Baltimore Ravens

47 feliratkozó

több mint 4 éve
RedFive Baltimore Ravens 6 878 — maci faszán vitézkötés
Meg egy virtuoz elkapo kene (Bateman?) mert igyekvo es jo iparosokbol szerencsere mar megvagyunk. Orom latni hogy ha kell Proshe, Duvernay is helytall. Es Watkins nekem eddig kellemes csalodas. Elore en egy totyakosseggu veterannak gondoltam, de van meg a tankjaban.

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 4 éve
KeyG Baltimore Ravens 13 790
Rekordbeállítás pipa.
A Steelerstől azt is el kell venni amit nem lehet. 😀
KeyG
Hát nagyon reménykedtem hogy neki megyünk, de szerencsére ösze jött 101 yard ki lett centizve.
Norbi180
Dominic Toretto: It don't matter if you win by an inch or a mile. Winning's winning.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 4 éve
Norbi180 Baltimore Ravens 736
Lamar Jackson elött megemelem a kalapom , egy elit védelem ellen paszolt 316 yardot, ugy hogy szép tejesitmény.
De várom már hogy ösze álljon a Brown, Andrews, Bateman támadó trió.
több mint 4 éve
Norbi180 Baltimore Ravens 736
Rekordbeállítás pipa.
KeyG
Hát nagyon reménykedtem hogy neki megyünk, de szerencsére ösze jött 101 yard ki lett centizve.
több mint 4 éve
Most mar kiba jo lenne 6-1 -gyel pihenore menni

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 4 éve
Colts, Chargers, Bengals, bye

több mint 4 éve
KeyG Baltimore Ravens 13 790
Rekordbeállítás pipa.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 4 éve
Ty'son Williams viszont nem fog jatszani ma.

több mint 4 éve
Nehany egyezes a ket foszereplot tekintve: Teddy es Lamar, mindketten a Louisville Cardinals iranyitoi voltak. Drafton mindketten az elso kor utolso, 32.helyen keltek el (4 ev kulonbseggel). Mindkettoert felcserelt a csapata hogy meg az elso korben valaszthassak ki.

több mint 4 éve

én már nagyon várom, hogy egy nem erőfutó legyen lj mellett. a futási stílusuk hasonló lamarral és jó a keze, én nem értek egyet azzal, hogy ne illene a rendszerbe, sőt..
gedam
Én azt várom tőle, hogy ő lehet az aki ki tudja segíteni LJ -t mikor az életéért fut.
Persze a kreatív play hívások mellett, amit kettejük erősségére építettek.
Legalábbis remélem ez utóbbit kellett jól begyakorolni mielőtt bedobják Bell-t, ezért kellett ez az extra idő.
Hamarosan megtudjuk 😊
Snagal
Igen. Kepes ra. Ketharmad/egyharmad futas/elkapas. Pont jol jonne meg egy jo kezu futo Williams melle. Ugy sejtem a Denveri secondaryt ismerve, hogy picit tobb passzt kell majd 5-10 koze kuldeni mint 10-20-30 yardra. Szet kell majd huzni a palyat, jobban mint valaha. Bizom egy jo gameplanben.

Bell eddigi karrierstatja:
Screenshot-2021-10-03-10-57-05-1

több mint 4 éve
Snagal Baltimore Ravens 1 147

én már nagyon várom, hogy egy nem erőfutó legyen lj mellett. a futási stílusuk hasonló lamarral és jó a keze, én nem értek egyet azzal, hogy ne illene a rendszerbe, sőt..
gedam
Én azt várom tőle, hogy ő lehet az aki ki tudja segíteni LJ -t mikor az életéért fut.
Persze a kreatív play hívások mellett, amit kettejük erősségére építettek.
Legalábbis remélem ez utóbbit kellett jól begyakorolni mielőtt bedobják Bell-t, ezért kellett ez az extra idő.
Hamarosan megtudjuk 😊
több mint 4 éve
Snagal Baltimore Ravens 1 147
Hat akkor tessek:
Ravens activate practice squad RB Le'Veon Bell
Bellt vegre kiemeltek a gyakorlo csapatbol, valoban bemutatkozhat vasarnap, Wolfe IR-re kerult, Batemant egyenlore meg nem nevezik a Denver ellen.

