Baltimore Ravens
47 feliratkozó
több mint 4 éve
16-10 es W.A megadott foldetert labdas TD-vel. Irtam akkor, hogy nem fogunk kikapni, pusztan azert mert hittem hogy a D# vegig kitart. Ha ez nem roffenti be a motort, akkor semmi. Mayfield egy pontatlan qb most jon majd szembe egy masik, aki csak picit pontosabb. Aztan ujra Baker majd Rodgers, Burrow, Stafford es ujra BB. Csuf kis gyozelmek a cel...
Szerkesztette: RedFive
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 4 éve
Egyszeruen rohamot kapok a biroktol, ki van adva hogy legyen szoros es ez nem ellenunk vagy a Browns mellett volt. Sipoltak ha kellett egy kis nudge.
több mint 4 éve
gedam
6 478
a ravens az afc élén. hogy hogyan, aztat senki nem tudja.
több mint 4 éve
RAVENS inaktivok:WR Miles Boykin
T Cedric Ogbuehi
TE Josh Oliver
CB Jimmy Smith
CB Chris Westry
DE Calais Campbell
Tartok tole hogy Campbell hianyat durvan megerezzuk majd. Futasvedelemben (is).
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 4 éve
Sima cicus győzelem közben a másik csoportmeccsen.
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
Az rideg! 😬Nekem annó nem volt választási lehetőség,(korán oltattam)belementem az oroszba. Harmadiknak meg tegnap Pfizert. Az elsőtől nem volt gondom,viszont a 2. 3. ez valami kegyetlen 😀 Hozzáteszem én egy sima Tetanusztól is kifeküdtem 4 napra.Mit kaptal??? 😯A mai 3 meccsem:Én épp döglődöm a 3. vakcinától,úgyhogy megpróbálok majd éjjel felkelni,gondolom nem sok sikerrel 😀 A többi meccs jelen pillanatomban kb nem is érdekel.
19 Colts TB
22:25 49ers Vikings
02:20 The War
Kinek mi a progi? Én bevallom , ha bejutunk a Playoffba a Coltsnál kellemetlenebb csapat nem lesz az AFC-ben ezért választottam őket , a 49ers hasonló futócsapat mint a Colts és Vikings az olyan mint a Ravens, nem tudnak unalmas meccset játszani és döntő szerepe lehet ennek a meccsnek az egyik NFC Wild Card helyért. Ha a 49ers bejut , mindenki el akarja kerülni majd őket az NFC-ben.
KeyG
LeviPoki
En elso kettore Modernat, semmi negativ reakcio, aztan 5 honapra ra mostanaban kb 3 hete Jensent, semmi negativ teakcio. Lila folt egy hetig a vallamon oszt jonapot.
RedFive
LeviPoki
Kitartas!!
Lamar hajnali TD kurat tart majd! 😌
több mint 4 éve
Nekem annó nem volt választási lehetőség,(korán oltattam)belementem az oroszba. Harmadiknak meg tegnap Pfizert. Az elsőtől nem volt gondom,viszont a 2. 3. ez valami kegyetlen 😀 Hozzáteszem én egy sima Tetanusztól is kifeküdtem 4 napra.Mit kaptal??? 😯A mai 3 meccsem:Én épp döglődöm a 3. vakcinától,úgyhogy megpróbálok majd éjjel felkelni,gondolom nem sok sikerrel 😀 A többi meccs jelen pillanatomban kb nem is érdekel.
19 Colts TB
Kinek mi a progi? Én bevallom , ha bejutunk a Playoffba a Coltsnál kellemetlenebb csapat nem lesz az AFC-ben ezért választottam őket , a 49ers hasonló futócsapat mint a Colts és Vikings az olyan mint a Ravens, nem tudnak unalmas meccset játszani és döntő szerepe lehet ennek a meccsnek az egyik NFC Wild Card helyért. Ha a 49ers bejut , mindenki el akarja kerülni majd őket az NFC-ben.
