Baltimore Ravens
46 feliratkozó
több mint 11 éve
DROY Ez nem is kérdés. már csak a TD hiányzik neki, meg kb 140 tackle lesz a vége, abból 110 solo! már csak egy 10est kéne rá!!! nagyon szikár még a srác 😀
több mint 11 éve
Azt lehet tudni, hogy anno miért engedtétek D.Smitht és Monroet? Szerződés végén álltak, nem akartatok hosszabbítani és még akartatok kapni valamit értük? Csak mert 2 meghatározó játékos (Forsettet most nem veszem ide, mert ugye ezt a breakoutot senki nem láthatta előre - de a másik két játékos minimum kezdőként szándékkal igazolt ide) és kicsit érthetetlen a miértFlacco5Draftoltak egy első körös LT-t ezért nem volt szükségük már Monroera.az illető a trade után egy héttel IR-en volt.Darylel meg nem kötöttek új szerződést mert sokat volt sérült.ha jól emlékszem.
több mint 11 éve
www.xnsports.com/2014/10/30/top-5-nfl-defensive-rookie-year-candidates/www.nfl.com/videos/baltimore-ravens/0ap3000000407668/NFL-NOW-Rookie-Watch-C-J-Mosley

The youngest player EVER with a perfect passer rating 😈 LJ8
több mint 11 éve
Azt lehet tudni, hogy anno miért engedtétek D.Smitht és Monroet? Szerződés végén álltak, nem akartatok hosszabbítani és még akartatok kapni valamit értük? Csak mert 2 meghatározó játékos (Forsettet most nem veszem ide, mert ugye ezt a breakoutot senki nem láthatta előre - de a másik két játékos minimum kezdőként szándékkal igazolt ide) és kicsit érthetetlen a miért
több mint 11 éve
Tényleg mi volt az eltiltás oka Justinkánál....sok volt a tinti vagy mi történt vele?malkavHivatalosan soha ne mondták meg, hogy mivel bukott meg, de mivel volt két ittas vezetése is (a 2.-nál seggrészeg volt), ezért sanszosan pia az oka - nem véletlenül hívtuk sokáig Alkesznek. Mondjuk idén találtak nála kábszert is. Azóta Füves Alkesz néven hivatkozok rá. 😀
Viszont részt vett egy 6 hónapos elvonó programon és talán Goodell visszaengedheti őt jövőre a ligában.
több mint 11 éve
Tényleg mi volt az eltiltás oka Justinkánál....sok volt a tinti vagy mi történt vele?
több mint 11 éve
Így már értem. Ráadásul az utolsó igazán jó első körös pickünk jelenleg el van tiltva határozatlan időre... 😕Inkább arra gondoltam, hogy a sok korai elsőkörösből nem sikerült emberi teljesítményt kiharcolni, és ahol tehetségek megvannak, de mégsem látszik eredmény ott a fejétől bűzlik a hal, és bármennyire szereti a liga ezt hangoztatni, nem csak a HC az egyetlen edző a csapatban.malkavAz biztos hogy a JAGS-nél nem a játokosok tehetségével van a baj. Sokkal inkább a demotiváltság az ami megbélyegzi a csapatot! De reméljük majd ez megváltozik.....malkavLáttad te Gus Bradleyt? A pasas egy energizer nyuszi. A legtöbb újságíró megjegyzi, ha fél órát beszélgetnek vele, hogy utána azonnal kedvük lenne felkapni egy felszerelést és játszani. Nála kevés jobb motivátor van a ligában.
Más a baj. A keretünk volt történelmien gyenge (plusz 2 jó játékost át is passzoltunk nektek tavaly, egy meg idén támadt fel a poraiból nálatok 😀😀) mikor ő és Caldwell tavaly átvette a csapatot. Gyakorlatilag a 0áról kellett mindent elkezdeni felépíteni. De azért lassan, de biztosan fejlődünk. Csak ez a mérlegben még nem igazán látszik meg. 😕iktriad
több mint 11 éve
Inkább arra gondoltam, hogy a sok korai elsőkörösből nem sikerült emberi teljesítményt kiharcolni, és ahol tehetségek megvannak, de mégsem látszik eredmény ott a fejétől bűzlik a hal, és bármennyire szereti a liga ezt hangoztatni, nem csak a HC az egyetlen edző a csapatban.Az biztos hogy a JAGS-nél nem a játokosok tehetségével van a baj. Sokkal inkább a demotiváltság az ami megbélyegzi a csapatot! De reméljük majd ez megváltozik.....malkavLáttad te Gus Bradleyt? A pasas egy energizer nyuszi. A legtöbb újságíró megjegyzi, ha fél órát beszélgetnek vele, hogy utána azonnal kedvük lenne felkapni egy felszerelést és játszani. Nála kevés jobb motivátor van a ligában.
