Baltimore Ravens

47 feliratkozó

több mint 3 éve
KeyG Baltimore Ravens 13 779
Drake 4.58. Shemar meg valamiert csak udfa lett egyem a zuzad. ☺ Akkor mar Makai Polkra szavazok. A hirek szerint amugy Slade Bolden volt az OTA n az elso aki villantott is vmit. Pedig hat o se egy Flash⚡.
RedFive
Na pont ő volt a leglassabb még 4,66-tal ugyancsak a komplett WR-osztagból 😀
 www.nfl.com/combine/tracker/live-results/40-yards-dash/wr/all-colleges/
Wyatt
Lassabb célpontot Lamar pontosabban tud eltalálni 😊

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 3 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Drake 4.58. Shemar meg valamiert csak udfa lett egyem a zuzad. ☺ Akkor mar Makai Polkra szavazok. A hirek szerint amugy Slade Bolden volt az OTA n az elso aki villantott is vmit. Pedig hat o se egy Flash⚡.
RedFive
Na pont ő volt a leglassabb még 4,66-tal ugyancsak a komplett WR-osztagból 😀
 www.nfl.com/combine/tracker/live-results/40-yards-dash/wr/all-colleges/

több mint 3 éve
RedFive Baltimore Ravens 6 878 — maci faszán vitézkötés

Szerkesztette: RedFive

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Fürgének még csak-csak mondható az 1,59-es 10-esével, na de gyorsnak a 4,66-tal (a 4,55 projected volt, megjegyzem, az sem gyors egyáltalán) aztán sehogyan sem (konkrétan a combine leglassabb ideje volt ugyanez) 😊

több mint 3 éve
Shemar Bridges WR alairva.
Ugy tunik gyurunk a colos (6'4") relativ furgekre (4,55 sec)

Ime a mi wishrol rendelt Drake Londonunk:

youtu.be/8PYbI83sGpk

youtu.be/BFpLcmr1BVw

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
ozibozi New York Giants 20 897
akkor nagy marhák leszünk mert azt gondoljuk hogy elég lesz előtte két notorius sérülékényen/golladay, shepard/, 1 fogyatékos toney és egy újonc robinson?
szóval akkor meg is teszik vlsz 😕

Szerkesztette: ozibozi
több mint 3 éve
"A Ravens alkut köthet a Giants-szel Chuck Clark/Darius Slayton cseréjében"

Egyre hulyebb otletekre futja csak?
RedFive
Ez amugy teljesen jo csere lenne.
Nfl atlag megy es jon.
Voice
Meg a vegen lehet ebbol vmi. Ha a Giant elkuldi.

több mint 3 éve
Benibácsi Baltimore Ravens 970
Kyle Fuller CB érkezett.
KeyG
En ezt meg izlelgetem...miert nem WR?
Voice
Jol jon. Averett, Young, West elment, kellett meg municio a CB sorba, es nalunk ujra felemelkedhet Fuller csillaga. Ennek a szerzodtetesnek kidejezetten orulok.
RedFive
akkor ha már pass rusher nem gyün marad ez az út. melyik a jobb: közepes nyomasztás, elit sec vagy elit nyomasztás, közepes sec?
szerintem az utóbbi egyébként üdvözítőbb, mert az elit qb-wr párost csak az elit passzsiettetés tudja megbontani, a mi felállásunk csak lassítani tudja.
gedam
Elit edge nincs diszkont aron.
Ez lehet nem az udvozitobb ut, de nekem jarhatobbnak tunik es kigazdalkodhatobb is. Ha Lamar mar leszerzodott volna nem fillerb@szakodnank, de elit edge (olyan 18-28 milla kozott zsakolo) akkor se jutott volna. Sebaj majd mi kineveljuk es (talan) meg is tartjuk... ☺
RedFive
Houston elvileg jön vissza Juli végével ha nem ir alá máshová, asszem vmi ilyesmi tag-et tettünk rá. Nekem ez így már megfelelne OLB szinten.
több mint 3 éve
no Baltimore Ravens 8 591
Nyomas vs sec. Nincs jo megoldas kozottuk hanem mindketto jo. Egyszeruen az edzok melyiket latjak jobbnak, abban lesznek jok stb. Nem egyetemes jo megoldas van kulonben mindenki azt csinalna. A kerdes feltevesnel van az igazsag. A 2.4mp ami ugye a QB mozgasabol jon ( nem bontom tovabb, mert nem er annyit es itt csak mint elvrol beszelunk ). Az egyik ezt akarja gyorsitani a masik meg eddig tartani tudja az elkapokat. Amig minden dandy addig remek mindketto. Amikor nem es itt a kerdes lenyege hogy melyiket szeretned. A nem odaero nyomas ( hiaba itt vannak a nagyagyuk ) es hatul askkor a gyengebb jatekosok halottak vagy a jobb kepessegu sec is verve lesz az ido mulasaval. Mindketto teljesen altalanos es a problema felmerulese is gyakori, mert az ellenfel OL-je fuggetlen tolunk es a jelenlegi szabalyok mellett ok nyernek a D-ek ellen nagyobb szazalekban ( a rosszabbak ellen persze meg jobban ). Vannak ra megoldasok is es az elonyeik szerint dolgoznak a +1 emberrel. Katyvasz lett de ugyis tudjatok igy nem izgatom magam rajta.

