Baltimore Ravens

47 feliratkozó

több mint 4 éve
RedFive Baltimore Ravens 6 878 — maci faszán vitézkötés
Screenshot-2021-10-13-00-16-41-1

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 4 éve
Screenshot-2021-10-13-00-12-52-1

Szerkesztette: RedFive

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 4 éve
NextGenStat:

A Ravens offense a Colts elleni meccsen 71%-ban (70-jatekbol 50x) hasznalt 11 personnelt (1 RB, 1 TE, 3 WR) szemben az elso 4 forduloval, ahol ennek aranya csak 32% volt.

több mint 4 éve
Azt nagyon birtam hogy a hosszabbitasban a Colts idokereskor (utana jott a masodik snapbol a TD) a kozonseg elkezdte utemesen skandalni, hogy MVP! MVP! MVP! ...erre Lamar majdhogynem ingerulten de mindenkepp hatarozottan mozgatta a kezeit fentrol-le, hogy halgassanak el, mert ez nem ide valo.

Amugy tegnap meg 100 dollarra 2500$, most 100 dollarra 1200$ lenne Lamar MVP cime... A 10.helyrol a 8.ra jott fel a nominaltak kozt. Josh Allan es Kyler Murray vezetnek. ☺

több mint 4 éve
KeyG Baltimore Ravens 13 790

Tehat kint is felmerult (nem csak bennem) hogy orszagos tv adasba kene tennia Herbi vs Lamar-t csak epp nem johet ossze...
RedFive
Én nem bánom , egy nappalos műszak után pont hazaérve már láthatom is a meccset. 😃

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 4 éve

Tehat kint is felmerult (nem csak bennem) hogy orszagos tv adasba kene tennia Herbi vs Lamar-t csak epp nem johet ossze...

több mint 4 éve
We have placed Ben Cleveland on IR.

We are just the Ravens!
több mint 4 éve
no Baltimore Ravens 8 595
En csak a futasrol fogok beszelni es valahogy kitoroltem ut kozben ezert ujrairom.
Az eddigi jatekunk a brutal ero es a sebesseg kevereke volt ami oriasi personell problemat okozott. A masik fontos dolog hogy a jatekunk a D jatekosainal folyamatos feladat-felelosseg valtozast jelentett ami nagyon nehez volt nekik kezelni. Ezt 2019-tol Hurst, blokkolni tudo RB, OL gyengulese folyamatos esest okozott, de az OL a passz ellen a teljes jatekunkat kinyirta 2020-ban. Ide beszurom hogy iden kiemelem hogy javult a falunk | A 2 DL nyom kozeprol es a ket edge tartja (contain ) LJ-t, de figyelniuk kell hogy oldalra ne tudjon es a DT-Edge kozott se tudjon kiszaladni. A mostani meccsen a Colts szepen megoldotta mert az edge-k nem igazan nyomtak de visszaleptek LJ-re es nem is tudott megszokni mikor megindult, de cserebe nem is tudtak nyomni esz nelkul mert a fenti felelosseguk miatt nem tehettek igy az OT set es erobol megtartottak az edge-ket. Tavaly mivel a DT benyomtak a falat igy a DT-Edge kozotti tavolsag kicsi volt igy elindulnia LJ-nek is nehezebb volt es konnyebben is odaertek az edgek es igy tobb jutott nekik a rush-ra es igy egyutt a zseb osszeomlasat okozta igy sokszor menekult es kb 0 passzjatekunk volt. Itt peldaul az OT atletikusabbak lennenek akkor tudnanak nagy futosavokat nyitni a DT-Edge kozott | egy szintre ami amugy teljesen alap, hogy 4emberes nyomas nem nyirja ki a futast es a passszt is. A futasra visszaterve GR rendszere sokfelet hasonlo kinezetu jatekokbol futattak es az OL-t oriasit segitette mert a blokkolas keves fele es egyszeru volt nekik a szogek miatt. A huzo OL jatekosain eldontese az osszes szereplonek pofon egyszeru olvasas es tudjak a dolgukat kedvezo szogek mellett konnyebb a dolguk. Ha tudnek beraknio videot egyszerubb lett volna mint leirni ezeket de remelem ertheto voltam igy is.

