Baltimore Ravens
De a problemank nem ez. Sajnos.
A shotgun amikor a QB leghatrebb all, underC meg a legkozelebb. A pistol ekozott van. A pistolt mi jatszottuk sokat 19-ben es azota is, es a mozgekony QB aki labon is fenyegetes a legjobb es ebbol a legkonnyebb az option jatekokat jatszani, a futonal nincs az oldal "megszabva" mivel mogotte all es nem mellette es itt tud jatszani melyik oldalra fussunk. Ezek ellen szinte mindig tukorkepes D all fel es az O jobban tudja eltolni es jatszani az "oldal erejevel". De meg a passzjateknal atlatja a QB a D-t es egy nem mobilis QB-nak is jo felallas, de igazan LJ feleknek gyonyoruseges, mert labon gyilkos, es egyszeru olvasasu jatekokat tudnak krealni szamukra.
Ahogy kozeledik a shotgunhoz a felallas ugy a futonak nincs ideje lenduletol erkezni a vedokre vagyis underC vagy pistolbol tobb es kozelebb is kapja a labdat a LOS-hoz. Ebbol mi leptunk tovabb a wing-re es a motion nalunk sokkal tobb volt mint hogy "embereznek vagy valtok a Btervre" megoldasnal. Az egyik legjobban "toresnelkuli mozgasu" ( ez mocsok szarul hangzik de nem jon jobb a szamra) csapat voltunk ebbol 2019-ben. Ez is elmult, hogy ne mindig a falat hibaztassam.
Nem titok. A pistol olyan shotgun, ahol a HB a QB mögött áll fel. Ritika az NFLben. Elõször a Chiefs játszotta az isteni Tyler Palkoval, hátha QBnek néz ki a cserének is xar Palko. Érdekes volt, maradjunk annyiban. 😁Mármint a pistol alatt a shotgunt érted? (Van pistol felállás.)ja valamelyik fegyvert (ennyire vagyok képzett)
ulpianus
gedam

Állat vagyok, ami enni kér...
értelek és egyet is értünk. csak amatőr szemmel nézve a pistol inkább a pocket qb megoldás az uc meg mintha a mozgékonyabb qb-knak és a futó játékot játszó csapatoknak lenne kitalálva. hátránya nyilván, hogy háttal áll a játéknak nagy valószínűséggel a qb, előnye, hogy mozgásból indulde amikor passzolni szeretnénk jobban örülnék az uc-nak, talán jobban maszkolná a gyengéink, mint a pistol.Vannak elonyei es hatranyai is.én azt nem értem miért nem indítjuk a játékot többet under centerből? biztos megvan a komplex oka, amit az én gyermeteg elképzelésem nem lát, de a futó játékunknak, a play ationnak kedvezne és tán a cover0-t is könnyebb volna kivenni, jobban rejtve maradna a játékunk, egy gyors berobbanás az a lyukba és utána már hezitálnának a védők az attakkal oldalról. könnyebb volna “túlfuttatni” az extra agresszív védőket.www.theringer.com/nfl/2021/12/16/22838532/ravens-offense-issues-greg-roman-lamar-jacksonTavaly leirtam ugyanezt, es azota is. A kulonbseg itt is kijon es a cikk iroja is kimondja a fal. Persze ha azt mondjuk hogy a falnak nem kell tudnia futast dominalnia ( ahogy tud a Browns-Colts-Titans ) akkor oke legyen jobb a passzjatekunk. De arra meg kevesbbe alkalmas a fal es akkor amit megint regota mondok hogy ahhoz is kell Ricard-Boyle a palyara.
Egy cikk a "Greg Romant lapatra" temaban.
RedFive
De megint GR nem a passzjatek mestere es ha az a cel akkor nem o a megoldas. De oszinten nem latom hogy ki tudna kikuszobolni a fal gyengeseget es LJ nem verbeli pocket QB technikajat es akkor lehetne 4-5 elkapo route-on amik lehetnenek nagyon jol koreografalva. De aki tudja ezt a titkot azt barmi aron hozzuk ide.
