Baltimore Ravens
47 feliratkozó
több mint 4 éve
Itt jön be a múltheti extra helyett 2 pontos bukott kísérlet.... Így egy két L zsinórban. Na ez a gáz sztem.aki nézte a meccset múlt héten az tudja, hogy a 2 pontos volt a jobb döntés.
Kájzerszóze
több mint 4 éve
Itt jön be a múltheti extra helyett 2 pontos bukott kísérlet.... Így egy két L zsinórban. Na ez a gáz sztem.

több mint 4 éve
Huntley-ra nem tudok haragudni, csereirányítóként szerintem megtette ami elvárható, még többet is. A fumblik nem voltak szépek, de gy draftolatlan, rutintalan cserénél ez sajnos benne van.Batmen fasza volt. Tucker szokás szerint perfekt.
Viszont az, hogy egy csere irányítóval, kb értelmes DB nélkül, Campbel nélkül, a browns hazai pályán "emelkedőn" kellett folyamatosan játszani és mégis végül pár ostoba híváson múlt, hogy kikaptunk, az több mint amit szerintem remélni lehetett ettől a meccstől - más kérdés, hogy ez inkább kritika a Browns felé, mint dicséret nekünk.
Aki viszont kapja be a véreres f..om az a Román. Tudom, sok a sérült, nem rajta múlik, nélküle se vagyunk jobbak stb. - igazából leszarom. Az ne legyen O kordinátor akinek a támadói két labdabirtoklás hátrányban kevesebb mint 5 perccel a vége előtt fejetvakarva, a scrimidzsre sétálgatva állnak fel. És az se legyen O kordinátor aki egy megnyert onside kick után ilyen playeket hív be a csereirányítójára mikor a liga legjobb rúgóját kell vállalható távolságba juttatni. Már 1 azaza egy db firstdownnal olyan távolságba kerültünk volna ahol lett volna esélye Tuckernek. Szembe szél (bár nem volt akkora szél a stadionban), meg böszme nagy távolság, de legalább adtunk volna esélyt.
Nem az a baj, hogy kikaptunk. 20-30 ponttal is kikaphattunk volna, egy szavam se lenne. De így... áh.
Eddig még elhittem a Román mentegető dumákat, de ezután nálam nincs maradása. (kár hogy JH-nál lesz még jövőre is)
több mint 4 éve
Jo, hat egy csendes alapszakasz zaras jon, aztan FA piac, majd draft es edzotabor, hogy remeljuk kevesebb serulttel es jobb fallal fussunk neki ujra. De messze van.Nem volt tragedia se a D se az O, Huntley is lehozta a sajat idejeben 22-14 re, tenyleg nem birunk el ennyi hianyzot.
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 4 éve
gedam
6 478
mindenki megtett minden tőle telhetőt, ennyi volt ebben. két rossz csapat, nyert az egészségesebb. nekünk a browns steelers browns meccseket hozni kellett volna a rájátszáshoz, mert hát ennél gyengébb csapatokkal már nem találkozunk. 1-2 ebből a háromból, mert mi még gyengébbek voltunk. nem tudjuk megcsinálni a bravúrt, a rájátszást, de ez van.
több mint 4 éve
A kiserlet vegul is sikerult.Huntley passzolt 270 yardot, akadt celpontja, 16-0 ra hoztuk a masodik felidot, Bateman 103 yard, Andrews 115 yard, meg Brown is hozott 41 yardot, kar hogy egy felidonyo felemelkedest nem jegyez senki. A harmadik szoros meccset bukjuk el, tul sokat nyertunk meg, a dolgok meg az egyensuly... ugye.
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 4 éve
Csak ilyen agyfasz meccseket tudunk játszani idén...Majdnem meglett a végén.
