Baltimore Ravens
47 feliratkozó
több mint 4 éve
ami az o alapja, a futójáték borzasztóan le lett egyszerűsítve, nyilván a gyakorlás hiánya miatt. ezzel vmit csinálni kell. sajnos ty fiát szerintem beszopjuk a számai miatt, de bellt sürgősen aktiválni kék. egyszerűen döcögős volt a futójátékunk.Nem volt jó Ty fia? Nem lehet rá építeni ?
gedam
több mint 4 éve
valszeg ez 0-2-es kezdés lesz, de utána Lions, Broncos jön, azokat hozni kéne, 2-2-vel meg nincs veszve semmi.
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
gedam
6 478
ami az o alapja, a futójáték borzasztóan le lett egyszerűsítve, nyilván a gyakorlás hiánya miatt. ezzel vmit csinálni kell. sajnos ty fiát szerintem beszopjuk a számai miatt, de bellt sürgősen aktiválni kék. egyszerűen döcögős volt a futójátékunk.
több mint 4 éve
gedam
6 478
vagy ti adjátok gilmoret, belichicket és 3 első kört, mi meg adjuk lamart és harbought.Ugye hogy nemis ördögtől való a Gilmore trade az első körösökért 😀 😀. Mondom a remény remény 😀4 emberes nyomasunk nulla,ezzel a db-vel, ezzel a játékrendszerrel, ezzel a sorsolással sokszor lesz pisztolypárbaj. az meg nem a mi műfajunk.
OL gyenge, 2 OT verve
Queen flash playek de futas ellen ugyanaz a fos
Ok minden playben olni akartak, mi nem
Talan nyerunk, de ha a fal ilyen lesz mindig akkor mindegy
no
összességében kb. azt kaptam, amit vártam.
gedam
ParadSEC
több mint 4 éve
Ugye hogy nemis ördögtől való a Gilmore trade az első körösökért 😀 😀. Mondom a remény remény 😀4 emberes nyomasunk nulla,ezzel a db-vel, ezzel a játékrendszerrel, ezzel a sorsolással sokszor lesz pisztolypárbaj. az meg nem a mi műfajunk.
OL gyenge, 2 OT verve
no
gedam
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 4 éve
gedam
6 478
ennyire kevés ideje egyiknek sincs:Érdekes Russel Wilson is meg tudta oldani évekig hogy szar volt a fala, de mégis elit szintén játszott. Vagy Mahomes is ugyan úgy elmozog csak ö meg tudja dobni. Herbert szar fal mögött elit pasz játékot lerakott az asztalra. Unalmas hogy állandóan a falat hibáztatjátok.azér azt látni kell, hogy csak akkor haladunk előre, ha lamar el tud táncolni 2-3 védő mellett a zsebben. az ugye meg nem egy ideális állapot a passzhoz.Állandóan a falat hibáztatjátok. Pedig Lamar a hunyó.Fal nelkul Mahomes is lehetne a qb, akkor is ez lenne az eredmeny..Amíg Lamar itt van a büdös életben nem leszünk contenderek.5-12azt majd meglátjuk. sztem az o fog csiszolódni, a d nem. 3-11 forduló között sok meccs nyerhető, ha előrelépünk egy picit. ez az 5-12 nem mutatja a játék képét, annyira nem voltunk rosszak. én inkább 9-8-at vagy 8-9-et jósolok.
KeyG
ja és az agyakat tessék átállítani úgy, hogy nem vagyunk contenderek, az már a sérüléshullámmal eldőlt. ha szerencsénk van bevergődjük magunkat a playoffba.
gedam
Norbi180
LeviPoki
Norbi180
gedam
Be kell látni Lamar zsákutca, enyi van benne ,volt egy kiugró éve ,tavalyi szar volt.
Mindegy Flacoo korszakot végig bírtam szenvedni, ez is menni fog. 29 éves vagyok talán megélem hogy egyszer egy elit iranyitonk legyen.
Norbi180
crosby szinte az összes fontos playben körbeszaladta a steelerseskatonát
Maxx Crosby has been schooling Al Villanueva all night. pic.twitter.com/Rvt2vthd5k
— Daniel Valente (@StatsGuyDaniel) September 14, 2021
Maxx Crosby gets the #Raiders first sack on the 2021 season. #RaiderNation pic.twitter.com/BcHEDvFqqp
— Chris Reed (@ChrisReed_NFL) September 14, 2021
persze szar fallal is lehetne haladgatni, ha lennének jó útvonalfutóink, akik 2 másodperc alatt szeparálódnak és dobsz neki egy csekdánt. de se fal se elkapó=letolt gatya.
