Baltimore Ravens

47 feliratkozó

több mint 3 éve
Benibácsi Baltimore Ravens 970

RedFive
Ha emberunk tud teljesiteni eles meccsen is ES tud blokkolni akkor nem lesz WR hozva, de csuda elvezetes lesz nezni minket ujra.
no
Úgy nèz a szokásos dupla TE draftbol megint a később kiválasztott robbanhat be... 😀
több mint 3 éve
no Baltimore Ravens 8 591

RedFive
Ha emberunk tud teljesiteni eles meccsen is ES tud blokkolni akkor nem lesz WR hozva, de csuda elvezetes lesz nezni minket ujra.
több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 226 — NFL bracket champion '26

RedFive
a sisakon mi az fekete baszás? plusz súly, hogy kitörjön a nyaka?
gedam
Gyanítom ilyen habszivacs, mint amit a rögbi- és soccerjátékosok is használnak a fejvédőn, védik a koponyát plusz állítólag az agyrázkódás is kevésbé vszínű benne.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
gedam 6 476

RedFive
a sisakon mi az fekete baszás? plusz súly, hogy kitörjön a nyaka?
több mint 3 éve
RedFive Baltimore Ravens 6 878 — maci faszán vitézkötés

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
Az OTA utan a tamado oldalon a legkiemelkedobb teljesitmeny Devon Williams (undrafted WR, Oregon) es Isaiah Likely, (TE, Coastal Carolina) nevehez fuzodik. Igeretes. Lamar szeret a colosoknak dobalni. Jjja es agyonra dicserte Linderbaumot. Ha pedig Daelin Hayes az idenyben is igy beinditnana a passrush verklit szep lenne az elet szeptembertol. 😉

Szerkesztette: RedFive

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
gedam 6 476

volt egy két late hit, úgyhogy elég rossz védekezés

Szerkesztette: gedam
több mint 3 éve
bowI 143
Remelem elfogadhato valasznak.
no
Köszi, a közelmúlt hibáival (elemzésével) egyetértek veled, ezért is érdekel te merre építkeznél, mennél tovább. Úgy érzem ott más véleményen lehetünk. Az, hogy felismerték, hogy az elmúlt évek félre voltak menedzselve, ez szerintem jó. Függetlenül attól, hogy az elmúlt két év kuka. Szeretem az írásaidat, mert az jön le, hogy jobban értesz a játék lényegi dolgaihoz, mint itt a legtöbben (köztük én is), ezért érdekelne, hogy te merre mentél volna koncepcióban, stratégiában, csapatépítésben, hangsúlyban, fejlesztésben (1-3-5éves). Nyilván egy hosszabb elemzést vártam tőled. Jelenleg a 2022 draft előtt vagyunk és ügye cél az SB, belátható időn belül. Persze bárki beszállhat, jó ha pörög a topik. 😊

Egyébként Igor, Peter hová tűntek?
Padrinaggio
Laikusként nem látom ennyire negatívan a helyzetet. Lamarral mindig is egy futó csapat leszünk, az fog dominálni, ami egy bizonyos szintig rendben is van. Ez az egyik erőssége, szóval hiba lenne nem építeni rá. (Nem egy ember lenyilatkozta egyébként, hogy többre lenne képes, csak korlátozva van a rendszere által.) Szerintem az lenne az elmúlt évek hibájának beismerése, ha irányt váltanánk. Az MVP évében működött a rendszer, az elmúlt szezonban is rendben mentek a dolgok, amíg le nem sérült a fél csapat. A fal remélhetőleg idén rendben lesz, legtöbbször ez volt a kerékkötője mindennek. (Passz se menne jó fal nélkül). Több úton lehet eljutni a sikerhez, mi egy másikon próbálkozunk, mint a többiek. Ezzel nincs semmi baj, csak a kivitelezésen múlik minden.
több mint 3 éve
Mar csak Ojabo, Faalele, es Armour-Davis nem irt ala.

több mint 3 éve
KeyG Baltimore Ravens 13 779
We have signed LB Steven Means.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 3 éve
KeyG Baltimore Ravens 13 779
Ennek örömére fel is reppentek a pletykák a holdoutjáról 😊
Wyatt
Jo, hat kap egy top1 futo szerzodest, aztan el is van intezve. 😀
Stez
úgy érted jövőre a futók is 40 millióról kezdik majd az alkudozást? 😊
Fontos_Vidra
Ha így lesz, akkor jön majd az újabb Rodgers hiszti az évi 80-ért. 😀

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 3 éve
Fontos_Vidra Green Bay Packers 1 618
Wyatt
Stez
úgy érted jövőre a futók is 40 millióról kezdik majd az alkudozást? 😊
több mint 3 éve
Wyatt New England Patriots 26 306

több mint 3 éve
Amire a legertelmesebb reakcio szerintem egy rezignalt: "hat ennyibol neked ez hogy jott ki?"

több mint 3 éve
Stez SMU Mustangs 47 567 — Whoops, looks like something went wrong.
Wyatt

több mint 3 éve
Wyatt New England Patriots 26 306

több mint 3 éve
Lamar az egyeni edzesmunkaja reven felpakolt magara meg 12-15 font izmot, szalkas mint egy 220 fontos karaszraj.

Tesztelunk egy wr-t Tennesseee-bol aki durvan Flash. Fut mint Carl Lewis. Ha elkapkodni is tudna az mar tul szep lenne. ☺ Mustaqeem Williams a neve akit elvarazsolt a keresztnevevel az keressen ra a videoira.

több mint 3 éve
Ezt meg csak ugy, az uborkaszezonra valo tekintettel:

több mint 3 éve

több mint 3 éve
Michael Pierce meg meg nincs a csapatnal dacara a kotelezo minicamp elso napjanak. Anyu meg majd majd ir igazolast...

több mint 3 éve
gedam 6 476
 twitter.com/HoodieRamey/status/1536438768529559554?t=FerzIFYmlbVGm09YRCZEBw&s=19
kátrány
 nfltraderumors.co/ravens-dl-derek-wolfe-underwent-second-hip-surgery/

Wolfe 22-es szezonja minimum kerdeses, ujabb mutet, ebbol visszavonulas lesz inkabb. Kar erte, bar szamithattunk ra, mert D# falban amugy nagyjabol megvagyunk.