Nalunk nem megoldas a nyomasra fektetni a hangsulyt ebben az allapotukban. Egy rusher is segitene de egy fecske es a nyar. A fiataljaink beerhetnek es ha durvan jok lesznek akkor lehet evek mulva ott fogunk tokeletesre torekedni.
több mint 3 éve
Kyle Fuller CB érkezett.
KeyG
Voice
Jol jon. Averett, Young, West elment, kellett meg municio a CB sorba, es nalunk ujra felemelkedhet Fuller csillaga. Ennek a szerzodtetesnek kidejezetten orulok.
RedFive
akkor ha már pass rusher nem gyün marad ez az út. melyik a jobb: közepes nyomasztás, elit sec vagy elit nyomasztás, közepes sec?
szerintem az utóbbi egyébként üdvözítőbb, mert az elit qb-wr párost csak az elit passzsiettetés tudja megbontani, a mi felállásunk csak lassítani tudja.
gedam
Elit edge nincs diszkont aron.
Ez lehet nem az udvozitobb ut, de nekem jarhatobbnak tunik es kigazdalkodhatobb is. Ha Lamar mar leszerzodott volna nem fillerb@szakodnank, de elit edge (olyan 18-28 milla kozott zsakolo) akkor se jutott volna. Sebaj majd mi kineveljuk es (talan) meg is tartjuk... ☺

több mint 3 éve
gedam 6 476
Kyle Fuller CB érkezett.
KeyG
Voice
RedFive
több mint 3 éve
Kyle Fuller CB érkezett.
KeyG
Voice
RedFive
Szerintem is jó hogy jött. Jól jön egy tapasztalt CB. De honnan van rá della? A legtöbbet (10+ misi) Peters kivagasaval tudtunk volna spórolni. Remélem nem helyettesnek hanem plussz embernek érkezett.
Benibácsi
Majd kiderul mennyi az annyi. Tavalyi volt a legszarabb eve ami nem emelt az alkupoziciojan. 2021 re volt 9.5 milla (9 garantalt) contractja a Denvernel. Kivancsi leszek mennyit kellett engednie.

több mint 3 éve
Benibácsi Baltimore Ravens 970
Kyle Fuller CB érkezett.
KeyG
Voice
RedFive
Szerintem is jó hogy jött. Jól jön egy tapasztalt CB. De honnan van rá della? A legtöbbet (10+ misi) Peters kivagasaval tudtunk volna spórolni. Remélem nem helyettesnek hanem plussz embernek érkezett.
több mint 3 éve

RedFive
Nfl atlag megy es jon.
Voice
Julio Jones vagy az 5 evvel fiatalabb Fuller (a wr) johetne meg csak hogy +1 fo legyen meg akit az ellenfel is komolyan vesz es nem mindig csak Andrews + Bateman lennenek szoros orizetben.

több mint 3 éve
Kyle Fuller CB érkezett.
KeyG
Voice

több mint 3 éve
Voice Baltimore Ravens 1 825 — LA Lakers & Juventus
Kyle Fuller CB érkezett.
KeyG

The youngest player EVER with a perfect passer rating 😈 LJ8
több mint 3 éve
Kyle Fuller CB érkezett.

We are just the Ravens!
több mint 3 éve
We have signed defensive lineman Brent Urban! Welcome back to Baltimore, Brent!
Voice
és jött egy fagot
gedam
A WR is jöhetne már Clark cserében.
KeyG
Reagor 😉😜?
dande
Jó a humorod. 😊

We are just the Ravens!
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 260 — Így remélem megfelelek nektek.....
Voice
és jött egy fagot
gedam
KeyG
Reagor 😉😜?
több mint 3 éve
Voice
és jött egy fagot
gedam

We are just the Ravens!
több mint 3 éve
gedam 6 476
Voice
és jött egy fagot
több mint 3 éve

több mint 3 éve

RedFive
Nfl atlag megy es jon.

Szerkesztette: Voice

több mint 3 éve
 youtu.be/6k925G34W7A

több mint 3 éve
 www.baltimorebeatdown.com/2022/5/20/23133197/ravens-signing-dl-brent-urban-to-one-year-deal

Akkor Wolfe -t kívágjuk, vagy visszavonul? Most már elég népes a DL csapatrész.
Benibácsi
3 milla megtakaritas lenne?
Eros erv.

*Szerk: csak 2 milla es csak junius 1 utan.