www.si.com/nfl/ravens/news/ravens-leveon-bell-elevated-from-practice-squad-wolfe-to-ir
RedFive
Na, akkor csak nem mondtam hülyeséget, hogy Bell az aktiválás felé közeledik😊
több mint 4 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 567 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Hat akkor tessek:
Bellt vegre kiemeltek a gyakorlo csapatbol, valoban bemutatkozhat vasarnap, Wolfe IR-re kerult, Batemant egyenlore meg nem nevezik a Denver ellen.

www.si.com/nfl/ravens/news/ravens-leveon-bell-elevated-from-practice-squad-wolfe-to-ir
RedFive
Na végre! 😃
több mint 4 éve
Hat akkor tessek:

Szerkesztette: RedFive

több mint 4 éve

gedam
Kurvara remelem hogy Mike nem a kodot szurkalokhoz csatlakozott ezzel es bevetjuk mar vegre Bellt.

több mint 4 éve
gedam 6 478

több mint 4 éve
A vedomunka elemzese a Lions meccsrol, Queen ezt ne olvassa el! Jjja de!

www.filmstudybaltimore.com/defensive-notes-week3-2021-lions/

több mint 4 éve
Az O# line munkajanak elemzese egyenekre lebontva a Lions meccsrol:

www.filmstudybaltimore.com/offensive-notes-week3-2021-lions/

több mint 4 éve
Harom surgos javitanivalo:

A szerelesek:
The team ranks near the bottom of the league when it comes to whiffing on ball carriers, racking up a total of 23 missed tackles in three weeks (7.67 per game), good for 5th-worst in the league.
A droppok:
Ravens having the highest drop rate in the NFL by thier wr's. Meanwhile: "After three games, Jackson's average distance of target is a shocking 12.3 yards per attempt, per Next Gen Stats," Baltimore Beatdown's Spencer Schultz wrote. "Jackson leads the NFL in distance per target by a large margin — 2.6 yards further than the next passer (Josh Allen at 9.7 yards average distance of target)."
Es a passzvedekezes, mert abban, az engedett yardok tekinteteben 30. a csapat a 32-bol.

több mint 4 éve

olyan csapat volt már az nfl-ben, amelyik cornerback és safety nélkül állt ki? mondjuk elkapókat és futókat be lehet állítani a secondarybe talán. kik vannak még a rosteren?
nekünk nem edzőpályánk van, hanem túlélőtáborunk.
gedam
Justin Houston szegeny 5 napig otthon hederelt, abba en is bele szoktam serulni. 😅

több mint 4 éve
 ebonybird.com/2021/10/01/ravens-malik-harrison-decrease-snaps/

Queen es Harrison ilb-k, Ferguson olb, mind bustok eddig. Gatyaba kell raznunk a linebacker sorunkat mert el fogunk verezni ezeken a posztokon.

több mint 4 éve
magyarul?
Hat hogy ebbol ki mit von le az gondolom egyenenkent eltero lehet. Aki mar nagyon latni szeretne Bell-t a palyan az megtalalja a lelkesito momentumat a nyilatkozatnak, aki meg szkeptikus az is kepes tole legyinteni az egeszre. Kb. ☺
RedFive
mármint úgy értettem, hogy magyarul beszélt?
gedam
☺ Hat hogyne. Kevesen tudjak Romanrol hogy a sokaddiplomajat a Chippewa Falls-i szabadegyetem hungarologiai tanszeken probalta megszerezni de elutasitottak a diplomamunkajat mert a lanchid makettjet fott gyermelyi spagettibol a regi Kossuth cimer makramejat meg nyers haromszinu pennebol probalta osszehozni. Allitolag "ez egy elbaszott labanc!" megjegyzessel utasitottak el. Nnna ehhez kepest egesz jol beszelni madjar. 😄

www.si.com/nfl/ravens/news/ravens-oc-greg-roman-were-just-starting-to-get-a-feel-for-our-running-backs

több mint 4 éve
gedam 6 478

olyan csapat volt már az nfl-ben, amelyik cornerback és safety nélkül állt ki? mondjuk elkapókat és futókat be lehet állítani a secondarybe talán. kik vannak még a rosteren?
nekünk nem edzőpályánk van, hanem túlélőtáborunk.

Szerkesztette: gedam
több mint 4 éve
gedam 6 478
magyarul?
Hat hogy ebbol ki mit von le az gondolom egyenenkent eltero lehet. Aki mar nagyon latni szeretne Bell-t a palyan az megtalalja a lelkesito momentumat a nyilatkozatnak, aki meg szkeptikus az is kepes tole legyinteni az egeszre. Kb. ☺
RedFive
mármint úgy értettem, hogy magyarul beszélt?
több mint 4 éve
magyarul?