Baltimore Ravens
47 feliratkozó
több mint 7 éve
Sztem meg igen. De ezt a jövő eldönti.Ahhoz,hogy futó irányítónk legyen,nagyon sok mindent át kell alakítani..A másik, senki sem mondta,hogy Ő itt nálunk a jövő 😊 Lehet,hogy jövőre megy a pálya szélére szemetet szedni, lehet, hogy 10 év múlva 2 gyűrű is ott ficeg majd az ujján..De szerintem a csapat nincs elköteleződve rá..Azért a Saints elnézve (múlthéten a Rams ellen, most meg a Bengals) felértékelődik az a meccs.Nem 1 meccsen fog múlni, LJ a jövő és ezt el kell tudni fogadni, annak is akinek tetszik h ő futó irányító és annak is aki nem. Fog ő passzolni. 😊
24ponton tartani ezt a csapatot és még a győzelem is simán benne volt.
A lenti pozitív vs negatív szemlélet vitában ezt a + oldalra tenném 😊 viszont továbbra sem értem a D inkonzisztenciát - mintha még mindig DP lenne a DC. Egy jó draft és jobb D play hívás és ismét bika védelem lehet ebből.
O oldal már neccesebb de én örülnék ha Flacco-val elválnának az útjaink. Nekem nincs vele bajom alapvetően, de látszólag nem nagyon akarjuk észre venni mire alkalmas és mire nem, ő meg látványosan nem érzi jól magát már itt. Nem lepődnék meg ha egy olyan csapatban ahol helyén kezelik újra tudna szép számokat hozni.
LJ-től tartok, de remélhetőleg jövőhéten ez ügyben is választ kapunk, hogy valóban ő a jövő vagy sem.
Snagal
KeyG
LeviPoki
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 7 éve
Ahhoz,hogy futó irányítónk legyen,nagyon sok mindent át kell alakítani..A másik, senki sem mondta,hogy Ő itt nálunk a jövő 😊 Lehet,hogy jövőre megy a pálya szélére szemetet szedni, lehet, hogy 10 év múlva 2 gyűrű is ott ficeg majd az ujján..De szerintem a csapat nincs elköteleződve rá..Azért a Saints elnézve (múlthéten a Rams ellen, most meg a Bengals) felértékelődik az a meccs.Nem 1 meccsen fog múlni, LJ a jövő és ezt el kell tudni fogadni, annak is akinek tetszik h ő futó irányító és annak is aki nem. Fog ő passzolni. 😊
A lenti pozitív vs negatív szemlélet vitában ezt a + oldalra tenném 😊 viszont továbbra sem értem a D inkonzisztenciát - mintha még mindig DP lenne a DC. Egy jó draft és jobb D play hívás és ismét bika védelem lehet ebből.
O oldal már neccesebb de én örülnék ha Flacco-val elválnának az útjaink. Nekem nincs vele bajom alapvetően, de látszólag nem nagyon akarjuk észre venni mire alkalmas és mire nem, ő meg látványosan nem érzi jól magát már itt. Nem lepődnék meg ha egy olyan csapatban ahol helyén kezelik újra tudna szép számokat hozni.
LJ-től tartok, de remélhetőleg jövőhéten ez ügyben is választ kapunk, hogy valóban ő a jövő vagy sem.
Snagal
KeyG
több mint 7 éve
Azért a Saints elnézve (múlthéten a Rams ellen, most meg a Bengals) felértékelődik az a meccs.Nem 1 meccsen fog múlni, LJ a jövő és ezt el kell tudni fogadni, annak is akinek tetszik h ő futó irányító és annak is aki nem. Fog ő passzolni. 😊
Snagal
We are just the Ravens!
több mint 7 éve
Azért a Saints elnézve (múlthéten a Rams ellen, most meg a Bengals) felértékelődik az a meccs. 24ponton tartani ezt a csapatot és még a győzelem is simán benne volt.
több mint 7 éve
Legfrissebb hírek szerint a Cowboys legink Lincoln Riley-t (Oklahoma HC) szeretné elhappolni a Browns elől.Bennem amúgy az van már 2-3 hete h ő Cowboys HC lesz.Ravens & John Harbaugh Expected To Mutually Part Ways After SeasonJön egy Ray Lewis 2.0😊?
KeyG
Monjuk attól nem féltem, hogy utána nem lesz állása
dande
KeyG

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
Bennem amúgy az van már 2-3 hete h ő Cowboys HC lesz.Ravens & John Harbaugh Expected To Mutually Part Ways After SeasonJön egy Ray Lewis 2.0😊?
KeyG
dande
We are just the Ravens!
több mint 7 éve
Simán benne van,hogy elmegy a Brownshoz,mondjuk beszarnek...Ravens & John Harbaugh Expected To Mutually Part Ways After SeasonJön egy Ray Lewis 2.0😊?