KeyG
LeviPoki
En elso kettore Modernat, semmi negativ reakcio, aztan 5 honapra ra mostanaban kb 3 hete Jensent, semmi negativ teakcio. Lila folt egy hetig a vallamon oszt jonapot.
RedFive
több mint 4 éve
Mit kaptal??? 😯A mai 3 meccsem:Én épp döglődöm a 3. vakcinától,úgyhogy megpróbálok majd éjjel felkelni,gondolom nem sok sikerrel 😀 A többi meccs jelen pillanatomban kb nem is érdekel.
19 Colts TB
KeyG
LeviPoki
több mint 4 éve
Én az első után 14 órát a második után 26 órát feküdtem az ágyban , kivéve ha WC-re mentem. 😃A mai 3 meccsem:Én épp döglődöm a 3. vakcinától,úgyhogy megpróbálok majd éjjel felkelni,gondolom nem sok sikerrel 😀 A többi meccs jelen pillanatomban kb nem is érdekel.
19 Colts TB
KeyG
LeviPoki
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 4 éve
A mai 3 meccsem:Én épp döglődöm a 3. vakcinától,úgyhogy megpróbálok majd éjjel felkelni,gondolom nem sok sikerrel 😀 A többi meccs jelen pillanatomban kb nem is érdekel.
19 Colts TB
KeyG
több mint 4 éve
...es kaja is legyen keznel! 😂Lehet meggyőzöl , mert ezekért a meccsekért az Xboxot se kell bekapcsolni a Game Pass-hoz. 😃A mai 3 meccsem:19:00 Cinci-Picc
19 Colts TB
KeyG
Mert mindkettovel jatszunk meg
22:25 GB-Rams
02:20 Ravens in all black jersey for W
Mert 2x egymas utan jatszunk es mar itt eldolhet minden...
RedFive
KeyG
Es en, leven hogy hetfon szabin, kulturaltan alkoholizalni is fogok. 😋
több mint 4 éve
Lehet meggyőzöl , mert ezekért a meccsekért az Xboxot se kell bekapcsolni a Game Pass-hoz. 😃A mai 3 meccsem:19:00 Cinci-Picc
19 Colts TB
KeyG
RedFive
We are just the Ravens!
több mint 4 éve
A mai 3 meccsem:19:00 Cinci-Picc
19 Colts TB
KeyG
több mint 4 éve
A mai 3 meccsem:19 Colts TB
We are just the Ravens!
több mint 4 éve
Nem tudom , hogy lesz ebből W ezt csak a Browns bukhatja el , ha valamiben bízhatunk az az , hogy Jackson varázsolni fog.We have activated LB Malik Harrison from IR.Akkor Saymour -ral egyutt mar 2 egeszseges cornerback-unk van a meccsre... 😒
We have signed DB Kevon Seymour to the 53-man roster. We have also placed S Ar’Darius Washington on Injured Reserve.
KeyG
ebonybird.com/2021/11/27/ravens-cornerback-shortage-week-12/
RedFive
We are just the Ravens!
több mint 4 éve
We have activated LB Malik Harrison from IR.Akkor Saymour -ral egyutt mar 2 egeszseges cornerback-unk van a meccsre... 😒
We have signed DB Kevon Seymour to the 53-man roster. We have also placed S Ar’Darius Washington on Injured Reserve.
KeyG
ebonybird.com/2021/11/27/ravens-cornerback-shortage-week-12/
több mint 4 éve
We have activated LB Malik Harrison from IR.We have signed DB Kevon Seymour to the 53-man roster. We have also placed S Ar’Darius Washington on Injured Reserve.
