Baltimore Ravens
47 feliratkozó
több mint 3 éve
Szerintem lassan mar ott tarthatnak hogy 250 amibol 200 garis. Ird ala! Meg neeeem, all in! Es jatsszak a 'ki rantja elobb felre a kormanyt' jatekot.az elszórt infómorzsák alapján én arra tippelek, hogy reális (értsd nem végtelen garantált, meg örökélet) de korrekt szerződést tettünk le elé és Jackson a határidőig (szezon kezdet, amit elvileg ő "szabott" mint nem hivatalos deadline ameddig ezt szeretné rendezni) alá is fog írni, de addig is megpróbálja kisajtolni azt ami még a csapatban benne van.
RedFive
ps: mondjuk azt sosem értettem meg, hogy a legtöbb ilyen srác ha nem is szegény de egy átlag életszínvonalról érkezik. Akkor miért jó mindegyiknek kifosztani a bankot, ahelyett, hogy hagyna bennt egy kis tőkét a csapat többi részére is, ami a te munkádat is segítheti??
Én előbb kérném, hogy 250 millió helyett elfogadok 200at de akkor garantálják nekem, hogy 50 milliót a falra/elkapókra költenek a következő FA piacon amibe bizonyos fokon beleszólást is kérek.
több mint 3 éve
Szerintem lassan mar ott tarthatnak hogy 250 amibol 200 garis. Ird ala! Meg neeeem, all in! Es jatsszak a 'ki rantja elobb felre a kormanyt' jatekot.
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
youtu.be/mSWihdg81kMLehet a hozzaszolasok kozt csemegezni...
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
Pedig iden a tulzonak tekintett osszeg jovore hatvanyozottan meg olyanabb lesz. Aztan a 2.franchise tag utan lezajlik mejd a free agent Lamar utani hajsza ami DisonWaccon tour 2.0 lesz...😂Szerintem csak nem ajánlották fel, hogy az anyutája kap egy lakókocsit, babakéket😀tökmindegy mit tud az fo, ha lj azzal megy be, hogy szerintetek én nem érek annyit, mint watson? mert szerintem többet érek! és ugye ő megy be, meg az anyutája, nem egy ügynök viszi a procedurát, szóval elég nehéz a helyzet. egy ügynöknek tudsz érvelni, hogy figyelj lj játékához kell egy speciális playbook, mert pocket passerként nem elit. lj-nek ezt nem mondhatod, mert beduzzog, azt hazamegy.www.baltimorebeatdown.com/2022/9/5/23337711/ahead-of-contract-talk-moratorium-an-improved-offer-has-been-made-to-lamar-jackson-nfl-newsBocs hogy ide ugatok, de teljesen más helyzetben vagytok. Egyrészt a browns tulfizette az embert, nem hiszem hogy abból trend lesz. Másrészt Lamarnak kell egy komplett rendszer a teljesen speciális képességei miatt. Harmadrészt a játékstílust miatt sehol nem fog 5 év teljesen garantálta kapni. Ezt felteszem a FO is tudja.
Állítólag kiment egy újabb ajánlat Jacksonnak. A barnák jól kicsesztek velünk ezzel a teljesen garantált tartalommal.
Benibácsi
laoce
gedam
Snagal
A cikkben olyan is szerepel hogy a Bisciottinal esélytelen a teljesen garantált tartalom. Szóval az FOnak fel van adva a lecke.
Benibácsi
több mint 3 éve
😂Szerintem csak nem ajánlották fel, hogy az anyutája kap egy lakókocsit, babakéket😀tökmindegy mit tud az fo, ha lj azzal megy be, hogy szerintetek én nem érek annyit, mint watson? mert szerintem többet érek! és ugye ő megy be, meg az anyutája, nem egy ügynök viszi a procedurát, szóval elég nehéz a helyzet. egy ügynöknek tudsz érvelni, hogy figyelj lj játékához kell egy speciális playbook, mert pocket passerként nem elit. lj-nek ezt nem mondhatod, mert beduzzog, azt hazamegy.www.baltimorebeatdown.com/2022/9/5/23337711/ahead-of-contract-talk-moratorium-an-improved-offer-has-been-made-to-lamar-jackson-nfl-newsBocs hogy ide ugatok, de teljesen más helyzetben vagytok. Egyrészt a browns tulfizette az embert, nem hiszem hogy abból trend lesz. Másrészt Lamarnak kell egy komplett rendszer a teljesen speciális képességei miatt. Harmadrészt a játékstílust miatt sehol nem fog 5 év teljesen garantálta kapni. Ezt felteszem a FO is tudja.
