Baltimore Ravens
47 feliratkozó
több mint 4 éve
A falra ennyit szantunk, egy ismerkedos sorozos estet be kellene iktatni nekik. De nincs gond mert jon majd 4 regi passzban volt kiraly urge es kielemzi hogy GRoman nem jo jatekokat hiv, azok nem kreativak es rosszul vannak begyakorolva.
Alig varom.
több mint 4 éve
Ha Stanley es Westry is serult tartalekba kerul akkor ott mar 17 Hollo lesz. Csodas. 😒
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 4 éve
LT-LG-C-RG-RTVagy bejon es viva espana, vagy Lamar az eleteert fog futni a bye-ig minimum.
Villanueva-Powers-Bozeman-Zeitler-Mekari
Húú 😀
KeyG
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 4 éve
A kovi a kivaloan bemutatkozott Chris Westry. Oldalso meniszkusz szakadas. 1-2 honap allomanyban...Stanley nincs vasárnapBasza meg, ez a szezon ilyen lesz, ide a rozsdás bököt hogy a következő sérült Marlon Humphrey lesz.
KeyG
Norbi180
több mint 4 éve
Vagy lehet egészséges volt csak ez a plafonja mostantól. Ez a rosszabbik verzió.Az All-Pro bal oldali csapata csak hétfő este kilenc nyomást engedett meg . 2020 -ban hat meccsen mindössze hatot adott meg. 2019 -ben 15 mérkőzésen mindössze 10 teljes nyomást engedett meg.Stanley is undergoing more medical testing for an ankle injury he sustained midway through the 2020 season. Stanley has had two surgeries on his left ankle since sustaining the injury, with the second surgery occurring in March. Stanley was one of four Baltimore players who did not practice Wednesday. With Stanley expected to be out, Alejandro Villanueva will move back to his natural position at left tackle while Patrick Mekari is slated to be the team's starting right tackle for "Sunday Night Football."Stanley nincs vasárnapBasza meg, ez a szezon ilyen lesz, ide a rozsdás bököt hogy a következő sérült Marlon Humphrey lesz.
KeyG
Norbi180
KeyG
Ez aggasztó fejlődés volt, mivel egyértelműnek tűnt, hogy Stanley még mindig távol áll tőle. Nem volt 100 százalékos - még csak közel sem.
A remény az volt, hogy Stanley az elkövetkező hetekben tovább tud fejlődni, de úgy tűnik, mintha a Ravens most azt gondolná, hogy ismét kihagyhat egy hosszabb időt.
A Ravens ismét Ronnie Stanley nélkül készül
Jason La Canfora csütörtökön arról számolt be, hogy a Ravens arra készül, hogy Stanley nélkül marad a 2. héten, és „esetleg sokkal tovább”, mivel több orvosi vizsgálaton megy keresztül.
Azt nem értem ha nem volt 100%-os minek kellett kockáztatni, most lehet kihagy több hetet.
Norbi180
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 4 éve
LT-LG-C-RG-RTVillanueva-Powers-Bozeman-Zeitler-Mekari
Húú 😀
We are just the Ravens!
több mint 4 éve
Az All-Pro bal oldali csapata csak hétfő este kilenc nyomást engedett meg . 2020 -ban hat meccsen mindössze hatot adott meg. 2019 -ben 15 mérkőzésen mindössze 10 teljes nyomást engedett meg.Stanley is undergoing more medical testing for an ankle injury he sustained midway through the 2020 season. Stanley has had two surgeries on his left ankle since sustaining the injury, with the second surgery occurring in March. Stanley was one of four Baltimore players who did not practice Wednesday. With Stanley expected to be out, Alejandro Villanueva will move back to his natural position at left tackle while Patrick Mekari is slated to be the team's starting right tackle for "Sunday Night Football."Stanley nincs vasárnapBasza meg, ez a szezon ilyen lesz, ide a rozsdás bököt hogy a következő sérült Marlon Humphrey lesz.
