Baltimore Ravens

47 feliratkozó

több mint 3 éve
RedFive Baltimore Ravens 6 878 — maci faszán vitézkötés
Nem mondod hogy egy ilyen piszlicsare ravaszkodas meglep egy a del-floridai melyszegelysegbol indulo, apa nelkul felnovo, minden lehetseges uton modon sikerre (anyagi is) szomjazo archetipikus qb sors hallatan.

Meg hogy a sajat szett "new era" meg "era 8 apparel" utcai hacukak es illatok menedzselesen tul hogy meg top fizuert is hajt? Az lepne meg ha nem tenne.

Az meg hogy milyen ugyefogyott magyarazatokkal takarozik az idohuzas miatt, kit erdekel? Satuban EDC tokei, de szerintem a jo hir az, hogy senki sem akar elmenni addig hogy "ugyis a masik rantja felre elobb a kormanyt" Mert egyebkent mindket fel a ket szek kozt pottyanna a seggere. Ennyi. Tart a tanc.

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
Norbi180 Baltimore Ravens 736
Azért Lamar is megér egy misét.
Lamar jön ezzel a hülye dumával hogy,nem akarok szerződéssel foglalkozni, csak a focira akarok koncentralni, megvárja míg mindenki hoszabit , és ö még többet tudjon elkérni, hirtelen most egyből kell neki a pénz, hogy látta Watson menyit kapott, ekkorra álszent embert még nem láttam . Remélem a csapat elcseréli a picsába , hol ér ez a pali 50 milliót, De szerencsére De Costa észnél van, .
több mint 3 éve
Fontos_Vidra Green Bay Packers 1 618
Lamar azt mondja pénzt akar, tehát eddig vagy azért mert keveset ajánlottak neki idáig, ha ajánlottak csúszott a hosszabbítás.

Persze ez Lamar verziója.
KeyG
lehet hogy az anyukája ezt mondta neki 😀 kéne egy ügynök, mert több pénzt veszít így, mintha komissziót kene fizetnie az agencynek.
több mint 3 éve
gedam 6 476
Lamar azt mondja pénzt akar, tehát eddig vagy azért mert keveset ajánlottak neki idáig, ha ajánlottak csúszott a hosszabbítás.

KeyG
lamar a tárgyaláson
 youtu.be/nFZP8zQ5kzk
több mint 3 éve
KeyG Baltimore Ravens 13 779

Szerkesztette: KeyG

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 3 éve

Egy szamomra is varatlan stat.☺

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve

több mint 3 éve

több mint 3 éve

RedFive
Jackson brutál lett, 2 hónap még vissza.
KeyG
Nagyon kipattintotta magat. James Urban is ezt vakerja: ☺

ravenswire.usatoday.com/2022/07/06/ravens-qb-coach-james-urban-discusses-zip-on-throws-from-qb-lamar-jackson/

több mint 3 éve

RedFive
Jackson brutál lett, 2 hónap még vissza.

We are just the Ravens!
több mint 3 éve

több mint 3 éve

több mint 3 éve

Kellett mar vmi jo hir. 😉

több mint 3 éve
cikesz Baltimore Ravens 622
https://scontent.cdninstagram.com/v/t51.82787-15/625172259_18091358051010066_758790094741054701_n.jpg?stp=c288.0.864.864a_dst-jpg_e35_s640x640_tt6&_nc_cat=110&ccb=7-5&_nc_sid=18de74&efg=eyJlZmdfdGFnIjoiRkVFRC5iZXN0X2ltYWdlX3VybGdlbi5DMyJ9&_nc_ohc=aX2c7aJ2dCYQ7kNvwGpxpSE&_nc_oc=AdljVszhvLxA1CDa3t120J2wC_tQwLY10L6sEhXbn96JBsjkgHXmgmuEhFrRJ5jt3VE&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.cdninstagram.com&_nc_gid=DOH_WlfOp7EoqSM0NzGIkQ&oh=00_AftFUH7K9s1dJFk87LZGI3Klg958sItk2Cgt2vK_EdTTOQ&oe=699E710C
Baltimore Ravens on Instagram: "Welcome back @jhouston50❗️ We’ve agreed to terms on a 1-year deal❗️"
29K likes, 341 comments - ravens on July 7, 2022: "Welcome back @jhouston50❗️ We’ve agreed to terms on a 1-year deal❗️".

Houston in da house!!ezazz
több mint 3 éve

több mint 3 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Hát arról nem volt szó, hogy QB-k^^

| Lamar részvétele alapból kizárta, hogy ez legyen a szűrés 😀 |

több mint 3 éve
QB? Meselj meg.

több mint 3 éve
Mivel Baker parduc lett, igy mar csak Lamar es Josh Allen maradtak a draftolo csapatuknal az elso korosok kozul a 2018as classbol.
RedFive
Meg még jó néhányan 😀

több mint 3 éve
Mivel Baker parduc lett, igy mar csak Lamar es Josh Allen maradtak a draftolo csapatuknal az elso korosok kozul a 2018as classbol.

több mint 3 éve
no Baltimore Ravens 8 591
Bar szerintem nem a mennyisegen megy a vita ( fingom sincs, de itt szerintem kozelebb lehetnek az allaspontok), hanem a hossza-garantalt tartalmon es itt szoritotta be a csapat magat es fontosak az elmult evek mert az MVP es aki a nyomast nem birja kozott minden volt tole is es a csapattol is.

