Baltimore Ravens

47 feliratkozó

több mint 7 éve
KeyG Baltimore Ravens 13 814
Én csak annyit tudok kommentelni a mai fórum beszélgetéshez, hogy nem értelek titeket. Pl. Carson Wentz 24 évesen került a ligába, LJ 21. 3 évnyi fejlődés van még benne simán, minden téren. Adjatok már időt neki, mielőtt azt kell olvasni, (nem akarok senkit se kiemelni) h nem lesz belőle semmi. Ha most lenne a Draft, minimum 5 csapat húzná be kezdő QB-nak a 18-as Classból. Én csak annyit tennék hozzá a részemről, h Snead-ék nem véletlenül ordítják le MM-et. Ha megnézitek, mire képes egy jó OC aki HC egy QB-val akkor rájöttök mire gondolok, Nagy-Trubisky, McVay-Goff, Reid-Mahomes. Én örülnék a legjobban ha ebben a rohamos léptekkel haladó passzorientált ligában, mi lennénk a futócsapat, persze QB dobásokkal bőven, mert 27 futás az sok. 😊 És látom magam előtt, h jövő évtől, itt megfelelő tudású O szakember lesz itt a HC.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 7 éve
LeviPoki Baltimore Ravens 2 799
Mellesleg azzal szeintem mindenki tisztában volt hogy LJ igazi Boom or Bust játékos...
Eddig ezt láttam a pályán is, lábon nagyon jó a srác és itt elsősorban a sack elöli menekülésre gondolok nem a futásaira, oda tudja dobni a labdát az üres elkapóknak (meg legalább észreveszi őket 😀)... De hogy a tegnapi dobómozdulatából sosem lesznek lézerpaszok kis helyekre, vagy 50-50-es feldobott labdák az is biztos. Persze ezért van QB coach hogy ezeket megoldja és orvosolja....
malkav
Igen, azért van a QB coach,hogy faragjon,hozzá tegyen a meglévőhöz. De hiába csűröd-csavarod az M6 BMW-t,az akkor se lesz Ferarri, edzők ide, edzők oda.A tegnapinál remekül látszott,hogy simán lesz jobb,de sosem fog tudni rendesen dobni,nem az ő rendezvénye ez. Persze cáfoljon rám az élet, mert a QB kérdés évekre meglenne oldva "ingyen", és tömhetnénk más lyukakat. De LJ jelenleg vagy tolószék vagy 60% INT.
több mint 7 éve
new orl Baltimore Ravens 610
Ami látszott:
.
LJ. még nem érett a kezdő irányító szerepre,

malkav
Flacco 5,5 eve inkabb szar mint jo, ami nem csak az o hibaja es veded. LJ-nek nem kerek 5 evet, de meg egy par meccset adhatnal neki.

Mindenkeppen jobb volt nezni es a SB MVP Flacco-val sem voltunk eredmenyesek.

A lenyeg JH es slepje menjen vegre, kezdjunk friss erovel.
new orl
Utálom magamat idézni...

LJ. még nem érett a kezdő irányító szerepre....

Ez azt jelenti, hogy idén szerintem ha nem sérül le F. nem feltétlen kell pályára lépnie LJ.nek, jövőre viszont édemes őt megpróbálni, márcsak a mocskos anyagiak miatt is...

Flaccot pedig azért védem, és védtem mert az 5,5 évéből idén van kb. elfogatható elkapószemélyzete....sajnos így is szarul játszik...
malkav
En ertettem a meg szocskat elotte, a Flacco elotti szocskat kellett volna kiraknom, de nem akartam ( azon lett volna a hangsuly ). Hiaba nincs meg kesz LJ es jelenleg nem fogunk messzire jutni vele akkor is jobb nezni mint Flaccot akivel szinten nem jutunk messzire. Mellesleg az ivos jatek errol szolt volna az eseteben hogy lassuk o mennyire pontos a lezereknel ( mert nem, azoknal sem ) es hogy legyen vidamsag.

Amig ilyen edzok vannak itt, akik Flacco-bol dobogepet akarnak csinalni addig nincs esely semmire. Es LJ sem lesz jo ha nem kap 3and rovidet, es folyamatosan dobnia kell. Sot rosszabb mint Flacco, de az elso ketto down izgalmasabb lesz.

A baj ahogy mar evek ota, hogy a franchise nem fontosabb mint az edzok erdeke. Ertsd jol. 😊 Most is kapaszkodunk, gyurunk, faragunk csak meglegyen ( vagy magyarazhato kozelsegben legalabb ) a PO. Ha meg is lenne es osszehasonlitjuk magunkat a Vasas-al ( ellenuk a mindent tudunk egymasrol lenne egy kis esely ), KC-vel, NE-el, Chargers-el akkor eselytelenek lennenk ( tudom barmi lehet, de nem "negyszer" idegenben ). Ha versenykepesek lennenk mint a LAC, akkor lehetne bizni a csillagok egyuttallasaban, de ilyen merteku minosegi kulonbsegnel mi nem sok mindenben bizhatnank.