KeyG
Norbi180
KeyG
Ez aggasztó fejlődés volt, mivel egyértelműnek tűnt, hogy Stanley még mindig távol áll tőle. Nem volt 100 százalékos - még csak közel sem.
A remény az volt, hogy Stanley az elkövetkező hetekben tovább tud fejlődni, de úgy tűnik, mintha a Ravens most azt gondolná, hogy ismét kihagyhat egy hosszabb időt.
A Ravens ismét Ronnie Stanley nélkül készül
Jason La Canfora csütörtökön arról számolt be, hogy a Ravens arra készül, hogy Stanley nélkül marad a 2. héten, és „esetleg sokkal tovább”, mivel több orvosi vizsgálaton megy keresztül.
Azt nem értem ha nem volt 100%-os minek kellett kockáztatni, most lehet kihagy több hetet.
több mint 4 éve
Stanley is undergoing more medical testing for an ankle injury he sustained midway through the 2020 season. Stanley has had two surgeries on his left ankle since sustaining the injury, with the second surgery occurring in March. Stanley was one of four Baltimore players who did not practice Wednesday. With Stanley expected to be out, Alejandro Villanueva will move back to his natural position at left tackle while Patrick Mekari is slated to be the team's starting right tackle for "Sunday Night Football."Stanley nincs vasárnapBasza meg, ez a szezon ilyen lesz, ide a rozsdás bököt hogy a következő sérült Marlon Humphrey lesz.
KeyG
Norbi180
We are just the Ravens!
több mint 4 éve
Stanley nincs vasárnapBasza meg, ez a szezon ilyen lesz, ide a rozsdás bököt hogy a következő sérült Marlon Humphrey lesz.
KeyG
több mint 4 éve
Stanley nincs vasárnap
We are just the Ravens!
több mint 4 éve
The #Raiders, I'm told, have filed a complaint with the league about all the dirty hits on receiver Hunter Renfrow in Monday night's game. Patrick Queen was called for one, but the Raiders compiled video of several after-the-play and away-from-the ball hits.
— Vic Tafur (@VicTafur) September 15, 2021
több mint 4 éve
Freemant beemeltek az 53-as keretbe.Bell azóta is csak PS? Két fantasyban is a padomon csücsül, csak azért kérdezem. Kap ő még szerepet idén?
Devonta Freeman has been called to the boss' office. He's getting promoted.
The Baltimore Ravens elevated the veteran running back to the 53-man roster.
RedFive
több mint 4 éve
Freemant beemeltek az 53-as keretbe.Devonta Freeman has been called to the boss' office. He's getting promoted.
The Baltimore Ravens elevated the veteran running back to the 53-man roster.
Szerkesztette: RedFive
több mint 4 éve
Akiknek lejar iden a szerzodesuk:Campbell ha jól tudom visszavonul, Brandon sem lesz már fiatalabb remélem nem fizetjük meg ekkora baszó NT kevés van a ligában mert inkább 4-3 ba nyomják a csapatok a D sémát simán tudunk hozni majd. Michael Pierce nem draftoltként jött hozzánk 2016-ban. Watkinsnál sokat fog számítani az idei teljesítménye , Justin Houston megtartható McPhee mehet. Elliottot kell megtartani ha nem akkor Geno Stone. Többi tőlem mehet és jöhetnek a 4. Körös pickek.
RedFive
We are just the Ravens!
több mint 4 éve
gedam
6 478
ezen gondolkodtam én is meccs közben, de ott nem hibáztak. hagytak 33 secet és biztak a védelemben. a raidersnek, már nem volt időkérése. 4.-re nem mehetsz rá, mert be kelletz rúgni ugyi ahhoz, hogy nyerjünk, túl nagy rizikó. dobni lehetett volna, de akkor meg adsz ajándékba 35 másodpercet, ha nem sikerül. és azt hiszem ott 3.-ra ki is fordult lamar és az volt a játék, hogy vagy dob vagy fut. nem volt ott hiba.Elmanagelték és nem sokba nézték a Raiderst. Ez Coaching.A gyenge Ravens O felrakott 27 pontot és nem volt elég, még mindig nem értem , hogy akkor miért fizetjük a védelmet? DC leszerepelt az OC-nak meg nem csak futást és egy Ricard passzot hívni rendes játékidő utolsó drivejában, meg kellett volna nyerni és pár másodperccel a vége előtt bebaszni. Az meg hogy utána még ők visszajöttek , akkor is hol volt az agyonfizetett védelem?En sem ertettem amikor rendes jatekido vegen annyira futottak h szartak a first downra is, inkabb hagytak 1 percet a Raidersnek. 1 down kellett volna es lement volna a maradek ido.
