Baltimore Ravens

47 feliratkozó

több mint 9 éve
Peter Baltimore Ravens 1 224
Ez sem rossz
 www.baltimorebeatdown.com/2016/11/3/13504284/eric-weddle-named-to-nfl-com-s-midseason-all-pro-team

több mint 9 éve
kátrány Baltimore Ravens 1 844 — Ravens fan
Volt már?

www.profootballfocus.com/pro-top-10-nfl-rookies-entering-week-9/

"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.

http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 9 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 752 — No 1 duplaszánkó fan
Monroe, es a mostanaban egyre tobb figyelmet kapo/erdemlo marijuana-sztori

https://a.espncdn.com/photo/2016/1101/r147483_1296x729_16-9.jpg
Eugene Monroe was addicted to football -- and marijuana helped him quit
The retired lineman uses cannabis because he says it heals the hurt from a lifetime playing the game. This is his crusade to convince the NFL he's right.

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 9 éve
Collapo Baltimore Ravens Iowa Hawkeyes 3 293 — "Nevermore."
Kicsit olyan erzesem van mint amikor valaki 3-4 D alapanyagot probal 4-3 ba hasznalni ahelyett hogy meglevo emberekhez allitana a playokat.malkav
Ha kocka gurítjuk, ha gömb emeljük!!! (népszerű mondás a sorkatonaság idejéből)
Collapo
csak annak volt miertje.
no
... ha értelme nem is 😀 de jogos 😊

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 9 éve
no Baltimore Ravens 8 612
Kicsit olyan erzesem van mint amikor valaki 3-4 D alapanyagot probal 4-3 ba hasznalni ahelyett hogy meglevo emberekhez allitana a playokat.malkav
Collapo
csak annak volt miertje.
több mint 9 éve
Collapo Baltimore Ravens Iowa Hawkeyes 3 293 — "Nevermore."

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 9 éve
zzz888 Pittsburgh Steelers 490 — zal8888@gmail.com
😛
Sík Sándor:
Az acélember

Áll, egyenesen, egymagán
Az acélember a hegy homlokán.

Széttárva karcsú, hosszú karjai,
A kábelek kígyóit tartani.

Nem görnyedez és nem erőlködik:
Áll és feszül és hordja terheit.

De hűvös feje túl a drótokon
Hosszan elnéz a nyúlós utakon.

Lát, embereket és országokat,
Bolond és keserű látásokat:

Az éhes ember néma ráncait,
Dokkok penészes árusáncait,
Országhatárok inga-táncait,

És hall, hazug és gyilkos hangokat:
Borhősöket, barátokat, bankokat,
És népgyűléseket és tankokat.

Az eszme önmagára-lázadását,
A forradalmak bárgyú körfutását,
Az őrülések örök újulását.

A földgömb reng és ég a szemhatár.
Az acélember néz és konstatál.

Áll és szótalan ég felé feszül:
Hordja a kábelt rendületlenül.

S ha olykor egy-egy holdas éjszakán
Ráül terhével a szörnyű magány,

S a látomások emlékeitől
Dereka már-már megroppanni dől:

Ilyenkor elég egy szempillanás:
A szomszéd hegyen másik óriás,

A harmadik ormon a harmadik
Hordozza látomása titkait.

Egy pillanat, egy közös rezzenés:
A három acélember összenéz.

Testvér – mondja az acélpillanat –
Tudom: gyengének lenni nem szabad.

Tudom, a mi törvényünk állani:
Mi vagyunk a Vezeték várai.

Nem tudjuk honnan, nem tudjuk kinek,
De rajtunk megyen át az Üzenet.