Ezert immaron minimum a 3. eve meg vagyok hasonulva hogy minek is drukkoljak es ujra csak ugyanazt tudom irni. Jussunk be, de barmi tortenik JH-nak mennie kelljen.
new orl
szerintem alapvetően idén nem akartak dobógépet csinálni flaccoból, csak egyszerűen nem ment a futás és általában muszáj volt dobatni. átlagos playbook úgy nézett ki, hogy futás 1yardért, még 2yardért felküldik lj-t bohóckodni, azt old meg flacco a 3. és 7-et. flacco csak akkor jó, ha van mellette futás, továbbmegyek, ma már minden qb csak akkor jó, ha van egy alapjáraton jó futás. egyébként a playbook is szar volt, szerintem qrvára nem tudják hogyan kéne használni flaccot, mondjuk meg kéne kérdezni kubit. hány bootleget láttál joetól idén, pedig amikor még ment neki, akkor belém az égett be, hogy kifordul passzol, biztos 5-10yard. szóval nem tudom. flacco nagy hibája a fásultság, tényleg nem lehet rajta érezni, hogy bármit is szeretne még elérni, meg nem leader alkat, ami talán lj-ben megvan, de ő meg nem qb.
gedam
Abban egyetertek hogy nem hasznaljak (tak ) jol Flacco-t. A futas-passz viszont nem ilyen egyszeru. Az OL pprotection-ben talan kilencedik es latszik is hogy dolgoztak veluk, lecsereltuk megint a WR-ket es bizony dobni probaltunk vele, MM filozofiaja is inkabb, de minden ebbe az iranyba mutat. Az sajnos igaz, hogy a futas nem megy, de nem is eroltettuk. Amig az OL jatekosok lassuak igy egy erthetetlen dolog elvarni toluk hogy felerjenek a masodik szintre. Ahogy tavaly erthetetlen volt ev elejen ( hiaba a par fumble ) Collins lecsereleserol az allando toprenges mikor csak benne volt szikra. Ahogy iden nem tancos lab kell hanem egy erofuto aki nekiszalad teli erobol mindenkinek 2-3 yardert, mert a fal nem igazi segitseg.
Az hogy milyen alkat meg nem erdekel ilyen volt mindig ettol lehetne az erosegere jatszani es bizony o is lehetne jobb. A nyomas nagyon nem izlik neki, de iden azert megvedtek, de az magaban keves ha ennyire kiszamithato a jatekhivas es nem vagy egy sokkal jobb kaliber QB. LJ bohockodasa ( 3 and rovid ) egy passz-futas eldonthetetlen kerdest vet fel a D-el. Viszont itt is kijott a zseni az edzokbol, mert LJ szinte soha nem dobott es Flacco szobort jatszott hogy biztos ami biztos eggyel kevesebben legyunk. Nekunk nem gond olyan jol hasitunk....
több mint 7 éve
gedam 6 478
Ami látszott:
.

malkav
Flacco 5,5 eve inkabb szar mint jo, ami nem csak az o hibaja es veded. LJ-nek nem kerek 5 evet, de meg egy par meccset adhatnal neki.

new orl
Utálom magamat idézni...

Ez azt jelenti, hogy idén szerintem ha nem sérül le F. nem feltétlen kell pályára lépnie LJ.nek, jövőre viszont édemes őt megpróbálni, márcsak a mocskos anyagiak miatt is...

Flaccot pedig azért védem, és védtem mert az 5,5 évéből idén van kb. elfogatható elkapószemélyzete....sajnos így is szarul játszik...
malkav
En ertettem a meg szocskat elotte, a Flacco elotti szocskat kellett volna kiraknom, de nem akartam ( azon lett volna a hangsuly ). Hiaba nincs meg kesz LJ es jelenleg nem fogunk messzire jutni vele akkor is jobb nezni mint Flaccot akivel szinten nem jutunk messzire. Mellesleg az ivos jatek errol szolt volna az eseteben hogy lassuk o mennyire pontos a lezereknel ( mert nem, azoknal sem ) es hogy legyen vidamsag.

Amig ilyen edzok vannak itt, akik Flacco-bol dobogepet akarnak csinalni addig nincs esely semmire. Es LJ sem lesz jo ha nem kap 3and rovidet, es folyamatosan dobnia kell. Sot rosszabb mint Flacco, de az elso ketto down izgalmasabb lesz.