Idenre a futonak a komunikaciot kellett megtanulniuk ami mar biztosan ment, de a falnak ujra kellett volna tanulnia es foleg begyakorolnia mert az a lelke de LT uj LG uj C uj ( hiaba volt itt ha eddig mast csinalt ) RG uj RT uj. Borzasztoan kiemelkedoen jo jatekosok legalabb egyenileg? Hat nem, de a TC se tudtak gyakorolni raadasul. Az ero eltunt a repertoarbol mert Boyle-Boykin-Snead egy mas vonulat mint Duverney-Proche-Watkins. Minden OL jatekos tudja hogy kell Power-t futni de a gyakorlasa a lenyeg es nalunk ez nem volt meg. A Futo ebbol a legkisebb tenyezo, neki a POA-t kell erteni a komunikaciobol es kesz. De keves ha behivok kreativ jatekokat ha nincs begyakorolva. Iden raadasul sokkal tobb energiat fektettek a passzjatekok gyakorlasaba, tehat nehezebb lesz 2019 formaban futni. Gyakorlatilag most a a fal erejere tamaszkodunk ami nem mindig eleg, de segit minden teren, hogy LJ-t kordaban kell tartani a D-nek.
Amig a gyakorlas eler egy kivant szintre, legalabb Boyle hozni fogja az erot addig nezzuk a power, Bash koncepciokatt es hat az option reszebol nehezebb indulni mert a D-k elso es legfontosabb feladata hogy LJ ne tudjon futni. Ezert "szarok" LJ futo szamai magahoz kepest.

Viszont ha nezhetetlen ha nem igazan hatasos nem lehet a futast elengedni akkor sem mert a D-t labujjhegyen tartja.

Egy elkapni tudo futo meg aranyat erne nekunk. Egy vasas teljesitmenyenek a 70%-t hozo Bell uj dimenziokat nyitna.

A csapatepitesunk meg sajnos nem LJ korul folyik hanem hibajavitasos ( reszben a korlatolt eroforrasaink miatt ) ezert az OL-unk a nem remek alapkepessegek mellett minden evben ujra kell tanulniuk a futast is ( tavaly az otvar IOL miatt ) es most a passz gyakorlasa a futas rovasara megy es nem amelle felepitve fokozatosan, mert azt mar megy kisujjbol.

Jelenleg van nalunk 4 jobb csapat, de van ter fejlodni nekunk is idenyen belul. A PO szerintem nincs veszelyben. A csapatot meg erositenem es a rengeteg serules miatt duskalunk a lehetseges posztokban ami segit megfelelo jatekost es csapatot talalni jobb aron. Lehetoleg a jovore nezve is.
több mint 4 éve
En annyira remeltem, amikor iden Rob Ryan a belso linebackerek edzoje lett, hogy ki ha o nem fogja a 21 ev tapasztalataval Queen-t, es Harrisont benavigalni a posztra? Harrison meg hagyjan, de hogy Jimmy Smith nek kell kozepen a fal mogott szerelnie... De o legalabb szerelt, nem csak gellert kapott. Sokszor Queen csak tenfereg es a vegen odakeveredik. Ha minden 5.re sikerul neki vmi, a poszt melldongetos unneplos resze az mar nagyon megy. 😒 LJ Fort egy becsuletes iparos, eppugy hianyzik a LB sorbol mint a tobbre tartott M.Peters a CB sorbol.

Nem emlekszem Westry serulesere, mikor varhato vissza de Averettnel nagyobb is gyorsabb is, a plafonja is magasabb, nagyon kene mar vissza.

Marlo igy az egy fecske aki nem csinal nyarat.

Nem tudom hogy Lamarnak kell-e meccsbe melegedni, es/vagy jo a stresszterhelhetosege, de az elejen volt pontatlansagok (par passz) a vegere olyan precizitasba fordulnak, hogy tatva marad a szam.

