Baltimore Ravens
47 feliratkozó
több mint 3 éve
Nem mondod hogy egy ilyen piszlicsare ravaszkodas meglep egy a del-floridai melyszegelysegbol indulo, apa nelkul felnovo, minden lehetseges uton modon sikerre (anyagi is) szomjazo archetipikus qb sors hallatan. Meg hogy a sajat szett "new era" meg "era 8 apparel" utcai hacukak es illatok menedzselesen tul hogy meg top fizuert is hajt? Az lepne meg ha nem tenne.
Az meg hogy milyen ugyefogyott magyarazatokkal takarozik az idohuzas miatt, kit erdekel? Satuban EDC tokei, de szerintem a jo hir az, hogy senki sem akar elmenni addig hogy "ugyis a masik rantja felre elobb a kormanyt" Mert egyebkent mindket fel a ket szek kozt pottyanna a seggere. Ennyi. Tart a tanc.
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
Azért Lamar is megér egy misét.Lamar jön ezzel a hülye dumával hogy,nem akarok szerződéssel foglalkozni, csak a focira akarok koncentralni, megvárja míg mindenki hoszabit , és ö még többet tudjon elkérni, hirtelen most egyből kell neki a pénz, hogy látta Watson menyit kapott, ekkorra álszent embert még nem láttam . Remélem a csapat elcseréli a picsába , hol ér ez a pali 50 milliót, De szerencsére De Costa észnél van, .
több mint 3 éve
Lamar azt mondja pénzt akar, tehát eddig vagy azért mert keveset ajánlottak neki idáig, ha ajánlottak csúszott a hosszabbítás.lehet hogy az anyukája ezt mondta neki 😀 kéne egy ügynök, mert több pénzt veszít így, mintha komissziót kene fizetnie az agencynek.
Persze ez Lamar verziója.
KeyG
több mint 3 éve
gedam
6 476
Lamar azt mondja pénzt akar, tehát eddig vagy azért mert keveset ajánlottak neki idáig, ha ajánlottak csúszott a hosszabbítás.lamar a tárgyaláson
Persze ez Lamar verziója.
KeyG
youtu.be/nFZP8zQ5kzk
több mint 3 éve
Introducing QB decision making: execution is crucial to QB play, but how QBs set themselves up for success by throwing to right receivers is half the battle. @arjunmenon100 and I quantified QB decision making, setting up a new way to evaluate QBs
— Jrfortgang (@throwthedamball) July 6, 2022
Article: https://t.co/dIi8gPgFe5 pic.twitter.com/TbDyA8iqIG
Egy szamomra is varatlan stat.☺
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
Happy birthday Marlo😈🏈🥳🎉 pic.twitter.com/ZbnVd2MkSC
— Labrell Cain (@labrell_cain) July 9, 2022
több mint 3 éve
@Lj_era8 & @chosen1ra 👀 #RavensFlock pic.twitter.com/awdmeaeYu8
— Kwony💜🖤😈 (@Kwony4x) July 8, 2022
több mint 3 éve
Nagyon kipattintotta magat. James Urban is ezt vakerja: ☺Jackson brutál lett, 2 hónap még vissza.I think you good on biceps lil bra🤣 https://t.co/gb5cdhZSkk
— Lamar Jackson (@Lj_era8) July 7, 2022
RedFive
KeyG
ravenswire.usatoday.com/2022/07/06/ravens-qb-coach-james-urban-discusses-zip-on-throws-from-qb-lamar-jackson/
több mint 3 éve
Jackson brutál lett, 2 hónap még vissza.I think you good on biceps lil bra🤣 https://t.co/gb5cdhZSkk
RedFive
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 3 éve
I think you good on biceps lil bra🤣 https://t.co/gb5cdhZSkk
több mint 3 éve
Housting mentoring Oweh and Ojabo pic.twitter.com/Pyhs9QFN9m
— Ayush (@Ayush_Diseye) July 7, 2022
több mint 3 éve
Welcome back @JHouston50❗️
— Baltimore Ravens (@Ravens) July 7, 2022
We’ve agreed to terms on a 1-year deal❗️ pic.twitter.com/VoB58dJodb
Kellett mar vmi jo hir. 😉
több mint 3 éve
több mint 3 éve
Hát arról nem volt szó, hogy QB-k^^| Lamar részvétele alapból kizárta, hogy ez legyen a szűrés 😀 |

több mint 3 éve
QB? Meselj meg.
több mint 3 éve
Mivel Baker parduc lett, igy mar csak Lamar es Josh Allen maradtak a draftolo csapatuknal az elso korosok kozul a 2018as classbol.Meg még jó néhányan 😀
RedFive

