Baltimore Ravens
47 feliratkozó
több mint 4 éve
Delutan ujra kell neznem a meccset, mert csomo mindenrol lemaradtam a nagy tuzijateknezesbe. Kiemelt: O# fal es a pass rush. Lattam Cleveland-et de nem tudom hany snap jutott neki. A szeleken Mekari es Villa is helytallt (tobbnyire), a fal kozepe is kitartott, volt bent Colon-Castillo is. A D-ben Madubuike egesz bitang volt, Queen (akire nem nekem van becsipodesem ☺) eleg szar volt ma, Harrison pedig siman lomhanak tunt. Mintha nekunk a OLB sorunknal a vaskosabb gardistatermet lenne az etalon, fasztuggya.
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 4 éve
gedam
6 478
Gratula a gőzelemhez, a vége fasza volt. 36-35 a vége, rengeteg pont. Nekem azért hiányoznak a vért hugyozós 13-10-es közös meccseink(mindegy ki nyert), a mostani kés a vajon támadófoci nem az én világom. De attól még gratula.nézd meg a fordulót. a 60 pont már majdnem egy átlagos meccs. nagyon ritka, hogy egy egész meccsen jól védekezik egy csapat és nyer, inkább a támadók tudják saját magukat lábon lőni.
pfefe8
10 éve azt mondtam, ha 20 pont alatt tartjuk az ellent, akkor nyerünk. ez most felment 30-ra: aki egy jó támadósort 30 pont alatt tart, az jól védekezett. szörnyű, az izgalom megvan, de egy minőséget kihúztak a játékból. driveokra lebontva ez a meccs nem volt jó, az izgalmat hozta, de kommerszebb is lett a játék.
nézem az összefoglalókat és mindenhol pisztolypárbaj.
nyilván watt féle tehetségeknek megadod a nagy lóvét, de megmondom őszintén én a jelenlegi helyzetben csak az o-ra áldoznék, mert numero uno védelemmel már nem lehet sb-t nyerni.
több mint 4 éve
Nem tudom hogy nyertetek, de hogy a végén több pontotok lett mint a Chiefsnek az biztos 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
nem gondoltam volna h lesz esély, aztan meg h Mahomes-ék nem jönnek a végén vissza, de le a kalappal. Illetve hiaba volt 2 int, orulok h a passzjatek javulni jatszik, meg mernek dobatni is mostmar.
Szerkesztette: Morfil
NFL Comeback Player of the Year 2023 odds, via DraftKings:
• Damar Hamlin: -150
• Joe Flacco: +100
It's a tough race here folks, they both make good cases
Joe Flacco - sucked last year, doesn't suck this year
Damar Hamlin - died, is not currently dead
több mint 4 éve
Gratula a gőzelemhez, a vége fasza volt. 36-35 a vége, rengeteg pont. Nekem azért hiányoznak a vért hugyozós 13-10-es közös meccseink(mindegy ki nyert), a mostani kés a vajon támadófoci nem az én világom. De attól még gratula.
Steelers fan
több mint 4 éve
Jó meccs volt! Reméljük önbizalmat ad, ami kitart. Kell a jó Ravens a ligának.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 4 éve
Az utolso 3 Chiefs tamadas vege:- interception (Oweh kvazi sackjebol megdobva)
- Punt
- Forced Fumble (Oweh)
Tanulsag: nem erdekes ha a 60 percbol 58.5 percig nem vezetsz ha mindig felzarkozol es roppant szerenyen csak a vegso masfel percben veszed at a vezetest.
Ez lehet a harmadik modszer Mahomes legyozesere a "tartsd lent" es a "terrorizald bent" utan. 😊
Szerkesztette: RedFive
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 4 éve
Total egal a csoportban.De a terveink szerint asszem mi amugy is 1-1 es kezdessel szamoltunk. 😅 6-1 el bye ra vonulni? Tetszene.
több mint 4 éve
a legszebb, hogy owehet a chiefs adtaBizony. Ott a pont.
gedam
több mint 4 éve
gedam
6 478
a legszebb, hogy owehet a chiefs adta
több mint 4 éve
"Lamar fiam! Akarsz nekimenni negyedik es egyre?" Yessss! 😄"LAMAR! Do you want to go for this?" 😈 pic.twitter.com/ZfdJowmWyT
— NFL (@NFL) September 20, 2021
több mint 4 éve
Aztabudostelibevertolajtojatneki!!!
