Baltimore Ravens
#Colts TE Jack Doyle is 6'6", 262 pounds. Tavon Young is 5'9", 185 pounds. This is a flop that would make Coach K and the #Duke Blue Devils proud. pic.twitter.com/IwhUtMlDLL
— Tony Lombardi (@RSRLombardi) October 12, 2021
Ez a rájátszás, szinészkédes mindennek az alja, egyre többet látni mindefele, remélem nem süllyed olyan mélységekbe az amerikai foci ,mint az "európai".
NFL Comeback Player of the Year 2023 odds, via DraftKings:
• Damar Hamlin: -150
• Joe Flacco: +100
It's a tough race here folks, they both make good cases
Joe Flacco - sucked last year, doesn't suck this year
Damar Hamlin - died, is not currently dead
Lehet nem Doyle volt. Amikor lenyomta a fejet es fellokte es arra kaptunk 15 yardot a vegen.Taylor-Doyle esethez igy hogy nem szamit le merem irni.Tavon Young - Doyle helyzet?
Hoznek egy szabalyt hogy a provokalo ha nem lett buntetve a palyan akkor kapjon egy 200k csekket. Iszonyat technika es ido is van ilyenkor hasznalni es nem. Rossz nezni, de amit rosszabb volt az ahogy eldolt a lokestol. Ezt utalom a sima fociban is itt ......( valasztott jelzo) hogy mutatt a kulvilag fele. Megertem es jol csinalta es a csapata meg is kapta a jutalmat es ha nem is probalunk ellen tenni akkor bizony elo fog jonni tovabbra is. Mondjuk meg egy csekk +300k, mert itt konkretan csalni akart.
Ez nem Doyle-Colts ellen van, a helyzet ellen szol. Itt Doyle a jelenlegi keretek kozott szamomra nem szimpatikusan de hasznosan dolgozott.
no
KeyG
Maga a helyzet a baj hogy amikor odanez a biro onnantol jonnek a buntetesek, de mire leesett a sarga zaszlo mar az ismetlesbol latszott hogy nem egy ember a bunos es ennyit akartam belole kihozni, a szimulalas meg a legvege nalam. De ertelemszeruen amig igy mukodik az dobja meg kovel......... | aki tudja | . A lenyeg hogy ne igy mukodjon.
Taylor-Doyle esethez igy hogy nem szamit le merem irni.Tavon Young - Doyle helyzet?
Hoznek egy szabalyt hogy a provokalo ha nem lett buntetve a palyan akkor kapjon egy 200k csekket. Iszonyat technika es ido is van ilyenkor hasznalni es nem. Rossz nezni, de amit rosszabb volt az ahogy eldolt a lokestol. Ezt utalom a sima fociban is itt ......( valasztott jelzo) hogy mutatt a kulvilag fele. Megertem es jol csinalta es a csapata meg is kapta a jutalmat es ha nem is probalunk ellen tenni akkor bizony elo fog jonni tovabbra is. Mondjuk meg egy csekk +300k, mert itt konkretan csalni akart.
Ez nem Doyle-Colts ellen van, a helyzet ellen szol. Itt Doyle a jelenlegi keretek kozott szamomra nem szimpatikusan de hasznosan dolgozott.
no
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
A kovetkezo nagy erv az az ellenfeleken mulik, mert fogni akarjak es tesznek erte. A jo hir ket reszbol all egy nem ernek oda kozepen 4emberes nyomasnal es a contain a szelen csak a futast fogja igy. Ketto az adott lehetosegbol elkaristolunk dobassal. A kovetkezo a D-ek reszerol a nyomas es a valtozatos cov. lesznek es erre is fel kell keszulnunk.
Nem ertek egyet hogy GR nem lep. Nem adja fel a futast ami amugy orult hiba lenne hiaba nem hatasos. Kihasznalta a gyengesegeiket mind tempo mind personell mind a route-okkal. A DC a tuloldalon nem valtott, de ahhoz nincs koze.