Faszkivan, kaptunk volna ki 20-al. 😀 😀
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
Így hogy Lamar nélkül sikerült kikapni, lesz majd mivel takarózni legalább.
több mint 4 éve
jimmy most healthy scratch vagy péntek óta ő is megfőtt?Naluk is vannak hianyzok, nyugi. TE, CB, DT, SW, es ket S is.
amúgy boyle, mekari, ricard sincs. ez így sima bukó lesz
psychocska
A meccsre lesz kb 6°C es 30 km/h szel. Futasok dominalnak majd, barki gyozhet. 🙏💜
több mint 4 éve
jimmy most healthy scratch vagy péntek óta ő is megfőtt? amúgy boyle, mekari, ricard sincs. ez így sima bukó lesz
több mint 4 éve
Off de Trey Smithről is írhatnál... minthogy statikus helyzetben idén orlandot agyon is basszák kansasben, középszint alatti a teljesítménye.Ebben egyik állítással sem értek egyet. Ha végeztem a melóval, és bárkit érdekel O. Brown Jr milyen is a Chiefsben, jelezze, aztán beszélhetünk róla a KC topicban. Sztem érdekes, csak OT, túl sok szurkolót az nem hoz lázba.
gedam
ulpianus
több mint 4 éve
... minthogy statikus helyzetben idén orlandot agyon is basszák kansasben, középszint alatti a teljesítménye.Ebben egyik állítással sem értek egyet. Ha végeztem a melóval, és bárkit érdekel O. Brown Jr milyen is a Chiefsben, jelezze, aztán beszélhetünk róla a KC topicban. Sztem érdekes, csak OT, túl sok szurkolót az nem hoz lázba.
gedam
Szerkesztette: ulpianus

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 4 éve
Elmondom egy NEM Ravens szurker mit mondott nekem, hogy legyen egy rovid Lamar Jackson ertekelo is a maga velos modjan:az a támadófal a futójáték és lj játékánál mellett volt elit, kvázi lj és a rendszer tette elitté. egy pocket qb-nál már közel sem nézett volna úgy ki, minthogy statikus helyzetben idén orlandot agyon is basszák kansasben, középszint alatti a teljesítmènye. lj meg azért nem dobja meg az ütempasszokat mindig( egy párat megdobott az előző meccsen), mert semmiféle bizodalma nincs a falban és zsigerből a lábát használja. erre mondtam én, hogy nem lj hiányosságainak a kijavításárakell helyezni a hangsúlyt, hanem az ösztönjátékai megsegítésére. nem egy klasszikusan jó fal kell neki, 200kilós emberekkel, hanem egy atletikus, mobilis és a 2019-es ilyen volt. de példul villa nem ilyen és az ő szerződtetéséről is süt a teljes koncepciótlanság. persze ilyen hozzáállással, ami a vezetésnél van tényleg felesleges lj-t megfizetni, mert úgy sem fogjuk tudni “kihasználni” az unikális játékát soha! a vezetőség jelenleg szétgányolja lamart és ozzie 2018-as örökségét.Spotify-on halgas bele 4th &long a neve. MpVégig halgatam budai zoliék podcastjét, tejesen egyetértek márkal hogy Lamar Jackson sok szempontból nem nfl kész játékos, és mi ilyen embernek akarunk rekord fizut adni mi leszünk akin mindenki nevetni fog hogy lehetnek ezek enyire hülyék. Szerintem az öszes csoport rivális azért imádkozik hogy hoszabitsunk vele.Nem tudom mi ez a podcast de amit osszefoglalava ideirtal az nem ujdonsag. LJ nem NFL kesz passzolo QB. Senki soha nem mondta hogy az. Itt inkabb pozitiv hangveteluen van irva rola hogy nem az, csak ugy olvasod hogy 2018 ota milyen sokat fejlodott a 0-rol. Lehet negativan is, hogy nincs kesz. A teny teny marad.
Nem érzi a nyomást, nem tud mit kezdeni a blitz-el, nem tudja a rövid ütem paszokat, és még rengeteg hibáját sorolhatnám.
Norbi180
Es pontosan ezert irom en folyamatosan hogy OL-OL-OL. A felsorolt hibain rengeteget segitene.
Senki nem fog nevetni mert talan 2 csapat tud jobb eredmenyt felmutatni mint LJ es igy azert kenyszerpalyan a tortenet. BM a Browns sokkal jobb O kereteben nagyon hasonlo problemaval es kerdesekkel szembesiti a csapatat.
