Baltimore Ravens

47 feliratkozó

több mint 4 éve
RedFive Baltimore Ravens 6 878 — maci faszán vitézkötés
Nekem is ez ugrott be.

Aztan meg az hogy ha W akkor hanyadikak leszunk a csoportban? 😄

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 4 éve
gedam 6 478
így belefér a 0-2
több mint 4 éve
Bell utálta, hogy tartalékfutó szerepet kapott (minimumközeli fizuval) a Chiefsben. Mikor elment, azt mondta, soha többet Reid semmiféle csapatában nem akar játszani.
Gondolom, motivált lenne a meccsen.
ulpianus
és 3 éve nem hoznak lamarnak jó kezű rb-t (ingram érezte vmelyest ezt), ami a wr1-nél is fontosabb lenne tán. ebből a brigádból elkapásban biztos bell a legjobb. meg egy kicsit már unom ezeket az erőfutókat.
ja meg egy én megmondtam: tavaly beszéltük, hogy nem értem bell miért hozzátok megy a padra, miért nem a billshez( nyilván nálatok nagyobb esélyt látott a gyűrűre), mert elássa magát. persze tőletek egy jó move volt, mert nem erősített egy riválist. de sztem csak ennyi volt vele a szándékotok, hogy ne a billshez. vszeg erre bell és a menedzsment is rájött és azért ez a nagy utálkozás.
gedam
Ha a kansasban nem tudta kiszoritani Edwards Hellairet, akkor nem hiszem hogy a billsben upgrade lett volna Singletaryékhez képest, és ettől tartott volna a chiefs. Szerintem a chiefsnek csak kellett tavaly még egy back up futó, aki tud elkapni, és ennyi. Nem tudom pontosan hogy áll a dolog, de eddigi infoim alapján, még nálatok sem került rosterre sem, ellentétben pl Murrayvel, azért ez is beszédes. Meglepődnék ha kapna még egy snapet is az Nfl-ben.
Seda26
Ez vicces mert a tavalyi Billsbe nagyjabol barki rutin frissites upgrade lett volna olyan gyengen muzsikaltak a futoik. Nem is biztak csak a draftra iden (meg a 7.korben se), de egy Breidat bezsakoltak es sztem a TC ben is hangsuly volt a futason. 110 korul futottak a Picc ellen ami szodaval mar elment volna ha Allan hozza a tavalyit.

Nalunk meg nemi tanulas utan lesz bevetheto, addig maradnak az uj szerzemenyu erofutok akik nem turelmes varom a rest futok hanem durrbelebumm adjak elo. Nnna ha mar lesz olyan egyseges a OL hogy felvetodik Bell 53ba emelese, akkor mar ujra igazan veszelyes Ravens futojatekrol beszelhetunk. Addig meg beerhetjuk 200y alatt.

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 4 éve
no Baltimore Ravens 8 595
Murray egy N-S futonak hasznaljuk, Bell-nek inkabb kellene tudni a playbook-ot.

