Baltimore Ravens

47 feliratkozó

több mint 4 éve
RedFive Baltimore Ravens 6 878 — maci faszán vitézkötés
norbi, mahomes megoldja?
Lamar Jackson’s pressure rate on Monday Night Football was 54.5%.

For comparison, the pressure rate in SB 55 Mahomes was 52.5%

Lamar was able to score 27 with his best receiver as Sammy Watkins while Mahomes couldn’t even score once with Hill and Kelce.
LEVELS
gedam
Lamar QBrtg: 98.6 -> jo volt. Kar a 2 elfumblizott labdaert de kikuszobolheto hibak vezettek a vegeredmenyhez. Semmi kilatastalansag. Everett es Westry is jol szallt be a meccsbe. Tavon Youngnak meg szokatlan hogy egeszseges, rombol mint allat. A fal csak jobb lehet. Es akkor mar a passzjatek is. A futojatek detto.

235 yard kivetitve egy 4000 yardos szezon lenne... ☺

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 4 éve
gedam 6 478
norbi, mahomes megoldja?
Lamar Jackson’s pressure rate on Monday Night Football was 54.5%.

For comparison, the pressure rate in SB 55 Mahomes was 52.5%

Lamar was able to score 27 with his best receiver as Sammy Watkins while Mahomes couldn’t even score once with Hill and Kelce.
LEVELS
több mint 4 éve

Tackle-t meg nem hoztunk fel a gyakszibol. Hatha nincs baj Stanley vel csak kapott egy nap pihit.

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 4 éve
Morfil Baltimore Ravens 586

én nem tudom mi van hollywooddal, de a 3 év alatt összesen 10 edzésen lehetett ott kb. stanley is egy jó biznisznek tűnik, mióta aláírt nem nagyon találkozott a csapattal.
gedam
Stanleyről Harbó nem akart nyilatkozni szoval gondolom nagy a szar ott is

NFL Comeback Player of the Year 2023 odds, via DraftKings:
• Damar Hamlin: -150
• Joe Flacco: +100

It's a tough race here folks, they both make good cases

Joe Flacco - sucked last year, doesn't suck this year

Damar Hamlin - died, is not currently dead
több mint 4 éve
gedam 6 478

én nem tudom mi van hollywooddal, de a 3 év alatt összesen 10 edzésen lehetett ott kb. stanley is egy jó biznisznek tűnik, mióta aláírt nem nagyon találkozott a csapattal.
több mint 4 éve
A 49ers mar fel is szippantotta Trenton Cannont a waiverrol.

RedFive
Es Cannon elkuldese (az nem vilagos hogy a PS-be vissza akartuk e hozni) nyoman mar megy is a talagatas higy Bell vagy Freeman jon fel a kezdobe a Chiefs elleni meccs elott. Bell logikusabb lenne persze...
Aztan a tovabbi otletelesek az O# fal es Villa alternativai felol itt:

heavy.com/sports/baltimore-ravens/ravens-leveon-bell-revenge-game-chiefs/amp/

több mint 4 éve
A 49ers mar fel is szippantotta Trenton Cannont a waiverrol.

több mint 4 éve
tenorx 14 099 — fő libsi
több mint 4 éve
Norbi180 Baltimore Ravens 736
Sokat fog dobni a futójátékon ha visszajön
KeyG
Hát hogyne a legjobb futás blokolo az egész rosteren.
több mint 4 éve
KeyG Baltimore Ravens 13 791
Sokat fog dobni a futójátékon ha visszajön

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 4 éve
Boyle mikor térhet vissza?
KeyG
Denver vagy a Colts meccsen már szerintük játszhat.
több mint 4 éve
KeyG
Azt mondta Harbaugh hogy a 4.dik vagy az 5.dik héten visszatérhet.
több mint 4 éve
KeyG
Harb amnyit mondott: meg ki kell tisztitani a terdet. Akarmit is jelensen ez. Passzoltam.

több mint 4 éve
KeyG Baltimore Ravens 13 791

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 4 éve
Screenshot-2021-09-15-11-38-06-1

