Baltimore Ravens
Fangio ezt alaposan tulerzekenykedte. A sajat redzonunkbol hogy a picsaba gondolhatta hogy alazni akarjuk oket? 3 mp es vege, ugyan mit gondolt, azt hogy inditunk egy 80 yardos tamadast pontokert?www.nfl.com/news/broncos-vic-fangio-on-ravens-final-play-i-thought-it-was-expletive-but-i-expecteFangio azt nyilatkozta a meccs után, hogy "well aware"-ek voltak erről a statról de nem beszéltek róla a héten.így átgondolva szerintem annyi történt, hogy a denveriek nem vágták, hogy a stat miatt futunk, hanem azt hitték ez vmi alázás akar lenni.Na mert Reidet olyan nagyon zavarta, hogy szeretett Phillyjét ne szórja még meg Mahomes egy TDvel a végén 😀 senki nem nyűglődött rajta,Szerintem csak ne jampiskodjanak , mert Garbage Time-ban próbálták szebbé tenni a napjukat egy bukott meccsen.Meg ha ok nyernek de ugyanigy 3 mpel a vege elott megfutja a Ravens vszeg meg gratulalnak is 😊1) I’ll never understand why *professionals* whine when opponents don’t go easy on them.
— Sarah Ellison (@sgellison) October 4, 2021
2) Denver called 3 timeouts in last 36 sec, making a final run possible.
3) Ravens have every right to use every second to try to break a 44-year record.
4) If you don’t like it, stop it. https://t.co/HUDMKir28A
a csávó 16 pontos hátrányban 8 másodperccel a vége előtt td-t próbál meg elérni, majd rajtunk kéri számon, hogy miért nem térdelünk 3secel a vége előtt?
és te fándzsó miért nem térdeltél 8 másodperccel a vége előtt?
gedam
Morfil
Ők is ugyanúgy nekimentek volna ha ilyen közel állnak-buknak egy rekordon.
KeyG
dande
gedam
Rodaron
"I thought it was bull----, but I expected that from them,"
"Because I just know how they operate," Fangio responded when asked why he expected the Ravens to run a play. "That's just their mode of operation there. Player safety is secondary."
Jó nagy paraszt ez a Fangio... szomorú, hogy egy játékos mennyivel értelmesebben tudta ezt lereagálni Denverben mint a HC...
Amúgy a players safety hányadlagos volt számára mikor kevesebb mint fél perccel a vége előtt két labdabirtoklás hátrányban támadást hívott be?
Snagal
Akkor meg mire? Hogy a nekunk aranyat ero plussz 5 yarddal rontottuk a futasvedelmi statjukat? Az meg hogy egy edzo szive verzik az ellenfel jatekosainak biztonsagaert garbage time-ban, na hagyjuk maaaar! Amugy meg kovetelem hogy ha terdelunk a vegen, azt mar soha se Lamar vegezze, sot ne is Huntley, hanem vmi agyutoltelek, nehogy kozben izeeee... Nehogy becsipodjon a kubek dereka!
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
Fangio azt nyilatkozta a meccs után, hogy "well aware"-ek voltak erről a statról de nem beszéltek róla a héten.így átgondolva szerintem annyi történt, hogy a denveriek nem vágták, hogy a stat miatt futunk, hanem azt hitték ez vmi alázás akar lenni.Na mert Reidet olyan nagyon zavarta, hogy szeretett Phillyjét ne szórja még meg Mahomes egy TDvel a végén 😀 senki nem nyűglődött rajta,Szerintem csak ne jampiskodjanak , mert Garbage Time-ban próbálták szebbé tenni a napjukat egy bukott meccsen.Meg ha ok nyernek de ugyanigy 3 mpel a vege elott megfutja a Ravens vszeg meg gratulalnak is 😊1) I’ll never understand why *professionals* whine when opponents don’t go easy on them.
3) Ravens have every right to use every second to try to break a 44-year record.
a csávó 16 pontos hátrányban 8 másodperccel a vége előtt td-t próbál meg elérni, majd rajtunk kéri számon, hogy miért nem térdelünk 3secel a vége előtt?
gedam
Morfil
KeyG
dande
gedam
Rodaron
"I thought it was bull----, but I expected that from them,"
"Because I just know how they operate," Fangio responded when asked why he expected the Ravens to run a play. "That's just their mode of operation there. Player safety is secondary."
