Baltimore Ravens
47 feliratkozó
több mint 6 éve
Nem tud azzal mit kezdeni, hogy felszedte a KC, lehet vissza is fog vonulni.Mivel utolsók vagyunk waiveren, tök fölös lett volna claimelni, hisz ha nem viszi el senki, FA.Suggs nyilatkozta,ha igényt tart rá a Ravens , a szíve és az erényét nekik tartogatja.Csak gondolom nem kapott pozitív visszajelzést.Így a násztánc szólótáncá változott.
psychocska
kátrány
Közben látom, mégis megjelenik náluk. Akkor viszont bekaphatja. 😀
Szerkesztette: rkstzz
több mint 6 éve
Mivel utolsók vagyunk waiveren, tök fölös lett volna claimelni, hisz ha nem viszi el senki, FA.Suggs nyilatkozta,ha igényt tart rá a Ravens , a szíve és az erényét nekik tartogatja.Csak gondolom nem kapott pozitív visszajelzést.Így a násztánc szólótáncá változott.
psychocska

"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.
http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 6 éve
Kijelentette hogy ő egy Ozz srác és elvágyódik.Arról nem szól a fáma hogy EDC milyen ajánlatot adott hogy meg kellett sértődnie.Sajnos Sizzle nem jön.EDC idei döntései nagyon ülnek,uh.ebben is lehet bízni.nem is jelentkeztünk érte. és azt sem tudjuk, hogy hogyan váltunk el tíszizöltöl. sztem decostában van tüske. tippelnem kéne 3milla plusz pénzért tiplizett az öreg. ha neki az köllött..
kátrány
egyébként írni akartam, hogy nem biztos, hogy nagy erősítés. már tavaly is írtam, hogy kicsit lelassult, kb. minden zsákjára jutott 20 olyan csekkdán passz, amit a feje fölött pöccintett el a qb és lett belőle nagy játék.
gedam
Lehet hogy konkrét hit/ sack / hurryban mit hozna Ferg fejlődésében jó lett volna.
Most nagyon egyensúlyban van az öltöző ,lehet nem hiályzott Winknek sem.

több mint 6 éve
gedam
6 478
Sajnos Sizzle nem jön.EDC idei döntései nagyon ülnek,uh.ebben is lehet bízni.nem is jelentkeztünk érte. és azt sem tudjuk, hogy hogyan váltunk el tíszizöltöl. sztem decostában van tüske. tippelnem kéne 3milla plusz pénzért tiplizett az öreg. ha neki az köllött..
kátrány
egyébként írni akartam, hogy nem biztos, hogy nagy erősítés. már tavaly is írtam, hogy kicsit lelassult, kb. minden zsákjára jutott 20 olyan csekkdán passz, amit a feje fölött pöccintett el a qb és lett belőle nagy játék.
több mint 6 éve
Sajnos Sizzle nem jön.EDC idei döntései nagyon ülnek,uh.ebben is lehet bízni.

több mint 6 éve
Sajnos suggs, chiefs-nél landolt, hogy rohadjanak meg, de jó lett volna visza hozni, de ezek a nyomorékok felvették.Úgy-úgy. Add csak ki a dühöd.