A baj ahogy mar evek ota, hogy a franchise nem fontosabb mint az edzok erdeke. Ertsd jol. 😊 Most is kapaszkodunk, gyurunk, faragunk csak meglegyen ( vagy magyarazhato kozelsegben legalabb ) a PO. Ha meg is lenne es osszehasonlitjuk magunkat a Vasas-al ( ellenuk a mindent tudunk egymasrol lenne egy kis esely ), KC-vel, NE-el, Chargers-el akkor eselytelenek lennenk ( tudom barmi lehet, de nem "negyszer" idegenben ). Ha versenykepesek lennenk mint a LAC, akkor lehetne bizni a csillagok egyuttallasaban, de ilyen merteku minosegi kulonbsegnel mi nem sok mindenben bizhatnank.

Ezert immaron minimum a 3. eve meg vagyok hasonulva hogy minek is drukkoljak es ujra csak ugyanazt tudom irni. Jussunk be, de barmi tortenik JH-nak mennie kelljen.
new orl
szerintem alapvetően idén nem akartak dobógépet csinálni flaccoból, csak egyszerűen nem ment a futás és általában muszáj volt dobatni. átlagos playbook úgy nézett ki, hogy futás 1yardért, még 2yardért felküldik lj-t bohóckodni, azt old meg flacco a 3. és 7-et. flacco csak akkor jó, ha van mellette futás, továbbmegyek, ma már minden qb csak akkor jó, ha van egy alapjáraton jó futás. egyébként a playbook is szar volt, szerintem qrvára nem tudják hogyan kéne használni flaccot, mondjuk meg kéne kérdezni kubit. hány bootleget láttál joetól idén, pedig amikor még ment neki, akkor belém az égett be, hogy kifordul passzol, biztos 5-10yard. szóval nem tudom. flacco nagy hibája a fásultság, tényleg nem lehet rajta érezni, hogy bármit is szeretne még elérni, meg nem leader alkat, ami talán lj-ben megvan, de ő meg nem qb.

Szerkesztette: gedam
több mint 7 éve
Ami látszott:
.

malkav

new orl
Utálom magamat idézni...

malkav

több mint 7 éve
malkav Baltimore Ravens 2 468
Mellesleg azzal szeintem mindenki tisztában volt hogy LJ igazi Boom or Bust játékos...
Eddig ezt láttam a pályán is, lábon nagyon jó a srác és itt elsősorban a sack elöli menekülésre gondolok nem a futásaira, oda tudja dobni a labdát az üres elkapóknak (meg legalább észreveszi őket 😀)... De hogy a tegnapi dobómozdulatából sosem lesznek lézerpaszok kis helyekre, vagy 50-50-es feldobott labdák az is biztos. Persze ezért van QB coach hogy ezeket megoldja és orvosolja....
több mint 7 éve
Ami látszott:
.

malkav

new orl
Utálom magamat idézni...

több mint 7 éve
Ami látszott:
.

malkav

több mint 7 éve
Collapo Baltimore Ravens Iowa Hawkeyes 3 293 — "Nevermore."
Pozitívum:
- A csapat nyerni akart LJ-nek. Tettek is érte, küzdöttek
- Nyertünk
- Még nem sérült le LJ... Még!

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 7 éve
Jól alakult a hét, szopott a Titans meg a Chargers, viszont a Colts jön fel, mint a talajvíz. Vagy csak en vagyok helikopter, hogy még mindig számolok?
több mint 7 éve
Nagyon gyengus volt ez a Bengals és így is nyögvenyelős lett a vége..Hát nem tudom.Most csak úgy örülök végre egy győzelemnek..Remélem a Raiders nem ellenünk táltosodik meg jövőhéten.
több mint 7 éve
lucio 329
Nyertünk egy meccset. Láttuk, kb. mire jó LJ. Erről megoszlanak majd a vélemények. Én úgy láttam, a jó passzai sem ültek igazán, a rosszak meg...azt szerintem nem lehet javítani, hogy nézem a célt, és nem veszem észre azt, aki a dobás útjában áll (na még ha befutna). Ez nem "decision making problem..." Engem meglepne, ha ő lenne a jövő, ... Ugyanakkor LJ játéka megmutatta, hogy a futójátékunk gyengesége nem biztos, hogy a falon múlik, egyszerűen gyorsabb volt minden, ami a snap után történt. Minden szar ellenére mindenki motiváltabbnak tűnt. Számomra a legnagyobb pozitívum mégis az, hogy találtunk egy - úgy néz ki - jó futót, aki ráadásul kicsit más stílusú, mint collins, azaz jól kiegészíthetik egymást.
több mint 7 éve
Ami látszott:
futójátékkal van egy frissebb védelem...
A.J. Green nélküli Bengals meg tudtunk verni otthon...
5 csapat áll 5-5-tel az uccsó PO helyért...
viszont nagyon jó volt nézni a meneküléseit,
a fejjel előre futásait kevésbbé....
Pacsi edwardsnak és az OL-nek
malkav
Idő kell neki, de több motivációt láttam benne mint Flakonba valaha. 😊

