Baltimore Ravens

46 feliratkozó

több mint 3 éve
RedFive Baltimore Ravens 6 878 — maci faszán vitézkötés
A mostani mini bye week (11 nap ha jol szamolom) az komoly pihi, a Saints meccs elott, es utana jon a nagy bye week, ami meg 12 nap lesz, az sracok = bo 3 het mulva Ojabo es Bowser, es meg lehet hogy JK is meg ki tudja meg ki mindenkik johetnek vissza a Panthers, Jags, Broncos ellen. Az komoly lesz. 💜😀
RedFive
Engem Marcus Williams izgat leginkább illetve Ojabo.
KeyG
MW -t mi lelte? Nem emlexem.

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
KeyG Baltimore Ravens 12 956
A mostani mini bye week (11 nap ha jol szamolom) az komoly pihi, a Saints meccs elott, es utana jon a nagy bye week, ami meg 12 nap lesz, az sracok = bo 3 het mulva Ojabo es Bowser, es meg lehet hogy JK is meg ki tudja meg ki mindenkik johetnek vissza a Panthers, Jags, Broncos ellen. Az komoly lesz. 💜😀
RedFive
Engem Marcus Williams izgat leginkább illetve Ojabo.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 3 éve

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve

ezt a kulcsjátékot meg akartam énekelni és hogy geno stone folyamatosan remek.
gedam
Akko' csoda hogy nem csereltuk el.

Amugy tenyleg az, adom. 7.koros Iowa safety. ☺

több mint 3 éve
gedam 6 267

ezt a kulcsjátékot meg akartam énekelni és hogy geno stone folyamatosan remek.
több mint 3 éve
Ojabo gyereknel,nem arrol volt szo,hogy csak jovore fog jatszani,a hozott serulese miatt !?!???
Nalunk a makk egeszseges emberek is hullanak az utobbi evekben,MIERT rizikozunk ?
Ray_bp_Lewis
Az aktiválás az nem azt jelenti, hogy játszani fog.
Egyébként eltelt 6 hónap és 21 éves, simán helyrejöhetett ennyi idő alatt. Fogjuk látni de szerintem csak decembertől.
KeyG
Ugy, ugy!

Aztan meg: "Mindkét játékos Achilles-szakadasbol szabadul, és október közepén kellett visszatérniük, így a 21 napos időszak végéhez közeledtek, hogy felvegyék őket az 53 fős névsorba. Ha nem ezen a héten aktiválják őket, akkor idén már nem játszhatnak."

több mint 3 éve
Egy WR kellene….
KeyG
4.27 mp-es 40 yardot futott a kis horcsog a combine-on. Ott a gyaksziban Isabella egyenlore erd be vele. DJax, stb. Ugy fest arra tettunk fel zsetonokat hogy a D majd nem engedi az ellent 20 pont fole, Lamar meg kalapozza ossze az ennel tobbet. 😉

A december es a januar meg hozza vissza a tobbi serultet is MA, MW, RB, meg a negativ merlegu csapatok elleni osszecsiszolodas az eredmenyt.
RedFive
Jó lenne már látni őket, Isabella nem gondolom, hogy Wallacenál vagy Prochénál rosszabb lenne.
KeyG
Es meg OBJ is kint van a piacon. Mondjuk penzunk az nincs. 😉

Szerkesztette: RedFive

több mint 3 éve
Egy WR kellene….
KeyG
4.27 mp-es 40 yardot futott a kis horcsog a combine-on. Ott a gyaksziban Isabella egyenlore erd be vele. DJax, stb. Ugy fest arra tettunk fel zsetonokat hogy a D majd nem engedi az ellent 20 pont fole, Lamar meg kalapozza ossze az ennel tobbet. 😉

A december es a januar meg hozza vissza a tobbi serultet is MA, MW, RB, meg a negativ merlegu csapatok elleni osszecsiszolodas az eredmenyt.
RedFive
Jó lenne már látni őket, Isabella nem gondolom, hogy Wallacenál vagy Prochénál rosszabb lenne.

We are just the Ravens!
több mint 3 éve
Ojabo gyereknel,nem arrol volt szo,hogy csak jovore fog jatszani,a hozott serulese miatt !?!???
Nalunk a makk egeszseges emberek is hullanak az utobbi evekben,MIERT rizikozunk ?
Ray_bp_Lewis
Az aktiválás az nem azt jelenti, hogy játszani fog.
Egyébként eltelt 6 hónap és 21 éves, simán helyrejöhetett ennyi idő alatt. Fogjuk látni de szerintem csak decembertől.

