Baltimore Ravens

47 feliratkozó

több mint 4 éve
KeyG Baltimore Ravens 13 791
Tucker a király , jackson te meg bujjál el mert egy forintot nem érsz köszönd meg neki hogy megnyerte a meccset.
Norbi180
Tyűű Norbi

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 4 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 278 — Így remélem megfelelek nektek.....
azért ez nem volt sportszerű tőletek 😉
több mint 4 éve
Norbi180 Baltimore Ravens 736
Tucker a király , jackson te meg bujjál el mert egy forintot nem érsz köszönd meg neki hogy megnyerte a meccset.
több mint 4 éve
LeviPoki Baltimore Ravens 2 799
Nincsenek szavak, Tucker az isten,66milliós fizetést neki 😀
több mint 4 éve
Sjoelleer van de Vrij Baltimore Ravens 14 061 — Слава Україні! Героям слава!
Hat ez beszaras, nem terek magamhoz

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
RedFive Baltimore Ravens 6 878 — maci faszán vitézkötés

HODOLJATOK !!!!!!! 😘😘😘😘😘

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 4 éve
Pool94 Baltimore Ravens 106 — gabor.koczan@hotmail.com
működő online streamet tud valaki küldeni? köszi
Pool94
 reddit.nflbite.com/game/detroit-lions-vs-baltimore-ravens-live-stream/

En a 'Gyenge v..." n nezem.
RedFive
köszi
több mint 4 éve
Pool94
 reddit.nflbite.com/game/detroit-lions-vs-baltimore-ravens-live-stream/

En a 'Gyenge v..." n nezem.

Szerkesztette: RedFive

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 4 éve
Pool94 Baltimore Ravens 106 — gabor.koczan@hotmail.com
több mint 4 éve
Jimmy Smith és Daelin Hayes aktív.

We are just the Ravens!
több mint 4 éve

több mint 4 éve
Asszem a mai meccs elott egyeb dolgok miatt fonek a fejek. Kurvara vakon vagyunk a D-t illetoen, oszinten szeretnek olyanokat irni a vegen, hogy "ki hitte volna, hogy Broderick, McKanzie, Bynes ilyen tokos lesz" de a hitem ebben vekony jegen tancol...

több mint 4 éve
A Denver felvette majd nemreg elkuldte, mi most ujra leigazoltuk Nate McCrary-t. Most mar tenyleg nem tudom mi a terv Bell-el. 😳
RedFive
Szerintem ő ST-be jött, mivel egyik másik futó sem használható ott.
psychocska
A McCraryt az ST-be dolgot adom. Aztan meg az is lehet hogy csak siman tulreagaljak az "RB-k iden ugy hullanak mint a legyek" dolgot es nem szeretnenek egy leuritett piacon halaszni ujabbat. Most erofutokbol jol allunk ujra de Bellt ugy megneznem meg egy jo felkeszites utan. ☺

több mint 4 éve
A Denver felvette majd nemreg elkuldte, mi most ujra leigazoltuk Nate McCrary-t. Most mar tenyleg nem tudom mi a terv Bell-el. 😳
RedFive
psychocska
Egy RB-t nem szoktak csap spec teambe használni , Ravensnél nem szokás. Justice Hill is csak azért volt ott többet mert Dobbins és Edwards elvitték az RB posztot. 5 futó van jelenleg , szerintem Bell menni fog.

We are just the Ravens!
több mint 4 éve
rkstzz Baltimore Ravens 501 — justinblackmonpohara
RedFive
több mint 4 éve
RedFive
Kivágjuk.
KeyG
Gondolod? Akkor mi a lof...nak vedtuk be hetekig a gyaksziban hogy mas fel ne vehesse onnan? Mondjuk nem volt meg a letszam... Es mashol is hullottak az RB-k... (49ers) Talan iden meg megtartjuk de jovore biztos nem. Vagy elcsereljuk ha a palyan mutat vmit. De mikor lesz palyan? 😅
RedFive
Szerintem senki se adna érte semmit, számomra mindent elmond , hogy eddig nem játszott. Lehullott a csillaga én így gondolom , az emberi vonaláról ne is beszéljünk, nem megbízható annak ellenére se , hogy a Steelersnél neki volt igaza.

We are just the Ravens!
több mint 4 éve
RedFive
Kivágjuk.
KeyG
Gondolod? Akkor mi a lof...nak vedtuk be hetekig a gyaksziban hogy mas fel ne vehesse onnan? Mondjuk nem volt meg a letszam... Es mashol is hullottak az RB-k... (49ers) Talan iden meg megtartjuk de jovore biztos nem. Vagy elcsereljuk ha a palyan mutat vmit. De mikor lesz palyan? 😅

több mint 4 éve
RedFive
Kivágjuk.