Norbi180

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
Ugyan en is kedves vagyok, de csak ideztem Undisputedly-t, es mivel a D-etekrol volt szo igy az O-tek csak megemlitve voltak. 😊 Amugy mert a sajat mercetekhez gyengek azert a tobbi csapathoz merten a kozepes nem tulzas, az AFC-ben meg jobb, a PO csapatok kozott megint kozepes.Kedves hogy közepesnek hívod a Pats támadó sorát, de maradjunk a realitás talaján. Ez elmúlt évek leggyengébb Offensét sikerült összehozni Brady végjátékához! Jó pár éve nézzem a meccseinket de ennyire kilátástalan, gyenge támadó játékot nem láttam még a Pats részéről. Persze benne lehet a meglepetés a PO-ra de nem valószinű hogy fog változni valami is. Ha nyerünk akkor az elit ST-nek ill. a TOP5-ös védelemnek lesz köszönhető.Ez a kulonbseg hogy az O-uk hiaba kozepes es tenyleg nagyon jo a D-uk, a meccseket ok nyerik de milyen csapatok ellen. A Steelers; Miami; Jets; Bills; Redskins; Giants; Jets; Browns; Sasok; Bengals O-k ellen.Igen, nekem ok lennenek amugy. Konstansan ok nyerik a meccseket a kozepes Offensuknek. Amugy a Top5 kozul barmelyiket elfogadnam.Ok egy hosszabb folyamatot neznek es ezert jobb, bar a statok engem sem erdekelnek. De ezek sem mondanak semmit igazan el, de a szart el tudjak valasztani a majtol. De amikor a szarokat akarjuk sorrendbe rakni akkor jon a baj. A Ravens D az O jovoltabol sok meccsen nagyon jo helyzetbe van hozva, ahol nem annyira ott nyeltek a dolgokat.Egyertelmu, hogy nem lattal iden Seahawks meccset, igy felteszem a tobbi csapatnal is megkerdojelezendo, hogy milyen infon alapszik.49ers, Pats, Steelers, Bills, Packers, Bears, Seahawks.Szerintem ez a védelem top 3- ban benne van,nem tudom miröl beszélsz, play off csapatokat 20 pont alatt tartotta, ha ez nem liga elit védelem, akkor nem tudom melyik az.Én ezt értem, de gondolom lett volna az a della, amiért annyira nem hiányzik a család.. Bőven lenne itt helye, azert a vedelmunk nem túl ligaelit, valljuk be.Számól vetted ki a szót... nem a pénz volt a lényeg, csak kellett neki a hazatérés gondolom család meg ilyenek miatt ...Alapvetően nem kellett volna elengedni.Vannak olyan játékosok,akiket szerintem meg kell fizetni,a morál meg a szurkolók miatt is. Nyilván Suggs bőven túl van már a karrierje csúcsán,de ebben a védelemben még most is meglenne a helye azért...Ettől függetlenül az összes PO csapat nálunk előbb fogja kérni kb,mindegy ki,csak ne mi alapon..Nagy lökést adna,kb majdnem akkorát,mint mikor Lewis visszatért a sérüléséből és bejelentette,hogy visszavonul,de azért még akar egy gyűrűt..Ha az nincs,akkor szerintem nem is nyerjük meg.O akart elmenni es nem volt szo penzrol, a stab meg volt dobbenve. Azt mondta, hogy o Ozzie embere es hazamegy Arizona-ba.
LeviPoki
no
malkav
LeviPoki
Norbi180
Az ezeket követő polc a Ravens.
Top 10.
Sobri Jóska
FO DVOA pl ami pl konszenzusos es mertekado rangsor:
1. New England
2. San Francisco
3. Steelers
4. Ravens
5. Buffalo
...
7. Chicago
...
17. Seattle
...
20. Green Bay
undisputedly
A Pats lenne a valasztasod egy barmely csapat kozul? Nalam nem. Nagyon jok, de 4 csapattal talalkoztak ahol van O, abbol egyen iteletido volt a masik 3 meg beleronditott a "korszakos" szamokba.
no
undisputedly
Felreeertes ne legyen nem ok csinaltak a sajat sorsolasukat es dominaltak ezeket az O-ket, es a jobbak ellen is helyt alltak es az edzok jol dolgoznak a meccsek kozben, de ezeken mar ok is kikaptak nemcsak az O. Es igy rossz a sorminta. Persze a PO-ban mindenkit letolhatnak es el fogjuk ismerni, de ugy a sorminta is valtozni fog.
