Baltimore Ravens
47 feliratkozó
több mint 4 éve
Browns meccset sztem kevesebbel is halasztottak legutóbb... Fő a következetesség (nem mintha sokat számítana már a végen ennyi sérülttel a covid mellett, de így konkrétan nincs értelme lejátszani)
több mint 4 éve
A picsába már. Ennyit tudok erre írni.
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
Visszateroink dacara nagyon nem nekunk all a zaszlo, egyre nyilik az ollo. A sread mar -4.5 a Bangaliaknak. Underdogkent toljunk egy ultimate squid game-et! ☺Csaxolok mar -7 a spread.
RedFive
Stabilan zuhanunk a pokolba. 😈
Szerkesztette: RedFive
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 4 éve
Meg maradt 13 vedojatekosunk. Osszesen. 😅 ebonybird.com/2021/12/25/ravens-13-healthy-defensive-players/
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 4 éve
Fontos meccs lett volna ez,de úgy tűnik el is dőlt. Grat a Cicáknak! 😀 Jó lenne,ha vége lenne már ennek az egész éves vergődésnek. Ennyi hiányzóval kvázi értelme nincs már pályára lépni.
több mint 4 éve
McSorleyt nem tudjuk visszahozni a Crdinalstol? Folyamatosan az 53-as keretnèl van?Chris Streveler helyet vette at az 53-ban. Ot meg mi vettuk fel az o gyakorlojukbol. O most minalunk Covidos. 😅
Benibácsi
több mint 4 éve
ilyen szezon nincs, nem létezik 😭😭😭😭😭
több mint 4 éve
Sam Koch of course.Ès ki lesz az ő cserèje? 😀McSorleyt nem tudjuk visszahozni a Crdinalstol? Folyamatosan az 53-as keretnèl van?Nem fogjuk visza hozni ,pont erre felkészülve lett idehozva Jonhson.
Benibácsi
Norbi180
Benibácsi
több mint 4 éve
Ès ki lesz az ő cserèje? 😀McSorleyt nem tudjuk visszahozni a Crdinalstol? Folyamatosan az 53-as keretnèl van?Nem fogjuk visza hozni ,pont erre felkészülve lett idehozva Jonhson.
Benibácsi
Norbi180
több mint 4 éve
Olyan "vicces" volt nèzni a meccs előtti serules jelentésben hogy a Bengalsnal 1 jetekos nem tudja vállalni a játékot nálunk még kigyozik a névsor az amúgy is megcsappant keretből... Ez sztem durvább mint 2015-ös seruleshullàm csak akkor a keret minősége szarabb volt azért húztunk a top 5-ben a drafton.
több mint 4 éve
McSorleyt nem tudjuk visszahozni a Crdinalstol? Folyamatosan az 53-as keretnèl van?Nem fogjuk visza hozni ,pont erre felkészülve lett idehozva Jonhson.
Benibácsi
több mint 4 éve
McSorleyt nem tudjuk visszahozni a Crdinalstol? Folyamatosan az 53-as keretnèl van?
több mint 4 éve
Nem is fogok ,lazán legyürtem ezt a szart . Csak attól tartok hogy a sok hülye miatt kötelező lesz itt is ,sajnos.Erről enyit szart se ér ez az oltás ,ha bevannak oltva akkor mi a francért nem tudnak játszani? Kész vicc ,énis elkaptam a covidot oszt kutya bajom nem volt, pedig nem vagyok egy sport ember . Na ,nem hiába nem vagyok beoltva amikor szart se ér , kár erőltetni ezt a szart,igaza van jacksonak hogy nem oltat.Nem muszaj oltakozni Norbi...😒
Norbi180
RedFive
több mint 4 éve
Szerintem inditanak egy hivast RGIII iranyaba. En azt tennem. Kuldenem a repjegyet. Egy QB4 nel csak jobb egy RG3. 😅 R2D2 meg nem tud dobni.