Egy pace-timing passzjatekhoz nem GR a megoldas, de LJ sem jelenleg. Viszont a futasra mind GR es LJ is alkalmas meg ilyen fal mellett is.
A cikk utolso videojat nezzetek meg. A Seahawks-nal leirtam hogy dolgozik a 4 DL ( es itt ugyan jon az 5. ember ) de a lenyeg ugyanaz, amikor az Edge eleri a QB vonalat akkor "megall" es azon felul hogy nyomja ossze a zsebet a tobbiekkel figyel a futasra. A jatek jol nez ki csak nem passzjateknak kell nezni. Oriasi terulet LJ elott es egy embert kellene elvernie ami nem egy problema, de Villa rosszul jatszik. Ennyi.
no
gedam
Viszont amit felvetsz azt nem oldja meg sajnos. Ellenunk nagyon fegyelmezetten jatszanak a szelen a vedok es nincs "tulfutas" a reszukrol, mert kulonben LJ buntetne kegyetlenul es inkabb a nyomasbol engednek mint hogy ne zarjak ( probaljak ) zarni a futosavot. Sajnos a ket T nem jo igazan, mert labon le vannak maradva. De ha ok jok lennenek akkor bizony nem mindig a vedok akarata ervenyesulne a szelen.
Tavaly olyan szar volt a fal kozepe hogy a nyomas gyakorlatilag a 4 vedo nyomott es a LB sor meg sokkal jobb helyzetbol a helyerol indult a jatek olvasas utan ( nem ugrott a PA ra, stb ) a futasra vagy passzra. Ahogy kuldtek a blitzeloket ugy romlott a helyzetunk. Ha akartunk egy hosszabb jatekot akkor 6 kb normalisnak volt tekintheto aki blokkolni maradt de a 7. se volt ritka. Alapvetoen errol szol a cikk hogy ezek a fickok vannak elkapok helyett fent a palyan, csak o a futasnal emeli ki, de detto. Idenre ugye eltoltuk a falat, a szelen vagyunk rosszak pont azert hogy a Boyle-Ricard tudjon az RT-nek segiteni, ha kell. Viszont nem ugy alakult mert kell a segitseg mindketto T-nek, raadasul itt is a rosszabbik vegenel vagyunk, mert Boyle sokkal jobb es osszetettebb jatekos mint Tomlinson es o is hianyzik es Ricard is kell a palyara. Irtam Ricard hasznos de orult korlatolt es meg a passzblokkolasa sem olyan popec ( ettol o maga csak dicseretet erdemel ).
A cov. 0 ellen legjobb megoldas nem LJ jateka. De a baj alapvetoen hogy a personnel amit a palyara kuldunk es a cikk iroja itt GR futojatekat nevezi meg bunosnek en meg az OL teljesitmenyebol fakado kenyszernek adom. Kellenek a blokkolni tudo segitok a palyara ( mind futas mind passznal ) ezzel viszont korlatok koze teszzuk magunkat.
Ezt leirtam 2020-ban es ezert tartom orult hibanak a fal ilyen szintu "megoldasat". 2019-es jatekunk mukodne csak mostanra tobb passzal es nem lenne baj ha telitenek a boxot, mert ev elejen lattuk hogy LJ megdobja a hosszukat es nem rosszabb szazalekban mint a tobbi QB. De nyomassal az arcaban es most mar a fejeben viszont nem ( kb ahogy a tobbi QB, bar vannak jobbak, de azok kevesen).
A cov 0-ra es a tobbi nagy blitzre visszaterve viszont a baj hogy a nyomas mar a fejeben is ott van, 0 bizodalom a falban es a megoldas sem az o jateka. Viszont egy egyszeru screen sem tud mukodni mert ahhoz meg a tobbiek irto gyengek blokkolas teren. Viszont kiemelem hogy a cov 0 nem a legnagyobb problemank aminek a lenyege hogy mindenkeppen ures ember mehet a QB-ra, hanem ezt "gyakorlatilag" elerik a D-ek a plusz ember nelkul is. Raadasul a falunk blokkolasat olyan konnyu olvasni hogy sirni tudnek.
