Baltimore Ravens

47 feliratkozó

több mint 4 éve
no Baltimore Ravens 8 593
Én a második Browns elleni meccstől L-t várok. Jobb a keret , az első meccsen is nekik fújtak illetve még a sorsolást is úgy alakították , hogy 3 hetet készüljenek csak a Ravens ellen. 😊
Nem emlékszem mikor volt utoljára , ennyire egy csapat számára kedvező sorsolás mint amit most a Browns kapott.
KeyG
De joooo, hogy fogsz orulni majd mikor megis nyerunk. ☺
RedFive
Legyen igazad , de én L-t látok jönni.
Egyébként azt mondom 3 W és megnyerjük a csoportot. A Bengalsnak is hasonlóan nehéz sorsolása van mint nekünk , minden héten Playoffért küzdő csapat ellen játszanak ( Chargers, 49ers , Broncos , Ravens , Chiefs , Browns )
A Steelerst nem akarom megbántani , de nem látom jönni őket Ben-nel viszont ellenünk , menni fognak mintha Playoff meccs lenne.
A Browns érdekes, Top 3-5 keret a ligában ( Ravens, Raiders , Packers , Steelers , Bengals ) ha csak a Packers elkapja őket karácsonykor , akkor nem tudnak 10 W-nél többet szerezni.

Úgy gondolom , valószínű a playoff az meglesz , ott bármi lehet. Igazából most is minden héten bármi lehet, őrült a liga. A helyzet nem változott a Team to beat az a Chiefs.
KeyG
En drukkolok a Browns-nak, de nagyon nehez helyzetben vannak, mert a 9 W nem lesz nekik eleg valoszinuleg. Az a Colts-e lesz. A Titans-Pats-KC-Ravens-Bills varhatoan bent lesz. Barki berogyhat es meg ket serules vagy barmi kozbelephet, de ez a nagy valoszinuseg. A north es west viszont oriasi korbejatszasok kozepette gyurhetik egymast, de a colts a pats-raiders egyet kell nyernie (ahol boven van ra eselyuk es az arizonat is elkaphatjak), ahhoz hogy 9 gyozelem senkinek ne legyen eleg.

Tehat a Browns-nak ez elet halal meccs lesz ellenunk es annak latszodnia kell.
több mint 4 éve
RedFive Baltimore Ravens 6 878 — maci faszán vitézkötés
Én a második Browns elleni meccstől L-t várok. Jobb a keret , az első meccsen is nekik fújtak illetve még a sorsolást is úgy alakították , hogy 3 hetet készüljenek csak a Ravens ellen. 😊
Nem emlékszem mikor volt utoljára , ennyire egy csapat számára kedvező sorsolás mint amit most a Browns kapott.
KeyG
RedFive
Egyébként azt mondom 3 W és megnyerjük a csoportot. A Bengalsnak is hasonlóan nehéz sorsolása van mint nekünk , minden héten Playoffért küzdő csapat ellen játszanak ( Chargers, 49ers , Broncos , Ravens , Chiefs , Browns )
A Steelerst nem akarom megbántani , de nem látom jönni őket Ben-nel viszont ellenünk , menni fognak mintha Playoff meccs lenne.
A Browns érdekes, Top 3-5 keret a ligában ( Ravens, Raiders , Packers , Steelers , Bengals ) ha csak a Packers elkapja őket karácsonykor , akkor nem tudnak 10 W-nél többet szerezni.

Úgy gondolom , valószínű a playoff az meglesz , ott bármi lehet. Igazából most is minden héten bármi lehet, őrült a liga. A helyzet nem változott a Team to beat az a Chiefs.
KeyG
Jol van, hat a Browns meccset -3.5 spreadre a Clevelandnak adjak. Ha drasztikusan fel tudnak javitani a passzjatekukat, adna is magat a dolog. Azt is latod hogy azt hogyan? Keenummal? Hmmm.

A Steelers ellen kotelezo a bizakodas, a Packers ellen 50-50 re adom, ahogy a Rams ellen is. A Bengals az jo kerdes. A futasvedelmunk helyt fog allni, a passzvedelmunk meg javulni fog, a konstansan szar az fenntarthatatlan allapot. Az ellenfelek iranyitoira egyre tobb es jobb nyomast fogunk helyezni, Bowser az uj Judon, Owehrol nem kell leirnom semmit, Houston a leghasznosabb veteranigazolas a ligaban. Ugyhogy szamomra a Bengals idegenben is 50-50. Aztan a Steelers ellen zarunk Baltimore-ban, amikor mar nem is szamit, annyira jok leszunk a tabellan. 😄 Ennyi.