Nem latom az elerheto jobb alternativat, de ha van akkor legyen ugy.
De azert nehez dontes mert LJ nelkul az altala hozott eredmeny lesz az alap es ugye eleg magasan van a lec. Vele viszont nem kovethetjuk el azt a hibat hogy nem ora es a hianyossagainak a javitasara koltunk. A 3 esetbol 2 szinte bukasra van itelve, a harmadikat meg az istenert nem akarjak.
no
Hibába raksz alá elit falat akor is ugyan az lesz a vége, ott van 2019 liga legjobb támadofala volt előtte mégis simán kikaptunk a play off ban. Mond már meg légyszíves miből szeretnéd ezt megoldani mert ha nagy lovét kap nem marad semmire. Draft lutri, szabadügynök piacrol meg nem fogsz tudni hozni minőségi támadó falembert. Most is volt elég ideje 7 sackböl 6 simán elkerülhetö lett volna ez az ö sara,rengeteg mecsen megfigyeltem hogy kurva sokat vár ,enyi ideje nincs az nfl ben..
Norbi180
gedam
"Tudjatok ti hogy kinek koszonhetitek hogy 4 rossz QB formaban lejatszott, egyebkent 2-2 es gyozelem/vereseg aranyt hozo meccs utan rinyapicsak lehettek? Lamarnak! Egy zoldfulu qb-nek aki atlag 4 W re benyel 1 L-t! Jo reggelt! A liga 3/4 eben azt mondjak erre, hogy jo dolgotakban azt se tudjatok mire panaszkodtok!"
több mint 4 éve
Azert mert elit fala lenne csak el lenne maszkolva a hibai. 2019-ben a maihoz kepest LJ sokkal rosszabb volt. Ennyi maszkolas a cel.Spotify-on halgas bele 4th &long a neve. MpVégig halgatam budai zoliék podcastjét, tejesen egyetértek márkal hogy Lamar Jackson sok szempontból nem nfl kész játékos, és mi ilyen embernek akarunk rekord fizut adni mi leszünk akin mindenki nevetni fog hogy lehetnek ezek enyire hülyék. Szerintem az öszes csoport rivális azért imádkozik hogy hoszabitsunk vele.Nem tudom mi ez a podcast de amit osszefoglalava ideirtal az nem ujdonsag. LJ nem NFL kesz passzolo QB. Senki soha nem mondta hogy az. Itt inkabb pozitiv hangveteluen van irva rola hogy nem az, csak ugy olvasod hogy 2018 ota milyen sokat fejlodott a 0-rol. Lehet negativan is, hogy nincs kesz. A teny teny marad.
Nem érzi a nyomást, nem tud mit kezdeni a blitz-el, nem tudja a rövid ütem paszokat, és még rengeteg hibáját sorolhatnám.
Norbi180
Es pontosan ezert irom en folyamatosan hogy OL-OL-OL. A felsorolt hibain rengeteget segitene.
Senki nem fog nevetni mert talan 2 csapat tud jobb eredmenyt felmutatni mint LJ es igy azert kenyszerpalyan a tortenet. BM a Browns sokkal jobb O kereteben nagyon hasonlo problemaval es kerdesekkel szembesiti a csapatat.
De azert nehez dontes mert LJ nelkul az altala hozott eredmeny lesz az alap es ugye eleg magasan van a lec. Vele viszont nem kovethetjuk el azt a hibat hogy nem ora es a hianyossagainak a javitasara koltunk. A 3 esetbol 2 szinte bukasra van itelve, a harmadikat meg az istenert nem akarjak.
no
Hibába raksz alá elit falat akor is ugyan az lesz a vége, ott van 2019 liga legjobb támadofala volt előtte mégis simán kikaptunk a play off ban. Mond már meg légyszíves miből szeretnéd ezt megoldani mert ha nagy lovét kap nem marad semmire. Draft lutri, szabadügynök piacrol meg nem fogsz tudni hozni minőségi támadó falembert. Most is volt elég ideje 7 sackböl 6 simán elkerülhetö lett volna ez az ö sara,rengeteg mecsen megfigyeltem hogy kurva sokat vár ,enyi ideje nincs az nfl ben..