Nincs csapat aki ne az elsokoroset jatszatta volna. Ezzel Bell is biztos tisztaban volt es valoszinuleg az elore megbeszelt "eselyet" nem kapta meg amit meg valoszinuleg a teljesitmenye indokolt KC-ben. Itt lehajtott fejjel dolgoznia es tanulnia kell, de o illik a legkevesbbe hozzank. A passzjatekban nagyon jo lenne, de arra nincs kesz az OL sem es Bell a legkisebb problemank ilyen szempontbol.
több mint 4 éve
Seda26 Pittsburgh Steelers 194
Bell utálta, hogy tartalékfutó szerepet kapott (minimumközeli fizuval) a Chiefsben. Mikor elment, azt mondta, soha többet Reid semmiféle csapatában nem akar játszani.
ulpianus
és 3 éve nem hoznak lamarnak jó kezű rb-t (ingram érezte vmelyest ezt), ami a wr1-nél is fontosabb lenne tán. ebből a brigádból elkapásban biztos bell a legjobb. meg egy kicsit már unom ezeket az erőfutókat.
ja meg egy én megmondtam: tavaly beszéltük, hogy nem értem bell miért hozzátok megy a padra, miért nem a billshez( nyilván nálatok nagyobb esélyt látott a gyűrűre), mert elássa magát. persze tőletek egy jó move volt, mert nem erősített egy riválist. de sztem csak ennyi volt vele a szándékotok, hogy ne a billshez. vszeg erre bell és a menedzsment is rájött és azért ez a nagy utálkozás.
gedam
Ha a kansasban nem tudta kiszoritani Edwards Hellairet, akkor nem hiszem hogy a billsben upgrade lett volna Singletaryékhez képest, és ettől tartott volna a chiefs. Szerintem a chiefsnek csak kellett tavaly még egy back up futó, aki tud elkapni, és ennyi. Nem tudom pontosan hogy áll a dolog, de eddigi infoim alapján, még nálatok sem került rosterre sem, ellentétben pl Murrayvel, azért ez is beszédes. Meglepődnék ha kapna még egy snapet is az Nfl-ben.
több mint 4 éve
Asszem en bobiskolok majd meloban. 16 meccs van hatra, abbol 9 lesz a 19 oras savban, 3 a 22:15 koruliben es 4 a hajnali 2:15os savban utobbibol 2x szabin leszek, ughogy "csak" 2x fogok kornyadozni munkaban, abbol 1x home office is befigyelhet, akkor tovabb alhatok. Kibirhato. ☺ Kibirhatatlan az lenne ha lelektelen jatekot latnek. Ha kiharapjuk a fonokok terdkalacsat, akkor a zakot is megbocsajtom.

RedFive
Tedd hozzá h jelen állás szerint:  www.nfl.com/schedules/flexible-scheduling-procedures
empty taxi
lehetünk még annyira szarok, hogy pár 19 órás meccsünk berakják csütörtök nightba.
gedam
Nada. Csak a vasárnapi meccseket tologathatják 😉
empty taxi
A donteshozokat az csabitgatja, hogy Ravens = beszabehu primetime meccsek. Minden evben jo esellyel hozzuk az ev meccse kategorias infarktuskozeli "elmenyt" vagy galazast. Itt a Raiders, tavaly a Browns-os szapora, tavalyelott Rams-es simazas. A 8-0 as Pecc elleni W, etc, etc...

több mint 4 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 227 — NFL bracket champion '26
Asszem en bobiskolok majd meloban. 16 meccs van hatra, abbol 9 lesz a 19 oras savban, 3 a 22:15 koruliben es 4 a hajnali 2:15os savban utobbibol 2x szabin leszek, ughogy "csak" 2x fogok kornyadozni munkaban, abbol 1x home office is befigyelhet, akkor tovabb alhatok. Kibirhato. ☺ Kibirhatatlan az lenne ha lelektelen jatekot latnek. Ha kiharapjuk a fonokok terdkalacsat, akkor a zakot is megbocsajtom.

RedFive
Tedd hozzá h jelen állás szerint:  www.nfl.com/schedules/flexible-scheduling-procedures
empty taxi
lehetünk még annyira szarok, hogy pár 19 órás meccsünk berakják csütörtök nightba.
gedam
Nada. Csak a vasárnapi meccseket tologathatják 😉

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
ulpianus
gedam
1millót kapott, annyiért nem volt jobb. Megajánlották neki ugyanazt idénre is.

Az nem tetszett Bellnek, hogy egy újonc, hiába elsõ körös, elõtte van a sorban. Pedig CEH mind elkapásban mind a földön sokkal jobban játszott. És más futók is kaptak snapet, de CEH volt/van kiemelve más nem.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 4 éve
gedam 6 478
ulpianus

Szerkesztette: gedam
több mint 4 éve
gedam 6 478

RedFive
empty taxi
több mint 4 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 227 — NFL bracket champion '26

RedFive

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve

több mint 4 éve
gedam 6 478
Az elmúlt évek után én egyáltalán nem vagyok biztos abban, hogy Bellnek olyan marha magasan lenne a plafonja bárkihez is képest
Wyatt
én kettő egy perces zenés videót is láttam a twitterén és meggyőzött
több mint 4 éve
Az elmúlt évek után én egyáltalán nem vagyok biztos abban, hogy Bellnek olyan marha magasan lenne a plafonja bárkihez is képest
Wyatt
Sajnos egyetertek. Sajnos meg Freemannal osszevetesben is, pedig aztan az o leigazolasatol napokig kivoltam mint a gyongytyuk. Majdnem annyira mint az ACL roviditestol...

