Baltimore Ravens
norbi, mahomes megoldja?Lamar QBrtg: 98.6 -> jo volt. Kar a 2 elfumblizott labdaert de kikuszobolheto hibak vezettek a vegeredmenyhez. Semmi kilatastalansag. Everett es Westry is jol szallt be a meccsbe. Tavon Youngnak meg szokatlan hogy egeszseges, rombol mint allat. A fal csak jobb lehet. Es akkor mar a passzjatek is. A futojatek detto.
Lamar Jackson’s pressure rate on Monday Night Football was 54.5%.
For comparison, the pressure rate in SB 55 Mahomes was 52.5%
Lamar was able to score 27 with his best receiver as Sammy Watkins while Mahomes couldn’t even score once with Hill and Kelce.
LEVELS
gedam
235 yard kivetitve egy 4000 yardos szezon lenne... ☺
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
Lamar Jackson’s pressure rate on Monday Night Football was 54.5%.
For comparison, the pressure rate in SB 55 Mahomes was 52.5%
Lamar was able to score 27 with his best receiver as Sammy Watkins while Mahomes couldn’t even score once with Hill and Kelce.
LEVELS
We have promoted Anthony Levine Sr. and Justin Ellis to the 53-man roster.
— Baltimore Ravens (@Ravens) September 15, 2021
We have also signed T Andre Smith to the practice squad.
📰: https://t.co/xcQdO1Lcbe pic.twitter.com/XkQ05RhLwn
Tackle-t meg nem hoztunk fel a gyakszibol. Hatha nincs baj Stanley vel csak kapott egy nap pihit.
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
Stanleyről Harbó nem akart nyilatkozni szoval gondolom nagy a szar ott isToday's Injury Report: pic.twitter.com/k0wKiqvrC3
én nem tudom mi van hollywooddal, de a 3 év alatt összesen 10 edzésen lehetett ott kb. stanley is egy jó biznisznek tűnik, mióta aláírt nem nagyon találkozott a csapattal.
gedam
NFL Comeback Player of the Year 2023 odds, via DraftKings:
• Damar Hamlin: -150
• Joe Flacco: +100
It's a tough race here folks, they both make good cases
Joe Flacco - sucked last year, doesn't suck this year
Damar Hamlin - died, is not currently dead
Today's Injury Report: pic.twitter.com/k0wKiqvrC3
én nem tudom mi van hollywooddal, de a 3 év alatt összesen 10 edzésen lehetett ott kb. stanley is egy jó biznisznek tűnik, mióta aláírt nem nagyon találkozott a csapattal.
A 49ers mar fel is szippantotta Trenton Cannont a waiverrol.Es Cannon elkuldese (az nem vilagos hogy a PS-be vissza akartuk e hozni) nyoman mar megy is a talagatas higy Bell vagy Freeman jon fel a kezdobe a Chiefs elleni meccs elott. Bell logikusabb lenne persze...
Following an injury to Raheem Mostert, the 49ers have claimed RB Trenton Cannon off of waivers from the Ravens.
— Field Yates (@FieldYates) September 15, 2021
RedFive
Aztan a tovabbi otletelesek az O# fal es Villa alternativai felol itt:
heavy.com/sports/baltimore-ravens/ravens-leveon-bell-revenge-game-chiefs/amp/
Following an injury to Raheem Mostert, the 49ers have claimed RB Trenton Cannon off of waivers from the Ravens.
— Field Yates (@FieldYates) September 15, 2021
Sokat fog dobni a futójátékon ha visszajönHát hogyne a legjobb futás blokolo az egész rosteren.
KeyG
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
Boyle mikor térhet vissza?Denver vagy a Colts meccsen már szerintük játszhat.
KeyG
Boyle mikor térhet vissza?Azt mondta Harbaugh hogy a 4.dik vagy az 5.dik héten visszatérhet.
KeyG
Boyle mikor térhet vissza?Harb amnyit mondott: meg ki kell tisztitani a terdet. Akarmit is jelensen ez. Passzoltam.
KeyG
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
Én nem a faltól félek mert az ösze fog érni, egyedül Stanley meg Bozman akik együtt játszottak,nem csodálom hogy szar volt, lesz ez sokkal jobb is . Inkább a védelmtöl félek azon belül a corner poszt miatt aggódok,ha egy embert nem tudtunk levédkezni ,akkor mi lesz itt Kelce meg Hill ellen . Csak úgy van esélyünk ha beindul a futojáték ,és minden driv -bol pontot tudunk csinálni,ölni kell az orát , és lent tartani Mahomes-t, és nem lehet hibázni, mert tavaly is simán elvertek.Fura de en nem tartok ettol.Ez ajándék ,szerintem 20 pontal simán nyernek ,azt se tartom kizártnak hogy a klub legnagyobb vereségét fogja elszenvedni.