KeyG
Morfil
KeyG
egyébként :
Missed false start on Raiders game tying kick at end of 4Q. Chuck Clark is livid. pic.twitter.com/Hcz9tmAl3D
— Spencer N. Schultz (@ravens4dummies) September 15, 2021
több mint 4 éve
Akiknek lejar iden a szerzodesuk:

több mint 4 éve
Elmanagelték és nem sokba nézték a Raiderst. Ez Coaching.A gyenge Ravens O felrakott 27 pontot és nem volt elég, még mindig nem értem , hogy akkor miért fizetjük a védelmet? DC leszerepelt az OC-nak meg nem csak futást és egy Ricard passzot hívni rendes játékidő utolsó drivejában, meg kellett volna nyerni és pár másodperccel a vége előtt bebaszni. Az meg hogy utána még ők visszajöttek , akkor is hol volt az agyonfizetett védelem?En sem ertettem amikor rendes jatekido vegen annyira futottak h szartak a first downra is, inkabb hagytak 1 percet a Raidersnek. 1 down kellett volna es lement volna a maradek ido.
KeyG
Morfil
We are just the Ravens!
több mint 4 éve
A gyenge Ravens O felrakott 27 pontot és nem volt elég, még mindig nem értem , hogy akkor miért fizetjük a védelmet? DC leszerepelt az OC-nak meg nem csak futást és egy Ricard passzot hívni rendes játékidő utolsó drivejában, meg kellett volna nyerni és pár másodperccel a vége előtt bebaszni. Az meg hogy utána még ők visszajöttek , akkor is hol volt az agyonfizetett védelem?En sem ertettem amikor rendes jatekido vegen annyira futottak h szartak a first downra is, inkabb hagytak 1 percet a Raidersnek. 1 down kellett volna es lement volna a maradek ido.
KeyG
NFL Comeback Player of the Year 2023 odds, via DraftKings:
• Damar Hamlin: -150
• Joe Flacco: +100
It's a tough race here folks, they both make good cases
Joe Flacco - sucked last year, doesn't suck this year
Damar Hamlin - died, is not currently dead
több mint 4 éve
A gyenge Ravens O felrakott 27 pontot és nem volt elég, még mindig nem értem , hogy akkor miért fizetjük a védelmet? DC leszerepelt az OC-nak meg nem csak futást és egy Ricard passzot hívni rendes játékidő utolsó drivejában, meg kellett volna nyerni és pár másodperccel a vége előtt bebaszni. Az meg hogy utána még ők visszajöttek , akkor is hol volt az agyonfizetett védelem?
We are just the Ravens!
több mint 4 éve
steelersdepot.com/2021/09/ravens-still-very-confident-in-alejandro-villanueva-after-struggling-in-opener/Toretlen a bizalom Villanueva irant.
