Baltimore Ravens
47 feliratkozó
több mint 9 éve
az a szörnyű hogy az az ötven kisérletből kb. 6 van ami nem checkdown pasz volt 1-2 yarddal a levegőben... itt van két TE egy-két vertical threat, meg egy aiken mi a manőért nem lehet ezekre a játékosokra playt hívni ?
több mint 9 éve
Lassan el lehet kezdeni beszélgetni Harbs és Ozzie jövőjéről a csapatnál.A csapat kész van,amit kihoznak belőle,az ami szánalmas.
Blaise
Mit lehet mondani egy passz + passz és 3&11-re futás,valahol a középpályán (Ez jutott most eszembe) ?
A playek nagy részében tudtam mi fog történni , pedig stream előtt vagyok és nem értek hozzá.

"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.
http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 9 éve
Lassan el lehet kezdeni beszélgetni Harbs és Ozzie jövőjéről a csapatnál.inkabb a multjukrol a jovorol mar nem kene, de maradjanak addig amig kozlik a rossz(jo) hirt par kollegaval
Blaise
több mint 9 éve

Még ez, és tényleg befejezem ameddig Trestman itt lopja a napot nálunk. Nem hiszem el, hogy a kibaszott futónk 11 futásból 95 yardot hoz, tehát majdnem 9 yardot átlagot (majdnem érintésenként first down....), erre 50 szaros alkalommal kell dobálni a labdát, ami hetek óta nem működik.
Viszlát később, remélhetőleg minnél előbb...
több mint 9 éve
A Browns ellen szerencsénk volt,a Jags balf@szabb volt,mint mi , azok is neccesek voltak.Most pedig fortuna visszaveszi azt,amit adott.Siralmas , szánalmas ...
Elfogadnék egy földbeállást,ha tudnám,hogy a végén megszabadulunk Harbs től és népi zenekarától.
Kezdésnek kiegyeznék,ha jövő héten már nem látnám Trestmant...

"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.
http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 9 éve
Keserves sós nyalóka ez a csapat az edzői brigáddal és Ozzie-val , az egész Ravens közösségnek.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 9 éve
Lassan el lehet kezdeni beszélgetni Harbs és Ozzie jövőjéről a csapatnál.En Trestmannel kezdenem... nem hiszem el, hogy ebbol a garniturabol nem lehet jobb offenset kihozni (plane mikor parhuzamosan neztem a Chicago meccset, Hoyerrel, Cam Meredith-tel, Royallal, Millerrel, kb. hasonlo modon kene jatszanunk...)
Blaise
Nem lesz egy vidam szezon.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 9 éve
Hát komolyan mondom, csak azért veszek egy Ravens mezt hogy elégessem....
több mint 9 éve
nulla offense teljesítmény, ezeknek nem érdemelnek egy dollárt sem nem amennyit keresnek..

The youngest player EVER with a perfect passer rating 😈 LJ8
több mint 9 éve
Helló megint tavalyi év...Erre a mai produkcióra nincs mentség, ilyen töketlen szar játékot! Ki lehet kapni, nincs azzal baj, de ezt így ne basszus. Semmi életjelét nem mutatták a srácok, hogy haladni akarnánk előre. Erre nem fogom elbaszni a vasárnapjaimat, ameddig Trestman az OC, addig nekem ez ennyi volt.
több mint 9 éve
ipad megvan meg?Gameday ! 😊Ha két agyvérzés között nem akarom falhozbaszni éppen az ipadet már elégedett vagyok.
Irány a 4-1 !
Mit gondoltok a mai meccsről ?
Voice
Peter
en mar felszedtem a parkettat, mot nezem van-e hidegburkolo ismeros, mert a csempenek is neki fogok allni
több mint 9 éve
Gameday ! 😊Ha két agyvérzés között nem akarom falhozbaszni éppen az ipadet már elégedett vagyok.
Irány a 4-1 !
Voice
több mint 9 éve
West hoz egy jomunkasember napot (20/75), Dixon csak 8-10 erintest kap, de abban lesz egy nagy play (40+ yard), viszont SSS es Tucker alkotni fog, s a vezenyletukkel kiszenvedjuk 20-17-re.Az eredmeny jo.
Igor
A kerdes West hogy hozza ezt az atlagot. Ha nem minden 8. nagy a tobbi 1-2 yard, akkor megy a futas es akkor tobb erintest fognak kapni es konnyebb lesz a jatek. Ha az 2. variacio fog elni, en akkor is jobban eroltetnem a futast (ha a def-unk engedi), mert +50 passzal parkettafelszedos lesz az este.
több mint 9 éve
Én úgy gondolom hogy szét fogjuk futni a meccset. Nagyon jól fog menni. Ez lesz az első meccs amin a 4. negyedben nem kellesz izgulni. Bár lehet csak szeretném h így legyen. 27-13 W
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 9 éve
West hoz egy jomunkasember napot (20/75), Dixon csak 8-10 erintest kap, de abban lesz egy nagy play (40+ yard), viszont SSS es Tucker alkotni fog, s a vezenyletukkel kiszenvedjuk 20-17-re.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 9 éve
Gameday ! 😊Szia!
Irány a 4-1 !
Voice
Kötelező W, de ahogy ismerem magunkat, nem lesz sima!
több mint 9 éve
Gameday ! 😊Irány a 4-1 !

