Baltimore Ravens
Greg Roman vegre mondott vmit Bell-rol (is). 😀magyarul?
„Most kezdenek raerezni a RB-ink”
"Azt hiszem, latni fogjak, hogy az ev során ez is fejlodni fog. Azt hiszem, mar valamennyien megtanultak a rendszerunket. Az első meccs elott par nappal erkeztek. Szeretjuk, amit toluk latunk, és szeretnenk frissen és harcra keszen tartani oket. Akinek forro a keze… Neha a statisztika felrevezető lehet. Vannak, akik a rovid futoutat kapják, masok pedig a hosszu utat. A statisztika csaloka. Nem igazan nezem meg a statisztikakat, inkabb mindent nezek. Ha futsz a labdaval, es ott egy lyuk, amely tagra nyilt, akkor atfuthatunk rajta, igaz? De mit csinálsz, ha ez nem igy van?" Hat nem? Az egesz kepet figyelembe kell venni. De izgatottak vagyunk miattuk, es kivancsiak vagyunk hova fognak fejlodni ebben az evben.
Bell még nem volt aktiv, de ez hamarosan valtozhat.
"Le'Veon nem volt ott az edzotaborban, igy most tenyleg kell egy kis ido, hogy valoban formaba hozza magat" - mondta Roman.
"Szerintem nagyon lelkes. Okos ficko, es erdekes lesz latni, hogyan tud nekunk segiteni. Eddig le vagyok tole nyugozve. Lathato, hogy miért volt ilyen sikeres, es remelhetoleg valamikor kiveheti a reszet a sikerunkbol ebben az evben. Nem lattam tole semmi mast, csak pozitivumokat."
RedFive
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
„Most kezdenek raerezni a RB-ink”
"Azt hiszem, latni fogjak, hogy az ev során ez is fejlodni fog. Azt hiszem, mar valamennyien megtanultak a rendszerunket. Az első meccs elott par nappal erkeztek. Szeretjuk, amit toluk latunk, és szeretnenk frissen és harcra keszen tartani oket. Akinek forro a keze… Neha a statisztika felrevezető lehet. Vannak, akik a rovid futoutat kapják, masok pedig a hosszu utat. A statisztika csaloka. Nem igazan nezem meg a statisztikakat, inkabb mindent nezek. Ha futsz a labdaval, es ott egy lyuk, amely tagra nyilt, akkor atfuthatunk rajta, igaz? De mit csinálsz, ha ez nem igy van?" Hat nem? Az egesz kepet figyelembe kell venni. De izgatottak vagyunk miattuk, es kivancsiak vagyunk hova fognak fejlodni ebben az evben.
Bell még nem volt aktiv, de ez hamarosan valtozhat.
"Le'Veon nem volt ott az edzotaborban, igy most tenyleg kell egy kis ido, hogy valoban formaba hozza magat" - mondta Roman.
"Szerintem nagyon lelkes. Okos ficko, es erdekes lesz latni, hogyan tud nekunk segiteni. Eddig le vagyok tole nyugozve. Lathato, hogy miért volt ilyen sikeres, es remelhetoleg valamikor kiveheti a reszet a sikerunkbol ebben az evben. Nem lattam tole semmi mast, csak pozitivumokat."
Szerkesztette: RedFive
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
.@Lj_era8 back at practice! pic.twitter.com/Yzm23Q9URG
— Baltimore Ravens (@Ravens) October 1, 2021
Ma mar edzett:Most hogy azert meglett a W a Lions ellen, mar nagyon nem banom hogy a D# falbol rapihentek a Covipara miatt a heten a futasvedelemben jeles fiaink, mert ilyen kuzdo RB futkos Denverben... 😳😅A jo öreg Brandon Williams majd a földbe döngöli. Én azon aggódok hogy Lamar két napja nem edz hát sérülés miatt.
Nimble yet rugged. This is the type of finishing balance & toughness Javonte Williams showed at UNC that solidified him into a top 40 pick. Fights for every yard. pic.twitter.com/P9ovjWgY5j
— Mark Dulgerian (@MarkDulgerianOS) September 23, 2021
RedFive
Norbi180
After missing the past two days with a sore back, Ravens’ QB Lamar Jackson was back at practice Friday, putting him on track to play Sunday at Denver.
— Adam Schefter (@AdamSchefter) October 1, 2021
youtu.be/FOeL1D8vMiI😊
gedam
ha már itt tartunk Batmen nem fog játszani? hátha megint szerencsét hoz a 12es 😀
Eves kozben jon meg az etvagy...Garbage time-ba jöhet, amikor már vezetünk 3 TDvel - legyen már egy nyugisabb meccsünk is 😀
www.baltimoreravens.com/news/a-70-yard-field-goal-justin-tucker-takes-aim-at-his-own-record-in-denver
RedFive
www.baltimoreravens.com/news/a-70-yard-field-goal-justin-tucker-takes-aim-at-his-own-record-in-denver
Szerkesztette: RedFive
Ravens OC Greg Roman said Lamar Jackson is dealing with "a little back flare-up."
— Jamison Hensley (@jamisonhensley) September 30, 2021
"I don’t think it’s anything serious," Roman said. "But we’re just going to have to kind of wait and see. I think he’s going to be in good shape. We’ll wait and see."
Amugy ez a csoka volt az aki betippelte a Ravens vereseget a Raiders ellen es a Ravens gyozelmet a Chiefs ellen. Lehet hogy erdemes a tweetjeit figyelni... ☺
Amúgy olvasva itt a kommenteket egyedül vagyok azzal, hogy Bell tweetjei nem a távozást hanem az aktiválást jelzik inkább előre?En rendkivuli modon szurkolok azert hogy kiprobaljuk. Az osszes szenzorom maxra erzekenyitve a temaban es meg igy se jott le eddig semmibol, hogy kozelitene a palyara leptetese.