We are just the Ravens!
több mint 7 éve
Ami látszott:
futójátékkal van egy frissebb védelem...
A.J. Green nélküli Bengals meg tudtunk verni otthon...
5 csapat áll 5-5-tel az uccsó PO helyért...
viszont nagyon jó volt nézni a meneküléseit,
a fejjel előre futásait kevésbbé....
Pacsi edwardsnak és az OL-nek
több mint 7 éve
kátrány Baltimore Ravens 1 844 — Ravens fan
Na gyerekek,akik eddig hianyoltak (hianyoltuk) a futo jatekot... 😉
Ray_bp_Lewis
Szívmelengető volt 😊

"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.

http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 7 éve
Ray_bp_Lewis Baltimore Ravens Miami Hurricanes 163
Na gyerekek,akik eddig hianyoltak (hianyoltuk) a futo jatekot... 😉
több mint 7 éve
Most akkor ki a QB? Ha LJ akkor kiváncsiságból nézem, ha Róbertgida akkor lehet, keresek màst.
dande
LJ kezd, de várható Griffin is.Elvileg keverni fogjuk őket.
több mint 7 éve
cikesz Baltimore Ravens 622
Most akkor ki a QB? Ha LJ akkor kiváncsiságból nézem, ha Róbertgida akkor lehet, keresek màst.
dande
Ha nem LJ lesz , falnak megyek.
KeyG
Lenne logika Griffinbe is. Előszezonban nagyon jó teljesítményt hozott, illetve rutinja is nagyobb van ugyanis, ha ez a meccs egy L, akkor a szezon ténylegesen véget ért. Múlt héten rendesen elkapták a Bengalst, de ez akkor sem egy rossz csapat, nem hiszem, hogy sok R hiba belefér(ne) ma. Kíváncsi leszek.
több mint 7 éve
dande
KeyG
NFL szerint Lamar kezd.

We are just the Ravens!
több mint 7 éve
dande

We are just the Ravens!
több mint 7 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 299 — Így remélem megfelelek nektek.....
több mint 7 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 342 — Patriots fan
LJ Time 😉
KeyG
Lesz az még RGIII time is. 😀

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 7 éve
LJ Time 😉

We are just the Ravens!
több mint 7 éve
A Bengalsnak lövése sem volt vasárnap a Saints ellen.Olyan szintén átalakult a jàték, hogy ésszerűbb lenne a Mosley moneyból inkàbb egy intelligens és erős C t fizetni.
kátrány
mikozben tamogatom az inditvanyt a pozitiv enemet eloveve: 1 olyan dolgot kellene kerni Skura-tol ami kivitelezheto, mert sokszor kernek tole "lehetetlent". 2 ALewis a legrosszabb a falbol jelenleg.
new orl
Lewis qrva jó volt a sérülése előtt, most gyenge.Skura jó volt RG-ként, most gyenge, főleg az erős DT-k ellen.Egy erős és intelligens C kell.
kátrány
ujra egyetertek, hogy kell ilyen de nem csak egy C. Lewis tavaly a serulese elott jol indult, es mindenki minden posztra beirta mint egy biztos pontunkat a falban, de azota semmi. Az agyon szidott Hurst hozza kb Stanley teljesitmenyet. Ezzel a rovid mondattal leirtam a problemat es ezt az edzok nem hagyhatjak csak ugy es biztos ami biztos olyat kernek amire nem kepesek es az a legnagyobb hiba hogy nem a jatekosokra szabjak a taktikat, hanem forditva.
több mint 7 éve
kátrány Baltimore Ravens 1 844 — Ravens fan
A Bengalsnak lövése sem volt vasárnap a Saints ellen.Olyan szintén átalakult a jàték, hogy ésszerűbb lenne a Mosley moneyból inkàbb egy intelligens és erős C t fizetni.
kátrány
mikozben tamogatom az inditvanyt a pozitiv enemet eloveve: 1 olyan dolgot kellene kerni Skura-tol ami kivitelezheto, mert sokszor kernek tole "lehetetlent". 2 ALewis a legrosszabb a falbol jelenleg.
new orl
Lewis qrva jó volt a sérülése előtt, most gyenge.Skura jó volt RG-ként, most gyenge, főleg az erős DT-k ellen.Egy erős és intelligens C kell.

"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.

http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related