Szerkesztette: RedFive

több mint 4 éve
Wyatt New England Patriots 26 306

több mint 4 éve
majd munkahelyen hétfőn áttekerem a meccset. hogy nem leveont vettük fel, hanem freemant érthetetlen. a kc ellen. a legnagyobb plafonnal rendelkező futó. ok. nem baj, majd talán a 3. fordulóra. szkófield kivágása is nagy okosságvolt így, hogy stanley láthatóan nem épült fel.
gedam

Mas.

Boykin serulese nem igazan vilagos szamomra. Hamstring, vagyis combizom de meg elobb kerult serultek koze mint Hollywood ugyanezzel a cimkevel, oszt azota semmi hir, Brown meg jatszik espedig elfogadhatoan. Bar combizomserulesek is tobbfelek lehetnek... Irtam Boykin allapotarol egy udvarias firtato kerdest Ryan Mink-nek de eddig cseszett valaszolni, gondolom kisebb gondja is nagyobb mint az en nyugom. Mintha egy cserere tartalekolnank Boykint bar ha nem villanthat meccsen akkor nem tom ki cserelne erte. Pedig en birom a nyurgat. Picsaba mar a serulesekkel.

Szerkesztette: RedFive

több mint 4 éve
gedam 6 478
majd munkahelyen hétfőn áttekerem a meccset. hogy nem leveont vettük fel, hanem freemant érthetetlen. a kc ellen. a legnagyobb plafonnal rendelkező futó. ok. nem baj, majd talán a 3. fordulóra. szkófield kivágása is nagy okosságvolt így, hogy stanley láthatóan nem épült fel.

Szerkesztette: gedam
több mint 4 éve
Számomra a legfontosabb most és a jövőben , hogy LJ alá basszák oda az Offenset.
Ha Harbaugh alatt lesz akkor Greg Romant elviszik HC-nek és pont. Ahogy tették Kubiakkal annó. Miért? Mert általában a sikeres csapatból viszik el a legjobb OC vagy DC jelölteket. Én úgy gondolom , hogy amelyik koordinátornak van ambíciója az előbb-utóbb HC akar lenni. Reid vagy Shanahan vagy McVay alól hiába viszik el az OC-t a séma marad. Mindent értek az előttem elhangzottakból de Roman nem véletlen nem főedző, én emlékszem Flacco utolsó évére ahol Morninhweg volt az OC a futás nem ment amíg nem jött LJ. (Roman már ez éven itt volt)
Megnézném a Ravens futójátékát, ha nem lenne LJ. Szerintem miatta ennyire jó és változatos.
KeyG
GR semaja a futoQb-n mulik es ebben o az egyik legjobb. 49-Bills-nel is a korlatolt dobo de jo labu emberkekbol es O-bol kihozta a maxot. LJ fontos, de GR nelkul o sem lenne ilyen jo, de sokkal tobb egyeni villanast latnal. A ketto ahogy mindig egyutt hozza a kivalo eredmenyt. GR eddig nem volt igenye hogy HC legyen es a csapatok sem feltetlenul kapkodnanak erte, mert amiben jo abban a legjobb, de eleg specifikus. Raadasul o a barat-lojalis reszbe is illik. Persze eredmenytelenseg eseten o lesz az aldozati barany es csak remenykedhetunk hogy addigra az O fel legyen epitve tehetsegekkel es minden jatekra alkalmas legyen.
MM alatt GR egyenileg foglalkozott a futo/TE egyseggel es AssHC es allando fizetesemeles volt nala hogy ne menjen el. A hagyomanyos jatekunk sult be Flacco-MM alatt, de nem o hivta es edzette a futojatekokat ami Flaccoval nem is egyezett volna. De az igazolasok-draftok mar GR-LJ-re epultek. Ami varatlan volt ahogy beszallt es hogy beszallt.
Szoval LJ egy kulon teszta Kap es TT-hez kepest is ( bar o jobban dobott es ki volt a WR-e? ) futasban es nagyon jo, de GR legalabb ennyire kell hozza. A Raiders elleni meccs a legjobb pelda. LJ az LJ es hozta egyenileg a zsenijet ( es 2 fumble-t is ), de a kisegito szemelyzet hianya, a gyakorlas hianya miatt nem lehetett valtozatos es latvanyos futojatekunk es inkabb volt hagyomanyosnak nevezheto, de hatasos.

