Baltimore Ravens

47 feliratkozó

több mint 4 éve
no Baltimore Ravens 8 592
Megint latatlanban de 5 meccs es Huntley-val mint a betonoszlop ugy fogunk haladni, a lelkesedes 200% es mindent, szo szerint mindent bele fog adni, de vagy bejon vagy nem adott meccsen (a szazalekot nem irom ide)
De nincs ezzel baj ha nem lesz LJ akkor az a 3 %-nyi eselyunk is elszall.

A CD passz az jo mert nem sack, de haladni nem fogunk vele. Csinaltuk mi Flacco-val, de peldaul tavaly a vasas ( bar ok passzjateknak hivtak) is sikertelenul
no
Mármint idén mire volt 3% esélyünk? Mert azon túl,hogy összehoztunk egy pozitív mérleget,mákos győzelmekkel,sokat nem mutatott ez a falábú brigád. 2 meccsünket nyertük meg úgy,hogy jobbak voltunk az ellenfélnél, a többi meccsen baromi nagy mákunk volt. Ekkora sérülésekkel alapból nem volt esélyünk semmire,csak a kellemes mérleg miatt elhittük,hogy van keresnivaló a PO-ban,pedig közünk nincs az egészhez idén. Én azt is adnám,ha most befejeznénk az idényt és már senki nem sérülne meg. Jövőre meg térjen vissza mindenki,aztán majd ott kiderül,hogy kik is vagyunk valójában.
LeviPoki
A lenyeg hogy en a masik oldalrol nezem, mert az AFC egy foshalmaz velunk egyutt es nelkulunk is.
több mint 4 éve
RedFive Baltimore Ravens 6 878 — maci faszán vitézkötés
Hanyadik korben fogunk QB-t draftolni jovore? Huntley szorgalmas munkasember, de szerzodest (cap helyzet) vajon adnak-e neki vagy a kevesbe QB inseges helyzetben csabito lesz kifogni egy Huntley-nel jobbat ujoncszerzodessel, nem sajnalva a draga cetlit? Erre aztan kivancsi leszek.

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 4 éve
LeviPoki Baltimore Ravens 2 799
Megint latatlanban de 5 meccs es Huntley-val mint a betonoszlop ugy fogunk haladni, a lelkesedes 200% es mindent, szo szerint mindent bele fog adni, de vagy bejon vagy nem adott meccsen (a szazalekot nem irom ide)

A CD passz az jo mert nem sack, de haladni nem fogunk vele. Csinaltuk mi Flacco-val, de peldaul tavaly a vasas ( bar ok passzjateknak hivtak) is sikertelenul
no
Mármint idén mire volt 3% esélyünk? Mert azon túl,hogy összehoztunk egy pozitív mérleget,mákos győzelmekkel,sokat nem mutatott ez a falábú brigád. 2 meccsünket nyertük meg úgy,hogy jobbak voltunk az ellenfélnél, a többi meccsen baromi nagy mákunk volt. Ekkora sérülésekkel alapból nem volt esélyünk semmire,csak a kellemes mérleg miatt elhittük,hogy van keresnivaló a PO-ban,pedig közünk nincs az egészhez idén. Én azt is adnám,ha most befejeznénk az idényt és már senki nem sérülne meg. Jövőre meg térjen vissza mindenki,aztán majd ott kiderül,hogy kik is vagyunk valójában.
több mint 4 éve

több mint 4 éve
Benibácsi Baltimore Ravens 970
Tony Jefferson safety Baltimore-ba látogat. Lehet másodszorra is Ravens játékos lesz.
több mint 4 éve
Benibácsi Baltimore Ravens 970
Nem lattam meg es valoszinuleg nem is fogom mar, de nem is kell hogy tegyek egy par kijelentest. BM-nek volt ideje a dobasra, nekunk nem.

