Baltimore Ravens
47 feliratkozó
több mint 4 éve
gedam
6 478
Ez mindenhonnan nezve kurvagyenge. Nem is ertem hogy lehet 8-4es merlegunk, amikor 4-8as csapat kepet mutatjuk. Igazi szar.. Legalabb POban orul majd, aki minket kap lesz egy sima meccsuk.az első félidőnk rendben volt, ott kellett volna kiépíteni egy 2 td-st előnyt. a második feles borzalom volt, a labda mindkét oldalán. a védelem puha volt és nyelte a yardokat. támadó oldalon meg lj teljesen visszafejlődött: amikor dobni kéne nézelődik, amikor futhatna, nézelődik, a sackek 70%-t tulképp saját magának okozta. gyenge meccs volt két liga második felébe tartozó csapattól. a mérlegünk nem tükrözi az erőnket. mondjuk szezon előtt 9-8-at tippeltem, az azért már fájna. hátha vissza tudjuk rángatni a többi csapatot a szintünkre, ez az esélyünk.
LeviPoki
több mint 4 éve
Ez mindenhonnan nezve kurvagyenge. Nem is ertem hogy lehet 8-4es merlegunk, amikor 4-8as csapat kepet mutatjuk. Igazi szar.. Legalabb POban orul majd, aki minket kap lesz egy sima meccsuk.
több mint 4 éve
ez lamaron ment el, nem bírja időben elengedni akkor sem, mikor lenne kinek dobni
több mint 4 éve
nem te vagy ezzel a véleménnyel egyedül de én még most sem értem: BWill-t ha elengedjük honnan tervezzük pótolni mikor a drafton OL és DB kell?NFL's salary cap expected to hit $208M in 2022Ott kezdik hogy Campbell, BWill, Watkins trion sporolnak mindjart 30 millat. A tovabbi FA-kkal akik nem lesznek marasztalva meg nem is szamoltam. Nem lesz egy tul gazdag FA halaszatunk, es meg is leszunk. Jobb mint a Saints -61 millarol indulasa.
26 millióval több mint a mostani, szerintem eddig kellett volna megfizetni Lamart, biztos vagyok benne, hogy rekord fizetése lesz.
KeyG
RedFive
Azért elég gyatra a futás védelem nélküle. én nem ragaszkodnék ahhoz, hogy őt elküldjük.
több mint 4 éve
Ez a Bengals vereseg akkor ér igazán sokat ha ma nyerünk! Go Ravens!
több mint 4 éve
Marlon Humphrey Active, Nick Boyle Inactive vs. Steelers
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 4 éve
😄 Ezt nevezem! Kerek a pozitiv energiaidbol 22:25 magassagaban, aztan negyedenkent egy ampullaval! 😁Na most csak 61 milliót kell eltűntetni? Jobb mint az idei 100 millió 😁NFL's salary cap expected to hit $208M in 2022Ott kezdik hogy Campbell, BWill, Watkins trion sporolnak mindjart 30 millat. A tovabbi FA-kkal akik nem lesznek marasztalva meg nem is szamoltam. Nem lesz egy tul gazdag FA halaszatunk, es meg is leszunk. Jobb mint a Saints -61 millarol indulasa.
26 millióval több mint a mostani, szerintem eddig kellett volna megfizetni Lamart, biztos vagyok benne, hogy rekord fizetése lesz.
KeyG
RedFive
kapitnono
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 4 éve
NFL's salary cap expected to hit $208M in 2022Akkor ennek a csapatnak 6-7 évig vége van ,már azt se értem minek vele hoszabitani. Rekord fizetés és vajon mire fel kér ö enyit?
KeyG
több mint 4 éve
Na most csak 61 milliót kell eltűntetni? Jobb mint az idei 100 millió 😁NFL's salary cap expected to hit $208M in 2022Ott kezdik hogy Campbell, BWill, Watkins trion sporolnak mindjart 30 millat. A tovabbi FA-kkal akik nem lesznek marasztalva meg nem is szamoltam. Nem lesz egy tul gazdag FA halaszatunk, es meg is leszunk. Jobb mint a Saints -61 millarol indulasa.
KeyG
RedFive

több mint 4 éve
Ravens were preparing for him to play. They’ll be ready. https://t.co/BrQeVBpzRS
— Sarah Ellison (@sgellison) December 4, 2021
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 4 éve
NFL's salary cap expected to hit $208M in 2022Ott kezdik hogy Campbell, BWill, Watkins trion sporolnak mindjart 30 millat. A tovabbi FA-kkal akik nem lesznek marasztalva meg nem is szamoltam. Nem lesz egy tul gazdag FA halaszatunk, es meg is leszunk. Jobb mint a Saints -61 millarol indulasa.
KeyG
több mint 4 éve
NFL's salary cap expected to hit $208M in 202226 millióval több mint a mostani, szerintem eddig kellett volna megfizetni Lamart, biztos vagyok benne, hogy rekord fizetése lesz.
