Baltimore Ravens
Remelem elfogadhato valasznak.Köszi, a közelmúlt hibáival (elemzésével) egyetértek veled, ezért is érdekel te merre építkeznél, mennél tovább. Úgy érzem ott más véleményen lehetünk. Az, hogy felismerték, hogy az elmúlt évek félre voltak menedzselve, ez szerintem jó. Függetlenül attól, hogy az elmúlt két év kuka. Szeretem az írásaidat, mert az jön le, hogy jobban értesz a játék lényegi dolgaihoz, mint itt a legtöbben (köztük én is), ezért érdekelne, hogy te merre mentél volna koncepcióban, stratégiában, csapatépítésben, hangsúlyban, fejlesztésben (1-3-5éves). Nyilván egy hosszabb elemzést vártam tőled. Jelenleg a 2022 draft előtt vagyunk és ügye cél az SB, belátható időn belül. Persze bárki beszállhat, jó ha pörög a topik. 😊
no
Egyébként Igor, Peter hová tűntek?
Nem az orulok vagy sem a fontos. Ket dolog mozgat meg igazan. Az egyik a jatek es az eredmenyessege es a csapatepites. A csapatepitesben es irtam errol 2020 FA-ig csillagos 5-s volt, a drafttol onnan pocsek egyes ala. A jatek es eredmenyessege viszont ebbol adodik. Az elmult ket evben nekem oriasi csalodas volt mert a jatek ott bukott meg ahol a csapatepites es a relativ eredmenyessege ezert szamomra ertektelen.Iden az igazolasokrol olvasott elemzeseket es teoriakat nezve ugy nez ki hogy visszaterunk oda ahol 2020-ban kellett volna lennunk.Egyetértek az írásoddal. Én egyébként pozitívabb vagyok és örülök, hogy újra a futás fele megyünk, hiszen az ment. Az OL a nagy kérdés továbbra is, de ez csak később dől el, addig nehéz mit mondani.
no
Te örülsz, hogy erre mentünk ismét, még ha az eddigi évek kuka is? Ha nem, merre mentél volna?
Padrinaggio
A mi 2018 jatekunk az adott lehetosegbol es korulmenyekbol es ebbol a 2019 fejlodes parades volt es nagy meghajlas minden resztvevoje elott. Borzaszto allapotban a keret, a penzugy, a jatek egy posvany volt evek ota. Ezeket figyelembe veve a 1.5 ev alatt NFL tortenelmi szamokkal a csucs kozeleben voltunk, de a jatek nem errol szol mar es nekunk a semmibol a jo eredmenyek mellett folyamatos fejlodes es a norma fele tolodassal kellett volna haladnunk. De a hibak miatt mi gyakorlatilag az eredmeny fontossagaba kapaszkodva kuzdottunk es tettunk meg mindent, termeszetesen oriasi hatranybol. LJ-t nezni nagyon szorakoztato, de ettol fuggetlenul nekunk fejleszteni kellett volna folyamatosan es korulotte is vele egyutt. Mi kidobtunk ket olcso evet relativ jo eredmenyekert nulla fejlodesi aggal, tisztan tulelesi es eredmenyszempontu lettek az evek. Viszont most tudatosan visszalepni a tudottan nem a legjobb utra az nem feltetlenul jo es a ketes erzeseim vannak. A kenyszer miatt ok, de most is kenyszerbol tesszuk vagy van egy jol felepitett elkepzeles. Ha utobbi akkor jo. (Ha az lenne hogy terjunk vissza mert akkor voltunk a legjobbak az nem tetszene magaban.)
LJ el fogja donteni a jovonkent igy vagy ugy akar egy masfel evtizedre is. Szoval nem kell kapkodni sem mar es egy "ujra felepites" is boven belefer. Ha belebukunk akkor lesz ez a elmult ket ev a leggyalazatosabb a franchise torteneteben hiaba a jo eredmenyek.
Remelem elfogadhato valasznak.
Iden az igazolasokrol olvasott elemzeseket es teoriakat nezve ugy nez ki hogy visszaterunk oda ahol 2020-ban kellett volna lennunk.Egyetértek az írásoddal. Én egyébként pozitívabb vagyok és örülök, hogy újra a futás fele megyünk, hiszen az ment. Az OL a nagy kérdés továbbra is, de ez csak később dől el, addig nehéz mit mondani.
no
Te örülsz, hogy erre mentünk ismét, még ha az eddigi évek kuka is? Ha nem, merre mentél volna?
