Baltimore Ravens
47 feliratkozó
több mint 4 éve
Ha lehetne üzenni a csapatnak, azt üzenném, hogy büszke vagy rátok!❤️
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 4 éve
A 4-0 as Color Rush mezben meg nem vesztettunk. Nnna ezt most kockara tesszuk. 😊
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 4 éve
Boyle játszik, Ricard Mekari Powers nem.
We are just the Ravens!
több mint 4 éve
www.baltimoreravens.com/news/jimmy-smith-added-to-ravens-reserve-covid-19-listTovább gyengül az eddig sem feszes secondary ....
több mint 4 éve
A FOX NFL bennfentese, Jay Glazer szerint Jacksont kizartak a mai Packers elleni meccsrol. Labserulessel kuzd, és ezen a heten egyaltalan nem edzett. Mint kiderult nem is a ficam, hanem a csontzuzodas a legfobb gond.
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 4 éve
Rodgers ellen blitzelni? 😒gyors emberek kellenek, mindenkit fel kell küldeni blitzelni, oszt lesz ami lesz😂😂😂ezek kik?Robert Jackson?Immar a palyara lepo osszes defensive back-unknek nincs egyuttesen 15 kezdomeccse az NFL-ben. Innen szep nyerni. 😅Seymour-Stephens-Stone és ki a 4.? 😃
RedFive
KeyG
RedFive
gedamValami Mazzi Wilkins is van 3. éve a ligában, szerepel 3 tackle nála a TB-ben még 19-ből. 😃😂😂😂ezek kik?Robert Jackson?Immar a palyara lepo osszes defensive back-unknek nincs egyuttesen 15 kezdomeccse az NFL-ben. Innen szep nyerni. 😅Seymour-Stephens-Stone és ki a 4.? 😃
RedFive
KeyG
RedFive
gedam
KeyG
gedam
több mint 4 éve
gedam
6 478
gyors emberek kellenek, mindenkit fel kell küldeni blitzelni, oszt lesz ami lesz😂😂😂ezek kik?Robert Jackson?Immar a palyara lepo osszes defensive back-unknek nincs egyuttesen 15 kezdomeccse az NFL-ben. Innen szep nyerni. 😅Seymour-Stephens-Stone és ki a 4.? 😃
RedFive
KeyG
RedFive
gedamValami Mazzi Wilkins is van 3. éve a ligában, szerepel 3 tackle nála a TB-ben még 19-ből. 😃😂😂😂ezek kik?Robert Jackson?Immar a palyara lepo osszes defensive back-unknek nincs egyuttesen 15 kezdomeccse az NFL-ben. Innen szep nyerni. 😅Seymour-Stephens-Stone és ki a 4.? 😃
RedFive
KeyG
RedFive
gedam
KeyG
több mint 4 éve
😂😂😂ezek kik?Robert Jackson?Immar a palyara lepo osszes defensive back-unknek nincs egyuttesen 15 kezdomeccse az NFL-ben. Innen szep nyerni. 😅Seymour-Stephens-Stone és ki a 4.? 😃
RedFive
KeyG
RedFive
gedam
Valami Mazzi Wilkins is van 3. éve a ligában, szerepel 3 tackle nála a TB-ben még 19-ből. 😃😂😂😂ezek kik?Robert Jackson?Immar a palyara lepo osszes defensive back-unknek nincs egyuttesen 15 kezdomeccse az NFL-ben. Innen szep nyerni. 😅Seymour-Stephens-Stone és ki a 4.? 😃
RedFive
KeyG
RedFive
gedam
We are just the Ravens!
több mint 4 éve
gedam
6 478
😂😂😂ezek kik?Robert Jackson?Immar a palyara lepo osszes defensive back-unknek nincs egyuttesen 15 kezdomeccse az NFL-ben. Innen szep nyerni. 😅Seymour-Stephens-Stone és ki a 4.? 😃
RedFive
KeyG
RedFive
több mint 4 éve
Tony Jeffersont elfelejtettem.O majd hozza a rutint. 😅
Meg a rozsdat. 😉
több mint 4 éve
Robert Jackson?Immar a palyara lepo osszes defensive back-unknek nincs egyuttesen 15 kezdomeccse az NFL-ben. Innen szep nyerni. 😅Seymour-Stephens-Stone és ki a 4.? 😃
RedFive
KeyG
több mint 4 éve
Immar a palyara lepo osszes defensive back-unknek nincs egyuttesen 15 kezdomeccse az NFL-ben. Innen szep nyerni. 😅Seymour-Stephens-Stone és ki a 4.? 😃
RedFive
We are just the Ravens!