Jó nagy paraszt ez a Fangio... szomorú, hogy egy játékos mennyivel értelmesebben tudta ezt lereagálni Denverben mint a HC...
Amúgy a players safety hányadlagos volt számára mikor kevesebb mint fél perccel a vége előtt két labdabirtoklás hátrányban támadást hívott be?
A védelem kicsit potensebbnek tűnt (na nem Queen... ), Oweh végre egy jó picknek néz ki, a sok mellényúlás után.
A fal még a sérülés ellenére is egészen jól tartott és végre a droppok is csökkentek. Mostmár azt kéne végre megtanulni, hogyan legyen ez egy konstans kiegyensúlyozott alap teljesítmény.
A futás mondjuk bántóan szar volt. Értem én, hogy ez egy jobb védelem, de inkább a playhívásokban láttam a nagyobb gondot. Egy jó védelem ellen pont, hogy elő kéne venni a kreativitást, hogy megzavarják kicsit a rutinos D játékosokat. Erre beküldjük Bellt középre...
Arról nem is beszélve, hogy Bell kb majdnem csak akkor jött be amikor rá hívtuk a play-t, így azért nem nehéz felkészülni rá. Ezt illetően csalódott vagyok, nem értem minek ő ide, ha erre használjuk :/ (ha meg másra nem alkalmas akkor szintén nem értem)
De mindent összevetve jól néztünk ki, és mindezt úgy, hogy még a garázsban parkol a Denevérember több más kulcsjátékossal. (mondjuk sok szerencsénk nem volt a WR pickekkel de a remény hal meg utoljára)
A bye week -ig egyébként egész jó eredménnyel elmenetelhetünk (bár én a közhangulattal ellentétben pesszimistább vagyok, én max 2 nehéz győzelmet vízionálok és egy szoros vereséget a Chargers ellen)
ui: csak megoldották a végén, hogy izgulnom kelljen, igaz csak a rekordért, hogy sikerül-e beállítani 😊 Örülök, hogy nem engedtük el.
Ha alázás akart volna lenni, akkor nem futnak.így átgondolva szerintem annyi történt, hogy a denveriek nem vágták, hogy a stat miatt futunk, hanem azt hitték ez vmi alázás akar lenni.Na mert Reidet olyan nagyon zavarta, hogy szeretett Phillyjét ne szórja még meg Mahomes egy TDvel a végén 😀 senki nem nyűglődött rajta,Szerintem csak ne jampiskodjanak , mert Garbage Time-ban próbálták szebbé tenni a napjukat egy bukott meccsen.Meg ha ok nyernek de ugyanigy 3 mpel a vege elott megfutja a Ravens vszeg meg gratulalnak is 😊1) I’ll never understand why *professionals* whine when opponents don’t go easy on them.
gedam
Morfil
KeyG
dande
gedam
ezt már szóvá kéne tenni, mert meccsenként van 2-3 ilyen:Hmmm, ismeros jelenetek...
This is just ridiculous. There has to be some sort of complaint or report that needs to brought to the NFL’s attention. If this was another QB their would have been flags thrown. @Lj_era8 doesn’t need to be taking free hits all game. pic.twitter.com/f4kObdhQMb
— Ty 🎱 (@C6Tyler_) October 4, 2021
gedam
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
Fangio azt nyilatkozta a meccs után, hogy "well aware"-ek voltak erről a statról de nem beszéltek róla a héten.így átgondolva szerintem annyi történt, hogy a denveriek nem vágták, hogy a stat miatt futunk, hanem azt hitték ez vmi alázás akar lenni.Na mert Reidet olyan nagyon zavarta, hogy szeretett Phillyjét ne szórja még meg Mahomes egy TDvel a végén 😀 senki nem nyűglődött rajta,Szerintem csak ne jampiskodjanak , mert Garbage Time-ban próbálták szebbé tenni a napjukat egy bukott meccsen.Meg ha ok nyernek de ugyanigy 3 mpel a vege elott megfutja a Ravens vszeg meg gratulalnak is 😊1) I’ll never understand why *professionals* whine when opponents don’t go easy on them.