We are just the Ravens!
több mint 3 éve
Ray_bp_Lewis Baltimore Ravens Miami Hurricanes 163
több mint 3 éve
Egy WR kellene….
KeyG

több mint 3 éve
FloresR 320
Ravens normális number one első számú elkapot nem akar igazolni ebben az évezredben?
több mint 3 éve
We have activated LBs Tyus Bowser and David Ojabo.

We are just the Ravens!
több mint 3 éve
Egy WR kellene….

We are just the Ravens!
több mint 3 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 185
Mosley nem sokkal kapott többet a Jetstől, mint, amit mi ajánlottunk neki és utólag visszatekintve nem hiszem, hogy bárki bánja, hogy nem kapta a nagy pénzt tőlünk.
Smith se fog 20 milla közelében kapni, ebben szinte biztos vagyok. A Bearstől nyilván azért kért annyit, mert a csapat ergya és ez az ára, hogy ő ott maradjon.
rkstzz
Pontosan. Mondj egy olyan nyerő SB contender csapatot ahol 20 millás ILB van…Talán a 49ers van ehhez közel Fred Warner miatt. Azt hiszem neki 19 milla az évi átlaga de a 95 millióból csak 40 milla garantált.

Szerettem Smith-t, jó játékos. Az elvárásai viszont nem fértek most bele a Bearsnek. Jelenleg nem egy 20 millás ILB-re vagyunk a SB részvételtől.

A pre seasonban agent nélkül bohóckodott, valami spanja hívogatott csapatokat a nevében nyílván ez sem segítette a helyzetet.

Inkább azt mondom toljuk azt a 20 millát a D falba, pass rushba és egy bivaly fal mögött egy jó, de nem annyira elit LB mint Smith is meg fogja oldani…

több mint 3 éve
ThySoul Buffalo Bills 1 986
Mosley nem sokkal kapott többet a Jetstől, mint, amit mi ajánlottunk neki és utólag visszatekintve nem hiszem, hogy bárki bánja, hogy nem kapta a nagy pénzt tőlünk.
Smith se fog 20 milla közelében kapni, ebben szinte biztos vagyok. A Bearstől nyilván azért kért annyit, mert a csapat ergya és ez az ára, hogy ő ott maradjon.
rkstzz
19 misi a legnagyobb lb fizu, azért kért 20-at 😀
több mint 3 éve
rkstzz Baltimore Ravens 472 — justinblackmonpohara
több mint 3 éve
gedam 6 267
egyébként a nem fizetjük meg judont, nem fizetjük meg mosleyt, mert draftról megoldjuk projektek is jól sültek el.
több mint 3 éve
gedam 6 267
Minden vagyok csak boldog nem. Megint abba a kurva Defensebe öltünk annak ellenére, hogy nincs WR a keretben aztán fizesd is meg az LB posztot, ami jelentéktelenedik az NFL-ben. Nem érdekel ki ő, nem érdekel mit tud, ez nálam egy rossz trade és lassan el lehetne Bisciottinak gondolkoznia egy GM váltásban.
KeyG
ez főleg filozófia kérdése, mi mindig a vèdőoldalról fogjuk megközelíteni a játékot. persze a nyerő oldalról kéne és azt a jelenlegi nfl-ben nem a defense hozza. ezt is már írtam, hogy filozófiaváltás kéne és lj meg is adta volna rá az alapot, így döntöttünk, gyanítom ezek után, hogy nem fizetjük meg lamart, kapunk érte 3-4 elsőkört, amiből majd cb-ket meg védőfalembereket szerzünk.
több mint 3 éve
Minden vagyok csak boldog nem. Megint abba a kurva Defensebe öltünk annak ellenére, hogy nincs WR a keretben aztán fizesd is meg az LB posztot, ami jelentéktelenedik az NFL-ben. Nem érdekel ki ő, nem érdekel mit tud, ez nálam egy rossz trade és lassan el lehetne Bisciottinak gondolkoznia egy GM váltásban.