Egy dolgot meg 112szer is, 2019-ben Hurst sokkal de sokkal hasznosabb mint Dobbins. Ez nem Dobbins ellen van. Az hogy Dobbins jo az remek, de a teljesitmenyet a fal befolyasolja, de Hurst volt a mi Kittle-unk akit mindenre tudtal hasznalni es nem tudtak hogy ok o jott fel akkor futnak, ok o jott fel akkor blokkolni fog, ok o jott fel akkor elkaponak tekintjuk.
Nincs egy darab komplet jatekosunk sem az O-ben
no
Vannak elonyei es hatranyai is.én azt nem értem miért nem indítjuk a játékot többet under centerből? biztos megvan a komplex oka, amit az én gyermeteg elképzelésem nem lát, de a futó játékunknak, a play ationnak kedvezne és tán a cover0-t is könnyebb volna kivenni, jobban rejtve maradna a játékunk, egy gyors berobbanás az a lyukba és utána már hezitálnának a védők az attakkal oldalról. könnyebb volna “túlfuttatni” az extra agresszív védőket.www.theringer.com/nfl/2021/12/16/22838532/ravens-offense-issues-greg-roman-lamar-jacksonTavaly leirtam ugyanezt, es azota is. A kulonbseg itt is kijon es a cikk iroja is kimondja a fal. Persze ha azt mondjuk hogy a falnak nem kell tudnia futast dominalnia ( ahogy tud a Browns-Colts-Titans ) akkor oke legyen jobb a passzjatekunk. De arra meg kevesbbe alkalmas a fal es akkor amit megint regota mondok hogy ahhoz is kell Ricard-Boyle a palyara.
RedFive
De megint GR nem a passzjatek mestere es ha az a cel akkor nem o a megoldas. De oszinten nem latom hogy ki tudna kikuszobolni a fal gyengeseget es LJ nem verbeli pocket QB technikajat es akkor lehetne 4-5 elkapo route-on amik lehetnenek nagyon jol koreografalva. De aki tudja ezt a titkot azt barmi aron hozzuk ide.
Egy pace-timing passzjatekhoz nem GR a megoldas, de LJ sem jelenleg. Viszont a futasra mind GR es LJ is alkalmas meg ilyen fal mellett is.
A cikk utolso videojat nezzetek meg. A Seahawks-nal leirtam hogy dolgozik a 4 DL ( es itt ugyan jon az 5. ember ) de a lenyeg ugyanaz, amikor az Edge eleri a QB vonalat akkor "megall" es azon felul hogy nyomja ossze a zsebet a tobbiekkel figyel a futasra. A jatek jol nez ki csak nem passzjateknak kell nezni. Oriasi terulet LJ elott es egy embert kellene elvernie ami nem egy problema, de Villa rosszul jatszik. Ennyi.
no
gedam
Viszont amit felvetsz azt nem oldja meg sajnos. Ellenunk nagyon fegyelmezetten jatszanak a szelen a vedok es nincs "tulfutas" a reszukrol, mert kulonben LJ buntetne kegyetlenul es inkabb a nyomasbol engednek mint hogy ne zarjak ( probaljak ) zarni a futosavot. Sajnos a ket T nem jo igazan, mert labon le vannak maradva. De ha ok jok lennenek akkor bizony nem mindig a vedok akarata ervenyesulne a szelen.
Tavaly olyan szar volt a fal kozepe hogy a nyomas gyakorlatilag a 4 vedo nyomott es a LB sor meg sokkal jobb helyzetbol a helyerol indult a jatek olvasas utan ( nem ugrott a PA ra, stb ) a futasra vagy passzra. Ahogy kuldtek a blitzeloket ugy romlott a helyzetunk. Ha akartunk egy hosszabb jatekot akkor 6 kb normalisnak volt tekintheto aki blokkolni maradt de a 7. se volt ritka. Alapvetoen errol szol a cikk hogy ezek a fickok vannak elkapok helyett fent a palyan, csak o a futasnal emeli ki, de detto. Idenre ugye eltoltuk a falat, a szelen vagyunk rosszak pont azert hogy a Boyle-Ricard tudjon az RT-nek segiteni, ha kell. Viszont nem ugy alakult mert kell a segitseg mindketto T-nek, raadasul itt is a rosszabbik vegenel vagyunk, mert Boyle sokkal jobb es osszetettebb jatekos mint Tomlinson es o is hianyzik es Ricard is kell a palyara. Irtam Ricard hasznos de orult korlatolt es meg a passzblokkolasa sem olyan popec ( ettol o maga csak dicseretet erdemel ).
