Baltimore Ravens
Megigertem nem irok Queenrol es tartom is magam hozza de lesz rola szo de nem ot akarom bantani de a tenyek tenyek maradnak.
2019 es befejeztuk az evet egy Titans vereseggel amirol mar rengeteget irtunk es most hagyom is de egy idevago gondolat hogy a LB sor gyenge volt. Bynes-Fort-a tobbiek mar elmentek. Akkor is latszott az OL ( a masik amivel mar mindenkit kiidegeltem itt ) problema. Erre hagytuk az OL-t es hoztunk ket ILB-t. 2020 egy kuka ev lett es konkretan ki lehet jelenteni hogy el lett pocsekolva. 2021 es ezen a Denver elleni meccsen latszott hogy vegre odajutottunk ahol pont egy eve kellett volna lennunk es legalabb adjunk eselyt dobni LJ-nek.
A meccsrol sokat nem kell irni, ok nem engedtek a futast es toltottek a boxot mi meg vegre tudtuk addig tartani hogy legyen passzjatek is.
Itt beszurom hogy ertem Fangio a +100 yard miatt, mert gyakorlatilag annak fogasara tette fel a meccset es az o olvasataban meg is oldotta. Az egy mas kerdes hogy a meccset nem akarta megnyerni mert nem valtott. A mi reszunkrol azert nem lehet hurra hangulat mert az OL nagy segitseggel tartott a hosszabb passzoknal es blokkolni 7 emberrel nem a modern O ismerve, de tavaly ugysem ment. Viszont a fal javulasa ok de tovabbiakban nem latom hogy tudnanak, de attetelesen igen. A futojatekunk teljesen alap, de jonni fog Boyle es a Fal is be fogja gyakorolni de hosszabb ido lesz mert a passzra is tobb idot szanunk az tisztan latszik. Ahogy a futas meg tud nyilni az fogja meg inkabb hozni a passzt es remeljuk ott Bateman tenyleg segitseg lesz. A fal hiaba javul es jok aranylag, felo hogy a ideny vegere boven fog latszani tobb hiba es mar most is latszanak egyenkent. GR blokkolasi semaja es jateka most a passzal bekeverve megint zsenialis volt. De ezek inkabb kenyszer mint akarat a reszerol, a futas personell es felallas es jatek indulasbol dobunk keves elkaponak ( nem tud tobb a palyan lenni), de igy biztosan van blokkolva. Hurst / Bell aranyat erne. A futashoz is a huzo OL emberek egyszeru olvasasbol kiindulva mindenki tudja ki fog menni es blokkolni ahol a szogek tokeletesek de fizikailag nem kepesek ra labon es ezt ki fogjak hasznalni az egyeni hibakon felul..stb.
Bezarjam az OL-ILB kort egy oriasi problemaval. Az ilb parosunkat ki kellene tenni a csapatbol de mig Bynes/ Fort ertektelen volt Queen eseteben ez nem ilyen konnyu es a meccsen gyakorlatilag az elso denveri driveban megmutatta az osszes hibajat raadasul tobbszor. De kivagni nem fogjak, elcserelni nem lehet es mivel a legjobb jatekosunk a poszton IR-en csucsul meg lecserelni sem lehet oket. Ha Bynes kiszoritja ami lehetetlen feladatnak tun
Egy dolog latszott a meccsen hogy LJ jol megvedve hatranyos helyzetbol is jo passzjatekot hoz ossze, 5 jo OL hasitanank akarmilyen elkaposorral. ILB meg nem tud hozzatenni ennyit, de a posztrol mindent elmond hogy tragya jatekkal sem tudja elrontani sem.
Bell-rol par gondolat. Murray a mai jatekunkban nelkulonozhetetlen es egynek jo, de Bell mozgasa jonak tunt ( a facemask jatekban latszott a regi zsenije, de tobszor is latszott ) es blokkolasban kivalo, jatekolvasasban kivalo es erthetetlen miert nem o a masodik. Nem veletlenul jatszott a jo D ellen o. 3. negyed 7:33 2 and 6 jatekot kell megnezni hogy blokkol LB ellen es utana nyilt terepen mint elkapo. Ellenben Murray a 2min hatra a meccsbol 3 and goal szituban a blokkja nevetseges es ezeken el tud menni.
www.si.com/nfl/ravens/news/ravens-qb-lamar-jackson-dominant-throwing-the-ball-downfield
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
Hétfő este fekete felső és lila nadrág.