no
ParadSEC
több mint 6 éve
Kedves hogy közepesnek hívod a Pats támadó sorát, de maradjunk a realitás talaján. Ez elmúlt évek leggyengébb Offensét sikerült összehozni Brady végjátékához! Jó pár éve nézzem a meccseinket de ennyire kilátástalan, gyenge támadó játékot nem láttam még a Pats részéről. Persze benne lehet a meglepetés a PO-ra de nem valószinű hogy fog változni valami is. Ha nyerünk akkor az elit ST-nek ill. a TOP5-ös védelemnek lesz köszönhető.Ez a kulonbseg hogy az O-uk hiaba kozepes es tenyleg nagyon jo a D-uk, a meccseket ok nyerik de milyen csapatok ellen. A Steelers; Miami; Jets; Bills; Redskins; Giants; Jets; Browns; Sasok; Bengals O-k ellen.Igen, nekem ok lennenek amugy. Konstansan ok nyerik a meccseket a kozepes Offensuknek. Amugy a Top5 kozul barmelyiket elfogadnam.Ok egy hosszabb folyamatot neznek es ezert jobb, bar a statok engem sem erdekelnek. De ezek sem mondanak semmit igazan el, de a szart el tudjak valasztani a majtol. De amikor a szarokat akarjuk sorrendbe rakni akkor jon a baj. A Ravens D az O jovoltabol sok meccsen nagyon jo helyzetbe van hozva, ahol nem annyira ott nyeltek a dolgokat.Egyertelmu, hogy nem lattal iden Seahawks meccset, igy felteszem a tobbi csapatnal is megkerdojelezendo, hogy milyen infon alapszik.49ers, Pats, Steelers, Bills, Packers, Bears, Seahawks.Szerintem ez a védelem top 3- ban benne van,nem tudom miröl beszélsz, play off csapatokat 20 pont alatt tartotta, ha ez nem liga elit védelem, akkor nem tudom melyik az.Én ezt értem, de gondolom lett volna az a della, amiért annyira nem hiányzik a család.. Bőven lenne itt helye, azert a vedelmunk nem túl ligaelit, valljuk be.Számól vetted ki a szót... nem a pénz volt a lényeg, csak kellett neki a hazatérés gondolom család meg ilyenek miatt ...Alapvetően nem kellett volna elengedni.Vannak olyan játékosok,akiket szerintem meg kell fizetni,a morál meg a szurkolók miatt is. Nyilván Suggs bőven túl van már a karrierje csúcsán,de ebben a védelemben még most is meglenne a helye azért...Ettől függetlenül az összes PO csapat nálunk előbb fogja kérni kb,mindegy ki,csak ne mi alapon..Nagy lökést adna,kb majdnem akkorát,mint mikor Lewis visszatért a sérüléséből és bejelentette,hogy visszavonul,de azért még akar egy gyűrűt..Ha az nincs,akkor szerintem nem is nyerjük meg.O akart elmenni es nem volt szo penzrol, a stab meg volt dobbenve. Azt mondta, hogy o Ozzie embere es hazamegy Arizona-ba.
LeviPoki
no
malkav
LeviPoki
Norbi180
Top 10.
Sobri Jóska
1. New England
2. San Francisco
3. Steelers
4. Ravens
5. Buffalo
...
7. Chicago
...
17. Seattle
...
20. Green Bay
undisputedly
A Pats lenne a valasztasod egy barmely csapat kozul? Nalam nem. Nagyon jok, de 4 csapattal talalkoztak ahol van O, abbol egyen iteletido volt a masik 3 meg beleronditott a "korszakos" szamokba.
no
undisputedly
Felreeertes ne legyen nem ok csinaltak a sajat sorsolasukat es dominaltak ezeket az O-ket, es a jobbak ellen is helyt alltak es az edzok jol dolgoznak a meccsek kozben, de ezeken mar ok is kikaptak nemcsak az O. Es igy rossz a sorminta. Persze a PO-ban mindenkit letolhatnak es el fogjuk ismerni, de ugy a sorminta is valtozni fog.