The youngest player EVER with a perfect passer rating 😈 LJ8
több mint 9 éve
Hiaba vannak a szamok Washington def.ellen ( az OL-unk, javithatja a szamaikat, de remelem nem fogja) . Meglepodnek a nagypontos kulonbsegen, mert ha kepesek lennenk is, nem fognak full gazon vegig menni. Ravens dns, run-run-run( haladunk 9 yardot, de az ellen csak 4-t. A 2.negyed vegere megnyerve a terulet harcot, rugunk egy 3 pontost. Megvaltozott a jatek es Flaccoval lehet dobni is, de vele is futas volt az alap es abbol fakado playaction-ok. Uez igaz forditva is (persze a jo def alap) ritkan kaptunk ki nagyon. A futas eleszi az idot. A patriots a dingdong-al 3-4 perc alatt vegig szalad. De ezt jatszak elonyben es hatranyban is. egy jobb napon(nekik) 6 td felraknak a tablara. Tudom elegge leegyszerusitettem 20 evet, de 90mp "stage is mine"www.baltimorebeatdown.com/2016/10/7/13198742/opinion-if-ravens-offense-struggles-against-a-poor-redskins-defense-the-offense-will-never-get-itInkább mint én.én vagyok a Trestman gyűlölő.
ez olyan mintha blaise irta volna 😀
malkav
Waller hivatalosan a keretben.
Peter
En orulnek egy 9 pontos gyozelemnek, de felek a sarki patika forgalma drasssztikusan visszaesne.
En Trestannak meg adnek idot (egy kicsit a korulenyek aldozata), de gyorsan stabilizalni kell az OL-t es utana nincs bocsanat ha nem megy. Nehogy ugy jarjunk mint Pees-el, mert a betonfalat gyurmava alakitotta valami kinai bolcs utan, hanyok a hajlik de nem torik-tol.
több mint 9 éve
www.baltimorebeatdown.com/2016/10/7/13198742/opinion-if-ravens-offense-struggles-against-a-poor-redskins-defense-the-offense-will-never-get-itInkább mint én.én vagyok a Trestman gyűlölő.
ez olyan mintha blaise irta volna 😀
malkav
Waller hivatalosan a keretben.
több mint 9 éve
www.baltimorebeatdown.com/2016/10/7/13198742/opinion-if-ravens-offense-struggles-against-a-poor-redskins-defense-the-offense-will-never-get-itez olyan mintha blaise irta volna 😀
több mint 9 éve
Maxx Williams IR-re került.0 elkapás idénvalakinek hely kell... szerintem. Gilmore meg nem is játszott rosszul... Pitta is bírja még.
Peter

You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 9 éve
Gondolom csak spec-team miatt erdekes, vedelemben nem fog palyat latni....
több mint 9 éve
Gondolom már értesültetek róla:Marqueston Huff safety foglalta el Canady helyét a rosteren aki IR-re került.