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 4 éve
KeyG Baltimore Ravens 13 786
KeyG
RedFive

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 4 éve
KeyG

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 4 éve

We are just the Ravens!
több mint 4 éve

több mint 4 éve
gedam 6 478
Sajnos pont a legutóbbi meccsről nem volt alkalmam megemlékezni, így azt most csak röviden 2-3 sorban: bár a macik nem a legkeményebb ellenfél idén (bocs a CH szurkolóktól), de én kivételesen elégedett voltam (a nagy játékot leszámítva amit kötelezően benyelt a D) - csereirányítóval lemenedzselte a csapat és hozta a kötelező W-t ami nem volt annyira evidens LJ kiesésével... nekem ott más nem számított. Well done.

A tegnapi meccsen meg megint egy wtf kategória, legalábbis abból a szempontból, hogy most pont az a játékos betlizett aki eddig a hátán vitte a csapatot. Nem értem LJ-nek azokat a homály INT-jeit (4ből 1 nem az ő hibája, oké, ill. volt egy ami szerintem felesleges rizikó volt, de megpróbálta - de a maradék kettő katasztrófa dobás volt). Az sem volt megnyugtató, hogy a zsebben is többször lépett fel rosszul és szaladt bele a védők kezébe. Remélem ezek a "rookie" hibák csak a betegség számlájára írhatók, és a jövőhéten az MVP Jackson tér vissza.
Andrews és Tucker meg megint nagyot játszottak. Sajnos a fal továbbra is az Achilles-ina a támadásainknak, ezért is nem tudom Lamart szidni ilyen teljesítmény után sem. Gyakorlatilag folyamatosan menekült és a sima sackeket váltotta first downokra nemegyszer.
Szerencsére a D megemberelte magát, a még a sokat szidott Queen is egész jól játszott és a DB front sem lett ronggyá égetve, pedig vannak ott most már töltelék emberek rendesen (nem mintha a kezdők között ne lett volna olyan aki 3 számú cserének is gyenge).
Bwill és a "skacok" szépen fogták a futást, kellemes meglepetés volt, főleg Campbell hiányában.
Kicsit nehéz eldönteni, hogy mi voltunk most jobban felkészülve a Browns O-ből, vagy ők nem voltak a helyzet magaslatán (oké, hogy Baker sérült volt, de a futás sem igazán működött).
Vagy csak elég volt, hogy az öreg 52-es ott volt a stadionban és nem akartak a srácok lebőgni előtte, hogy mi lett a hírÖs Ravens védelemből - ha ez utóbbi akkor jó lenne ha minden meccsen beugrana RL a vip páholyba (a félidőben meg nyomhat nekik egy pep-talkot, hogy szedjék össze magukat, ha szükséges 😀 )

Úgy nézem a jelen állás szerint a hátralévő combos felhozatalból 2W már elég lehet a 6 meccsből a rájátszásra, 4W pedig akár a csoportgyőzelemre is (ha abból az egyik W a Bengals meccs).
NEm lesznek ezek (sem) szép győzelmek, de 3 winnek ki kéne esnie valahogy ezekből és lehet a POban ismét szurkolni.

PS: Titans folyamatosan dicsérve van, hogy ennyi sérülttel még tartják a frontot, de szerintem mi sem panaszkodhatunk - nemelhanyagolható PO esélyeink vannak annak ellenére, hogy egy tucat játékos season endinget szenvedett.

ps+: az a labda bizony földet ért, elfogultság ide vagy oda. És szerintem mindkét csapatnak jó volt, hogy nem ezen múlt a meccs.
Snagal
az hogy baker sérült volt nagyon megkönnyítette a d játékhívását. tulajdonképpen mindent feltettünk a futás megállítására, ezért a cb-k is a los környékén kóricáltak. ebből jött két három playaction passz, amit benyeltünk, de baker olyan szinten limitálva van, hogy nekünk tényleg csak 10yardos területet kellett fogni. és ezért volt jó queen is, voltak a környékén bőven.

igazából ez működhet a steelers ellen is, mert ben 90%-ban a los környékére passzol. nagyit fogni kell és kezünkben a meccs.

Szerkesztette: gedam
több mint 4 éve
Snagal Baltimore Ravens 1 147
Ravens-Packers flexelve 19 óráról a 22:25 ös sávra.
KeyG
Most BAL -3 as spreadre adjak.
Mire fel? 😯
RedFive
Zadarius visszatér akkor nagy sz-ban leszünk (Adams miatt meg a védelmünk lesz ugyanabban)
Nem látom, hogyan nyerhetjük meg azt a meccset, de ezt mondtam a Chargers -re is anno szóval ... 😊
több mint 4 éve
Snagal Baltimore Ravens 1 147
Sajnos pont a legutóbbi meccsről nem volt alkalmam megemlékezni, így azt most csak röviden 2-3 sorban: bár a macik nem a legkeményebb ellenfél idén (bocs a CH szurkolóktól), de én kivételesen elégedett voltam (a nagy játékot leszámítva amit kötelezően benyelt a D) - csereirányítóval lemenedzselte a csapat és hozta a kötelező W-t ami nem volt annyira evidens LJ kiesésével... nekem ott más nem számított. Well done.