A cov. 0 ellen legjobb megoldas nem LJ jateka. De a baj alapvetoen hogy a personnel amit a palyara kuldunk es a cikk iroja itt GR futojatekat nevezi meg bunosnek en meg az OL teljesitmenyebol fakado kenyszernek adom. Kellenek a blokkolni tudo segitok a palyara ( mind futas mind passznal ) ezzel viszont korlatok koze teszzuk magunkat.
Ezt leirtam 2020-ban es ezert tartom orult hibanak a fal ilyen szintu "megoldasat". 2019-es jatekunk mukodne csak mostanra tobb passzal es nem lenne baj ha telitenek a boxot, mert ev elejen lattuk hogy LJ megdobja a hosszukat es nem rosszabb szazalekban mint a tobbi QB. De nyomassal az arcaban es most mar a fejeben viszont nem ( kb ahogy a tobbi QB, bar vannak jobbak, de azok kevesen).
A cov 0-ra es a tobbi nagy blitzre visszaterve viszont a baj hogy a nyomas mar a fejeben is ott van, 0 bizodalom a falban es a megoldas sem az o jateka. Viszont egy egyszeru screen sem tud mukodni mert ahhoz meg a tobbiek irto gyengek blokkolas teren. Viszont kiemelem hogy a cov 0 nem a legnagyobb problemank aminek a lenyege hogy mindenkeppen ures ember mehet a QB-ra, hanem ezt "gyakorlatilag" elerik a D-ek a plusz ember nelkul is. Raadasul a falunk blokkolasat olyan konnyu olvasni hogy sirni tudnek.
Egy dolgot meg 112szer is, 2019-ben Hurst sokkal de sokkal hasznosabb mint Dobbins. Ez nem Dobbins ellen van. Az hogy Dobbins jo az remek, de a teljesitmenyet a fal befolyasolja, de Hurst volt a mi Kittle-unk akit mindenre tudtal hasznalni es nem tudtak hogy ok o jott fel akkor futnak, ok o jott fel akkor blokkolni fog, ok o jott fel akkor elkaponak tekintjuk.
Nincs egy darab komplet jatekosunk sem az O-ben
én azt nem értem miért nem indítjuk a játékot többet under centerből? biztos megvan a komplex oka, amit az én gyermeteg elképzelésem nem lát, de a futó játékunknak, a play ationnak kedvezne és tán a cover0-t is könnyebb volna kivenni, jobban rejtve maradna a játékunk, egy gyors berobbanás az a lyukba és utána már hezitálnának a védők az attakkal oldalról. könnyebb volna “túlfuttatni” az extra agresszív védőket.www.theringer.com/nfl/2021/12/16/22838532/ravens-offense-issues-greg-roman-lamar-jacksonTavaly leirtam ugyanezt, es azota is. A kulonbseg itt is kijon es a cikk iroja is kimondja a fal. Persze ha azt mondjuk hogy a falnak nem kell tudnia futast dominalnia ( ahogy tud a Browns-Colts-Titans ) akkor oke legyen jobb a passzjatekunk. De arra meg kevesbbe alkalmas a fal es akkor amit megint regota mondok hogy ahhoz is kell Ricard-Boyle a palyara.
RedFive
no
Szerkesztette: gedam
www.theringer.com/nfl/2021/12/16/22838532/ravens-offense-issues-greg-roman-lamar-jacksonTavaly leirtam ugyanezt, es azota is. A kulonbseg itt is kijon es a cikk iroja is kimondja a fal. Persze ha azt mondjuk hogy a falnak nem kell tudnia futast dominalnia ( ahogy tud a Browns-Colts-Titans ) akkor oke legyen jobb a passzjatekunk. De arra meg kevesbbe alkalmas a fal es akkor amit megint regota mondok hogy ahhoz is kell Ricard-Boyle a palyara.