no
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 6 éve
Ez a kulonbseg hogy az O-uk hiaba kozepes es tenyleg nagyon jo a D-uk, a meccseket ok nyerik de milyen csapatok ellen. A Steelers; Miami; Jets; Bills; Redskins; Giants; Jets; Browns; Sasok; Bengals O-k ellen.Igen, nekem ok lennenek amugy. Konstansan ok nyerik a meccseket a kozepes Offensuknek. Amugy a Top5 kozul barmelyiket elfogadnam.Ok egy hosszabb folyamatot neznek es ezert jobb, bar a statok engem sem erdekelnek. De ezek sem mondanak semmit igazan el, de a szart el tudjak valasztani a majtol. De amikor a szarokat akarjuk sorrendbe rakni akkor jon a baj. A Ravens D az O jovoltabol sok meccsen nagyon jo helyzetbe van hozva, ahol nem annyira ott nyeltek a dolgokat.Egyertelmu, hogy nem lattal iden Seahawks meccset, igy felteszem a tobbi csapatnal is megkerdojelezendo, hogy milyen infon alapszik.49ers, Pats, Steelers, Bills, Packers, Bears, Seahawks.Szerintem ez a védelem top 3- ban benne van,nem tudom miröl beszélsz, play off csapatokat 20 pont alatt tartotta, ha ez nem liga elit védelem, akkor nem tudom melyik az.Én ezt értem, de gondolom lett volna az a della, amiért annyira nem hiányzik a család.. Bőven lenne itt helye, azert a vedelmunk nem túl ligaelit, valljuk be.Számól vetted ki a szót... nem a pénz volt a lényeg, csak kellett neki a hazatérés gondolom család meg ilyenek miatt ...Alapvetően nem kellett volna elengedni.Vannak olyan játékosok,akiket szerintem meg kell fizetni,a morál meg a szurkolók miatt is. Nyilván Suggs bőven túl van már a karrierje csúcsán,de ebben a védelemben még most is meglenne a helye azért...Ettől függetlenül az összes PO csapat nálunk előbb fogja kérni kb,mindegy ki,csak ne mi alapon..Nagy lökést adna,kb majdnem akkorát,mint mikor Lewis visszatért a sérüléséből és bejelentette,hogy visszavonul,de azért még akar egy gyűrűt..Ha az nincs,akkor szerintem nem is nyerjük meg.O akart elmenni es nem volt szo penzrol, a stab meg volt dobbenve. Azt mondta, hogy o Ozzie embere es hazamegy Arizona-ba.
LeviPoki
no
malkav
LeviPoki
Norbi180
Top 10.
Sobri Jóska
1. New England
2. San Francisco
3. Steelers
4. Ravens
5. Buffalo
...
7. Chicago
...
17. Seattle
...
20. Green Bay
undisputedly
no
undisputedly
több mint 6 éve
gedam
6 478
Sajnos suggs, chiefs-nél landolt, hogy rohadjanak meg, de jó lett volna visza hozni, de ezek a nyomorékok felvették.nyilván nem akarnak minket erősíteni
Norbi180
több mint 6 éve
Sajnos suggs, chiefs-nél landolt, hogy rohadjanak meg, de jó lett volna visza hozni, de ezek a nyomorékok felvették.