A direkt futasai mar nem RPO bol jonnek, hanem a kenyszer szuli, igy sokkal nehezebb neki is, de azt tartom, hogy nem ilyenbe fog beleserulni hanem egy sack-be amikor mar elkesik a menekulessel.
RedFive
Ezt a pontatlanságot hagyjuk már , az a hülye kommentátor is ezt vitte végig már idegesített. Egyik QB sem 158.3 ratinggel hozza le a meccseket, de még 1 is ritka és ott is lehet elrontani passzokat. Azt akarta látni , hogy Lamar mennyire pontos? Nézze meg az előző meccseket , de ha ez nem megy, Lamar tegnap odarakta neki a löncshúst.
KeyG
Norbi latta vajon? ☺
RedFive
Bocsi a stílusért , de aki látta az elmúlt meccseket az mindent mond Lamarra de azt nem , hogy pontatlan. Ez egy sztereotípia vele kapcsolatban mert ő csak egy running back.
KeyG
Nekem ne mondd. ☺
Turelmesen varom az attorest a kommentator/szakerto szekcional, hogy utolerje oket a realitas.

KatonaDani, es Patrik nem remenytelenek, Maka sem, sot, a tegnapi szekertonek Botondnak valamint Balintnak meg van rajta dolgoznivaloja. 😄

Szerkesztette: RedFive

több mint 4 éve
En annyira remeltem, amikor iden Rob Ryan a belso linebackerek edzoje lett, hogy ki ha o nem fogja a 21 ev tapasztalataval Queen-t, es Harrisont benavigalni a posztra? Harrison meg hagyjan, de hogy Jimmy Smith nek kell kozepen a fal mogott szerelnie... De o legalabb szerelt, nem csak gellert kapott. Sokszor Queen csak tenfereg es a vegen odakeveredik. Ha minden 5.re sikerul neki vmi, a poszt melldongetos unneplos resze az mar nagyon megy. 😒 LJ Fort egy becsuletes iparos, eppugy hianyzik a LB sorbol mint a tobbre tartott M.Peters a CB sorbol.

Nem emlekszem Westry serulesere, mikor varhato vissza de Averettnel nagyobb is gyorsabb is, a plafonja is magasabb, nagyon kene mar vissza.

Nem tudom hogy Lamarnak kell-e meccsbe melegedni, es/vagy jo a stresszterhelhetosege, de az elejen volt pontatlansagok (par passz) a vegere olyan precizitasba fordulnak, hogy tatva marad a szam.

A direkt futasai mar nem RPO bol jonnek, hanem a kenyszer szuli, igy sokkal nehezebb neki is, de azt tartom, hogy nem ilyenbe fog beleserulni hanem egy sack-be amikor mar elkesik a menekulessel.
RedFive
Ezt a pontatlanságot hagyjuk már , az a hülye kommentátor is ezt vitte végig már idegesített. Egyik QB sem 158.3 ratinggel hozza le a meccseket, de még 1 is ritka és ott is lehet elrontani passzokat. Azt akarta látni , hogy Lamar mennyire pontos? Nézze meg az előző meccseket , de ha ez nem megy, Lamar tegnap odarakta neki a löncshúst.
KeyG
Norbi latta vajon? ☺
RedFive
Bocsi a stílusért , de aki látta az elmúlt meccseket az mindent mond Lamarra de azt nem , hogy pontatlan. Ez egy sztereotípia vele kapcsolatban mert ő csak egy running back.

We are just the Ravens!
több mint 4 éve

RedFive
KeyG
Norbi latta vajon? ☺

több mint 4 éve

RedFive

We are just the Ravens!
több mint 4 éve
Amugy engem eddig minden forduloban meglep a csapat.

1. -> 14-0 rol buko. A szetpasszolhato def a legmelyebb pont szorosan az O fal mogott helo
2. -> felvesszuk a kesztyut a Chiefs ellen, Wink leall a blitz csomagjaival, helo
3. -> simaliba Detroiti kanyar, aztan csiszolhatjuk az aranylab emlekmuvet. Helo
4. -> a merfoldmagasban szallnak a passzok egy magasan kvalifikalt def ellen es tovabb emelkednek Lamar szamai? Helo
5. -> kijovunk, tinglitangli, jatszunk a konyv szerint, aztan 16 perccel a vege elott tuzre a konyvvel, hugyozzunk vert, hollok menni walhallaba? Helo

Akkor most mondom mi lepne meg 6.ra...

