Baltimore Ravens

47 feliratkozó

több mint 3 éve
Snagal Baltimore Ravens 1 194
Szerintem lassan mar ott tarthatnak hogy 250 amibol 200 garis. Ird ala! Meg neeeem, all in! Es jatsszak a 'ki rantja elobb felre a kormanyt' jatekot.
RedFive
az elszórt infómorzsák alapján én arra tippelek, hogy reális (értsd nem végtelen garantált, meg örökélet) de korrekt szerződést tettünk le elé és Jackson a határidőig (szezon kezdet, amit elvileg ő "szabott" mint nem hivatalos deadline ameddig ezt szeretné rendezni) alá is fog írni, de addig is megpróbálja kisajtolni azt ami még a csapatban benne van.

ps: mondjuk azt sosem értettem meg, hogy a legtöbb ilyen srác ha nem is szegény de egy átlag életszínvonalról érkezik. Akkor miért jó mindegyiknek kifosztani a bankot, ahelyett, hogy hagyna bennt egy kis tőkét a csapat többi részére is, ami a te munkádat is segítheti??
Én előbb kérném, hogy 250 millió helyett elfogadok 200at de akkor garantálják nekem, hogy 50 milliót a falra/elkapókra költenek a következő FA piacon amibe bizonyos fokon beleszólást is kérek.
több mint 3 éve
RedFive Baltimore Ravens 6 878 — maci faszán vitézkötés
Szerintem lassan mar ott tarthatnak hogy 250 amibol 200 garis. Ird ala! Meg neeeem, all in! Es jatsszak a 'ki rantja elobb felre a kormanyt' jatekot.

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
 youtu.be/mSWihdg81kM

Lehet a hozzaszolasok kozt csemegezni...

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
 www.baltimorebeatdown.com/2022/9/5/23337711/ahead-of-contract-talk-moratorium-an-improved-offer-has-been-made-to-lamar-jackson-nfl-news

Állítólag kiment egy újabb ajánlat Jacksonnak. A barnák jól kicsesztek velünk ezzel a teljesen garantált tartalommal.
Benibácsi
Bocs hogy ide ugatok, de teljesen más helyzetben vagytok. Egyrészt a browns tulfizette az embert, nem hiszem hogy abból trend lesz. Másrészt Lamarnak kell egy komplett rendszer a teljesen speciális képességei miatt. Harmadrészt a játékstílust miatt sehol nem fog 5 év teljesen garantálta kapni. Ezt felteszem a FO is tudja.
laoce
tökmindegy mit tud az fo, ha lj azzal megy be, hogy szerintetek én nem érek annyit, mint watson? mert szerintem többet érek! és ugye ő megy be, meg az anyutája, nem egy ügynök viszi a procedurát, szóval elég nehéz a helyzet. egy ügynöknek tudsz érvelni, hogy figyelj lj játékához kell egy speciális playbook, mert pocket passerként nem elit. lj-nek ezt nem mondhatod, mert beduzzog, azt hazamegy.
gedam
Szerintem csak nem ajánlották fel, hogy az anyutája kap egy lakókocsit, babakéket😀
Snagal
😂
A cikkben olyan is szerepel hogy a Bisciottinal esélytelen a teljesen garantált tartalom. Szóval az FOnak fel van adva a lecke.
Benibácsi
Pedig iden a tulzonak tekintett osszeg jovore hatvanyozottan meg olyanabb lesz. Aztan a 2.franchise tag utan lezajlik mejd a free agent Lamar utani hajsza ami DisonWaccon tour 2.0 lesz...

több mint 3 éve
Benibácsi Baltimore Ravens 972
 www.baltimorebeatdown.com/2022/9/5/23337711/ahead-of-contract-talk-moratorium-an-improved-offer-has-been-made-to-lamar-jackson-nfl-news

Állítólag kiment egy újabb ajánlat Jacksonnak. A barnák jól kicsesztek velünk ezzel a teljesen garantált tartalommal.
Benibácsi
Bocs hogy ide ugatok, de teljesen más helyzetben vagytok. Egyrészt a browns tulfizette az embert, nem hiszem hogy abból trend lesz. Másrészt Lamarnak kell egy komplett rendszer a teljesen speciális képességei miatt. Harmadrészt a játékstílust miatt sehol nem fog 5 év teljesen garantálta kapni. Ezt felteszem a FO is tudja.
laoce
tökmindegy mit tud az fo, ha lj azzal megy be, hogy szerintetek én nem érek annyit, mint watson? mert szerintem többet érek! és ugye ő megy be, meg az anyutája, nem egy ügynök viszi a procedurát, szóval elég nehéz a helyzet. egy ügynöknek tudsz érvelni, hogy figyelj lj játékához kell egy speciális playbook, mert pocket passerként nem elit. lj-nek ezt nem mondhatod, mert beduzzog, azt hazamegy.
gedam
Szerintem csak nem ajánlották fel, hogy az anyutája kap egy lakókocsit, babakéket😀
Snagal
😂
A cikkben olyan is szerepel hogy a Bisciottinal esélytelen a teljesen garantált tartalom. Szóval az FOnak fel van adva a lecke.

Szerkesztette: Benibácsi
több mint 3 éve
Snagal Baltimore Ravens 1 194

Benibácsi
laoce
gedam
több mint 3 éve
gedam 6 506

Benibácsi
laoce
több mint 3 éve
laoce Cincinnati Bengals 863 — laoce68@freemail.hu

Benibácsi

Lou Anarumo for president
több mint 3 éve

Benibácsi
Engem csak siman kezd kihozni a sodrombol ez a varakozas.