A tegnapi meccsen meg megint egy wtf kategória, legalábbis abból a szempontból, hogy most pont az a játékos betlizett aki eddig a hátán vitte a csapatot. Nem értem LJ-nek azokat a homály INT-jeit (4ből 1 nem az ő hibája, oké, ill. volt egy ami szerintem felesleges rizikó volt, de megpróbálta - de a maradék kettő katasztrófa dobás volt). Az sem volt megnyugtató, hogy a zsebben is többször lépett fel rosszul és szaladt bele a védők kezébe. Remélem ezek a "rookie" hibák csak a betegség számlájára írhatók, és a jövőhéten az MVP Jackson tér vissza.
Andrews és Tucker meg megint nagyot játszottak. Sajnos a fal továbbra is az Achilles-ina a támadásainknak, ezért is nem tudom Lamart szidni ilyen teljesítmény után sem. Gyakorlatilag folyamatosan menekült és a sima sackeket váltotta first downokra nemegyszer.
Szerencsére a D megemberelte magát, a még a sokat szidott Queen is egész jól játszott és a DB front sem lett ronggyá égetve, pedig vannak ott most már töltelék emberek rendesen (nem mintha a kezdők között ne lett volna olyan aki 3 számú cserének is gyenge).
Bwill és a "skacok" szépen fogták a futást, kellemes meglepetés volt, főleg Campbell hiányában.
Kicsit nehéz eldönteni, hogy mi voltunk most jobban felkészülve a Browns O-ből, vagy ők nem voltak a helyzet magaslatán (oké, hogy Baker sérült volt, de a futás sem igazán működött).
Vagy csak elég volt, hogy az öreg 52-es ott volt a stadionban és nem akartak a srácok lebőgni előtte, hogy mi lett a hírÖs Ravens védelemből - ha ez utóbbi akkor jó lenne ha minden meccsen beugrana RL a vip páholyba (a félidőben meg nyomhat nekik egy pep-talkot, hogy szedjék össze magukat, ha szükséges 😀 )

Úgy nézem a jelen állás szerint a hátralévő combos felhozatalból 2W már elég lehet a 6 meccsből a rájátszásra, 4W pedig akár a csoportgyőzelemre is (ha abból az egyik W a Bengals meccs).
NEm lesznek ezek (sem) szép győzelmek, de 3 winnek ki kéne esnie valahogy ezekből és lehet a POban ismét szurkolni.

PS: Titans folyamatosan dicsérve van, hogy ennyi sérülttel még tartják a frontot, de szerintem mi sem panaszkodhatunk - nemelhanyagolható PO esélyeink vannak annak ellenére, hogy egy tucat játékos season endinget szenvedett.

ps+: az a labda bizony földet ért, elfogultság ide vagy oda. És szerintem mindkét csapatnak jó volt, hogy nem ezen múlt a meccs.

Szerkesztette: Snagal
több mint 4 éve
KeyG
Most BAL -3 as spreadre adjak.
Mire fel? 😯

több mint 4 éve

We are just the Ravens!
több mint 4 éve
Legújabb mock draftba egy LB-t írnak hozzánk 1/31-re. A CBS oldalát szoktam nézegetni hetente , és most jelenleg Kingsley Enagbare a választott a South Carolináról.

Neeeeeeeee 😃
KeyG
Amugy Enegbare egy EDGE ha a LB-tol kaptal hidegrazast. 😄
RedFive
Attól kapok agygörcsöt , hogy nem O-Line vagy CB. Mást nem akarok elfogadni amíg ez nincs rendben. 😃

We are just the Ravens!
több mint 4 éve
Legújabb mock draftba egy LB-t írnak hozzánk 1/31-re. A CBS oldalát szoktam nézegetni hetente , és most jelenleg Kingsley Enagbare a választott a South Carolináról.