RedFive
mán nincs a csapatnál
több mint 3 éve
kátrány Baltimore Ravens 1 844 — Ravens fan
 twitter.com/HoodieRamey/status/1536438768529559554?t=FerzIFYmlbVGm09YRCZEBw&s=19

"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.

http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 3 éve
 nfltraderumors.co/ravens-dl-derek-wolfe-underwent-second-hip-surgery/

Wolfe 22-es szezonja minimum kerdeses, ujabb mutet, ebbol visszavonulas lesz inkabb. Kar erte, bar szamithattunk ra, mert D# falban amugy nagyjabol megvagyunk.

több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 226 — NFL bracket champion '26

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
no Baltimore Ravens 8 591
Remelem elfogadhato valasznak.
no
Köszi, a közelmúlt hibáival (elemzésével) egyetértek veled, ezért is érdekel te merre építkeznél, mennél tovább. Úgy érzem ott más véleményen lehetünk. Az, hogy felismerték, hogy az elmúlt évek félre voltak menedzselve, ez szerintem jó. Függetlenül attól, hogy az elmúlt két év kuka. Szeretem az írásaidat, mert az jön le, hogy jobban értesz a játék lényegi dolgaihoz, mint itt a legtöbben (köztük én is), ezért érdekelne, hogy te merre mentél volna koncepcióban, stratégiában, csapatépítésben, hangsúlyban, fejlesztésben (1-3-5éves). Nyilván egy hosszabb elemzést vártam tőled. Jelenleg a 2022 draft előtt vagyunk és ügye cél az SB, belátható időn belül. Persze bárki beszállhat, jó ha pörög a topik. 😊

Egyébként Igor, Peter hová tűntek?
Padrinaggio
Szerintem ez mar inkabb a kivansagok/remenyek/tippek talaja. Minden attol fugg hogy LJ mire kepes. Ez az elso es legfontosabb. Vannak akik szerint alkalmatlan QB-nak es akkor nincs is mas lehetoseg. Szerintem nem derulhetett ki igazan, nem is segitettuk a fejlodeset szinte semmilyen szinten az elmult ket evben, de az biztos hogy nagyon melyrol jott es fejlodik de a hol a teteje lesz a fontos kerdes hosszutavon. LJ magaban egy korlat, de a masik oldalrol a segitese pQB-va az nem GR erossege, ahogy a passzjatek sem. En nagyon kedvelem GR-t es boven adnek neki eselyt hogy a futas mellett kapjon keretet a passzjatekhoz is es idot melle. Ettol ha tippelnem kellene akkor egy OC valtas fog kelleni LJ-nek amikor eler egy fejlodesi pontot es a passzjatekot tovabb kell es lehet erositeni. Ennek idopontja viszont donto lesz. Ugyanugy vele kell a kisegitoszemelyzetet cserelni. Boyle-Ricard a meg nem enekelt hosei a csapatnak es en ezert tettem itt allandoan, ettol nem ok es posztjaik kellenenek egy O-nek az erossegeiknek lenni. Az erossegeik reven adott taktikaval irto fontosak a korlatjaik ellenere, de egy Kittle egy fr jatekat meghatarozo jatekaval szemben emlitesre nem erdemesek NFL szinten. Ettol nalunk fontos lancszemek voltak, de cserelni kell a kisegitoket ahogy fejlodunk. Szoval a kozep es hosszutavu joslatok szerintem itt kb lehetetlenek.

A jovore az biztos hogy futasalapu lesz es abbol dobunk ami szerintem az egyetlen lehetosegunk ( hacsak LJ nem virit valami oriasi fejlodest idenre, de meg akkor is a korulotte levok lesznek elmaradva, de az lenne a legkisebb gondunk akkor).

A minimalis elvarasom hogy a fal ne legyen annyira gyenge hogy osszenyomja oket a 4 DL hogy megoli a futas opciot LJ-nek es tudjunk erobol futni amire elvileg epitjuk oket 3 eve. Ha ezek meglesznek akkor jok leszunk es kezdhetjuk a csapatepitest onnan. | Nagyon szeretnek irni ket oldalt ha Dobbins elkapokent is olyan lesz ami be volt harangozva a szezon elott es +2 oldalt ha ez a szint Bell/Kamara/CMC. | De a personnel elleni ero-gyorsasag ( ahol az ero most remeljuk nem mogyorokremet jelent ) a taktikai nem lesz mert mara mar egy csomo dolog alap a Ravens ellen a blokkokban valo D-k felkeszitese, a fegyelmezett jatek es az ellenfelek erossegeikre epitve valasztjak es dontik el a mi opcionkat. Ettol nehez lesz megfogni de fog kelleni a tamogatas a csavaras rajta es a legi uton a kerdesek a fent leirtakat fogjak firtatni.

Alapvetoen ugyanezt erzem a D-nel is, nem tudjuk mit fogunk jatszani, de a lenyeg szamomra hogy egyezzen az O-el es egeszitsek ki egymast. Ha harmat passzolunk akkor nem akarok bend or break-et latni. A kettos erzesem nem a futas miatt van, hanem hogy nem tudom hogy vajon a FO ezt "kenyszernek" erzi megint akar LJ vagy akar az eredmenyesseg miatt, de remelem nem .