KeyG
dande
több mint 7 éve
Akkor nem tudom mit néztem.Koszi.Aztán most mi lesz? Beküldjük a Kölyköt a darálóba 2 meccsig (aztán ő is tol egy career endinget,vagy hozunk 0 pontot) vagy inkább Griffin,aki bár nem elit,de legalább dobott már életében két egyenest 15yardra üres pályán? Mármint már tökmindegy ennek a szezonnak úgyis vége rég,de valakivel csak kéne még tovább labdázni,ha Flakon esetleg beoffol erre az évre..Suttognak itt már arról is,hogy neki ennyi volt az NFL.Mondjuk legalább nem kéne rajta tovább gondolkodni. Persze jobbulást neki,remélem semmi komoly baja nincs.Csak a mecseken volt inaktív, mert nem kell 3 QB egy mecsre... Szóval simán aktív lesz a kövi meccsen ...
Ja most nézem elvileg Griffin inaktív a szezonra.Akkor ezt jól megbeszéltem magammal 😀
LeviPoki
malkav
több mint 7 éve
Ravens & John Harbaugh Expected To Mutually Part Ways After SeasonJön egy Ray Lewis 2.0😊?
KeyG
több mint 7 éve
Ravens & John Harbaugh Expected To Mutually Part Ways After Season
We are just the Ravens!
több mint 7 éve
Nem akartalak elszomoritani. Ne hagyjuk mert jovore jobb lesz, mert mitol lenne. JH es CO 5 eve nem tud rendbe rakni semmit, kiveve az egyetlen ude szinfolt aki ellen meg hadakozott. A 2000 evek is marha jol hangzik. Futott 1000 yard-ot tehat marha jol tudtunk futni. Flacco-t tavaly nem tudtuk megvedeni. Iden megvedjuk de igy nem tudjuk segiteni a futast. Ennyi. Es ha van egy QB-d aki nem elit es arra probalunk epiteni amiben nem elit akkor szerintem is itt a helye a tancnak. Flacco kezebe adjuk a labdat es nem az urszamokert hanem mert ugy gondoljak hogy ez a legjobb megoldas. De a rengeteg kiserlet melle borzaszto alacsony hatekonysag jarul es mivel eleg pontatlan, ha meg is van az elkapas a D odaer igy YAC is gyakorlatilag 0 ( ebben MM is benne van ). Ki csinaljon kritikus play-t ha "feladjuk" a futast ha nem a QB. ( Ez nem Flacco hibaja ). Nem fog megindulni a szeker, de igy legalabb kenyszerben vannak, bar kinezem beloluk hogy most LJ/G fog +40 dobni vagy csak futni fogunk.Imádom ezeket a gigaelszomorító kommenteket.... ez olyan 40-es-50-es magyar szokás, hogy minden szar semmisem jó inkább hagyuk a faszba ugysemjöhet össze, majd jövőre jobbak leszünk...Aztán most mi lesz? Beküldjük a Kölyköt a darálóba 2 meccsig (aztán ő is tol egy career endinget,vagy hozunk 0 pontot) vagy inkább Griffin,aki bár nem elit,de legalább dobott már életében két egyenest 15yardra üres pályán? Mármint már tökmindegy ennek a szezonnak úgyis vége rég,de valakivel csak kéne még tovább labdázni,ha Flakon esetleg beoffol erre az évre..Suttognak itt már arról is,hogy neki ennyi volt az NFL.Mondjuk legalább nem kéne rajta tovább gondolkodni. Persze jobbulást neki,remélem semmi komoly baja nincs.Oda az ivos jatek. Remelem Flacco egeszseges lesz teljesen, de nem tud tobbet beoltozni Raven-nek. Azt se banom ha mashol nyer 4 gyurut meg, de itt legyen vege az amokfutasanak. Total kepben megnezve ujra a meccset a vasas ellen Flaccora koncentralva es a siras kerulgetett. Igaz, hogy rossz hivasok MM-tol rossz kivitelezesek a jatekosoktol es foleg a fal reszerol ami ket eve prioritas hogy rendbe tesszuk, de igy hogy a futasra
Ja most nézem elvileg Griffin inaktív a szezonra.Akkor ezt jól megbeszéltem magammal 😀
LeviPokigyakorlatilag alkalmatlanoknem eleg atletikusak, a passz meg Flacconak nem megy. Borzasztoan lat a palyan, borzaszto dobasai vannak mikor tisztan van o es az elkapo is. Viszont MM nem lesz eleg kreativ LJ-G paroshoz, de cserebe JH meg annyira nem.
new orl
"Fal reszerol ami ket eve prioritas hogy rendbe tesszuk"... Most akkor mit szóljon egy Giants vagy egy Hawks drukker ??? ahol már kb. 5éve szar a fal ?