több mint 3 éve
Mivel Baker parduc lett, igy mar csak Lamar es Josh Allen maradtak a draftolo csapatuknal az elso korosok kozul a 2018as classbol.
több mint 3 éve
Bar szerintem nem a mennyisegen megy a vita ( fingom sincs, de itt szerintem kozelebb lehetnek az allaspontok), hanem a hossza-garantalt tartalmon es itt szoritotta be a csapat magat es fontosak az elmult evek mert az MVP es aki a nyomast nem birja kozott minden volt tole is es a csapattol is. Bizzunk benne hogy egy megnyert SB-al akar +10%-ot rarakni erre a papirra, ami utan ez elkerulhetetlen lenne a csapat(ok) reszerol.
több mint 3 éve
Valoszinuleg azert nem igy mukodik, hanem a sapkabol elfoglalt szazalekokkal jatszanak es hoznak peldakat egymasnak, amig magan a mennyisegen megy a vita,
több mint 3 éve
Szerintem nincs semmi bonyolultsag Lamarral meg a (mega)szerzodesevel. O egy makacs, maximalista bak, aki a fejebe vette hogy fut meg egy elit szezont es csilingelni fog a kassza. QB edzo, doboedzo, eronleti edzo, mindenkit osszetrombitalt maganak, nol a cap, a fejen ott ul a larmas csalad akiket etetni kell, nincs egy ugynoke aki terelgetne a szerzodes fele, ellentetben a pereputtyaval (ne hagyd magad kisemmizni kisfiam!), ugyhogy all in t mond es jatszik egy odabaszos szezont. Ha nem -> tag1. O az elobbire szamit. Mikor rakerdeztek mi a legfobb kivansaga, a falat mondta. Megerositettek. Ebbol mindjart kovetkezik, hogy ramegy az elit szezonra hogy viritsak neki a lovet. Mert szerintem ami ajanlatot kapott az kb annyi lehetett eddig, hogy 3-4 ev es 35 m/ev. Kb max.Azért az milyen paradox helyzet lehet hogy ülsz ügynök nélkül a csapattal targyalsz. És.ők úgy próbálják lejjebb alkudni az árat hogy a gyengesegeidre hívják fel a figyelmet. Te meg ott ülsz és hallgatod hogy nem vagy olyan jó mint Mahomes így kevesebbet kellene kapnod. Azért csak elgondolkodsz hogy ezek tényleg ezt gondolják rólam? Nem tudom egy ilyen tárgyalás sorozat milyen hatással van a csapat és Lamar kapcsolatára.
RedFive
több mint 3 éve
Szerintem nincs semmi bonyolultsag Lamarral meg a (mega)szerzodesevel. O egy makacs, maximalista bak, aki a fejebe vette hogy fut meg egy elit szezont es csilingelni fog a kassza. QB edzo, doboedzo, eronleti edzo, mindenkit osszetrombitalt maganak, nol a cap, a fejen ott ul a larmas csalad akiket etetni kell, nincs egy ugynoke aki terelgetne a szerzodes fele, ellentetben a pereputtyaval (ne hagyd magad kisemmizni kisfiam!), ugyhogy all in t mond es jatszik egy odabaszos szezont. Ha nem -> tag1. O az elobbire szamit. Mikor rakerdeztek mi a legfobb kivansaga, a falat mondta. Megerositettek. Ebbol mindjart kovetkezik, hogy ramegy az elit szezonra hogy viritsak neki a lovet. Mert szerintem ami ajanlatot kapott az kb annyi lehetett eddig, hogy 3-4 ev es 35 m/ev. Kb max.
több mint 3 éve
Nem kell 22 olyan csapat, akinek kell, elég egy. Ahogy anno a drafton Tebow vagy Lamar esetében is volt. Aztán ha az megfizeti, akkor neki igazából mindegy. Ettől függetlenül én maradnék itt a helyében, mert itt eléggé jól tudják használni, benne van, hogy kitölti a szerződését és a nagy pénz nagy részét meg is kapja. Persze, a piacon is köthet olyat, ha lesz egy, aki annyira beleszerelmesedik. De hogy máshol nem lenne bukta, és 2-3 éven belül egy cserekategóriás vándormadár, abban nem vagyok biztos

több mint 3 éve
Szerintem a ligában max 10 olyan csapat van jelenleg aki nem fogadná el Lamart kezdő QB-nak.És hova tervez menni? Seattle-be? Panthersbe? Houtonba? Vagy Washington / Giants? Esetleg Detroit? Vagy arra játszik, hogy Hurst / Trey Lance nem válik be és a Philly/Niners csinál egy Rams féle cserét?Itt nem a múlt a lényeg, itt a jövő és LJ dobni akar, ez a lényeg és ehhez GR nem jó a WR corps nem jó, ezért gondolom azt, hogy ő nem akar hosszabbítaniennyit még életemben nem olvastam, úgyhogy légyszi 3 szóban foglald össze, esetleg még 3 emoji lehet mellé.Nem is kell, igazabol a lenyeg hogy adott evben adott korulmenyek kozott lehet dicserni es szidni mindenkit. EDC-LJ-GR es mindenkinek itt az L:J era alatt volt fantasztikus es rossz pillanata is. Viszont itt egy jelzovel le van irva mindegyik munkassaga akar jo akar rossz az a jelzo, az egyszeruen nem lehet igaz.
gedam
no
KeyG
A Shanahan féle Ninersen kívül én nem nagyon látok olyan helyet, amiben meg mernék bízni, hogy több / jobb támogatást és körülményeket kapok, mint itt nálatok. És pont a Niners az akik csak elvi lehetőség, mert a következő 100 évre eladták a pickjeiket Lance-ért.
Persze Lamarr gondolhatja máshogy...
peterk2005 udvari bolond
Én jelenleg két floridai csapatot mondanák a Dolphins és a Tampa Bay ( Brady visszavonul ez év után )
És nem csere útján.
2023 FA-ról beszélünk.
Szerkesztette: KeyG
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!