We are just the Ravens!
több mint 4 éve

több mint 4 éve
A Ravens egyik vedelmi edzoje, D'Anton Lynn az apja, Anthony Lynn ellen fog kuzdeni, amikor vasarnap találkoznak a csapatok, leven o meg a Lions tamadokoordinatora. Pikans. Lynnbowl-laz.

több mint 4 éve
Norbi180 Baltimore Ravens 736
Most aztan konkret hogy elo kell lepni az offensenek hogy a tobb sebbol verzo defense-t ellensulyozza. Elvalik a szar a viztol. Milyen melysegunk van a vedofalban? Mit er majd futas ellen? Megusszuk es a covid negyes extra pihenohetet kapott csak, a cserek meg extra bemutatkozot es meg jol is jovunk ki belole, vagy keservesen megemlegetjuk a potya w-nek tartott meccsen hullatunk el pontokat? En sok pontos meccsre szamitok a Lions ellen. A sec igazan ihatna egy kis vert meccs elott...

Aztan mit fogunk kezdeni ha visszater Stanley es Villanueva is egeszseges? Vissza a kezdohoz es teszunk ujabb probat Villaval LT-ben, vagy Stanleyt tesszuk at jobbra mert hisz anno a Notre Dame-ben is jatszott ott (is) kezdokent? Es ez a derulatas mibol taplalkozik? Serules utan visszaterve (koran) szar volt bal oldalon, vajon jobb oldalon mennyire lesz jo fittebben?
RedFive
Brandon Williams nélkül eddig is szét futottak minket ,amikor nem játszott, ráadásul lions elit támadofala pusztítani fog simán szét fognak futni, de cserébe a védelmük egy kalap szar simán rakhatjuk fel a pontokat.

Isten ments Stanleyt átrakni oda amikor baloldalon elit ,csak sérült bokával játszott. Volt egy szar mecse na bumm, senki nem gondolhatja komolyan hogy a legjobb falemberünket átmozgatjuk ,ott fog maradni bal oldalon ahol a helye van.Villa meg mehet jobbra,.

Nálam így nézne ki- Stanley Cleveland Bozman Zeitler Villa
több mint 4 éve
Most aztan konkret hogy elo kell lepni az offensenek hogy a tobb sebbol verzo defense-t ellensulyozza. Elvalik a szar a viztol. Milyen melysegunk van a vedofalban? Mit er majd futas ellen? Megusszuk es a covid negyes extra pihenohetet kapott csak, a cserek meg extra bemutatkozot es meg jol is jovunk ki belole, vagy keservesen megemlegetjuk a potya w-nek tartott meccsen hullatunk el pontokat? En sok pontos meccsre szamitok a Lions ellen. A sec igazan ihatna egy kis vert meccs elott...

Aztan mit fogunk kezdeni ha visszater Stanley es Villanueva is egeszseges? Vissza a kezdohoz es teszunk ujabb probat Villaval LT-ben, vagy Stanleyt tesszuk at jobbra mert hisz anno a Notre Dame-ben is jatszott ott (is) kezdokent? Es ez a derulatas mibol taplalkozik? Serules utan visszaterve (koran) szar volt bal oldalon, vajon jobb oldalon mennyire lesz jo fittebben?

Szerkesztette: RedFive

több mint 4 éve
Tovabba a COVID-19 listara kerult, es nem jatszik a hetvegen a Lions ellen: Brandon Williams, Justin Madubuike, valamint Justin Houston se. Hat az eddig rendithetetlen vedelembol ezt meg pont megengedhetjuk magunknak. Ja nem
RedFive
ezek az emberek akko nincsenek beoltva? gratulálok nekik. azért nem igaz, hogy nem tudunk 1 normális fordulót játszani már 1,5 éve.
gedam
Kivancsi vagyok kozuluk hany lesz pozitiv vegul es kap 10 nap aristomot, mert az a playa meg a Denver ellen se jatszhatna.
RedFive
Szuper , fantasztikus ismét ez a helyzet.

We are just the Ravens!
több mint 4 éve
Tovabba a COVID-19 listara kerult, es nem jatszik a hetvegen a Lions ellen: Brandon Williams, Justin Madubuike, valamint Justin Houston se. Hat az eddig rendithetetlen vedelembol ezt meg pont megengedhetjuk magunknak. Ja nem
RedFive
ezek az emberek akko nincsenek beoltva? gratulálok nekik. azért nem igaz, hogy nem tudunk 1 normális fordulót játszani már 1,5 éve.
gedam
Kivancsi vagyok kozuluk hany lesz pozitiv vegul es kap 10 nap aristomot, mert az a playa meg a Denver ellen se jatszhatna.

több mint 4 éve
Morfil Baltimore Ravens 586
RedFive
gedam
Houston mintha oltva lenne, ugy remlik h amikor szerzodtetek feltetel volt

NFL Comeback Player of the Year 2023 odds, via DraftKings:
• Damar Hamlin: -150
• Joe Flacco: +100

It's a tough race here folks, they both make good cases

Joe Flacco - sucked last year, doesn't suck this year

Damar Hamlin - died, is not currently dead