Emögött a Fal mögött -Jensen futott tavaly 1000 yardot Collins!!!
Flacco nem egy elit QB, de nem is vártunk tőle űrszámokat, ha rosszul megy neki szar az egész offense, mert mellette viszont senki nincs aki megcasinálna egy kritikus playt...
Hogy megindult tavaly a Giants szekere is miután leültették Eli-t....
Szóval lehet savazni itt a csapatot az edzőket meg az irányítót, de azért ne tessék elmenni amellett, hogy egy szezon közbeni irányító cserétől ez a csapat nem lesz jobb, vagy nézhetőbb....
És végülis draftoltak egy QB első körben, tehát már rezeg Flacco alatt a léc, idén és még max jövőre lesz itt utána új utálatforrást kell keresni...
Na mindegy elmondtam a véleményem, szerintem túltoljátok ezt a nézhetetlenek a meccseink hisztit..
Záróakkord: Az utóbbi két meccsen nem az offense betlie volt számomra szembeötlő, hanem a D szenvedése..
malkav
Egy dolog biztos ha nem igy lesz akkor nezhetobb lesz. Nincs szo utalatrol senki fele kiveve hogy hulyenek neznek.
Ha en az egyik veglet vagyok akkor te ugy irsz mintha fizetett PR-os lennel. Eddig minden rendben volt csak ez most beutott? 4.5 evbol 4.5 evben szar az O amit JH es baratai vezenyelnek es nem Flacco a hibas ezert, hogy az edzok nem szabjak rajuk a jatekokat.
Sok csapat jateka elvezheto, ha nem nyernek akkor is. Az O melyik pillanatat elvezed? A D egy mas kerdes, mert fejlodtunk ilyen szempontbol DP-hez kepest, de a cover 2 peldaul nezhetetlen/ erthetetlen.
Az aprosagokon max jot beszelgetnenk, hogy jobb nezni Young-Onwa jatekat ( az osszes hibajukkal ) mint Mosley-t ( az osszes hibajaval ).
Wink nem rossz, de nem is a legjobb valasztas ahogy ezt ev elejen is leirtam es itt jon az en bajom JH. Nem Flacco. De amit vele jatszatnanak arra nem alkalmas, JH-ek mozdithatatlanok tehat igy megtorik a magia ha kiesik Flacco.
A szorakozasomat nem a merkozes kimenetele hatarozza meg ( jobb gyozni persze )
Es a tiedet viszont nem szeretnem elrontani es atveszem az uj generaciok pozitivumait. 😊
| Nem tudom mit mondanak a Giant-Hawks-nal, egyiket sem kovetem. 5 eve azt hangoztatjak hogy idenre a fal a prioritas? Ha igen akkor meg elhiszik nekik? Ok is boldogok igy? |
több mint 7 éve
Imádom ezeket a gigaelszomorító kommenteket.... ez olyan 40-es-50-es magyar szokás, hogy minden szar semmisem jó inkább hagyuk a faszba ugysemjöhet össze, majd jövőre jobbak leszünk...Aztán most mi lesz? Beküldjük a Kölyköt a darálóba 2 meccsig (aztán ő is tol egy career endinget,vagy hozunk 0 pontot) vagy inkább Griffin,aki bár nem elit,de legalább dobott már életében két egyenest 15yardra üres pályán? Mármint már tökmindegy ennek a szezonnak úgyis vége rég,de valakivel csak kéne még tovább labdázni,ha Flakon esetleg beoffol erre az évre..Suttognak itt már arról is,hogy neki ennyi volt az NFL.Mondjuk legalább nem kéne rajta tovább gondolkodni. Persze jobbulást neki,remélem semmi komoly baja nincs.Oda az ivos jatek. Remelem Flacco egeszseges lesz teljesen, de nem tud tobbet beoltozni Raven-nek. Azt se banom ha mashol nyer 4 gyurut meg, de itt legyen vege az amokfutasanak. Total kepben megnezve ujra a meccset a vasas ellen Flaccora koncentralva es a siras kerulgetett. Igaz, hogy rossz hivasok MM-tol rossz kivitelezesek a jatekosoktol es foleg a fal reszerol ami ket eve prioritas hogy rendbe tesszuk, de igy hogy a futasra
LeviPokigyakorlatilag alkalmatlanoknem eleg atletikusak, a passz meg Flacconak nem megy. Borzasztoan lat a palyan, borzaszto dobasai vannak mikor tisztan van o es az elkapo is. Viszont MM nem lesz eleg kreativ LJ-G paroshoz, de cserebe JH meg annyira nem.
new orl
"Fal reszerol ami ket eve prioritas hogy rendbe tesszuk"... Most akkor mit szóljon egy Giants vagy egy Hawks drukker ??? ahol már kb. 5éve szar a fal ?
