Baltimore Ravens

47 feliratkozó

több mint 9 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 752 — No 1 duplaszánkó fan
Mornhinweg nem lenne rossz.. bar o is eleg nagy enigma, s en bevallom orultem Trestmannek amikor jott. De nem latom, hogy nalunk hasonlo koncepciot alkotott volna, sot nem latom a koncepciot.. sot, semmit se igazan.

Nehez kerdes.

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 9 éve
malkav Baltimore Ravens 2 468
és alig pár órával a meccs után....

POLL: Should Marc Trestman be fired?

www.baltimorebeatdown.com/2016/10/9/13220488/untitled
több mint 9 éve
Az megvan,hogy a jobblábas Tucker úgy állt oda mintha bal lábbal akarna rúgni?kb a fél világ tudta,hogy valami csalafintaság jön.

Trestmanan túl van még egy komoly baj,mégpedig az,hogy Flacco fél a zsebben.látszik a szemén és minden mozdulatán.yardokra van tőle a védő és már szinte húzza össze magát.nagyon gáz,azt hittem egy pár meccs után levetkőzi ezt de nem sikerült sajna.

Trestmanen kívül nem piszkálnék senkit most.őt sem idegennel oldanám meg így szezon közben.Morninwegh vagy esetleg Bobby Engram év végéig aztán meglátjuk.következő offban kidobnám az OL edzőt már csak KO miatt is.ha esélyt ad KO-nak LT-ben nincs Monroe,az elveszett draftpikkek,meg a rakat deadmoney és KO is itt lenne.

Úgy tűnik Wagner "one year wonder" volt viszont Alex jó volt LT-nek is,reméljük így folytatja.
Peter
Sajna nekem erről az utóbbi két meccsről az jutott eszembe amikor Reed finoman szóvátette, hogy lassan az O is csinálhatna vmit a pályán, csak az a szmorú hogy nincs egy darab hozzá hasonló klaszis a védelembe, és még így is inkább ők hozzák a meccseket.

Igazad van azzal kapcsolatban, hogy Flacco fél a zsebben, de ezt kurva egyszerűen meg lehet oldani, be kell rakni pár bootleget a playbookba... Kubiak alatt sima first downokat szedtunk belőlük.....
több mint 9 éve
Peter Baltimore Ravens 1 224
Az megvan,hogy a jobblábas Tucker úgy állt oda mintha bal lábbal akarna rúgni?kb a fél világ tudta,hogy valami csalafintaság jön.

Trestmanan túl van még egy komoly baj,mégpedig az,hogy Flacco fél a zsebben.látszik a szemén és minden mozdulatán.yardokra van tőle a védő és már szinte húzza össze magát.nagyon gáz,azt hittem egy pár meccs után levetkőzi ezt de nem sikerült sajna.

Trestmanen kívül nem piszkálnék senkit most.őt sem idegennel oldanám meg így szezon közben.Morninwegh vagy esetleg Bobby Engram év végéig aztán meglátjuk.következő offban kidobnám az OL edzőt már csak KO miatt is.ha esélyt ad KO-nak LT-ben nincs Monroe,az elveszett draftpikkek,meg a rakat deadmoney és KO is itt lenne.

Úgy tűnik Wagner "one year wonder" volt viszont Alex jó volt LT-nek is,reméljük így folytatja.

