Baltimore Ravens

47 feliratkozó

több mint 4 éve
RedFive Baltimore Ravens 6 878 — maci faszán vitézkötés
egyébként most azért nem szeretem ezeket a 4.és akármi, menjünk rá 2pontosra, meg ilyesmi, mert nem akkor csináljuk, amikor kell, hanem mindig, mint a chargers is. és ez egy vesztes szerencsejátékos mentalitása: bukik és visszamegy megjátszani ugyanazt, mert most biztos sikerül és megint bukik és kölcsönkér, hogy ugyanazt megint megjátszhassa és persze megint elbukja, mert belekerült a saját maga által kavart szarörvénybe. sztéli és hárbó rosszvesztes szerencsejátékosok. és most már mindig ezt fogják tolni, merthát egyszer a mi számunkat dobja majd a gép. nem, nem fogja.
gedam
Az egész meccsen kb. kétszer fogtuk meg őket pont nélkül, én is rámentem volna a végén a kettesre. De amúgy még ha sikerül is, akkor is lett volna 40 másodpercük, semmi garancia rá, hogy nem szívunk le akkor is.
psychocska
En az elso drive vegen a 4.kiserlet helyett felkuldtem volna Tuckert, hogy tuti inditsunk pontokkal, es akkor meg ott van az is hogy plusz egy kiserlet a dadogos Packers ST becsapdazasara, viszont igy a turnover on downs utan sima first down kiselettel johettett Rodgers es meg pontot se tettunk fel. -3 pont.

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 4 éve
Mindenkinek akad becsipodese, pl. no-nak Hayden Hurst, nekem Boykin. Miert nem hasznaljuk legalabb redzone celpontkent nem is ertem. Furge es langaleta nagy cula, jok a kezei, ehhhh. 😞 el fogjuk pocsekolni, aztan majd csak kamillazzuk hogy mas csapatnal majd csucsra er. Kivaloan blokkol, es sztem az osszes TD-je redzone elkapas volt eddig.

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 4 éve
A 4-0 as Color Rush mezben meg nem vesztettunk. Nnna ezt most kockara tesszuk. 😊
RedFive

éjszaka a néger color rushban nem látszik (egyébként tényleg)
gedam
Hat igen. Hollywood fajdalmasan ures volt, kar erte. Huntley tenyleg azt mondta: "nem lattam" 😣 (mer' olyan kis lopakodo topszli aze')

több mint 4 éve
gedam 6 478
A 4-0 as Color Rush mezben meg nem vesztettunk. Nnna ezt most kockara tesszuk. 😊
RedFive

éjszaka a néger color rushban nem látszik (egyébként tényleg)
több mint 4 éve
rkstzz Baltimore Ravens 501 — justinblackmonpohara
egyébként most azért nem szeretem ezeket a 4.és akármi, menjünk rá 2pontosra, meg ilyesmi, mert nem akkor csináljuk, amikor kell, hanem mindig, mint a chargers is. és ez egy vesztes szerencsejátékos mentalitása: bukik és visszamegy megjátszani ugyanazt, mert most biztos sikerül és megint bukik és kölcsönkér, hogy ugyanazt megint megjátszhassa és persze megint elbukja, mert belekerült a saját maga által kavart szarörvénybe. sztéli és hárbó rosszvesztes szerencsejátékosok. és most már mindig ezt fogják tolni, merthát egyszer a mi számunkat dobja majd a gép. nem, nem fogja.
gedam
Az egész meccsen kb. kétszer fogtuk meg őket pont nélkül, én is rámentem volna a végén a kettesre. De amúgy még ha sikerül is, akkor is lett volna 40 másodpercük, semmi garancia rá, hogy nem szívunk le akkor is.
több mint 4 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 142
azért megnézném a statokat, hogy hányszor álltunk fel huntleyval under center, amiért a meccs előtt nyüszögtem. mert a bootlegek, option playek nem shotgunból jöttek. teljesen mást játszottunk huntleyval. persze ő is sokkal magabiztosabban mozgott a fal mögött, mint lamar az utóbbi időben, de teljesen más így a falnak, futónak qb-nek.
gedam
Gratula nektek, szép munka volt! Ahogy az elején láttam (kb a félidő előttig) ez inkább a 2019-es playbook és felfogás volt, sok mozgással.