több mint 6 éve
Igen, nekem ok lennenek amugy. Konstansan ok nyerik a meccseket a kozepes Offensuknek. Amugy a Top5 kozul barmelyiket elfogadnam.Ok egy hosszabb folyamatot neznek es ezert jobb, bar a statok engem sem erdekelnek. De ezek sem mondanak semmit igazan el, de a szart el tudjak valasztani a majtol. De amikor a szarokat akarjuk sorrendbe rakni akkor jon a baj. A Ravens D az O jovoltabol sok meccsen nagyon jo helyzetbe van hozva, ahol nem annyira ott nyeltek a dolgokat.Egyertelmu, hogy nem lattal iden Seahawks meccset, igy felteszem a tobbi csapatnal is megkerdojelezendo, hogy milyen infon alapszik.49ers, Pats, Steelers, Bills, Packers, Bears, Seahawks.Szerintem ez a védelem top 3- ban benne van,nem tudom miröl beszélsz, play off csapatokat 20 pont alatt tartotta, ha ez nem liga elit védelem, akkor nem tudom melyik az.Én ezt értem, de gondolom lett volna az a della, amiért annyira nem hiányzik a család.. Bőven lenne itt helye, azert a vedelmunk nem túl ligaelit, valljuk be.Számól vetted ki a szót... nem a pénz volt a lényeg, csak kellett neki a hazatérés gondolom család meg ilyenek miatt ...Alapvetően nem kellett volna elengedni.Vannak olyan játékosok,akiket szerintem meg kell fizetni,a morál meg a szurkolók miatt is. Nyilván Suggs bőven túl van már a karrierje csúcsán,de ebben a védelemben még most is meglenne a helye azért...Ettől függetlenül az összes PO csapat nálunk előbb fogja kérni kb,mindegy ki,csak ne mi alapon..Nagy lökést adna,kb majdnem akkorát,mint mikor Lewis visszatért a sérüléséből és bejelentette,hogy visszavonul,de azért még akar egy gyűrűt..Ha az nincs,akkor szerintem nem is nyerjük meg.O akart elmenni es nem volt szo penzrol, a stab meg volt dobbenve. Azt mondta, hogy o Ozzie embere es hazamegy Arizona-ba.
LeviPoki
no
malkav
LeviPoki
Norbi180
Top 10.
Sobri Jóska
1. New England
2. San Francisco
3. Steelers
4. Ravens
5. Buffalo
...
7. Chicago
...
17. Seattle
...
20. Green Bay
undisputedly
no
több mint 6 éve
Ok egy hosszabb folyamatot neznek es ezert jobb, bar a statok engem sem erdekelnek. De ezek sem mondanak semmit igazan el, de a szart el tudjak valasztani a majtol. De amikor a szarokat akarjuk sorrendbe rakni akkor jon a baj. A Ravens D az O jovoltabol sok meccsen nagyon jo helyzetbe van hozva, ahol nem annyira ott nyeltek a dolgokat.Egyertelmu, hogy nem lattal iden Seahawks meccset, igy felteszem a tobbi csapatnal is megkerdojelezendo, hogy milyen infon alapszik.49ers, Pats, Steelers, Bills, Packers, Bears, Seahawks.Szerintem ez a védelem top 3- ban benne van,nem tudom miröl beszélsz, play off csapatokat 20 pont alatt tartotta, ha ez nem liga elit védelem, akkor nem tudom melyik az.Én ezt értem, de gondolom lett volna az a della, amiért annyira nem hiányzik a család.. Bőven lenne itt helye, azert a vedelmunk nem túl ligaelit, valljuk be.Számól vetted ki a szót... nem a pénz volt a lényeg, csak kellett neki a hazatérés gondolom család meg ilyenek miatt ...Alapvetően nem kellett volna elengedni.Vannak olyan játékosok,akiket szerintem meg kell fizetni,a morál meg a szurkolók miatt is. Nyilván Suggs bőven túl van már a karrierje csúcsán,de ebben a védelemben még most is meglenne a helye azért...Ettől függetlenül az összes PO csapat nálunk előbb fogja kérni kb,mindegy ki,csak ne mi alapon..Nagy lökést adna,kb majdnem akkorát,mint mikor Lewis visszatért a sérüléséből és bejelentette,hogy visszavonul,de azért még akar egy gyűrűt..Ha az nincs,akkor szerintem nem is nyerjük meg.O akart elmenni es nem volt szo penzrol, a stab meg volt dobbenve. Azt mondta, hogy o Ozzie embere es hazamegy Arizona-ba.
LeviPoki
no
malkav
LeviPoki
Norbi180
Top 10.
Sobri Jóska
1. New England
2. San Francisco
3. Steelers
4. Ravens
5. Buffalo
...
7. Chicago
...
17. Seattle
...