több mint 4 éve
Erről enyit szart se ér ez az oltás ,ha bevannak oltva akkor mi a francért nem tudnak játszani? Kész vicc ,énis elkaptam a covidot oszt kutya bajom nem volt, pedig nem vagyok egy sport ember . Na ,nem hiába nem vagyok beoltva amikor szart se ér , kár erőltetni ezt a szart,igaza van jacksonak hogy nem oltat.Nem muszaj oltakozni Norbi...😒
Norbi180
több mint 4 éve
Hagyjuk már ezt szart , sok puhány gyenge szar,érdekes nekem az ismerőseim, barátaim körében senki nem került kórházba, simán átmenet rajtuk. És aki fosik töle az enyémet is megkaphatja ,meg szurjanak bele meg vagy 10 darabot hátha segít nekik,Erről enyit szart se ér ez az oltás ,ha bevannak oltva akkor mi a francért nem tudnak játszani? Kész vicc ,énis elkaptam a covidot oszt kutya bajom nem volt, pedig nem vagyok egy sport ember . Na ,nem hiába nem vagyok beoltva amikor szart se ér , kár erőltetni ezt a szart,igaza van jacksonak hogy nem oltat.Off, de ezt ajánlom figyelmedbe ès csendben örülj a "szerencsèdnek"
Norbi180
index.hu/belfold/2021/12/25/covid-intenziv-gottsegen-karacsonyi-uzenet/
dande
több mint 4 éve
KeyG aludd at ezt a hirt, nem Neked valo. ☺😣😞
több mint 4 éve
Erről enyit szart se ér ez az oltás ,ha bevannak oltva akkor mi a francért nem tudnak játszani? Kész vicc ,énis elkaptam a covidot oszt kutya bajom nem volt, pedig nem vagyok egy sport ember . Na ,nem hiába nem vagyok beoltva amikor szart se ér , kár erőltetni ezt a szart,igaza van jacksonak hogy nem oltat.Off, de ezt ajánlom figyelmedbe ès csendben örülj a "szerencsèdnek"
Norbi180
index.hu/belfold/2021/12/25/covid-intenziv-gottsegen-karacsonyi-uzenet/
Szerkesztette: dande2
több mint 4 éve
gedam
6 506
Erről enyit szart se ér ez az oltás ,ha bevannak oltva akkor mi a francért nem tudnak játszani? Kész vicc ,énis elkaptam a covidot oszt kutya bajom nem volt, pedig nem vagyok egy sport ember . Na ,nem hiába nem vagyok beoltva amikor szart se ér , kár erőltetni ezt a szart,igaza van jacksonak hogy nem oltat.csalánba nem üt ménkü védekezés
Norbi180
több mint 4 éve
Erről enyit szart se ér ez az oltás ,ha bevannak oltva akkor mi a francért nem tudnak játszani? Kész vicc ,énis elkaptam a covidot oszt kutya bajom nem volt, pedig nem vagyok egy sport ember . Na ,nem hiába nem vagyok beoltva amikor szart se ér , kár erőltetni ezt a szart,igaza van jacksonak hogy nem oltat.Kapaszkodj meg Norbi, jatszanak Norbi. Covidosan jatszanak Norbi.
Norbi180
Mondjuk mar ki.
Amikor ilyen futotuzszeruen terjed a virus, pont olyan jatekosok, akik egeszsegesek es amugy a kispadot koptatnak, pont most ragadnak meg az eselyet, hogy kitunjenek a tehetsegukkel, nnna ok aztan nem mennek sehova, bezarkoznak es csak az edzesnek es a hetvegi meccsnek elnek. Nem. Ezek is majdnem mind a palyan kapjak el egymastol es az ellenfeltol nem egy diszkopartyn.
Pont ennyit er a mar hetente egyszer SE gyakori teszteles. Mert az oltottak nyugodtak, hogy nem lesz hosszu a labadozas es laza a fegyelem. Meg ha 4-5 nap alatt egy virushordozoban elerik hogy a virusok a nyirokrendszerig hatralnak a csodakokteloktol, attol meg belezihalva az ellenfel arcaba terjeszteni fog... Nagyreszt ez is a palyan dol el hidd el nekem.
több mint 4 éve
Erről enyit szart se ér ez az oltás ,ha bevannak oltva akkor mi a francért nem tudnak játszani? Kész vicc ,énis elkaptam a covidot oszt kutya bajom nem volt, pedig nem vagyok egy sport ember . Na ,nem hiába nem vagyok beoltva amikor szart se ér , kár erőltetni ezt a szart,igaza van jacksonak hogy nem oltat.
több mint 4 éve
— marlonhumphrey.eth (@marlon_humphrey) December 25, 2021
több mint 4 éve
Inkabb ontsek betonba Lamar bokajat...