Baltimore Ravens
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
Dominic Toretto: It don't matter if you win by an inch or a mile. Winning's winning.Rekordbeállítás pipa.Hát nagyon reménykedtem hogy neki megyünk, de szerencsére ösze jött 101 yard ki lett centizve.
A Steelerstől azt is el kell venni amit nem lehet. 😀
KeyG
Norbi180
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
De várom már hogy ösze álljon a Brown, Andrews, Bateman támadó trió.
Rekordbeállítás pipa.Hát nagyon reménykedtem hogy neki megyünk, de szerencsére ösze jött 101 yard ki lett centizve.
KeyG
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
Igen. Kepes ra. Ketharmad/egyharmad futas/elkapas. Pont jol jonne meg egy jo kezu futo Williams melle. Ugy sejtem a Denveri secondaryt ismerve, hogy picit tobb passzt kell majd 5-10 koze kuldeni mint 10-20-30 yardra. Szet kell majd huzni a palyat, jobban mint valaha. Bizom egy jo gameplanben.Én azt várom tőle, hogy ő lehet az aki ki tudja segíteni LJ -t mikor az életéért fut.Two AFC North notes from @gmfb Weekend: #Ravens RB Le’Veon Bell could be set for his debut tomorrow vs. the #Broncos, and #Bengals coach Zac Taylor delivers a comeback win then reported for Dad duty in the morning. pic.twitter.com/tL1yuS6Pxz
— Mike Garafolo (@MikeGarafolo) October 2, 2021
én már nagyon várom, hogy egy nem erőfutó legyen lj mellett. a futási stílusuk hasonló lamarral és jó a keze, én nem értek egyet azzal, hogy ne illene a rendszerbe, sőt..
gedam
Persze a kreatív play hívások mellett, amit kettejük erősségére építettek.
Legalábbis remélem ez utóbbit kellett jól begyakorolni mielőtt bedobják Bell-t, ezért kellett ez az extra idő.
Hamarosan megtudjuk 😊
Snagal
Bell eddigi karrierstatja:
Én azt várom tőle, hogy ő lehet az aki ki tudja segíteni LJ -t mikor az életéért fut.Two AFC North notes from @gmfb Weekend: #Ravens RB Le’Veon Bell could be set for his debut tomorrow vs. the #Broncos, and #Bengals coach Zac Taylor delivers a comeback win then reported for Dad duty in the morning. pic.twitter.com/tL1yuS6Pxz
én már nagyon várom, hogy egy nem erőfutó legyen lj mellett. a futási stílusuk hasonló lamarral és jó a keze, én nem értek egyet azzal, hogy ne illene a rendszerbe, sőt..
gedam
Persze a kreatív play hívások mellett, amit kettejük erősségére építettek.
Legalábbis remélem ez utóbbit kellett jól begyakorolni mielőtt bedobják Bell-t, ezért kellett ez az extra idő.
Hamarosan megtudjuk 😊
Hat akkor tessek:Na, akkor csak nem mondtam hülyeséget, hogy Bell az aktiválás felé közeledik😊
Ravens activate practice squad RB Le'Veon Bell
Bellt vegre kiemeltek a gyakorlo csapatbol, valoban bemutatkozhat vasarnap, Wolfe IR-re kerult, Batemant egyenlore meg nem nevezik a Denver ellen.
www.si.com/nfl/ravens/news/ravens-leveon-bell-elevated-from-practice-squad-wolfe-to-ir
RedFive
Hat akkor tessek:Na végre! 😃
Bellt vegre kiemeltek a gyakorlo csapatbol, valoban bemutatkozhat vasarnap, Wolfe IR-re kerult, Batemant egyenlore meg nem nevezik a Denver ellen.
