Baltimore Ravens
Úgy nèz a szokásos dupla TE draftbol megint a később kiválasztott robbanhat be... 😀Ha emberunk tud teljesiteni eles meccsen is ES tud blokkolni akkor nem lesz WR hozva, de csuda elvezetes lesz nezni minket ujra.Watch out for this guy .. he’s gonna be really good https://t.co/go0csIz8L9
— Tony Jefferson II (@_tonyjefferson) June 17, 2022
RedFive
no
Ha emberunk tud teljesiteni eles meccsen is ES tud blokkolni akkor nem lesz WR hozva, de csuda elvezetes lesz nezni minket ujra.Watch out for this guy .. he’s gonna be really good https://t.co/go0csIz8L9
RedFive
Gyanítom ilyen habszivacs, mint amit a rögbi- és soccerjátékosok is használnak a fejvédőn, védik a koponyát plusz állítólag az agyrázkódás is kevésbé vszínű benne.a sisakon mi az fekete baszás? plusz súly, hogy kitörjön a nyaka?Watch out for this guy .. he’s gonna be really good https://t.co/go0csIz8L9
RedFive
gedam

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
a sisakon mi az fekete baszás? plusz súly, hogy kitörjön a nyaka?Watch out for this guy .. he’s gonna be really good https://t.co/go0csIz8L9
RedFive
Watch out for this guy .. he’s gonna be really good https://t.co/go0csIz8L9
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
Szerkesztette: RedFive
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
My son has zero pocket presence and my daughters can’t block for sh*t, but I love them anyway.
— Andrew Hawkins (@Hawk) June 19, 2022
Happy Fathers Day yo all who celebrate.
pic.twitter.com/BByQWiPIRN
volt egy két late hit, úgyhogy elég rossz védekezés
Szerkesztette: gedam
Laikusként nem látom ennyire negatívan a helyzetet. Lamarral mindig is egy futó csapat leszünk, az fog dominálni, ami egy bizonyos szintig rendben is van. Ez az egyik erőssége, szóval hiba lenne nem építeni rá. (Nem egy ember lenyilatkozta egyébként, hogy többre lenne képes, csak korlátozva van a rendszere által.) Szerintem az lenne az elmúlt évek hibájának beismerése, ha irányt váltanánk. Az MVP évében működött a rendszer, az elmúlt szezonban is rendben mentek a dolgok, amíg le nem sérült a fél csapat. A fal remélhetőleg idén rendben lesz, legtöbbször ez volt a kerékkötője mindennek. (Passz se menne jó fal nélkül). Több úton lehet eljutni a sikerhez, mi egy másikon próbálkozunk, mint a többiek. Ezzel nincs semmi baj, csak a kivitelezésen múlik minden.Remelem elfogadhato valasznak.Köszi, a közelmúlt hibáival (elemzésével) egyetértek veled, ezért is érdekel te merre építkeznél, mennél tovább. Úgy érzem ott más véleményen lehetünk. Az, hogy felismerték, hogy az elmúlt évek félre voltak menedzselve, ez szerintem jó. Függetlenül attól, hogy az elmúlt két év kuka. Szeretem az írásaidat, mert az jön le, hogy jobban értesz a játék lényegi dolgaihoz, mint itt a legtöbben (köztük én is), ezért érdekelne, hogy te merre mentél volna koncepcióban, stratégiában, csapatépítésben, hangsúlyban, fejlesztésben (1-3-5éves). Nyilván egy hosszabb elemzést vártam tőled. Jelenleg a 2022 draft előtt vagyunk és ügye cél az SB, belátható időn belül. Persze bárki beszállhat, jó ha pörög a topik. 😊
no
Egyébként Igor, Peter hová tűntek?