A D egy kulon tortenet. Az alapgondolat rossz hisz mi vagyunk a legrosszabb tacklegyar a ligaban, ILB-t lecserelni se tudjuk es mar jatszanak rajuk, de hatul is szuken vagyunk igy meg egy S-t se tudunk berakni hiaba hozna magaval a maga bajat. Atjonnek a DL-en akkor vege, Wentz-tol eddig amit lattam ha adsz neki idot akkor megoldja. Erre nem mentunk neki se a futosavoknak se Wentznek. Meg fogja oldani idonkent, de ez igy ongyilkossag volt. Averett egy kulon tema, megbizott benne, jo is volt elotte, de amikor latom hogy szenved akkor lepek, baj-baj es valkoszinuleg kihasznaljak de akkor is segitek neki. Wolfe hianyzik hogy levegyuk a nyomast a LB-rol es sec-rol.
A baj hogy a Colts egy gyenge hasonlata egy Titans ( nrmalis esetben) es foleg a Brownshoz kepest. Igy az O-re fogjuk tenni a terhet es egy belekenyszeritett szituban kevesek leszunk az allomanyunkkal.
I’ll just leave this here. pic.twitter.com/q3waQP3gSZ
— Peter Schrager (@PSchrags) October 12, 2021
Martindale aki nem làtja , hogy már ujjal mutogatnak Averettre , hogy nézd itt a bohóc dobjátok rám , nem akar lemondani? Semmit nem tett egész meccs alatt. Az egyik legjobban fizetett nem HC a ligában.Nekem az a fő bajom vele és Romannal, hogy abszolút az az érzés fotelszukrolóként, hogy nem tudnak belenyúlni a meccsekbe ha szar vmi. Romannak amugy nagy szerencseje van hogy jött vki a Ravenshez aki jobban ért a passzjatekhoz mint ő, mert igy az OC pozija nincs veszélyben (amit nem mondhatna el ha ugyanaz a szarpaszirozas menne mint tavaly kb sztem). Martindale meg a figured out egy jobb csapat/stab esetén, de ezt az évet tuti megússza még, ha más nem majd ráfogják Peters sérülésére.
KeyG
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
Most végeztem a meccsel.pontos. sztem erre a meccsre nem készültünk eléggé, annyi volt a plan, hogy lenyomjuk a torkukon a lasztit, mert szarok futás ellen, oszt jónapot. kicsit igazságtalan ez a sport, mert sokszor a jobban felkészített csapat marad alul. ezt a meccset nem tehetjük ki az ablakba, arrogáns mentalitás, kb. a semmire. mert az nem gameplan, hogy majd lj megoldja a zsenijével. közben a fal középmezőny alja, így a futás is, a védelem közepében meg van egy gigaluk, az lb, cb sorban tisztes iparosok sincsenek, kivéve marlot, de így egyedül, ő is mindig csak szalad azok után, akik ellenállás nélkül, lendületből jönnek.
- A védelem ahogy írtátok totál szét volt zuhanva, Queen-re még egy bohocsipka vagy hollojelmez kéne és lehetne ő a kabalállat, mert másra nem jó, csak azt megtehetné az 53-as rosteren kívül is.
- LJ előtt le a kalappal, illetve remélem még jobban elkezdik Prochet és Duvernayt is használni mert mindkét srác megérdemli.
- Tök jogos hogy tradelgetni kellene, mert a védelem nem igazán működik, de csak ismételni tudom önmagam EDC a pikkekre gerjed és nem hiszem hogy minőségi ember fog jönni 4+ körös pikkekért . Nem tudom elképzelni, hogy még egyszer akkor mákja lesz mint Peters-szel pl.
- +1 Látszott már az elején , hogy rohadtul nem ment a futás , a passz már az elejétől jobbnak tűnt de nem dobattak LJ-vel és szerintem ennek az oka Harbóék voltak. Azt éreztem végig a meccs alatt hogy az idiota rekord hajszolásukért konkrétan a meccset is eldobná az edzői stáb.