Tavaly leirtam, mikor tamadtak, hogy GR miert zseni es igaz hogy a keret gyengesegebol kiindulva irtam le a jatekunkat es a hangsuly azon volt hogy ebbol hogyan hozta ki a maximumot. A jatekosok univerzalis ar-ertek aranyaban, raforditott tokebol, QB kepessegbol milyen eszeveszett hatekony O-t rakott le minden merheto szempontbol es latvanyra is. Ez 2019-re foleg es 2020-ra mikor tovabb gyengult a garda szinten igaz volt.
több mint 4 éve
KeyG Baltimore Ravens 13 791
Számomra a legfontosabb most és a jövőben , hogy LJ alá basszák oda az Offenset.
Ha Harbaugh alatt lesz akkor Greg Romant elviszik HC-nek és pont. Ahogy tették Kubiakkal annó. Miért? Mert általában a sikeres csapatból viszik el a legjobb OC vagy DC jelölteket. Én úgy gondolom , hogy amelyik koordinátornak van ambíciója az előbb-utóbb HC akar lenni. Reid vagy Shanahan vagy McVay alól hiába viszik el az OC-t a séma marad. Mindent értek az előttem elhangzottakból de Roman nem véletlen nem főedző, én emlékszem Flacco utolsó évére ahol Morninhweg volt az OC a futás nem ment amíg nem jött LJ. (Roman már ez éven itt volt)
Megnézném a Ravens futójátékát, ha nem lenne LJ. Szerintem miatta ennyire jó és változatos.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 4 éve
A HC a feladata igazandibol nem a jatek. Erre a reszere JH kivalo ugyvezeto igazgato. Viszont a kordinatorok kinevezese ilyen esetekben sorsdonto es laviroznia kell hogy jo-lojalis es elegedett legyen egy OC-DC posztjaikkal. Ez a legnehezebb feladat, mert ha tul jo akkor elmegy es Kubiakbol lesz Trestman es/vagy feltheti a sajat allasat. A masik fo feladat hogy az O-D osszehangolasa amit konnyebb atlatni ha valamelyik oldalnak a zsenije vagy. A harmadik a meccseken valo dontesben is segithet hogy szaki vagy vagy sem, de itt sok olyan dontes is van ami nem szakmai.

Tomlin es JH sem szaki. Kivalo ugyvezeto HC-k es egy jarhato ut boven. De mindketto megbukott a kordinatorok kinevezesen, a jatekhoz valo nem ilyen szinten ertesehez es a ket csapat szurkoloi tudjak milyen mikor uveges szemmel nezi JH-Sef ahogy kikap a csapata.
A szakik viszont egy hasonlo jatekot futtato es kozben is kepzodo kordinator fut alatta aki a logisztikaban rengeteget segit. En ezt preferalom. De azert latni kell hogy Andy R. zsenije nem tegnap alakult ki es nem nyerte halalra a ligat. Kellenek a korulmenyek is es ezer tenyezo. De ezen is segit ha AR alol elmegy az OC akkor a kereten semmit nem kell valtoztatni mert ugyanaz fug futni, ellenben ha hivo OC valtozik akkor ha hasonlo jatekot futtatnak akkor is lesz benne egy ket kis csavaras ami miatt kell/erdemes valtoztatni
több mint 4 éve
gedam 6 478
Amugy nyilvan elmeleti kerdes mert Harbo nem fog menni. Ha jol emlekszem Bisciotti regebben lenyilatkozott vmi olyasmit h hosszu tavu sikerek erdeklik, hosszu tavu stabil teljesitmeny a lenyeg, kb Harbo teljesitette egy evtizednyi elvarast az sb winnel anno, az ujabbhoz van ujabb jo par eve es addig eleg az h nagyjabol playoffert megy csapat ahonnan van esely egy jobb menetelesnek. O nem az a tulaj aki 19re lapot huz h tobb sb eselye legyen egy kerdojeles vezetessel annak kockazatara h besul az egesz es visszaesik a csapat.
Morfil
tegyük hozzá, hogy jh állását lamar mentette meg. 19-re lapott húzott és bejött. 18-as szezon végén már nem jh az edző, ha nincs lj.
több mint 4 éve
Morfil Baltimore Ravens 586
Amugy nyilvan elmeleti kerdes mert Harbo nem fog menni. Ha jol emlekszem Bisciotti regebben lenyilatkozott vmi olyasmit h hosszu tavu sikerek erdeklik, hosszu tavu stabil teljesitmeny a lenyeg, kb Harbo teljesitette egy evtizednyi elvarast az sb winnel anno, az ujabbhoz van ujabb jo par eve es addig eleg az h nagyjabol playoffert megy csapat ahonnan van esely egy jobb menetelesnek. O nem az a tulaj aki 19re lapot huz h tobb sb eselye legyen egy kerdojeles vezetessel annak kockazatara h besul az egesz es visszaesik a csapat.

