Baltimore Ravens

47 feliratkozó

több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 226 — NFL bracket champion '26
https://a2.espncdn.com/combiner/i?img=%2Fphoto%2F2022%2F0502%2Fr1007353_1296x729_16-9.jpg
Baltimore Ravens running back Mike Davis' Atlanta home robbed of jewelry, cleats honoring Davis' father, who died of cancer
Robbers hit the Atlanta home of former Falcons running back Mike Davis, stealing more than $100,000 worth of jewelry and a pair of custom cleats he wore to honor his father, who died of cancer in 2019. Davis signed with the Ravens on Tuesday.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
RedFive Baltimore Ravens 6 878 — maci faszán vitézkötés

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
Benibácsi Baltimore Ravens 970
 russellstreetreport.com/2022/05/10/out-to-lunch/amid-safety-glut-chuck-clark-rumors-swirl/

A Chuck Clark lehetséges trade margojara. Lehet a játékos sem túl.boldog a kialakult helyzettel. De èn még mindig örulnèk ha maradna és 3 safety-vel tolnank.

Szerkesztette: Benibácsi
több mint 3 éve
KeyG Baltimore Ravens 13 779

empty taxi
Dobbins, Edwards, Badie, Hill és Davis

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 226 — NFL bracket champion '26

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
no Baltimore Ravens 8 591
[
Terrell Edmunds ara elso kor volt. 😊
no
Nem jó példa. Nem is a draft miatt, hanem mert ő meesze van a korrekttől és safetynek is csak azért nevezhető, mert ott játszik! 😁
Szokol
tehat 2 elso kor 😊
több mint 3 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 381 — Steelers fan
[
no
Nem jó példa. Nem is a draft miatt, hanem mert ő meesze van a korrekttől és safetynek is csak azért nevezhető, mert ott játszik! 😁
több mint 3 éve
Na ezmiez?

RedFive
Prank? 😀
több mint 3 éve
Na ezmiez?

Szerkesztette: RedFive

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
Nem nagyon látom a piacát, annyira nem extra játékos. Persze hülye GM-ek mindig vannak.
psychocska
Ugye csak viccelsz, a védelem vezére ,aki eddig hívta a játékokat. Nem elit,de nagyon koreket kezdö játékos. Én biztos nem engedném el , kérdezem hogy 3 saftey-t, lehet őket egyszerre játszatni?
Norbi180
Hogyne lehetne

több mint 3 éve
Nem nagyon látom a piacát, annyira nem extra játékos. Persze hülye GM-ek mindig vannak.
psychocska
Ugye csak viccelsz, a védelem vezére ,aki eddig hívta a játékokat. Nem elit,de nagyon koreket kezdö játékos. Én biztos nem engedném el , kérdezem hogy 3 saftey-t, lehet őket egyszerre játszatni?
Norbi180
Na de mennyit ér egy ilyen játékos? Nem is elit, a poszt is sokadrangú. Hatodik kör? Hetedik? Annyiért nem éri meg adni.
Szokol
psychocska
Norbi180
Na de mennyit ér egy ilyen játékos? Nem is elit, a poszt is sokadrangú. Hatodik kör? Hetedik? Annyiért nem éri meg adni.
Szokol
több mint 3 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 381 — Steelers fan
psychocska
Norbi180
több mint 3 éve
Arra gondoltam hogy free saftey Williams, Strong saftey :Clark. Slot corner nem lenne helyette Hamilton lenne középen . Vagy ez hülyeség és nem megoldhato,én még akkor se cserélném el minőség kell a padra is
Norbi180
Én is nagy hülyeségnek tartanám ha elcserèlnènk. 3 safety-s felàllàsok.nem.annyira ritkák manapság. Plussz felteszem a kérdést. Mi van ha Williams ès/vagy Hamilton lesérül? Jöhet a Geno Stone / Tony Jefferson kettős....
több mint 3 éve
gedam 6 476