Bizzunk benne hogy egy megnyert SB-al akar +10%-ot rarakni erre a papirra, ami utan ez elkerulhetetlen lenne a csapat(ok) reszerol.
több mint 3 éve
no Baltimore Ravens 8 591
Valoszinuleg azert nem igy mukodik, hanem a sapkabol elfoglalt szazalekokkal jatszanak es hoznak peldakat egymasnak, amig magan a mennyisegen megy a vita,
több mint 3 éve
Benibácsi Baltimore Ravens 970
Szerintem nincs semmi bonyolultsag Lamarral meg a (mega)szerzodesevel. O egy makacs, maximalista bak, aki a fejebe vette hogy fut meg egy elit szezont es csilingelni fog a kassza. QB edzo, doboedzo, eronleti edzo, mindenkit osszetrombitalt maganak, nol a cap, a fejen ott ul a larmas csalad akiket etetni kell, nincs egy ugynoke aki terelgetne a szerzodes fele, ellentetben a pereputtyaval (ne hagyd magad kisemmizni kisfiam!), ugyhogy all in t mond es jatszik egy odabaszos szezont. Ha nem -> tag1. O az elobbire szamit. Mikor rakerdeztek mi a legfobb kivansaga, a falat mondta. Megerositettek. Ebbol mindjart kovetkezik, hogy ramegy az elit szezonra hogy viritsak neki a lovet. Mert szerintem ami ajanlatot kapott az kb annyi lehetett eddig, hogy 3-4 ev es 35 m/ev. Kb max.
RedFive
Azért az milyen paradox helyzet lehet hogy ülsz ügynök nélkül a csapattal targyalsz. És.ők úgy próbálják lejjebb alkudni az árat hogy a gyengesegeidre hívják fel a figyelmet. Te meg ott ülsz és hallgatod hogy nem vagy olyan jó mint Mahomes így kevesebbet kellene kapnod. Azért csak elgondolkodsz hogy ezek tényleg ezt gondolják rólam? Nem tudom egy ilyen tárgyalás sorozat milyen hatással van a csapat és Lamar kapcsolatára.
több mint 3 éve
Szerintem nincs semmi bonyolultsag Lamarral meg a (mega)szerzodesevel. O egy makacs, maximalista bak, aki a fejebe vette hogy fut meg egy elit szezont es csilingelni fog a kassza. QB edzo, doboedzo, eronleti edzo, mindenkit osszetrombitalt maganak, nol a cap, a fejen ott ul a larmas csalad akiket etetni kell, nincs egy ugynoke aki terelgetne a szerzodes fele, ellentetben a pereputtyaval (ne hagyd magad kisemmizni kisfiam!), ugyhogy all in t mond es jatszik egy odabaszos szezont. Ha nem -> tag1. O az elobbire szamit. Mikor rakerdeztek mi a legfobb kivansaga, a falat mondta. Megerositettek. Ebbol mindjart kovetkezik, hogy ramegy az elit szezonra hogy viritsak neki a lovet. Mert szerintem ami ajanlatot kapott az kb annyi lehetett eddig, hogy 3-4 ev es 35 m/ev. Kb max.

több mint 3 éve
Nem kell 22 olyan csapat, akinek kell, elég egy. Ahogy anno a drafton Tebow vagy Lamar esetében is volt. Aztán ha az megfizeti, akkor neki igazából mindegy. Ettől függetlenül én maradnék itt a helyében, mert itt eléggé jól tudják használni, benne van, hogy kitölti a szerződését és a nagy pénz nagy részét meg is kapja. Persze, a piacon is köthet olyat, ha lesz egy, aki annyira beleszerelmesedik. De hogy máshol nem lenne bukta, és 2-3 éven belül egy cserekategóriás vándormadár, abban nem vagyok biztos

több mint 3 éve
ennyit még életemben nem olvastam, úgyhogy légyszi 3 szóban foglald össze, esetleg még 3 emoji lehet mellé.
gedam
Nem is kell, igazabol a lenyeg hogy adott evben adott korulmenyek kozott lehet dicserni es szidni mindenkit. EDC-LJ-GR es mindenkinek itt az L:J era alatt volt fantasztikus es rossz pillanata is. Viszont itt egy jelzovel le van irva mindegyik munkassaga akar jo akar rossz az a jelzo, az egyszeruen nem lehet igaz.
no
Itt nem a múlt a lényeg, itt a jövő és LJ dobni akar, ez a lényeg és ehhez GR nem jó a WR corps nem jó, ezért gondolom azt, hogy ő nem akar hosszabbítani
KeyG
És hova tervez menni? Seattle-be? Panthersbe? Houtonba? Vagy Washington / Giants? Esetleg Detroit? Vagy arra játszik, hogy Hurst / Trey Lance nem válik be és a Philly/Niners csinál egy Rams féle cserét?

A Shanahan féle Ninersen kívül én nem nagyon látok olyan helyet, amiben meg mernék bízni, hogy több / jobb támogatást és körülményeket kapok, mint itt nálatok. És pont a Niners az akik csak elvi lehetőség, mert a következő 100 évre eladták a pickjeiket Lance-ért.

Persze Lamarr gondolhatja máshogy...
peterk2005 udvari bolond
Szerintem a ligában max 10 olyan csapat van jelenleg aki nem fogadná el Lamart kezdő QB-nak.
Én jelenleg két floridai csapatot mondanák a Dolphins és a Tampa Bay ( Brady visszavonul ez év után )
És nem csere útján.

2023 FA-ról beszélünk.

Szerkesztette: KeyG

We are just the Ravens!