20. Green Bay
undisputedly
több mint 6 éve
Egyertelmu, hogy nem lattal iden Seahawks meccset, igy felteszem a tobbi csapatnal is megkerdojelezendo, hogy milyen infon alapszik.49ers, Pats, Steelers, Bills, Packers, Bears, Seahawks.Szerintem ez a védelem top 3- ban benne van,nem tudom miröl beszélsz, play off csapatokat 20 pont alatt tartotta, ha ez nem liga elit védelem, akkor nem tudom melyik az.Én ezt értem, de gondolom lett volna az a della, amiért annyira nem hiányzik a család.. Bőven lenne itt helye, azert a vedelmunk nem túl ligaelit, valljuk be.Számól vetted ki a szót... nem a pénz volt a lényeg, csak kellett neki a hazatérés gondolom család meg ilyenek miatt ...Alapvetően nem kellett volna elengedni.Vannak olyan játékosok,akiket szerintem meg kell fizetni,a morál meg a szurkolók miatt is. Nyilván Suggs bőven túl van már a karrierje csúcsán,de ebben a védelemben még most is meglenne a helye azért...Ettől függetlenül az összes PO csapat nálunk előbb fogja kérni kb,mindegy ki,csak ne mi alapon..Nagy lökést adna,kb majdnem akkorát,mint mikor Lewis visszatért a sérüléséből és bejelentette,hogy visszavonul,de azért még akar egy gyűrűt..Ha az nincs,akkor szerintem nem is nyerjük meg.O akart elmenni es nem volt szo penzrol, a stab meg volt dobbenve. Azt mondta, hogy o Ozzie embere es hazamegy Arizona-ba.
LeviPoki
no
malkav
LeviPoki
Norbi180
Top 10.
Sobri Jóska
1. New England
2. San Francisco
3. Steelers
4. Ravens
5. Buffalo
...
7. Chicago
...
17. Seattle
...
20. Green Bay
undisputedly
Engem a statok, mutatók sosem érdekeltek érvkent, van annyi, hogy minden bizonyítható/cáfolható.49ers, Pats, Steelers, Bills, Packers, Bears, Seahawks.A Packers és a Seahawks milyen mutatókban jobb?
Top 10.
psychocska
Sok Seahawks meccset láttam. Nekem tetszik mindkét védelem.
A Ravensé is.
Ez a saját megállapításom, amit az általam gyűjtött infókra alapozok.
Mondjuk én se kérdőjelezem meg a metodikát, ha a ti infóitok alapján más megállapításra juttok, gondolom ez fordítva is elvárható.
Nálam a Ravens nem top3 védelem, de simán top10.
több mint 6 éve
Egyertelmu, hogy nem lattal iden Seahawks meccset, igy felteszem a tobbi csapatnal is megkerdojelezendo, hogy milyen infon alapszik.49ers, Pats, Steelers, Bills, Packers, Bears, Seahawks.Szerintem ez a védelem top 3- ban benne van,nem tudom miröl beszélsz, play off csapatokat 20 pont alatt tartotta, ha ez nem liga elit védelem, akkor nem tudom melyik az.Én ezt értem, de gondolom lett volna az a della, amiért annyira nem hiányzik a család.. Bőven lenne itt helye, azert a vedelmunk nem túl ligaelit, valljuk be.Számól vetted ki a szót... nem a pénz volt a lényeg, csak kellett neki a hazatérés gondolom család meg ilyenek miatt ...Alapvetően nem kellett volna elengedni.Vannak olyan játékosok,akiket szerintem meg kell fizetni,a morál meg a szurkolók miatt is. Nyilván Suggs bőven túl van már a karrierje csúcsán,de ebben a védelemben még most is meglenne a helye azért...Ettől függetlenül az összes PO csapat nálunk előbb fogja kérni kb,mindegy ki,csak ne mi alapon..Nagy lökést adna,kb majdnem akkorát,mint mikor Lewis visszatért a sérüléséből és bejelentette,hogy visszavonul,de azért még akar egy gyűrűt..Ha az nincs,akkor szerintem nem is nyerjük meg.O akart elmenni es nem volt szo penzrol, a stab meg volt dobbenve. Azt mondta, hogy o Ozzie embere es hazamegy Arizona-ba.