Emögött a Fal mögött -Jensen futott tavaly 1000 yardot Collins!!!
Flacco nem egy elit QB, de nem is vártunk tőle űrszámokat, ha rosszul megy neki szar az egész offense, mert mellette viszont senki nincs aki megcasinálna egy kritikus playt...
Hogy megindult tavaly a Giants szekere is miután leültették Eli-t....
Szóval lehet savazni itt a csapatot az edzőket meg az irányítót, de azért ne tessék elmenni amellett, hogy egy szezon közbeni irányító cserétől ez a csapat nem lesz jobb, vagy nézhetőbb....
És végülis draftoltak egy QB első körben, tehát már rezeg Flacco alatt a léc, idén és még max jövőre lesz itt utána új utálatforrást kell keresni...
Na mindegy elmondtam a véleményem, szerintem túltoljátok ezt a nézhetetlenek a meccseink hisztit..
Záróakkord: Az utóbbi két meccsen nem az offense betlie volt számomra szembeötlő, hanem a D szenvedése..
több mint 7 éve
Aztán most mi lesz? Beküldjük a Kölyköt a darálóba 2 meccsig (aztán ő is tol egy career endinget,vagy hozunk 0 pontot) vagy inkább Griffin,aki bár nem elit,de legalább dobott már életében két egyenest 15yardra üres pályán? Mármint már tökmindegy ennek a szezonnak úgyis vége rég,de valakivel csak kéne még tovább labdázni,ha Flakon esetleg beoffol erre az évre..Suttognak itt már arról is,hogy neki ennyi volt az NFL.Mondjuk legalább nem kéne rajta tovább gondolkodni. Persze jobbulást neki,remélem semmi komoly baja nincs.Oda az ivos jatek. Remelem Flacco egeszseges lesz teljesen, de nem tud tobbet beoltozni Raven-nek. Azt se banom ha mashol nyer 4 gyurut meg, de itt legyen vege az amokfutasanak. Total kepben megnezve ujra a meccset a vasas ellen Flaccora koncentralva es a siras kerulgetett. Igaz, hogy rossz hivasok MM-tol rossz kivitelezesek a jatekosoktol es foleg a fal reszerol ami ket eve prioritas hogy rendbe tesszuk, de igy hogy a futasra
LeviPoki
több mint 7 éve
Aztán most mi lesz? Beküldjük a Kölyköt a darálóba 2 meccsig (aztán ő is tol egy career endinget,vagy hozunk 0 pontot) vagy inkább Griffin,aki bár nem elit,de legalább dobott már életében két egyenest 15yardra üres pályán? Mármint már tökmindegy ennek a szezonnak úgyis vége rég,de valakivel csak kéne még tovább labdázni,ha Flakon esetleg beoffol erre az évre..Suttognak itt már arról is,hogy neki ennyi volt az NFL.Mondjuk legalább nem kéne rajta tovább gondolkodni. Persze jobbulást neki,remélem semmi komoly baja nincs.Csak a mecseken volt inaktív, mert nem kell 3 QB egy mecsre... Szóval simán aktív lesz a kövi meccsen ...
LeviPoki
több mint 7 éve
Nem hiszem mert ez egy rajzolt lo az aszfalton.Átesel a ló túloldalára.../Ez eldőlt, Steeleres Win AFC North.Az is és az,hogy mennyivel jobb az edzői stáb,mint Baltimoreban.a 3.héten,mikor nyerünk abszolut fölényben voltunk,eltelt még 5 forduló és az osztálynyi különbség megfordult.Kulcs sérülések nem voltak.
KeyG
Sokunk kedvenc filmjében,mikor mondja Denzel Washington,"...mint az Algopyrin csak várni kell,hogy hasson..."már nem igaz.Fejlődni kell idényen belül is.
A Steelers finom hangolt és tisztább az alapjárat,szebb a motor hangja,a teljesítmény is nagyobb.
Ha a tudás birtokában vagy akkor megy a dolog,ha nem akkor ,Könnyebb egy tevének a tű fokán átjutni...
kátrány
Ezzel azert vitatkoznek. Nem kellene toluk sem a HC-DC-OC kozul egyik sem. Ellenben az O faluk szorostul borostul johetne. De az ovek egy SB eselyes garda keretileg, top 3 minimum evek ota. Ehhez kepest mocskosul alul teljesitenek es egy AFC donto talan a merleguk ahol jott a NE(?).
Ha az O-uk mukodik ahol valljuk be hogy erosebbek keretilegbarkinela NE-Saints parosnal megis utobbiak a jobbak hosszabb es rovid tavon is. De amikor mukodik akkor a D-uk kepes jol dolgozni a hatranyban levo ellen. Ez nagy altalanositas, de igaz. Ebbe beleszol valami es baj van mert akkor jon az ertelmes tekintet Tomlin-ektol is.
