Baltimore Ravens

47 feliratkozó

több mint 3 éve
Benibácsi Baltimore Ravens 970
 www.baltimorebeatdown.com/2022/5/20/23133197/ravens-signing-dl-brent-urban-to-one-year-deal

Akkor Wolfe -t kívágjuk, vagy visszavonul? Most már elég népes a DL csapatrész.
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 261 — Így remélem megfelelek nektek.....
több mint 3 éve
RedFive Baltimore Ravens 6 878 — maci faszán vitézkötés
 youtu.be/k11wQhXrzqo
Ray_bp_Lewis
☺ Meg van hatva o is, a siras fojtogatja ahogy szipogva beszel. Thank you SAM!! I will always love you!! 😘

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
Ray_bp_Lewis Baltimore Ravens Miami Hurricanes 163
 youtu.be/k11wQhXrzqo
több mint 3 éve
Micsoda bucsuszavak a tarsaktol.
Meghatodtam, a francba is.... 😄😢😥😪

youtu.be/pS5Ho48ymwM

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
hamsterdealer Baltimore Ravens 224
Sam Koch bejelentette a visszavonulasat. Aki 17 even at volt Hollo megerdemli a vastapsot!! Standing ovation for Sam!! Azt a safetyt sose felejtjuk bro!!
😀💜💜💜💜👏👏👏👏✌👍💥😄

nfltraderumors.co/ravens-p-sam-koch-announces-retirement/
RedFive
több mint 3 éve
Sam Koch bejelentette a visszavonulasat. Aki 17 even at volt Hollo megerdemli a vastapsot!! Standing ovation for Sam!! Azt a safetyt sose felejtjuk bro!!
😀💜💜💜💜👏👏👏👏✌👍💥😄

nfltraderumors.co/ravens-p-sam-koch-announces-retirement/

Szerkesztette: RedFive

több mint 3 éve
Vince inkább ED mint ILB.
empty taxi
Elfer. ☺

Hanem ami fontosabb! 😁

több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 226 — NFL bracket champion '26
Vince inkább ED mint ILB.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Benibácsi Baltimore Ravens 970
Vince Biegel LB érkezett
KeyG
Nem èrtem ezt az igazolást. Fort nem volt már elèrhető? Tavaly lesérült de előtte nagyon megbízható volt. Meg ahogy olvastam Vince fiú is üvegtestű.
több mint 3 éve
KeyG Baltimore Ravens 13 779
Vince Biegel LB érkezett

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 3 éve

több mint 3 éve

KeyG
a Bye a 10.heten eleg jol hangzik. Az uccso 5 forduloig csoporton belul csak ket meccs, lesz tuzijatek a vegen ha a serulesbogar messzire koltozik vegre.
RedFive
Én örülök most a sok 19 órás meccsnek, de ugye ez azt jelenti, hogy tavaly gyengék voltunk.
Bíztam benne, hogy kapunk egy Hálaadásnapi meccset, de így lejet meggondolom a két nap szabim nov24-25-re.
Ha a sérülésbogár messzire költözik, nem zárhatunk 10 W alatt, ha mégis 10 W alatt van, akkor el kell gondolkodni 1-2 dolgon.

We are just the Ravens!
több mint 3 éve
cikesz Baltimore Ravens 622

RedFive
mink nem felejcsük, elég is lesz a szezon 80%-ában, de amikor jön egy jobban védekező gárda, aki lekettőzi, akkor lesz a letolt gatya.
gedam
Mink most majd kidericcsuk mit er a tavalyi elso koros wr-unk. Es idei udfa bol nevelunk ki leendo hof-t. Ravens walk.
RedFive
This is the way.
több mint 3 éve

RedFive
mink nem felejcsük, elég is lesz a szezon 80%-ában, de amikor jön egy jobban védekező gárda, aki lekettőzi, akkor lesz a letolt gatya.
gedam
Mink most majd kidericcsuk mit er a tavalyi elso koros wr-unk. Es idei udfa bol nevelunk ki leendo hof-t. Ravens walk.

több mint 3 éve
gedam 6 476

RedFive
több mint 3 éve

több mint 3 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Úristen, Julio a világért se

több mint 3 éve

KeyG
a Bye a 10.heten eleg jol hangzik. Az uccso 5 forduloig csoporton belul csak ket meccs, lesz tuzijatek a vegen ha a serulesbogar messzire koltozik vegre.

több mint 3 éve

hamsterdealer
Hát így vagy trade vagy Julio?
Szerintem trade lesz ebből, a kérdés hogy ki?
KeyG
julio szerintem jó lenne 3., 4. downoknál vagy hátrányba a vége felé 1-1 playre, de ő már nem az a játékos, akinek adsz 50 snapet, mert tuti lesérül. max. 10-12 snap/meccs van az öregben, persze akkor csodát csinálhat.
gedam
Julio elferne. Alacsony snapszammal, jelenlete pusztan a fenyegetes igeretevel, foleg ha Lamarnak is bejonne es nem egy speedster droppolo, szoval ha ugy hasznaljuk, hogy kozben egy igazi workhorse fegyvert csinalunk az elso koros WR-unkbol, es a TE szemelyzet kemenyen rotalva de folyton a palyan lenne, latnek benne fantaziat.

több mint 3 éve

We are just the Ravens!
több mint 3 éve
gedam 6 476

hamsterdealer
KeyG
julio szerintem jó lenne 3., 4. downoknál vagy hátrányba a vége felé 1-1 playre, de ő már nem az a játékos, akinek adsz 50 snapet, mert tuti lesérül. max. 10-12 snap/meccs van az öregben, persze akkor csodát csinálhat.

Szerkesztette: gedam
több mint 3 éve

hamsterdealer

We are just the Ravens!
több mint 3 éve
hamsterdealer Baltimore Ravens 224
több mint 3 éve
Boyle szerződésen gyúrtak kicsit
hamsterdealer
Fog jönni még valaki és Koch még ki sincs vágva.
KeyG
Valoszinu, de alighanem Boyle is belatta hogy a serulese ota nem a regi... 😔