Az ismeretlen Igét hordja vállunk.
Bennünket ideállítottak. Állunk.
több mint 9 éve
malkav Baltimore Ravens 2 468
Na heten ma palyara kell lepni a fiukaknak, mit vartok? Valtozast, vagy üttünk meg egy szeget az ideny koporsojaba?
malkav
én nem tudom mitől lenne változás az off.-ban, nincs bennünk rejtett, kihasználatlan potenciál. egyszerűen talent-hiányos a támadórészlegünk, minden poszton.
gedam
En mondjuk ezzel pont nem ertek egyet, szerintem van talent az O-ban csak nem vagyunk kepesek hasznalni oket.... Kicsit olyan erzesem van mint amikor valaki 3-4 D alapanyagot probal 4-3 ba hasznalni ahelyett hogy meglevo emberekhez allitana a playokat. Ezert egy kicsit varom hogy ket het alatt mit tud kisajtolni Marty, mert szerintem több van ebben az egysegben mint amit mutatnak. Futassal es Hosszupaszokkal el kellene jutni RZ-ig, ott meg nem szarozni, hanem Waller,Gilmore tipusu magas emberekre radobalni a labdat...
több mint 9 éve
Kerdes az hogy az OL es vele együtt Flakon mutat valamit, vagy megint mennek a felyardos paszok... jo lenne ha elkezdenenk hasznälni amink van...
több mint 9 éve
Na heten ma palyara kell lepni a fiukaknak, mit vartok? Valtozast, vagy üttünk meg egy szeget az ideny koporsojaba?
malkav
Sr-t kivéve minden kezdő gészséges.Heyward hiányát nagyon érezte a vasas,nem tudom milyen állapotban van de egy sokfutásos kevés pontos győzelmet várok.

több mint 9 éve
malkav
Remelem jatszik BB es ugy nyerunk. Nem mi vvagyunk az eselyesek, de meg tudjuk nyerni. Ha nem 2 mecs hatranyban leszunk es akkor szeg.
több mint 9 éve
gedam 6 478
malkav
én nem tudom mitől lenne változás az off.-ban, nincs bennünk rejtett, kihasználatlan potenciál. egyszerűen talent-hiányos a támadórészlegünk, minden poszton.
több mint 9 éve
több mint 9 éve
Azt ecsetelik, hogy jovore Londoni merkozes lesz. Jag+ LAR lesz a gazda es 8 csapat nem volt meg ideat. Ok a Jag szempontjabol neztek, igy 2 r4ealis lehetoseg maradt SS+a Ravens, de SS inkabb Mexikoba menne. 😊
több mint 9 éve
Ahogyan az várható volt Elam lesz az aki visszatérhet IR-ről.

Szerkesztette: Peter

több mint 9 éve
Az OL 2 helyen valtozott. KO nagy ervagas, de Monroe (alig volt ep) Hurst parosnal a Stanley/ Lewis jobb is talan LT-ben. De nem egyy kategoria a ketto. Siman edzoi hiba, de nem akarok vitazni, valaszatok ki ti kie a feleloseg.
no
Korábban már leírtam,hogy Castillot már a KO-Monroe dologért kirugnám.az,hogy nem tette át KO-t LT-be hatással van ránk a mai napig mert ha átrakja nem tradelünk Monroeért,megmaradnak a draftpickek.tehát Monroe nem itt sérül le,nem innen vonul vissza egy rakat deadmoneyt hagyva maga után és ha nem kell őt fizetnünk és nincs a deadmoney sem többet tudunk KO-nak is ajánlani.mióta itt van Castillo egyszer volt király falunk de az inkább Kubinak köszönhető.tavaly ugyanazzal az öt emberrel a közelébe nem voltunk a 2014-esnek.egy forintot nem ér az ember szerintem dehát tudod "a régi szép idők Phillyben".
Peter
Alapvetoen oda jutunk mindig, hogy 4-5-en kirugnank a 75%-t a stabnak. Vannak kozos pontok is. En nekem mindegy ezek maradnak vagy jon 9 uj juhasz, a lenyeg a kovetkezetesseg a taktika-jatekosallomany-edzoi felfogas teren. Labjegyzetben megjegyeznem ( mert nem birom ki ), az uj brigadnak jobban elhinnem hogy kepesek ra, de ha ezek az Anyaszomoritok maradnak itt az ideje elkezdeni ram cafolni.
több mint 9 éve
Itt OL szinten van nagy baj,de ket het alatt rendbe lehet hozni... emlekeztek amikor a NE-t tonkrevagta par eve a chiefs, lehet hogy nalunk is valtozik a dolog es lesz ebbol valami...
De azzal absz egyetertek, hogy a secben Webb a leggyengebb pont es töle szabadulni kell. Es most nekem nagyon faj, hogy Brooksot kivagtuk mert be lehetne rakni webb helyere. De akar Elamet is aztan megletjuk javult-e valamit.
malkav
Webb helyere barkit be lehet rakni, mert mindegy, de a leggyorsabb LB aki tud utkozni es mar megtriplaztad a hatekonysagot. Viszont 1 dolgot nem lehet elvenni tole, konzekvensen o adja fel eloszor az ellenfel uldozeset. 😊
no
😀