We are just the Ravens!
több mint 4 éve
Baker Mayfieldet kiveve az edzotabor ota a Browns legegeszsegesebb keretevel nezunk majd farkasszemet. Chubbot ki kell iktatni, aztan meglatjuk. Gyozni kell!!!
több mint 4 éve
Igaz, es Marlon-ra meg sok munka var, neki kellene vezerlo csillagkent osszekapnia a passzvedelmet tul Martindale-en, mert ideje lassan felemelkednie a vedelemnek, van ra pelda boven, hiszek benne hogy sikerulhet.Én LJ-t és D oldalon Humphrey-t mondanám. Lamaron kívül nálam is Andrews.Ravens safety Ar’Darius Washington breaks foot, out for season; OLB Daelin Hayes could return this seasonEgy kellemetlen es egy regota vart jo hir. Amugy ha meg kellene nevezni egy valakit (Lamaron kivul persze) akinek az elvesztese nagy leket utne a hajon, az nalam Calais Campbell lenne. O oldalon meg Andrews. De Calais elegge kulcsfigura a teljesitmenye es a remek karaktere miatt.
KeyG
RedFive
KeyG
több mint 4 éve
Én műszakban dolgozom, azt hiszem 1-2 napot vettem ki a Ravens miatt. De maradt egy Hálaadás napi Pénteki szabim, Covid kontakt miatt , így szerintem kiveszem azt a Hétfőt. Azért érdekelne a flexelés.Valaki megtudná mondani nekem , hogy a meccsek “átflexelését” mi az utolsó a határidő a meccs előtt amikor be kell jelenteni? Engem itt a két hét múlva esedékes Browns-Ravens meccs érdekel December 12.-én, mert úgy gondolom , hogy mozgatni fogják a Packers-Bearst a Bears szereplése miatt.Nemtom, de en iden most hetfon veszek ki utoljara szabit meccs miatt. Tobb hajnali meccsunk iden mar ne legyen. A Piccborg elleni 22:25 meg belefer.
KeyG
RedFive
We are just the Ravens!
több mint 4 éve
Én LJ-t és D oldalon Humphrey-t mondanám. Lamaron kívül nálam is Andrews.Ravens safety Ar’Darius Washington breaks foot, out for season; OLB Daelin Hayes could return this seasonEgy kellemetlen es egy regota vart jo hir. Amugy ha meg kellene nevezni egy valakit (Lamaron kivul persze) akinek az elvesztese nagy leket utne a hajon, az nalam Calais Campbell lenne. O oldalon meg Andrews. De Calais elegge kulcsfigura a teljesitmenye es a remek karaktere miatt.
KeyG
RedFive
We are just the Ravens!
több mint 4 éve
Valaki megtudná mondani nekem , hogy a meccsek “átflexelését” mi az utolsó a határidő a meccs előtt amikor be kell jelenteni? Engem itt a két hét múlva esedékes Browns-Ravens meccs érdekel December 12.-én, mert úgy gondolom , hogy mozgatni fogják a Packers-Bearst a Bears szereplése miatt.Nemtom, de en iden most hetfon veszek ki utoljara szabit meccs miatt. Tobb hajnali meccsunk iden mar ne legyen. A Piccborg elleni 22:25 meg belefer.
KeyG
több mint 4 éve
Ravens safety Ar’Darius Washington breaks foot, out for season; OLB Daelin Hayes could return this seasonEgy kellemetlen es egy regota vart jo hir. Amugy ha meg kellene nevezni egy valakit (Lamaron kivul persze) akinek az elvesztese nagy leket utne a hajon, az nalam Calais Campbell lenne. O oldalon meg Andrews. De Calais elegge kulcsfigura a teljesitmenye es a remek karaktere miatt.
KeyG
több mint 4 éve
Valaki megtudná mondani nekem , hogy a meccsek “átflexelését” mi az utolsó a határidő a meccs előtt amikor be kell jelenteni? Engem itt a két hét múlva esedékes Browns-Ravens meccs érdekel December 12.-én, mert úgy gondolom , hogy mozgatni fogják a Packers-Bearst a Bears szereplése miatt.
We are just the Ravens!