Baltimore Ravens

47 feliratkozó

több mint 4 éve
Morfil Baltimore Ravens 586
Reszemrol nem a fejvakaros pikkek a problema leginkabb hanem ez a hatsokoros draftpik halmozas fetise a FO-nak. Nem tudom miert vannak a rafeszulve a 4 5 6 koros plusz pikkekre ennyire.
Morfil
Egyszeruen a nagy szamok torvenye alapjan varjak a csodagyereket. Az alap meg hogy innen toltik fel a keretet a kiegeszito snap-ekre. De ha neked elfogadhatoak a pickek akkor ez igazan konzekvensen ul ra. Jovo-jovo.
no
nem mondom hogy elégedett vagyok, pl en a project edget az 1. korben sem értem, sokkal inkabb OL kellett volna oda, de ez van

NFL Comeback Player of the Year 2023 odds, via DraftKings:
• Damar Hamlin: -150
• Joe Flacco: +100

It's a tough race here folks, they both make good cases

Joe Flacco - sucked last year, doesn't suck this year

Damar Hamlin - died, is not currently dead
több mint 4 éve
no Baltimore Ravens 8 597
Reszemrol nem a fejvakaros pikkek a problema leginkabb hanem ez a hatsokoros draftpik halmozas fetise a FO-nak. Nem tudom miert vannak a rafeszulve a 4 5 6 koros plusz pikkekre ennyire.
Morfil
Egyszeruen a nagy szamok torvenye alapjan varjak a csodagyereket. Az alap meg hogy innen toltik fel a keretet a kiegeszito snap-ekre. De ha neked elfogadhatoak a pickek akkor ez igazan konzekvensen ul ra. Jovo-jovo.
több mint 4 éve

Szerkesztette: Morfil

több mint 4 éve
Voice Baltimore Ravens 1 825 — LA Lakers & Juventus
Ez a masodik nap jobbqn needre sikerult, bar a CB helyett is inkabb OL kellett volna..

The youngest player EVER with a perfect passer rating 😈 LJ8
több mint 4 éve
A deep OL felhozatalbol eleg erosen fokuszalt a csapat a fal epitesre...

több mint 4 éve
KeyG Baltimore Ravens 13 797
Stephens picket sosem találtam volna ki, Bozeman C és az elmúlt években draftolt Phillips Powers Cleveland közül lesz valaki a másik kezdő OG Zeitler mellett, rutinos OT érkezését várom FA-ról.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 4 éve
Norbi180 Baltimore Ravens 736
Hat ot boven bericheltuk 104.valasztasra ritka huzas egy 200-on kivuli playa.
RedFive
Atyaég de rosz pick ,te jó isten, 5 körbe várták, én továbbra is mondom hogy Costa nem tud draftolni,
több mint 4 éve
RedFive Baltimore Ravens 6 878 — maci faszán vitézkötés
A mai napra adok egy O.K.-t es egy fejvakaros nemtudom mit lattatokot. En meg egy passzrohamozot hoztam volna vagy OT-t Safetyt vagy Cornerbol 6 masikat. Bar azok meg johetnek holnap is. Nnna jo ejt!

Szerkesztette: RedFive

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 4 éve
Hat ot boven bericheltuk 104.valasztasra ritka huzas egy 200-on kivuli playa.

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 4 éve
Brandon Stephens
SMU
CB
Height: 6'1" Weight: 219

több mint 4 éve
"Cleveland kiemelkedő méretű és hosszú karokkal rendelkezik, és profi napján a vártnál gyorsabban futott. Erős futásblokkoló, aki jó munkát végez szögeivel, és hatékony kombináltan blokkol a második szintig. Hatalmas ütéssel rendelkezik, és a pass pro-ban ritkán ad teret. - Steve Muench"

több mint 4 éve
Guardot huztunk. Akkor tenyleg megvalosulhat hogy Bradley Bozemant bemozgatjak Centerbe ahol az Alabaman jatszott?

több mint 4 éve
Ben Cleveland
Georgia
OG
Height: 6'6" Weight: 335

több mint 4 éve
Meg bent van:
Spencer Brown OT
Ronnie Perkins Edge
Patrick Jones II Edge
Rashad Weaver Edge
Jamar Johnson S
Nico Collins WR
Ifeatu Melifonvu CB
Elijah Molden CB
Quinn Meinerz C
Trey Hill C
...