Partiban lenni vegig, vagy egy eselytelennek tuno aztan simaliba... Biliben a kez. Helo

több mint 4 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 725 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
több mint 4 éve
gedam 6 478

RedFive
ja tényleg, az a másik kedvencem hogy 10bol 9x semmit nem csinál Queen, 10jére sikerül egy blitz v vmi és ünnepelteti magát mintha most nyerték meg volna az SB-t a sackjével😀
Morfil
én most nézegettem egy darabig megint, amíg bírtam, a csávó a playek 90%-ban a snap után fellép a helyéről a losra, bízva benne, hogy majd futás jön vagy nem tudom, (teljesen érthetetlen, ha az jön, akkor felé futnak és elszaladnak mellette) onnan ugye már mindig hátrafele iszkiri van, majd miután már a secondaryból szerelt vki, megérinti a playa hátát. és mondjuk 6-ból 6* ez van, aztán hetedikre véletlen belefut a védő és jön az izomfeszítés. ennyi, ez a játéka, sluszpasz.

Szerkesztette: gedam
több mint 4 éve
Morfil Baltimore Ravens 586

RedFive
ja tényleg, az a másik kedvencem hogy 10bol 9x semmit nem csinál Queen, 10jére sikerül egy blitz v vmi és ünnepelteti magát mintha most nyerték meg volna az SB-t a sackjével😀

NFL Comeback Player of the Year 2023 odds, via DraftKings:
• Damar Hamlin: -150
• Joe Flacco: +100

It's a tough race here folks, they both make good cases

Joe Flacco - sucked last year, doesn't suck this year

Damar Hamlin - died, is not currently dead
több mint 4 éve

több mint 4 éve
Morfil Baltimore Ravens 586
Elnézést előre is, aki nem szereti a győztes meccs utáni picsogást nyugodtan ugorjon, mert ez most egy ilyen poszt lesz.
Az első 3 negyed konkrétan poszttraumás stresszt okozott, újra a Flacco éra végnapjaiban éreztem magam, ahol fájt minden meccs.
Rengeteg egyéni hiba, szétszórtság (ezek a buta büntetések hazai pályán wtf...).
O oldalon még mindig égnek áll a hajam ettől a folyamatos inkonzisztenciától. Persze lehet így nyerni, de egy combosabb csapatnál már nem vakarjuk ki magunkat a szarból. Egy PO meccsen nem fér bele, hogy 1-2 meccsen szarok legyünk.
Itt viszont ami nekem feltűnő volt, hogy mennyire szarul működtünk addig amíg ki nem kellett dobni a teljes gameplan-t a kukába és kényszerből a gázra léptünk. Tök jó, hogy 1esből fel tudtunk váltani 5ösbe padlógázzal, de ez csak engem aggaszt, hogy valami kurvára nem stimmel, ha készülünk egy hétig és 100yardot épp hogy összekotorunk vele 3 negyed alatt? Akkor ott valaki kurvára nem érzi mit is kéne csinálni. Továbbra sem értem ezeket a középre futásokat a fullra töltött falba. Roman tudja, hogy nem Henry a futónk?? Én ugyan csak lelkes amatőr voltnék, de nem értek egyet azzal, hogy az 5 héten még mindig arra legyen fogva ez a minden fantáziát nélkülöző futójáték mert lesérültek a kezdőink... könyörgöm, 4 hete élesben gyakorolhatnak futók. Ennyi idő alatt egy közepes OKJ kurzust elvégzek - egy playbook megértése, begyakorlása ne legyen már ekkora talány, hogy 4 hét alatt is még csak ott tartunk, hogy tudunk középre futást hívni...
Ha ehhez gyenge a fal akkor nem kéne több kreativitás ezekbe a playekbe? ahol kicsit kevesebb nyomást van a falon, jobban elosztja a védőket -pl flea flickerből mozogna ki LJ aztán ott még mindig dönthet passz mellett ha a védelem szétcsúszik. LJ első teljes évében sokkal inkább építettünk a kreativitásra. Szerintem pont akkor múködik a "tradícionális", konzervatív playhívás, ha jó játékosaid vannak és egészségesek. Ha gebasz van akkor azt kell elrejteni szokatlanabb hívásokkal.
De ez már csak az én spekulációm.