Szerkesztette: gedam
több mint 4 éve
Érdekes Russel Wilson is meg tudta oldani évekig hogy szar volt a fala, de mégis elit szintén játszott. Vagy Mahomes is ugyan úgy elmozog csak ö meg tudja dobni. Herbert szar fal mögött elit pasz játékot lerakott az asztalra. Unalmas hogy állandóan a falat hibáztatjátok.azér azt látni kell, hogy csak akkor haladunk előre, ha lamar el tud táncolni 2-3 védő mellett a zsebben. az ugye meg nem egy ideális állapot a passzhoz.Állandóan a falat hibáztatjátok. Pedig Lamar a hunyó.Fal nelkul Mahomes is lehetne a qb, akkor is ez lenne az eredmeny..Amíg Lamar itt van a büdös életben nem leszünk contenderek.5-12azt majd meglátjuk. sztem az o fog csiszolódni, a d nem. 3-11 forduló között sok meccs nyerhető, ha előrelépünk egy picit. ez az 5-12 nem mutatja a játék képét, annyira nem voltunk rosszak. én inkább 9-8-at vagy 8-9-et jósolok.
KeyG
ja és az agyakat tessék átállítani úgy, hogy nem vagyunk contenderek, az már a sérüléshullámmal eldőlt. ha szerencsénk van bevergődjük magunkat a playoffba.
gedam
Norbi180
LeviPoki
Norbi180
gedam
Be kell látni Lamar zsákutca, enyi van benne ,volt egy kiugró éve ,tavalyi szar volt.
Mindegy Flacoo korszakot végig bírtam szenvedni, ez is menni fog. 29 éves vagyok talán megélem hogy egyszer egy elit iranyitonk legyen.
több mint 4 éve
gedam
6 478
azér azt látni kell, hogy csak akkor haladunk előre, ha lamar el tud táncolni 2-3 védő mellett a zsebben. az ugye meg nem egy ideális állapot a passzhoz.Állandóan a falat hibáztatjátok. Pedig Lamar a hunyó.Fal nelkul Mahomes is lehetne a qb, akkor is ez lenne az eredmeny..Amíg Lamar itt van a büdös életben nem leszünk contenderek.5-12azt majd meglátjuk. sztem az o fog csiszolódni, a d nem. 3-11 forduló között sok meccs nyerhető, ha előrelépünk egy picit. ez az 5-12 nem mutatja a játék képét, annyira nem voltunk rosszak. én inkább 9-8-at vagy 8-9-et jósolok.
KeyG
gedam
Norbi180
LeviPoki
Norbi180
több mint 4 éve
gedam
6 478
ha nem a d-t építgetjük, szépítgetjük, hanem az o-t, akkor lamar is máshogy festett volna ma. a d sokkal-sokkal rosszabbul játszott ma is, mint az o.Amíg Lamar itt van a büdös életben nem leszünk contenderek.5-12azt majd meglátjuk. sztem az o fog csiszolódni, a d nem. 3-11 forduló között sok meccs nyerhető, ha előrelépünk egy picit. ez az 5-12 nem mutatja a játék képét, annyira nem voltunk rosszak. én inkább 9-8-at vagy 8-9-et jósolok.
KeyG
gedam
Norbi180
de erről beszélek én is: ha a filozófi továbbra is az, hogy a d elviszi a cap 2/3-át, akkor felesleges egy 50 millás qb. el kell cserélni 3 első és 3 második körért, berakni huntleyt, jövőre hozni möge hátsókörös qb-t és fel kell tölteni a d-t mégjobban. ez egy választás.
de vszeg az lesz, hogy lamart megfizetjük és letolt gatyával, fegyvertelenül hagyjuk tovább szenvedni.
több mint 4 éve
Állandóan a falat hibáztatjátok. Pedig Lamar a hunyó.Fal nelkul Mahomes is lehetne a qb, akkor is ez lenne az eredmeny..Amíg Lamar itt van a büdös életben nem leszünk contenderek.5-12azt majd meglátjuk. sztem az o fog csiszolódni, a d nem. 3-11 forduló között sok meccs nyerhető, ha előrelépünk egy picit. ez az 5-12 nem mutatja a játék képét, annyira nem voltunk rosszak. én inkább 9-8-at vagy 8-9-et jósolok.
KeyG
gedam
Norbi180
LeviPoki
több mint 4 éve
Valóban nem vagyunk, de én többet várok ennél, EDC üljön le és keressen egy normális CB-t.5-12azt majd meglátjuk. sztem az o fog csiszolódni, a d nem. 3-11 forduló között sok meccs nyerhető, ha előrelépünk egy picit. ez az 5-12 nem mutatja a játék képét, annyira nem voltunk rosszak. én inkább 9-8-at vagy 8-9-et jósolok.