Szerkesztette: RedFive

több mint 4 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 728 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Sokkoló. Ja nem.
több mint 4 éve
Stez SMU Mustangs 47 595 — Whoops, looks like something went wrong.
Egy kis ismertető, a rég várt WR1-től. Szóba került az opt out, de nem a kevés passz miatt. A cikket elolvasva nem úgy tűnik, mintha bármilyen karakter problémája lenne, sőt...

www.theringer.com/2021/4/26/22399919/rashod-bateman-nfl-draft-university-of-minnesota?utm_campaign=theringer&utm_content=chorus&utm_medium=social&utm_source=twitter
bowI
Mert nincs is. Nem orulok, hogy Lamar melle kerult Bateman, felek, hogy nem lesz kihasznalva annyira, amennyire kellene, de komplett elkapo, akiert egyaltalan nem volt sok az 1/27. Fit a Ravenshez. Remelem, ramcafol Lamar, es rendesen dobalni fog majd fele.

több mint 4 éve
bowI 143
Egy kis ismertető, a rég várt WR1-től. Szóba került az opt out, de nem a kevés passz miatt. A cikket elolvasva nem úgy tűnik, mintha bármilyen karakter problémája lenne, sőt...

www.theringer.com/2021/4/26/22399919/rashod-bateman-nfl-draft-university-of-minnesota?utm_campaign=theringer&utm_content=chorus&utm_medium=social&utm_source=twitter
több mint 4 éve
Oweh máris nevet változtatott.

iktriad
De lagalabb nem azt mondja hogy I'am RT, hanem csak annyit hogy I'am Nigerian. ☺

több mint 4 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 728 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Oweh máris nevet változtatott.
több mint 4 éve
Mockolok meg egy utolsot:

Round 3, Pick No. 94:
Walker Little, Stanford OT
Height: 6'7" Weight: 313
Round 3, Pick No. 104:
Rashad Weaver, Pitt EDGE
Height: 6'5" Weight: 270
Round 4, Pick No. 131:
Charles Snowden, Virginia OLB
Height: 6'6" Weight: 232
Round 4, Pick No. 136:
Trey Hill, Georgia OC
Height: 6'4" Weight: 330
Round 5, Pick No. 171:
Amari Rodgers, Clemson WR
Height: 5'9" Weight: 210
Round 5, Pick No. 184:
Donovan Stiner , Florida S
Height: 6'1" Weight: 203
Round 6, Pick No. 210:
Jonathan Marshall, Arkansas DL3T
Height: 6'3" Weight: 317

több mint 4 éve

több mint 4 éve
bowI 143
Hát egyelőre nem vagyok bolodg, inkább szkeptikus, de megvárom a szeptembert az "én megmondtam"-al 😊
WR helyett OT és akkor most sokkal pozitívabban állnék.
Nekem ez a Batman nem igazán volt szimpatikus meg bennem van az Ravenses WR bust tradíció miatti ellenérzés.

De remélem rám cáfol mindkettő.
(ps: annyi pozitívum, hogy végre nem alulméretezett embereket hoztunk... )
Snagal
rashod=breshad?
gedam
Nagyon nem, Breshad size-speed kombó volt lyukas kezekkel, Bateman meg egy prototípus possession WR.
empty taxi
Empty, oke, vagom, hogy o egy wr a masodik felso polcrol. A legfelsorol eselyunk se volt valasztani, csak horror aron sikerult volna, sokak szerint amugy szinte feleslegesen de olyan aron mindenkepp.

Csak kivancsisagbol:
Te is ot hoztad volna vagy Marshallt vagy valamelyik Moore-t?
Meg egy kerdes:
Mi lenne a legfobb erteke ami hozzank rendeli es neked milyen emlitesremelto negativum ugrik be rola?

