Baltimore Ravens
47 feliratkozó
több mint 4 éve
Daelin Hayes IR-ren landolt.Csodas. 😒
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 4 éve
Rookie wide receiver Rashod Bateman is expected to return to the lineup in the next couple of weeks. The hope is that Nick Boyle can do the same. Rashod Bateman mindenesetre mar ezen a heten edzesbe all. 😤☺😊
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 4 éve
AFC eszak mind a 4 csapata negativ turnover mutatoval bir. Az NFC kelet meg az elcsoportban. Kifordult a vilag.
több mint 4 éve
Végem 😀“66 yard attempt? No way! No way. Get the hell out of here, Justin Tucker!”pic.twitter.com/A9mK7CgHdD
— Sarah Ellison (@sgellison) September 27, 2021
gedam
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 4 éve
gedam
6 478
“66 yard attempt? No way! No way. Get the hell out of here, Justin Tucker!”pic.twitter.com/A9mK7CgHdD
— Sarah Ellison (@sgellison) September 27, 2021
több mint 4 éve
LJ-n kívül nem sok embert volt itt fejben, ez Haribó hibája. A Raiders és a Lions ellen se láttam azt a tüzet mint amit a KC ellen.Hozzaadtam fejben meg Bowser elmaradt picksix-et. Azt vissza kellett volna hordani TD-re. Dropra fixalt volt az O, a D egy resze. Abszolute mas meccset kell vivnunk a Denverrel vasarnap.Engem az bosszant, ami a nagyszerű is. Igazi csapat vagyunk. A győzelmekből is kiveszi mindenki a részét, meg a vereségekből is. Az a bosszantó, hogy nincs olyan csapatrészünk (mínusz Tucker), akire bizton lehetne számítani. Nem meccsről meccsre - egy meccsen belül is nagy a hullámzás. A védelmet kicsinálta a Raiders és a Lions is a második félidőben - ua. a Chiefs meccs utolsó 20 és a Lions elleni első 30 percben meg jó volt. A támadók is hullámzóak. LJ tök jó, aztán dob egy intet a végén. Akkor is ez van, ha nem ennyi a sérült. Úgy érzem magam, mintha menet közben szerelnénk egy autót, néha kiesik egy villláskulcs, néha meg sikerül meghúzni egy csavart, de az egész olyan esetleges. Nem normális, hogy három, elvileg különböző játékerejű csapattal játszunk három ugyanolyan meccset. Ez nem (elsősorban) az ellenfélről szól, hanem rólunk. Lehet, ha kész lenne az autó, nem vernénk meg a Chiefst, a másik kettőt meg magabiztosan. Vagy nem ez lenne, hanem valami más, de legalább tudnánk, kik vagyunk. Most még ki kell találnunk, de jobb a keresés így, ha befele pattan a kapufáról a labda, meg összeszedünk egy fumble-t, mintha 0-3-nál merengenénk ugyanezen. ( A Chiefs és a Lions egy -egy egyéni extra hozta vissza a meccset, OK, ők is a csapat tagjai, de nem hiszem, hogy ez volt a gameplan)A Lions csak azért volt meccsben , mert NFL szinten az hogy full üresen vagy kétszer és dobják feléd a labdát az drop. Itt a 3. Passzról nem is beszéltem. Ennek a meccsnek félidőben vége kellett volna lennie, Brown miatt nem lett. Az nem hiba ha odabasz neked valaki és fumble benne van és bosszantó, de amit Brown művelt az kritikán aluli, mintha megvették volna. Szuperkesztyű , forintos labda és hatalmas EGO minden játszik , kapd el azt a bogyót.
lucio
KeyG
RedFive
Lehet én vagyok túl kritikus ettől a sérülésektől megtizedelt csapattal szemben, de az akarás az nem tehetség kérdése.