A védelem egy két egyéni teljesítményt leszámítva viszont konkrétan egy forintot nem ér. Queen-t már leírta mindenki, egyszerűen kár is kommentálni - alulról kilóg még ebből a posványból is.
Averett vicc. Meg úgy a védelem a falat leszámítva (minusz Humprey) kompletten vicc. Azt nem tudom, hogy Wink nem érti, hogy amit kitalált az nem működik, vagy csak a játékosállomány olyan gyatra, hogy nem tudják végrehajtani.
És esküszöm nem is a langyoshúgy passzvédekezés fáj a legjobban, hanem azok az ütközésnek/tackelnek csúfolt seggrepacsik. Hogy az első kontaktok után egy 2./3. számú futó/wr is képes 10 yardokat haladni, mi meg pattogunk le róla mintha valami forcefield lenne a játékos körül. Ravens szurkolóként ez kb a só a feltépett sebbe.
Ilyen borzasztó egyéni teljesítmények ellenére nem értem miért nem mozdultunk rá az elérhető játékosokra, hogy legalább kozmetikázzuk amit lehet.

A kevés pozitívumot a végére hagytam, hogy mégiscsak jobb így lezárni.
Jó volt látni, hogy tudunk game winning drive-ot félidőt vezetni. Ez mindenképpen egy fontos elem egy bajnokaspiráns csapat számára, de a fentiekkel azért ez önmagában kevés lesz.
Snagal
A kukázott gameplanhez én továbbra is tartom amit leirtam, azt a kurva rekordot hajszolták azért eroltettek a nullahatékonyságu futásokat.

NFL Comeback Player of the Year 2023 odds, via DraftKings:
• Damar Hamlin: -150
• Joe Flacco: +100

It's a tough race here folks, they both make good cases

Joe Flacco - sucked last year, doesn't suck this year

Damar Hamlin - died, is not currently dead
több mint 4 éve
Snagal Baltimore Ravens 1 147
Elnézést előre is, aki nem szereti a győztes meccs utáni picsogást nyugodtan ugorjon, mert ez most egy ilyen poszt lesz.
Az első 3 negyed konkrétan poszttraumás stresszt okozott, újra a Flacco éra végnapjaiban éreztem magam, ahol fájt minden meccs.
Rengeteg egyéni hiba, szétszórtság (ezek a buta büntetések hazai pályán wtf...).
O oldalon még mindig égnek áll a hajam ettől a folyamatos inkonzisztenciától. Persze lehet így nyerni, de egy combosabb csapatnál már nem vakarjuk ki magunkat a szarból. Egy PO meccsen nem fér bele, hogy 1-2 meccsen szarok legyünk.
Itt viszont ami nekem feltűnő volt, hogy mennyire szarul működtünk addig amíg ki nem kellett dobni a teljes gameplan-t a kukába és kényszerből a gázra léptünk. Tök jó, hogy 1esből fel tudtunk váltani 5ösbe padlógázzal, de ez csak engem aggaszt, hogy valami kurvára nem stimmel, ha készülünk egy hétig és 100yardot épp hogy összekotorunk vele 3 negyed alatt? Akkor ott valaki kurvára nem érzi mit is kéne csinálni. Továbbra sem értem ezeket a középre futásokat a fullra töltött falba. Roman tudja, hogy nem Henry a futónk?? Én ugyan csak lelkes amatőr voltnék, de nem értek egyet azzal, hogy az 5 héten még mindig arra legyen fogva ez a minden fantáziát nélkülöző futójáték mert lesérültek a kezdőink... könyörgöm, 4 hete élesben gyakorolhatnak futók. Ennyi idő alatt egy közepes OKJ kurzust elvégzek - egy playbook megértése, begyakorlása ne legyen már ekkora talány, hogy 4 hét alatt is még csak ott tartunk, hogy tudunk középre futást hívni...
Ha ehhez gyenge a fal akkor nem kéne több kreativitás ezekbe a playekbe? ahol kicsit kevesebb nyomást van a falon, jobban elosztja a védőket -pl flea flickerből mozogna ki LJ aztán ott még mindig dönthet passz mellett ha a védelem szétcsúszik. LJ első teljes évében sokkal inkább építettünk a kreativitásra. Szerintem pont akkor múködik a "tradícionális", konzervatív playhívás, ha jó játékosaid vannak és egészségesek. Ha gebasz van akkor azt kell elrejteni szokatlanabb hívásokkal.
De ez már csak az én spekulációm.

