Baltimore Ravens
47 feliratkozó
több mint 4 éve
The Ravens signed two offensive tackles to their practice squad, David Sharpe and Jaryd Jones-Smith.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 4 éve
gedam
6 478
érdemes megnézni, hogyan sziívatta meg mahomit, amikor a sacknél eladja a lasztit. elképesztően “dugja el” a szándékát.Ha Oweh igy folytatja, siman versenyben lesz a DROY ert.szerencse/balszerencse volt mindkét oldalon - nálunk talán az volt a + hogy mélyről kellett felállni (pick6-el kezdeni a KC ellen, nem a legjobb előjel az álmoskönyv szerint) és a végére összeállt a csapat.Bowser sehol sincs, pedig ő kapott egy szerződést 2025-ig, számomra ő is -.
Zseniális meccs volt de én is azzal értek egyet, hogy inkább egy-egy nagy villanás fedte el a sok hibát.
Az O-nál nem félek annyira, szerintem ott az látszik, hogy lassan de összeszokik a csapat, és a hibák inkább az edzések hiánya miatt van. Brown-nak jót tett, hogy van egy Watkins is, alig várom, hogy lássuk Batman-nal kiegészülve mit tudnak.
A falat illetően viszont fenntartásaim vannak még - sokkal jobban nézett ki, de nem vagyok benne biztos, hogy ez nem a KC front7-jének köszönhető-e inkább.
A védelem viszont a nagy playek ellenére is aggasztó volt. A db részleg kompletten kuka, kb csak Humphry ér valamit jelenleg. Queen-t tavaly nagyon védtem, de úgy látszik hiba volt 😕 mintha semmit nem fejlődött volna. Cserébe lepattan mindenkiről, HA egyáltalán oda ér - ha ez így marad akkor ordas bust lesz az a pick.
A Kelce TD botrány volt - a falembernek kell levinni 30 yarddal később? übergáz.
A passrush-t sem érzem továbbra sem, csak szökőévente érünk oda pedig Campbel - Houston - Oweh nem hangzik rosszul.
És ha már Oweh, ő lehet aki talán előre léphet a védelemben. Jó lenne legalább két elsőkörös D pickből egy bevállna.
Snagal
Én Oweh-t kezdetném jövő héttől.
KeyG
RedFive
This entire rep from Odafe Oweh is amazing.
— Dale (@DaleFromDaFlock) September 20, 2021
Lines up outside over the TE, disrupts the route.
In about a second, has covered about 20 yards, annihilated the center, and is in the process of taking down Mahomes before he could even process how to react.
pic.twitter.com/0C7h6cQ1pb
szegény orlando még most is keresi:
There are 2 QBs who would have released the ball quick enough to avoid this move. Brady is the other.
— Dev Panchwagh (@devpanchwagh) September 21, 2021
Oweh is only getting started. Enjoy the ride, #RavensFlock #Ravens https://t.co/sXgiDwQNWP
több mint 4 éve
Kezdetni kell , nincs mese ezt nem is akarom túlragozni , Bowser McPhee Depth.Ha Oweh igy folytatja, siman versenyben lesz a DROY ert.szerencse/balszerencse volt mindkét oldalon - nálunk talán az volt a + hogy mélyről kellett felállni (pick6-el kezdeni a KC ellen, nem a legjobb előjel az álmoskönyv szerint) és a végére összeállt a csapat.Bowser sehol sincs, pedig ő kapott egy szerződést 2025-ig, számomra ő is -.
Zseniális meccs volt de én is azzal értek egyet, hogy inkább egy-egy nagy villanás fedte el a sok hibát.
Az O-nál nem félek annyira, szerintem ott az látszik, hogy lassan de összeszokik a csapat, és a hibák inkább az edzések hiánya miatt van. Brown-nak jót tett, hogy van egy Watkins is, alig várom, hogy lássuk Batman-nal kiegészülve mit tudnak.
A falat illetően viszont fenntartásaim vannak még - sokkal jobban nézett ki, de nem vagyok benne biztos, hogy ez nem a KC front7-jének köszönhető-e inkább.