Norbi180
En megforditom mert nalam a fal megoldasa egyszerubbnek tunik mint egy jo QB beszerzese. Itt ket ut van. A rookie es akkor lehet tobb penz a falra es kelleni is fog. De ugye lutri es itt az egesz csapat teljesitmenyet kockaztatjuk. Jon egy jo veteran akinek lehet egy kicsit rosszabb fal is eleg lenne, de hol vannak ezek. TB12 fele valtasok ritkak es lehet mondani barmit de beult abba a csapatba ami tele volt tehetseggel es tokevel a plusz erositesekre. Minket kirohogne. 2019-ben pont o is megmutatta es imadom ezert azt az evet hogy a kiraly elotte- felveszem a sacket de gyonyoru mozdulattal-kiraly utana. Szerintem a fal es egyeb kisegitoszemelyzet volt az oka. ARodgers az egyik legjobb QB es nem tud nyerni mindig, sot meg sokszor sem, ettol vele az ido nagy reszeben ott vannak vele. Ahogy mi LJ-vel.
De megint ha van jobb megoldas LJ-nel akkor legyen ugy. Az OL erositesenel meg pont az idegesit hogy nem is probalkoznak. Itt van Queen es most hogy mar jol jatszik a 2 LB-nk, de a poszt ertektelen es semmit nem tesznek hozza a csapathoz vagyis a Fort-Bynes fele gardanal tobbet, a poszt nem teszi lehetove.
LJ akkor lesz jo ha dominans futasunk ami dominans futasblokkolasbol jon. Titans-Colts-Browns evek ota ebbol el es a QB-juk nem feltetlenul sokkal jobb osszesegeben, jobban passzolnak de labon kiegyensulyozna ezt LJ. Viszont ha a GB-TB fele csapatokkal akarjuk merni akkor LJ-t le kell cserelni. Igy megbukna, ha nem teszunk meg a futasert mindent akkor meg fog bukni megint. Szoval akarhonnan de ez kellene legyen a cel hogy legyen dominans futasunk EROBOL. De mi hoztunk WR-ket, meg ILB-t. Nem jo ut. Kellenek ezek is de nem jo a prioritas. Eddig LJ olcso volt.
több mint 4 éve
gedam
6 478
az a támadófal a futójáték és lj játékánál mellett volt elit, kvázi lj és a rendszer tette elitté. egy pocket qb-nál már közel sem nézett volna úgy ki, minthogy statikus helyzetben idén orlandot agyon is basszák kansasben, középszint alatti a teljesítmènye. lj meg azért nem dobja meg az ütempasszokat mindig( egy párat megdobott az előző meccsen), mert semmiféle bizodalma nincs a falban és zsigerből a lábát használja. erre mondtam én, hogy nem lj hiányosságainak a kijavításárakell helyezni a hangsúlyt, hanem az ösztönjátékai megsegítésére. nem egy klasszikusan jó fal kell neki, 200kilós emberekkel, hanem egy atletikus, mobilis és a 2019-es ilyen volt. de példul villa nem ilyen és az ő szerződtetéséről is süt a teljes koncepciótlanság. persze ilyen hozzáállással, ami a vezetésnél van tényleg felesleges lj-t megfizetni, mert úgy sem fogjuk tudni “kihasználni” az unikális játékát soha! a vezetőség jelenleg szétgányolja lamart és ozzie 2018-as örökségét.Spotify-on halgas bele 4th &long a neve. MpVégig halgatam budai zoliék podcastjét, tejesen egyetértek márkal hogy Lamar Jackson sok szempontból nem nfl kész játékos, és mi ilyen embernek akarunk rekord fizut adni mi leszünk akin mindenki nevetni fog hogy lehetnek ezek enyire hülyék. Szerintem az öszes csoport rivális azért imádkozik hogy hoszabitsunk vele.Nem tudom mi ez a podcast de amit osszefoglalava ideirtal az nem ujdonsag. LJ nem NFL kesz passzolo QB. Senki soha nem mondta hogy az. Itt inkabb pozitiv hangveteluen van irva rola hogy nem az, csak ugy olvasod hogy 2018 ota milyen sokat fejlodott a 0-rol. Lehet negativan is, hogy nincs kesz. A teny teny marad.