Mas meg birja...

több mint 3 éve
Benibácsi Baltimore Ravens 972

több mint 3 éve
ozibozi New York Giants 21 224
a giants a ravens b
gedam
Az elmúlt évek után egy C-vel is megelégszünk.
több mint 3 éve
a giants a ravens b
gedam
A Ravens recycle bin. ☺ Ex D koordinatorunk egy habzsolhap.

több mint 3 éve
gedam 6 506
a giants a ravens b

Szerkesztette: gedam
több mint 3 éve
"JK Dobbins gyorsasága visszatért"

www.baltimoreravens.com/news/news-notes-j-k-dobbins-quickness-is-back

En meg nem lattam iden ugy futni hogy ne lassam bicegni, de legyen igy, orulunk Vincent.

több mint 3 éve
Morfil Baltimore Ravens 586
Nem ertem hogy lehet ekkora lama Daelin Heyes. Az OTA n nagy zsuga, aztan 53 ba se fer be. Passrushban rank ferne meg vki kivulrol
RedFive
Ez ugyanaz minden evben. Offseasonben sajto sztarol mindenkit aki ketszer egymas utan ertekelheto edzest hoz le (ahogy a majusi rehab hirek szerint Stanley, Dobbins stb is 5 evet fiatalodva all pro szinten bevetheto lesz week 1en) aztan szeptemberre bekoszon a valosag.
Ezzel parhuzamosan minden fanboi osztja a tweeteket es ul fel mindenki a hajpvonatra igy a pofara eses is nagyobb erzetre a vegen.

NFL Comeback Player of the Year 2023 odds, via DraftKings:
• Damar Hamlin: -150
• Joe Flacco: +100

It's a tough race here folks, they both make good cases

Joe Flacco - sucked last year, doesn't suck this year

Damar Hamlin - died, is not currently dead
több mint 3 éve
Nem ertem hogy lehet ekkora lama Daelin Heyes. Az OTA n nagy zsuga, aztan 53 ba se fer be. Passrushban rank ferne meg vki kivulrol

több mint 3 éve
KeyG Baltimore Ravens 14 151
We have placed David Ojabo and Charlie Kolar on injured reserve. We have also signed DE Brent Urban and RB Kenyan Drake to our 53-man roster.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 3 éve
KeyG Baltimore Ravens 14 151
Felveszunk helyette egy masik Philips-t -> LB a Bills , Jets-tol.

Badie-t visszaigazoltuk a PS-be.
RedFive
Megnyugodtam, minek gyűjti EDC a pickeket ha aztán elküldi őket? Mason vagy Badie, Tyree sajnos kuka volt 3. körben....
Most egy Reagor ment 7. és kondi 4-ért nekünk is megért volna ennyit egy speedster

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 3 éve
rkstzz Baltimore Ravens 511 — justinblackmonpohara
Elkuldtuk Tyre Philips-t?
Nahat! 😳

Mondjuk az eloszezonban siman latszott, hogy a 2 Ben lejatszotta a palyarol (Powers es Cleveland is)
RedFive
Próbáltuk tradelni, ezért maradt rosteren. Kutyának nem kellett.
több mint 3 éve
Felveszunk helyette egy masik Philips-t -> LB a Bills , Jets-tol.

Badie-t visszaigazoltuk a PS-be.

Szerkesztette: RedFive

több mint 3 éve
Elkuldtuk Tyre Philips-t?
Nahat! 😳

Mondjuk az eloszezonban siman latszott, hogy a 2 Ben lejatszotta a palyarol (Powers es Cleveland is)

Szerkesztette: RedFive

több mint 3 éve
rkstzz Baltimore Ravens 511 — justinblackmonpohara
Stanley szerződésén mókoltak egy kicsit, 6+ milla cap space még.

Ez valószínűleg azt is jelenti, hogy Lamar nem kap új szerződést a kezdésig.

Szerkesztette: rkstzz
több mint 3 éve
no Baltimore Ravens 8 753
Ez meg kezfogasos tortenet, kivaglak de kapsz eselyt amikor a serultlistara pakolom az embereket. Minden csapatnal rengeteg ilyen ember van.

Nalunk a ST mindig fontos volt es egy harmadik szamu futonal a ST jatek fontosabb es a sokadik WR-nel is, mint hogy a posztjan milyen potenciallal rendelkezik. Az hogy ez jo vagy sem azt mindenki dontse el maga. Nalunk ez nagyon regi tortenet es a futocsapatnal egy brusztolos D-el ahol a teruletharc fontos volt ott konnyen megmagyarazhato azota viszont a foci megvaltozott es amikor a D-el hajlik de nem toriket jatszottunk akkor meg konkretan dupla veszteseg volt. Meglatjuk iden mit jatszunk es mennyire fontos ez de inkabb hagyomany szaga van mar...
több mint 3 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Hú ez a három OLB úgy, hogy az egyik súlyos sérülésből tér vissza eléggé karcosnak tűnik, oda csak jön még vissza valaki. De legalább Oweh így tuti kezdő, az jó hír 😀

több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 270 — NFL bracket champion '26
Egyébként technikailag van különbség a "waived" és a "waived/injured" státus között? Mert pl Hayes-t az utóbbival küldtük el. Róla odàkat zengtek az OTA során de az edzőtáborban nem ment neki.
Benibácsi
Ha jól tudom a waived/injured azt jelenti h ha nem claimeli senki, akkor megy nálatok IR-re.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...