Baltimore Ravens
Akkor Wolfe -t kívágjuk, vagy visszavonul? Most már elég népes a DL csapatrész.
I F’N love football. https://t.co/l5Vq93HDjn
— Mike Kaye (@mike_e_kaye) May 20, 2022
youtu.be/k11wQhXrzqo☺ Meg van hatva o is, a siras fojtogatja ahogy szipogva beszel. Thank you SAM!! I will always love you!! 😘
Ray_bp_Lewis
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
Meghatodtam, a francba is.... 😄😢😥😪
youtu.be/pS5Ho48ymwM
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
Sam Koch bejelentette a visszavonulasat. Aki 17 even at volt Hollo megerdemli a vastapsot!! Standing ovation for Sam!! Azt a safetyt sose felejtjuk bro!!
😀💜💜💜💜👏👏👏👏✌👍💥😄
nfltraderumors.co/ravens-p-sam-koch-announces-retirement/
RedFive
😀💜💜💜💜👏👏👏👏✌👍💥😄
nfltraderumors.co/ravens-p-sam-koch-announces-retirement/
Szerkesztette: RedFive
Vince inkább ED mint ILB.Elfer. ☺
empty taxi
Hanem ami fontosabb! 😁
ESPN Films announces it has started a 30-for-30 production on the 2000 Ravens.
— Jeff Zrebiec (@jeffzrebiec) May 17, 2022

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
Vince Biegel LB érkezettNem èrtem ezt az igazolást. Fort nem volt már elèrhető? Tavaly lesérült de előtte nagyon megbízható volt. Meg ahogy olvastam Vince fiú is üvegtestű.
KeyG
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
Rashod Bateman is set to become WR1 and he’s gonna take a major step forward. 1,000+ yards, 8-10 TD certainly within his grasp https://t.co/mEbdnkffIA
— Sarah Ellison (@sgellison) May 15, 2022
Én örülök most a sok 19 órás meccsnek, de ugye ez azt jelenti, hogy tavaly gyengék voltunk.a Bye a 10.heten eleg jol hangzik. Az uccso 5 forduloig csoporton belul csak ket meccs, lesz tuzijatek a vegen ha a serulesbogar messzire koltozik vegre.
KeyG
RedFive
Bíztam benne, hogy kapunk egy Hálaadásnapi meccset, de így lejet meggondolom a két nap szabim nov24-25-re.
Ha a sérülésbogár messzire költözik, nem zárhatunk 10 W alatt, ha mégis 10 W alatt van, akkor el kell gondolkodni 1-2 dolgon.
We are just the Ravens!
This is the way.Mink most majd kidericcsuk mit er a tavalyi elso koros wr-unk. Es idei udfa bol nevelunk ki leendo hof-t. Ravens walk.mink nem felejcsük, elég is lesz a szezon 80%-ában, de amikor jön egy jobban védekező gárda, aki lekettőzi, akkor lesz a letolt gatya.It’s funny how many Ravens fans forget this man exists when complaining about the passing game 😬 https://t.co/m8dXYgBMGr
— Adam Bonaccorsi (@AdamBMore) May 14, 2022
RedFive
gedam
RedFive
Mink most majd kidericcsuk mit er a tavalyi elso koros wr-unk. Es idei udfa bol nevelunk ki leendo hof-t. Ravens walk.mink nem felejcsük, elég is lesz a szezon 80%-ában, de amikor jön egy jobban védekező gárda, aki lekettőzi, akkor lesz a letolt gatya.It’s funny how many Ravens fans forget this man exists when complaining about the passing game 😬 https://t.co/m8dXYgBMGr
RedFive
gedam
mink nem felejcsük, elég is lesz a szezon 80%-ában, de amikor jön egy jobban védekező gárda, aki lekettőzi, akkor lesz a letolt gatya.It’s funny how many Ravens fans forget this man exists when complaining about the passing game 😬 https://t.co/m8dXYgBMGr
RedFive
It’s funny how many Ravens fans forget this man exists when complaining about the passing game 😬 https://t.co/m8dXYgBMGr
a Bye a 10.heten eleg jol hangzik. Az uccso 5 forduloig csoporton belul csak ket meccs, lesz tuzijatek a vegen ha a serulesbogar messzire koltozik vegre.
KeyG
Julio elferne. Alacsony snapszammal, jelenlete pusztan a fenyegetes igeretevel, foleg ha Lamarnak is bejonne es nem egy speedster droppolo, szoval ha ugy hasznaljuk, hogy kozben egy igazi workhorse fegyvert csinalunk az elso koros WR-unkbol, es a TE szemelyzet kemenyen rotalva de folyton a palyan lenne, latnek benne fantaziat.julio szerintem jó lenne 3., 4. downoknál vagy hátrányba a vége felé 1-1 playre, de ő már nem az a játékos, akinek adsz 50 snapet, mert tuti lesérül. max. 10-12 snap/meccs van az öregben, persze akkor csodát csinálhat.Hát így vagy trade vagy Julio?Breaking: Jarvis Landry is signing with the #Saints, per source.
— Jordan Schultz (@Schultz_Report) May 13, 2022
The 5x Pro Bowl WR - with an impressive 43 career TDs - is from Louisiana and starred at nearby LSU.
Only 29, I’m told Landry wants to keep playing for many years. Juice is coming home! 🐯⚜️🥤
hamsterdealer
Szerintem trade lesz ebből, a kérdés hogy ki?
KeyG
gedam
We are just the Ravens!
julio szerintem jó lenne 3., 4. downoknál vagy hátrányba a vége felé 1-1 playre, de ő már nem az a játékos, akinek adsz 50 snapet, mert tuti lesérül. max. 10-12 snap/meccs van az öregben, persze akkor csodát csinálhat.Hát így vagy trade vagy Julio?Breaking: Jarvis Landry is signing with the #Saints, per source.
The 5x Pro Bowl WR - with an impressive 43 career TDs - is from Louisiana and starred at nearby LSU.
Only 29, I’m told Landry wants to keep playing for many years. Juice is coming home! 🐯⚜️🥤
hamsterdealer
KeyG
Szerkesztette: gedam
Hát így vagy trade vagy Julio?Breaking: Jarvis Landry is signing with the #Saints, per source.
hamsterdealer
We are just the Ravens!
Breaking: Jarvis Landry is signing with the #Saints, per source.
Valoszinu, de alighanem Boyle is belatta hogy a serulese ota nem a regi... 😔Boyle szerződésen gyúrtak kicsitFog jönni még valaki és Koch még ki sincs vágva.Ravens TE Nick Boyle has agreed to a reworked contract, per source.
— Field Yates (@FieldYates) May 13, 2022
Boyle’s salary of $5M was lowered to $1.12M, with a $2.63M signing bonus + $1.25M available via incentives. $1M of his 2023 salary was converted to a roster bonus next year.
This creates $2.565M in cap space.
hamsterdealer
KeyG