Baltimore Ravens
En az elso drive vegen a 4.kiserlet helyett felkuldtem volna Tuckert, hogy tuti inditsunk pontokkal, es akkor meg ott van az is hogy plusz egy kiserlet a dadogos Packers ST becsapdazasara, viszont igy a turnover on downs utan sima first down kiselettel johettett Rodgers es meg pontot se tettunk fel. -3 pont.egyébként most azért nem szeretem ezeket a 4.és akármi, menjünk rá 2pontosra, meg ilyesmi, mert nem akkor csináljuk, amikor kell, hanem mindig, mint a chargers is. és ez egy vesztes szerencsejátékos mentalitása: bukik és visszamegy megjátszani ugyanazt, mert most biztos sikerül és megint bukik és kölcsönkér, hogy ugyanazt megint megjátszhassa és persze megint elbukja, mert belekerült a saját maga által kavart szarörvénybe. sztéli és hárbó rosszvesztes szerencsejátékosok. és most már mindig ezt fogják tolni, merthát egyszer a mi számunkat dobja majd a gép. nem, nem fogja.Az egész meccsen kb. kétszer fogtuk meg őket pont nélkül, én is rámentem volna a végén a kettesre. De amúgy még ha sikerül is, akkor is lett volna 40 másodpercük, semmi garancia rá, hogy nem szívunk le akkor is.
gedam
psychocska
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
Hat igen. Hollywood fajdalmasan ures volt, kar erte. Huntley tenyleg azt mondta: "nem lattam" 😣 (mer' olyan kis lopakodo topszli aze')A 4-0 as Color Rush mezben meg nem vesztettunk. Nnna ezt most kockara tesszuk. 😊
RedFiveTyler Huntley was asked and said he did not see Marquise Brown, who was open on the play. Maybe blame it on those color rush uniforms and purple end zone together? https://t.co/6aNQx4yd5c
— Bo Smolka (@bsmolka) December 20, 2021
éjszaka a néger color rushban nem látszik (egyébként tényleg)
gedam
A 4-0 as Color Rush mezben meg nem vesztettunk. Nnna ezt most kockara tesszuk. 😊
RedFive
Tyler Huntley was asked and said he did not see Marquise Brown, who was open on the play. Maybe blame it on those color rush uniforms and purple end zone together? https://t.co/6aNQx4yd5c
— Bo Smolka (@bsmolka) December 20, 2021
éjszaka a néger color rushban nem látszik (egyébként tényleg)
egyébként most azért nem szeretem ezeket a 4.és akármi, menjünk rá 2pontosra, meg ilyesmi, mert nem akkor csináljuk, amikor kell, hanem mindig, mint a chargers is. és ez egy vesztes szerencsejátékos mentalitása: bukik és visszamegy megjátszani ugyanazt, mert most biztos sikerül és megint bukik és kölcsönkér, hogy ugyanazt megint megjátszhassa és persze megint elbukja, mert belekerült a saját maga által kavart szarörvénybe. sztéli és hárbó rosszvesztes szerencsejátékosok. és most már mindig ezt fogják tolni, merthát egyszer a mi számunkat dobja majd a gép. nem, nem fogja.Az egész meccsen kb. kétszer fogtuk meg őket pont nélkül, én is rámentem volna a végén a kettesre. De amúgy még ha sikerül is, akkor is lett volna 40 másodpercük, semmi garancia rá, hogy nem szívunk le akkor is.
gedam
azért megnézném a statokat, hogy hányszor álltunk fel huntleyval under center, amiért a meccs előtt nyüszögtem. mert a bootlegek, option playek nem shotgunból jöttek. teljesen mást játszottunk huntleyval. persze ő is sokkal magabiztosabban mozgott a fal mögött, mint lamar az utóbbi időben, de teljesen más így a falnak, futónak qb-nek.Gratula nektek, szép munka volt! Ahogy az elején láttam (kb a félidő előttig) ez inkább a 2019-es playbook és felfogás volt, sok mozgással.
gedam
Huntley most jobb formában van LJ-nél és neki semmi veszítenivalója nincs (meg a stábnak sem), így teljesen önfeledten játszhat, ami ilyen szuper teljesítményekhez vezet. Én megfontolnám, hogy a Bengals ellen is őt küldjem ki, Jackson meg pihenjen csak még egy hétig.