Állítólag kiment egy újabb ajánlat Jacksonnak. A barnák jól kicsesztek velünk ezzel a teljesen garantált tartalommal.
Benibácsi
laoce
gedam
Snagal
A cikkben olyan is szerepel hogy a Bisciottinal esélytelen a teljesen garantált tartalom. Szóval az FOnak fel van adva a lecke.
Szerkesztette: Benibácsi
több mint 3 éve
Szerintem csak nem ajánlották fel, hogy az anyutája kap egy lakókocsit, babakéket😀tökmindegy mit tud az fo, ha lj azzal megy be, hogy szerintetek én nem érek annyit, mint watson? mert szerintem többet érek! és ugye ő megy be, meg az anyutája, nem egy ügynök viszi a procedurát, szóval elég nehéz a helyzet. egy ügynöknek tudsz érvelni, hogy figyelj lj játékához kell egy speciális playbook, mert pocket passerként nem elit. lj-nek ezt nem mondhatod, mert beduzzog, azt hazamegy.www.baltimorebeatdown.com/2022/9/5/23337711/ahead-of-contract-talk-moratorium-an-improved-offer-has-been-made-to-lamar-jackson-nfl-newsBocs hogy ide ugatok, de teljesen más helyzetben vagytok. Egyrészt a browns tulfizette az embert, nem hiszem hogy abból trend lesz. Másrészt Lamarnak kell egy komplett rendszer a teljesen speciális képességei miatt. Harmadrészt a játékstílust miatt sehol nem fog 5 év teljesen garantálta kapni. Ezt felteszem a FO is tudja.
Benibácsi
laoce
gedam
több mint 3 éve
gedam
6 506
tökmindegy mit tud az fo, ha lj azzal megy be, hogy szerintetek én nem érek annyit, mint watson? mert szerintem többet érek! és ugye ő megy be, meg az anyutája, nem egy ügynök viszi a procedurát, szóval elég nehéz a helyzet. egy ügynöknek tudsz érvelni, hogy figyelj lj játékához kell egy speciális playbook, mert pocket passerként nem elit. lj-nek ezt nem mondhatod, mert beduzzog, azt hazamegy.www.baltimorebeatdown.com/2022/9/5/23337711/ahead-of-contract-talk-moratorium-an-improved-offer-has-been-made-to-lamar-jackson-nfl-newsBocs hogy ide ugatok, de teljesen más helyzetben vagytok. Egyrészt a browns tulfizette az embert, nem hiszem hogy abból trend lesz. Másrészt Lamarnak kell egy komplett rendszer a teljesen speciális képességei miatt. Harmadrészt a játékstílust miatt sehol nem fog 5 év teljesen garantálta kapni. Ezt felteszem a FO is tudja.
Benibácsi
laoce
több mint 3 éve
www.baltimorebeatdown.com/2022/9/5/23337711/ahead-of-contract-talk-moratorium-an-improved-offer-has-been-made-to-lamar-jackson-nfl-newsBocs hogy ide ugatok, de teljesen más helyzetben vagytok. Egyrészt a browns tulfizette az embert, nem hiszem hogy abból trend lesz. Másrészt Lamarnak kell egy komplett rendszer a teljesen speciális képességei miatt. Harmadrészt a játékstílust miatt sehol nem fog 5 év teljesen garantálta kapni. Ezt felteszem a FO is tudja.
Benibácsi
Lou Anarumo for president
több mint 3 éve
www.baltimorebeatdown.com/2022/9/5/23337711/ahead-of-contract-talk-moratorium-an-improved-offer-has-been-made-to-lamar-jackson-nfl-newsEngem csak siman kezd kihozni a sodrombol ez a varakozas.
Benibácsi
Mas meg birja...
Her: “He's probably thinking about other girls..”
