Baltimore Ravens
47 feliratkozó
több mint 9 éve
hatha a 3rd egyertelmu passzszituaciot jelent 😀
több mint 9 éve
Valamint én nem éreztem Forsettben, hogy képes lett volna átizmolni a 3&shortot... annál nagyobb/erősebb kéne hogy legyen, így viszont már az "rd"-t se adnám. De amúgy sok sikert neki.Ja, csak a "hirdetést" elfordították. 3 down backnek írja magát, nincs "rd".Ebben a keresésben csak én látok három ferdítést? 😛Szerintem 3rd down backként elvegetálna azért.
Collapo
Igor
"Officially on the job hunt: Anyone know of anybody looking for a 3 down back w/ great movement skills who's also freakishly good looking lol"
tomi-tomi

You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 9 éve
Ja, csak a "hirdetést" elfordították. 3 down backnek írja magát, nincs "rd".Ebben a keresésben csak én látok három ferdítést? 😛Szerintem 3rd down backként elvegetálna azért.
Collapo
Igor
"Officially on the job hunt: Anyone know of anybody looking for a 3 down back w/ great movement skills who's also freakishly good looking lol"
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve
Ebben a keresésben csak én látok három ferdítést? 😛Szerintem 3rd down backként elvegetálna azért.
Collapo
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 9 éve
Ebben a keresésben csak én látok három ferdítést? 😛

You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 9 éve
Így keres állást twitteren Justin Forsett, a Ravens nemrég kivágott futója: Ha netán ismertek olyan valakit, aki egy 3rd down backet keres kiváló mozgástechnikával, és aki ráadásul baromi jóképű, ne habozzatok szólni!

The youngest player EVER with a perfect passer rating 😈 LJ8
több mint 9 éve
Na,felhoztuk Daniel Brownt PS-ból.Waller úgy néz ki nem áll készen mivel nem edzett a csapattal Maxx meg a térdével bajlódik..helyét a PS-ban Kenny Bell WR foglalta el.továbbá Winston Guy volt tryouton aki egy veterán safety.
több mint 9 éve
ezert nem szeretek irni. Ami eloben 2 perc, itt nehezebb.es Aiken tetmerkozesen bizonyitott nem pre-n, jobb Aiken mint ButlerAmikor Aiken bizonyitott tavaly, láttuk hogy haladt az offense. Amig Smitty igy játszik (ugyanaz a szerep kb), a pályára ne kerüljön Aiken...
no
Igor
Egyetertunk ne keruljon palyara. Amit en irtam, jobban bizonyitottnak lattak Jh-ek mint Butlert. Az hogy valaki jobb valakinel, az nem jelenti hogy (ebben az esetben ) Aiken jo.
Korabban irtam is, hogy el kell vele beszelni, mert frusztraltnak erzem. Ebben az allapotaban a palyara se engednem. Most megneztem (nem akartam erzesbol) 3rec 9yard 8 long. tehat volt 1 - elkapasa majdnem uaert mint a 3.
De legalabb 2 flagre emlekszem 25 yardert. Es az egyiknel talan 5 korul kellett volna indulniuk Aiken nelkul
több mint 9 éve
es Aiken tetmerkozesen bizonyitott nem pre-n, jobb Aiken mint ButlerAmikor Aiken bizonyitott tavaly, láttuk hogy haladt az offense. Amig Smitty igy játszik (ugyanaz a szerep kb), a pályára ne kerüljön Aiken...
no
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 9 éve
Lehet csak PS mozgás vagy ST-et akarnak erősíteniAccording to Howard Balzer, the Ravens worked out seven players on Tuesday including S Jeron Johnson, OLB Andy Mulumba, DB Shamiel Gary, DB Ryan Murphy, LB Jamari Lattimore, G Michael Liedtke and G Ian Silberman.csupa meglepetes poszt. 😉
Peter
no
több mint 9 éve
csak abban nem vagyok biztos, hogy fog is