több mint 9 éve
öröm az ürömben, hogy a cicák is hasonlóan elit teljesítményt nyújtanak mostanság mint mi...
több mint 9 éve
no Baltimore Ravens 8 612
Csak hogy + zarjam a napom, Orr nagyon jo volt.
több mint 9 éve
Évek óta követem a csapatot, de a mai meccs volt tán a legrosszabb.
Ugyanakkor: az NFL-ben a csapatok hosszú távú eredményessége a managementtől és az edzői stábtól függ. A Ravens hosszú távon eredményes franchise. Való igaz, a draft stratégián igazítani kellene. Szóval nálam nincs edzőkérdés.
Van viszont O koordinátor kérdés. Valami marhára nem stimmel, és míg múlt héten az O fal volt a legnagyobb gond, ma úgy minden. Harbs-nál rákérdeztek a sajtótájékoztatón a futójátékok számára, elég ingerülten rázta le a kérdést, pedig jogos. Ellentmondva magamnak viszont a futójátékunk sem jó, való igaz, 11-ből futott a srác 95 yardot, de ebben volt kb 3 nagyon hosszú, a többi éppenhogy...azaz még egy harmadik és rövid szituációban sem lehet ilyen futóadatokkal sem építeni a futásainkra, mert inkonzisztens, esetleges, éppúgy, mint az egész támadójáték. Az a gond, hogy Kubiak megmutatta, hogy egy Ravens O-val is lehet nagy dolgokat csinálni, ha az ő tükrében nézzük a jelent, még siralmasabb.
lucio
Az elso bekezdessel lehet vitatkozni. Igen jo edzokkel jo eredmenyeket ertunk el, de elmentek mert jok voltak. akik itt vannak nem olyan veretesek, az eredmenyeink sem. Ez egy pici franchise, es szerintem is eredmenyes. Az O mellett a D koordinator is mehet. JH 2 meccset veszitett el, Wagnerrel a fal egesz jol tartott, erre megserul). A fasultag jeleit latom, megujulas kell, raadasul ugy nem visel erteket, hogy o egy D vagy O guru lenne. De nalam sincs edzo kerdes ( Ha Ozzie felhiv kerdes nelkul mehet JH )
több mint 9 éve
egyedül elwayt okolhatjuk a történtekért. 😛
több mint 9 éve
egy pozitivum van ma wright nélkül is volt passz elleni védelem..
több mint 9 éve
lucio 329
Évek óta követem a csapatot, de a mai meccs volt tán a legrosszabb.
Ugyanakkor: az NFL-ben a csapatok hosszú távú eredményessége a managementtől és az edzői stábtól függ. A Ravens hosszú távon eredményes franchise. Való igaz, a draft stratégián igazítani kellene. Szóval nálam nincs edzőkérdés.
Van viszont O koordinátor kérdés. Valami marhára nem stimmel, és míg múlt héten az O fal volt a legnagyobb gond, ma úgy minden. Harbs-nál rákérdeztek a sajtótájékoztatón a futójátékok számára, elég ingerülten rázta le a kérdést, pedig jogos. Ellentmondva magamnak viszont a futójátékunk sem jó, való igaz, 11-ből futott a srác 95 yardot, de ebben volt kb 3 nagyon hosszú, a többi éppenhogy...azaz még egy harmadik és rövid szituációban sem lehet ilyen futóadatokkal sem építeni a futásainkra, mert inkonzisztens, esetleges, éppúgy, mint az egész támadójáték. Az a gond, hogy Kubiak megmutatta, hogy egy Ravens O-val is lehet nagy dolgokat csinálni, ha az ő tükrében nézzük a jelent, még siralmasabb.
több mint 9 éve
valaki elmondja hogy wagner mitől sérült meg mert arról lemaradtam.....
több mint 9 éve
 www.baltimorebeatdown.com/2016/10/9/13219634/ravens-vs-redskins-losers-just-the-losers

ezzel teljesen egyetértek......
több mint 9 éve

Még ez, és tényleg befejezem ameddig Trestman itt lopja a napot nálunk. Nem hiszem el, hogy a kibaszott futónk 11 futásból 95 yardot hoz, tehát majdnem 9 yardot átlagot (majdnem érintésenként first down....), erre 50 szaros alkalommal kell dobálni a labdát, ami hetek óta nem működik.
Viszlát később, remélhetőleg minnél előbb...
Flacco5
É Joe nem alkalmas egy Air Flacco szerepre.A WCO,ami feküdt neki,de ez volt T.érkezésekor a legfőbb ellenérv.Akkor bizonygatták,hogy importálja a Kubiak O működő elemeit...
kátrány
Az igaz nem air Flacco Flacco es ritkan fogunk +50 passzal nyerni, de a raiders fala mogott meg tudod nezni a telefonodon merrol es mennyire fuj a szel. parades jatekra lenne kepes csak ki kell kapcsolni a sisakban az elektronikat.
no
hát én ebben nem hiszek, amit ma csinált azt Cody Kessler is megcsinálja....ledobja a checkdown passzt azt kezitpókolom, ilyet utoljára Cameron alatt láttam.
malkav
ezt hivjak ezt jatsza. Nem gondolom Flaccorol hogy o a legjobb, de ennel jobb lenne egy fallal, OC-al.

Azt erzem a donteseknel nem bizunk magunkban. 2szer visszahordtak jol es utana oldalvonalra, roviden rugtunk. Hester 5 mecccsel a hata mogott 3szor ha probalkozott, tobbi fc. 2 negyedben 2pontosra megyunk hogy dontetlen legyen.......and so on.
több mint 9 éve
kátrány Baltimore Ravens 1 844 — Ravens fan
az a baj nem tudnék senkit akit idehoznék hc-nak vagy oc-nak....
malkav
Csapaton belül is működhet,mint 2013-ban...

"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.

http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 9 éve
az a baj nem tudnék senkit akit idehoznék hc-nak vagy oc-nak....
több mint 9 éve
Amennyire kellett Harbs Billick után a csapatnak,annyira nem működik már vele a dolog.Ahogy belátta,hogy Cam gátja a csapatnak,úgy remélem,hogy most is vált OC poszton,már akár a héten.Ez kilátástalan.

