Baltimore Ravens
47 feliratkozó
több mint 4 éve
Tavaly es tavalyelott a szamra se vettem oszt megis kepes volt leserulni. ☺ Kar hogy Peters hianyan nem enyhit a jelenlete.El ne szóld magad Young-gal kapcsolatban.Nehez benne mintat latni, gyakorlatilag keveset valtozott O es D oldalon az edzoi stab, fura lenne ha elfelejtettek volna akar a bemelegites jelentoseget is. Nem gondolnam hogy ez mar Chargers way, tudot se szurtunk, pusztan pech. Jjjja, es Young meg nem serult le, ez viszont mar valoban total anomalia nalunk... 😅Azért valaki rámehetne az edzés programra hogy lehet valami bibi van vele mert ennyi játékost elveszíteni már az elején az nem éppen jó edzés közben...Game Status for Ravens at Raiders: pic.twitter.com/JTH5qgLigR
— Baltimore Ravens (@Ravens) September 11, 2021
RedFive
ParadSEC
RedFive
KeyG
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 4 éve
El ne szóld magad Young-gal kapcsolatban.Nehez benne mintat latni, gyakorlatilag keveset valtozott O es D oldalon az edzoi stab, fura lenne ha elfelejtettek volna akar a bemelegites jelentoseget is. Nem gondolnam hogy ez mar Chargers way, tudot se szurtunk, pusztan pech. Jjjja, es Young meg nem serult le, ez viszont mar valoban total anomalia nalunk... 😅Azért valaki rámehetne az edzés programra hogy lehet valami bibi van vele mert ennyi játékost elveszíteni már az elején az nem éppen jó edzés közben...Game Status for Ravens at Raiders: pic.twitter.com/JTH5qgLigR
RedFive
ParadSEC
RedFive
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 4 éve
Nehez benne mintat latni, gyakorlatilag keveset valtozott O es D oldalon az edzoi stab, fura lenne ha elfelejtettek volna akar a bemelegites jelentoseget is. Nem gondolnam hogy ez mar Chargers way, tudot se szurtunk, pusztan pech. Jjjja, es Young meg nem serult le, ez viszont mar valoban total anomalia nalunk... 😅Azért valaki rámehetne az edzés programra hogy lehet valami bibi van vele mert ennyi játékost elveszíteni már az elején az nem éppen jó edzés közben...Game Status for Ravens at Raiders: pic.twitter.com/JTH5qgLigR
RedFive
ParadSEC
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 4 éve
Azért valaki rámehetne az edzés programra hogy lehet valami bibi van vele mert ennyi játékost elveszíteni már az elején az nem éppen jó edzés közben...Game Status for Ravens at Raiders: pic.twitter.com/JTH5qgLigR
RedFive
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 4 éve
Wolfe biztosan nem játszik a Raiders ellen, Jimmy Smith kérdéses.Nézd meg akkor most a Raiders OL-t. Jó kis valami lesz ez
Asszonyt, házat, kocsit a Raiders-re.
KeyG

több mint 4 éve
Game Status for Ravens at Raiders: pic.twitter.com/JTH5qgLigR
több mint 4 éve
Ronnie Stanley: "Elore fogunk lepni ... meg jobbak leszunk"
több mint 4 éve
O# falunkat (top10) jobbnak itelem mint a Raidereket (top25). es a D# falunkat (top10-20 kozt), a pass rush kerdojelekkel) is jobbnak mint a LVR-et (top25) A secondary meg Peters elesztesevel se lett bottom egyseg, egyszeruen muszaj tudnunk addig potolni amig kiderul fogunk-e ott egni egyaltalan. FA ertekelheto CB nincs a piacon, marad a trade, mindez idobe kerul es persze nincs gari senkire ugyhogy haladjunk csak egy vilagos strategia menten. Ha valosagos az a fuggetlen szakertok altali verdikt, miszerint nalunk aztan van a CB poszton melyseg, akkor azt muszaj probara tennunk. Foleg 3 nap tavlataban. Felkeszultunk beloluk? Mukodni fog? Meglatjuk. Sztem egyenlore ennyi. Pont nem hianyzik egy uj Earl Thomas beszerzes ha nem is ua.a poszt.
Szerkesztette: RedFive
több mint 4 éve
CB-t hozni kell és pont.
We are just the Ravens!
több mint 4 éve
Greg Roman tulorazik az uj futokkal. Latavius Murray, Trenton Cannon az uj focistak az 53 fos listan, mig Devonta Freemant es Le'Veon Bellt szerzodtettek a gyakorlocsapathoz.Tényleg ez a klub tényleg nem tanul a hibáiból, komolyan mondom vicc. Tavaly ugyan ez volt bíznak a támadofalban lévő egy két emberbe ugyan úgy besültek. Most megcsinálják ugyan ezt, csak most a cornerback pozícióban. Mi a jó büdös francot látnak még mindig Avarett-ben, egyszerűen nem értem, a másik vicc meg Westry ugye ezt nem gondolják komolyan ? Most mondom hogy Avarett oldalát fogják támadni, és lehet majd nézni az 50yardos td-ket, és ha Queen nem fejlődött pasz védekezés-ben akkor enyi volt a szezon.
