Baltimore Ravens

47 feliratkozó

több mint 4 éve
RedFive Baltimore Ravens 6 878 — maci faszán vitézkötés

a csávó 16 pontos hátrányban 8 másodperccel a vége előtt td-t próbál meg elérni, majd rajtunk kéri számon, hogy miért nem térdelünk 3secel a vége előtt?
és te fándzsó miért nem térdeltél 8 másodperccel a vége előtt?
gedam
Meg ha ok nyernek de ugyanigy 3 mpel a vege elott megfutja a Ravens vszeg meg gratulalnak is 😊
Morfil
Szerintem csak ne jampiskodjanak , mert Garbage Time-ban próbálták szebbé tenni a napjukat egy bukott meccsen.

Ők is ugyanúgy nekimentek volna ha ilyen közel állnak-buknak egy rekordon.
KeyG
Na mert Reidet olyan nagyon zavarta, hogy szeretett Phillyjét ne szórja még meg Mahomes egy TDvel a végén 😀 senki nem nyűglődött rajta,
dande
így átgondolva szerintem annyi történt, hogy a denveriek nem vágták, hogy a stat miatt futunk, hanem azt hitték ez vmi alázás akar lenni.
gedam
Fangio azt nyilatkozta a meccs után, hogy "well aware"-ek voltak erről a statról de nem beszéltek róla a héten.
Rodaron
 www.nfl.com/news/broncos-vic-fangio-on-ravens-final-play-i-thought-it-was-expletive-but-i-expecte

"I thought it was bull----, but I expected that from them,"
"Because I just know how they operate," Fangio responded when asked why he expected the Ravens to run a play. "That's just their mode of operation there. Player safety is secondary."

Jó nagy paraszt ez a Fangio... szomorú, hogy egy játékos mennyivel értelmesebben tudta ezt lereagálni Denverben mint a HC...
Amúgy a players safety hányadlagos volt számára mikor kevesebb mint fél perccel a vége előtt két labdabirtoklás hátrányban támadást hívott be?
Snagal
Fangio ezt alaposan tulerzekenykedte. A sajat redzonunkbol hogy a picsaba gondolhatta hogy alazni akarjuk oket? 3 mp es vege, ugyan mit gondolt, azt hogy inditunk egy 80 yardos tamadast pontokert?

Akkor meg mire? Hogy a nekunk aranyat ero plussz 5 yarddal rontottuk a futasvedelmi statjukat? Az meg hogy egy edzo szive verzik az ellenfel jatekosainak biztonsagaert garbage time-ban, na hagyjuk maaaar! Amugy meg kovetelem hogy ha terdelunk a vegen, azt mar soha se Lamar vegezze, sot ne is Huntley, hanem vmi agyutoltelek, nehogy kozben izeeee... Nehogy becsipodjon a kubek dereka!

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 4 éve
Snagal Baltimore Ravens 1 147

a csávó 16 pontos hátrányban 8 másodperccel a vége előtt td-t próbál meg elérni, majd rajtunk kéri számon, hogy miért nem térdelünk 3secel a vége előtt?
gedam
Meg ha ok nyernek de ugyanigy 3 mpel a vege elott megfutja a Ravens vszeg meg gratulalnak is 😊
Morfil
Szerintem csak ne jampiskodjanak , mert Garbage Time-ban próbálták szebbé tenni a napjukat egy bukott meccsen.

KeyG
Na mert Reidet olyan nagyon zavarta, hogy szeretett Phillyjét ne szórja még meg Mahomes egy TDvel a végén 😀 senki nem nyűglődött rajta,
dande
így átgondolva szerintem annyi történt, hogy a denveriek nem vágták, hogy a stat miatt futunk, hanem azt hitték ez vmi alázás akar lenni.
gedam
Fangio azt nyilatkozta a meccs után, hogy "well aware"-ek voltak erről a statról de nem beszéltek róla a héten.
Rodaron
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/hfeqhq00i5xlzv480hlc
Broncos' Vic Fangio rips Ravens' last play: 'I thought it was (expletive), but I expected that from them'
Vic Fangio remains salty about the Ravens running the ball with three seconds left in the Broncos' 23-7 home loss. Asked Monday about the final play, in which the Ravens called a run to get over 100 yards rushing and tie the NFL record with 43 consecutive

"I thought it was bull----, but I expected that from them,"
"Because I just know how they operate," Fangio responded when asked why he expected the Ravens to run a play. "That's just their mode of operation there. Player safety is secondary."