Iden a D elindult ugy hogy Butler lehetetlen helyzetbe hozta a jatekosait ( ahol vartam hogy osszebb tudja rantani, de melyrol inditott ). 1. meccs utan irtam hogy eroltetni kell a nyomast hisz tavaly is ment nekik. O is valtott 3-4 meccs utan azota is eleg jol csinaljak 3-4 emberrel is, de majd meglatjuk egy jo O-OL ellen.
Ellenunk lehet nezni ahogy te, de en ugy nezem hogy szegyenletesen kikaptak egy gyengebbtol es most mar nem, ettol fuggetlenul ok fejlodtek. Amig 3-4 emberrel nyomas alatt volt Flacco, futni eddig se tudtunk es 13 perccel van naluk tobbet a labda csoda hogy nem kaptunk ki jobban.
A D-unk nalunk is besult mert Conner teli erobol belefut egy mighty fal mogott a lyukakba ( neki nem kell majd nagy penz mert igy tul sem eli a rookie papirjat, meg szerencse hogy egy evet "kihagyott" ) es ilyen idokulonbsegek mellett elobb-utobb jon a nagy jatek. Nekunk jo lenne nagyon egy ilyen tipusu futo most mert mast ugyse tudunk csinalni. Amig meg utana 3 and barmit megcsinalnak mert nem nyomunk es +10 mp-ig probalunk levedekezni AB-ekat az nem Tomlinek dicserete hanem a mieink gyalazata.
new orl
Szerintem jók voltunk a szezon kezdetén és kiismerték a játékunkat.Utána a stáb nem tudott korrigálni.A Panthers kihúzta a D méregfogát ,mert videóztak és azt a game plant találták ki,sok keresztmozgás,run game stb...
A Steelers is korrigált.
Mi a Trestmen féle airflaccot léptük,ami zsákutca.
Nem tudom értelmezni a "Ellenunk lehet nezni ahogy te, de en ugy nezem hogy szegyenletesen kikaptak egy gyengebbtol ...",mert minden szinten domináltunk ellenük közük nem volt a meccshez.Most pedig nekünk nem volt.
Ez akkor elég,ha focihasonlattal élve ,Eibar,Nürnberg,stb.vagyunk és az EL is büntetés,mert szétforgácsolja az erőforrásainkat,inkább a középmezőnyben vitéznedünk.Csak ez az NFL-ben nem járható ut,ha minden feltétel megvan a jó csapat megteremtéséhez.
A D a Pantherst leszámítva nem kapott sok pontot,Joe és a "kitalált" gameplan 😀 totál csőd.
Itt látom a stáb felelősségét.
kátrány
Abban egyetertunk hogy mi nem fejlodtunk es az is nagy baj. Air Flacco-t is probaltuk mar es akkor sem mukodott.
A vasas edzoit dicserted en meg roluk irtam, hogy nem kellenenek ok sem a fent leirtak miatt.
Sajnos pongyolan fogalmaztam, ha a Vasast nezem ellenunk akkor ok szegyenszemre kikaptak egy gyengebbtol. Agyon dominaltuk az elso negyedet es a felidoben nem raktam volna magunkra sok penzt. De hogy a mieink voltak jok vagy ok voltak rosszak az vegulis megiteles kerdese.
A D-unk egy erdekesebb kerdes es nehez oket megitelni, de biztos nem Nr1, ami magaban nem lenne baj.
Azert Bills, Bengals, Denver, Vasas, Browns, Titans, Saints, Panthers, Vasas. Ebbol jelenleg a Bills, Denver gyengebb (QB), de profi modon vertuk oket.
A Browns gyengebb es csoportrangado--tragedia.
Titans, Bengals, Panthers hasonlo ero es ketton kozte a csoportrangadon esely sincs, cserebe a Titans ledongolve.
A Vasas, Saints jobb es egy bravur gyozelem es raadasul a csoport rangadon es egy sima zako, mig a Saints ellen a D parade, de a vegere a jobb szakember felulkerekedett.
En nem azt latom hogy milyen jok voltunk es kiismertek ( bar az is ).