Neeeeeeeee 😃
KeyG
Amugy Enegbare egy EDGE ha a LB-tol kaptal hidegrazast. 😄

több mint 4 éve
Hozzank most a legtobben:
Trevor Penning, OT, Northern Iowa
Teszik az elso korre.

több mint 4 éve

Neeeeeeeee 😃
KeyG
Miert neeeee?
1/32-rol felcserelunk es kesz. 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

több mint 4 éve

Neeeeeeeee 😃

We are just the Ravens!
több mint 4 éve

több mint 4 éve
gedam 6 478
Nézze meg mindenki milyen elkapott TD-t vettek el a WFT-től és hasonlítsa össze Njoku hivatalosan TD elkapásával.
KeyG
Seattle-ben amugy mi folyik? 3-8 as a merleguk mint a Jets-nek? 😲 Elvertek a Colts, 49ers, Jags harmast.
RedFive
annyi választ el minket a seahawkstól, hogy lj tud néha varázsolni egy-egy negyedet rw meg idén nem. de kb. ugyanúgy hal meg minden meccsen a támadó koordinátori stratégiánk, mint a seahawksnál. félidőben idén hányszor vezettünk, hányszor raktunk fel 14-17 pontot legalább? aztán megnyomjuk a pánik üzemmódot és eddig bejött. igen katasztrófa volt a browns ellen lj, de a td játékunk megint egy káosz hero játék volt. na ezek a hero játékok hiányoznak rw-től, de csapat szinten kb. ugyanaz a két gárda.
több mint 4 éve
Leigazoltuk a CFL bajnok Chris Streveler-t a gyakorloba. Amugy QB ha nem ugrott volna be azonnal. 😒 Jjja es a Cards kuldte el egy hete. Mintha csak qb3-at csereltunk volna velul. Akkor most van negy? 😦

Szerkesztette: RedFive

több mint 4 éve
Nézze meg mindenki milyen elkapott TD-t vettek el a WFT-től és hasonlítsa össze Njoku hivatalosan TD elkapásával.
KeyG
Seattle-ben amugy mi folyik? 3-8 as a merleguk mint a Jets-nek? 😲 Elvertek a Colts, 49ers, Jags harmast.

több mint 4 éve

We are just the Ravens!
több mint 4 éve
Szárazon megraktok minket...
Willie Parker
Bold: a liga 2 legjobb rugoja hordja majd ossze a pontokat mint a szaraz rozset az anyokak.

több mint 4 éve
Screenshot-2021-11-30-00-27-31-1

Huhhhuhuhuuuuuu 43.5! Az underre ebredes utan azonnal egy szep summat. Nemtom. A passzatszel fog ennyi pontot osszehordani?

több mint 4 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 142
Szárazon megraktok minket...
több mint 4 éve
A Browns egyetlen TD-je a bírók segítségével született, nem mintha számítana, de számíthatott volna.

Egész éven ellenünk fújnak , kezd unalmas lenni, pedig ez egy pártatlan sport.
KeyG
Igazából teljesen mindegy, a jobb -vagy kevésbé szarabb- csapat nyert, de ezt a felháborodást meg bírózást nem igazán értem.
Elsőre megadták, ember legyen a talpán aki olyan sebességnél látta pontosan. Innentől megdönthetetlen bizonyíték kell. A visszajátszások után az egyik kamerából úgy tűnt földet ért, egy másikból meg úgy, h nem. Ne adjuk úgy elő, mintha a világ csalása lett volna.
Ha elsőre incomplete, azt se fordítják meg, de ilyen esetből minden fordulóra jut 3.
Joey Tribbiani
Hátulról egyértelmű volt , hogy leért. Elölről azért nem , mert ott volt a keze. A Dolphins ellen volt egy Andrews elkapás , amit elvettek a Ravenstől holott egy kamera se mutatta meg, hogy földet ért a labda. Apropó Andrews nagy játékát se catchnek ítélték meg de szerencsére volt egy PI. Tehát Andrews elkapása nem volt catch, de Njoku nem elkapása TD volt. Abban a driveban volt egy RTP , amikor kb egy pillanata nem volt Bowsernek , hogy megállítsa magát annyi hibája volt , hogy ráesett szegény sérült Mayfieldre. Az első negyedben a 4&2 esetről ne is beszéljünk amikor a Ravensnek 3 vagy 4 lehetőség kellett , hogy átmenjen. Minden tiszteletem a Brownsé , de hogy ne számított volna az a TD egy 16-10-es meccsen? Ha a végén bevág Mayfield egy TD-t nem számít? Aki azt mondja nem számít , annak annyit kívánok két hét múlva lásson egy ilyet a Ravens felé is , és meglássuk a véleményeket akkor.
KeyG
Az h a Ravens fanoknak egyértelmű, még nem döntő bizonyíték 😊 Visszanézték, abszolút nem volt tiszta.
De ha már így belemesz, Clowney RPp is nevetséges volt.
Joey Tribbiani
Nagyon elfogult vagy Joey ha szerinted az nem tiszta. Clowney odabaszott egyértelműen , másodpercekben lehet mérni a különbséget a kettő között.

We are just the Ravens!