A felallasunk RB-BlokkoloTE/FB-Speedster es eddig semmilyen kreativitas nem szuksegleltetik ha passzjatek jon akkor sem. A maradek ketto nagyreszt Andrews es ot nagyon keves WR tudna kiszoritani mert jo, akik jobbak azokat nem is konnyu elcsabitani es nekunk nem Andrews eredmenyeit kell felturbozni es meg egy WR-TE/FB harcol az 5. helyert a jatekbol fakadoan. Viszont mikor beall akkor is konnyen johet a futas es a lehetosegek a labdara kicsik szamukra. Ezt kellene nekik kb maximalisan kihasznalni ami extra nyomast tesz rajuk. Valahol olvastam szamokkal hogy milyen alacsonyan vagyunk ebben.
Itt H Brown kapcsan be volt rakva egy meccs ahol elejtett vagy 2TD-150 yardot. Ez yarban kb az ossztermelesenek a 10 %-a.
Snead-nek elhiszem hogy neki nem a lehetoseg volt a nagy baja hisz ot sehol nem tomtek igazan, de a legtobbnek fontos.
A kreativitas meg biztos hogy igaz, de nekunk nem abbol kellett elnunk hogy kreativak vagyunk hanem a D-k elvereset a futas elleni hangsulybol. 2019-ben gyonyoruen ment. Utana meg egyuttesen rogyott be az egesz mert a fal nem tudott hihetetlenul tolni erobol es passzvedekezesben irto gyengek voltak, LJ nem a legjobb pQB es GR sem a passzjatek mestere kreativitas teren sem. Viszont az NFL a gyakorlasrol szol. Mindenki tudja milyen egy air-raid, ZBS, dink-dunk, 4 vertical, power run, a jatekosok az edzok es a szurkolok is. Ettol a jatekosoknak fekszik jobban az egyik mint a masik, az edzok is valamelyiknek a mestere mert abban hisz. De a jatek minoseget a gyakorlas teszi es azt a draga idot meg arra forditjak a csapatok amivel nyerni akarnak, hisz itt mindenkinek idozitesben es mozgasban egyszerre kell ugyanazt elerniuk. Mi a futasra es abbol a passzra ahol nem az egyenek kivalosaga, route-ok karcolasa a papira volt a lenyeg hanem a futas megallitasara kenyszeritett D-k hatul adott hianyok szetdobalasara. 2020-ban mikor megallt a futas akkor mi a futast talatuk fel ujra es amelett a passz nem is juthatott szerephez meg edzesen sem szinte. Es ha mi nem tudunk futni,( aminek a fo alapja nalunk az erobol tudunk utat nyitni a futonak T-k kozott es erre jott es epult fel a gyorsasagon alapulo es opcios futojatek) akkor ki valasztana:
- 1.) a mi OL-ket passzblokkolni
- 2.) LJ-t mint pQB-t
- 3.) a mi elkapogardankat
- 4.) GR mint passzguru OC-t
Senki. Nekunk a futas kellett volna es arra tettuk a hangsulyt es ebbol kellett volna folyamatosan menni a passz fele ahogy LJ fejlodese engedte volna, mert a tobbi cserelheto es valtoztathato akar evrol evre is. Ehelyett nekunk a fal a serulesek meghataroztak hogy mire vagyunk kepesek.
Iden az igazolasokrol olvasott elemzeseket es teoriakat nezve ugy nez ki hogy visszaterunk oda ahol 2020-ban kellett volna lennunk. Hogy ez jo vagy sem azt majd az ido eldonti es vannak ketes erzeseim de majd meglatjuk mit es hogyan akarunk a palyan es akkor majd tudunk velemenyt nyilvanitani. Egy dolog biztos es ez kijelentheto hogy ezzel kb officially el van ismerve az elmult ket evben hibazott a FO. Es LJ r. szerzodeset ideveve ez majdnem megbocsathatatlan.
Es hogy visszakanyarodjunk hogy a Ravens megint es meg inkabb a futashoz fog nyulni az amugy is durva hozzaallasbol az nem WR magnes, mert ez adni fogja hogy a passzjatek inkabb epuloben lesz es a futas lesz a gyakorlas alapja.