Ez az OL epitkezesunk kovetkezmenye es a serulesek lehetetlen helyzetbe hoztak a csapatot. Ertem a logikat ha elfogadom hogy nem koltok ra | ( csak ezt nem akarom elfogadni ) | . A tavalyi szar kozepet lecserelem a szar szelre es nem engedi hogy egymas mellett legyen 2 vilagtalan. Villa ugye addig jatszott volna amig Stanley felepul es az RT poszton ha nem jon be senki akkor ot meg kisegitem Boyle-al ( Ricard is probalkozik es nagy segitseg, de nem tudja amit Boyle ). Ahogy tavaly kiesett Boyle akkor irtam hogy vege a szezonnak. Iden ahogy alakult mar mindketto szelre kellene Boyle es Ricard is. Nem jatszanak akkor a T-k szivni fognak. Itt ideirhatjatok hogy nem az volt a baj a T-k alltak a sarat es mas volt a baj. Viszont a matek megolne bennunket akkor is ha ok rendelkezesre allnanak full eroben hisz plusz az RB es Andrews es a personnel egy nyitott konyv, de ugy varialhatjuk azt a rakat WR-t ahogy akarjuk arra az egy posztra ( kettore mikor Andrews pihen ) vagy a variacio masik megoldasanal a QB nem lesz megvedve de sokan rohangalhatnak route-kat. En mondtam hogy GR helyeben elmennek, mert lehetetlen feladat ele van allitva. Erobol nem tudja a fal futattni a labdat es igy egy nem a "passzolas az erossege" QB-val kell passzolni ugy hogy vagy kiszamithato a jatek vagy nincs megvedve az erre nem a legalkalmasabb QB-m. Persze erthetoen ok kapjak az ivet ( es eppen lehetne mindketto jobb is, de mennyivel egyszerubb lenne a falat megoldani ami raadasul kellene barmelyik QB-nak is )
no
Huntley azert kepes volt passzolni is. Egy ilyen fal mogul. Checkdown-t se restellt dobni, ha mar valasztani kell a sack es akozt. En meg mindig nem erzem elegendonek a qb biztonsagi halot jelento mozgasokat, de mar lattam vmit pislakolni. Vegtelen nyugalom szallt meg, varom a varatlan W-ket a csapattol. 😊
RedFive
Huntley.meglepoen jó volt. Kis túlzással mintha a 2018-as Lamart láttam volna. A labdara jobban kell vigyáznia (ahogy Lamarnak is😀)
több mint 4 éve
Mindekozben: a legjobb elkapok tengereben ott uszkal egy TE. A 13.a 926 yardjaval Mark Andrews. Hollywood Brown a 20. 866 yarddal.

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 4 éve
KeyG Baltimore Ravens 13 786
Villanyora cut = 8 milla dead money. Jun 1 utan is meg 3.25 milla. Philips 988e keres, a remeny hal meg utoljara alapon tartjuk keretben, hatha eccercsak felno a feladathoz.

Most epp a legtobben
Darian Kinnard, OT, Kentucky mockoljak hozzank elso kanyarban. Minel lejjebb csuszunk iden, annal elobb hozunk majd OT-t az zicher. Ha nem, en lemondok. 😡
RedFive
De 6 millió felszabadul June 1 után, Villanyóra kivágásával. 😃
KeyG
Valoban. 👍

Az csuda mulatsagos hogy azon 6 jatekos kozul aki a legtobbet keres majd nalunk 2022-ben, 5 most is hosszutavu IR-en van. 😝
RedFive
Pihennek , The Last Dance lesz. 😊

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 4 éve
Villanyora cut = 8 milla dead money. Jun 1 utan is meg 3.25 milla. Philips 988e keres, a remeny hal meg utoljara alapon tartjuk keretben, hatha eccercsak felno a feladathoz.

Most epp a legtobben
Darian Kinnard, OT, Kentucky mockoljak hozzank elso kanyarban. Minel lejjebb csuszunk iden, annal elobb hozunk majd OT-t az zicher. Ha nem, en lemondok. 😡
RedFive
KeyG
Valoban. 👍

Az csuda mulatsagos hogy azon 6 jatekos kozul aki a legtobbet keres majd nalunk 2022-ben, 5 most is hosszutavu IR-en van. 😝

több mint 4 éve

Most epp a legtobben
RedFive

We are just the Ravens!
több mint 4 éve
Az Ebonybird legfrisebb mockja:

Screenshot-2021-12-13-15-14-11

több mint 4 éve

Most epp a legtobben

több mint 4 éve
Egyébként Huntley egész jó volt, egy kb. C csapattal tartottuk és a végén majdnem megvertük a liga egyik legjobb kerettel rendelkező csapatát. Azt viszont hozzá kell tenni, hogy ez a Browns nem egy jó csapat, szerintem tavaly jobbak voltak. O fal nélkül bitang nehéz, jövőre se Alejandro se Tyree ne legyen itt, mert teljesen felesleges.
A másik a Safety posztok, az utóbbi 3 meccsen 3 teljesen ziccer interceptiont ejtettek el, Stephens most, Clark azelőtt 2 meccsen, dobálni kellene nekik pár labdát gyakoroljanak, mert ellenünk mindent megfognak azt is amit nem lehet.

We are just the Ravens!
több mint 4 éve
FGbbxbs-WQAAMFbk

több mint 4 éve
Nem lattam meg es valoszinuleg nem is fogom mar, de nem is kell hogy tegyek egy par kijelentest. BM-nek volt ideje a dobasra, nekunk nem.