Az edzoi garda a futast vagy nem tudja immaron minimum 1.5 ideny alatt rendbe tenni vagy nem akarja vagy....barmit irok ide, kirugva egytol egyig.
több mint 7 éve
Aztán most mi lesz? Beküldjük a Kölyköt a darálóba 2 meccsig (aztán ő is tol egy career endinget,vagy hozunk 0 pontot) vagy inkább Griffin,aki bár nem elit,de legalább dobott már életében két egyenest 15yardra üres pályán? Mármint már tökmindegy ennek a szezonnak úgyis vége rég,de valakivel csak kéne még tovább labdázni,ha Flakon esetleg beoffol erre az évre..Suttognak itt már arról is,hogy neki ennyi volt az NFL.Mondjuk legalább nem kéne rajta tovább gondolkodni. Persze jobbulást neki,remélem semmi komoly baja nincs.Ja most nézem elvileg Griffin inaktív a szezonra.Akkor ezt jól megbeszéltem magammal 😀
Szerkesztette: LeviPoki
több mint 7 éve
Átesel a ló túloldalára.../Ez eldőlt, Steeleres Win AFC North.Az is és az,hogy mennyivel jobb az edzői stáb,mint Baltimoreban.a 3.héten,mikor nyerünk abszolut fölényben voltunk,eltelt még 5 forduló és az osztálynyi különbség megfordult.Kulcs sérülések nem voltak.
KeyG
Sokunk kedvenc filmjében,mikor mondja Denzel Washington,"...mint az Algopyrin csak várni kell,hogy hasson..."már nem igaz.Fejlődni kell idényen belül is.
A Steelers finom hangolt és tisztább az alapjárat,szebb a motor hangja,a teljesítmény is nagyobb.
Ha a tudás birtokában vagy akkor megy a dolog,ha nem akkor ,Könnyebb egy tevének a tű fokán átjutni...
kátrány
Ezzel azert vitatkoznek. Nem kellene toluk sem a HC-DC-OC kozul egyik sem. Ellenben az O faluk szorostul borostul johetne. De az ovek egy SB eselyes garda keretileg, top 3 minimum evek ota. Ehhez kepest mocskosul alul teljesitenek es egy AFC donto talan a merleguk ahol jott a NE(?).
Ha az O-uk mukodik ahol valljuk be hogy erosebbek keretilegbarkinela NE-Saints parosnal megis utobbiak a jobbak hosszabb es rovid tavon is. De amikor mukodik akkor a D-uk kepes jol dolgozni a hatranyban levo ellen. Ez nagy altalanositas, de igaz. Ebbe beleszol valami es baj van mert akkor jon az ertelmes tekintet Tomlin-ektol is.
Iden a D elindult ugy hogy Butler lehetetlen helyzetbe hozta a jatekosait ( ahol vartam hogy osszebb tudja rantani, de melyrol inditott ). 1. meccs utan irtam hogy eroltetni kell a nyomast hisz tavaly is ment nekik. O is valtott 3-4 meccs utan azota is eleg jol csinaljak 3-4 emberrel is, de majd meglatjuk egy jo O-OL ellen.
Ellenunk lehet nezni ahogy te, de en ugy nezem hogy szegyenletesen kikaptak egy gyengebbtol es most mar nem, ettol fuggetlenul ok fejlodtek. Amig 3-4 emberrel nyomas alatt volt Flacco, futni eddig se tudtunk es 13 perccel van naluk tobbet a labda csoda hogy nem kaptunk ki jobban.
A D-unk nalunk is besult mert Conner teli erobol belefut egy mighty fal mogott a lyukakba ( neki nem kell majd nagy penz mert igy tul sem eli a rookie papirjat, meg szerencse hogy egy evet "kihagyott" ) es ilyen idokulonbsegek mellett elobb-utobb jon a nagy jatek. Nekunk jo lenne nagyon egy ilyen tipusu futo most mert mast ugyse tudunk csinalni. Amig meg utana 3 and barmit megcsinalnak mert nem nyomunk es +10 mp-ig probalunk levedekezni AB-ekat az nem Tomlinek dicserete hanem a mieink gyalazata.
new orl
Szerintem jók voltunk a szezon kezdetén és kiismerték a játékunkat.Utána a stáb nem tudott korrigálni.A Panthers kihúzta a D méregfogát ,mert videóztak és azt a game plant találták ki,sok keresztmozgás,run game stb...
A Steelers is korrigált.
Mi a Trestmen féle airflaccot léptük,ami zsákutca.
Nem tudom értelmezni a "Ellenunk lehet nezni ahogy te, de en ugy nezem hogy szegyenletesen kikaptak egy gyengebbtol ...",mert minden szinten domináltunk ellenük közük nem volt a meccshez.Most pedig nekünk nem volt.
Ez akkor elég,ha focihasonlattal élve ,Eibar,Nürnberg,stb.vagyunk és az EL is büntetés,mert szétforgácsolja az erőforrásainkat,inkább a középmezőnyben vitéznedünk.Csak ez az NFL-ben nem járható ut,ha minden feltétel megvan a jó csapat megteremtéséhez.
A D a Pantherst leszámítva nem kapott sok pontot,Joe és a "kitalált" gameplan 😀 totál csőd.
Itt látom a stáb felelősségét.