én még visszahívnám et is, biztos, ami biztos
több mint 3 éve
Norbi180 Baltimore Ravens 736
Arra gondoltam hogy free saftey Williams, Strong saftey :Clark. Slot corner nem lenne helyette Hamilton lenne középen . Vagy ez hülyeség és nem megoldhato,én még akkor se cserélném el minőség kell a padra is
több mint 3 éve
Norbi180 Baltimore Ravens 736
psychocska
több mint 3 éve
rkstzz Baltimore Ravens 501 — justinblackmonpohara
több mint 3 éve
KeyG Baltimore Ravens 13 779
Egyre hangosabbak a Chuck Clark trade-rol szolo pletykak. Ezt valszeg az erositi, hogy trade nelkul pusztan FA piaci WR-ek eleg dragak. Gazdasagosabb elo szerzodessel rendelkezo WR-ek is akadnak, ez a masik lehetoseg, oda kellhet cserealapnak.
RedFive
Az lenne a legjobb ha eltradeelnénk, biztos vagyok benne, hogy nem számítottak Hamilton lecsúszására.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 3 éve
Egyre hangosabbak a Chuck Clark trade-rol szolo pletykak. Ezt valszeg az erositi, hogy trade nelkul pusztan FA piaci WR-ek eleg dragak. Gazdasagosabb elo szerzodessel rendelkezo WR-ek is akadnak, ez a masik lehetoseg, oda kellhet cserealapnak.

Szerkesztette: RedFive

több mint 3 éve
Vegigneztem az UDFA wr-ek videoit. Makai Polk-ban talan van vmi, azzal egyutt hogy udfa...
O az:
 www.nfldraftbuzz.com/Player/Makai-Polk-WR-California
Itt meg egy kis mozi:
 youtu.be/_C4WIiP0i-g
RedFive
Polkkal is alairtunk.

több mint 3 éve
Nna itt van a 2022 osszes Ravens draft calls egybe szerkesztve. Karmolom. 😁

youtu.be/5HZ4arRvoWs
RedFive
Jó kis videó! Azon gondolkodtam hogy mikor legutóbb volt egy rookie rugónk akkor jött a Super Bowl győzelem. Kíváncsi vagyok újonc punterrel is mukodik- e.... 😀
Benibácsi
P3NM
RedFive
Persze a 32 csapatból vmelyiknek mindenkèpp 🤪🤫😜
dande
Dande legyen hited, es ne feledd, egy fontos teendonk nekunk is van am, mutatom. 😜😂

giphy-5
RedFive

több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 262 — Így remélem megfelelek nektek.....

youtu.be/5HZ4arRvoWs
RedFive
Jó kis videó! Azon gondolkodtam hogy mikor legutóbb volt egy rookie rugónk akkor jött a Super Bowl győzelem. Kíváncsi vagyok újonc punterrel is mukodik- e.... 😀
Benibácsi
P3NM
RedFive
Persze a 32 csapatból vmelyiknek mindenkèpp 🤪🤫😜
több mint 3 éve

youtu.be/5HZ4arRvoWs
RedFive
Benibácsi
P3NM

több mint 3 éve

youtu.be/5HZ4arRvoWs
RedFive
több mint 3 éve
Ez a draft posztok es amiket irtok az emberkekrol az kb azt mutatja oda tartunk vissza ami 2019-ben es utana kellett volna jojjon. Gyakorlatilag kimondtuk hogy kidobtunk ket evet a kukaba. Akkor nagyon tetszett volna, mara mar ugy vagyok vele hogy kb mostanra kellene lejonni arrol a jatekrol, mert nem lehet egy ilyen semat meg 4-5 evig se futtatni sikeresen, de azert boven eredmenyesek lettunk volna vele az elvileg folyamatosan fejlodo passzjatek mellett. Ket ev kuka minden szempontbol.

Ladder and chutes jatek jutott eszembe. Meglatjuk mire lepunk legkozelebb
no
Abbol a szempontbol nem kuka, hogy Lamar jateka meg jobb es sokoldalubb lett.

Most mar a fal vigyazhatna ra jobban.
Voice
Igen de veluk fejlodhetett volna ezalatt a ket evben, ezalatt meg nem volt tizedannyi lehetosege tanulni es fejlodni sem. De mar mindegy. Lassuk a medvet, de oriasi hiba volt ez a ket ev.