Utoljára a Browns elleni 26-24 W-nél volt rajtunk. Mekkora meccs volt az is.
2018.12.30
KeyG
RUN IT BACK pic.twitter.com/Wj9C3NgdFX
— 🌵 (@SimplyAS10prod) October 7, 2021
CJ Mosley parades lezarasaval. 😁
Mennyire hianyzik. 😔
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
Ha a brennyu RB corps es az O#fal is osszecsiszolodik, meg futasban is megmaradunk top 3 ban, mert Lamar is hozzatesz majd, ha tiszta az ut, ugyis futni (is) fog. Jo lesz ez!
A serultjeink persze terjenek vissza, ujabb meg ne legyen! 🙏
U.I.: Batemanra nagyok kivancsi vagyok mar, Bellre meg meg mindig kivancsi vagyok...
A vegen kozelrol mutatjak a csucsbeallito futast is, es hogy Lamar teljes fedezekben csak epp annyit akar haladni amennyit es lecsuccsen a vegen a blokkok mogott... 👍
youtu.be/6cDRYHxT9lY
NFL Comeback Player of the Year 2023 odds, via DraftKings:
• Damar Hamlin: -150
• Joe Flacco: +100
It's a tough race here folks, they both make good cases
Joe Flacco - sucked last year, doesn't suck this year
Damar Hamlin - died, is not currently dead
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
Wormley teljesen jó rotációs ember, a Ravens meg tud DL-t scoutolni, nem titok. Azt nem értem, h miért nem lesnek egymástól legalább prototípusokat a scoutjaink.Egyetertek.Jaylon Smith segghülye a Ravens LB játékához sztem. Nincs ütemérzéke, nem elővételez, a játékfeldolgozás átlag alatti. Mondjuk Queen nekem nagyjából ugyanez, de hát a pénzük más+plafonja hol lehet.Gilmore-ra van esélyünk?Bovitem: Jaylon Smith az LB sorba vagy Gilmore a CB sorba? Avagy: a jelen osszetetel mellett melyik formacioban van nagyobb esely talpraallasra frissites nelkul?
Elférne
(vagy megy Tampába Brady után?)
Snagal
Attol most tekintsunk el egy pillanatra hogy mennyi penzunk van.
RedFive
Smith mellett LVE az agy, csak ő üvegtest, meg manapság Parsons mindenkit leatletizál
LJ Fort és Bynes kaliberű emberek pont jók nektek, ők szépen taníthatók, jó ösztönökkel. Fort sztem a liga egyik legjobb futásszerelője, csak sose kap igazi esélyt.
Gilmore jobb lett volna, csak nagyon luxus ilyen fizuval Humphrey és Peters mellé.
Willie Parker
Minden soroddal.
Ha mar... Hadd gratulaljak egy Steelernek a Wormley csere kapcsan. Jobban jottetek ki belole mint mi. Legalabbis eddig. Szoktam figyelni, ki lehet jelenteni, hogy bevalt a faszi nemdebar? Aztan kaptatok egy 7.kort, amibol van egy jol mutato punteretek is.
Nem tudom az 5.korotoket pont melyikbe fektettuk, de Wade es Mason mar nincs nalunk (elcsereltuk oket), D.Hayes meg bejohet nekunk mert nagyon jol festett amig le nem serult de bizom benne meg hogy baszo edge lesz meg belole nalunk. ☺
RedFive
Ti tudtok találni jó CB-t, mi WR-t. A DL mindenkinek megy, az OL nekünk vmivel jobban, ti viszont normálisabb safety-ket húztok.
Pont a másik csapat needjeit szúrjuk ki jól, biztos véletlen ...ugye évekig a Bengalsnak kellett smokescreenelnünk, mert a kottánkból húztak.
Egymás UDFA-ira és PS töltelékeire kell licitálni lassan.
Egyetertek.Jaylon Smith segghülye a Ravens LB játékához sztem. Nincs ütemérzéke, nem elővételez, a játékfeldolgozás átlag alatti. Mondjuk Queen nekem nagyjából ugyanez, de hát a pénzük más+plafonja hol lehet.Gilmore-ra van esélyünk?Bovitem: Jaylon Smith az LB sorba vagy Gilmore a CB sorba? Avagy: a jelen osszetetel mellett melyik formacioban van nagyobb esely talpraallasra frissites nelkul?