Norbi180
no
Norbi180
Szerkesztette: gedam
több mint 4 éve
A jovore lejaro szerzodesu, es zero halott penz nelkul bucsuzo jatekosok reven 37 millio dollar szabadul fel a cap-ben. Azt persze jo lesz okosan eldonteni kit szeretnenk megtartani kozuluk, de ezek minimum fele olyan idos veteran akit HA erdemes megtartani akkor is csak 'gazdasagosan' Brandon Williamst peldaul nem. Tudom meg tart a magia, hogy futas ellen igy meg ugy, de konyorgom, a posztjan ligaszinten mar csak bottom 5! Campbell meg idosebben viszont Top jatekos a Ravensben. Mas kerdes hogy szerintem o inkabb visszavonulna. Watkins jo kerdes, kell e meg nekunk, mert igy is tul sok WR-t tartottuk keretben. Boykint kene tesztelnunk, szerintem meltatlanul alulhasznaltuk, szinte csak blokkolasra, van meg ra egy evunk. Patrick Rickard kene? Kene. Boyle-bol lesz ujra valaki? Nem tudjuk, Stanley II. LJ Forte? Houston? Jo is, veteran is, de jo az oreg a haznal. McPhee uccso szezon, a tobbi? Mar majdnem bagorol beszelunk, bar Deshon Elliott es Mekari eseteben akad meg fejtoro. Jimmy Smith? O mar tenyleg bago. Osszehozni az FA piacrol es a draftrol jovokkel, ehhez kell okos GM. Ozzie meg tanacsado a cegnel, legyen aki meghallgassa... Jja es 23-ban lejar Harbough szerzodese is.
több mint 4 éve
LJ hiányosságaira a Po szereplését felhozni dőreség. Pl. a Titans elleni L számos egyéb tényezőn is múlt. Ha már itt tartunk: az idei csapat "tűzben edzett", nehéz helyzeteket oldott meg. A 2019-es a Titans ellen került szerintem korántsem olyan nehéz helyzetbe, mint voltunk idén a Chiefs, a Vikings, a Colts ellen - és mégis vesztettünk. Mentalitásban sokat erősödött LJ is, a csapat is. Csakhát...a fal, az ellenfelek se hülyék stb. De azon agyalni, hogy egy a meccsek 2/3át vagy még többet nyerő qb-t ne fizess meg...Nem tökéletes, sőt...de én inkább élek együtt hétről-hétre a tökéletlenségeivel, mint csatlakozom az NFL szurkolók 70%-hoz - azokhoz, akik nem a qb-juk gyengeségeit számolják, hanem próbálják felfedezni benne azt az egy szikrát, amiből talán, egyszer PO esélyes csapat vezére lehet. Írom ezt úgy, hogy az első idényében nem értettem, mi a tervünk vele. Ha hosszabbítunk, kb. értem (de remélem, meg is csináljuk).Ez igy kerek, adom. Annyit fuznek hozza, hogy a johoz konnyu hozzaszokni ami aztan fanyalgas idejen mar fel se tunik. Flacco csiposerulese utan Lamar lehozta 2018 hatralevo meccseit 6-1 re es PO-ba vitte a csapatot, amikor mar senki se varta oda, ahol Riversek kitalaltak hogy zarjak a szeleket, hatha. Bejott nekik, egy alapszakasz zako utan ok gyoztek egy zoldfulu ellen. Szep bemutatkozas. Aztan volt ido gyakorolni, raszabni az O#-t, jott az MVP cim es a 13-2 a meccsein. Majd jott a PO-ban a Titans futoszornye es kivereztunk. Ujabb tanulopenz. Tavaly mivel zart? 11-4? Majd a PO-ban fegyelmezett jatekkal bucsuztattuk a Titanst. Jott a Bills es az eredmeny dacara meccsben voltunk, de jott az az int. Evrol evre ujabb es ujabb hangsuly kerul elo a fiatal qb-nk upgradeleseben. Aki meg mindig csak 24 eves! Fiatalabb mint Joe Burrow! Es 37-11 a W-L