"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.
http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 7 éve
A végén beáll Griffin 😀

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
Ezt viszont nem tudom.Ha salute to service mezzel is működik akkor megköszönöm 😊O szamit. Eddig egy Suggs ( de o a multja miatt inkabb ) es egy SSS, egy Mosley. Karcsu es latszik is miert tartunk itt. Hol vannak a JS, BW, Stanley, Pitta, Flacco....stb mezek?Én SSSr-t akartam venni de elfogyott az a típus a méretemben amelyikre pályáztam. De mivel már nincs a csapattal gondolom ő is kiesik 😊Okt 17. vagy 18.-án jött meg a Suggs mezem, én miatta és a másik két D player (Lewis, Reed) miatt lettem Raven 08-ban. De leginkább Suggs a sackekre buktam tizenévesen. 😀 És ez megmaradt azóta is, a másik fétisem a futó irányító, szóval én örülnék a legjobban ha a következő mezem 5 év múlva egy LJ mez lenne.Harbs nagyon menő volt a SB-ig.Belicsek is dícsérte,Bisciotti is fiaként emlegette.Biztosan a modora is megfelelő,smoozolni is tud.És eredmények is jöttek.Azóta tudjuk,hogy a Ray/Reed faktor mennyit jelentett.JH amiben "meno" az most is megy neki, kiestek a Klasszisok es edzoi teren is egyre rosszabb a felhozatal ( ez utobbiban nagy szerepe van, de a jatekosoknal se szeretjuk a karaktert ). Keksz egy jo uzletember es uzletileg a Ravens is jo. Mint sporthoz erto nem tudom mekkora arc Keksz, de inkabb nem, de nem is kell neki. De azt kijelenteni hogy mindegy mit csinalunk a kovetkezo 3 evben mert mar elertuk a celt az nem nezocsalogato. Amugy vett valaki mostanaban mezt? Kivancsi lennek kinek a nevevel?
Bisciottit is az élet igazolja,ő a milliárdos üzletember ,ragaszkodik az elveihez ebbeen is.Sajnos.
kátrány
A lenyeg hogy egy szakembert szeretnek HC-nak es a masik oldalra a leheto legjobbat nem pedig egy havert.
new orl
KeyG
Snagal
new orlTudok adni 1 FB oldalt, ahol rendelnek mezt és bármilyen névre kérheted. 😊Én SSSr-t akartam venni de elfogyott az a típus a méretemben amelyikre pályáztam. De mivel már nincs a csapattal gondolom ő is kiesik 😊Okt 17. vagy 18.-án jött meg a Suggs mezem, én miatta és a másik két D player (Lewis, Reed) miatt lettem Raven 08-ban. De leginkább Suggs a sackekre buktam tizenévesen. 😀 És ez megmaradt azóta is, a másik fétisem a futó irányító, szóval én örülnék a legjobban ha a következő mezem 5 év múlva egy LJ mez lenne.Harbs nagyon menő volt a SB-ig.Belicsek is dícsérte,Bisciotti is fiaként emlegette.Biztosan a modora is megfelelő,smoozolni is tud.És eredmények is jöttek.Azóta tudjuk,hogy a Ray/Reed faktor mennyit jelentett.JH amiben "meno" az most is megy neki, kiestek a Klasszisok es edzoi teren is egyre rosszabb a felhozatal ( ez utobbiban nagy szerepe van, de a jatekosoknal se szeretjuk a karaktert ). Keksz egy jo uzletember es uzletileg a Ravens is jo. Mint sporthoz erto nem tudom mekkora arc Keksz, de inkabb nem, de nem is kell neki. De azt kijelenteni hogy mindegy mit csinalunk a kovetkezo 3 evben mert mar elertuk a celt az nem nezocsalogato. Amugy vett valaki mostanaban mezt? Kivancsi lennek kinek a nevevel?
Bisciottit is az élet igazolja,ő a milliárdos üzletember ,ragaszkodik az elveihez ebbeen is.Sajnos.
kátrány
A lenyeg hogy egy szakembert szeretnek HC-nak es a masik oldalra a leheto legjobbat nem pedig egy havert.
new orl
KeyG
Snagal
KeyG
Snagal
We are just the Ravens!
több mint 7 éve
Flacco out!azt hogy? csípő sérülést olvastam, de bye week van... rosszul hajolt porszívózás közben?
steelwolf
Nem bánom egyébként mert így legalább elválik a szar a víztől. Én speciel nem hiszem, hogy LJ a jövő de így képet kaphatunk róla és mindenképpen valami változást indíthat el egy ilyen meccs.
(Ha LJ beválik akkor azért ha nem akkor meg azért mert onnan már nehéz lesz a marketing bullshitet nyomni Haribónak is)
Szerkesztette: Snagal
több mint 7 éve
Flacco out!
több mint 7 éve
Amit a panthers tolt ellenünk azt most vissza kapták tőletek 😊Ez egy meccs volt, ahol minden összejött. Én még várnék ezzel. Nehéznek ígérkezik a sorsolás, Conner-el sem tudjuk mi van.Ez eldőlt, Steeleres Win AFC North.Ahogy a Falcons ellen tolták októberben, már akkor eldőlt. Mondjuk nem meglepetés.