több mint 4 éve
Immar a palyara lepo osszes defensive back-unknek nincs egyuttesen 15 kezdomeccse az NFL-ben. Innen szep nyerni. 😅
több mint 4 éve
Jimmy Smith is a covidlistara kerult.
több mint 4 éve
Egyelőre még mindig covid ir listán van tudtommal. Sehol nem láttam, hogy aktív lenne.Kenny Clark játszikMikor a 8 legjobban fizezett jatekosodbol 6 hianyzik. 😞Tudom, nem vigasztal, de nálunk is 50m felett van a nem játszók salary cap-je (Bakhtiari, Jenkins, Turner, Clark, ZSmith, Alexander, Tonyan, Meyers és Cobb, hogy csak a kezdőket említsem, és mi lesz, ha beüt a covid...) Pedig hogy megnéztem volna a két egészséges csapatot egymás ellen
And their quarterback. https://t.co/fCp50CEg5n
— Jeff Zrebiec (@jeffzrebiec) December 19, 2021
RedFive
gbol
KeyG
több mint 4 éve
Kenny Clark játszikMikor a 8 legjobban fizezett jatekosodbol 6 hianyzik. 😞Tudom, nem vigasztal, de nálunk is 50m felett van a nem játszók salary cap-je (Bakhtiari, Jenkins, Turner, Clark, ZSmith, Alexander, Tonyan, Meyers és Cobb, hogy csak a kezdőket említsem, és mi lesz, ha beüt a covid...) Pedig hogy megnéztem volna a két egészséges csapatot egymás ellen
RedFive
gbol
We are just the Ravens!
több mint 4 éve
gedam
6 478
idén első meccs, amit nem nézek. már a csere sec is kidőlt, vicc ez az év. van valami rekord, hogy egy csapatban mennyien játszanak egy szezonban? az 53-as keretünkben meg fog fordulni 120 ember kb.😁Chris Westry Placed on Reserve/COVID 19 ListHa a serultjeink szamat elerne a covidosaink szama, lassan en is befernek a keretbe. Long snapperkent mondjuk. Ha bekajalva hirtelen lehajolok hajlamos vagyok megszedulni de legfeljebb lerokazom aki szemben guggol, aze' csak nem dobnak ram zaszlot? Mezem van, max annyi hirerteke lenne, hogy Ed Reed valszeg masnaposan allt be, nem nez ki jol, hofeher es levagta a szakallat is.
KeyG
U.I.: bukott a terv. Color Rush mezem nincs. Es abban toljuk majd.
RedFive
több mint 4 éve
Mikor a 8 legjobban fizezett jatekosodbol 6 hianyzik. 😞Tudom, nem vigasztal, de nálunk is 50m felett van a nem játszók salary cap-je (Bakhtiari, Jenkins, Turner, Clark, ZSmith, Alexander, Tonyan, Meyers és Cobb, hogy csak a kezdőket említsem, és mi lesz, ha beüt a covid...) Pedig hogy megnéztem volna a két egészséges csapatot egymás ellen
RedFive
több mint 4 éve
Mikor a 8 legjobban fizezett jatekosodbol 6 hianyzik. 😞And their quarterback. https://t.co/fCp50CEg5n
több mint 4 éve
Vaaaagy beall Eric DeCosta felesege is, Marlo kikolcsonzi neki a mezet is... 😄Mar Sammy Watkins is a covid listan.Egyel több falember helyette és futás futás és Bateman/Andrews. 😃
RedFive
KeyG
Let’s go!! If you haven’t picked your number yet you can borrow 44 😎 https://t.co/rbRCZFp5WO
— Marlon Humphrey (@marlon_humphrey) December 19, 2021
több mint 4 éve
Mar Sammy Watkins is a covid listan.Egyel több falember helyette és futás futás és Bateman/Andrews. 😃
RedFive
We are just the Ravens!
több mint 4 éve
Mar Sammy Watkins is a covid listan.
több mint 4 éve
Chris Westry Placed on Reserve/COVID 19 ListHa a serultjeink szamat elerne a covidosaink szama, lassan en is befernek a keretbe. Long snapperkent mondjuk. Ha bekajalva hirtelen lehajolok hajlamos vagyok megszedulni de legfeljebb lerokazom aki szemben guggol, aze' csak nem dobnak ram zaszlot? Mezem van, max annyi hirerteke lenne, hogy Ed Reed valszeg masnaposan allt be, nem nez ki jol, hofeher es levagta a szakallat is.
KeyG
U.I.: bukott a terv. Color Rush mezem nincs. Es abban toljuk majd.
több mint 4 éve
Chris Westry Placed on Reserve/COVID 19 List
We are just the Ravens!
több mint 4 éve
gedam
6 478
ezért szeretem ezt a sportot, mert 5 év múlva is csak félművelt leszek