aranya! A D# dedelgetesevel (agyonfizetesevel) nekunk (a csapatnak) jelentos adossagunk van LJ fele amit elkesve, de elkezdtunk torleszteni, hoztunk uj fegyvereket, uj passzkoordinatorokat, es emellett a teny mellett elsetalva most megkesett farizeuskodasnak tunik azon sopankodni, hogy jajmittegyunk, fizessuk meg vagy se. Muszaj lesz. Es nem jon el a vilag vege. 181 M-rol 208 milliora ugrik a Cap. Majd a joslatok szerint 225 M, aztan 254 M lesz 2023 ra es 2024 re. Lesz ra is penz meg masra is. Kell ele egy atlagnal picit jobb, kompetens, a mi futosemainknak megfelelo mobil O-fal, es nem artana jovore NEM korhazcsapatkent elrajtolni. Ha Ronnie Stanley-bol ujra elit Tackle lenne madarat lehetne velem fogatni. Mert ot aztan tenyleg ugy megfizettuk, hogy a fal adja a masikat. 3 nappal a gigaszerzodes utan 2 evre out... Nem tehet rola senki, de teny.
lucio
Marcus Peterst is megfizettuk.
Marlon Humphreyt is megfizettuk.
Gus Edwardst is megfizettuk.
Wolfet is megfizettuk. Kulonbozo mertekekben.
Kezdem felteni Mark Andrewst meg Kevin Zaitlert, mert akit mi megfizetunk es alapjatekossa valik az 3nap-1 even belul mehet rehabra...
Lamar teljesitmenyenek a visszaesese kapcsan meg nem akarom elhallgatni azt a gyanumat, hogy annak, hogy 2x megrangatta a Covid, igen nagy jelentosege van. Meg mindig nem ismerjuk a hosszutavu mellekhatasait de az utana elofordulo 'illness'-eket es a ritmusbol kieseset hajlamos vagyok annak a szamlajara irni.
Mar irtam mashol, van olyan kamionsofor ismerosom aki a Covidbol felgyogyulva mar nem mer kamiont vezetni. De 7.5 tonnast, es 3.5 est se. Max szemelyautot. Lamar eseteben persze nem ilyen durva a dolog, de az Ofal gyengesegei csak tesznek ra egy lapattal, es akkor mar nem jonnek ugy a szamok, mikozben akaratban nincs hiany.
Az FO kotelessege megkonnyiteni a dolgat es erre remelem a kovetkezo fordulokban latunk majd peldakat boven. Az idei PO-ba jutast illetoen meg nem latok okot borulatasra, dacara a sok szezonzaro serulesnek mert a csapat kuzd, harcol es az edzoi kar reagal. Merem remelni a legjobbakat, szevasztok!
Szerkesztette: RedFive
több mint 4 éve
lucio
329
LJ hiányosságaira a Po szereplését felhozni dőreség. Pl. a Titans elleni L számos egyéb tényezőn is múlt. Ha már itt tartunk: az idei csapat "tűzben edzett", nehéz helyzeteket oldott meg. A 2019-es a Titans ellen került szerintem korántsem olyan nehéz helyzetbe, mint voltunk idén a Chiefs, a Vikings, a Colts ellen - és mégis vesztettünk. Mentalitásban sokat erősödött LJ is, a csapat is. Csakhát...a fal, az ellenfelek se hülyék stb. De azon agyalni, hogy egy a meccsek 2/3át vagy még többet nyerő qb-t ne fizess meg...Nem tökéletes, sőt...de én inkább élek együtt hétről-hétre a tökéletlenségeivel, mint csatlakozom az NFL szurkolók 70%-hoz - azokhoz, akik nem a qb-juk gyengeségeit számolják, hanem próbálják felfedezni benne azt az egy szikrát, amiből talán, egyszer PO esélyes csapat vezére lehet. Írom ezt úgy, hogy az első idényében nem értettem, mi a tervünk vele. Ha hosszabbítunk, kb. értem (de remélem, meg is csináljuk).