A védelem viszont a nagy playek ellenére is aggasztó volt. A db részleg kompletten kuka, kb csak Humphry ér valamit jelenleg. Queen-t tavaly nagyon védtem, de úgy látszik hiba volt 😕 mintha semmit nem fejlődött volna. Cserébe lepattan mindenkiről, HA egyáltalán oda ér - ha ez így marad akkor ordas bust lesz az a pick.
A Kelce TD botrány volt - a falembernek kell levinni 30 yarddal később? übergáz.
A passrush-t sem érzem továbbra sem, csak szökőévente érünk oda pedig Campbel - Houston - Oweh nem hangzik rosszul.
És ha már Oweh, ő lehet aki talán előre léphet a védelemben. Jó lenne legalább két elsőkörös D pickből egy bevállna.
Snagal
KeyG
RedFive
We are just the Ravens!
több mint 4 éve
A második kör igaz , viszont nem Queen kapott 4 évre 20-25 milliót 😀Bowser sehol sincs, pedig ő kapott egy szerződést 2025-ig, számomra ő is -.Bowser annyire észrevehetetlen volt, hogy el is felejtettem, hogy ő is ott volt :/
KeyG
(de nála "csak" egy második kört herdáltunk el + Queen-ben nekem tényleg volt bizodalmam tavaly. Covid, nem tudott rendesen felkészülni, nehéz így a ligába bekerülni, majd idén... erre full ugyan úgy rohangál össze vissza mint tavaly, de cserébe mintha lassabb is lenne és a szerelést is elhibázza)
Snagal
We are just the Ravens!
több mint 4 éve
Ha Oweh igy folytatja, siman versenyben lesz a DROY ert.szerencse/balszerencse volt mindkét oldalon - nálunk talán az volt a + hogy mélyről kellett felállni (pick6-el kezdeni a KC ellen, nem a legjobb előjel az álmoskönyv szerint) és a végére összeállt a csapat.Bowser sehol sincs, pedig ő kapott egy szerződést 2025-ig, számomra ő is -.
Snagal
KeyG
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 4 éve
Ami meg szokatlan latvany:Az elkapok listajan a 10. M.Brown a maga 182 yardjaval. Kivetitve lenne 1500 yardos szezonja... ☺
Szerkesztette: RedFive
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 4 éve
En remeltem hogy Rob Ryan majd gatyaba razza az olb sort, es meg mindig ebben bizom.Bowser sehol sincs, pedig ő kapott egy szerződést 2025-ig, számomra ő is -.Bowser annyire észrevehetetlen volt, hogy el is felejtettem, hogy ő is ott volt :/
KeyG
(de nála "csak" egy második kört herdáltunk el + Queen-ben nekem tényleg volt bizodalmam tavaly. Covid, nem tudott rendesen felkészülni, nehéz így a ligába bekerülni, majd idén... erre full ugyan úgy rohangál össze vissza mint tavaly, de cserébe mintha lassabb is lenne és a szerelést is elhibázza)
Snagal
Bowsernek josoltak kitoresi evet? Hat eddig lathatatlan, valoban.
több mint 4 éve
Bowser sehol sincs, pedig ő kapott egy szerződést 2025-ig, számomra ő is -.Bowser annyire észrevehetetlen volt, hogy el is felejtettem, hogy ő is ott volt :/
KeyG
több mint 4 éve
Highest-graded #Ravens from Week 2 (min. 25 snaps)Ez a Villanóéva döbbenet mit csinál
1. Alejandro Villanueva, OT- 89.5
2. Marquise Brown, WR- 88.7
3. Odafe Oweh, EDGE- 86.3
utolsóból első
(Chris Jones:
0 solo tackles
0 sacks
0 QB hits
0 pressures)
gedam
több mint 4 éve
szerencse/balszerencse volt mindkét oldalon - nálunk talán az volt a + hogy mélyről kellett felállni (pick6-el kezdeni a KC ellen, nem a legjobb előjel az álmoskönyv szerint) és a végére összeállt a csapat.Bowser sehol sincs, pedig ő kapott egy szerződést 2025-ig, számomra ő is -.
