Baltimore Ravens
47 feliratkozó
több mint 9 éve
Az idot a OFFnek kellett volna huzni futassal vagy minimum sikeres passzal first down-ok eleresevel. Ez nem sikerult. Erre az lett a taktika, hogy engedjuk oket haladni es nem 3and out? En kerek elnezest ha ez volt a terv, de akkor ezt hivjuk ccsapatszellemnek. Elottem van a kupaktanacs ahogy MM-Pees JH felugyelettel megbeszelik ne haladjatok majd mi engedjuk oket lassan es mindharman satani mosollyal vegyitett elegedetseggel az arcukon: ezzel meglepjuk oket. Bejottazért abból, hogy 21-0 után mi történik a pályán már nem nagyon indulnék ki, az idő gyilkolása mindent felülírt, nagyon helyesen!Na akkor reggeli velemeny...En nekem nincs rendben a D. 1. a filozofiank megemeszthetetlen, 2. konkretan ezen a meccsen a vasas O segitett nagyon. Remek taktikaval kezdtunk amit a fiuk jol is adtak elo, kivettuk a 2 sztart, Amiert a DL-nek nagy pacsi, mert gyakorlatilag ok oltek a futast kozepen igy Orr-M segithetett pasz ellen is. 3/4 keresztul "senkit" nem jatszottak meg, atmentunk takonyyba es koszonhetjuk PS-nek hogy sietett (tulsagosan), mert majd minden 8-10 yardos pasz ult onnantol.
Mostanaban nem akarom kivagni Pees-t, nem tehetek rola a D az rendben van...
Es vegre vannak fiatalok akikre lehet terhet pakolni... Judon elkepeszto, Young szinten, nagyon kivancsi leszek mi lesz ebbol a ket jatekosbol... Webb pedig ugy jatszott, mint egy safety nem mint egy elteved szertaros. Ez a vedelem ev vegere eleg ütös lehet....
Na de az offense... Sajnos ugy latszik Flacconak nemcsak a laba de a szeme is megserult tavaly mert nem nagyon veszi eszre a tiszta celpontokat. Kicsit olyan mintha ket megoldas közül valasztana... Vagy beleerolteti annak a kezbe a labdat akire a snap alatt ep gondolt, vagy var 2-3 mp-ig es ellögyböli a checkdown fele a labdat. Nagyoon rosstul jatszik szegenykem. A Fal a sokat javult, de ez meg mindig nem eleg egy közepes szinthez. Egyetlen dolog ami tetszett az az hogy vegre ragaszkostunk a futashoz, akkor is amikor nem ment igazan, es nem paszoltattuk halalra Flaccot.
A W az W jövöheten jönnek a barnak
malkav
Ez egy Ravens-PS volt barmilyen korulmenyyek kozott barmilyen eredmennyel, a Browns ellen izzadosabb lesz, de ne legyen igazam.
no
gedam
több mint 9 éve
Nyilvan ilyenkor az a taktika, hogy engedi a rövidelkapasokat, es probaljak belül földrevinni az elkapot.... ilyenkor adni kelll ez elkapoknak egy kis teret.azért abból, hogy 21-0 után mi történik a pályán már nem nagyon indulnék ki, az idő gyilkolása mindent felülírt, nagyon helyesen!Na akkor reggeli velemeny...En nekem nincs rendben a D. 1. a filozofiank megemeszthetetlen, 2. konkretan ezen a meccsen a vasas O segitett nagyon. Remek taktikaval kezdtunk amit a fiuk jol is adtak elo, kivettuk a 2 sztart, Amiert a DL-nek nagy pacsi, mert gyakorlatilag ok oltek a futast kozepen igy Orr-M segithetett pasz ellen is. 3/4 keresztul "senkit" nem jatszottak meg, atmentunk takonyyba es koszonhetjuk PS-nek hogy sietett (tulsagosan), mert majd minden 8-10 yardos pasz ult onnantol.
Es vegre vannak fiatalok akikre lehet terhet pakolni... Judon elkepeszto, Young szinten, nagyon kivancsi leszek mi lesz ebbol a ket jatekosbol... Webb pedig ugy jatszott, mint egy safety nem mint egy elteved szertaros. Ez a vedelem ev vegere eleg ütös lehet....