Más a baj. A keretünk volt történelmien gyenge (plusz 2 jó játékost át is passzoltunk nektek tavaly, egy meg idén támadt fel a poraiból nálatok 😀😀) mikor ő és Caldwell tavaly átvette a csapatot. Gyakorlatilag a 0áról kellett mindent elkezdeni felépíteni. De azért lassan, de biztosan fejlődünk. Csak ez a mérlegben még nem igazán látszik meg. 😕iktriad
több mint 11 éve
Az biztos hogy a JAGS-nél nem a játokosok tehetségével van a baj. Sokkal inkább a demotiváltság az ami megbélyegzi a csapatot! De reméljük majd ez megváltozik.....malkavLáttad te Gus Bradleyt? A pasas egy energizer nyuszi. A legtöbb újságíró megjegyzi, ha fél órát beszélgetnek vele, hogy utána azonnal kedvük lenne felkapni egy felszerelést és játszani. Nála kevés jobb motivátor van a ligában.
Más a baj. A keretünk volt történelmien gyenge (plusz 2 jó játékost át is passzoltunk nektek tavaly, egy meg idén támadt fel a poraiból nálatok 😀😀) mikor ő és Caldwell tavaly átvette a csapatot. Gyakorlatilag a 0áról kellett mindent elkezdeni felépíteni. De azért lassan, de biztosan fejlődünk. Csak ez a mérlegben még nem igazán látszik meg. 😕
több mint 11 éve
Az biztos hogy a JAGS-nél nem a játokosok tehetségével van a baj. Sokkal inkább a demotiváltság az ami megbélyegzi a csapatot! De reméljük majd ez megváltozik.....
több mint 11 éve
Tényleg, elég sok ex Jags játékos alapember nálunk...Mondjuk Forsetten nagyon csodálkozom. Oké hogy tavaly sérülésekkel bajlódott nálunk, de kb egy egy kalap szar volt a teljesítménye. Idén meg 1000 futott yard felett van....
Nna, ez megerősít abban, hogy hosszú távon a fejétől bűzlik a hal, azaz 1-1 év sikertelenségét lehet a játékoskeretre fogni, de sorozatos bénázásoknál nem ott van a fő gond.lucio
Kíváncsi leszek mire megyünk Monroe ellen pass rushban és hogy Daryl mennyire fog majd állatkodni a régi csapata ellen.
több mint 11 éve
lucio
329
Tényleg, elég sok ex Jags játékos alapember nálunk...Nna, ez megerősít abban, hogy hosszú távon a fejétől bűzlik a hal, azaz 1-1 év sikertelenségét lehet a játékoskeretre fogni, de sorozatos bénázásoknál nem ott van a fő gond.
több mint 11 éve
Lassan bejon az a PO! :-p
több mint 11 éve
Ha Manzielt vittétek volna el első körben még versenybe lennétek a PO-ért 😀Inkább nem, ha már egyszer idén (is) megvertük őket. 😀
Vegyetek peldát Browniekról.malkav
több mint 11 éve
Ha Manzielt vittétek volna el első körben még versenybe lennétek a PO-ért 😀Meg a Jets Genoval. Szokatlanul nagy a konkurencia idén a "ki a legszarabb csapat az NFLben" címre. 😀😀iktriadSzerintem nem ti lesztek. Bucs, vagy Titans. De van még egy meccsre egy fogalmatlan Redskins is.VrijbloedAkar a bánat 1/1es lenni. Meg nekünk van még egy igazi nézőcsalogató TNFünk utánatok a világverő Titans ellen otthon.iktriad13 pontos favoritok vagytok vasárnapra Vegasnál. Szerintem kevés. 😀😀Nekem jó, ha 13 ponttal nyerünk. 😀
Megint kb a spread hozása lesz a maximális célunk....Meg hogy megússzuk, hogy a hozzátok elengedett ex-játékosaink (Forsett, Daryl és Monroe) ne égessenek be minket olyan nagyon, ha lehet. 😀😀iktriad
Nektek meg kell az L gondolom az 1/1-hez. Az is jó szoros lesz, 5 csapat is 2-11-el áll. 😀Vrijbloed
Vegyetek peldát Browniekról.