Szerkesztette: KeyG
We are just the Ravens!
több mint 4 éve
Hozzaadtam fejben meg Bowser elmaradt picksix-et. Azt vissza kellett volna hordani TD-re. Dropra fixalt volt az O, a D egy resze. Abszolute mas meccset kell vivnunk a Denverrel vasarnap.Engem az bosszant, ami a nagyszerű is. Igazi csapat vagyunk. A győzelmekből is kiveszi mindenki a részét, meg a vereségekből is. Az a bosszantó, hogy nincs olyan csapatrészünk (mínusz Tucker), akire bizton lehetne számítani. Nem meccsről meccsre - egy meccsen belül is nagy a hullámzás. A védelmet kicsinálta a Raiders és a Lions is a második félidőben - ua. a Chiefs meccs utolsó 20 és a Lions elleni első 30 percben meg jó volt. A támadók is hullámzóak. LJ tök jó, aztán dob egy intet a végén. Akkor is ez van, ha nem ennyi a sérült. Úgy érzem magam, mintha menet közben szerelnénk egy autót, néha kiesik egy villláskulcs, néha meg sikerül meghúzni egy csavart, de az egész olyan esetleges. Nem normális, hogy három, elvileg különböző játékerejű csapattal játszunk három ugyanolyan meccset. Ez nem (elsősorban) az ellenfélről szól, hanem rólunk. Lehet, ha kész lenne az autó, nem vernénk meg a Chiefst, a másik kettőt meg magabiztosan. Vagy nem ez lenne, hanem valami más, de legalább tudnánk, kik vagyunk. Most még ki kell találnunk, de jobb a keresés így, ha befele pattan a kapufáról a labda, meg összeszedünk egy fumble-t, mintha 0-3-nál merengenénk ugyanezen. ( A Chiefs és a Lions egy -egy egyéni extra hozta vissza a meccset, OK, ők is a csapat tagjai, de nem hiszem, hogy ez volt a gameplan)A Lions csak azért volt meccsben , mert NFL szinten az hogy full üresen vagy kétszer és dobják feléd a labdát az drop. Itt a 3. Passzról nem is beszéltem. Ennek a meccsnek félidőben vége kellett volna lennie, Brown miatt nem lett. Az nem hiba ha odabasz neked valaki és fumble benne van és bosszantó, de amit Brown művelt az kritikán aluli, mintha megvették volna. Szuperkesztyű , forintos labda és hatalmas EGO minden játszik , kapd el azt a bogyót.
lucio
KeyG
több mint 4 éve
Engem az bosszant, ami a nagyszerű is. Igazi csapat vagyunk. A győzelmekből is kiveszi mindenki a részét, meg a vereségekből is. Az a bosszantó, hogy nincs olyan csapatrészünk (mínusz Tucker), akire bizton lehetne számítani. Nem meccsről meccsre - egy meccsen belül is nagy a hullámzás. A védelmet kicsinálta a Raiders és a Lions is a második félidőben - ua. a Chiefs meccs utolsó 20 és a Lions elleni első 30 percben meg jó volt. A támadók is hullámzóak. LJ tök jó, aztán dob egy intet a végén. Akkor is ez van, ha nem ennyi a sérült. Úgy érzem magam, mintha menet közben szerelnénk egy autót, néha kiesik egy villláskulcs, néha meg sikerül meghúzni egy csavart, de az egész olyan esetleges. Nem normális, hogy három, elvileg különböző játékerejű csapattal játszunk három ugyanolyan meccset. Ez nem (elsősorban) az ellenfélről szól, hanem rólunk. Lehet, ha kész lenne az autó, nem vernénk meg a Chiefst, a másik kettőt meg magabiztosan. Vagy nem ez lenne, hanem valami más, de legalább tudnánk, kik vagyunk. Most még ki kell találnunk, de jobb a keresés így, ha befele pattan a kapufáról a labda, meg összeszedünk egy fumble-t, mintha 0-3-nál merengenénk ugyanezen. ( A Chiefs és a Lions egy -egy egyéni extra hozta vissza a meccset, OK, ők is a csapat tagjai, de nem hiszem, hogy ez volt a gameplan)A Lions csak azért volt meccsben , mert NFL szinten az hogy full üresen vagy kétszer és dobják feléd a labdát az drop. Itt a 3. Passzról nem is beszéltem. Ennek a meccsnek félidőben vége kellett volna lennie, Brown miatt nem lett. Az nem hiba ha odabasz neked valaki és fumble benne van és bosszantó, de amit Brown művelt az kritikán aluli, mintha megvették volna. Szuperkesztyű , forintos labda és hatalmas EGO minden játszik , kapd el azt a bogyót.
lucio
We are just the Ravens!