Snagal
Most hogy azert meglett a W a Lions ellen, mar nagyon nem banom hogy a D# falbol rapihentek a Covipara miatt a heten a futasvedelemben jeles fiaink, mert ilyen kuzdo RB futkos Denverben... 😳😅Bwill remélem megoldja mert különben nézhetjük ahogy Queen lepattanr óla mielőtt a DB-k megállítják 20 yarddal később ... :/
Nimble yet rugged. This is the type of finishing balance & toughness Javonte Williams showed at UNC that solidified him into a top 40 pick. Fights for every yard. pic.twitter.com/P9ovjWgY5j
RedFive
Tried messing around with the new PFF feature of big-time throw and turnover-worthy play data pic.twitter.com/bn4Uew3FSS
— Computer Cowboy (@benbbaldwin) September 30, 2021
Most hogy azert meglett a W a Lions ellen, mar nagyon nem banom hogy a D# falbol rapihentek a Covipara miatt a heten a futasvedelemben jeles fiaink, mert ilyen kuzdo RB futkos Denverben... 😳😅A jo öreg Brandon Williams majd a földbe döngöli. Én azon aggódok hogy Lamar két napja nem edz hát sérülés miatt.
RedFive
Én Boykint átképezném TE posztra.Hétvégén beállíthatjuk a Steelers 74-77 között szerzett egymás utáni meccseken futott 100+ yardos mérkőzések rekordját. Akkor 43 volt , most nekünk 42 van.Ha a Denveri futasvedelem ellen sikerul, van meg tokunk. Ha Lamar yardjai nelkul is, akkor vannak meg tokeink.
KeyG
Meg izgatottabb leszek a megujult passzjatekunk miatt. Legalabb Boykint kuldjuk be, vagy Wallace-t, Bateman meg mutatkozzon be Baltimore-ban a kovi forduloban.
RedFive
Kíváncsi vagyok, sokan nagyon elhiszik ezt a Denvert de valljuk be a Jagset Giantset és a Jetset verték eddig.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
Nem csak Te. ☺nekem gyanús, hogy bellt elengedtük. felcsíptük mcraryt, freemant nem cutoltuk, szerintem már nem várt tovább vagy vki bejelentkezett érte. csalódott leszek.En se kapkodnam el.Szerintem nem kéne erőltetni, nehogy úgy járjunk mint Stanley-vel . Én úgy gondolom hogy most nem fog játszani , majd a Colts ellen.Rashod Bateman aktivalva az IR-rol!!!!Igen , de meccs előtt dönthetnek úgy , hogy ennek ellenére sem nevezik.
Nnna most kurvara erdekel akkor mi is van? Mar nem "csak" edzesbe allt de gyakorlatilag benevezheto a meccsre is nemdebar?
RedFive
De szerintem fogják és lesz elkapása is.
KeyG
Norbi180
Ha valakit akkor Bellt viszont mar bevetnem. Asszem Bell is palyara menne mar... ☺
— Le'Veon Bell (@LeVeonBell) September 26, 2021
RedFive
gedam
Erre hajaz a "Bell kifut (nalunk) az idobol..." cikk is.
ebonybird.com/2021/09/28/ravens-leveon-bell-time-impact/
Hétvégén beállíthatjuk a Steelers 74-77 között szerzett egymás utáni meccseken futott 100+ yardos mérkőzések rekordját. Akkor 43 volt , most nekünk 42 van.Ha a Denveri futasvedelem ellen sikerul, van meg tokunk. Ha Lamar yardjai nelkul is, akkor vannak meg tokeink.
KeyG
Meg izgatottabb leszek a megujult passzjatekunk miatt. Legalabb Boykint kuldjuk be, vagy Wallace-t, Bateman meg mutatkozzon be Baltimore-ban a kovi forduloban.
nekem gyanús, hogy bellt elengedtük. felcsíptük mcraryt, freemant nem cutoltuk, szerintem már nem várt tovább vagy vki bejelentkezett érte. csalódott leszek.En se kapkodnam el.Szerintem nem kéne erőltetni, nehogy úgy járjunk mint Stanley-vel . Én úgy gondolom hogy most nem fog játszani , majd a Colts ellen.Rashod Bateman aktivalva az IR-rol!!!!Igen , de meccs előtt dönthetnek úgy , hogy ennek ellenére sem nevezik.
Nnna most kurvara erdekel akkor mi is van? Mar nem "csak" edzesbe allt de gyakorlatilag benevezheto a meccsre is nemdebar?
RedFive
KeyG
Norbi180
Ha valakit akkor Bellt viszont mar bevetnem. Asszem Bell is palyara menne mar... ☺
RedFive
Szerkesztette: gedam
...mindekozben:
Mekari szepen, csendben... ☺👍
...detto
ESPN blocking win rates & rankings:
— Sarah Ellison (@sgellison) September 30, 2021
Bradley Bozeman
Pass: 100%, No. 1 among centers
Run: 71%, No. 9 among centers
Patrick Mekari
Pass: 96%, No. 2 among tackles
Run: 82%, No. 8 among tackles pic.twitter.com/178nD14aOF
En se kapkodnam el.Szerintem nem kéne erőltetni, nehogy úgy járjunk mint Stanley-vel . Én úgy gondolom hogy most nem fog játszani , majd a Colts ellen.Rashod Bateman aktivalva az IR-rol!!!!Igen , de meccs előtt dönthetnek úgy , hogy ennek ellenére sem nevezik.
RedFive
KeyG
Norbi180