Baltimore Ravens

47 feliratkozó

több mint 4 éve
RedFive Baltimore Ravens 6 878 — maci faszán vitézkötés
Nyugtasson meg valaki , hogy Williams Madubuike és Houston visszatér vasárnap
KeyG
Szerda delutan jar le az 5 nap, negativ tesztek sora es csutortokon a kipihent defenderek mar Denverre edzenek. Kristalygombbol olvastam ki, szoval nyugi. 😊 | poharfenekeroldemindegy 😄 |

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 4 éve
KeyG Baltimore Ravens 13 791
Nyugtasson meg valaki , hogy Williams Madubuike és Houston visszatér vasárnap

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 4 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 640 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
 youtu.be/nD3BvvBtypo

Mondjuk jó lenne a főórát is látni....
Odakint ezen megy a Bruce Lee Harc
ThundersNFL
Nekem gyanús , hogy nem reklamált senki
KeyG
Mondasz valamit....nem ellenetek szól csak ezen rúgóznak 😂😂😂 az új világban...új fogalom a nem bírózunk Hanem rúgózunk 😂😂😂

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 4 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 567 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
több mint 4 éve

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 4 éve
 youtu.be/nD3BvvBtypo

ThundersNFL
Nekem gyanús , hogy nem reklamált senki

We are just the Ravens!
több mint 4 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 640 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
 youtu.be/nD3BvvBtypo

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 4 éve

több mint 4 éve

több mint 4 éve
Youtube keresobe csak ennyit irj:

66 yard

😄😄😄😄😄😄😄😄

több mint 4 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 665 — "Montoya por favor!"
most láttam Tucker FG-ját, hatalmas, elképesztő, 66 yardról bepattanósan meccset nyerni 😊

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
gedam 6 478
Norbinak a Lamar interception kitorolte az elozmenyeket, meg amugy is a vegletek embere, ugyhogy az erveiteknek mar no pasaran! ☺

A D masod-harmadvonal nem tudta korlatozni a futasaikat, cserebe meg a passrusher Hayes bokaja is megserult (eddig csak a terde fajt) megis akadt sack-unk.

A kovetkezo denveri meccs egesz mas lesz. Jon vissza az elso vonalas pihent D, es meglehet hogy nem jut majd ennyi lehetoseg a passzra, de a futasaink jobbak lesznek, Lamarnak kevesebb ideje lesz nezelodni, ergo a direktfutasai is veszelyesebbek lesznek, es ha passzol, akkor kizart hogy meg egyszer ennyire lamak lesznek Brown-ek a droppokkal.

En kurvara faztam ettol a meccstol a D miatt, de arra remalnaimban se gondoltam hogy a WR kesztyuk kozul esnek ki TD szituban sorban a bogyok.

Tucker mezet pedig vissza fogjuk vonultatni. 😄
RedFive
az efajta puntoló intekkel nekem semmi bajom, sőt én kérném is a qb-emet, hogy 3. és 14-re a senki földjén bassza fel nyugodtan.
több mint 4 éve
Norbinak a Lamar interception kitorolte az elozmenyeket, meg amugy is a vegletek embere, ugyhogy az erveiteknek mar no pasaran! ☺

A D masod-harmadvonal nem tudta korlatozni a futasaikat, cserebe meg a passrusher Hayes bokaja is megserult (eddig csak a terde fajt) megis akadt sack-unk.

A kovetkezo denveri meccs egesz mas lesz. Jon vissza az elso vonalas pihent D, es meglehet hogy nem jut majd ennyi lehetoseg a passzra, de a futasaink jobbak lesznek, Lamarnak kevesebb ideje lesz nezelodni, ergo a direktfutasai is veszelyesebbek lesznek, es ha passzol, akkor kizart hogy meg egyszer ennyire lamak lesznek Brown-ek a droppokkal.

En kurvara faztam ettol a meccstol a D miatt, de arra remalnaimban se gondoltam hogy a WR kesztyuk kozul esnek ki TD szituban sorban a bogyok.

