens!
több mint 3 éve
Senki?!Azt hittem es biztam benne hogy omleni fognak a videok akar Bills nagysagarol vagy a mi benazasunkrol ahol le lettunk jatszva akar a D-uk reszerol vagy akar abban hogy az o O-uk mennyire hasitott.
Mert en nem lattam, termeszetesen a D-uk lejjebb jott a LOS-hoz mert kellett nekik mert az elit futas elleni vedekezesuket "dominaltuk" a falnal es semabol. Ahogy lejottek termeszetesen rogton valtozatosabb felallast tudtak mutatni es ennek is volt resze, de nem meccsnyero es raadasul mi is ezt szeretnenk alapvetoen es ezt atdobni. A sargazaszlok aminek egy reszehez semmi koze a Billshez egy reszehez van mert ok erik el hogy egy pici elonyrol akar indulni az OL passznal. Viszont mi nem vagyunk erre epitve hogy 15 yardokat kelljen haladni mert ahhoz mar tovabb kellene tartani a falnak es/vagy klasszis elkapok kellenenek. amikor egyertelmu passz van akkor a falunk nem top bar javultunk sokat benne,Gyrost meg kell dicserni mert fejlodott de a falunk egesze is mert mar csak foleg siettetni tudtak LJ-t ( az is eredmeny ). Sot stunt kellett nekik egy sackhez es ujjongtam diszkreten hogy mar nem a sima osszenyomom a falat eleg ellenunk. KB igy nez ki egy eros negyemberes nyomassal rendelkezo garda es a PO-ba ezek fognak kerulni es nem lesz eleg a fejlodtunk de nem eleget.
LJ-Allen az egyik bekesen semmitol nem zavartatva es a futosavjainal sirni tudtam volna a masiknal ugyanez sietettve es nagyon fegyelmezetten fogtak LJ-t ( semabol futott es a menekulesei is jottek ) de az nem D hiba. Az egyik egy nagyon eros D ellen jatszott a masik egy liga utolsoval. Az O playhivasok is johetnek es itt a korlatolt keretunket kellene beleszamolni es nagyon varnam mert amikor jonnek akkor kellene majd ezeket szubjektiven megitelni.
több mint 3 éve
Stanley kezd! Ovatos mosoly ☺Copeland a keretben. Passrush keresoben.
Daryl Worley jott, hat ev alatt a 9.csapataban. Felvirradt a secondary napja hey!
Mara egy bold: 31-28 ide. Es 3-2.
Masik bold a by week-ig: 6-3.
Utana: 6-2, 12-5 a vege. 😅
több mint 3 éve
Megneztem a 2. INT-ig. GR-LJ kritikusainak. Termeszetesen lehet oket es sokszor jogosan de az elmult 4
meccs alapjan ez nem mukodne LJ nelkul es GR jo munkat vegez osszesegeben.
A keret orult gyenge es kesz. A D-rol nem fogok irni majd ha jok lesznek es akkor leirom a mai allapottol, de szanalmas.
Egy picit errol a meccsrol de csak mint viszonyitas. A Bills es Allen a liga teljes kremjebe tartozik.
Allen nem volt jobb mint LJ, de egyszeruen a 4 falbol vegig ok jottek ki jobban kiveve ha futasrol volt szo. Cserebe a mieinknek egy QB contain sem ment.
A hivas nem volt jobb naluk, sziporkazott az O-uk?Nem es nem azert mert a D-unk de jo volt. Allent nem tudtuk labon megfogni es ez erdeme, pityi potyi jatekokbol haladtak sokat mert az embereik hozzatettek.
3.negyed 6.40-t erdemes megnezni mert a kozvetito majdnem elelvezett es kiemelte a jo route, jo dobas es elkapast. Az egy ket emberes route volt mintha minket lattam volna Allen csak nagyjabol dobta oda de az elkapas az csodas volt.
Nalam sem Allen sem a Bills O nem jatszotta le LJ-t es GR-t.
A D-uk sem. A sok szabalytalansag legalabb akkora hatassal volt es ezek snap elottiek voltak. INT egy szerencse, a msodik meg sok tenyezos es akar mindenki is hibas lehet, de ezeknek a sorrendje biztos mindenkinel mas.
fejlodni kell es fogunk is, de amig nem jon minoseg az O-be addig kar ragodni barmin