Szerkesztette: gedam
Szerkesztette: gedam
A tegnapi meccset látva, simán el tudnám nálunk képzelni. pénzünk is lenne rá. A csapat sem reménytelen amit a segge alá tudnánk rakni, még erősítésre is futná(támadófal).Huntley szabadügynök jövőre sajnos. És az a baj, magam előtt látom hónapok óta, mint Texans QB.Sajnos ez idén nem fog összejönni, mert lassan a playoff is kérdéses. 😊Vagy 0 pont ahogy idén Crosby teljesít.Nevetséges, 3 pont helyett 7 lett itt.A meccs jobb birakat erdemelt volnaThis was the “defensive pass interference” called on Kevon Seymour. #Ravens pic.twitter.com/lS8BDZJCB3
— Bobby Trosset (@bobbywbal) December 19, 2021
RedFive
RedFive
KeyG
Gratulálok a csapatnak! Szépen helytálltak, kevés csapat és edzői stáb tudna ilyen teljesítményt lerakni az asztalra ennyi sérülttel.
Várom a visszavágót, amikor nálatok és nálunk is mindenki egészséges! 😊
Fontos_Vidra
Jók voltatok nagyon, de ez várható is volt egy Bowl esélyes csapattól. Sok sikert a továbbiakban!
KeyG
KeyG
Steelers fan
RFA tendert rá tudunk tenni?Huntley szabadügynök jövőre sajnos. És az a baj, magam előtt látom hónapok óta, mint Texans QB.Sajnos ez idén nem fog összejönni, mert lassan a playoff is kérdéses. 😊Vagy 0 pont ahogy idén Crosby teljesít.Nevetséges, 3 pont helyett 7 lett itt.A meccs jobb birakat erdemelt volnaThis was the “defensive pass interference” called on Kevon Seymour. #Ravens pic.twitter.com/lS8BDZJCB3
RedFive
RedFive
KeyG
Gratulálok a csapatnak! Szépen helytálltak, kevés csapat és edzői stáb tudna ilyen teljesítményt lerakni az asztalra ennyi sérülttel.
Fontos_Vidra
Jók voltatok nagyon, de ez várható is volt egy Bowl esélyes csapattól. Sok sikert a továbbiakban!
KeyG
KeyG
Huntley szabadügynök jövőre sajnos. És az a baj, magam előtt látom hónapok óta, mint Texans QB.Sajnos ez idén nem fog összejönni, mert lassan a playoff is kérdéses. 😊Vagy 0 pont ahogy idén Crosby teljesít.Nevetséges, 3 pont helyett 7 lett itt.A meccs jobb birakat erdemelt volnaThis was the “defensive pass interference” called on Kevon Seymour. #Ravens pic.twitter.com/lS8BDZJCB3
RedFive
RedFive
KeyG
Fontos_Vidra
KeyG
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
Sajnos ez idén nem fog összejönni, mert lassan a playoff is kérdéses. 😊Vagy 0 pont ahogy idén Crosby teljesít.Nevetséges, 3 pont helyett 7 lett itt.A meccs jobb birakat erdemelt volnaThis was the “defensive pass interference” called on Kevon Seymour. #Ravens pic.twitter.com/lS8BDZJCB3
RedFive
RedFive
KeyG
Fontos_Vidra
We are just the Ravens!
igen ugy értettem hogy mindketto jobb vmiben és nem latom hogy az egyikuk (foleg LJ ) osszessegeben annyival jobb lenne mint amekkora penzt kellene adni nekinem tudom hogy jo vagy rossz h Huntley és LJ közt az elmult x meccs alapjan semmi kulonbseget nem latni fotelszurkolokéntFotelszurkolóként én azt látom, hogy Huntleynak nem gond megdobni a rövid yardos passzokat, viszont LJ hosszabbakat erőltet/erőltetne.