több mint 4 éve
Spotify-on halgas bele 4th &long a neve. MpVégig halgatam budai zoliék podcastjét, tejesen egyetértek márkal hogy Lamar Jackson sok szempontból nem nfl kész játékos, és mi ilyen embernek akarunk rekord fizut adni mi leszünk akin mindenki nevetni fog hogy lehetnek ezek enyire hülyék. Szerintem az öszes csoport rivális azért imádkozik hogy hoszabitsunk vele.Nem tudom mi ez a podcast de amit osszefoglalava ideirtal az nem ujdonsag. LJ nem NFL kesz passzolo QB. Senki soha nem mondta hogy az. Itt inkabb pozitiv hangveteluen van irva rola hogy nem az, csak ugy olvasod hogy 2018 ota milyen sokat fejlodott a 0-rol. Lehet negativan is, hogy nincs kesz. A teny teny marad.
Norbi180
no
Szerkesztette: Norbi180
több mint 4 éve
Végig halgatam budai zoliék podcastjét, tejesen egyetértek márkal hogy Lamar Jackson sok szempontból nem nfl kész játékos, és mi ilyen embernek akarunk rekord fizut adni mi leszünk akin mindenki nevetni fog hogy lehetnek ezek enyire hülyék. Szerintem az öszes csoport rivális azért imádkozik hogy hoszabitsunk vele.Nem tudom mi ez a podcast de amit osszefoglalava ideirtal az nem ujdonsag. LJ nem NFL kesz passzolo QB. Senki soha nem mondta hogy az. Itt inkabb pozitiv hangveteluen van irva rola hogy nem az, csak ugy olvasod hogy 2018 ota milyen sokat fejlodott a 0-rol. Lehet negativan is, hogy nincs kesz. A teny teny marad.
Norbi180
több mint 4 éve
A szezonzaro serulesektol eltekintve reg voltunk ilyen egeszsegesek csapatszinten.A Barnak pedig pihenohetrol visszaterve tartalekosabbak lesznek mint elotte. 2 TE out, ujonc CB out. Kerdes hogy Mayfield mennyit regeneralodott fizikailag, Lamar meg mentalisan, ez kb eldont majd mindent. Gyozni kell! Go Ravens!!
www.baltimoreravens.com/news/who-s-playing-who-s-not-vs-browns-banged-up-secondary-is-getting-healthier
több mint 4 éve
Tavon Young veszi majd at Humphrey szerepet (persze Anthony Averetten kivul). A Pro Football Focus szerint Young ebben a szezonban 12 meccsen mindössze 27 elkapast engedett, valamint meccsenkent csak atlag 21,8 yardot engedett coverage-ben.
több mint 4 éve
"Its been a miserable ride since Sep 1 and is why many of us declared season over that day ....injuries were only gonna get worse once games started. Lamar covered up teams holes for 8 weeks but since virus he's crumbled too"Apropo, masnak nem tunik ugy hogy mostansag csak egyre inkabb fokozodik a ligaban a virushelyzet?
több mint 4 éve
Patrick Queen megrazta a baltimore-i pofonfat. 😂😂Pepper jack boudin ball > Crab Cakes
— 🦈 (@Patrickqueen_) December 10, 2021
több mint 4 éve
Végig halgatam budai zoliék podcastjét, tejesen egyetértek márkal hogy Lamar Jackson sok szempontból nem nfl kész játékos, és mi ilyen embernek akarunk rekord fizut adni mi leszünk akin mindenki nevetni fog hogy lehetnek ezek enyire hülyék. Szerintem az öszes csoport rivális azért imádkozik hogy hoszabitsunk vele. Nem érzi a nyomást, nem tud mit kezdeni a blitz-el, nem tudja a rövid ütem paszokat, és még rengeteg hibáját sorolhatnám.