Greg Roman azt mondta, hogy nagyon felgyorsultak az esemenyek, és tuloraznak, hogy segitsen a beilleszkedesukben.
"Amikor valami ilyesmi torténik, akkor tenyleg csak sprint modba lepsz, hogy szerezz nekik minél tobb alapot, edzokent ez igy megy" - mondta Roman. "Country coachingnak hivom. Te edzed oket a folyoson, a kavezoban, mindenhol. Ez egy sprint, es nagyon bizom bennuk Ezek a sracok nagyon jo jatekosok."
Wink Martindale vedo koordinátor tovabbra is magabiztos. Marcus Peters persze hianyozni fog, de az edzo bizik Averett probowl szintu kepessegeiben es a 6'4 magas ujonc Westry tehetsegeben is.
Martindale azt mondja, hogy nem fog habozni, hogy kulcsfontossagu helyzetekben ismetleseket adjon Westrynek.
- Magabiztossaga egyre no. - mondta Martindale. "Nem felek bekuldeni ot. Varom."
RedFive
"edzo bizik Averett probowl szintu kepessegeiben", ezen akkorát nevetem.
Úgy fel tud baszni néha ez a klub ,fel kellett volna áldozni néhány picket és hozni egy jo cornert, de nem mi nomád gyüjtögetök vagyunk ,azt a "spur" mindenitt Costa.
Szerkesztette: Norbi180
több mint 4 éve
Jackson-Williams-Ricard-Stanley-Powers-Bozeman-Zeitler-Villanueva-Andrews-Brown-WatkinsMadubuike-Williams-Campbell
Bowser-Harrison-Queen-Houston
Averett-Clark-Elliott-Humphrey
Ez jelenleg a kezdő.
We are just the Ravens!
több mint 4 éve
Wolfe biztosan nem játszik a Raiders ellen, Jimmy Smith kérdéses. Asszonyt, házat, kocsit a Raiders-re.
We are just the Ravens!
több mint 4 éve
Greg Roman tulorazik az uj futokkal. Latavius Murray, Trenton Cannon az uj focistak az 53 fos listan, mig Devonta Freemant es Le'Veon Bellt szerzodtettek a gyakorlocsapathoz. Greg Roman azt mondta, hogy nagyon felgyorsultak az esemenyek, és tuloraznak, hogy segitsen a beilleszkedesukben.
"Amikor valami ilyesmi torténik, akkor tenyleg csak sprint modba lepsz, hogy szerezz nekik minél tobb alapot, edzokent ez igy megy" - mondta Roman. "Country coachingnak hivom. Te edzed oket a folyoson, a kavezoban, mindenhol. Ez egy sprint, es nagyon bizom bennuk Ezek a sracok nagyon jo jatekosok."
Wink Martindale vedo koordinátor tovabbra is magabiztos. Marcus Peters persze hianyozni fog, de az edzo bizik Averett probowl szintu kepessegeiben es a 6'4 magas ujonc Westry tehetsegeben is.
Martindale azt mondja, hogy nem fog habozni, hogy kulcsfontossagu helyzetekben ismetleseket adjon Westrynek.
- Magabiztossaga egyre no. - mondta Martindale. "Nem felek bekuldeni ot. Varom."
több mint 4 éve
Szerintem is. Csak ido kerdese, de fel fogjak venni a fonalat. 👍youtu.be/pL3YDFamtv4A baj latszik hogy minden szajbaragos de ez igy varhato volt.
Bepillantas a legujabb RB-k gyakorlasaba.
RedFive
Viszont Bell mozgasa meg mindig gyonyoruen flawless. Rozsdasan is.
no
több mint 4 éve
youtu.be/pL3YDFamtv4A baj latszik hogy minden szajbaragos de ez igy varhato volt.
Bepillantas a legujabb RB-k gyakorlasaba.