Miert ne lenne? Javulni fog az egesz fal, mert muszaj es mert tehetsegnek sicsenek hijan.
több mint 4 éve
www.tsn.ca/ravens-secondary-gearing-up-for-another-clash-with-mahomes-1.1694091
több mint 4 éve
gedam
6 478
elengedte zadariust, judont, suggs-szal vszeg összevesztek.jó volna már vki összeszedné az igazolásokat, draftokat edc alatt. a mai világban gyorsan értékítéletet mondanak emberek fölött és utána a hamis képet, a tévedésüket megerőszakolt stattokkal erősítik tovább. a neteken így előítéletes megállapításokat vésnek kőbe és ítélkeznek karrierek felett. lamar mostmá sosem lesz jó qb, aki hisz a féligazságoknak, edc meg az nfl egyik legjobb gm-e, már aki hisz a csípőből tüzelő influanszereknek. holott a kép sokkal árnyaltabb, mert rengeteg balfaszságot csinált edc. és ez a csapat még mindig lamar miatt van az nfl-es tápláléklánc elején, akit ugyi még newsome bácsi hozott ide. összességében az én értékítéletem szerintem pont ellenkezője az internetek értékítéletével: nem edc segíti lamar karrierjét, hanem lamar maszkolja edc faszságait. milyen az a draft átigazoláspolitika, hogy az o-ba csak draftról és kukából, a d-be csak veteránokat és draft elejéről hozunk? milyen major issue-t tudott megoldani mióta itt van? tudom ezt a hozzászólást már beírtam egy párszor, de vki összeírhatná edc kiket hozott ide és kiket engedett el mióta itt van, mert nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen munkát végzett. nálam az et szerződés példul sokkal nagyobb hiba, mint a flacco szerződés volt anno.2019 ben hozta:
gedam
Rd. 1., 25. választás: WR Brown
Rd. 3, PIck 85: DE Jaylon Ferguson
Rd. 3, 93. választás: WR Miles Boykin
Rd. 4., 113. választás: RB Justice Hill
Rd. 4, Pick 123: OL Ben Powers
Rd. 4 127. választás: CB Iman Marshall
Rd. 5, Pick 160: DT Daylon Mack
Rd. 6, Pick 197: QB Trace McSorley
2020:
ILB Patrick Queen 1.
RB JK Dobbins 2.
DT Justin Madubuike 3.
WR Devin Duvernay - 3. forduló
ILB Malik Harrison - 3. forduló,
OL Tyre Phillips - 3. forduló,
IOL Ben Bredeson - 4. forduló
DT Broderick Washington - 5. forduló
WR James Proche - 6. forduló,
S Geno Stone - 7. forduló,
2019 ben idehozta RB Mark Ingram II és S Earl Thomas,LJ Fort, Marcus Peters.
2020 ban idehozta: DE Calais Campbell,DE Derek Wolfe,DE Yannick Ngakoue,
Norbi180
több mint 4 éve
Edc sztarolasa ott szabadult el h alacsony pikkekert megszerzett nevesebb veteranokat (pl Peterst es Campbellt). A drafttevekenyseget en nem igazan ertem miert olyan hudejo, sot...A hatso koros cetlik halmozasatol meg erzem h tikkelni kezd a szemem.
Mondjuk azert 2-3 ev alatt keves gm itelheto meg szerintem, szoval en hagynek neki meg kis idot, bar nem vagyok elajulva tole.
Engem sokkal jobban zavar ez a Harbo es haveri kore koordinatorok amit nezunk 10+ eve.
Harbo jo motivator de semmi tobb, es a haver OCk meg DCk kirobbanthatatlanok.(iden mennenk egy 5-12-t kb ugyis a serulesre lenne fogva minden szoval kb ez az ev egy joker nekik amugy is).
Ha meg kukazna egy nagyon jo OCt vagy DCt az ugyis elmenne elobb utobb HCnek.
Nyilvan egy hatalmas lutri de ennyi ev utan en lehet hc/oc/dc csereben latnek fantaziat inkabb, mert latszik h kozepes es contender kozt mozgott a Ravens az elmult x evben, de korbenezve a ligaban jobb alapra lehet epiteni egy vezetoseget egy def v off beallitottsagu HCvel.