Ez az OL epitkezesunk kovetkezmenye es a serulesek lehetetlen helyzetbe hoztak a csapatot. Ertem a logikat ha elfogadom hogy nem koltok ra | ( csak ezt nem akarom elfogadni ) | . A tavalyi szar kozepet lecserelem a szar szelre es nem engedi hogy egymas mellett legyen 2 vilagtalan. Villa ugye addig jatszott volna amig Stanley felepul es az RT poszton ha nem jon be senki akkor ot meg kisegitem Boyle-al ( Ricard is probalkozik es nagy segitseg, de nem tudja amit Boyle ). Ahogy tavaly kiesett Boyle akkor irtam hogy vege a szezonnak. Iden ahogy alakult mar mindketto szelre kellene Boyle es Ricard is. Nem jatszanak akkor a T-k szivni fognak. Itt ideirhatjatok hogy nem az volt a baj a T-k alltak a sarat es mas volt a baj. Viszont a matek megolne bennunket akkor is ha ok rendelkezesre allnanak full eroben hisz plusz az RB es Andrews es a personnel egy nyitott konyv, de ugy varialhatjuk azt a rakat WR-t ahogy akarjuk arra az egy posztra ( kettore mikor Andrews pihen ) vagy a variacio masik megoldasanal a QB nem lesz megvedve de sokan rohangalhatnak route-kat. En mondtam hogy GR helyeben elmennek, mert lehetetlen feladat ele van allitva. Erobol nem tudja a fal futattni a labdat es igy egy nem a "passzolas az erossege" QB-val kell passzolni ugy hogy vagy kiszamithato a jatek vagy nincs megvedve az erre nem a legalkalmasabb QB-m. Persze erthetoen ok kapjak az ivet ( es eppen lehetne mindketto jobb is, de mennyivel egyszerubb lenne a falat megoldani ami raadasul kellene barmelyik QB-nak is )
no
Huntley azert kepes volt passzolni is. Egy ilyen fal mogul. Checkdown-t se restellt dobni, ha mar valasztani kell a sack es akozt. En meg mindig nem erzem elegendonek a qb biztonsagi halot jelento mozgasokat, de mar lattam vmit pislakolni. Vegtelen nyugalom szallt meg, varom a varatlan W-ket a csapattol. 😊

több mint 4 éve

több mint 4 éve
Az AFC north a forduloban kiszopott. A Browns gyozott csoporton belul, a mikentektol tekintsunk el. Micsoda gyepes csoport. Es meg igy is mind pozitiv merlegu. 😵
RedFive
Én nem tudok eltekinteni az első FG mellett. 😊
A liga egyik legjobb keretét vertük majdnem meg egy C csapattal. Sok mindent lehet mondani, igen megint kurva szarul kezdtünk, de nem adták fel a fiúk és a végén azt is lehet mondani, az az FG döntött.

We are just the Ravens!
több mint 4 éve
Az AFC north a forduloban kiszopott. A Browns gyozott csoporton belul, a mikentektol tekintsunk el. Micsoda gyepes csoport. Es meg igy is mind pozitiv merlegu. 😵

több mint 4 éve
20 evvel ezelott volt az uccso sikeres onside kick-unk...

több mint 4 éve

több mint 4 éve
A Punterunk lett volna a csere qb csereje, mar melegitett is a rend kedveert.

több mint 4 éve
Azert szet kene nezni a serultjeink kezelese es rehabilitacioja korul is. Az nem vicces hogy Stanley, Wolfe es Boyle a kezelesek dacara nem kepesek visszaterni. Pont ott kell szezonzaro serules helyett karrierzaro serules remevel szembenezni amely varosban van a John Hopkins egyetem ami kb a vilagelso orvosi egyetem?

több mint 4 éve
Snagal Baltimore Ravens 1 146
Neztem en is. Tökös volt. Oke. De az eredmeny a maival egyutt mar nem rozsas...
Kájzerszóze
A meccs statisztikái alapján (és Humphrey kiesése alapján) szerintem pont ez a lényeg, hogy nem "tökösek" voltunk, egyszerűen nem nem volt nagyobb esély egy hosszabbításban összehozott győzelemre mint annak, hogy 2 yardról megpróbáljuk bevinni. Ráadásul "sikerült" is - legalábbis, A steelers benyelte volna a playt, ha a passz kicsit pontosabb.
Szerintem nagyobb hiba volt a mai meccsen azt "kommunikálni", hogy nem bízunk a liga legjobb rúgójában és 40yardról TD-t akarunk dobni, nem a félpályán minél biztosabban átjutni és lehetőséget adni a rekordtartó rúgónknak, hogy megpróbálja megnyerni egy insane rúgással a meccset, azt amelyiken nem hibázott, és még egy onside-ot is megrúgott.
több mint 4 éve
Az onside kick akkora momentum volt! Csak annyit kivant Romantol 1 perc 15 masodperc alatt egy idokeressel, hogy Tucker jusson lehetoseghez. Minek kellett 60 yardos passzal probalkozni? Ha 3x futunk az is jobb lett volna. Negyedikre meg minimum eldobatom a down-ig. Instant orgazmus lett volna ha gyozunk egy 70 yardos Tucker harompontossal. Nem epp igazsagos, de liraian szep. ☺

több mint 4 éve
Kájzerszóze New Orleans Saints Texas Longhorns 5 686 — playoffs???
Neztem en is. Tökös volt. Oke. De az eredmeny a maival egyutt mar nem rozsas...