(Nem vagyok elegedetlen, ha mar igy alakult, jelzes ertekunek tekintem mind az o mind a wr edzok kivalasztasat annak tekinteteben hogy Lamart jobban fel kivanjak fegyverezni)
RedFive
Én örülök neki, szerintem tökéletes választás. Ennek a csapatnak, Lamarnak ő kell. Moore is jó fit lett volna olyan szempontból, hogy érzi a pálya közepét, de olyan típusú elkapó már van a keretben, X-ünk eddig meg nem volt. Size, speed, cath radius, ball skills, YAC, slot/outside versatility, footwork, route running. Check check check. (A szakavatottaktól kérdezném, hogy mennyire hasonlít JJSS-re a játéka?)
bowI
több mint 4 éve
Gyanitom megprobalnak a duplapikkekbol feltradelni, de nem tudom mennyire realis
Morfil
na meg ki az aki megérné? Moehrig? vagy OL-be van még valaki?
Snagal
Sztem max OL-ert erne meg
Morfil
Az elso kor utan nyilatkozta EDC hogy a harmadik vegerol a masodik korbe felcserelni tul koltseges, arra nem hajlando.

Szoval ami lehetseges az annyi mint feljonni a harmadik vegerol a elorebb picit de meg mindig a harmadikba. Ez a max. Az elso par ora nem a mi draftunkrol szol majd.

több mint 4 éve
bowI 143
Alapjaban a WR picknek nem örülök elől, foleg hogy folyamat ezt csinaljuk DeCostaval...
Nekunk nem Rodgers van QB poszton...tavaly kiderult hogy a fal fontosabb itt mint a WR corp.
Szoval kell OLbe kezdo szintu jatekos legalabb ketto, ha draftrol nem megy akkor FArol oldjak meg, mert ez prioritas.
Voice
Amíg meg nem draftoltunk elkapókat, akkor az volt a baj. Ha nem Rodgers van a QB poszton, abból az is következhet, hogy jó játékosokat kell neki adni, mert Lamar nem tud naggyá tenni senkit, nem? A fal is fontos, csakúgy, mint az elkapók. Hiába védik meg LJ-t, ha nincs kinek dobni, az egyetlen opciót meg lefogják. A PO-ban eléggé egyoldalú lett a játékunk, a védelemnek könnyű dolga volt, csak a futásra vagy Andrews-ra kellett figyelniük.
több mint 4 éve
bowI 143
Hát egyelőre nem vagyok bolodg, inkább szkeptikus, de megvárom a szeptembert az "én megmondtam"-al 😊
WR helyett OT és akkor most sokkal pozitívabban állnék.
Nekem ez a Batman nem igazán volt szimpatikus meg bennem van az Ravenses WR bust tradíció miatti ellenérzés.

De remélem rám cáfol mindkettő.
(ps: annyi pozitívum, hogy végre nem alulméretezett embereket hoztunk... )
Snagal
rashod=breshad?
gedam
Nagyon nem, Breshad size-speed kombó volt lyukas kezekkel, Bateman meg egy prototípus possession WR.
empty taxi
Empty, oke, vagom, hogy o egy wr a masodik felso polcrol. A legfelsorol eselyunk se volt valasztani, csak horror aron sikerult volna, sokak szerint amugy szinte feleslegesen de olyan aron mindenkepp.

Csak kivancsisagbol:
Te is ot hoztad volna vagy Marshallt vagy valamelyik Moore-t?
Meg egy kerdes:
Mi lenne a legfobb erteke ami hozzank rendeli es neked milyen emlitesremelto negativum ugrik be rola?

(Nem vagyok elegedetlen, ha mar igy alakult, jelzes ertekunek tekintem mind az o mind a wr edzok kivalasztasat annak tekinteteben hogy Lamart jobban fel kivanjak fegyverezni)
RedFive
Én örülök neki, szerintem tökéletes választás. Ennek a csapatnak, Lamarnak ő kell. Moore is jó fit lett volna olyan szempontból, hogy érzi a pálya közepét, de olyan típusú elkapó már van a keretben, X-ünk eddig meg nem volt. Size, speed, cath radius, ball skills, YAC, slot/outside versatility, footwork, route running. Check check check. (A szakavatottaktól kérdezném, hogy mennyire hasonlít JJSS-re a játéka?Ö