RedFive
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
Nagyon detto. ☺Mindekozben a rahabon. 😀Rettentően hiányzik nekem a Dobbins Edwards páros.
Ravens RB Gus Edwards shared some video of his physical therapy on his IG (@godsgiftgus13pic.twitter.com/763e2u0AmR
— Kyle Phoenix Barber (@KylePBarber) December 16, 2021
RedFive
Remélem jövőre bepótolják yardban az idei szezont is. 😊
KeyG
Mindekozben a rahabon. 😀Rettentően hiányzik nekem a Dobbins Edwards páros.
Ravens RB Gus Edwards shared some video of his physical therapy on his IG (@godsgiftgus13pic.twitter.com/763e2u0AmR
RedFive
Remélem jövőre bepótolják yardban az idei szezont is. 😊
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
A fal ratyisaga miatt segit blokkolni, tobb ido jobb jatek.Interesting find here via Sports Info Solutions:
— Spencer N. Schultz (@ravens4dummies) December 16, 2021
Ravens pass (including Huntley) EPA with 2 RB on the field (Ricard):
11.83
With 1 RB or less:
-15.8
Lamar w/ Ricard: 16.5
Lamar w/out Ricard: -24.5
gedam
érdekes stat.Interesting find here via Sports Info Solutions:
11.83
With 1 RB or less:
-15.8
gedam
Én mondjuk nagyon keveslem Ricard "aktív*" használatát az offensben (*futóként, elkapóként).
Nekem nagy kedvencem, csak azért nincs még Ricard mezem mert a FB-ek rövidéletűek egy csapatnál - ha szar azért, ha jó azért mert eléri azt a fizetési plafont amit nem szoktak nekik megadni és tovább áll egy jobb caphelyzetű csapathoz.
És az O képességei mellett ne felejtsük el, hogy van már sack, forcedfumble és blokkolt FG is a neve mellett többek között 😀
Szerintem Lamar nelkul fogunk jatszanién továbbra sem bánom. Ezzel a kerettel a GB Lamarral is elég nehéz meccs lenne.
youtu.be/AUUM12MOtMk
RedFive
Így meg, hogy eszkalálódik a COVID szitu - ha jól emlékszem LJ nincs oltva továbbra sem. Zárja el magát a külvilágtól jövőhét vasárnapig...
youtu.be/AUUM12MOtMk
Interesting find here via Sports Info Solutions:
11.83
With 1 RB or less:
-15.8
Ha nem tud jatszani, az egyik legnagyobb problema az egyseg kommunikacioja lesz. Clark viseli a vedelem mikrofonos sisakjat, igy eddig o volt a felelos a vedekezo jatekhivasok tovabbitasaert.
Ez a meccs nem döntő, el kell engedni és a Bengals ellenire készülni, hozzáteszem a Ravens mindent megtesz majd a W-ért a Packers ellen. Itt mi nem bukhatunk ennyi sérülttel. Biztos vagyok benne, hogy gőzerővel dolgoznak Huntleyval a W-ért.4 évvel ezelőtt mi is Brett Hundley-t küldtük fel, csak szólok.ha csak lamar hiányozna, oké, de a kezdőből nincs, hámfri, peters, stanley, wolfe, edwards, dobbins, elliott, lj fort mellé ez:
Kampman
Lordy, the Ravens should #ProBowlVote their injury list and IR. https://t.co/TVmvI2umyT
— Dylan Diggs (@dyldiggs) December 15, 2021
csak mondom
gedam
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
4 évvel ezelőtt mi is Brett Hundley-t küldtük fel, csak szólok.ha csak lamar hiányozna, oké, de a kezdőből nincs, hámfri, peters, stanley, wolfe, edwards, dobbins, elliott, lj fort mellé ez:
Kampman
Lordy, the Ravens should #ProBowlVote their injury list and IR. https://t.co/TVmvI2umyT
— Dylan Diggs (@dyldiggs) December 15, 2021
csak mondom