Padrinaggio
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
Ha így lesz, akkor jön majd az újabb Rodgers hiszti az évi 80-ért. 😀úgy érted jövőre a futók is 40 millióról kezdik majd az alkudozást? 😊Ennek örömére fel is reppentek a pletykák a holdoutjáról 😊Jo, hat kap egy top1 futo szerzodest, aztan el is van intezve. 😀
Wyatt
Stez
Fontos_Vidra
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
úgy érted jövőre a futók is 40 millióról kezdik majd az alkudozást? 😊Ennek örömére fel is reppentek a pletykák a holdoutjáról 😊Jo, hat kap egy top1 futo szerzodest, aztan el is van intezve. 😀
Wyatt
Stez
Ennek örömére fel is reppentek a pletykák a holdoutjáról 😊Jo, hat kap egy top1 futo szerzodest, aztan el is van intezve. 😀
Wyatt
Tesztelunk egy wr-t Tennesseee-bol aki durvan Flash. Fut mint Carl Lewis. Ha elkapkodni is tudna az mar tul szep lenne. ☺ Mustaqeem Williams a neve akit elvarazsolt a keresztnevevel az keressen ra a videoira.
Most Field Goals made over the last 10 seasons
— NFL on CBS 🏈 (@NFLonCBS) June 14, 2022
Justin Tucker 326
Greg Zuerlein 264
Matt Prater 260
Stephen Gostkowski 251
Mason Crosby 239@jtuck9 | @Ravens pic.twitter.com/ztjqscy2fn
To piggyback, the Ravens may have a case for putting Wolfe on NFI & not paying his $2M salary, if they can prove the 2nd hip surgery was a non-football injury (or from carrying a 300 lb bear). Would def trigger a grievance. Outcome would depend on the true details of the injury. https://t.co/EbXN148Gyr
— Brian McFarland (@RavensSalaryCap) June 14, 2022
twitter.com/HoodieRamey/status/1536438768529559554?t=FerzIFYmlbVGm09YRCZEBw&s=19
kátrány
nfltraderumors.co/ravens-dl-derek-wolfe-underwent-second-hip-surgery/mán nincs a csapatnál
Wolfe 22-es szezonja minimum kerdeses, ujabb mutet, ebbol visszavonulas lesz inkabb. Kar erte, bar szamithattunk ra, mert D# falban amugy nagyjabol megvagyunk.
With Derek Wolfe saying he hopes to live a normal life after his second surgery, it sounds more like he’s thinking about a healthy retirement than a healthy return to football. Either way, I wish him a speedy recovery.
— Sarah Ellison (@sgellison) June 13, 2022
RedFive

"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.
http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
Wolfe 22-es szezonja minimum kerdeses, ujabb mutet, ebbol visszavonulas lesz inkabb. Kar erte, bar szamithattunk ra, mert D# falban amugy nagyjabol megvagyunk.
With Derek Wolfe saying he hopes to live a normal life after his second surgery, it sounds more like he’s thinking about a healthy retirement than a healthy return to football. Either way, I wish him a speedy recovery.