több mint 9 éve

Még ez, és tényleg befejezem ameddig Trestman itt lopja a napot nálunk. Nem hiszem el, hogy a kibaszott futónk 11 futásból 95 yardot hoz, tehát majdnem 9 yardot átlagot (majdnem érintésenként first down....), erre 50 szaros alkalommal kell dobálni a labdát, ami hetek óta nem működik.
Flacco5
É Joe nem alkalmas egy Air Flacco szerepre.A WCO,ami feküdt neki,de ez volt T.érkezésekor a legfőbb ellenérv.Akkor bizonygatták,hogy importálja a Kubiak O működő elemeit...
kátrány
Az igaz nem air Flacco Flacco es ritkan fogunk +50 passzal nyerni, de a raiders fala mogott meg tudod nezni a telefonodon merrol es mennyire fuj a szel. parades jatekra lenne kepes csak ki kell kapcsolni a sisakban az elektronikat.
no
hát én ebben nem hiszek, amit ma csinált azt Cody Kessler is megcsinálja....ledobja a checkdown passzt azt kezitpókolom, ilyet utoljára Cameron alatt láttam.
több mint 9 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 752 — No 1 duplaszánkó fan
Szerintem Ozzienek van annyi street credje/feltett mar annyit, hogy nem nala kene kezdeni... es sztem az utobbi 2 ev tetszetos volt/lehet.

Nalam ez egyertelmuen offense csod egyelore iden, a vedelem szvsz picit eron felul teljesit, ST eddig jo volt, ma ez a Crowder return azert fajt... de egyertelmu hogy a kirugasi sorrend Trestman >>>> OL coach(?) >> Harbs (ot se kene egyelore szvsz bantani) >>>>> Oz

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 9 éve

Flacco5
kátrány
több mint 9 éve
azért itt nincs minden veszve, Pees védelmével idén elégedett vagyok, én Haribóval is elvagyok, bár az uróbbi két mecsen voltak necces dolgai, de szerintem ő sokat dob a csapaton alabból, de amit az OC, a STC csinál az kikészít, és a pozíciós edzők jó részét is el lehet küldeni a faszba, kezdve a OL edzővel és a WR edzővel....
több mint 9 éve
Blaise 2 113 — Fuck "Continuity"!
Lassan el lehet kezdeni beszélgetni Harbs és Ozzie jövőjéről a csapatnál.
Blaise
En Trestmannel kezdenem... nem hiszem el, hogy ebbol a garniturabol nem lehet jobb offenset kihozni (plane mikor parhuzamosan neztem a Chicago meccset, Hoyerrel, Cam Meredith-tel, Royallal, Millerrel, kb. hasonlo modon kene jatszanunk...)

Nem lesz egy vidam szezon.
Igor
Trestman érthetetlen dolgokat művel, levettem róla kezem
Jelenleg semmi mást nem tudunk mint lerángatni gyenge és közepes csapatokat a mi szintünkre ami a kín keserves vergődés - és ott nyerhetünk pár meccset a rutinunkkal, Próbálkozhatunk Trestman leváltásával hátha bejön, veszteni nem veszítünk semmit.

De ha ez sem segít akkor új lapot kell nyitni és itt már elő kell venni Harbsot és Ozziet is. Persze Pees érdemeire való tekintettel mehet a búsba, egy rebuild - nem retool amivel szenvedünk a SB győzelem óta - részeként nem akarom a csapatnál látni..

Harbs: Az Oakland elleni piruettje után, ezt a meccset sem lehet az Ő faszságai nélkül értékelni. Az a trükkös play meg Wagner kiütése a félidő előtt... gratula
Ozzie: vége a toldozás foldozásnak, ez már kevés. az elmúlt évek draftjait figyelve pedig nem lehet rábízni egy rebuildet. ahhoz túl szarul draftol.

Szerkesztette: Blaise
több mint 9 éve
Blaise
A csapat kész van,amit kihoznak belőle,az ami szánalmas.
Mit lehet mondani egy passz + passz és 3&11-re futás,valahol a középpályán (Ez jutott most eszembe) ?
A playek nagy részében tudtam mi fog történni , pedig stream előtt vagyok és nem értek hozzá.
kátrány
Ozzie amit az utolso par drafton bemutatott azt kitehetjuk az ablakba, de nem o lenne az elso akit kuldenek, de inog a pad(persze az igaz hogy sokan razzak egyszere)
no
Az idei az jól sikerült,Perriman sem tűnik rossznak,amúgy tényleg elég gatyára sikerültek az elmúlt évek.

több mint 9 éve
Blaise
A csapat kész van,amit kihoznak belőle,az ami szánalmas.
Mit lehet mondani egy passz + passz és 3&11-re futás,valahol a középpályán (Ez jutott most eszembe) ?
A playek nagy részében tudtam mi fog történni , pedig stream előtt vagyok és nem értek hozzá.
kátrány
Ozzie amit az utolso par drafton bemutatott azt kitehetjuk az ablakba, de nem o lenne az elso akit kuldenek, de inog a pad(persze az igaz hogy sokan razzak egyszere)
több mint 9 éve
szerintem az 50 paszsból kb. 3 ment szélre, a többit meg bepasszoltuk a pálya közepére, miért nem lehet néhanapján az elkapó külső vállára rádobni egy kibaszott labdát ?????
több mint 9 éve

Flacco5