Morfil
Most végeztem a meccsel.Hat van mit fejleszteni meg a D#-en... 😒 Tovabba jobb is hogy nem kell tovabb hajszolnunk azt a hulye rekordot.
- A védelem ahogy írtátok totál szét volt zuhanva, Queen-re még egy bohocsipka vagy hollojelmez kéne és lehetne ő a kabalállat, mert másra nem jó, csak azt megtehetné az 53-as rosteren kívül is.
- LJ előtt le a kalappal, illetve remélem még jobban elkezdik Prochet és Duvernayt is használni mert mindkét srác megérdemli.
- Tök jogos hogy tradelgetni kellene, mert a védelem nem igazán működik, de csak ismételni tudom önmagam EDC a pikkekre gerjed és nem hiszem hogy minőségi ember fog jönni 4+ körös pikkekért . Nem tudom elképzelni, hogy még egyszer akkor mákja lenni mint Peters-szel pl.
- +1 Látszott már az elején , hogy rohadtul nem ment a futás , a passz már az elejétől jobbnak tűnt de nem dobattak LJ-vel és szerintem ennek az oka Harbóék voltak. Azt éreztem végig a meccs alatt hogy az idiota rekord hajszolásukért konkrétan a meccset is eldobná az edzői stáb.
Morfil
Lamar Jackson was responsible for 96% of the #Ravens total yards.
— PFF BAL Ravens (@PFF_Ravens) October 12, 2021
You read that correctly 🤯🎱 pic.twitter.com/3j0nxgFvT3
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
- Tök jogos hogy tradelgetni kellene, mert a védelem nem igazán működik, de csak ismételni tudom önmagam EDC a pikkekre gerjed és nem hiszem hogy minőségi ember fog jönni 4+ körös pikkekért . Nem tudom elképzelni, hogy még egyszer akkor mákja lesz mint Peters-szel pl.
Szerkesztette: Morfil
Sammy tweeting on the toilet?
— Troy 🇺🇸 😈 (@ThrowbackJester) October 12, 2021
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
De a fentiek egy nyerő csapat ismérvei, ahhoz, hogy jó csapat legyünk, egyrészt az elejétől, mindenkinek jobban kell játszani. Sok 3qout pl. az elején suta droppok miatt is volt.
Emellett kb. ott vagyunk, ahol tavaly: az O fal részben a sérülések miatt is csak kicsit jobb, mint tavaly, a futójátékunk kezd meghalni, a LB sorunk értelmezhetetlen, a CB sorunk meg gyengült annyit, hogy egy potensebb irányító szétdobja - van rengeteg draftcetlink, tessék tradelni, ezek a gondok (én úgy érzem) nem fognak megoldódni maguktól. Pofás mérleget és PO-ot persze így is össze lehet hozni, de azért ez a gárda nincs messze a SB runtól sem. (Ha így marad, akkor viszont a 9-8-as középszer sincs messze).
szegyen mindketto csapatNagy kerdes, hogy az eredeti leserult harmas futogepezettel mennyivel lennenk jobbak futasban. Szerintem sokkal. De nem nagysagrenddel. Mert a gondjaink OLine szinten tovabbra is szamosak. Ha ma Villa nem jatszik, nincs felallas -19 pontrol, mert igy is hatareset ez a fal. Ami szep viszont:
De mi jobban. Mi ahol gyengek vagyunk az a meccs elott is az volt, ok legalabb meccs kozben nem reagaltak vagyis mindketto DC vegignezte tehetetlenul. Elfogadhatatlan hiaba a ket csapatbol a serultekbol lehetne egy jo csapatot osszerakni. Akkor is probalkozva bukjanak el. Wink ma kuka volt. Hagyta szenvedni a jatekosokat igy az o anyjuk van szidva, meg a serulesek, de....