A védelem egy két egyéni teljesítményt leszámítva viszont konkrétan egy forintot nem ér. Queen-t már leírta mindenki, egyszerűen kár is kommentálni - alulról kilóg még ebből a posványból is.
Averett vicc. Meg úgy a védelem a falat leszámítva (minusz Humprey) kompletten vicc. Azt nem tudom, hogy Wink nem érti, hogy amit kitalált az nem működik, vagy csak a játékosállomány olyan gyatra, hogy nem tudják végrehajtani.
És esküszöm nem is a langyoshúgy passzvédekezés fáj a legjobban, hanem azok az ütközésnek/tackelnek csúfolt seggrepacsik. Hogy az első kontaktok után egy 2./3. számú futó/wr is képes 10 yardokat haladni, mi meg pattogunk le róla mintha valami forcefield lenne a játékos körül. Ravens szurkolóként ez kb a só a feltépett sebbe.
Ilyen borzasztó egyéni teljesítmények ellenére nem értem miért nem mozdultunk rá az elérhető játékosokra, hogy legalább kozmetikázzuk amit lehet.

A kevés pozitívumot a végére hagytam, hogy mégiscsak jobb így lezárni.
Jó volt látni, hogy tudunk game winning drive-ot félidőt vezetni. Ez mindenképpen egy fontos elem egy bajnokaspiráns csapat számára, de a fentiekkel azért ez önmagában kevés lesz.
több mint 4 éve
Snagal Baltimore Ravens 1 147
Queen egy játékoshoz mérhető a Ravens történetében és az Matt Elam.
KeyG
Egy vagyonba került a pszichológus, hogy elfelejtsem Elam-et... nem volt szép ez felemlegetni
De amúgy ja, sajnos tényleg 😕
több mint 4 éve
Most meg a passzjatekunk euforia pillanataiban irom hogy LJ erdemelne egy jo falat mert annyi latszik (hiaba a Colts sec elfogyasa) hogy lehet bizni a kezeben es a laba egy kulon fenyegetes lesz mindig. Csalodott leszek ha nem fekszunk ra az OL-re ezutan sem | , hiaba az ILB poszt is lukas es lesz meg jopar luk a csapatban. |
no
ILB posztra felső köröket áldozni luxus Queen be se jött a 4. Év végéig le sem lesz ültetve emiatt. Számomra is az OL a drafton a prioritás illetve a CB poszt.