Jó nagy paraszt ez a Fangio... szomorú, hogy egy játékos mennyivel értelmesebben tudta ezt lereagálni Denverben mint a HC...
Amúgy a players safety hányadlagos volt számára mikor kevesebb mint fél perccel a vége előtt két labdabirtoklás hátrányban támadást hívott be?
több mint 4 éve
Snagal Baltimore Ravens 1 147
Nem volt egy szép meccs de legalább láttunk némi fényt az alagút végén.
A védelem kicsit potensebbnek tűnt (na nem Queen... ), Oweh végre egy jó picknek néz ki, a sok mellényúlás után.
A fal még a sérülés ellenére is egészen jól tartott és végre a droppok is csökkentek. Mostmár azt kéne végre megtanulni, hogyan legyen ez egy konstans kiegyensúlyozott alap teljesítmény.
A futás mondjuk bántóan szar volt. Értem én, hogy ez egy jobb védelem, de inkább a playhívásokban láttam a nagyobb gondot. Egy jó védelem ellen pont, hogy elő kéne venni a kreativitást, hogy megzavarják kicsit a rutinos D játékosokat. Erre beküldjük Bellt középre...
Arról nem is beszélve, hogy Bell kb majdnem csak akkor jött be amikor rá hívtuk a play-t, így azért nem nehéz felkészülni rá. Ezt illetően csalódott vagyok, nem értem minek ő ide, ha erre használjuk :/ (ha meg másra nem alkalmas akkor szintén nem értem)
De mindent összevetve jól néztünk ki, és mindezt úgy, hogy még a garázsban parkol a Denevérember több más kulcsjátékossal. (mondjuk sok szerencsénk nem volt a WR pickekkel de a remény hal meg utoljára)

A bye week -ig egyébként egész jó eredménnyel elmenetelhetünk (bár én a közhangulattal ellentétben pesszimistább vagyok, én max 2 nehéz győzelmet vízionálok és egy szoros vereséget a Chargers ellen)

ui: csak megoldották a végén, hogy izgulnom kelljen, igaz csak a rekordért, hogy sikerül-e beállítani 😊 Örülök, hogy nem engedtük el.
több mint 4 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 649

gedam
Morfil

KeyG
dande
gedam
Ha alázás akart volna lenni, akkor nem futnak.

több mint 4 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 222 — Keep pounding
ezt már szóvá kéne tenni, mert meccsenként van 2-3 ilyen:

gedam
Hmmm, ismeros jelenetek...

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
Rodaron New York Giants 2 149

gedam
Morfil

KeyG
dande
gedam
több mint 4 éve
gedam 6 478
ezt már szóvá kéne tenni, mert meccsenként van 2-3 ilyen:
több mint 4 éve
gedam 6 478

gedam
Morfil

KeyG
dande
több mint 4 éve
LeviPoki Baltimore Ravens 2 799
Valamikor a Flakon éra végén hagytam ki utoljára meccset, nem vágom hogy sikerült..Az összefoglalót majd megnézem,de úgy az összkép alapján,faszák voltunk?
LeviPoki
Jjja. Annyira megsem. Alig tudtunk futni. Lamarnak mintha megtiltottak volna hogy RPO-bol dikekt fusson. Valszeg feltik mar. Az a ket nap edzes nelkul hatfajassal... Bellt nem feltik, ment a daraloba. Neki azert meg kell par meccs hogy belejojjon. Meg a falnak is... Villanyora terde miatt lejott, remelem semmi komoly mert OT fronton mar kurva vekonyak vagyunk. Dacara ennek, Lamarnak jutott ido, szepen dobal bar eleg pontatlanul kezdte a meccset. Igy ha teheted csak minden masodik negyedet nezd meg.

Az elsot es a harmadikat leirom gyorsan: punt, punt, punt, punt, farad az ujjam, punt, punt....
RedFive
Megnéztem a 12perces zanzásítottat,azért beverte azt a kb 60yardos TD passzt Brown-nak...Ahhoz képest,hogy első meccs után sokan eltemették a szezont,3-1... 😀 Megy ez,mint az ágybaszarás.
több mint 4 éve
Valamikor a Flakon éra végén hagytam ki utoljára meccset, nem vágom hogy sikerült..Az összefoglalót majd megnézem,de úgy az összkép alapján,faszák voltunk?
LeviPoki
Jjja. Annyira megsem. Alig tudtunk futni. Lamarnak mintha megtiltottak volna hogy RPO-bol dikekt fusson. Valszeg feltik mar. Az a ket nap edzes nelkul hatfajassal... Bellt nem feltik, ment a daraloba. Neki azert meg kell par meccs hogy belejojjon. Meg a falnak is... Villanyora terde miatt lejott, remelem semmi komoly mert OT fronton mar kurva vekonyak vagyunk. Dacara ennek, Lamarnak jutott ido, szepen dobal bar eleg pontatlanul kezdte a meccset. Igy ha teheted csak minden masodik negyedet nezd meg.

Az elsot es a harmadikat leirom gyorsan: punt, punt, punt, punt, farad az ujjam, punt, punt....