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
Ujabb beszabehu primetime meccs by Ravens. Fasznak vacillalni, a Ravens a jo dontes!! 😊A donteshozokat az csabitgatja, hogy Ravens = beszabehu primetime meccsek. Minden evben jo esellyel hozzuk az ev meccse kategorias infarktuskozeli "elmenyt" vagy galazast. Itt a Raiders, tavaly a Browns-os szapora, tavalyelott Rams-es simazas. A 8-0 as Pecc elleni W, etc, etc...Nada. Csak a vasárnapi meccseket tologathatják 😉lehetünk még annyira szarok, hogy pár 19 órás meccsünk berakják csütörtök nightba.Asszem en bobiskolok majd meloban. 16 meccs van hatra, abbol 9 lesz a 19 oras savban, 3 a 22:15 koruliben es 4 a hajnali 2:15os savban utobbibol 2x szabin leszek, ughogy "csak" 2x fogok kornyadozni munkaban, abbol 1x home office is befigyelhet, akkor tovabb alhatok. Kibirhato. ☺ Kibirhatatlan az lenne ha lelektelen jatekot latnek. Ha kiharapjuk a fonokok terdkalacsat, akkor a zakot is megbocsajtom.Tedd hozzá h jelen állás szerint: www.nfl.com/schedules/flexible-scheduling-procedures
RedFive
empty taxi
gedam
empty taxi
RedFive
több mint 4 éve
Mar nekem is beugrott.A SetTopBoxon 6x tekertem eddig vissza Oweh forced fumblijaig es neztem vegig onnan ujra meg ujra. 😂😂😂fallal mi lesz? mert most jól működött. ideje lenne azon elgondolkodni, hogy stanley játszon a jobb oldalon, mert a sors így akarja.
Vegre egy elso kor ami visszaigazolja az erteket!!
Ha Bateman is bejon, fasza oktoberunk lehet.
A Raiders elleni idegenbeli meccset mas fenybe helyezte mara a Steelert elleni meccsuk.
A Chiefs elleni meccsunk mas fenybe helyezi az o elso meccsuket a Browns ellen.
Ha kell fogcsikorgatva kuzdunk es meg negativ turnover stat mellett se adjuk fel.
Ezeket a hibakat ki kell kuszobolni es jok leszunk.
RedFive
gedam
Neki vajon menne-e?
A Notre Dame-ben is bal oldali volt, lehet-e balole jobb? 😬
több mint 4 éve
gedam
6 478
A SetTopBoxon 6x tekertem eddig vissza Oweh forced fumblijaig es neztem vegig onnan ujra meg ujra. 😂😂😂fallal mi lesz? mert most jól működött. ideje lenne azon elgondolkodni, hogy stanley játszon a jobb oldalon, mert a sors így akarja.
Vegre egy elso kor ami visszaigazolja az erteket!!
A Raiders elleni idegenbeli meccset mas fenybe helyezte mara a Steelert elleni meccsuk.
Ha kell fogcsikorgatva kuzdunk es meg negativ turnover stat mellett se adjuk fel.
RedFive
több mint 4 éve
A SetTopBoxon 6x tekertem eddig vissza Oweh forced fumblijaig es neztem vegig onnan ujra meg ujra. 😂😂😂Vegre egy elso kor ami visszaigazolja az erteket!!
több mint 4 éve
5 perccel az Oweh fumble előtt.Nálatok van a jövő QB-ja 😊
Szívesene máskor is Baltimore. Cserébe nem lehúzni a jagst egy darabig. Így is benne vagyunk a szarban nyakig. Mint mindig.Tobb komolysagot. Minnya kiszopunk. | Ezt a joslatom el akarom baszni |Azt hagyd a profira. Ki fog kapni a Ravens.
RedFive
iktriad
iktriad
Nálunk csak egy RB. 😀
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 4 éve
5 perccel az Oweh fumble előtt. Szívesene máskor is Baltimore. Cserébe nem lehúzni a jagst egy darabig. Így is benne vagyunk a szarban nyakig. Mint mindig.Tobb komolysagot. Minnya kiszopunk. | Ezt a joslatom el akarom baszni |Azt hagyd a profira. Ki fog kapni a Ravens.
RedFive
iktriad
több mint 4 éve
gedam
6 478
Don't count us out. pic.twitter.com/XFgbw6iCIc
— Baltimore Ravens (@Ravens) September 20, 2021
több mint 4 éve
Annak a 4 és 1-nek hatalmas lelki ereje lesz, mint annó a Seahawks ellen két éve ott FG helyett mentünk neki.Én onnantól éreztem azt, hogy a csapat más lett , hogy az löket volt nekik.
Én bízom abban , hogy ez segíteni fog , mert szükségünk van rá.
Azt mutattuk, hogy mi nyerni akarunk és nem másra bízni ezt.
Szerkesztette: KeyG
We are just the Ravens!
több mint 4 éve
Fuu gecc, volt am dráma... Ketszer majdnem árok lett, ahogy jottem belefel a meloba, szavak nincsenek. Megb*sztuk őket, yess!!!
több mint 4 éve
Emelem a kalapom a csapat felé,nem adták fel.Oweh lesz az új világsztár 2 éven belül, nem gondoltam volna, de hatalmas igazolás volt.Még mindig nem hiszem el hogy enyi sérültel meg tudtok verni öket.
több mint 4 éve
gedam
6 478
oweh, madikubiuei jó voltlamar jó volt, de istenbizony az első évében a red zoneban jobbakat dobált.
kiizzadtam a győzelmet.
több mint 4 éve
Minden jó ha a vége jó, nem tudom leírni szavakba amit érzek , nem adtuk fel mi ilyen csapat vagyunk.
We are just the Ravens!