Baltimore Ravens
47 feliratkozó
több mint 3 éve

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
The Ravens running back room is deep pic.twitter.com/8iIg8MlcTE
— PFF Fantasy Football (@PFF_Fantasy) May 10, 2022
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
russellstreetreport.com/2022/05/10/out-to-lunch/amid-safety-glut-chuck-clark-rumors-swirl/A Chuck Clark lehetséges trade margojara. Lehet a játékos sem túl.boldog a kialakult helyzettel. De èn még mindig örulnèk ha maradna és 3 safety-vel tolnank.
Szerkesztette: Benibácsi
több mint 3 éve
Dobbins, Edwards, Badie, Hill és DavisThe #Ravens are signing RB Mike Davis, per @Schultz_Report
— NFL Stats (@NFL_Stats) May 10, 2022
empty taxi
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 3 éve
The #Ravens are signing RB Mike Davis, per @Schultz_Report
— NFL Stats (@NFL_Stats) May 10, 2022

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
tehat 2 elso kor 😊[Nem jó példa. Nem is a draft miatt, hanem mert ő meesze van a korrekttől és safetynek is csak azért nevezhető, mert ott játszik! 😁
Terrell Edmunds ara elso kor volt. 😊
no
Szokol
több mint 3 éve
[Nem jó példa. Nem is a draft miatt, hanem mert ő meesze van a korrekttől és safetynek is csak azért nevezhető, mert ott játszik! 😁
Terrell Edmunds ara elso kor volt. 😊
no
több mint 3 éve
Na ezmiez?Prank? 😀
Jarvis Landry is a Raven
— 𝙕𝙖𝙘𝙝🦦® (@NewEraZach) May 7, 2022
RedFive
több mint 3 éve
Na ezmiez?Jarvis Landry is a Raven
— 𝙕𝙖𝙘𝙝🦦® (@NewEraZach) May 7, 2022
Szerkesztette: RedFive
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
Hogyne lehetneNem nagyon látom a piacát, annyira nem extra játékos. Persze hülye GM-ek mindig vannak.Ugye csak viccelsz, a védelem vezére ,aki eddig hívta a játékokat. Nem elit,de nagyon koreket kezdö játékos. Én biztos nem engedném el , kérdezem hogy 3 saftey-t, lehet őket egyszerre játszatni?
psychocska
Norbi180
több mint 3 éve
Na de mennyit ér egy ilyen játékos? Nem is elit, a poszt is sokadrangú. Hatodik kör? Hetedik? Annyiért nem éri meg adni.Nem nagyon látom a piacát, annyira nem extra játékos. Persze hülye GM-ek mindig vannak.Ugye csak viccelsz, a védelem vezére ,aki eddig hívta a játékokat. Nem elit,de nagyon koreket kezdö játékos. Én biztos nem engedném el , kérdezem hogy 3 saftey-t, lehet őket egyszerre játszatni?
psychocska
Norbi180
Szokol
Terrell Edmunds ara elso kor volt. 😊Na de mennyit ér egy ilyen játékos? Nem is elit, a poszt is sokadrangú. Hatodik kör? Hetedik? Annyiért nem éri meg adni.Nem nagyon látom a piacát, annyira nem extra játékos. Persze hülye GM-ek mindig vannak.Ugye csak viccelsz, a védelem vezére ,aki eddig hívta a játékokat. Nem elit,de nagyon koreket kezdö játékos. Én biztos nem engedném el , kérdezem hogy 3 saftey-t, lehet őket egyszerre játszatni?
psychocska
Norbi180
Szokol
több mint 3 éve
Na de mennyit ér egy ilyen játékos? Nem is elit, a poszt is sokadrangú. Hatodik kör? Hetedik? Annyiért nem éri meg adni.Nem nagyon látom a piacát, annyira nem extra játékos. Persze hülye GM-ek mindig vannak.Ugye csak viccelsz, a védelem vezére ,aki eddig hívta a játékokat. Nem elit,de nagyon koreket kezdö játékos. Én biztos nem engedném el , kérdezem hogy 3 saftey-t, lehet őket egyszerre játszatni?
psychocska
Norbi180
több mint 3 éve
Arra gondoltam hogy free saftey Williams, Strong saftey :Clark. Slot corner nem lenne helyette Hamilton lenne középen . Vagy ez hülyeség és nem megoldhato,én még akkor se cserélném el minőség kell a padra isÉn is nagy hülyeségnek tartanám ha elcserèlnènk. 3 safety-s felàllàsok.nem.annyira ritkák manapság. Plussz felteszem a kérdést. Mi van ha Williams ès/vagy Hamilton lesérül? Jöhet a Geno Stone / Tony Jefferson kettős....