LeviPoki
no
malkav
LeviPoki
Norbi180
Top 10.
Sobri Jóska
1. New England
2. San Francisco
3. Steelers
4. Ravens
5. Buffalo
...
7. Chicago
...
17. Seattle
...
20. Green Bay
Szerkesztette: undisputedly
több mint 6 éve
49ers, Pats, Steelers, Bills, Packers, Bears, Seahawks.A Packers és a Seahawks milyen mutatókban jobb?
Top 10.
több mint 6 éve
49ers, Pats, Steelers, Bills, Packers, Bears, Seahawks.Szerintem ez a védelem top 3- ban benne van,nem tudom miröl beszélsz, play off csapatokat 20 pont alatt tartotta, ha ez nem liga elit védelem, akkor nem tudom melyik az.Én ezt értem, de gondolom lett volna az a della, amiért annyira nem hiányzik a család.. Bőven lenne itt helye, azert a vedelmunk nem túl ligaelit, valljuk be.Számól vetted ki a szót... nem a pénz volt a lényeg, csak kellett neki a hazatérés gondolom család meg ilyenek miatt ...Alapvetően nem kellett volna elengedni.Vannak olyan játékosok,akiket szerintem meg kell fizetni,a morál meg a szurkolók miatt is. Nyilván Suggs bőven túl van már a karrierje csúcsán,de ebben a védelemben még most is meglenne a helye azért...Ettől függetlenül az összes PO csapat nálunk előbb fogja kérni kb,mindegy ki,csak ne mi alapon..Nagy lökést adna,kb majdnem akkorát,mint mikor Lewis visszatért a sérüléséből és bejelentette,hogy visszavonul,de azért még akar egy gyűrűt..Ha az nincs,akkor szerintem nem is nyerjük meg.O akart elmenni es nem volt szo penzrol, a stab meg volt dobbenve. Azt mondta, hogy o Ozzie embere es hazamegy Arizona-ba.
LeviPoki
no
malkav
LeviPoki
Norbi180
Top 10.
több mint 6 éve
A Steelers-é! 😁Szerintem ez a védelem top 3- ban benne van,nem tudom miröl beszélsz, play off csapatokat 20 pont alatt tartotta, ha ez nem liga elit védelem, akkor nem tudom melyik az.Én ezt értem, de gondolom lett volna az a della, amiért annyira nem hiányzik a család.. Bőven lenne itt helye, azert a vedelmunk nem túl ligaelit, valljuk be.Számól vetted ki a szót... nem a pénz volt a lényeg, csak kellett neki a hazatérés gondolom család meg ilyenek miatt ...Alapvetően nem kellett volna elengedni.Vannak olyan játékosok,akiket szerintem meg kell fizetni,a morál meg a szurkolók miatt is. Nyilván Suggs bőven túl van már a karrierje csúcsán,de ebben a védelemben még most is meglenne a helye azért...Ettől függetlenül az összes PO csapat nálunk előbb fogja kérni kb,mindegy ki,csak ne mi alapon..Nagy lökést adna,kb majdnem akkorát,mint mikor Lewis visszatért a sérüléséből és bejelentette,hogy visszavonul,de azért még akar egy gyűrűt..Ha az nincs,akkor szerintem nem is nyerjük meg.O akart elmenni es nem volt szo penzrol, a stab meg volt dobbenve. Azt mondta, hogy o Ozzie embere es hazamegy Arizona-ba.