A spread rank nezve hizelgo. ☺
RedFive
Ez ajándék ,szerintem 20 pontal simán nyernek ,azt se tartom kizártnak hogy a klub legnagyobb vereségét fogja elszenvedni.
Norbi180
Fura de en nem tartok ettol.
Mas lenne nagyarcukent egy lablogatos elso fordulos gyozelem utan fogadni a Chiefs-t. Itt most a D-ben es az O-ban is fel kell hogy fogjak hogy kurva szarok voltunk, ami majdnem eleg volt egy dontetlenre ha lenne ilyen roviditett hosszabbitas. Itt az ido. Az O# fal fejlodni fog, az NFL-ben boven van ra tortenelmi analogia, eleg a Pecc Chiefs-tol elszenvedett hatalmas zakojara emlekeztetnek, ahol TB elott a fal egy meccsen egy uszkos ratyi volt, de februarra hova is fejlodott? Hmmm.... ☺

Kovezzetek meg, de fo a pozitivitas, szezon elejen max egy ket napig vagyok hajlando busongani. 😄
RedFive
Én nem a faltól félek mert az ösze fog érni, egyedül Stanley meg Bozman akik együtt játszottak,nem csodálom hogy szar volt, lesz ez sokkal jobb is . Inkább a védelmtöl félek azon belül a corner poszt miatt aggódok,ha egy embert nem tudtunk levédkezni ,akkor mi lesz itt Kelce meg Hill ellen . Csak úgy van esélyünk ha beindul a futojáték ,és minden driv -bol pontot tudunk csinálni,ölni kell az orát , és lent tartani Mahomes-t, és nem lehet hibázni, mert tavaly is simán elvertek.

Szerkesztette: Norbi180
több mint 4 éve
Empty! Kerhetem a pff grade-eket a bottom otosre? Jonas aszott odairni. Please!

RedFive
Ez csak pénz kérdése 😊

| Tavon Young 28.1
Alejandro Villanueva 44.3
Malik Harrison 45.2
Tyre Phillips 46.8
Ronnie Stanley 48.9
|
empty taxi
Egy Ur vagy! Koszi! ☺🙏

| Balsorsodban az eg attol ovjon,
Hogy a tokod hideg kore logjon!
|

több mint 4 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 227 — NFL bracket champion '26

RedFive
Ez csak pénz kérdése 😊

| Tavon Young 28.1
Alejandro Villanueva 44.3
Malik Harrison 45.2
Tyre Phillips 46.8
Ronnie Stanley 48.9
|

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve

több mint 4 éve
gedam 6 478

RedFive
Ez ajándék ,szerintem 20 pontal simán nyernek ,azt se tartom kizártnak hogy a klub legnagyobb vereségét fogja elszenvedni.
Norbi180
Mas lenne nagyarcukent egy lablogatos elso fordulos gyozelem utan fogadni a Chiefs-t. Itt most a D-ben es az O-ban is fel kell hogy fogjak hogy kurva szarok voltunk, ami majdnem eleg volt egy dontetlenre ha lenne ilyen roviditett hosszabbitas. Itt az ido. Az O# fal fejlodni fog, az NFL-ben boven van ra tortenelmi analogia, eleg a Pecc Chiefs-tol elszenvedett hatalmas zakojara emlekeztetnek, ahol TB elott a fal egy meccsen egy uszkos ratyi volt, de februarra hova is fejlodott? Hmmm.... ☺

Kovezzetek meg, de fo a pozitivitas, szezon elejen max egy ket napig vagyok hajlando busongani. 😄
RedFive
sztem a kc is lazábban áll ehhez a meccshez, mint eddig. a legjobb focijukat ellenünk játszották eddig mindig. de úgy általában igaz ez minden csapatra, nekünk nem sokszor adnak ajándékgyőzelmet. vhogy lamar ellen mindenki meg akarja mutatni.
több mint 4 éve

RedFive
Norbi180

Szerkesztette: RedFive

több mint 4 éve
gedam 6 478

ez így mi?
gedam
Árnyékfoci
KeyG
Steelers szív 😄
steelwolf
a ravens szív
több mint 4 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 567 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!

ez így mi?
gedam
Árnyékfoci
KeyG
Steelers szív 😄
több mint 4 éve

RedFive
több mint 4 éve

Szerkesztette: RedFive

több mint 4 éve
Amugy meg annyit:

Everett es Westry kifejezetten jok voltak es tudom hogy meg nem allpro egyik se de minden allpronak volt elso, masodik, meg tharmadik meccse is amikor meg ugy volt vele mindenki hogy ammegottkiafaszom? Westrytol kivaltkepp sokat varok. Colos csavo, jo fordulekonysaggal es kurva gyors is a cornerek kozt a 4.4 es 40 yardosaval. A tabora is jo volt, szepen fejlodjon csak tovabb es jok leszunk.