Norbi180
több mint 3 éve
gedam
6 476
Details on Ex-NFL Player Earl Thomas Planning to Poison His Ex-Wife and His Children and Implying He Hopes Someone Messes With Her Brakes So She and the Kids Drive Off a Cliff With Her New Man; Thomas is Currently on The Run (Video-Police Reports) https://t.co/baO6nd1sAL pic.twitter.com/3iQwDtb3gi
— Robert Littal BSO (@BSO) May 7, 2022
én még visszahívnám et is, biztos, ami biztos
több mint 3 éve
Arra gondoltam hogy free saftey Williams, Strong saftey :Clark. Slot corner nem lenne helyette Hamilton lenne középen . Vagy ez hülyeség és nem megoldhato,én még akkor se cserélném el minőség kell a padra is
több mint 3 éve
Nem nagyon látom a piacát, annyira nem extra játékos. Persze hülye GM-ek mindig vannak.Ugye csak viccelsz, a védelem vezére ,aki eddig hívta a játékokat. Nem elit,de nagyon koreket kezdö játékos. Én biztos nem engedném el , kérdezem hogy 3 saftey-t, lehet őket egyszerre játszatni?
psychocska
több mint 3 éve
Nem nagyon látom a piacát, annyira nem extra játékos. Persze hülye GM-ek mindig vannak.
több mint 3 éve
Egyre hangosabbak a Chuck Clark trade-rol szolo pletykak. Ezt valszeg az erositi, hogy trade nelkul pusztan FA piaci WR-ek eleg dragak. Gazdasagosabb elo szerzodessel rendelkezo WR-ek is akadnak, ez a masik lehetoseg, oda kellhet cserealapnak.Az lenne a legjobb ha eltradeelnénk, biztos vagyok benne, hogy nem számítottak Hamilton lecsúszására.
RedFive
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 3 éve
Egyre hangosabbak a Chuck Clark trade-rol szolo pletykak. Ezt valszeg az erositi, hogy trade nelkul pusztan FA piaci WR-ek eleg dragak. Gazdasagosabb elo szerzodessel rendelkezo WR-ek is akadnak, ez a masik lehetoseg, oda kellhet cserealapnak.
Szerkesztette: RedFive
több mint 3 éve
Vegigneztem az UDFA wr-ek videoit. Makai Polk-ban talan van vmi, azzal egyutt hogy udfa...Polkkal is alairtunk.
O az:
www.nfldraftbuzz.com/Player/Makai-Polk-WR-California
Itt meg egy kis mozi:
youtu.be/_C4WIiP0i-g
RedFive
több mint 3 éve
Dande legyen hited, es ne feledd, egy fontos teendonk nekunk is van am, mutatom. 😜😂Persze a 32 csapatból vmelyiknek mindenkèpp 🤪🤫😜Nna itt van a 2022 osszes Ravens draft calls egybe szerkesztve. Karmolom. 😁Jó kis videó! Azon gondolkodtam hogy mikor legutóbb volt egy rookie rugónk akkor jött a Super Bowl győzelem. Kíváncsi vagyok újonc punterrel is mukodik- e.... 😀
youtu.be/5HZ4arRvoWs
RedFive
Benibácsi
RedFive
dande
RedFive
több mint 3 éve
Persze a 32 csapatból vmelyiknek mindenkèpp 🤪🤫😜Nna itt van a 2022 osszes Ravens draft calls egybe szerkesztve. Karmolom. 😁Jó kis videó! Azon gondolkodtam hogy mikor legutóbb volt egy rookie rugónk akkor jött a Super Bowl győzelem. Kíváncsi vagyok újonc punterrel is mukodik- e.... 😀
youtu.be/5HZ4arRvoWs
RedFive
Benibácsi
RedFive
több mint 3 éve
Nna itt van a 2022 osszes Ravens draft calls egybe szerkesztve. Karmolom. 😁Jó kis videó! Azon gondolkodtam hogy mikor legutóbb volt egy rookie rugónk akkor jött a Super Bowl győzelem. Kíváncsi vagyok újonc punterrel is mukodik- e.... 😀
youtu.be/5HZ4arRvoWs
RedFive
Benibácsi
több mint 3 éve
Nna itt van a 2022 osszes Ravens draft calls egybe szerkesztve. Karmolom. 😁Jó kis videó! Azon gondolkodtam hogy mikor legutóbb volt egy rookie rugónk akkor jött a Super Bowl győzelem. Kíváncsi vagyok újonc punterrel is mukodik- e.... 😀
youtu.be/5HZ4arRvoWs
RedFive
több mint 3 éve
Igen de veluk fejlodhetett volna ezalatt a ket evben, ezalatt meg nem volt tizedannyi lehetosege tanulni es fejlodni sem. De mar mindegy. Lassuk a medvet, de oriasi hiba volt ez a ket ev.Ez a draft posztok es amiket irtok az emberkekrol az kb azt mutatja oda tartunk vissza ami 2019-ben es utana kellett volna jojjon. Gyakorlatilag kimondtuk hogy kidobtunk ket evet a kukaba. Akkor nagyon tetszett volna, mara mar ugy vagyok vele hogy kb mostanra kellene lejonni arrol a jatekrol, mert nem lehet egy ilyen semat meg 4-5 evig se futtatni sikeresen, de azert boven eredmenyesek lettunk volna vele az elvileg folyamatosan fejlodo passzjatek mellett. Ket ev kuka minden szempontbol.Abbol a szempontbol nem kuka, hogy Lamar jateka meg jobb es sokoldalubb lett.
Ladder and chutes jatek jutott eszembe. Meglatjuk mire lepunk legkozelebb
no
Most mar a fal vigyazhatna ra jobban.
Voice