Huntley most jobb formában van LJ-nél és neki semmi veszítenivalója nincs (meg a stábnak sem), így teljesen önfeledten játszhat, ami ilyen szuper teljesítményekhez vezet. Én megfontolnám, hogy a Bengals ellen is őt küldjem ki, Jackson meg pihenjen csak még egy hétig.
több mint 4 éve
gedam 6 478

Szerkesztette: gedam
több mint 4 éve
gedam 6 478
azért megnézném a statokat, hogy hányszor álltunk fel huntleyval under center, amiért a meccs előtt nyüszögtem. mert a bootlegek, option playek nem shotgunból jöttek. teljesen mást játszottunk huntleyval. persze ő is sokkal magabiztosabban mozgott a fal mögött, mint lamar az utóbbi időben, de teljesen más így a falnak, futónak qb-nek.

több mint 4 éve
pfefe8 Pittsburgh Steelers 1 283

RedFive
A meccs jobb birakat erdemelt volna
RedFive
Nevetséges, 3 pont helyett 7 lett itt.
KeyG
Vagy 0 pont ahogy idén Crosby teljesít.
Gratulálok a csapatnak! Szépen helytálltak, kevés csapat és edzői stáb tudna ilyen teljesítményt lerakni az asztalra ennyi sérülttel.
Várom a visszavágót, amikor nálatok és nálunk is mindenki egészséges! 😊
Fontos_Vidra
Sajnos ez idén nem fog összejönni, mert lassan a playoff is kérdéses. 😊
Jók voltatok nagyon, de ez várható is volt egy Bowl esélyes csapattól. Sok sikert a továbbiakban!
KeyG
Huntley szabadügynök jövőre sajnos. És az a baj, magam előtt látom hónapok óta, mint Texans QB.
KeyG
A tegnapi meccset látva, simán el tudnám nálunk képzelni. pénzünk is lenne rá. A csapat sem reménytelen amit a segge alá tudnánk rakni, még erősítésre is futná(támadófal).

Steelers fan
több mint 4 éve
Benibácsi Baltimore Ravens 970

RedFive
RedFive
KeyG
Gratulálok a csapatnak! Szépen helytálltak, kevés csapat és edzői stáb tudna ilyen teljesítményt lerakni az asztalra ennyi sérülttel.
Fontos_Vidra
Jók voltatok nagyon, de ez várható is volt egy Bowl esélyes csapattól. Sok sikert a továbbiakban!
KeyG
Huntley szabadügynök jövőre sajnos. És az a baj, magam előtt látom hónapok óta, mint Texans QB.
KeyG
RFA tendert rá tudunk tenni?
több mint 4 éve
KeyG Baltimore Ravens 13 784

RedFive
RedFive
KeyG
Fontos_Vidra
KeyG

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 4 éve

RedFive
RedFive
KeyG
Fontos_Vidra

We are just the Ravens!
több mint 4 éve
Morfil Baltimore Ravens 586
nem tudom hogy jo vagy rossz h Huntley és LJ közt az elmult x meccs alapjan semmi kulonbseget nem latni fotelszurkoloként
Morfil
Fotelszurkolóként én azt látom, hogy Huntleynak nem gond megdobni a rövid yardos passzokat, viszont LJ hosszabbakat erőltet/erőltetne.
Én is sokat gondolkozok, hogy nem biztos, hogy a game plan szar, hanem LJ-nek kell megváltoztatni a gondolkodását. Előtte a példa, Huntley.
KeyG
igen ugy értettem hogy mindketto jobb vmiben és nem latom hogy az egyikuk (foleg LJ ) osszessegeben annyival jobb lenne mint amekkora penzt kellene adni neki

Szerkesztette: Morfil

NFL Comeback Player of the Year 2023 odds, via DraftKings:
• Damar Hamlin: -150
• Joe Flacco: +100

It's a tough race here folks, they both make good cases

Joe Flacco - sucked last year, doesn't suck this year

Damar Hamlin - died, is not currently dead
több mint 4 éve
nem tudom hogy jo vagy rossz h Huntley és LJ közt az elmult x meccs alapjan semmi kulonbseget nem latni fotelszurkoloként
Morfil
Fotelszurkolóként én azt látom, hogy Huntleynak nem gond megdobni a rövid yardos passzokat, viszont LJ hosszabbakat erőltet/erőltetne.
Én is sokat gondolkozok, hogy nem biztos, hogy a game plan szar, hanem LJ-nek kell megváltoztatni a gondolkodását. Előtte a példa, Huntley.