RedFive
Viszont Bell mozgasa meg mindig gyonyoruen flawless. Rozsdasan is.
több mint 4 éve
youtu.be/GkKFyh-CsO4Ma meggyaszoltuk a szitut, holnaptol harcolunk! 😁
több mint 4 éve
youtu.be/5MsJNjDdm4IAla kell(-e) irnunk Richard Shermannal...
több mint 4 éve
youtu.be/pL3YDFamtv4Bepillantas a legujabb RB-k gyakorlasaba.
több mint 4 éve
Nem 1 egyenesen 2 első kört 😁 a szükség nagy úr ám🤣🤣. Nem adom fel a reményt hátha👏👏👏 Aki egy Ravens GM-bol elso koroket kivasal... 😂😂😂Vigyétek Gilmore-t két 1 körért aztán rendben lesztek😁😁😁😁Na pont ettől félek,ezen fog elemeni a szezon,mert jelenleg nincs olyan ember a rosteren aki meg tudná oldani.Futást azt megoldjuk, attól nem félek. Ami aggaszt hogy Peters helyén játszó Avarett-et szét fogják szedni, oda muszály hozni valakit, számomra a legjobb választás Callahan vagy Fuller tarde. Jimmy Smith vén varjú benne van a sérülés, Tavon Young nem kell ecsetelni 3 év allatt 6 mecset nem tudott lejátszni egy huzamban. Van egy sanda gyanúm hogy szét fognak minket könnyedén passzolni, ugy hogy ez a szezon kuka,ha nem hozunk egy elit CB-t.Erdekes, en a futoposztra tekintettem ugy, hogy tuzoltas es azonnal kell, kulso cornerbe meg ott a sok zsuga, talaljunk mar hazon belul... Sztem EDC ezt most nem kapkodja el.
Norbi180
RedFive
Norbi180
ParadSEC
Megprobalok Jozsef Attila Hetedik c.orokbecsujenek egy brennyu versszakaval valaszolni...😄😄
RAVENS-tol ha pikket remelsz
HET legyen kit ebbol elersz!
EGY ki JAGS-nel iskolazott,
EGY ki LAMBEAU-n sosem fazott,
EGY ki PITTS-ben barnat oltott,
EGY ki feher RAP-et koltott,
EGY ki TEXANS-ban lett vegan,
EGY ki buzin ebred talan,
Csellel, ganccsal mind nem eleg,
A HETEDIK TE MAGAD LEGY!
RedFive
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 4 éve
Nekem Peters fáj a legjobban , szerintem oda előbb-utóbb hasonló keretek között mint Peters 4. vagy 5. kör de érkezni fog valaki. Az már más kérdés, hogy mi lesz így vele jövőre , Tavon Young-ot ha nem vágjuk ki az ordas nagy hiba, de Peters szerződése is jövő évtől nagyon csapatbaráti ha kivágjuk. Nálam a CB prémium poszt, így CB vagy OT posztra húznék jövőre első körben, persze ez függ attól , hogy ezek után hol végzünk és mi lesz bent, egyre sanszosabb az a 7-10 amit jósoltak, kár hogy Lamar MVP évéből nem tudtuk kihozni a maximumot.Megertem.Jelen allas szerint Ty'Son Williams a Ravens elso szamu futoja.Lions meccsen már Bell lesz a kezdő , bár én bízok abban , hogy ennyi szerencsétlenség után elsülhet ez jól. De most nagyon lent vagyok. Fort, Dobbins, Edwards és Peters istenem.
Ez vmi gorog sorstragediaba oltott UDFA hamupipoke mese. Holtszezonban volt 5 futonk, maradt o az egyetlen es meg meg is erdemli a lehetoseget, kiharcolta. Az elso futas tamado snappet Williamsnak! 😁
RedFive
KeyG
En Freeman szerzodteteset kapkodasnak veled de hat ki is baszhatjuk ha talalunk jobbat. Kb barkit... Bellbol meg kinezem hogy ujra lehet vki a palyan, Freemanbol nem.
Peters serulese nagyon lehangolo, de Humphrey eseteben a ketsegbeejto jelzot valasztottam volna.
Meg nincs veszve semmi, a serulteket potolni kell, amugy meg ideje van a fennen hangoztatott hangsulyosabb passzjatek felvillantasanak, futni kvazi barkivel (tehetseggel) tudunk, secondaryben meg eleg mely a roster Peters elvesztesevel egy igazi ballhawk-kal kevesebben vagyunk, coverage kepessegei max atlagosak, tudnunk kell potolni. A legszukebb premium posztokon meg elkerultuk a szezonzaro seruleseket, most mar legyen ennyi eleg! (fohasz a satanhoz)
RedFive
We are just the Ravens!
több mint 4 éve
👏👏👏 Aki egy Ravens GM-bol elso koroket kivasal... 😂😂😂Vigyétek Gilmore-t két 1 körért aztán rendben lesztek😁😁😁😁Na pont ettől félek,ezen fog elemeni a szezon,mert jelenleg nincs olyan ember a rosteren aki meg tudná oldani.Futást azt megoldjuk, attól nem félek. Ami aggaszt hogy Peters helyén játszó Avarett-et szét fogják szedni, oda muszály hozni valakit, számomra a legjobb választás Callahan vagy Fuller tarde. Jimmy Smith vén varjú benne van a sérülés, Tavon Young nem kell ecsetelni 3 év allatt 6 mecset nem tudott lejátszni egy huzamban. Van egy sanda gyanúm hogy szét fognak minket könnyedén passzolni, ugy hogy ez a szezon kuka,ha nem hozunk egy elit CB-t.Erdekes, en a futoposztra tekintettem ugy, hogy tuzoltas es azonnal kell, kulso cornerbe meg ott a sok zsuga, talaljunk mar hazon belul... Sztem EDC ezt most nem kapkodja el.