Hadd kérdezzem már meg tőled ,melyik játékosok akartak ide jönni ? A nagy Lamar Jackson miatt diszkont áron. Ez az év vice ,na most jót röhögtem, fel dobtam a napomat. Elmondom neked hogy Lamar bárhova menne , soha nem fog a super bowl közelében sem járni , mert ahoz kurva kevés.Willie Snead on the Ravens offense and Greg Roman 👀 pic.twitter.com/2vf0CmG4tn
— Ramey (@HoodieRamey) June 9, 2022
azért nagy trió ez a hárbó-de koszta-román tengely. lj 2019-es éve után sorban álltak a wr-ek, a játékosok, hogy diszkont áron ide jöjjenek, de aztán az is menekült, aki itt volt. hárbó a megúszós, de koszta a draft és igazolásmágus és román a passzguru elvesztegettek egy korszakos lehetőséget. egyébként ez nagy tragédia ám, mert annyi lett volna a feladat, hogy ne rontsák el. nem kellett volna nagy mágia, csak hogy ne csessze el a háromból kettő. és ezek az emberek meg fogják úszni, mert megvan a narratíva, hogy lamar nem tud dobni. és majd széttárják a kezüket, hogy így volt, holott ők cseszték el. én lamar helyében elmennék. remélem marad, de ezzel az fo és kócsing brigáddal megreked azon a szinten, hogy mindig lesz rájátszás oszt sutty. és azért edző és fo szinten az egy sikeres karrier: jó az alapszakasz, jó az irány, jók vagyunk.
gedam
De szeretem ezt ,hogy mindenki hibás ,az elkapok, a fal, az edzök , de a "hatalmas, lamar az nem , épp ellenkezőleg ö a csapat fékje, " minden rájátszás mecsén egy kalap szar volt ,20 pontnál nem tudott többet szerezni egyszer sem ez kurva gáz .
Willie Snead on the Ravens offense and Greg Roman 👀 pic.twitter.com/2vf0CmG4tn
— Ramey (@HoodieRamey) June 9, 2022
azért nagy trió ez a hárbó-de koszta-román tengely. lj 2019-es éve után sorban álltak a wr-ek, a játékosok, hogy diszkont áron ide jöjjenek, de aztán az is menekült, aki itt volt. hárbó a megúszós, de koszta a draft és igazolásmágus és román a passzguru elvesztegettek egy korszakos lehetőséget. egyébként ez nagy tragédia ám, mert annyi lett volna a feladat, hogy ne rontsák el. nem kellett volna nagy mágia, csak hogy ne csessze el a háromból kettő. és ezek az emberek meg fogják úszni, mert megvan a narratíva, hogy lamar nem tud dobni. és majd széttárják a kezüket, hogy így volt, holott ők cseszték el. én lamar helyében elmennék. remélem marad, de ezzel az fo és kócsing brigáddal megreked azon a szinten, hogy mindig lesz rájátszás oszt sutty. és azért edző és fo szinten az egy sikeres karrier: jó az alapszakasz, jó az irány, jók vagyunk.
Szerkesztette: gedam
akkor nagy marhák leszünk mert azt gondoljuk hogy elég lesz előtte két notorius sérülékényen/golladay, shepard/, 1 fogyatékos toney és egy újonc robinson?Most akkor a nem zorog a haraszt ha a szel nem fujja keplet alapjan megis?
szóval akkor meg is teszik vlsz 😕
ozibozi
Mondjuk az FK cikk alapjan, ha o egy dropking akkor ide se kell.
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
Lamar's secrecy had Ryan Clark running in circles this morning 😂
— Bobby Trosset (@bobbytrosset) June 9, 2022
"It is the hardest quarterback contract situation to figure out in the history of football."
via @GetUpESPN pic.twitter.com/kHUgd68YfR
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
Persze nem csak Ja'Wuan a tema, de ha valoban jol mozog, Lamar megkaphatja azt a baszo O#falat amire mindig is vagyott. Egy jol rotalhato hatekony tamadofal igazi aldas lenne. 👏
Erőfoci lesz, izomból meg akarnak b.szni mindenkit is 😁LJ közben térdel a földön és dobál 50 yardokatMit uzen ezzel?
KeyG
Ki vagyok pattintva a meg magasabb szintre emelt passzjatekhoz? ☺
| Vs: "Dear EDC! Keszulj fel! Nekem nem lesz eleg a 40!" |
RedFive
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
LJ közben térdel a földön és dobál 50 yardokatMit uzen ezzel?
KeyG
Ki vagyok pattintva a meg magasabb szintre emelt passzjatekhoz? ☺
| Vs: "Dear EDC! Keszulj fel! Nekem nem lesz eleg a 40!" |
We are just the Ravens!