gedam
Morfil
KeyG
dande
gedam
This is just ridiculous. There has to be some sort of complaint or report that needs to brought to the NFL’s attention. If this was another QB their would have been flags thrown. @Lj_era8 doesn’t need to be taking free hits all game. pic.twitter.com/f4kObdhQMb
— Ty 🎱 (@C6Tyler_) October 4, 2021
így átgondolva szerintem annyi történt, hogy a denveriek nem vágták, hogy a stat miatt futunk, hanem azt hitték ez vmi alázás akar lenni.Na mert Reidet olyan nagyon zavarta, hogy szeretett Phillyjét ne szórja még meg Mahomes egy TDvel a végén 😀 senki nem nyűglődött rajta,Szerintem csak ne jampiskodjanak , mert Garbage Time-ban próbálták szebbé tenni a napjukat egy bukott meccsen.Meg ha ok nyernek de ugyanigy 3 mpel a vege elott megfutja a Ravens vszeg meg gratulalnak is 😊1) I’ll never understand why *professionals* whine when opponents don’t go easy on them.
gedam
Morfil
KeyG
dande
Megnéztem a 12perces zanzásítottat,azért beverte azt a kb 60yardos TD passzt Brown-nak...Ahhoz képest,hogy első meccs után sokan eltemették a szezont,3-1... 😀 Megy ez,mint az ágybaszarás.Valamikor a Flakon éra végén hagytam ki utoljára meccset, nem vágom hogy sikerült..Az összefoglalót majd megnézem,de úgy az összkép alapján,faszák voltunk?Jjja. Annyira megsem. Alig tudtunk futni. Lamarnak mintha megtiltottak volna hogy RPO-bol dikekt fusson. Valszeg feltik mar. Az a ket nap edzes nelkul hatfajassal... Bellt nem feltik, ment a daraloba. Neki azert meg kell par meccs hogy belejojjon. Meg a falnak is... Villanyora terde miatt lejott, remelem semmi komoly mert OT fronton mar kurva vekonyak vagyunk. Dacara ennek, Lamarnak jutott ido, szepen dobal bar eleg pontatlanul kezdte a meccset. Igy ha teheted csak minden masodik negyedet nezd meg.
LeviPoki
Az elsot es a harmadikat leirom gyorsan: punt, punt, punt, punt, farad az ujjam, punt, punt....
RedFive
Valamikor a Flakon éra végén hagytam ki utoljára meccset, nem vágom hogy sikerült..Az összefoglalót majd megnézem,de úgy az összkép alapján,faszák voltunk?Jjja. Annyira megsem. Alig tudtunk futni. Lamarnak mintha megtiltottak volna hogy RPO-bol dikekt fusson. Valszeg feltik mar. Az a ket nap edzes nelkul hatfajassal... Bellt nem feltik, ment a daraloba. Neki azert meg kell par meccs hogy belejojjon. Meg a falnak is... Villanyora terde miatt lejott, remelem semmi komoly mert OT fronton mar kurva vekonyak vagyunk. Dacara ennek, Lamarnak jutott ido, szepen dobal bar eleg pontatlanul kezdte a meccset. Igy ha teheted csak minden masodik negyedet nezd meg.
LeviPoki
Az elsot es a harmadikat leirom gyorsan: punt, punt, punt, punt, farad az ujjam, punt, punt....
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
Na mert Reidet olyan nagyon zavarta, hogy szeretett Phillyjét ne szórja még meg Mahomes egy TDvel a végén 😀 senki nem nyűglődött rajta,Szerintem csak ne jampiskodjanak , mert Garbage Time-ban próbálták szebbé tenni a napjukat egy bukott meccsen.Meg ha ok nyernek de ugyanigy 3 mpel a vege elott megfutja a Ravens vszeg meg gratulalnak is 😊1) I’ll never understand why *professionals* whine when opponents don’t go easy on them.
gedam
Morfil
KeyG
Szerintem csak ne jampiskodjanak , mert Garbage Time-ban próbálták szebbé tenni a napjukat egy bukott meccsen.Meg ha ok nyernek de ugyanigy 3 mpel a vege elott megfutja a Ravens vszeg meg gratulalnak is 😊1) I’ll never understand why *professionals* whine when opponents don’t go easy on them.
gedam
Morfil
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
Meg ha ok nyernek de ugyanigy 3 mpel a vege elott megfutja a Ravens vszeg meg gratulalnak is 😊1) I’ll never understand why *professionals* whine when opponents don’t go easy on them.
gedam
NFL Comeback Player of the Year 2023 odds, via DraftKings:
• Damar Hamlin: -150
• Joe Flacco: +100
It's a tough race here folks, they both make good cases
Joe Flacco - sucked last year, doesn't suck this year
Damar Hamlin - died, is not currently dead
1) I’ll never understand why *professionals* whine when opponents don’t go easy on them.