www.si.com/nfl/ravens/news/ravens-leveon-bell-elevated-from-practice-squad-wolfe-to-ir
RedFive
Szerkesztette: RedFive
Kurvara remelem hogy Mike nem a kodot szurkalokhoz csatlakozott ezzel es bevetjuk mar vegre Bellt.Two AFC North notes from @gmfb Weekend: #Ravens RB Le’Veon Bell could be set for his debut tomorrow vs. the #Broncos, and #Bengals coach Zac Taylor delivers a comeback win then reported for Dad duty in the morning. pic.twitter.com/tL1yuS6Pxz
gedam
Two AFC North notes from @gmfb Weekend: #Ravens RB Le’Veon Bell could be set for his debut tomorrow vs. the #Broncos, and #Bengals coach Zac Taylor delivers a comeback win then reported for Dad duty in the morning. pic.twitter.com/tL1yuS6Pxz
www.filmstudybaltimore.com/defensive-notes-week3-2021-lions/
www.filmstudybaltimore.com/offensive-notes-week3-2021-lions/
A szerelesek:
The team ranks near the bottom of the league when it comes to whiffing on ball carriers, racking up a total of 23 missed tackles in three weeks (7.67 per game), good for 5th-worst in the league.
A droppok:
Ravens having the highest drop rate in the NFL by thier wr's. Meanwhile: "After three games, Jackson's average distance of target is a shocking 12.3 yards per attempt, per Next Gen Stats," Baltimore Beatdown's Spencer Schultz wrote. "Jackson leads the NFL in distance per target by a large margin — 2.6 yards further than the next passer (Josh Allen at 9.7 yards average distance of target)."
Es a passzvedekezes, mert abban, az engedett yardok tekinteteben 30. a csapat a 32-bol.
Justin Houston szegeny 5 napig otthon hederelt, abba en is bele szoktam serulni. 😅Game status vs. Broncos: pic.twitter.com/uZ8DIsBxSV
— Baltimore Ravens (@Ravens) October 1, 2021
olyan csapat volt már az nfl-ben, amelyik cornerback és safety nélkül állt ki? mondjuk elkapókat és futókat be lehet állítani a secondarybe talán. kik vannak még a rosteren?
nekünk nem edzőpályánk van, hanem túlélőtáborunk.
gedam
Queen es Harrison ilb-k, Ferguson olb, mind bustok eddig. Gatyaba kell raznunk a linebacker sorunkat mert el fogunk verezni ezeken a posztokon.
☺ Hat hogyne. Kevesen tudjak Romanrol hogy a sokaddiplomajat a Chippewa Falls-i szabadegyetem hungarologiai tanszeken probalta megszerezni de elutasitottak a diplomamunkajat mert a lanchid makettjet fott gyermelyi spagettibol a regi Kossuth cimer makramejat meg nyers haromszinu pennebol probalta osszehozni. Allitolag "ez egy elbaszott labanc!" megjegyzessel utasitottak el. Nnna ehhez kepest egesz jol beszelni madjar. 😄mármint úgy értettem, hogy magyarul beszélt?magyarul?Hat hogy ebbol ki mit von le az gondolom egyenenkent eltero lehet. Aki mar nagyon latni szeretne Bell-t a palyan az megtalalja a lelkesito momentumat a nyilatkozatnak, aki meg szkeptikus az is kepes tole legyinteni az egeszre. Kb. ☺
RedFive
gedam
www.si.com/nfl/ravens/news/ravens-oc-greg-roman-were-just-starting-to-get-a-feel-for-our-running-backs
Game status vs. Broncos: pic.twitter.com/uZ8DIsBxSV
— Baltimore Ravens (@Ravens) October 1, 2021
olyan csapat volt már az nfl-ben, amelyik cornerback és safety nélkül állt ki? mondjuk elkapókat és futókat be lehet állítani a secondarybe talán. kik vannak még a rosteren?
nekünk nem edzőpályánk van, hanem túlélőtáborunk.
Szerkesztette: gedam
mármint úgy értettem, hogy magyarul beszélt?magyarul?Hat hogy ebbol ki mit von le az gondolom egyenenkent eltero lehet. Aki mar nagyon latni szeretne Bell-t a palyan az megtalalja a lelkesito momentumat a nyilatkozatnak, aki meg szkeptikus az is kepes tole legyinteni az egeszre. Kb. ☺
RedFive
magyarul?Hat hogy ebbol ki mit von le az gondolom egyenenkent eltero lehet. Aki mar nagyon latni szeretne Bell-t a palyan az megtalalja a lelkesito momentumat a nyilatkozatnak, aki meg szkeptikus az is kepes tole legyinteni az egeszre. Kb. ☺