Baltimore Ravens
47 feliratkozó
több mint 4 éve
Nyugtasson meg valaki , hogy Williams Madubuike és Houston visszatér vasárnapSzerda delutan jar le az 5 nap, negativ tesztek sora es csutortokon a kipihent defenderek mar Denverre edzenek. Kristalygombbol olvastam ki, szoval nyugi. 😊 | poharfenekeroldemindegy 😄 |
KeyG
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 4 éve
Nyugtasson meg valaki , hogy Williams Madubuike és Houston visszatér vasárnap
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 4 éve
Mondasz valamit....nem ellenetek szól csak ezen rúgóznak 😂😂😂 az új világban...új fogalom a nem bírózunk Hanem rúgózunk 😂😂😂youtu.be/nD3BvvBtypoNekem gyanús , hogy nem reklamált senki
Mondjuk jó lenne a főórát is látni....
Odakint ezen megy a Bruce Lee Harc
ThundersNFL
KeyG
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 4 éve
NFL RECORD AUTOMATUCK‼️ https://t.co/PwaYS3C4SD
— Baltimore Ravens (@Ravens) September 26, 2021
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 4 éve
youtu.be/nD3BvvBtypoNekem gyanús , hogy nem reklamált senki
Mondjuk jó lenne a főórát is látni....
ThundersNFL
We are just the Ravens!
több mint 4 éve
youtu.be/nD3BvvBtypoMondjuk jó lenne a főórát is látni....
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 4 éve
Ravens tight end Mark Andrews called kicker Justin Tucker "the GOAT" and then put his index fingers on his head for the horns
— Jamison Hensley (@jamisonhensley) September 26, 2021
több mint 4 éve
Ravens kicker Justin Tucker on whether he thought his 66-yarder would be good as soon as he hit it pic.twitter.com/yhbYKnFqHy
— Jamison Hensley (@jamisonhensley) September 26, 2021
több mint 4 éve
Youtube keresobe csak ennyit irj:66 yard
😄😄😄😄😄😄😄😄
több mint 4 éve
most láttam Tucker FG-ját, hatalmas, elképesztő, 66 yardról bepattanósan meccset nyerni 😊
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
gedam
6 478
Norbinak a Lamar interception kitorolte az elozmenyeket, meg amugy is a vegletek embere, ugyhogy az erveiteknek mar no pasaran! ☺az efajta puntoló intekkel nekem semmi bajom, sőt én kérném is a qb-emet, hogy 3. és 14-re a senki földjén bassza fel nyugodtan.
A D masod-harmadvonal nem tudta korlatozni a futasaikat, cserebe meg a passrusher Hayes bokaja is megserult (eddig csak a terde fajt) megis akadt sack-unk.
A kovetkezo denveri meccs egesz mas lesz. Jon vissza az elso vonalas pihent D, es meglehet hogy nem jut majd ennyi lehetoseg a passzra, de a futasaink jobbak lesznek, Lamarnak kevesebb ideje lesz nezelodni, ergo a direktfutasai is veszelyesebbek lesznek, es ha passzol, akkor kizart hogy meg egyszer ennyire lamak lesznek Brown-ek a droppokkal.
En kurvara faztam ettol a meccstol a D miatt, de arra remalnaimban se gondoltam hogy a WR kesztyuk kozul esnek ki TD szituban sorban a bogyok.
Tucker mezet pedig vissza fogjuk vonultatni. 😄
RedFive
több mint 4 éve
Norbinak a Lamar interception kitorolte az elozmenyeket, meg amugy is a vegletek embere, ugyhogy az erveiteknek mar no pasaran! ☺A D masod-harmadvonal nem tudta korlatozni a futasaikat, cserebe meg a passrusher Hayes bokaja is megserult (eddig csak a terde fajt) megis akadt sack-unk.
A kovetkezo denveri meccs egesz mas lesz. Jon vissza az elso vonalas pihent D, es meglehet hogy nem jut majd ennyi lehetoseg a passzra, de a futasaink jobbak lesznek, Lamarnak kevesebb ideje lesz nezelodni, ergo a direktfutasai is veszelyesebbek lesznek, es ha passzol, akkor kizart hogy meg egyszer ennyire lamak lesznek Brown-ek a droppokkal.
En kurvara faztam ettol a meccstol a D miatt, de arra remalnaimban se gondoltam hogy a WR kesztyuk kozul esnek ki TD szituban sorban a bogyok.
Tucker mezet pedig vissza fogjuk vonultatni. 😄
több mint 4 éve
A végét pont láttam fel is ébredt a gyerek akkorát üvöltöttem 😀 akkor most örülünk de Denver ellen sokkal több kell. Remélem a COVID listán lévők már játszhatnak.Sajnos nem láttam a teljes meccset csak reszleteket, de akkor vmelyik elkapó elejtett egy labdàt.... Ez mennyire volt döntő faktor hogy ilyen szoros lett? Ahogy nézTem az Brown elejtett tuti TD lett volna....3TD passzt ejtettek el, Lamar egész este szórta a lézereket,kvázi emiatt lett szoros,de azért az első negyedben semmit sem csinált az O..Fura meccs volt,de ki nem szarja le, TUCKER az isten!