Szerkesztette: Morfil

NFL Comeback Player of the Year 2023 odds, via DraftKings:
• Damar Hamlin: -150
• Joe Flacco: +100

It's a tough race here folks, they both make good cases

Joe Flacco - sucked last year, doesn't suck this year

Damar Hamlin - died, is not currently dead
több mint 4 éve
Morfil Baltimore Ravens 586
Egy ex DC mennyiben könnyíti meg inkább a QB munkáját, mint egy sosem volt coordinator?
ulpianus
Nyilvan egy off guru lenne az idealis. DEF v Off mult preferalasa altalanossagban ertendo.

Szerkesztette: Morfil

NFL Comeback Player of the Year 2023 odds, via DraftKings:
• Damar Hamlin: -150
• Joe Flacco: +100

It's a tough race here folks, they both make good cases

Joe Flacco - sucked last year, doesn't suck this year

Damar Hamlin - died, is not currently dead
több mint 4 éve
Egy ex DC mennyiben könnyíti meg inkább a QB munkáját, mint egy sosem volt coordinator?

több mint 4 éve
KeyG Baltimore Ravens 13 791
Az utóbbi 20-25 évet visszanéztem és egyetlen olyan HC volt aki nem O vagy D tapasztalattal lett Bowl győztes és az a 2012-es Ravens John Harbaugh nevezetű főedzője, régebben sokszor már nem írta a Wiki az előzményeit a korábbi győztes edzőknek. De szerintem ez elárul 1-2 dolgot.
KeyG
Mi az az 1-2 dolog? Komolyan.

Más. Volt védõoldalon rutinja Johnnak. Utolsó Reid alatt töltött szezonjában secondary edzõ volt. Ezt most megnéztem. Coordinatori tapasztalata nem volt.

Tomlinak a csoportban 1 év coordinatori múltja volt. Az sem fényes, nem is azért vitték.

(Érdekesség szintjén: A Chiefs kõkorszaki SB gyõztes edzõje high school edzõbõl lett HC DC OC STC egy személyben. HOFer. Más idõk voltak.)

Vagy jut eszembe az asszem errõl ismert Urban Meyer, aki nyilván nem nyert SBt. De géniusz kaliber edzõ, sosem volt coordinator, és nem is lesz.
ulpianus
Azt árulja el, hogy Harbaugh bitang jó edző viszont ha nagy százalékot nézünk levetítve olyan csapatok nyernek ahol a főedzők valamelyik oldalhoz nagyon értenek. Nem véletlen , hogy a jobb OC-k vagy DC-k egyszer vezetőedzők lesznek. Tomlin legalább volt DC , Harbaugh nem.
Superbowl győztes edzőket néztem és nem Urban Meyert, aki még semmit sem bizonyított az NFL-ben.
Az én meglátásomban egy Andy Reid vagy egy Kyle Shanahan akár Sean McVay sokkal jobban tudná segíteni Lamart , mint John Harbaugh.
Bírom Johnt , mert el lehet mondani , hogy folyamatosan versenyképesek vagyunk de lehet haladni kellene a korral és olyan HC-t kinevezni aki megkönnyíti a QB munkáját.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!