We are just the Ravens!
több mint 4 éve
Most meg a passzjatekunk euforia pillanataiban irom hogy LJ erdemelne egy jo falat mert annyi latszik (hiaba a Colts sec elfogyasa) hogy lehet bizni a kezeben es a laba egy kulon fenyegetes lesz mindig. Csalodott leszek ha nem fekszunk ra az OL-re ezutan sem | , hiaba az ILB poszt is lukas es lesz meg jopar luk a csapatban. |
több mint 4 éve
Taylor-Doyle esethez igy hogy nem szamit le merem irni.
Hoznek egy szabalyt hogy a provokalo ha nem lett buntetve a palyan akkor kapjon egy 200k csekket. Iszonyat technika es ido is van ilyenkor hasznalni es nem. Rossz nezni, de amit rosszabb volt az ahogy eldolt a lokestol. Ezt utalom a sima fociban is itt ......( valasztott jelzo) hogy mutatt a kulvilag fele. Megertem es jol csinalta es a csapata meg is kapta a jutalmat es ha nem is probalunk ellen tenni akkor bizony elo fog jonni tovabbra is. Mondjuk meg egy csekk +300k, mert itt konkretan csalni akart.
Ez nem Doyle-Colts ellen van, a helyzet ellen szol. Itt Doyle a jelenlegi keretek kozott szamomra nem szimpatikusan de hasznosan dolgozott.
no
Szerintem alapvető elvárás egy egyetemet végzett,ennyi pénzt kereső játékostól,hogy amikor a csapata a győzelemért megy az utolsó pillanatban,nem kezd el cicaharcozni és nem sodorja ezt veszélybe. Én értem, hogy igazságtalan és büntetni akarja,de menjen oda a lefújás után és rúgja hátba páros lábbal,kit érdekel akkor már. Ki is kaphattunk volna emiatt, ez felelőtlenség, óvodai szint. Maga a jelenség undorító nyilván és reméljük nem lesz belőle rendszer,de ezt nem így kell lereagálni.
LeviPoki
Ezzel nincs baj es igazad van es meg fogja kapni a csapattol a lebaszasat.

Ettol a jelenseg az baj marad. Az erzelmei az adrenalin elboritottak az agyat es azert ertheto megha nem kellene akkor is.
Buntetik hogy elborul az agya es ez inkabb a peldamutatas kategoriaba tartozik, nem a serules-CTE-stb eset. Viszont ebben a peldamutatas jatekban eleg erdekesen nez ki az elozmeny es a vegkifejlett. Mert lehet szabalytalankodni ha nem latjak rogton es szineszkedve becsapni a birokat.

Termeszetesen nem akarom felmenteni TY-t, mert optimalis helyzetben Doyle kap egy zaszlot ( vagy hagyjak ezt a fajta jatekot mindig mindenkinek, ez serulest nem fog okozni ) es TY onmegtartoztatast mutat. De TY-t itt buntetni kellett igy azzal nincs bajom a kovetkezmenye lehetett volna vegzetes ( akkor ide se irtam volna mert akkor a savanyu a szolo esete allhatott volna fent)
több mint 4 éve
LeviPoki Baltimore Ravens 2 799
Taylor-Doyle esethez igy hogy nem szamit le merem irni.
Hoznek egy szabalyt hogy a provokalo ha nem lett buntetve a palyan akkor kapjon egy 200k csekket. Iszonyat technika es ido is van ilyenkor hasznalni es nem. Rossz nezni, de amit rosszabb volt az ahogy eldolt a lokestol. Ezt utalom a sima fociban is itt ......( valasztott jelzo) hogy mutatt a kulvilag fele. Megertem es jol csinalta es a csapata meg is kapta a jutalmat es ha nem is probalunk ellen tenni akkor bizony elo fog jonni tovabbra is. Mondjuk meg egy csekk +300k, mert itt konkretan csalni akart.
Ez nem Doyle-Colts ellen van, a helyzet ellen szol. Itt Doyle a jelenlegi keretek kozott szamomra nem szimpatikusan de hasznosan dolgozott.
no
Szerintem alapvető elvárás egy egyetemet végzett,ennyi pénzt kereső játékostól,hogy amikor a csapata a győzelemért megy az utolsó pillanatban,nem kezd el cicaharcozni és nem sodorja ezt veszélybe. Én értem, hogy igazságtalan és büntetni akarja,de menjen oda a lefújás után és rúgja hátba páros lábbal,kit érdekel akkor már. Ki is kaphattunk volna emiatt, ez felelőtlenség, óvodai szint. Maga a jelenség undorító nyilván és reméljük nem lesz belőle rendszer,de ezt nem így kell lereagálni.
több mint 4 éve
Queen egy játékoshoz mérhető a Ravens történetében és az Matt Elam.

We are just the Ravens!