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 4 éve
LeviPoki Baltimore Ravens 2 799
több mint 4 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 278 — Így remélem megfelelek nektek.....

gedam
Morfil

KeyG
több mint 4 éve
KeyG Baltimore Ravens 13 790

gedam
Morfil

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 4 éve
Morfil Baltimore Ravens 586

gedam

NFL Comeback Player of the Year 2023 odds, via DraftKings:
• Damar Hamlin: -150
• Joe Flacco: +100

It's a tough race here folks, they both make good cases

Joe Flacco - sucked last year, doesn't suck this year

Damar Hamlin - died, is not currently dead
több mint 4 éve
gedam 6 478

több mint 4 éve
gedam 6 478
A passz drog, ertem?

Lamar raszokik a szerre, Roman mint terjeszto? Hittedvolna?
1. Fordulo: 19/30 - 235 yard
2. Fordulo: 18/26 - 239 yard
3. Fordulo: 16/31 - 287 yard
4. Fordulo: 22/37 - 316 yard.

Osszesen 1077 yard. A 11.az iranyitok kozt.

Screenshot-2021-10-04-11-53-56-1
Screenshot-2021-10-04-11-54-08-1
Screenshot-2021-10-04-11-54-14-1
RedFive
4000 passzolt és 1000 futott yard a minimum elvárás.
több mint 4 éve
A passz drog, ertem?

Lamar raszokik a szerre, Roman mint terjeszto? Hittedvolna?
1. Fordulo: 19/30 - 235 yard
2. Fordulo: 18/26 - 239 yard
3. Fordulo: 16/31 - 287 yard
4. Fordulo: 22/37 - 316 yard.

Osszesen 1077 yard. A 11.az iranyitok kozt.

Screenshot-2021-10-04-11-53-56-1
Screenshot-2021-10-04-11-54-08-1
Screenshot-2021-10-04-11-54-14-1

több mint 4 éve
KeyG Baltimore Ravens 13 790
Pozitiv h LJ passzjateka tenyleg egyre jobban nez ki, a statjai meg megjobban neznenek ki ha nem droppolnanak a WR-ek.

Defbol Oweh es Madubiuke nagyon fasza ,de amugy nem tul veretesnek erzem ezt a D-t.
Messze van meg a draft es tarsai de remelen nem kap verszemet az FO es draftol megin full defbe az elso 3-4 korben majd.

Ui.: Queenben biztam, de valoban egyre inkabb egy bohozat..
Morfil
Jackson passzjátéka rendben van szerintem ezt ha eddig nem az elmúlt két meccsen bizonyította. most a liga egyik legjobb védelme ellen. Drafton nem egyszer nem kétszer megmutattuk, hogy tudunk alsóbb körökből is építkezni a jelenlegi keretben példának okának Clark és Elliott 6. körösök voltak. Williams és Madubuike 3. körösök. Amit igazán nehéz kifogni első körben az a jó CB. Pass Rusher is van alsóbb körökben de Oweh-t eddig látva nem lehetett kihagyni. (Houston 3. körös volt)

Szeretném ha a cap tendencia 2/3 O és 1/3 D irányba mozdulna el, mert ezt a csapatot Jackson-ra kell építeni.
Nem érdekelnek mások véleményei , hogy nem pocket QB csak egy RB , nem lehet vele nyerni. Ez badarság.
Vele masszívan Playoff esélyes a csapat minden évben, lehet vele nyerni.

Queen eddig bust , pedig én szerettem a választást anno. ILB első körös picket 10 évig nem szeretnék látni húzni.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 4 éve
Morfil Baltimore Ravens 586
Pozitiv h LJ passzjateka tenyleg egyre jobban nez ki, a statjai meg megjobban neznenek ki ha nem droppolnanak a WR-ek.

Defbol Oweh es Madubiuke nagyon fasza ,de amugy nem tul veretesnek erzem ezt a D-t.
Messze van meg a draft es tarsai de remelen nem kap verszemet az FO es draftol megin full defbe az elso 3-4 korben majd.

Ui.: Queenben biztam, de valoban egyre inkabb egy bohozat..

NFL Comeback Player of the Year 2023 odds, via DraftKings:
• Damar Hamlin: -150
• Joe Flacco: +100

It's a tough race here folks, they both make good cases

Joe Flacco - sucked last year, doesn't suck this year

Damar Hamlin - died, is not currently dead
több mint 4 éve
Ha a sajat 42esedrol dobsz az endzone kozepeig, akarhogy szamolom az 63 yard a levegoben. Not bad... az AFC north legpasszorientaltabb iranyitojatol. 😂

youtu.be/NKB5LDe7OwQ

több mint 4 éve

több mint 4 éve

több mint 4 éve
Rekordbeállítás pipa.
A Steelerstől azt is el kell venni amit nem lehet. 😀
KeyG

több mint 4 éve

több mint 4 éve
Az uccso 3 masodperc es az 5 yardos futas. ☺  youtu.be/9eSGTFHsVvI

Szerkesztette: RedFive