LeviPoki
no
malkav
LeviPoki
Norbi180
több mint 6 éve
Szerintem ez a védelem top 3- ban benne van,nem tudom miröl beszélsz, play off csapatokat 20 pont alatt tartotta, ha ez nem liga elit védelem, akkor nem tudom melyik az.Én ezt értem, de gondolom lett volna az a della, amiért annyira nem hiányzik a család.. Bőven lenne itt helye, azert a vedelmunk nem túl ligaelit, valljuk be.Számól vetted ki a szót... nem a pénz volt a lényeg, csak kellett neki a hazatérés gondolom család meg ilyenek miatt ...Alapvetően nem kellett volna elengedni.Vannak olyan játékosok,akiket szerintem meg kell fizetni,a morál meg a szurkolók miatt is. Nyilván Suggs bőven túl van már a karrierje csúcsán,de ebben a védelemben még most is meglenne a helye azért...Ettől függetlenül az összes PO csapat nálunk előbb fogja kérni kb,mindegy ki,csak ne mi alapon..Nagy lökést adna,kb majdnem akkorát,mint mikor Lewis visszatért a sérüléséből és bejelentette,hogy visszavonul,de azért még akar egy gyűrűt..Ha az nincs,akkor szerintem nem is nyerjük meg.O akart elmenni es nem volt szo penzrol, a stab meg volt dobbenve. Azt mondta, hogy o Ozzie embere es hazamegy Arizona-ba.
LeviPoki
no
malkav
LeviPoki
több mint 6 éve
Én ezt értem, de gondolom lett volna az a della, amiért annyira nem hiányzik a család.. Bőven lenne itt helye, azert a vedelmunk nem túl ligaelit, valljuk be.Számól vetted ki a szót... nem a pénz volt a lényeg, csak kellett neki a hazatérés gondolom család meg ilyenek miatt ...Alapvetően nem kellett volna elengedni.Vannak olyan játékosok,akiket szerintem meg kell fizetni,a morál meg a szurkolók miatt is. Nyilván Suggs bőven túl van már a karrierje csúcsán,de ebben a védelemben még most is meglenne a helye azért...Ettől függetlenül az összes PO csapat nálunk előbb fogja kérni kb,mindegy ki,csak ne mi alapon..Nagy lökést adna,kb majdnem akkorát,mint mikor Lewis visszatért a sérüléséből és bejelentette,hogy visszavonul,de azért még akar egy gyűrűt..Ha az nincs,akkor szerintem nem is nyerjük meg.O akart elmenni es nem volt szo penzrol, a stab meg volt dobbenve. Azt mondta, hogy o Ozzie embere es hazamegy Arizona-ba.
LeviPoki
no
malkav
több mint 6 éve
Számól vetted ki a szót... nem a pénz volt a lényeg, csak kellett neki a hazatérés gondolom család meg ilyenek miatt ...Alapvetően nem kellett volna elengedni.Vannak olyan játékosok,akiket szerintem meg kell fizetni,a morál meg a szurkolók miatt is. Nyilván Suggs bőven túl van már a karrierje csúcsán,de ebben a védelemben még most is meglenne a helye azért...Ettől függetlenül az összes PO csapat nálunk előbb fogja kérni kb,mindegy ki,csak ne mi alapon..Nagy lökést adna,kb majdnem akkorát,mint mikor Lewis visszatért a sérüléséből és bejelentette,hogy visszavonul,de azért még akar egy gyűrűt..Ha az nincs,akkor szerintem nem is nyerjük meg.O akart elmenni es nem volt szo penzrol, a stab meg volt dobbenve. Azt mondta, hogy o Ozzie embere es hazamegy Arizona-ba.
LeviPoki
no
több mint 6 éve
Alapvetően nem kellett volna elengedni.Vannak olyan játékosok,akiket szerintem meg kell fizetni,a morál meg a szurkolók miatt is. Nyilván Suggs bőven túl van már a karrierje csúcsán,de ebben a védelemben még most is meglenne a helye azért...Ettől függetlenül az összes PO csapat nálunk előbb fogja kérni kb,mindegy ki,csak ne mi alapon..Nagy lökést adna,kb majdnem akkorát,mint mikor Lewis visszatért a sérüléséből és bejelentette,hogy visszavonul,de azért még akar egy gyűrűt..Ha az nincs,akkor szerintem nem is nyerjük meg.O akart elmenni es nem volt szo penzrol, a stab meg volt dobbenve. Azt mondta, hogy o Ozzie embere es hazamegy Arizona-ba.
LeviPoki