több mint 11 éve
Meg a Jets Genoval. Szokatlanul nagy a konkurencia idén a "ki a legszarabb csapat az NFLben" címre. 😀😀Szerintem nem ti lesztek. Bucs, vagy Titans. De van még egy meccsre egy fogalmatlan Redskins is.VrijbloedAkar a bánat 1/1es lenni. Meg nekünk van még egy igazi nézőcsalogató TNFünk utánatok a világverő Titans ellen otthon.iktriad13 pontos favoritok vagytok vasárnapra Vegasnál. Szerintem kevés. 😀😀Nekem jó, ha 13 ponttal nyerünk. 😀
Megint kb a spread hozása lesz a maximális célunk....Meg hogy megússzuk, hogy a hozzátok elengedett ex-játékosaink (Forsett, Daryl és Monroe) ne égessenek be minket olyan nagyon, ha lehet. 😀😀iktriad
Nektek meg kell az L gondolom az 1/1-hez. Az is jó szoros lesz, 5 csapat is 2-11-el áll. 😀Vrijbloed
több mint 11 éve
Szerintem nem ti lesztek. Bucs, vagy Titans. De van még egy meccsre egy fogalmatlan Redskins is.Akar a bánat 1/1es lenni. Meg nekünk van még egy igazi nézőcsalogató TNFünk utánatok a világverő Titans ellen otthon.iktriad13 pontos favoritok vagytok vasárnapra Vegasnál. Szerintem kevés. 😀😀Nekem jó, ha 13 ponttal nyerünk. 😀
több mint 11 éve
Akar a bánat 1/1es lenni. Meg nekünk van még egy igazi nézőcsalogató TNFünk utánatok a világverő Titans ellen otthon.13 pontos favoritok vagytok vasárnapra Vegasnál. Szerintem kevés. 😀😀Nekem jó, ha 13 ponttal nyerünk. 😀
több mint 11 éve
13 pontos favoritok vagytok vasárnapra Vegasnál. Szerintem kevés. 😀😀Nekem jó, ha 13 ponttal nyerünk. 😀
Nektek meg kell az L gondolom az 1/1-hez. Az is jó szoros lesz, 5 csapat is 2-11-el áll. 😀
több mint 11 éve
13 pontos favoritok vagytok vasárnapra Vegasnál. Szerintem kevés. 😀😀 Megint kb a spread hozása lesz a maximális célunk....Meg hogy megússzuk, hogy a hozzátok elengedett ex-játékosaink (Forsett, Daryl és Monroe) ne égessenek be minket olyan nagyon, ha lehet. 😀😀
több mint 11 éve
Bár úgy alakult, hogy nem láttam (még) a meccset, de végig győzelmet éreztem, most bejött.A 3 maradék meccsből a Jax kötelező. A Houston 7-6-al nyilván nem adja fel, de őket is verni kell mindenképpen. A Browns több okból nehezebb tészta, mert csoportellenfél, a tegnapi zakójuk ellenére még nem estek ki, és sanszosan Manziel fog majd ellenünk dobálni, belőle meg max 2 meccs alapunk lesz készülni, ha a jövőhéten már ő kezd.
A saját kezünkben van a sorsunk, kezd 1-2 csapat tényleg elszállni az AFC-ben, ennek örülök.
Borzasztóan hiányzik az a múlt heti győzelem...
több mint 11 éve
lucio
329
Igen, a tegnapi eredmények erősen kedvezően alakultak. Tán általában a play-off szempontjából a Bengals győzelme kívánatosabb lett volna, így viszont a csoportelső hely is elérhető. A wild card szempontjából a Bills és a Dolphins gyakorlatilag elszállt. A Houstonnal sem kell komolyan számolni. A San Diego, Kansas kettősből nagy valószínűséggel max az egyik végezhet 10-6-tal, pl. mivel játszanak még egymással. Azaz ha 11-5-tel végzünk, minimum a wild card megvan, 10-6-nál is, ha ezzel csoportmásodikak vagyunk.Ami tegnap különösen tetszett: 0-10, büntetések, 0 1st down, lány ificsapatra emlékeztető tackle sorozatok - és felálltunk idegenben.
Amit nem értékelnék túl: Szerintem az O csak a red zone-ban volt jobb, mint a múlt héten. Azonban egyszer csak a csoda mentette meg Flacco-t egy saját red zone interception-től (nem beszélve arról, amit az ellenoldalon dobott), illetve egyszer millimétereken múlt a safety. Azaz most a szerencse is mellénk állt. A D-nek pedig a Miami kellemes játszópartner volt, amint a futásukra megtaláltuk az ellenszert, statisztikajavítást lehetett végrehajtani. Míg a San Diego folyamatosan tesztelte a secondaryt, a Miami ettől nagyrészt megkímélt minket.
több mint 11 éve
Na az esti eredményekkel együtt a következő az állás:Ha mindhárom mecset megnyerjük akkor ott vagyunk a PO-ban függetlenül a többiek eredményétől.
több mint 11 éve
Jimmy alap,Webbie ócsítva,Asa szerződés alatt még,Levine RFA,Gorrer jó backup és slot corner de lesérült,Ross öreg és sérülés után van szerintem kuka de ki tudja,van még Jacobs meg az új srác úgyhogy megnyugtató lenne egy korai draft pick.Gorrert elvesztettük,Levine agyrázkódása nem súlyosPeterKiváncsi vagyok jövőre hány cb-t hozzunk .... kellene vagy 4-5malkav
több mint 11 éve
Gorrert elvesztettük,Levine agyrázkódása nem súlyosPeterKiváncsi vagyok jövőre hány cb-t hozzunk .... kellene vagy 4-5