We are just the Ravens!
több mint 4 éve
Morfil Baltimore Ravens 586

NFL Comeback Player of the Year 2023 odds, via DraftKings:
• Damar Hamlin: -150
• Joe Flacco: +100

It's a tough race here folks, they both make good cases

Joe Flacco - sucked last year, doesn't suck this year

Damar Hamlin - died, is not currently dead
több mint 4 éve
Fontos_Vidra Green Bay Packers 1 618

RedFive
RedFive
KeyG
több mint 4 éve

RedFive
RedFive

We are just the Ravens!
több mint 4 éve

RedFive

több mint 4 éve
1 - 2 - 1

Pontokkal kaptunk ki 3x zsinorban.

Rem bosszanto hogy nem jott ossze. A mai meccs vegen, a ketpontos elotti idokeresnel azon morogtam, hogy ha Harbough odahivja magahoz Huntleyt, Murrayt es Andrewst akkor mindjart ki is plakatolhattuk volna hogy a most vagy soha pillanatban futni fogunk vagy Andrewsra passzolunk. Mit ad isten Andrewsra ment a passz. Kivitelezesi hiba igy felfedni a kartyainkat. (Mikozben Hollywood hamar tisztara jatszotta magat es ott futott de total uresen 8 meterrel tole balra). Ha mar igy, akkor odahivom Freemant es Batemant meg Hollywoodot is a haditanacsba...

Mindegy. Tortenelem.

Koncentraljunk a Cinci meccsre. Gondolom Lamar fizikailag mar hadrafoghato lesz, mentalisan kell meg osszeszedni. De most aztan nincs ido ra, hogy ha megse lesz ott fejben es hezital, akkor kell egy gyors dontest hozni, es leultetni, mert bar Huntley plafonja joval alacsonyabb, de egy meccsen Lamar padlojanal megis feljebb van. Ha pedig rosszul latom es pusztan a qb kisegitesere tett erofesziteseink lettek kezzefoghatobbak, akkor ezt a screenpasszos, hatso futasos, bootleges cuccokat kell orrverzesig begyakorolni hogy ne teljen el annyi ido passz nelkul. Illetve meg egy: Huntley szerintem a razarodo zsebbol hamarabb elindult ha kellett mint Lamar, igy lett a vegen 3-1 a sack arany ide, mert hogy a fal nem lett latvanyosan jobb, az biztos.

több mint 4 éve
gedam 6 478
fájdalmas, mert ezzel az o teljesítménnyel simán meglett volna a steelers, browns meccs.
huntley hogy végzett? egész közel lehet a tippemhez.
gedam
Screenshot-2021-12-20-01-51-20-1
RedFive
kicsit elmaradt, így nem is lesz afc támadójátékos of dö vik. gyenge teljesítmény.

több mint 4 éve
fájdalmas, mert ezzel az o teljesítménnyel simán meglett volna a steelers, browns meccs.
gedam
Screenshot-2021-12-20-01-51-20-1

több mint 4 éve
James007 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 1 952
Ez férfimunka volt!
Le a kalappal!
több mint 4 éve
Tactful Cactus Green Bay Packers 15 383
Huntley és Andrews sokszor szétkapta a D-t. Vártam a hosszabbítást. Nincs ha, de az elején be kellett volna vállalni a FG-t. Jó meccs volt.

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 4 éve
gedam 6 478
több mint 4 éve
Batran belealltunk az NFC legjobbjaval a meccsbe, grat a tartalekos csapatnak, nincs miert szegyenkeznunk! 💜