Levine lassu FS-nek ?
malkav
Webb-hez kepest raketa, legutobb mig o futott 50 yardot, Webb 25-t+ 5-t a szalag atszakitas utani levezetoben, csak annak a franya Wr-nek nem mondta meg senki Webb-nek nem a Gline-nal van a celszalag.
Nem akarom en bantani, de a Forset fele frappans felmondolevelet megkaphatna es arra emlekeznenk milyen jo CB volt a seruleseig.
több mint 9 éve
Az OL 2 helyen valtozott. KO nagy ervagas, de Monroe (alig volt ep) Hurst parosnal a Stanley/ Lewis jobb is talan LT-ben. De nem egyy kategoria a ketto. Siman edzoi hiba, de nem akarok vitazni, valaszatok ki ti kie a feleloseg.
no
Korábban már leírtam,hogy Castillot már a KO-Monroe dologért kirugnám.az,hogy nem tette át KO-t LT-be hatással van ránk a mai napig mert ha átrakja nem tradelünk Monroeért,megmaradnak a draftpickek.tehát Monroe nem itt sérül le,nem innen vonul vissza egy rakat deadmoneyt hagyva maga után és ha nem kell őt fizetnünk és nincs a deadmoney sem többet tudunk KO-nak is ajánlani.mióta itt van Castillo egyszer volt király falunk de az inkább Kubinak köszönhető.tavaly ugyanazzal az öt emberrel a közelébe nem voltunk a 2014-esnek.egy forintot nem ér az ember szerintem dehát tudod "a régi szép idők Phillyben".

több mint 9 éve
Itt OL szinten van nagy baj,de ket het alatt rendbe lehet hozni... emlekeztek amikor a NE-t tonkrevagta par eve a chiefs, lehet hogy nalunk is valtozik a dolog es lesz ebbol valami...
De azzal absz egyetertek, hogy a secben Webb a leggyengebb pont es töle szabadulni kell. Es most nekem nagyon faj, hogy Brooksot kivagtuk mert be lehetne rakni webb helyere. De akar Elamet is aztan megletjuk javult-e valamit.
malkav
NE az más tészta,kb 1,5 másodpercig vann Bradynél a labda.

több mint 9 éve
malkav
Webb helyere barkit be lehet rakni, mert mindegy, de a leggyorsabb LB aki tud utkozni es mar megtriplaztad a hatekonysagot. Viszont 1 dolgot nem lehet elvenni tole, konzekvensen o adja fel eloszor az ellenfel uldozeset. 😊
no
😀

Levine lassu FS-nek ?
több mint 9 éve
malkav
több mint 9 éve
több mint 9 éve
több mint 9 éve
malkav
Ja,félreolvastam.nem hiszem,hogy össze tudna jönni egy ilyen trade de nem hangzik roszzul. 😊

több mint 9 éve
Lehetne 0-7 is, olyan nincs hogy az ellen nem hibazik. a 10 pontunkbol 10 szereztuk a hibajukbol. Sztem is jo F, de akkor sincs elete formajaba. Ha fogtuk volna a futast... ez volt a fo baj.
Az 5 sack jol hangzik es eddigiekhez kepest volt nyomas, de kamikazezot a 2 Qb, idejuk lett volna szabadulni a labdatol.