— Darrius ⚡️ (@D_eezus) September 3, 2022
Him: “Why haven’t the Ravens paid Lamar Jackson yet?” #RavensFlock pic.twitter.com/b5AVwTTgOx
több mint 3 éve
www.baltimorebeatdown.com/2022/9/5/23337711/ahead-of-contract-talk-moratorium-an-improved-offer-has-been-made-to-lamar-jackson-nfl-newsÁllítólag kiment egy újabb ajánlat Jacksonnak. A barnák jól kicsesztek velünk ezzel a teljesen garantált tartalommal.
több mint 3 éve
a giants a ravens bAz elmúlt évek után egy C-vel is megelégszünk.
gedam
több mint 3 éve
a giants a ravens bA Ravens recycle bin. ☺ Ex D koordinatorunk egy habzsolhap.
gedam
több mint 3 éve
"JK Dobbins gyorsasága visszatért"www.baltimoreravens.com/news/news-notes-j-k-dobbins-quickness-is-back
En meg nem lattam iden ugy futni hogy ne lassam bicegni, de legyen igy, orulunk Vincent.
több mint 3 éve
Nem ertem hogy lehet ekkora lama Daelin Heyes. Az OTA n nagy zsuga, aztan 53 ba se fer be. Passrushban rank ferne meg vki kivulrolEz ugyanaz minden evben. Offseasonben sajto sztarol mindenkit aki ketszer egymas utan ertekelheto edzest hoz le (ahogy a majusi rehab hirek szerint Stanley, Dobbins stb is 5 evet fiatalodva all pro szinten bevetheto lesz week 1en) aztan szeptemberre bekoszon a valosag.
RedFive
Ezzel parhuzamosan minden fanboi osztja a tweeteket es ul fel mindenki a hajpvonatra igy a pofara eses is nagyobb erzetre a vegen.
NFL Comeback Player of the Year 2023 odds, via DraftKings:
• Damar Hamlin: -150
• Joe Flacco: +100
It's a tough race here folks, they both make good cases
Joe Flacco - sucked last year, doesn't suck this year
Damar Hamlin - died, is not currently dead
több mint 3 éve
Nem ertem hogy lehet ekkora lama Daelin Heyes. Az OTA n nagy zsuga, aztan 53 ba se fer be. Passrushban rank ferne meg vki kivulrol
több mint 3 éve
We have placed David Ojabo and Charlie Kolar on injured reserve. We have also signed DE Brent Urban and RB Kenyan Drake to our 53-man roster.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 3 éve
Felveszunk helyette egy masik Philips-t -> LB aMegnyugodtam, minek gyűjti EDC a pickeket ha aztán elküldi őket? Mason vagy Badie, Tyree sajnos kuka volt 3. körben....Bills, Jets-tol.
Badie-t visszaigazoltuk a PS-be.
RedFive
Most egy Reagor ment 7. és kondi 4-ért nekünk is megért volna ennyit egy speedster
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 3 éve
Elkuldtuk Tyre Philips-t?Próbáltuk tradelni, ezért maradt rosteren. Kutyának nem kellett.
Nahat! 😳
Mondjuk az eloszezonban siman latszott, hogy a 2 Ben lejatszotta a palyarol (Powers es Cleveland is)
RedFive
több mint 3 éve
Elkuldtuk Tyre Philips-t?Nahat! 😳
Mondjuk az eloszezonban siman latszott, hogy a 2 Ben lejatszotta a palyarol (Powers es Cleveland is)
Szerkesztette: RedFive
több mint 3 éve
Ez meg kezfogasos tortenet, kivaglak de kapsz eselyt amikor a serultlistara pakolom az embereket. Minden csapatnal rengeteg ilyen ember van. Nalunk a ST mindig fontos volt es egy harmadik szamu futonal a ST jatek fontosabb es a sokadik WR-nel is, mint hogy a posztjan milyen potenciallal rendelkezik. Az hogy ez jo vagy sem azt mindenki dontse el maga. Nalunk ez nagyon regi tortenet es a futocsapatnal egy brusztolos D-el ahol a teruletharc fontos volt ott konnyen megmagyarazhato azota viszont a foci megvaltozott es amikor a D-el hajlik de nem toriket jatszottunk akkor meg konkretan dupla veszteseg volt. Meglatjuk iden mit jatszunk es mennyire fontos ez de inkabb hagyomany szaga van mar...
több mint 3 éve
Hú ez a három OLB úgy, hogy az egyik súlyos sérülésből tér vissza eléggé karcosnak tűnik, oda csak jön még vissza valaki. De legalább Oweh így tuti kezdő, az jó hír 😀

több mint 3 éve
Egyébként technikailag van különbség a "waived" és a "waived/injured" státus között? Mert pl Hayes-t az utóbbival küldtük el. Róla odàkat zengtek az OTA során de az edzőtáborban nem ment neki.Ha jól tudom a waived/injured azt jelenti h ha nem claimeli senki, akkor megy nálatok IR-re.
Benibácsi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...