több mint 4 éve
lucio
329
Engem az bosszant, ami a nagyszerű is. Igazi csapat vagyunk. A győzelmekből is kiveszi mindenki a részét, meg a vereségekből is. Az a bosszantó, hogy nincs olyan csapatrészünk (mínusz Tucker), akire bizton lehetne számítani. Nem meccsről meccsre - egy meccsen belül is nagy a hullámzás. A védelmet kicsinálta a Raiders és a Lions is a második félidőben - ua. a Chiefs meccs utolsó 20 és a Lions elleni első 30 percben meg jó volt. A támadók is hullámzóak. LJ tök jó, aztán dob egy intet a végén. Akkor is ez van, ha nem ennyi a sérült. Úgy érzem magam, mintha menet közben szerelnénk egy autót, néha kiesik egy villláskulcs, néha meg sikerül meghúzni egy csavart, de az egész olyan esetleges. Nem normális, hogy három, elvileg különböző játékerejű csapattal játszunk három ugyanolyan meccset. Ez nem (elsősorban) az ellenfélről szól, hanem rólunk. Lehet, ha kész lenne az autó, nem vernénk meg a Chiefst, a másik kettőt meg magabiztosan. Vagy nem ez lenne, hanem valami más, de legalább tudnánk, kik vagyunk. Most még ki kell találnunk, de jobb a keresés így, ha befele pattan a kapufáról a labda, meg összeszedünk egy fumble-t, mintha 0-3-nál merengenénk ugyanezen. ( A Chiefs és a Lions egy -egy egyéni extra hozta vissza a meccset, OK, ők is a csapat tagjai, de nem hiszem, hogy ez volt a gameplan)
több mint 4 éve
meglepo lenne ha a FA top wr 1 lovet adna neki, itt az a kerdes sztem hogy ö behisztizek-e, hogy nem wr barat a Ravens rendszere és alair vhova több pénzért vagy ugyanennyiért egy passzorientáltabb csapathozÉn WR1 top fizetést nem adnék neki. Jelenleg 12-13 a max ami talán. A tegnapi napja védhetetlen.— LC (@mrcarter_35) September 26, 2021
egyébként én is beraktam a fantasymbe hollywoodot, hogy most jó lesz.
gedam
KeyG
NFL Comeback Player of the Year 2023 odds, via DraftKings:
• Damar Hamlin: -150
• Joe Flacco: +100
It's a tough race here folks, they both make good cases
Joe Flacco - sucked last year, doesn't suck this year
Damar Hamlin - died, is not currently dead
több mint 4 éve
Én WR1 top fizetést nem adnék neki. Jelenleg 12-13 a max ami talán. A tegnapi napja védhetetlen.— LC (@mrcarter_35) September 26, 2021
gedam
We are just the Ravens!
több mint 4 éve
gedam
6 478
— LC (@mrcarter_35) September 26, 2021
több mint 4 éve
gedam
6 478
nekem egyre jobban tetszik, amit a rams csinál, kicsit túl van értékelve a draft: inkább szornám olyan veterán játékosokra a cetliket, akik már bizonyítottak, mint húzgáljak a drafton bustokat.Tucker javította a hibát, nem is akárhogy (bár egyszerűbb lenne legközelebb a rövidebbet berúgni egyből 😊 )En is vedtem koromszakadtamig de most eloretekintve nem tennek lyukas garast se arra hogy le fogjuk hivni az 5.eves opciojat.
Sajnálatos, hogy a ezt a rekordot most beárnyékolja a delay of game téma. Kiváncsi lennék a hivatalos óra hogy nézett ki a pályán.
Az elkapókat már többen is kiemeltétek - botrány ez az inkonzisztencia amin meccsek (és rájátszások) mennek el.
Emellett továbbra is csak fogom a fejem Queen játékán. Esküszöm rosszabb mint tavaly volt, amikor rookie volt és a covid miatt nem tudtak rendesen készülni sem.
Én hittem benne, hogy beérik, de nagyon úgy néz ki, hogy csúnya bust lesz...
Snagal
RedFive
több mint 4 éve
Tucker javította a hibát, nem is akárhogy (bár egyszerűbb lenne legközelebb a rövidebbet berúgni egyből 😊 )En is vedtem koromszakadtamig de most eloretekintve nem tennek lyukas garast se arra hogy le fogjuk hivni az 5.eves opciojat.
Sajnálatos, hogy a ezt a rekordot most beárnyékolja a delay of game téma. Kiváncsi lennék a hivatalos óra hogy nézett ki a pályán.
Az elkapókat már többen is kiemeltétek - botrány ez az inkonzisztencia amin meccsek (és rájátszások) mennek el.
Emellett továbbra is csak fogom a fejem Queen játékán. Esküszöm rosszabb mint tavaly volt, amikor rookie volt és a covid miatt nem tudtak rendesen készülni sem.