Elférne
Snagal
RedFive
Smith mellett LVE az agy, csak ő üvegtest, meg manapság Parsons mindenkit leatletizál
LJ Fort és Bynes kaliberű emberek pont jók nektek, ők szépen taníthatók, jó ösztönökkel. Fort sztem a liga egyik legjobb futásszerelője, csak sose kap igazi esélyt.
Gilmore jobb lett volna, csak nagyon luxus ilyen fizuval Humphrey és Peters mellé.
Willie Parker
Minden soroddal.
Ha mar... Hadd gratulaljak egy Steelernek a Wormley csere kapcsan. Jobban jottetek ki belole mint mi. Legalabbis eddig. Szoktam figyelni, ki lehet jelenteni, hogy bevalt a faszi nemdebar? Aztan kaptatok egy 7.kort, amibol van egy jol mutato punteretek is.
Nem tudom az 5.korotoket pont melyikbe fektettuk, de Wade es Mason mar nincs nalunk (elcsereltuk oket), D.Hayes meg bejohet nekunk mert nagyon jol festett amig le nem serult de bizom benne meg hogy baszo edge lesz meg belole nalunk. ☺
Ez a valasz a kedvemre valo 👍nekem most egyik sem hiányzik.Gilmore-ra van esélyünk?Bovitem: Jaylon Smith az LB sorba vagy Gilmore a CB sorba? Avagy: a jelen osszetetel mellett melyik formacioban van nagyobb esely talpraallasra frissites nelkul?
Elférne
Snagal
RedFive
gedam
Jaylon Smith segghülye a Ravens LB játékához sztem. Nincs ütemérzéke, nem elővételez, a játékfeldolgozás átlag alatti. Mondjuk Queen nekem nagyjából ugyanez, de hát a pénzük más+plafonja hol lehet.Gilmore-ra van esélyünk?Bovitem: Jaylon Smith az LB sorba vagy Gilmore a CB sorba? Avagy: a jelen osszetetel mellett melyik formacioban van nagyobb esely talpraallasra frissites nelkul?
Elférne
Snagal
RedFive
nekem most egyik sem hiányzik. 2hete még igen. főleg gilmúr. sérülésből, 31 éves, 15+milla, meeehhhGilmore-ra van esélyünk?Bovitem: Jaylon Smith az LB sorba vagy Gilmore a CB sorba? Avagy: a jelen osszetetel mellett melyik formacioban van nagyobb esely talpraallasra frissites nelkul?
Elférne
Snagal
RedFive
Szerkesztette: gedam
A vedelem a megszokott, kitart annyira hogy az offense megtudja nyerni, a sok miss tackle azert faj a szememnek.
Szerkesztette: Voice

The youngest player EVER with a perfect passer rating 😈 LJ8
Gilmore-ra van esélyünk?Bovitem: Jaylon Smith az LB sorba vagy Gilmore a CB sorba? Avagy: a jelen osszetetel mellett melyik formacioban van nagyobb esely talpraallasra frissites nelkul?
Elférne
Snagal
Ezek szerint Bell visszakerult a PS-be. Remelem a bye-ig jut neki is meg meccs. De Williamsnek is jar az esely. Murray meg mar 3 TD-nel jar, nehez kihagyni... Freeman annyira nem erdekel.
Jo ezt olvasni, en legutobb otodiknek lattam rangsorolva, most szoros 4.kevessel a harmadik moge szorulva, utanuk egy nagyobb kulonbseggel jon az 5. Elozgetik egymast az ifju padavanok. Nice! ☺Oweh-t az idei ujoncok kozul az NFL-ben a 7.helyere rangsoroltak 4 fordulo utan. (a vedok kozt a 4.a rookie classbol)Amúgy az elmúlt hetekben még top 3-as volt, szóval nem újkeletű a pozitív értékelése, kicsit most még vissza is csúszott
7. EDGE ODAFE OWEH, BALTIMORE RAVENS
PFF overall grade: 75.3
While Oweh still isn’t much of a pass-rusher one-on-one, he’s still found ways to make plays. He’s a weapon in space, whether he is left unblocked or if he's used in a stunt. He’s produced multiple pressures in every game so far this season.
They said Odafe Oweh was a bad pick because he didn’t get a single sack in his last year at Penn State.
— Nic Mason (@British_Raven19) October 3, 2021
I’m here to end that narrative.