Snagal
We are just the Ravens!
több mint 4 éve
szerencse/balszerencse volt mindkét oldalon - nálunk talán az volt a + hogy mélyről kellett felállni (pick6-el kezdeni a KC ellen, nem a legjobb előjel az álmoskönyv szerint) és a végére összeállt a csapat.Zseniális meccs volt de én is azzal értek egyet, hogy inkább egy-egy nagy villanás fedte el a sok hibát.
több mint 4 éve
Villanyasz igen jo volt. Visszanezem a meccset, a Williams/Duvernay TD-nel olyat futasblokkolt hogy az emberet ki kellett utana huzni a foldbol mint a marharepat. De meg Bozeman is 76.4 pff grade-ig jutott centerben. Nagyon tetszett Justin Houston is. Ugy fest a frissen igazol veteranok nagyon odateszik magukat az AFC North-ban, lasd Houston itt, es Ingram is a Picc-ben. Oweh nagyot fejlodhet mellette iden.
több mint 4 éve
Ami nekem két meccs alapján feltűnt az Hollywood játéka, sokkal többet üres és jól használjuk azt tudtuk eddig is , hogy a kontaktot kerüli de ezt el kell fogadni, ha így játszik akkor van WR1.
We are just the Ravens!
több mint 4 éve
Én sem nevezném szerencsének, mi is adtunk pontokat nekik ők is , most mi jöttünk ki jól. Akartuk ezt nagyon, ez az akarás nem volt meg a Raiders ellen.Én nem nevezném szerencsének. Rengeteg sérülttel azért csak felpakoltatok 36 pontot a táblára. Plusz a védelem igaz hogy nyelte a pontokat és a yardokat, de amikor a végén kellett megnyerték a meccset a támadóknak.Most akkor megint jók vagytok? 🙃Altattunk...Ti meg elhittétek 😛 Ezután a meccs után nekem ma a bab is hús,de azért valljuk be: Pusztulat nagy szerencsénk volt.
steelwolf
LeviPoki
pfefe8
We are just the Ravens!
több mint 4 éve
Én nem nevezném szerencsének. Rengeteg sérülttel azért csak felpakoltatok 36 pontot a táblára. Plusz a védelem igaz hogy nyelte a pontokat és a yardokat, de amikor a végén kellett megnyerték a meccset a támadóknak.Most akkor megint jók vagytok? 🙃Altattunk...Ti meg elhittétek 😛 Ezután a meccs után nekem ma a bab is hús,de azért valljuk be: Pusztulat nagy szerencsénk volt.
steelwolf
LeviPoki
Steelers fan
több mint 4 éve
Most akkor megint jók vagytok? 🙃Altattunk...Ti meg elhittétek 😛 Ezután a meccs után nekem ma a bab is hús,de azért valljuk be: Pusztulat nagy szerencsénk volt.
steelwolf
több mint 4 éve
És még így is repkednek a season ending sérülések... Nézd meg a Steelersnél vasárnap a takarítónő is beáll a D-be. Nem tudom,hogy a sokkal keményebb és több zászlós szabályoknak lett-e olyan hozadéka,hogy csökkentek-e a sérülések. Szerintem nem. Személy szerint én is a 10-9-es brutál defense meccseket kedvelem,ahol csattannak a sisakok.Elpuhult ez a liga, Lewis úgy kiütötte volna ,hogy legközelebb csak a Superbowlba játszhatott volna mint Punter.TRAVIS KELCE WOULD NOT BE DENIED 💪
— Bleacher Report (@BleacherReport) September 20, 2021
Chiefs are unreal.
(Via @NFLBrasilpic.twitter.com/mQ5U3n4SjN
azért ez gond. nincs olyan játékosunk, aki odabasszon. borzasztó ezt nézni azért.
gedam
KeyG
több mint 4 éve
Elpuhult ez a liga, Lewis úgy kiütötte volna ,hogy legközelebb csak a Superbowlba játszhatott volna mint Punter.TRAVIS KELCE WOULD NOT BE DENIED 💪
Chiefs are unreal.
azért ez gond. nincs olyan játékosunk, aki odabasszon. borzasztó ezt nézni azért.
gedam
We are just the Ravens!