Tucker mezet pedig vissza fogjuk vonultatni. 😄

több mint 4 éve
Benibácsi Baltimore Ravens 970
Sajnos nem láttam a teljes meccset csak reszleteket, de akkor vmelyik elkapó elejtett egy labdàt.... Ez mennyire volt döntő faktor hogy ilyen szoros lett? Ahogy nézTem az Brown elejtett tuti TD lett volna....
Benibácsi
3TD passzt ejtettek el, Lamar egész este szórta a lézereket,kvázi emiatt lett szoros,de azért az első negyedben semmit sem csinált az O..Fura meccs volt,de ki nem szarja le, TUCKER az isten!
LeviPoki
A végét pont láttam fel is ébredt a gyerek akkorát üvöltöttem 😀 akkor most örülünk de Denver ellen sokkal több kell. Remélem a COVID listán lévők már játszhatnak.
több mint 4 éve
gedam 6 478
én nem értem mit akartok? fel van forgatva az o fal, a kezdő futók kiestek, a célpontok dropolnak, első körösünk sérült. a d-ben a kezdő fal hiányzik, a secünk csupa csere. le a kalappal, hogy így is nyerünk.
ezekből a meccsekből semmilyen tanulságot nem lehet levonni, annyira szedett-vedett a keretünk. nyertünk, örüljünk neki és bizzunk benne, hogy most már egyenesedünk majd.
több mint 4 éve
Morfil Baltimore Ravens 586
Tucker a király , jackson te meg bujjál el mert egy forintot nem érsz köszönd meg neki hogy megnyerte a meccset.
Norbi180
Tyűű Norbi
KeyG
Egy Detroit védelmet ami liga legroszabb egysége vért hugyozva tudták megverni ,oké volt két vagy 3 td pasza amit az elkapok elbasztak,de majd a denver védelem ellen majd megmutathatja hogy elit védelem ellen hogy fog passzolni. Biztos vagyok benne hogy lesz neki vagy 3 eladott labdája.
Norbi180
Odadobja az elkapok kezebe a labdat, kurvara rajta mult hogy elejtik, ahogy az is hogy a Lions fala a Ravens falat meg a futojatekot is tobbszor osszetaposta... valoban

NFL Comeback Player of the Year 2023 odds, via DraftKings:
• Damar Hamlin: -150
• Joe Flacco: +100

It's a tough race here folks, they both make good cases

Joe Flacco - sucked last year, doesn't suck this year

Damar Hamlin - died, is not currently dead
több mint 4 éve
LeviPoki Baltimore Ravens 2 799
Sajnos nem láttam a teljes meccset csak reszleteket, de akkor vmelyik elkapó elejtett egy labdàt.... Ez mennyire volt döntő faktor hogy ilyen szoros lett? Ahogy nézTem az Brown elejtett tuti TD lett volna....
Benibácsi
3TD passzt ejtettek el, Lamar egész este szórta a lézereket,kvázi emiatt lett szoros,de azért az első negyedben semmit sem csinált az O..Fura meccs volt,de ki nem szarja le, TUCKER az isten!
több mint 4 éve
Tucker a király , jackson te meg bujjál el mert egy forintot nem érsz köszönd meg neki hogy megnyerte a meccset.
Norbi180
Tyűű Norbi
KeyG
Egy Detroit védelmet ami liga legroszabb egysége vért hugyozva tudták megverni ,oké volt két vagy 3 td pasza amit az elkapok elbasztak,de majd a denver védelem ellen majd megmutathatja hogy elit védelem ellen hogy fog passzolni. Biztos vagyok benne hogy lesz neki vagy 3 eladott labdája.
Norbi180
Ad hozzá azt a két TD-t a meccshez és félidőben már Garbage lett volna Uram.

We are just the Ravens!
több mint 4 éve
Norbi180
Tyűű Norbi
KeyG
még finom volt és nőies 😉
dande
Én arra írtam , hogy szerinte Jackson volt szar ma.

We are just the Ravens!
több mint 4 éve
Morfil Baltimore Ravens 586
LJ kurvajol dobalt de hat ma kijott a Ravens vér a wr corpbol. De minek wr ha nem kell hailmaryzni mert itt van Tucker

NFL Comeback Player of the Year 2023 odds, via DraftKings:
• Damar Hamlin: -150
• Joe Flacco: +100

It's a tough race here folks, they both make good cases

Joe Flacco - sucked last year, doesn't suck this year

Damar Hamlin - died, is not currently dead
több mint 4 éve
Benibácsi Baltimore Ravens 970
több mint 4 éve
Norbi180 Baltimore Ravens 736
Norbi180
Tyűű Norbi
KeyG
több mint 4 éve
gedam 6 478
ha hollywoodnak olyan napja van, hogy elkapja a bogyókat, akkor van lamarnak 3passzolt td, 400dobott, 70 futott yardja és nyerünk +14-el.
több mint 4 éve
Kájzerszóze New Orleans Saints Texas Longhorns 5 686 — playoffs???
Nice job Tucker 👻

több mint 4 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 278 — Így remélem megfelelek nektek.....
Norbi180
Tyűű Norbi
KeyG
még finom volt és nőies 😉