Norbi180
RedFive
Norbi180
ParadSEC
Megprobalok Jozsef Attila Hetedik c.orokbecsujenek egy brennyu versszakaval valaszolni...😄😄
RAVENS-tol ha pikket remelsz
HET legyen kit ebbol elersz!
EGY ki JAGS-nel iskolazott,
EGY ki LAMBEAU-n sosem fazott,
EGY ki PITTS-ben barnat oltott,
EGY ki feher RAP-et koltott,
EGY ki TEXANS-ban lett vegan,
EGY ki BEARS-kent ebred talan,
Csellel, ganccsal mind nem eleg,
A HETEDIK TE MAGAD LEGY!
| (polkorrektseg jegyeben 1x atkoltve a 8.sor) |
több mint 4 éve
vagy egy 5.ert, na jo legyen 4.koros az a pick. Amugy is nem mindegy hogy melyikunk huz hulyesegeket az elso korben?Vigyétek Gilmore-t két 1 körért aztán rendben lesztek😁😁😁😁Na pont ettől félek,ezen fog elemeni a szezon,mert jelenleg nincs olyan ember a rosteren aki meg tudná oldani.Futást azt megoldjuk, attól nem félek. Ami aggaszt hogy Peters helyén játszó Avarett-et szét fogják szedni, oda muszály hozni valakit, számomra a legjobb választás Callahan vagy Fuller tarde. Jimmy Smith vén varjú benne van a sérülés, Tavon Young nem kell ecsetelni 3 év allatt 6 mecset nem tudott lejátszni egy huzamban. Van egy sanda gyanúm hogy szét fognak minket könnyedén passzolni, ugy hogy ez a szezon kuka,ha nem hozunk egy elit CB-t.Erdekes, en a futoposztra tekintettem ugy, hogy tuzoltas es azonnal kell, kulso cornerbe meg ott a sok zsuga, talaljunk mar hazon belul... Sztem EDC ezt most nem kapkodja el.
Norbi180
RedFive
Norbi180
ParadSEC
Meg fogtok egyezni es orultok.
több mint 4 éve
Vigyétek Gilmore-t két 1 körért aztán rendben lesztek😁😁😁😁Na pont ettől félek,ezen fog elemeni a szezon,mert jelenleg nincs olyan ember a rosteren aki meg tudná oldani.Futást azt megoldjuk, attól nem félek. Ami aggaszt hogy Peters helyén játszó Avarett-et szét fogják szedni, oda muszály hozni valakit, számomra a legjobb választás Callahan vagy Fuller tarde. Jimmy Smith vén varjú benne van a sérülés, Tavon Young nem kell ecsetelni 3 év allatt 6 mecset nem tudott lejátszni egy huzamban. Van egy sanda gyanúm hogy szét fognak minket könnyedén passzolni, ugy hogy ez a szezon kuka,ha nem hozunk egy elit CB-t.Erdekes, en a futoposztra tekintettem ugy, hogy tuzoltas es azonnal kell, kulso cornerbe meg ott a sok zsuga, talaljunk mar hazon belul... Sztem EDC ezt most nem kapkodja el.
Norbi180
RedFive
Norbi180
több mint 4 éve
Na pont ettől félek,ezen fog elemeni a szezon,mert jelenleg nincs olyan ember a rosteren aki meg tudná oldani.Futást azt megoldjuk, attól nem félek. Ami aggaszt hogy Peters helyén játszó Avarett-et szét fogják szedni, oda muszály hozni valakit, számomra a legjobb választás Callahan vagy Fuller tarde. Jimmy Smith vén varjú benne van a sérülés, Tavon Young nem kell ecsetelni 3 év allatt 6 mecset nem tudott lejátszni egy huzamban. Van egy sanda gyanúm hogy szét fognak minket könnyedén passzolni, ugy hogy ez a szezon kuka,ha nem hozunk egy elit CB-t.Erdekes, en a futoposztra tekintettem ugy, hogy tuzoltas es azonnal kell, kulso cornerbe meg ott a sok zsuga, talaljunk mar hazon belul... Sztem EDC ezt most nem kapkodja el.
Norbi180
RedFive