A spread rank nezve hizelgo. ☺
RedFive
Norbi180
Mas lenne nagyarcukent egy lablogatos elso fordulos gyozelem utan fogadni a Chiefs-t. Itt most a D-ben es az O-ban is fel kell hogy fogjak hogy kurva szarok voltunk, ami majdnem eleg volt egy dontetlenre ha lenne ilyen roviditett hosszabbitas. Itt az ido. Az O# fal fejlodni fog, az NFL-ben boven van ra tortenelmi analogia, eleg a Pecc Chiefs-tol elszenvedett hatalmas zakojara emlekeztetnek, ahol TB elott a fal egy meccsen egy uszkos ratyi volt, de februarra hova is fejlodott? Hmmm.... ☺
Kovezzetek meg, de fo a pozitivitas, szezon elejen max egy ket napig vagyok hajlando busongani. 😄
RedFive
Szerkesztette: Norbi180
Egy Ur vagy! Koszi! ☺🙏Empty! Kerhetem a pff grade-eket a bottom otosre? Jonas aszott odairni. Please!Ez csak pénz kérdése 😊
Top five PFF grades from the Ravens' loss:
— Jonas Shaffer (@jonas_shaffer) September 14, 2021
Calais Campbell (87.1)
Justin Houston (78.7)
Hollywood Brown (77.6)
Chris Westry (76.7)
Sammy Watkins (75.6)
Bottom five, from lowest to fifth lowest:
Tavon Young
Alejandro Villanueva
Malik Harrison
Tyre Phillips
Ronnie Stanley
RedFive
| Tavon Young 28.1
Alejandro Villanueva 44.3
Malik Harrison 45.2
Tyre Phillips 46.8
Ronnie Stanley 48.9 |
empty taxi
| Balsorsodban az eg attol ovjon,
Hogy a tokod hideg kore logjon! |
Empty! Kerhetem a pff grade-eket a bottom otosre? Jonas aszott odairni. Please!Ez csak pénz kérdése 😊
Calais Campbell (87.1)
Justin Houston (78.7)
Hollywood Brown (77.6)
Chris Westry (76.7)
Sammy Watkins (75.6)
Tavon Young
Alejandro Villanueva
Malik Harrison
Tyre Phillips
Ronnie Stanley
RedFive
| Tavon Young 28.1
Alejandro Villanueva 44.3
Malik Harrison 45.2
Tyre Phillips 46.8
Ronnie Stanley 48.9 |

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
Calais Campbell (87.1)
Justin Houston (78.7)
Hollywood Brown (77.6)
Chris Westry (76.7)
Sammy Watkins (75.6)
Tavon Young
Alejandro Villanueva
Malik Harrison
Tyre Phillips
Ronnie Stanley
sztem a kc is lazábban áll ehhez a meccshez, mint eddig. a legjobb focijukat ellenünk játszották eddig mindig. de úgy általában igaz ez minden csapatra, nekünk nem sokszor adnak ajándékgyőzelmet. vhogy lamar ellen mindenki meg akarja mutatni.Fura de en nem tartok ettol.Ez ajándék ,szerintem 20 pontal simán nyernek ,azt se tartom kizártnak hogy a klub legnagyobb vereségét fogja elszenvedni.
RedFive
Norbi180
Mas lenne nagyarcukent egy lablogatos elso fordulos gyozelem utan fogadni a Chiefs-t. Itt most a D-ben es az O-ban is fel kell hogy fogjak hogy kurva szarok voltunk, ami majdnem eleg volt egy dontetlenre ha lenne ilyen roviditett hosszabbitas. Itt az ido. Az O# fal fejlodni fog, az NFL-ben boven van ra tortenelmi analogia, eleg a Pecc Chiefs-tol elszenvedett hatalmas zakojara emlekeztetnek, ahol TB elott a fal egy meccsen egy uszkos ratyi volt, de februarra hova is fejlodott? Hmmm.... ☺
Kovezzetek meg, de fo a pozitivitas, szezon elejen max egy ket napig vagyok hajlando busongani. 😄
RedFive
Fura de en nem tartok ettol.Ez ajándék ,szerintem 20 pontal simán nyernek ,azt se tartom kizártnak hogy a klub legnagyobb vereségét fogja elszenvedni.
RedFive
Norbi180
Szerkesztette: RedFive
a ravens szívSteelers szív 😄ÁrnyékfociThis is going to be a problem for Lamar Jackson pic.twitter.com/raJyJGAjqg
— Pete Prisco (@PriscoCBS) September 14, 2021
ez így mi?
gedam
KeyG
steelwolf
Steelers szív 😄ÁrnyékfociThis is going to be a problem for Lamar Jackson pic.twitter.com/raJyJGAjqg
— Pete Prisco (@PriscoCBS) September 14, 2021
ez így mi?
gedam
KeyG
Everett es Westry kifejezetten jok voltak es tudom hogy meg nem allpro egyik se de minden allpronak volt elso, masodik, meg tharmadik meccse is amikor meg ugy volt vele mindenki hogy ammegottkiafaszom? Westrytol kivaltkepp sokat varok. Colos csavo, jo fordulekonysaggal es kurva gyors is a cornerek kozt a 4.4 es 40 yardosaval. A tabora is jo volt, szepen fejlodjon csak tovabb es jok leszunk.