KeyG
Sebaj. Pozitivum erre a hétre: Nem fogunk kikapni.
LeviPoki
bcsarli
több mint 7 éve
Ha salute to service mezzel is működik akkor megköszönöm 😊O szamit. Eddig egy Suggs ( de o a multja miatt inkabb ) es egy SSS, egy Mosley. Karcsu es latszik is miert tartunk itt. Hol vannak a JS, BW, Stanley, Pitta, Flacco....stb mezek?Én SSSr-t akartam venni de elfogyott az a típus a méretemben amelyikre pályáztam. De mivel már nincs a csapattal gondolom ő is kiesik 😊Okt 17. vagy 18.-án jött meg a Suggs mezem, én miatta és a másik két D player (Lewis, Reed) miatt lettem Raven 08-ban. De leginkább Suggs a sackekre buktam tizenévesen. 😀 És ez megmaradt azóta is, a másik fétisem a futó irányító, szóval én örülnék a legjobban ha a következő mezem 5 év múlva egy LJ mez lenne.Harbs nagyon menő volt a SB-ig.Belicsek is dícsérte,Bisciotti is fiaként emlegette.Biztosan a modora is megfelelő,smoozolni is tud.És eredmények is jöttek.Azóta tudjuk,hogy a Ray/Reed faktor mennyit jelentett.JH amiben "meno" az most is megy neki, kiestek a Klasszisok es edzoi teren is egyre rosszabb a felhozatal ( ez utobbiban nagy szerepe van, de a jatekosoknal se szeretjuk a karaktert ). Keksz egy jo uzletember es uzletileg a Ravens is jo. Mint sporthoz erto nem tudom mekkora arc Keksz, de inkabb nem, de nem is kell neki. De azt kijelenteni hogy mindegy mit csinalunk a kovetkezo 3 evben mert mar elertuk a celt az nem nezocsalogato. Amugy vett valaki mostanaban mezt? Kivancsi lennek kinek a nevevel?
kátrány
new orl
KeyG
Snagal
new orlTudok adni 1 FB oldalt, ahol rendelnek mezt és bármilyen névre kérheted. 😊Én SSSr-t akartam venni de elfogyott az a típus a méretemben amelyikre pályáztam. De mivel már nincs a csapattal gondolom ő is kiesik 😊Okt 17. vagy 18.-án jött meg a Suggs mezem, én miatta és a másik két D player (Lewis, Reed) miatt lettem Raven 08-ban. De leginkább Suggs a sackekre buktam tizenévesen. 😀 És ez megmaradt azóta is, a másik fétisem a futó irányító, szóval én örülnék a legjobban ha a következő mezem 5 év múlva egy LJ mez lenne.Harbs nagyon menő volt a SB-ig.Belicsek is dícsérte,Bisciotti is fiaként emlegette.Biztosan a modora is megfelelő,smoozolni is tud.És eredmények is jöttek.Azóta tudjuk,hogy a Ray/Reed faktor mennyit jelentett.JH amiben "meno" az most is megy neki, kiestek a Klasszisok es edzoi teren is egyre rosszabb a felhozatal ( ez utobbiban nagy szerepe van, de a jatekosoknal se szeretjuk a karaktert ). Keksz egy jo uzletember es uzletileg a Ravens is jo. Mint sporthoz erto nem tudom mekkora arc Keksz, de inkabb nem, de nem is kell neki. De azt kijelenteni hogy mindegy mit csinalunk a kovetkezo 3 evben mert mar elertuk a celt az nem nezocsalogato. Amugy vett valaki mostanaban mezt? Kivancsi lennek kinek a nevevel?
kátrány
new orl
KeyG
Snagal
KeyG
több mint 7 éve
/Ez eldőlt, Steeleres Win AFC North.Az is és az,hogy mennyivel jobb az edzői stáb,mint Baltimoreban.a 3.héten,mikor nyerünk abszolut fölényben voltunk,eltelt még 5 forduló és az osztálynyi különbség megfordult.Kulcs sérülések nem voltak.
KeyG
kátrány
Ha az O-uk mukodik ahol valljuk be hogy erosebbek keretileg
több mint 7 éve
Ez eldőlt, Steeleres Win AFC North.Az is és az,hogy mennyivel jobb az edzői stáb,mint Baltimoreban.a 3.héten,mikor nyerünk abszolut fölényben voltunk,eltelt még 5 forduló és az osztálynyi különbség megfordult.Kulcs sérülések nem voltak.
KeyG

"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.
http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related