Stop. #RavensFlock pic.twitter.com/6WCfJfv9cW
RedFive
Wyatt
Oweh-tol en lassabb kibontakozast vartam, olyan szangvinikus jellem, meg hogy kell a gyilkos osztonoknek ido mig attorik a joravalo szomszed fiu mazat. 😊
Oweh-t az idei ujoncok kozul az NFL-ben a 7.helyere rangsoroltak 4 fordulo utan. (a vedok kozt a 4.a rookie classbol)Amúgy az elmúlt hetekben még top 3-as volt, szóval nem újkeletű a pozitív értékelése, kicsit most még vissza is csúszott
While Oweh still isn’t much of a pass-rusher one-on-one, he’s still found ways to make plays. He’s a weapon in space, whether he is left unblocked or if he's used in a stunt. He’s produced multiple pressures in every game so far this season.
They said Odafe Oweh was a bad pick because he didn’t get a single sack in his last year at Penn State.
RedFive

A Chargers-től szerintem rövid héten ki fogunk kapni, de az még messze van.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
Nem volt egy szép meccs de legalább láttunk némi fényt az alagút végén.a futás azért volt szar, mert a broncos d arra koncentrált, hogy azt megölje, mint a titans tette velünk 2 éve. és ugye ez a nagyszerű a mi lamarunkban: lépéskényszerben van az ellenfél. vagy hagyományos felállással próbálkozik és akkor jön a dizájnfutás vagy rákoncentrálnak a futásra és lamar könnyített szitukban tud dobni, ha ehhez elég kreatív az oc-nk:
A védelem kicsit potensebbnek tűnt (na nem Queen... ), Oweh végre egy jó picknek néz ki, a sok mellényúlás után.
A fal még a sérülés ellenére is egészen jól tartott és végre a droppok is csökkentek. Mostmár azt kéne végre megtanulni, hogyan legyen ez egy konstans kiegyensúlyozott alap teljesítmény.
A futás mondjuk bántóan szar volt. Értem én, hogy ez egy jobb védelem, de inkább a playhívásokban láttam a nagyobb gondot. Egy jó védelem ellen pont, hogy elő kéne venni a kreativitást, hogy megzavarják kicsit a rutinos D játékosokat. Erre beküldjük Bellt középre...
Arról nem is beszélve, hogy Bell kb majdnem csak akkor jött be amikor rá hívtuk a play-t, így azért nem nehéz felkészülni rá. Ezt illetően csalódott vagyok, nem értem minek ő ide, ha erre használjuk :/ (ha meg másra nem alkalmas akkor szintén nem értem)
De mindent összevetve jól néztünk ki, és mindezt úgy, hogy még a garázsban parkol a Denevérember több más kulcsjátékossal. (mondjuk sok szerencsénk nem volt a WR pickekkel de a remény hal meg utoljára)
A bye week -ig egyébként egész jó eredménnyel elmenetelhetünk (bár én a közhangulattal ellentétben pesszimistább vagyok, én max 2 nehéz győzelmet vízionálok és egy szoros vereséget a Chargers ellen)
ui: csak megoldották a végén, hogy izgulnom kelljen, igaz csak a rekordért, hogy sikerül-e beállítani 😊 Örülök, hogy nem engedtük el.
Snagal
You’ve never seen a QB with this type of gravity. Lamar Jackson is special. (via @BaldyNFLpic.twitter.com/comfjrCnku
— Da Kid Gowie (@DaKidGowie) October 5, 2021
szerintem az hogy lamar hogyan dob mindig is elsősorban koordinátor készség volt és másodsorban qb készség. roman rendszere zseniális, de vhogy nem érzi mindig hogyan kellene használni.
Az LB sorban kimutatott jo teljesitmeny engem mar varatlanul er...
Highest-graded #Ravens in Week 4 (min. 25 snaps):
— PFF BAL Ravens (@PFF_Ravens) October 4, 2021
1️⃣ Calais Campbell, DI- 90.0
2️⃣ Malik Harrison, LB- 89.5
3️⃣ Mark Andrews, TE- 84.9
4️⃣ Lamar Jackson, QB- 81.6
5️⃣ Marquise Brown, WR- 77.7 pic.twitter.com/I9dXQbKksc
Szerkesztette: RedFive
that felt goooooood, GREAT team win…now let’s keep on building 💜🖤
— Le'Veon Bell (@LeVeonBell) October 4, 2021
...vegulis... elcsavartak a fejet... 😄
damn bro…lol pic.twitter.com/yTbAldIU7T
— Le'Veon Bell (@LeVeonBell) October 4, 2021