Szerkesztette: Morfil
NFL Comeback Player of the Year 2023 odds, via DraftKings:
• Damar Hamlin: -150
• Joe Flacco: +100
It's a tough race here folks, they both make good cases
Joe Flacco - sucked last year, doesn't suck this year
Damar Hamlin - died, is not currently dead
több mint 4 éve
jó volna már vki összeszedné az igazolásokat, draftokat edc alatt. a mai világban gyorsan értékítéletet mondanak emberek fölött és utána a hamis képet, a tévedésüket megerőszakolt stattokkal erősítik tovább. a neteken így előítéletes megállapításokat vésnek kőbe és ítélkeznek karrierek felett. lamar mostmá sosem lesz jó qb, aki hisz a féligazságoknak, edc meg az nfl egyik legjobb gm-e, már aki hisz a csípőből tüzelő influanszereknek. holott a kép sokkal árnyaltabb, mert rengeteg balfaszságot csinált edc. és ez a csapat még mindig lamar miatt van az nfl-es tápláléklánc elején, akit ugyi még newsome bácsi hozott ide. összességében az én értékítéletem szerintem pont ellenkezője az internetek értékítéletével: nem edc segíti lamar karrierjét, hanem lamar maszkolja edc faszságait. milyen az a draft átigazoláspolitika, hogy az o-ba csak draftról és kukából, a d-be csak veteránokat és draft elejéről hozunk? milyen major issue-t tudott megoldani mióta itt van? tudom ezt a hozzászólást már beírtam egy párszor, de vki összeírhatná edc kiket hozott ide és kiket engedett el mióta itt van, mert nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen munkát végzett. nálam az et szerződés példul sokkal nagyobb hiba, mint a flacco szerződés volt anno.2019 ben hozta:
gedam
Rd. 1., 25. választás: WR Brown
Rd. 3, PIck 85: DE Jaylon Ferguson
Rd. 3, 93. választás: WR Miles Boykin
Rd. 4., 113. választás: RB Justice Hill
Rd. 4, Pick 123: OL Ben Powers
Rd. 4 127. választás: CB Iman Marshall
Rd. 5, Pick 160: DT Daylon Mack
Rd. 6, Pick 197: QB Trace McSorley
2020:
ILB Patrick Queen 1.
RB JK Dobbins 2.
DT Justin Madubuike 3.
WR Devin Duvernay - 3. forduló
ILB Malik Harrison - 3. forduló,
OL Tyre Phillips - 3. forduló,
IOL Ben Bredeson - 4. forduló
DT Broderick Washington - 5. forduló
WR James Proche - 6. forduló,
S Geno Stone - 7. forduló,
2019 ben idehozta RB Mark Ingram II és S Earl Thomas,LJ Fort, Marcus Peters.
2020 ban idehozta: DE Calais Campbell,DE Derek Wolfe,DE Yannick Ngakoue,
Szerkesztette: Norbi180
több mint 4 éve
gedam
6 478
jó volna már vki összeszedné az igazolásokat, draftokat edc alatt. a mai világban gyorsan értékítéletet mondanak emberek fölött és utána a hamis képet, a tévedésüket megerőszakolt stattokkal erősítik tovább. a neteken így előítéletes megállapításokat vésnek kőbe és ítélkeznek karrierek felett. lamar mostmá sosem lesz jó qb, aki hisz a féligazságoknak, edc meg az nfl egyik legjobb gm-e, már aki hisz a csípőből tüzelő influanszereknek. holott a kép sokkal árnyaltabb, mert rengeteg balfaszságot csinált edc. és ez a csapat még mindig lamar miatt van az nfl-es tápláléklánc elején, akit ugyi még newsome bácsi hozott ide. összességében az én értékítéletem szerintem pont ellenkezője az internetek értékítéletével: nem edc segíti lamar karrierjét, hanem lamar maszkolja edc faszságait. milyen az a draft átigazoláspolitika, hogy az o-ba csak draftról és kukából, a d-be csak veteránokat és draft elejéről hozunk? milyen major issue-t tudott megoldani mióta itt van? tudom ezt a hozzászólást már beírtam egy párszor, de vki összeírhatná edc kiket hozott ide és kiket engedett el mióta itt van, mert nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen munkát végzett. nálam az et szerződés példul sokkal nagyobb hiba, mint a flacco szerződés volt anno.
Szerkesztette: gedam