KeyG
gedam
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 4 éve
Fal nelkul Mahomes is lehetne a qb, akkor is ez lenne az eredmeny..Amíg Lamar itt van a büdös életben nem leszünk contenderek.5-12azt majd meglátjuk. sztem az o fog csiszolódni, a d nem. 3-11 forduló között sok meccs nyerhető, ha előrelépünk egy picit. ez az 5-12 nem mutatja a játék képét, annyira nem voltunk rosszak. én inkább 9-8-at vagy 8-9-et jósolok.
KeyG
gedam
Norbi180
több mint 4 éve
Amíg Lamar itt van a büdös életben nem leszünk contenderek.5-12azt majd meglátjuk. sztem az o fog csiszolódni, a d nem. 3-11 forduló között sok meccs nyerhető, ha előrelépünk egy picit. ez az 5-12 nem mutatja a játék képét, annyira nem voltunk rosszak. én inkább 9-8-at vagy 8-9-et jósolok.
KeyG
gedam
több mint 4 éve
gedam
6 478
5-12azt majd meglátjuk. sztem az o fog csiszolódni, a d nem. 3-11 forduló között sok meccs nyerhető, ha előrelépünk egy picit. ez az 5-12 nem mutatja a játék képét, annyira nem voltunk rosszak. én inkább 9-8-at vagy 8-9-et jósolok.
KeyG
több mint 4 éve
En a biztos haladast hianyolom az O-tol, vannak nagy, makos jatekok, de amikor oda kene rakni, az altalaban hianyzik. A fél csapat sérült egyébként, nem vartam jobbat, de ezt siman nyerhettuk volna. 14-0-nal ugy dontottunk, hogy nem hajtunk tovabb. Edzoi hiba.
több mint 4 éve
Megfogadtam hogy nem baszom fel magam ,de ez a Lamar valami irtó szar volt, remélem eltakorodik ez a balfasz, passzolni nem tudó gyökér. Adjatok neki 50 millio/év ,idióta barmok oszt a felét nem éri. Kansas ellen 60 pont allat nem fogjuk megúszni. Idén csoport utolsó hely jövünk .
Szerkesztette: Norbi180
több mint 4 éve
Jon Mahomes. Gunfighterek ellen, nyomas nelkul letolt gatyaval allunk majd. Lamar lobalja, fumblizzak. Szelrepassz zero. Emberezesunk vege jo esetben tackle, rosszabb esetben dpi, meg rosszabb esetben bottal utjuk a nyomat.
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 4 éve
gedam
6 478
ebben igazad van, ezt írtam én is a meccskövetőben. rizikózni kellett volna, nem pedig arra blazírozni, hogy a csere db sor 20 másodpercig követi a raiders elkapóit.en nem, a D lehetne kreativabb, jatszhatnak az evad vegeig es nem ernenk oda hozza 5nel tobbszor. A termeszetes reakcio hogy nem valtoztatnak, szerintuk4 emberes nyomasunk nulla,ezzel a db-vel, ezzel a játékrendszerrel, ezzel a sorsolással sokszor lesz pisztolypárbaj. az meg nem a mi műfajunk.
OL gyenge, 2 OT verve
no
gedam
no
több mint 4 éve
5-12
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 4 éve
en nem, a D lehetne kreativabb, jatszhatnak az evad vegeig es nem ernenk oda hozza 5nel tobbszor. A termeszetes reakcio hogy nem valtoztatnak, szerintuk4 emberes nyomasunk nulla,ezzel a db-vel, ezzel a játékrendszerrel, ezzel a sorsolással sokszor lesz pisztolypárbaj. az meg nem a mi műfajunk.
OL gyenge, 2 OT verve
no
gedam
több mint 4 éve
gedam
6 478
4 emberes nyomasunk nulla,ezzel a db-vel, ezzel a játékrendszerrel, ezzel a sorsolással sokszor lesz pisztolypárbaj. az meg nem a mi műfajunk.
OL gyenge, 2 OT verve
no
több mint 4 éve
4 emberes nyomasunk nulla, OL gyenge, 2 OT verve
több mint 4 éve

4 ora mulva talalkozunk, addig joccakat! 💜🏈🍻🎉
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 4 éve
Bold: 100yardosok lesznek: Andrews, Watkins, Williams. Wallace-nek lesz egy 40 yardos elkapasa. Campbellnek lesz sack-je. Lamar 250 yard felett passzol es fut is 50 yardot de 4x is sackelik mert tul sokaig var majd a passzra. Lesz 1 int-je is. Sokpontos meccsen nyerunk.
Szerkesztette: RedFive