Benibácsi
LeviPoki
több mint 4 éve
gedam
6 478
én nem értem mit akartok? fel van forgatva az o fal, a kezdő futók kiestek, a célpontok dropolnak, első körösünk sérült. a d-ben a kezdő fal hiányzik, a secünk csupa csere. le a kalappal, hogy így is nyerünk. ezekből a meccsekből semmilyen tanulságot nem lehet levonni, annyira szedett-vedett a keretünk. nyertünk, örüljünk neki és bizzunk benne, hogy most már egyenesedünk majd.
több mint 4 éve
Odadobja az elkapok kezebe a labdat, kurvara rajta mult hogy elejtik, ahogy az is hogy a Lions fala a Ravens falat meg a futojatekot is tobbszor osszetaposta... valobanEgy Detroit védelmet ami liga legroszabb egysége vért hugyozva tudták megverni ,oké volt két vagy 3 td pasza amit az elkapok elbasztak,de majd a denver védelem ellen majd megmutathatja hogy elit védelem ellen hogy fog passzolni. Biztos vagyok benne hogy lesz neki vagy 3 eladott labdája.Tucker a király , jackson te meg bujjál el mert egy forintot nem érsz köszönd meg neki hogy megnyerte a meccset.Tyűű Norbi
Norbi180
KeyG
Norbi180
NFL Comeback Player of the Year 2023 odds, via DraftKings:
• Damar Hamlin: -150
• Joe Flacco: +100
It's a tough race here folks, they both make good cases
Joe Flacco - sucked last year, doesn't suck this year
Damar Hamlin - died, is not currently dead
több mint 4 éve
Sajnos nem láttam a teljes meccset csak reszleteket, de akkor vmelyik elkapó elejtett egy labdàt.... Ez mennyire volt döntő faktor hogy ilyen szoros lett? Ahogy nézTem az Brown elejtett tuti TD lett volna....3TD passzt ejtettek el, Lamar egész este szórta a lézereket,kvázi emiatt lett szoros,de azért az első negyedben semmit sem csinált az O..Fura meccs volt,de ki nem szarja le, TUCKER az isten!
Benibácsi
több mint 4 éve
Ad hozzá azt a két TD-t a meccshez és félidőben már Garbage lett volna Uram.Egy Detroit védelmet ami liga legroszabb egysége vért hugyozva tudták megverni ,oké volt két vagy 3 td pasza amit az elkapok elbasztak,de majd a denver védelem ellen majd megmutathatja hogy elit védelem ellen hogy fog passzolni. Biztos vagyok benne hogy lesz neki vagy 3 eladott labdája.Tucker a király , jackson te meg bujjál el mert egy forintot nem érsz köszönd meg neki hogy megnyerte a meccset.Tyűű Norbi
Norbi180
KeyG
Norbi180
We are just the Ravens!
több mint 4 éve
Én arra írtam , hogy szerinte Jackson volt szar ma.még finom volt és nőies 😉Tucker a király , jackson te meg bujjál el mert egy forintot nem érsz köszönd meg neki hogy megnyerte a meccset.Tyűű Norbi
Norbi180
KeyG
dande
We are just the Ravens!
több mint 4 éve
LJ kurvajol dobalt de hat ma kijott a Ravens vér a wr corpbol. De minek wr ha nem kell hailmaryzni mert itt van Tucker
NFL Comeback Player of the Year 2023 odds, via DraftKings:
• Damar Hamlin: -150
• Joe Flacco: +100
It's a tough race here folks, they both make good cases
Joe Flacco - sucked last year, doesn't suck this year
Damar Hamlin - died, is not currently dead
több mint 4 éve
Sajnos nem láttam a teljes meccset csak reszleteket, de akkor vmelyik elkapó elejtett egy labdàt.... Ez mennyire volt döntő faktor hogy ilyen szoros lett? Ahogy nézTem az Brown elejtett tuti TD lett volna....
több mint 4 éve
Egy Detroit védelmet ami liga legroszabb egysége vért hugyozva tudták megverni ,oké volt két vagy 3 td pasza amit az elkapok elbasztak,de majd a denver védelem ellen majd megmutathatja hogy elit védelem ellen hogy fog passzolni. Biztos vagyok benne hogy lesz neki vagy 3 eladott labdája.Tucker a király , jackson te meg bujjál el mert egy forintot nem érsz köszönd meg neki hogy megnyerte a meccset.Tyűű Norbi
Norbi180
KeyG
több mint 4 éve
gedam
6 478
ha hollywoodnak olyan napja van, hogy elkapja a bogyókat, akkor van lamarnak 3passzolt td, 400dobott, 70 futott yardja és nyerünk +14-el.
több mint 4 éve
még finom volt és nőies 😉Tucker a király , jackson te meg bujjál el mert egy forintot nem érsz köszönd meg neki hogy megnyerte a meccset.Tyűű Norbi
Norbi180
KeyG