Na de az offense... Sajnos ugy latszik Flacconak nemcsak a laba de a szeme is megserult tavaly mert nem nagyon veszi eszre a tiszta celpontokat. Kicsit olyan mintha ket megoldas közül valasztana... Vagy beleerolteti annak a kezbe a labdat akire a snap alatt ep gondolt, vagy var 2-3 mp-ig es ellögyböli a checkdown fele a labdat. Nagyoon rosstul jatszik szegenykem. A Fal a sokat javult, de ez meg mindig nem eleg egy közepes szinthez. Egyetlen dolog ami tetszett az az hogy vegre ragaszkostunk a futashoz, akkor is amikor nem ment igazan, es nem paszoltattuk halalra Flaccot.
malkav
Ez egy Ravens-PS volt barmilyen korulmenyyek kozott barmilyen eredmennyel, a Browns ellen izzadosabb lesz, de ne legyen igazam.
no
gedam
Arra gondoltam, hogy egesz pefas a Sec igy hogy JS megint jol jatszik, es Young sem tunik elveszetnek a szelen. Ebben a Defben most latok potencialt, föleg a kesöbbi körös fiatalok meglepöen jo teljesitmenye miatt, es igazabol jövöre Williamsat leszamitva mindenki marad..(Jo azert Webb nem biztos)
több mint 9 éve
gedam
6 478
azért abból, hogy 21-0 után mi történik a pályán már nem nagyon indulnék ki, az idő gyilkolása mindent felülírt, nagyon helyesen!Na akkor reggeli velemeny...En nekem nincs rendben a D. 1. a filozofiank megemeszthetetlen, 2. konkretan ezen a meccsen a vasas O segitett nagyon. Remek taktikaval kezdtunk amit a fiuk jol is adtak elo, kivettuk a 2 sztart, Amiert a DL-nek nagy pacsi, mert gyakorlatilag ok oltek a futast kozepen igy Orr-M segithetett pasz ellen is. 3/4 keresztul "senkit" nem jatszottak meg, atmentunk takonyyba es koszonhetjuk PS-nek hogy sietett (tulsagosan), mert majd minden 8-10 yardos pasz ult onnantol.
malkav
no
több mint 9 éve
Feltavnal vezetjuk a diviziot 😊Ez mindent el is mond a csoportról...
Igor
több mint 9 éve
Na akkor reggeli velemeny...En nekem nincs rendben a D. 1. a filozofiank megemeszthetetlen, 2. konkretan ezen a meccsen a vasas O segitett nagyon. Remek taktikaval kezdtunk amit a fiuk jol is adtak elo, kivettuk a 2 sztart, Amiert a DL-nek nagy pacsi, mert gyakorlatilag ok oltek a futast kozepen igy Orr-M segithetett pasz ellen is. 3/4 keresztul "senkit" nem jatszottak meg, atmentunk takonyyba es koszonhetjuk PS-nek hogy sietett (tulsagosan), mert majd minden 8-10 yardos pasz ult onnantol.
malkav
több mint 9 éve
Na akkor reggeli velemeny...Mostanaban nem akarom kivagni Pees-t, nem tehetek rola a D az rendben van...
több mint 9 éve
Az OFF en atraknam Yandat a masik oldalra es ugy talan be tudna segiteni Stanleynek, nagyon ggyenge meg de persze 1/6-tol lattunk mar jobb produkciot is, de o hosszabb tavon jo lesz (remelem). A Off hivasaink nem voltak agyonbonyolitva (probaltam + irni rola), de legalabb nem adtuk fel a futast. TE miert nem jatszottuk meg, voltak olyan szakaszok mikor olyan nagy helyet hagytak kozepen, de kiszamithatoan futottunk olyankor. SSS kulonbseget tud a palyara vinni.Def egyszeru, de hatasos ( szamomra meglepoen sokaig nem reagalt a PS) taktikaval futott ki, majd a 21-0 eredmenynel elovettuk a szokasos taknyot+ BB masnak is adott labdat majdnem kikaptunk.