— Sarah Ellison (@sgellison) June 13, 2022
Ravens Hosted DE Jason Pierre-Paul For Visit https://t.co/lzNL7PjPKc #Ravens pic.twitter.com/Mtij1566GF
— NFLTradeRumors.co (@nfltrade_rumors) June 10, 2022

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
Szerintem ez mar inkabb a kivansagok/remenyek/tippek talaja. Minden attol fugg hogy LJ mire kepes. Ez az elso es legfontosabb. Vannak akik szerint alkalmatlan QB-nak es akkor nincs is mas lehetoseg. Szerintem nem derulhetett ki igazan, nem is segitettuk a fejlodeset szinte semmilyen szinten az elmult ket evben, de az biztos hogy nagyon melyrol jott es fejlodik de a hol a teteje lesz a fontos kerdes hosszutavon. LJ magaban egy korlat, de a masik oldalrol a segitese pQB-va az nem GR erossege, ahogy a passzjatek sem. En nagyon kedvelem GR-t es boven adnek neki eselyt hogy a futas mellett kapjon keretet a passzjatekhoz is es idot melle. Ettol ha tippelnem kellene akkor egy OC valtas fog kelleni LJ-nek amikor eler egy fejlodesi pontot es a passzjatekot tovabb kell es lehet erositeni. Ennek idopontja viszont donto lesz. Ugyanugy vele kell a kisegitoszemelyzetet cserelni. Boyle-Ricard a meg nem enekelt hosei a csapatnak es en ezert tettem itt allandoan, ettol nem ok es posztjaik kellenenek egy O-nek az erossegeiknek lenni. Az erossegeik reven adott taktikaval irto fontosak a korlatjaik ellenere, de egy Kittle egy fr jatekat meghatarozo jatekaval szemben emlitesre nem erdemesek NFL szinten. Ettol nalunk fontos lancszemek voltak, de cserelni kell a kisegitoket ahogy fejlodunk. Szoval a kozep es hosszutavu joslatok szerintem itt kb lehetetlenek.Remelem elfogadhato valasznak.Köszi, a közelmúlt hibáival (elemzésével) egyetértek veled, ezért is érdekel te merre építkeznél, mennél tovább. Úgy érzem ott más véleményen lehetünk. Az, hogy felismerték, hogy az elmúlt évek félre voltak menedzselve, ez szerintem jó. Függetlenül attól, hogy az elmúlt két év kuka. Szeretem az írásaidat, mert az jön le, hogy jobban értesz a játék lényegi dolgaihoz, mint itt a legtöbben (köztük én is), ezért érdekelne, hogy te merre mentél volna koncepcióban, stratégiában, csapatépítésben, hangsúlyban, fejlesztésben (1-3-5éves). Nyilván egy hosszabb elemzést vártam tőled. Jelenleg a 2022 draft előtt vagyunk és ügye cél az SB, belátható időn belül. Persze bárki beszállhat, jó ha pörög a topik. 😊
no
Egyébként Igor, Peter hová tűntek?
Padrinaggio
A jovore az biztos hogy futasalapu lesz es abbol dobunk ami szerintem az egyetlen lehetosegunk ( hacsak LJ nem virit valami oriasi fejlodest idenre, de meg akkor is a korulotte levok lesznek elmaradva, de az lenne a legkisebb gondunk akkor).
A minimalis elvarasom hogy a fal ne legyen annyira gyenge hogy osszenyomja oket a 4 DL hogy megoli a futas opciot LJ-nek es tudjunk erobol futni amire elvileg epitjuk oket 3 eve. Ha ezek meglesznek akkor jok leszunk es kezdhetjuk a csapatepitest onnan. | Nagyon szeretnek irni ket oldalt ha Dobbins elkapokent is olyan lesz ami be volt harangozva a szezon elott es +2 oldalt ha ez a szint Bell/Kamara/CMC. | De a personnel elleni ero-gyorsasag ( ahol az ero most remeljuk nem mogyorokremet jelent ) a taktikai nem lesz mert mara mar egy csomo dolog alap a Ravens ellen a blokkokban valo D-k felkeszitese, a fegyelmezett jatek es az ellenfelek erossegeikre epitve valasztjak es dontik el a mi opcionkat. Ettol nehez lesz megfogni de fog kelleni a tamogatas a csavaras rajta es a legi uton a kerdesek a fent leirtakat fogjak firtatni.
Alapvetoen ugyanezt erzem a D-nel is, nem tudjuk mit fogunk jatszani, de a lenyeg szamomra hogy egyezzen az O-el es egeszitsek ki egymast. Ha harmat passzolunk akkor nem akarok bend or break-et latni. A kettos erzesem nem a futas miatt van, hanem hogy nem tudom hogy vajon a FO ezt "kenyszernek" erzi megint akar LJ vagy akar az eredmenyesseg miatt, de remelem nem .