NFL - Not For Ladies!
több mint 9 éve
Kicsit szomorú vagyok Forsett miatt, de idén el lessz temetve a deapth mélyére, ő pedig játszani akar.
több mint 9 éve
According to Howard Balzer, the Ravens worked out seven players on Tuesday including S Jeron Johnson, OLB Andy Mulumba, DB Shamiel Gary, DB Ryan Murphy, LB Jamari Lattimore, G Michael Liedtke and G Ian Silberman.csupa meglepetes poszt. 😉
Peter
több mint 9 éve
es Aiken tetmerkozesen bizonyitott nem pre-n, jobb Aiken mint Butler
több mint 9 éve
azért wallace meg SSS és perrriman mellett eléggé nem rúg labdába... nem volt rosz ő rövid routokon, de esélytelen a deep passzoknél, rövid routra meg van egy rakat TE akik szintén nem kapnak elég labdátfelreertettel, nem kivanok neki tobb labdat, de jo opcio lehet o is ha lenyugszik (Bills ellen 10 ember kapott el, az zsir)
malkav
De attol fuggetlenul palyan van st es off ben is( ritkabban ), es a lokesere + fc zavarasaert kapott buntetesekre utaltam
több mint 9 éve
According to Howard Balzer, the Ravens worked out seven players on Tuesday including S Jeron Johnson, OLB Andy Mulumba, DB Shamiel Gary, DB Ryan Murphy, LB Jamari Lattimore, G Michael Liedtke and G Ian Silberman.
több mint 9 éve
azért wallace meg SSS és perrriman mellett eléggé nem rúg labdába... nem volt rosz ő rövid routokon, de esélytelen a deep passzoknél, rövid routra meg van egy rakat TE akik szintén nem kapnak elég labdát
több mint 9 éve
kicsit ki voltam akadva, hogy butlert nem tartottuk meg, de tampaban sem volt aktiv eddig ...jo volt a preseasonba, de meg Aiken se kap eleg labdat (sztem frusztralt is, legalabbis sok dili hibat vet), a fejeben helyre kell tenni mar nem elsoszamu, de o meg (talan) joggal gondolja hogy az.
malkav
több mint 9 éve
ok, bust sem. A 2 veglet kozul, limes tart a bust fele ebben az esetbenfigyelembe kell azért venni hogy nem minden elsőkörösből lesz pro bowler ..... sőt...Clayton első körös volt és sosem ért fel a draftpoziciójához a teljesítménye.bust a javából.szerintem szintén ciki,hogy ez a franchise a létezésének mostmár 21 éve alatt egyetlen 1 shutdown cornert tudott produkálni.mindig jönnek a Fabian Washingtonok,Cary Williamsek,D Foxwirthök,Frank Walkerek,most Sareece Wright meg a többi srác akik csinálnak egy-egy playt ugyan de aztán dobnak rájuk x td-t.tömködjük a roster lukakat velük de semmire nem jók igazából.1.koros volt? a memoriam mar nem a regi.
Peter
akkor helyesbitenem kell es torlom az inkabb-ot
no
malkav
több mint 9 éve
kicsit ki voltam akadva, hogy butlert nem tartottuk meg, de tampaban sem volt aktiv eddig ...
több mint 9 éve
figyelembe kell azért venni hogy nem minden elsőkörösből lesz pro bowler ..... sőt...Clayton első körös volt és sosem ért fel a draftpoziciójához a teljesítménye.bust a javából.szerintem szintén ciki,hogy ez a franchise a létezésének mostmár 21 éve alatt egyetlen 1 shutdown cornert tudott produkálni.mindig jönnek a Fabian Washingtonok,Cary Williamsek,D Foxwirthök,Frank Walkerek,most Sareece Wright meg a többi srác akik csinálnak egy-egy playt ugyan de aztán dobnak rájuk x td-t.tömködjük a roster lukakat velük de semmire nem jók igazából.1.koros volt? a memoriam mar nem a regi.
Peter
no
több mint 9 éve
Clayton első körös volt és sosem ért fel a draftpoziciójához a teljesítménye.bust a javából.szerintem szintén ciki,hogy ez a franchise a létezésének mostmár 21 éve alatt egyetlen 1 shutdown cornert tudott produkálni.mindig jönnek a Fabian Washingtonok,Cary Williamsek,D Foxwirthök,Frank Walkerek,most Sareece Wright meg a többi srác akik csinálnak egy-egy playt ugyan de aztán dobnak rájuk x td-t.tömködjük a roster lukakat velük de semmire nem jók igazából.1.koros volt? a memoriam mar nem a regi.
Peter
több mint 9 éve
láttátok a labdaszedő egykezesét a Vik_NYG mecsen beszarok... le kéne igazolni index.hu/sport/amerikaifutball/2016/10/04/vikings_labdszedo_egykezes/
több mint 9 éve
allitolag forsett kerte, marha lehet hinni az ilyeneknek...
több mint 9 éve
Cutoltuk Forsettetkell a hely Wallernek, Dixon meg visszater lassan serulesebol
Peter