We are just the Ravens!
több mint 3 éve
no Baltimore Ravens 8 301
2.es 5.koros cetlik. Jo magas ara volt es ezzel jon a kenyszer is hogy jovore fizesd meg kulonben kidobtal egy magas es egy alacsony picket. Mint mikor a Chiefs adott elso kort Orlando Brown ert. Ovatos vagyok, fanyalgok. WR1 et inkabb vartam, Bateman nemhogy 17 de 10 meccset se jatszik evente majd annyit serult.
RedFive
Leirtam a velemenyemet lejjebb.
Az ar az meg relativ.
Megneztem a draftoke szempontjabol a Bears sokat adott erte, nekunk Queen a duplajaba kerult ( ha kb ugyanott huzunk ) mint o nekunk.

Penzben a Macik nem jottek igazan jol ki de inkabb pluszban azert. Nalunk meg nem erre koltenek de mi megfizettuk volna Queent akit biztosan nem fizetnek meg.

A futast konnyebb megoldani mint a cov.-t.

Viszont ennyit errol hogy EDC odacsapna az asztalra, elvette amit a piac kinalt.

A WR1-ert odaadtam volna az elso kort ( ha tenyleg azert jott volna es masodikert nem ). Soha nem fogunk tudni WR1-t huzni az elso kor vegerol es kikepezni meg kisebb eselyunk lesz. De sebaj amig a hatso koroseink blokkolnak es kevesebb mint harom szabalytalansaggal lehoznak egy meccset akkor az olyan hatasu mint AJ-e.
több mint 3 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 185

Mondjuk a 2 int es a 2.5 sack es a legtobb szereles eleg jol mutat. Bar ezen a listan nem latsz egy sztart se (de topcsapatot se). Ez a szurke eminenciasok toplistaja a kulimunkakor folyton nagyobb megbecsulesert kuzdo pokemonjainak aktualis eletrajzabol.
RedFive
Idén volt 2 remek és 4 szar meccse. Coverben egy remek LB viszont futás ellen a sok szerelés ellenére sem olyan jó. Az a baj ezzel a tackle számokkal hogy jól hangzik persze hogy a legtöbb tackleje van, csak mondjuk nem mindegy hogy 2 yard vagy 6 yard után viszi le az embert.

Amúgy remekül blitzel coverben jó, de nagyban függ a teljesítménye attól hogy milyen előtte a D fal. 3-4 rendszerben amikor ott voltak a nagy fiúk előtte (Mack, Hicks, Goldman, Nichols, RRH) sokkal jobban festett. Idén hogy a DL elèg gyér előtte nagyon bele ragad a blokkokba. A futás elleni védelmünk nagyon ócska idén és ebben Smith is benne volt.

Az igazi probléma a fizetési igénye volt. Ő a legjobban fizetett ILB akar lenni és 20 milla/év körüli igénye volt. Poles letette az asztalra a szezon előtt amit ő maximálisan gondolt és az nem volt Smithnek elég. Nem tudom mennyire lehet hinni a reportoknak de Poles állítólag 17 milla fölé nem akart menni. Szerintem igaza van. Nincs olyan off ball ILB ami 20 milla/évet ér. Az már top pass rusher, CB kategória. Szóval akármilyen jó is Smith megértem Poles döntését…

több mint 3 éve

Mondjuk a 2 int es a 2.5 sack es a legtobb szereles eleg jol mutat. Bar ezen a listan nem latsz egy sztart se (de topcsapatot se). Ez a szurke eminenciasok toplistaja a kulimunkakor folyton nagyobb megbecsulesert kuzdo pokemonjainak aktualis eletrajzabol.

több mint 3 éve
Rodaron New York Giants 2 149
2.es 5.koros cetlik. Jo magas ara volt es ezzel jon a kenyszer is hogy jovore fizesd meg kulonben kidobtal egy magas es egy alacsony picket. Mint mikor a Chiefs adott elso kort Orlando Brown ert. Ovatos vagyok, fanyalgok. WR1 et inkabb vartam, Bateman nemhogy 17 de 10 meccset se jatszik evente majd annyit serult.
RedFive
Az lehet, mint Leonard Williams-el velünk, adtunk érte egy 3. és 5-et, majd kövi évben Franchise Tag, aztán sikerült vele menetközben egy 3 éves szerződést kötni. Szerintem 20 milliót nem fogtok neki adni, igazából egy PO esélyes csapatba akart jönni. Viszont ha Lamart nem tudjátok meghosszabbítani, akkor lehet Roquan se fog hosszútávra maradni...
több mint 3 éve
RedFive
Comp pickből visszajöhet egy harmadik, ha nem tartjuk meg.
psychocska
2.es 5.kor egy fel szezonos vendegjatekert tul magas berleti dij lenne ugy is. 😉