Here are the top 10 teams in Madden 23. Now leaked. The Cowboys are tied for 10th with the Bengals. #Madden23Leaks #Madden23 #Madden #NFL pic.twitter.com/1CVMsMhW57
— MADDEN23LEAKS (@Madden23Leaks) June 4, 2022
A Hetedik Te magad legy!
Szerkesztette: RedFive
russellstreetreport.com/2022/06/01/lombardis-way/derek-wolfe-2/Uborkaszezon a negyzeten...
Egy ki olvasmány Wolfe-al kapcsolatban.. nagyon uborkaszezon van 😀
Benibácsi
Olvasnivalo
Ravens defensive coordinator Mike Macdonald discussed his feelings when the team selected outside linebacker David Ojabo https://t.co/vZE6hPbFIH
— The Ravens Wire (@TheRavensWire) June 4, 2022
JK Dobbins straight up violating his trainer 😂😭
— Footballism™ (@FootbaIIism) June 4, 2022
pic.twitter.com/s6cI8ZMBti
Lamar Jackson might actually be able to just run through defenders next year.
— Nic Mason (@British_Raven19) June 4, 2022
Not even joking… #RavensFlock pic.twitter.com/EWfzYQ6P3g
Westryt is inkabb megtartottam volna mint Averettet...Fuller tenyleg diszkont aron jott.Baltimore szülöttje, szerintem ez is benne van. Averett 3.910.000 dollárért írt alá a Raidershez.
"A Baltimore Ravens a múlt héten egyéves szerződést kötött Kyle Fuller cornerbackkel. Olyan veterán jelenlétet biztosít a csapatnak, amely kint és bent is játszhat, ami rendkívül értékes egy olyan csapat számára, amely tavaly a secondaryben sokféle sérülést szenvedett.
Fuller kedden írta alá hivatalosan a szerződést Baltimore-ral, és szerdán jelentették be a mezszámát. Bejelentették szerződésének részleteit is, amelyről Field Yates, az ESPN munkatársa szamolt be: 2,5 millió dolláros megállapodást írt ala, 1,12 millió dolláros alapbérrel és 1,38 millió dolláros aláírási bónusszal."
RedFive
És azért valljuk be, tőle kevesebb rosszabb CB volt a ligában tavaly.
KeyG
Fuller pont szarabb volt tavaly, már a pályára se engedték olyan rossz volt.Fuller tenyleg diszkont aron jott.Baltimore szülöttje, szerintem ez is benne van. Averett 3.910.000 dollárért írt alá a Raidershez.
"A Baltimore Ravens a múlt héten egyéves szerződést kötött Kyle Fuller cornerbackkel. Olyan veterán jelenlétet biztosít a csapatnak, amely kint és bent is játszhat, ami rendkívül értékes egy olyan csapat számára, amely tavaly a secondaryben sokféle sérülést szenvedett.
Fuller kedden írta alá hivatalosan a szerződést Baltimore-ral, és szerdán jelentették be a mezszámát. Bejelentették szerződésének részleteit is, amelyről Field Yates, az ESPN munkatársa szamolt be: 2,5 millió dolláros megállapodást írt ala, 1,12 millió dolláros alapbérrel és 1,38 millió dolláros aláírási bónusszal."
RedFive
KeyG
Norbi180
Fuller pont szarabb volt tavaly, már a pályára se engedték olyan rossz volt.Fuller tenyleg diszkont aron jott.Baltimore szülöttje, szerintem ez is benne van. Averett 3.910.000 dollárért írt alá a Raidershez.
RedFive
KeyG
Fuller tenyleg diszkont aron jott.Baltimore szülöttje, szerintem ez is benne van. Averett 3.910.000 dollárért írt alá a Raidershez.
RedFive
We are just the Ravens!
Egy ki olvasmány Wolfe-al kapcsolatban.. nagyon uborkaszezon van 😀
Big truss @Gervontaa x @Lj_era8 pic.twitter.com/fZd8j0Ziqp
— Baltimore Ravens (@Ravens) December 29, 2019
This angle is the #tankdavis KO is insane pic.twitter.com/s3KgoCvfJs
— Dave Portnoy (@stoolpresidente) May 29, 2022
Marcus Peters says he’ll return to the Ravens practice facility on Tuesday, which is the start of OTAs Week 2
— Sarah Ellison (@sgellison) May 30, 2022
(and he’ll campaign for a Terrell Owens return, apparently)pic.twitter.com/1yhLzPglrx