We are just the Ravens!
több mint 4 éve
Olyan mindegy hova dobal.Nate McCrary futo beemelve az 53as keretbe, es tok jo helyzetben lehetunk mert rosterre kerult egy 6 meccset is latott 4 ev alatt DB is, bizonyos Robert Jackson, ugyhogy fullos a CB sorunk ujra. Harom napja szerzodtettuk le. 😒ben már
RedFive
nem nagyon dobál el a cb sorig, felesleges posztok ezek most.
gedam
Fog o dobni hosszura is, muszaj lesz hatha bejon (akar be is johet), mert ha mi akarunk meg vmit iden ami nyomokban PO-ot tartalmaz, gyoznunk kell. Ennyi. Minket oldalon tudjak ezt. Kemeny meccset varok. Csontzorgoset.
több mint 4 éve
gedam
6 478
Nate McCrary futo beemelve az 53as keretbe, es tok jo helyzetben lehetunk mert rosterre kerult egy 6 meccset is latott 4 ev alatt DB is, bizonyos Robert Jackson, ugyhogy fullos a CB sorunk ujra. Harom napja szerzodtettuk le. 😒ben már
RedFive
nem nagyon dobál el a cb sorig, felesleges posztok ezek most.
több mint 4 éve
Közben Mordorban bejelentette Pocak a távozását..Így nyertünk anno SB-t Ray kijelentése után. Csak nem szopják fel magukat.
több mint 4 éve
Nate McCrary futo beemelve az 53as keretbe, es tok jo helyzetben lehetunk mert rosterre kerult egy 6 meccset is latott 4 ev alatt DB is, bizonyos Robert Jackson, ugyhogy fullos a CB sorunk ujra. Harom napja szerzodtettuk le. 😒Én nem aggódom a CB poszt miatt, Lamar Jackson univerzális, ott it megállja majd a helyét. 😊
RedFive
We are just the Ravens!
több mint 4 éve
Nate McCrary futo beemelve az 53as keretbe, es tok jo helyzetben lehetunk mert rosterre kerult egy 6 meccset is latott 4 ev alatt DB is, bizonyos Robert Jackson, ugyhogy fullos a CB sorunk ujra. Harom napja szerzodtettuk le. 😒
több mint 4 éve
Mark Dulgerian tippje:Ravens - Steelers: 23 - 20
Akko'nyugi van. 😌
több mint 4 éve
Ma lazulunk holnap kikapunk?www.baltimoreravens.com/news/who-s-playing-who-s-not-cornerback-health-a-concern-heading-to-pittsburgh
Kuldjunk mar egy raklap Beres cseppet nekik. 😒
RedFiveCrying at Marlon saying “we’re gonna be in trouble” to Geno after realizing they’re on camera lmao https://t.co/GcSg59nlKR
— Kip Smithers (@Chughes612) December 4, 2021
gedam
Hogy van ez?
BB majd jol megszorja a sec-t 50/50 es kovalygo golyafos passzokkal, bevisznek belole kettot harmat, mi meg futhatunk az eredmeny utan?
több mint 4 éve
gedam
6 478
www.baltimoreravens.com/news/who-s-playing-who-s-not-cornerback-health-a-concern-heading-to-pittsburgh
Kuldjunk mar egy raklap Beres cseppet nekik. 😒
RedFive
Crying at Marlon saying “we’re gonna be in trouble” to Geno after realizing they’re on camera lmao https://t.co/GcSg59nlKR
— Kip Smithers (@Chughes612) December 4, 2021
több mint 4 éve
www.baltimoreravens.com/news/who-s-playing-who-s-not-cornerback-health-a-concern-heading-to-pittsburghKuldjunk mar egy raklap Beres cseppet nekik. 😒
több mint 4 éve
4131
22
13
10
5 hete csokken a bekapott pontok szama, javulgat a D#. Legalabbis a hatekonysag, a benyelt yardokban meg hullamzik:
520
318
350
353
262
több mint 4 éve
Jon a 30. Tomlin - Harbaugh csata. Orokmerleguk: 15 - 14.
A Kecsapmezon: 9 - 7
több mint 4 éve
gedam
6 478
cb sorunk:hámfri-egész héten rottyon ?
averett-pénteken már sétált egyet ?
kovács jimmy-csütörtökön edzett egyet fél év után, bele is sérült ?
westy kutyu-pénteken látták sétálni ?
young-rottyon ?
lassan egyszerűbb lenne kiírni, hogy ki egészséges, az rövidebb lista, meg fontos a pozitív szemlélet.
több mint 4 éve
BW fizujabol rohogve kijonnek es meg maradna is.Amugy ha Mekari stabilan hozza ezt az NFL atlagnal messze jobb formajat, akkor megvagyunk? Elso korben nem draftolunk OT-t? Hiszunk Stanley visszatereseben mint a vezercikkben es elso korben ramegyunk vmi premium Cornerback-re inkabb? Ki mit gondol most? Vagy Villanyora meg max egy ev, ugyhogy muszaj lesz az OT pick elso korben. Esetleg EDC adott pillanatban a legertekesebbet huzza ugyis, random hianyposztra. Boze hoz egy atlagot C-ben, Powers atlag felett karistol LG-ben, RG-ben Zeitler jo, LT-re csak huznek az elso ket kor valamelyikeben.Mind a kettőnek lejár a szerződése ha jól rémlik.
RedFive
KeyG