Nem ertem, JS fogta WR2 (ok meg volt mondva) Tavon meg AB-t persze nagy segitseggel, Orr fogta Bell-t mig Mosley a TE -t ami nem a legnagyobb erosseguk szerintem. JS raadasul tobbszor meg lett verve, de szerencsere BB csak a 2 sztart akarta megjatszani. Elvileg ok a spilerek nalunk, meg is a tobbiek vegzik a nehezebb ( halatlanabb ) feladatot. A Font7 fasza volt nagyon.
Webb-et talan most nem rugtam volna ki eloszor a keretbol a mecs utan. Azert jovoje sincs...
A Browns ellen nehezebb lesz, de bizom a fejlodesben, ter van ra.
több mint 9 éve
lucio
329
Győztünk. Négy zakó után ez jó. Más meg nem nagyon. Illetve a D hozta, amit idén szokott, sőt..Bár azért megértettem a Steelers szurkolók idegességét. (Valami annál a csapatnál a fejekben és/vagy gameplan szinten néha nagyon nem működik, szerencsére a ma sem).Viszont: nulla előrelépést láttam az offensben. Csinált az O egy TD-t, ami tulképp egyetlen játékból állt, a többit meg már leírtuk/láttuk jó párszor. Valaki megfejthetné, mi van, mert amit az O előad, az nemcsak, hogy eredménytelen, hanem nézhetetlen is, még nekem Ravens drukkernek is.
több mint 9 éve
azért ha az offense csinálna vmit akkor simább meccseink lennének.2-3 first down is elég lenne sokszor idő ölésnek. De a win az win. Péntek hajnalba majd jön az újabb win.
több mint 9 éve
Feltavnal vezetjuk a diviziot 😊
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 9 éve
Win es 3k. Most ennyi. A tobbit ha nyugodtabb leszek.

You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 9 éve
Na ez megint egy szaros győzelem volt, de legalább W... Offenzrő nem mondanék semmit... Judon egy állat lessz.. már most több sackje van szerintem mint Upshawnak 4 év alatt
több mint 9 éve
Hát ha az mérce.egyébként ha Webbet dobjuk idén akkor is Weddle szerepét veszi át inkább.Reszkess vasas!Elam az 53-ban!nevetsz, de szerintem hálókához képest jobb lesz..
Peter
malkav
youtu.be/FEpDaJp24Kk
több mint 9 éve
Reszkess vasas!Elam az 53-ban!nevetsz, de szerintem hálókához képest jobb lesz..
Peter
több mint 9 éve
Ha Torreyt kivágják következő offban visszahoznátok őt?Nem... szerintem felesleges, perrimant kell beintegrálni....
Peter
több mint 9 éve
Ha Torreyt kivágják következő offban visszahoznátok őt?Talan tobbert jatszik, mint Wallace+SSS egyuttveve es nincs olyan jo. Bagoert johetne, de nem tudom elkepzelni. Penzert vannak nagyobb needek+FA. Sztem ugy jar mint Wallace, behuzza a nagy lovet, majd ha addig nem lesz szerencseje elmegy majd a stilusahoz igazitott csapathoz.
Peter
több mint 9 éve
DB switch: the Ravens claimed CB Chris Lewis-Harris and waived CB Will Davis, per league source.Kell a Bengals playbook, ennyi.
Érdekes
Peter

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
DB switch: the Ravens claimed CB Chris Lewis-Harris and waived CB Will Davis, per league source.Érdekes
több mint 9 éve
Egy jo kis cikkTényleg fasza cikk főleg ez a feka akcentus..... azon gondolkodtam a mostani fiatal elkapók között nincs is olyan tipusú nagypofájú jó WR mint SSS, Ward vagy ilyenek ...
www.theplayerstribune.com/ed-reed-hines-ward-ravens-steelers-rivalry-afc-north/
Peter
több mint 9 éve
Egy jo kis cikkwww.theplayerstribune.com/ed-reed-hines-ward-ravens-steelers-rivalry-afc-north/
több mint 9 éve
Sziasztok, na mi a tipp vasarnapra ?
több mint 9 éve
not practicing: TE Crockett Gillmore, CB Shareece Wright, LB Kamalei Correa and LB Elvis Dumervil. All 4 likely out for Sunday.Sr limited