A passz drog, ertem?4000 passzolt és 1000 futott yard a minimum elvárás.
Lamar raszokik a szerre, Roman mint terjeszto? Hittedvolna?
1. Fordulo: 19/30 - 235 yard
2. Fordulo: 18/26 - 239 yard
3. Fordulo: 16/31 - 287 yard
4. Fordulo: 22/37 - 316 yard.
Osszesen 1077 yard. A 11.az iranyitok kozt.
RedFive
Lamar raszokik a szerre, Roman mint terjeszto? Hittedvolna?
1. Fordulo: 19/30 - 235 yard
2. Fordulo: 18/26 - 239 yard
3. Fordulo: 16/31 - 287 yard
4. Fordulo: 22/37 - 316 yard.
Osszesen 1077 yard. A 11.az iranyitok kozt.

Pozitiv h LJ passzjateka tenyleg egyre jobban nez ki, a statjai meg megjobban neznenek ki ha nem droppolnanak a WR-ek.Jackson passzjátéka rendben van szerintem ezt ha eddig nem az elmúlt két meccsen bizonyította. most a liga egyik legjobb védelme ellen. Drafton nem egyszer nem kétszer megmutattuk, hogy tudunk alsóbb körökből is építkezni a jelenlegi keretben példának okának Clark és Elliott 6. körösök voltak. Williams és Madubuike 3. körösök. Amit igazán nehéz kifogni első körben az a jó CB. Pass Rusher is van alsóbb körökben de Oweh-t eddig látva nem lehetett kihagyni. (Houston 3. körös volt)
Defbol Oweh es Madubiuke nagyon fasza ,de amugy nem tul veretesnek erzem ezt a D-t.
Messze van meg a draft es tarsai de remelen nem kap verszemet az FO es draftol megin full defbe az elso 3-4 korben majd.
Ui.: Queenben biztam, de valoban egyre inkabb egy bohozat..
Morfil
Szeretném ha a cap tendencia 2/3 O és 1/3 D irányba mozdulna el, mert ezt a csapatot Jackson-ra kell építeni.
Nem érdekelnek mások véleményei , hogy nem pocket QB csak egy RB , nem lehet vele nyerni. Ez badarság.
Vele masszívan Playoff esélyes a csapat minden évben, lehet vele nyerni.
Queen eddig bust , pedig én szerettem a választást anno. ILB első körös picket 10 évig nem szeretnék látni húzni.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
Defbol Oweh es Madubiuke nagyon fasza ,de amugy nem tul veretesnek erzem ezt a D-t.
Messze van meg a draft es tarsai de remelen nem kap verszemet az FO es draftol megin full defbe az elso 3-4 korben majd.
Ui.: Queenben biztam, de valoban egyre inkabb egy bohozat..
NFL Comeback Player of the Year 2023 odds, via DraftKings:
• Damar Hamlin: -150
• Joe Flacco: +100
It's a tough race here folks, they both make good cases
Joe Flacco - sucked last year, doesn't suck this year
Damar Hamlin - died, is not currently dead
youtu.be/NKB5LDe7OwQ
🤙 @Primetime_jet. #BudLightCelly | @budlight pic.twitter.com/HDyeB4HidF
— Baltimore Ravens (@Ravens) October 3, 2021
NFL history‼️ pic.twitter.com/P7BstGcjU0
— Baltimore Ravens (@Ravens) October 4, 2021
Rekordbeállítás pipa.
A Steelerstől azt is el kell venni amit nem lehet. 😀
KeyG
#Broncos were not happy. But it’s #Ravens’ prerogative to keep streak alive. And at least Harbaugh admitted it. He wanted to keep streak going. #Denver7 https://t.co/OAcJyAZeZH
— Troy Renck (@TroyRenck) October 4, 2021
This is a different Ravens team. They haven't been able to bludgeon teams every week w/the run. Their OL, RB groups are unsettled.
— Jeff Zrebiec (@jeffzrebiec) October 4, 2021
They need to find other ways to win. On Sunday in Denver, that recipe featured their defense and downfield passing game:https://t.co/XdInL8rLPE
Szerkesztette: RedFive