Snagal
több mint 4 éve
Tucker javította a hibát, nem is akárhogy (bár egyszerűbb lenne legközelebb a rövidebbet berúgni egyből 😊 )Sajnálatos, hogy a ezt a rekordot most beárnyékolja a delay of game téma. Kiváncsi lennék a hivatalos óra hogy nézett ki a pályán.
több mint 4 éve
Is Marquise Brown okay? The first pass MAY have been slightly deflected. The Ravens lead could be much bigger than 10-0 at halftime. pic.twitter.com/o08qpfyW9d
— Jonathan Deutsch (@JonathanD_TV) September 26, 2021
Azt hittem Hollywood benazasat ma mar nem lesz olyan fajdalmas megnezni de ugyanolyan rosszullet kerulget tole mint tegnap... 😝
Annyira varom Batemant mint a messiast. 🙏😇
több mint 4 éve
De jo lenne tudni.😞Tehát ők be voltak oltva?Nyugtasson meg valaki , hogy Williams Madubuike és Houston visszatér vasárnapSzerda delutan jar le az 5 nap, negativ tesztek sora es csutortokon a kipihent defenderek mar Denverre edzenek. Kristalygombbol olvastam ki, szoval nyugi. 😊 | poharfenekeroldemindegy 😄 |
KeyG
RedFive
KeyG
több mint 4 éve
Pipa vagyok az egész elkapó szekcióra, Hollywoodnak írtam is Instán. 😂“Make Lamar Jackson one dimensional. Force him to throw.” pic.twitter.com/6mi7DQw6Bd
— Spencer N. Schultz (@ravens4dummies) September 27, 2021
azért watkins is csak elcsúszott és nem nyargalt el a 40-es vonalig, hogy ott kimenjen. óriásit mentek a wr-ek tegnap megint. (nem vagyok benne biztos, hogy az intnél is nem brownnak kellett volna befele futni, állt mint egy fasz. lj mvp frontrunner lenne idén normális elkapókkal. azt hiszem +2 dobott td- je és 1 futott lett volna (ott andrews ügyesen sisakot rántott)
gedam
We are just the Ravens!
több mint 4 éve
Tehát ők be voltak oltva?Nyugtasson meg valaki , hogy Williams Madubuike és Houston visszatér vasárnapSzerda delutan jar le az 5 nap, negativ tesztek sora es csutortokon a kipihent defenderek mar Denverre edzenek. Kristalygombbol olvastam ki, szoval nyugi. 😊 | poharfenekeroldemindegy 😄 |
KeyG
RedFive
We are just the Ravens!
több mint 4 éve
4 & 19-re passz Watkinshoz.Watkins elcsuszott, hogy Tuckernek ajandekozzon egy NFL rekordot. Thanks Sammy! 😊
több mint 4 éve
Lamar passzainak majd' 3/4-e 10 yard+ os volt a levegoben. Zomenek pontossaga elvitathatatlan. Kimutathato a fejlodes.“Make Lamar Jackson one dimensional. Force him to throw.” pic.twitter.com/6mi7DQw6Bd
azért watkins is csak elcsúszott és nem nyargalt el a 40-es vonalig, hogy ott kimenjen. óriásit mentek a wr-ek tegnap megint. (nem vagyok benne biztos, hogy az intnél is nem brownnak kellett volna befele futni, állt mint egy fasz. lj mvp frontrunner lenne idén normális elkapókkal. azt hiszem +2 dobott td- je és 1 futott lett volna (ott andrews ügyesen sisakot rántott)
gedam
Tucker meg egy kecske. 👏
Next Gen Stat of the game: Lamar Jackson attempted 20 (of 27) passes for 10+ air yards (74.1%, excludes four throwaways). His previous career high was 52.9% in Week 10 of the 2019 season versus the Bengals.
NFL Research: Justin Tucker's previous career long was a 61-yard, game-winner versus Detroit in 2013.
több mint 4 éve
gedam
6 478
“Make Lamar Jackson one dimensional. Force him to throw.” pic.twitter.com/6mi7DQw6Bd
több mint 4 éve
Nyugtasson meg valaki , hogy Williams Madubuike és Houston visszatér vasárnapSzerda delutan jar le az 5 nap, negativ tesztek sora es csutortokon a kipihent defenderek mar Denverre edzenek. Kristalygombbol olvastam ki, szoval nyugi. 😊 | poharfenekeroldemindegy 😄 |
KeyG