Morfil
Én is sokat gondolkozok, hogy nem biztos, hogy a game plan szar, hanem LJ-nek kell megváltoztatni a gondolkodását. Előtte a példa, Huntley.
KeyG
Szerkesztette: Morfil
NFL Comeback Player of the Year 2023 odds, via DraftKings:
• Damar Hamlin: -150
• Joe Flacco: +100
It's a tough race here folks, they both make good cases
Joe Flacco - sucked last year, doesn't suck this year
Damar Hamlin - died, is not currently dead
nem tudom hogy jo vagy rossz h Huntley és LJ közt az elmult x meccs alapjan semmi kulonbseget nem latni fotelszurkolokéntFotelszurkolóként én azt látom, hogy Huntleynak nem gond megdobni a rövid yardos passzokat, viszont LJ hosszabbakat erőltet/erőltetne.
Morfil
Én is sokat gondolkozok, hogy nem biztos, hogy a game plan szar, hanem LJ-nek kell megváltoztatni a gondolkodását. Előtte a példa, Huntley.
We are just the Ravens!
NFL Comeback Player of the Year 2023 odds, via DraftKings:
• Damar Hamlin: -150
• Joe Flacco: +100
It's a tough race here folks, they both make good cases
Joe Flacco - sucked last year, doesn't suck this year
Damar Hamlin - died, is not currently dead
Vagy 0 pont ahogy idén Crosby teljesít.Nevetséges, 3 pont helyett 7 lett itt.A meccs jobb birakat erdemelt volnaThis was the “defensive pass interference” called on Kevon Seymour. #Ravens pic.twitter.com/lS8BDZJCB3
RedFive
RedFive
KeyG
Nevetséges, 3 pont helyett 7 lett itt.A meccs jobb birakat erdemelt volnaThis was the “defensive pass interference” called on Kevon Seymour. #Ravens pic.twitter.com/lS8BDZJCB3
RedFive
RedFive
We are just the Ravens!
A meccs jobb birakat erdemelt volnaThis was the “defensive pass interference” called on Kevon Seymour. #Ravens pic.twitter.com/lS8BDZJCB3
RedFive
Pontokkal kaptunk ki 3x zsinorban.
Rem bosszanto hogy nem jott ossze. A mai meccs vegen, a ketpontos elotti idokeresnel azon morogtam, hogy ha Harbough odahivja magahoz Huntleyt, Murrayt es Andrewst akkor mindjart ki is plakatolhattuk volna hogy a most vagy soha pillanatban futni fogunk vagy Andrewsra passzolunk. Mit ad isten Andrewsra ment a passz. Kivitelezesi hiba igy felfedni a kartyainkat. (Mikozben Hollywood hamar tisztara jatszotta magat es ott futott de total uresen 8 meterrel tole balra). Ha mar igy, akkor odahivom Freemant es Batemant meg Hollywoodot is a haditanacsba...
Mindegy. Tortenelem.
Koncentraljunk a Cinci meccsre. Gondolom Lamar fizikailag mar hadrafoghato lesz, mentalisan kell meg osszeszedni. De most aztan nincs ido ra, hogy ha megse lesz ott fejben es hezital, akkor kell egy gyors dontest hozni, es leultetni, mert bar Huntley plafonja joval alacsonyabb, de egy meccsen Lamar padlojanal megis feljebb van. Ha pedig rosszul latom es pusztan a qb kisegitesere tett erofesziteseink lettek kezzefoghatobbak, akkor ezt a screenpasszos, hatso futasos, bootleges cuccokat kell orrverzesig begyakorolni hogy ne teljen el annyi ido passz nelkul. Illetve meg egy: Huntley szerintem a razarodo zsebbol hamarabb elindult ha kellett mint Lamar, igy lett a vegen 3-1 a sack arany ide, mert hogy a fal nem lett latvanyosan jobb, az biztos.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
huntley hogy végzett? egész közel lehet a tippemhez.