A jo hir talan fogunk latni maskeppen is vedekezni csapatot ellenunk mert a contain 4 emberes nem fog mukodni csak LJ nem fog tudni futni, de ahogy varialniuk kell akkor nyilik az ajto nekunk is...
Bold: Boyle mikor visszajon, akkor jonni fog Bell addig csak bujtatjuk, es johet egy finomabb futo-rovidpasszos jatek
no
Lamar Jackson tonight:
— StatMuse (@statmuse) October 12, 2021
— Franchise record 442 passing yards
— Threw 4 TD in 4 straight possessions
— 22 unanswered points to win game
— 0 interceptions
— 34th win before turning 25 (ties NFL record)
The Ravens are 4-1. pic.twitter.com/lfgfcQpPv3
szegyen mindketto csapatqueent le kell ültetni, nevetséges. nem érti mi történik és az az ő posztján a legnagyobb baj.ezért csúszik le minden játékról, egyszerűen le van maradva mindig, mozizza a történteket a légüres térben. de ha egyértelmű a játék, ha biztosan futás jön, akkor is, aki felé megy, leütközi, hoz rajta 4-5yardot. kukázzunk egy veteránt vagy cseréljük el egy ps linebackerért és egy 5. körért, ennél bárki jobb. projektnek is kuka, fejlődni nem fog, mert fizikálisan nem tud és sajnos buta is ehhez a játékhoz.
De mi jobban. Mi ahol gyengek vagyunk az a meccs elott is az volt, ok legalabb meccs kozben nem reagaltak vagyis mindketto DC vegignezte tehetetlenul. Elfogadhatatlan hiaba a ket csapatbol a serultekbol lehetne egy jo csapatot osszerakni. Akkor is probalkozva bukjanak el. Wink ma kuka volt. Hagyta szenvedni a jatekosokat igy az o anyjuk van szidva, meg a serulesek, de....
A jo hir talan fogunk latni maskeppen is vedekezni csapatot ellenunk mert a contain 4 emberes nem fog mukodni csak LJ nem fog tudni futni, de ahogy varialniuk kell akkor nyilik az ajto nekunk is...
Bold: Boyle mikor visszajon, akkor jonni fog Bell addig csak bujtatjuk, es johet egy finomabb futo-rovidpasszos jatek
no
Szerkesztette: gedam
"We have an opportunity to get a lot better." pic.twitter.com/3BXFT6gMgY
— Baltimore Ravens (@Ravens) October 12, 2021
Lamar Jackson is 5th in NFL in passing and 8th in the NFL in rushing 🤯.
— Andrew Hawkins (@Hawk) October 12, 2021
.
Lamar Jackson became first QB in NFL history to complete 85% of his passes in a 400-yard game.
— Jamison Hensley (@jamisonhensley) October 12, 2021
He recorded highest completion percentage in a 40-pass game in NFL history (86.0%)
Watkinsnak meg a combizma.
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
FINAL: Ravens 31, Colts 25
— Next Gen Stats (@NextGenStats) October 12, 2021
The #Ravens win probability was as low as 4% with just over six minutes remaining in the 4th quarter.
Baltimore's win probability never exceeded 50% in the second half until overtime when they received the ball.#INDvsBAL | #RavensFlock pic.twitter.com/LtN5bvJX33

9:38 -cal a vege elott elkezdtunk focizni... 😳😲😬😁😄
Senkinek sem ajanlom megtekintesre az elso harom negyedet. Es mindenkinek ajanlom az utolsot! +OT. Az oriasi volt. Gratula!Ezzel a Chiefs meccs infarktuskozeli vegjatekat hoztuk el ujra. Es itt is egy kvazi picksix-el nyitottunk. Mintha a marketingosztaly kotelezne az FO-t ezekre, hogy a kiemelt tv meccsekre tovabbra is gyakran jeloljek a csapatot
ulpianus