több mint 4 éve
Úgy látszik, minden héten ugyanazt a meccset nézem. Csak most mi voltunk "raiders szerepben", a chiefs játszotta a múlt heti Ravenst. De most komolyan. A meccs alakulását, a csapatok hozzáállását nézve kísérteties hasonlóság.D problémái? Cap 2/3-a ott van , kezdem azt gondolni, hogy Martindale a ludas
"Szakmailag": nem elfogadható, hogy LJ két meccs alatt négy labdát veszít. Az sem, hogy a D egy lukas puhasajt - egyelőre a D teljesítményét jórészt pár egyéni nagy játék teszi elfogadhatóvá. O fal javult (nem volt nehéz onnan, ahol voltak). Futójátékban szerintem visszanyúltunk 2019-hez, sokkal több LJ-re kihegyezett futás volt. Nemtom ez jó jel-e...Brown=OK. Már csak egy WR1 kéne😀 Hozzáállás: a csapatnak több hite volt, mint nekem, úgyhogy nincs jogom kritizálni őket.
A jövőre nézve a D problémáira ki kell valamit találni.
Összességében előzetesen ez egy inkább L meccs volt, a múlt heti egy W - 1-1 így, is, úgy is, de tán emocionálisan jobb ez az 1-1, mint a papírforma lett volna.
lucio
We are just the Ravens!
több mint 4 éve
lucio
329
Úgy látszik, minden héten ugyanazt a meccset nézem. Csak most mi voltunk "raiders szerepben", a chiefs játszotta a múlt heti Ravenst. De most komolyan. A meccs alakulását, a csapatok hozzáállását nézve kísérteties hasonlóság."Szakmailag": nem elfogadható, hogy LJ két meccs alatt négy labdát veszít. Az sem, hogy a D egy lukas puhasajt - egyelőre a D teljesítményét jórészt pár egyéni nagy játék teszi elfogadhatóvá. O fal javult (nem volt nehéz onnan, ahol voltak). Futójátékban szerintem visszanyúltunk 2019-hez, sokkal több LJ-re kihegyezett futás volt. Nemtom ez jó jel-e...Brown=OK. Már csak egy WR1 kéne😀 Hozzáállás: a csapatnak több hite volt, mint nekem, úgyhogy nincs jogom kritizálni őket.
A jövőre nézve a D problémáira ki kell valamit találni.
Összességében előzetesen ez egy inkább L meccs volt, a múlt heti egy W - 1-1 így, is, úgy is, de tán emocionálisan jobb ez az 1-1, mint a papírforma lett volna.
több mint 4 éve
Most akkor megint jók vagytok? 🙃
több mint 4 éve
gedam
6 478
TRAVIS KELCE WOULD NOT BE DENIED 💪
Chiefs are unreal.
több mint 4 éve
Tudom ,hogy erre megy az Nfl és lehet hogy 5 év múlva 80 pont lesz az átlag meccsenként. Viszont nekem ez nem tetszik, de ettől még elfogadom(mert nincs más lehetőségem). Viszont nagyon rossz látni, hogy a védelmeket nagyon sokszor vágóhídra küldik és olyan mintha felnőttek játszadoznának a gyerekekkel a pályán.Gratula a gőzelemhez, a vége fasza volt. 36-35 a vége, rengeteg pont. Nekem azért hiányoznak a vért hugyozós 13-10-es közös meccseink(mindegy ki nyert), a mostani kés a vajon támadófoci nem az én világom. De attól még gratula.nézd meg a fordulót. a 60 pont már majdnem egy átlagos meccs. nagyon ritka, hogy egy egész meccsen jól védekezik egy csapat és nyer, inkább a támadók tudják saját magukat lábon lőni.
pfefe8
10 éve azt mondtam, ha 20 pont alatt tartjuk az ellent, akkor nyerünk. ez most felment 30-ra: aki egy jó támadósort 30 pont alatt tart, az jól védekezett. szörnyű, az izgalom megvan, de egy minőséget kihúztak a játékból. driveokra lebontva ez a meccs nem volt jó, az izgalmat hozta, de kommerszebb is lett a játék.
nézem az összefoglalókat és mindenhol pisztolypárbaj.
nyilván watt féle tehetségeknek megadod a nagy lóvét, de megmondom őszintén én a jelenlegi helyzetben csak az o-ra áldoznék, mert numero uno védelemmel már nem lehet sb-t nyerni.
gedam
Steelers fan